Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 16:03:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 1 Član i 24 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 284 285 287 288 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 27484523 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Na poslu

To je bilo u ono vreme komunizma kada je vladala samovolja i apsolutisam . Zaista nista se nije desavalo ekstravagantno na polju sexa kao sto je danas sa napretkom tehnologije kada je kros internet svima dostupno sve . U to vreme mladi su pravili zurke po kucama ,skupljali se na igrankama ,pricali golicave price i ucili o sexu od strajih komsija , komsinica, prijatelja , rodjaka. Sve je bilo kontolisano od drzave i nikakve slobode nije bilo. U omladinskim organizacijama sve je bilo sindikalno, i po liniji partije. Jedina organizacija koja nije bila politcki orijentisana bila je ferijalni savez ,koji je nekako bio van ideoliskih okvira jer je to bila organizacija predratna na univerziteskom nivou a posle rata je postala pristupacna i za srednjoskolce, te sam kao ferijalac odlazio na letovanje , to su opet drugi dozivljaji bili.
Mila i ja smo radili u jednoj ustanovi kod Kalemegdana ,bila je starija od mene 8 godina i udata majka dvoje dece, sin i cerka ,muz koji je upravo dosao iz Nemacke sa privremenog rada i poceo mali privatni biznis. Upoznali smo se na poslu stara prica kao i uvek, ja sam tada bio 25 g. radili smo na istom spratu samo u raznim kancelarijama , a nismo ni imali neke cesce kontake poslovano, povremeno. Zapazio sam je, bila je uvek elegantna , srednje visine sa ne dugom plavom kosom prirodnom ,nije se farbala, pune grude, vrlo lepi izvajani kukovi koji su se njihali u hodu , uvek na visokim potpeticama, elegantna , ne pomodraka, vrlo primamljiva zena da bi se svako na ulici za njom okrenuo. Poceli smo flertovanjem,posle posla izlazili smo u prvo bife blizu nase kancelarije, onako drugarski sa ostalima iz kancelarije , kada god smo sedeli uvek smo bili nekako jedno pored drugog, ne znam da li namerno ili slucajno. Nase noge su se dodirivale ispod stola ,ona je prihvatala igru, dodirivao sam je mojom desnom nogom koja je bila topla cvrsta duga , diskretno sam ispod stola da niko ne primeti milovao po njenoj butini......
Kada smo dosli u sobu pogledala je dubogo prodorno.Da li zaista hoces da se volis samnon Bane , ja sam strija od tebe, udata , mozes da nadjes toliko devojaka sta cu ti ja . Ja sam kazipsrstom zatvorio njene senzulane usne da ne govori vise, cvrsto sam je drzao us sebe ,kurac je poceo da se sve vise kruti, ona ga je osetila i svojim medjunozjem se jos vise priblizila uz mene. Jezici su nam se pomesali i poceli su strasnu igru, pljuvacka nam se stopila u jednu ona je pocela da trlja njeno medjunozje drazeci moj kurac koji je bio spreman da eksplodira, jednom rukom ga je uhvatila a drugom me pvrivukla prema sebi tako da je pocelo trljanje koje je dovodilo i nju i mene do ludila.
-"Ah , Bane ala je cvrst daj mi ga molim te, oh kako je cvrst i velik.Vrlo spretno je otkopcala slic, kurac je bio napolju." Zaguljila ga je sa uzdahom.
"Ah, ala je velik, Maco daj mi ga molim te . "
Ja sam poceo da je svlacim, bluza je pala sa njenih raskosnih ramena , cvrste grudi su iskocile pred mene kao dve velike pomorandze , ja sam poceo da ih stezem a ona je samo tesko disala ah , maco, jebi me sta cekas ne mogu vise da izdrzim, kada sam je uhvatio za stidnicu video sam da je dole bila skroz mokra, zaista je bila napaljenna, jedini lek u ovoj sitaciji, dobar i cvrst kurac. Svi delovi odece su munjevito pali, stojali smo potpuno goli ,ona je bila samo u halteru i carapama ,visokim stiklama , njeno telo je bilo izvajano savrseno telo zene koja je zrela i koja je spremna da se poda voljenom muskarcu .Moj kurac je tacno dolazio do velikih usmina. Postavio sam je na krevet, ona je rasirila noge a ja sam usao u nju polako prvo samo dodirujuci male usmine, pa zatim santimetar po santimetar ulazeci ununtra; za svo to vreme ona je tesko disala i sve se vise podavala , izbacila je svoje telo viisoko da bi ga sto vise usisala u sebe, tako sam radio nekoliko dugih minuta ona je stenjala vrtila dupetom, ah kako je ta zena znala da mesa, levo desno , gore dole, to je bila prava umetnost, ni sa jednom zenom, ni pre ni posle , nisam imao takve sladostrasne trzaje niti sam doziveo casove zadoovoljstva i rasne jebacine kao sa njom ....
-"Ah Bane jebi me slatki moj jebacu , niko me nije tako jebao kao, ti volim tvoj kurac samo da bude sto duze u meni i da bude sto cvrsci , nabi mi ga celog dragi moj jebacu ,ah jebi me, rasturi me , ah osecam te celog al' je velik ".
Njena picka je pocela da steze moj kurac sve jace snaznim refleskima koji su se stezali i ispustali, bio sam kao na nebu i taman kada sam bio spreman da svrsim , cujem njen krik ,
-" Ne Bane nemoj jos da svrsavas , stani za momenat, stani kurvo ne moj jos da svrsis, ah sto vise i sto duze da me jebes ."
Ja ga izvadim malo da bi se relaksirao, samo za malo ali ne trljajuci je , sto je za nju bilo vrlo vazno da bude sto duze, Mila je volela samo cvrst i dobro nadrazen kurac . Tada sam joj sisao bradavice koje su bile ukrucene kao mali kurcici a dojke su joj bile cvrste kao kamen , mmmmmmmmmmmm.
-"Ala mi sisas bradavice lepi moj, mmm, samo tako kurvo, ah sada ga nabi ponovo jos jace, samo sam tvoja , ah niko mi nije tako jebao kao ti lepi moj, ah jebi me Bane, rasturi me, rasturi me jebi me molim te" .
Malo relakisiran ja ponovo pocnem da nadariem , ona pocne da vristi:
-"Oh Bane, oh mili moj ,Rade me je celu noc zvalavio i nista mi nije uradio , a ti sada me jebes kao niko do sada ah, kurvo jebi me , rasturi me ah, ala je fino, ala si cvrst mali moj slinavko .."
Zapravo ona je zivela samo za jebanje, toliko senzualno bice da bi za dobar kurac sve zivo dala ...to je bila Mila , sa divnom pickom koja je uvek bila vlazna i spremna da me primi, da udjem da je posedujem da je jebem jer sam to ocigeldno radio bolje od njeog muza , verovatno sto sam bio 8 godina mladji pa se i to osecalo , pogotovau sa njom koja je bila sa jako velikim seksulanim zeljama na suprot njemu kome je bilo dovolno samo jedanom u nedelji . Milii nije bilo dovoljno ni vise puta na dan , prema tome ako smo se jebali jednom nedeljno to nije bilo dovolno ni za mene ni za nju .Sve morali da radimo tajno ,da pozajmljujemo kljuceve od stanova, rodjaka , i prijatelja kada su bili na odmoru ili na poslu.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Na stepeništu

Nela: Jao, kakav ludak!

Mina: Da! Sada će sigurno da joj kaže da ima drugu! A vidi njenu facu! Sigurno zna!

Nela: Vidi stvarno! Ima drugu, skot! A šta je sve uradila za njega!

Mina: Kraj!

Nela: Mrzim filmove koji se ovako završavaju... Uvek se rastužim! Setim se Miše, i prošle zime, i...

Mina: Daj ne drami mi opet molim te... Skot to ne zaslužuje, a i muka mi je da se stalno vraćam na isto! Ti si, uostalom, mnogo dobra riba, da bi smela da dozvoliš da već skoro godinu dana patiš zbog te spodobe! Niti je lep, niti je pametan! Stvarno ne znam šta ti je!

Nela: Ma ne znam Mina, čudno je i meni, ali posle njega, nijedan mi nije bio dovoljno dobar... Iskreno, mislim da tebi to mogu da kažem, ni sa jednim nisam imala tako dobar seks! Mi smo vodili ljubav na svim mogućim mestima, u svim mogućim pozama... A i ona stvar...

Mina: Misliš – kita? Pa opusti se barem jednom, i pričaj otvoreno! Reci kita, pica, kurac... A ne »ona stvar«! Slobodno, pa toliko se dugo znamo!

Nela: Dobro! Hoću! Kažem ti, ona... Mislim, kita mu je ogromna i nekako kako da ti objasnim, lepo zakrivljena, tako da mi je baš pasovala! Sa drugima mi sa dešava da ne mogu da svršim, ali sa njim – nikada!

Mina: Ma daj, tripuješ se!

Nela: Možda, ali to kako smo se mi... tucali...

Mina: Konačno... vidiš da si rekla! Ne vodili ljubav, nego tucali! Šta sa tim?
Nela: Pa to je uvek bilo drugačije, i uvek savršeno! Tucao me je gde god bi se našli... U parku, u liftu, u kadi... Jednom čak i na stepeništu ispred ulaza!

Mina: Napolju!

Nela: Da! Bili smo na nekoj žurci, i izašli napolje da se rashladimo! Seli smo na stepenice, i počeli da se ljubimo...

Miloš: Daj mi da ti ga stavim...

Nela: Nemoj Miloše, pa na ulazu smo,može neko da naiđe!

Miloš: Ma, zabole me... Ja sad želim da ti ga stavim, a znam da i ti to želiš... Hajde, bebo, daj mi je...

Nela: Okej, samo brzo... Uuuh... Taako... To Miki, tako... Zavali ga... Kako bih volela da sad mogu da vrištim, da svi čuju kako mi je lepo kad si u meni...

Miloš: I ja bih mogao, vrištao bih kol'ko god mogu... Mnogo ti je lepa... I cela ova situacija je mnogo erotična... Želeo bih da mi ga popušiš, da ga celog staviš u ta tvoja mesnata usta, i da ga sisaš, da ga cediš... Da ti svršim po faci... I hteo bih da ti je oližem celu, kao sladeled, da stavim na tvog kliću i da je grickam...

Nela: Aaah Miloše, obožavam kad mi tako pričaš... Ribica mi se grči i svrbi me iznutra... Onda moraš da mi gurneš tu tvoju batinu i počešeš me...

Mina: I ladno ste se kresnuli tako na stepenicama?!

Nela: Aha, samo što nismo mogli da svršimo! Naišla je moja drugarica, pa sam mu rekla da ga izvadi... Cele noći sam žalila zbog toga!

Mina: Ludilo čoveče! Baš super!

Nela: Uvek kada se setim toga, napalim se kao luda... Odmah zamišljam onaj njegov kurac.

Mina: Pa da, tako ga zovi!

Nela: I odmah poželim da je u meni...

Mina: Moram ti priznati da sam se i ja ovlažila od te tvoje priče... Sada bih i ja htela jedan dobar, mesnati ud u mojoj mici!

Nela: Jao, ne pričaj mi o tome molim te, odlepiću!

Mina: Nemoj da mi odlepiš, nego dođi ovde i lezi... Hoću da ti pokažem da na ovom svetu Miša nije jedini koji dobro liže, i da mora biti da nas ima još... Dođi...

Nela: Hajde onda Mina, razuveri me ... Ako bude dobro, obećavam da ga više neću spominjati ! Aaaah... Dobar početak...

Mina: Lepa ti je pica... Drugačija je od moje... Mmmm, kako si ovlažila... Mmmm...

Nela: Aaah, kako je dobro... Aaah, opet mi se grči ribica, opet me svrbiii...

Mina: Imam ja i za to rešenje... Jeste da nije mesnato, ali i guma čini svoje...

Nela: Vibrator! Nikad to nisam koristila... I to crni! Aaa... Polako samo, malo zapinje...

Mina: Čekaj da ga oližem... Onda neće zapinjati...

Nela: Daj meni, ja ću... Moram da probam, ogroman je!

Mina: Tako... Sada da vidimo da li zapinje... A? Sada klizi.

Nela: Uuuh, kako je dobro... Uuuh... Probaj celog da staviš... A!!! Boli, ali mi i prija... Tako Mina... Tooo!

Mina: Lepo izgledaš dok se tucaš! Izdiži se malo... Uuuh kako dobro izgledaš!

Nela: I ti! Oduvek sam govorila da si najbolje građena riba koju znam... Dođi, okreni se... Hoću i ja da ližem tebi, dok ti meni ližeš... Mmmm, ti tvoju briješ... Kako si uska...

Mina: Kako dobro ližeš... Mogu misliti kako je tipovima kad im pušiš... Mmm...

Nela: Aaah...Guraj mi to čudo, još samo malo pa ću svršiti... Aaah...

Mina: A ti meni stavi dva... ne, tri prsta... I brzo mi ih stavljaj i vadi, osećam da mi ne treba mnogo, da ću brzo svršiti...

Nela: Ovako? Sviđa li ti se?

Mina: Aaah, još pitaš... Brže, brže... Samo još malo... Brže... Too, tako... Takooo!!!

Nela: Daj mi taj vibrator, sama ću ja... Volim kad mi tip kitom prelazi preko usmina, kada mi pređe od kliće do guze i nazad... Od toga poludim... Aaah... Evo ga, sad ću i ja... Tooo! Tooo!!! Ah, kako je dobro...

Mina: I, šta bi? Tucam li bar približno dobro kao Miloš?

Nela: Kao ko?! Ha, ha, ha!
IP sačuvana
social share
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Meskal

Parkirao sam odmah ispred ulaza u diskoteku, srecan da necemo morati dugo da pešacimo. U toku vožnje nismo mogli da se svadamo zbog glasne muzike koju sam pustio, ali duža šetnja bi otvorila mogucnost razgovora i prepirke, do cega mi nije bilo stalo. Milica je bila strašno razdražljiva poslednjih dana. Nemamo novaca, ide Nova Godina a ja ništa necu da uštedim, da nešto organizujem, da se raspitam gde se praznik može proslaviti, gde su naši klubovi. Dugo se zadržavam na poslu, plaže su svuda unaokolo krcate zgodnim svetom, pa se po njoj sigurno tamo smucam i trošim novac dok ona sedi kod kuce i nastoji da skrpi kraj sa krajem. Da bar nije tolika vrucina. Placam ulaz za oboje i gledam je ispod oka. Kako se žena može brzo promeniti. Naucni saradnik na Institutu, devojka koju nisam mogao da odvojim i smatram svojom, devojka na koju sam se naložio do te mere da prihvatim njen plan o tome da se ode negde i pocne iz pocetka (mada je to bio i moj plan), devojka kod koje je šansa - društvo ili podrška za odlazak bila jedina pristupnica do srca - ili do mozga - eto, to je Milica. Milica živi pored mene, ali nisam siguran da je moja, niti da cu je sutra zateci. Kada joj nešto smeta, u stanju je da bude krvožedna pa se posle takvih istupa pitam da li joj išta znacim. Kada spazi nešto što je zainteresuje, ostavlja me i juri tamo, a cini mi se da se ponovo nalazimo samo zato što je ja uvek stižem. I dobijem packe da sam spor i da bi pored mene sve moglo da prode. Takvu sam je dakle poveo. Usto, poveo sam najbrilijantnijeg studenta decenije, devojku koja je postala naucni saradnik bar pet godina ranije no što je uobicajeno, devojku koja je u struci nepogrešivo bila u pravu, u toku i u ciji sam kliker imao poverenja kao u svoj. Sasvim samostalnu, egocentricnu, netolerantnu, žustru i ambicioznu devojku, sa groznim talentom da kinji muškarca. Ali poveo sam ribu. Volela je da kaže da je samo zato i imam, a ako se ne pokažem, da se možda i razidemo - jer ona nema nameru da nekog šlepa kroz život. Koliko da je dobra riba, toliko uzdržano reaguje u krevetu. Pomišljao sam da je frigidna. Priznajem da me to dovodi do ludila i raspaljuje u potpunosti. Na izvestan nacin, moje celodnevno angažovanje u novoj zemlji, po ovakvim temperaturama umanjilo je moje prohteve prema njoj iako sam latentno nadražen zbog lake garderobe, mora, devojaka na plaži i mirisa koji lebde vazduhom noc i dan. Milica dan provodi u kuci, vredna je i dobra domacica, pokuša ponekad da me pomazi, kada vidi da sam na kraju snaga (a ja sam tada daleko izvan svake snage) ali ribicu daje kao nagradu, ili kao nešto što sam ja tražio a ona u svom savršenstvu svakako može i bez toga. Znam da ne biste tako mislili da je vidite. Visoka gotovo metar i osamdeset (na štiklama) vitka i dugonoga, duge talasaste plave kose, preplanula, širokih ramena i sportski izraženih mišica na celom telu sada je nervozno cekala da platim i uzmem ulaznice koje su istovremeno i konzumacije, a za to vreme, disala je tako da su joj grudi poskakivale, stomak joj je titrao i zgrcio se pokazujuci svaku plocicu, butine stvrdnute spremne da krenu, a listovi izraženi i dugi, štiklama priterani da se pokažu. Oko vrata kratka kožna pantljika sa parom sebrnih spirala i nekakvom školjkom u sredini podescaju me na Olimpiju. Brushalteri se u ovoj zemlji ne nose, pretoplo je. Nešto što bi se kod nas zvalo jelek, samo mnogo lepše, od finog materijala koji ima neku težinu i poseban nacin na koji pada - raskopcalo se, verovatno dok je histerisala i sada joj od sisa ne vidim jedino bradavice, a to samo ako ostane mirna (što je neverovatno). Suknjica od istog materijala uvek se pripija uz butine (ako uopšte dopire do njih, pošto se od pozadi naziru one dve usekline od kojih butina zvanicno pocinje). Ona u tamno sivom, gotovo crnom, a ja u krem, gotovo belom. Pravi raspored boja davola i andela. Lokal je pun sveta koji je isto tako obucen - ili svucen, ali Milica je ipak nešto posebno, plavuša medu latinoamericim crnkama, divljakuša medu divljakušama, samo niti onako divlja kao one niti tako arogantna kao evropske plave divljakuše. Nešto sasvim drugacije, izmešano, nešto što se primecuje i pleni. - Ma hajde vec, ala si smotan, dreždim ovde da me ovi latinosi jedu pogledima. Videla sam koliko si platio ulaz. Da znaš da cu toliko da se iznerviram da ce mi presesti vece. Pa baš radiš po svome, rekla sam ti da prištedimo novac.- Milica hoda ispred mene i osvrce se da bi mi preko sve buke nasiktala ono što ima da kaže. I pri tom ne vidi kako je muškarci gledaju. Pri tome je puna akcije, agresivnosti i onome ko ne razume šta prica deluje kao da opisuje kako i šta hoce da joj uradim kada dodemo kuci. - Eno, tamo imamo separe.- pokazujem joj. - Hajde da se smestimo pa da popijemo po pice, a posle cemo lako.- Narucujem oboma po dupli meskal (koji je inace, verovatno zabranjen, ali ja vec imam svoje veze). Milica se za to vreme znatiželjno osvrce, razgleda lokal i publiku, smešta se i namešta frizuru. Primetila je i da joj se korset raskopcao pa ga prikopcava ravnodušno kao da je dugme na zimskom kaputu. Ona ima taj dar, ili manu, da ljude gleda direktno u oci i da im nesvesno podeli osmeh, nagoveštaj, a ovo može biti vrlo nezgodna okolnost u ovakvoj zemlji. Ovde svako misli da je Bog prvo njemu dodelio kitu, a tek potom i samom sebi! Muškarci su nasrtljivi i prodorni i misle da samo sa što više takvih kvaliteta mogu da osvoje ženu. Nisam brinuo o Milici - ne zam zašto i kako. Bio sam prilicno pomiren i nisam pokazivao više ni svoja osecanja, naslucujuci da je to njen stil života: osecanja su loša, odaju i slabe licnost, a u životu treba biti grub i jak. Uostalom, ovi srednjevekovni macosi odmah bi se opekli o nju. Meskal radi brzo. Narucili smo vec drugu turu, sedeli i cutali ne pokušavajuci da nadglasamo tehno. Milica je najednom pocela da igra. Verovatno je pomislila da ce tako razbiti dejstvo alko-droge koja je vec opasno pomutila njen zdrav razum. Ali, kako je ustala, meskal je uneo sasvim novo raspoloženje u nju. Razigrala se još na putu do podijuma i gurala me napred da što pre stignemo. Lepo me je milovala kroz tanku košulju po ledima. Igrala je kao davo! Korset joj se, naravno, ponovo raskopcao ali sumnjam da je toga bila svesna. Igrala je svakim mišicem. Sise kao dve rukometne polulopte bile su spremne da se uzmu u ruku. Kosa joj je letela šamarajuci one do nas. Igrala je uzbudeno. Videlo se da je tek meskal otkljucao vrata koja ona nije otvarala. Valjda je mislila da tako treba. Ja sam bio dobijen, ali sam ostao rezervisan, razumevajuci da je Milica razdražena zato što joj posvecujem premalo pažnje, što je malo mazim i što sam premoren. Ona je ljubomorna zato što sam medu ljudima, dok je ona, posle dinamicne karijere postala domacica. Ona tvrdoglavo nece da mi pokaže da uživa u seksu zato što bi time pokazala da joj nedostajem i da joj znacim. Ona ima ceo splet zašto-zato u kome se više ni sama ne snalazi, a vec je guši. Zato sada eksplodira.
-   E, dosta je bilo! Hajde da malo sednemo, ne mogu više, sva sam mokra. - Receno-ucinjeno. Samo, u našem separeu zatekli smo par domacih. On - Antonio Banderas bez ostatka, sve sa kaubojkama i razdrljenom košuljom i dobrim delom lokalne prašume pod njom, kroz koju protice reka od dvestagramskog lanceta -pogodnog za šlepanje kola - i ona, fatalna crnka jako talastaste kose, tamnog tena, bujna divlja i - stidljivo priprosta. On je ucinio gest kao da nas malo preko volje pušta da sednemo što je sasvim u skladu sa njihovim maco mentalitetom. Ona je spustila ruku pod sto da bi oslobodila svoje butine od njegovih šaka. Pri tom je ucinila onaj ženski arogantni gest koji mi je toliko poznat. Uzeli smo još meskala. Antonio, nakon što je video šta narucujemo prodrao se za konobarom da i njima donese isto. Video sam nevolje. Pogana Milica sada se pretvorila u malu macu i spustila glavu na moje rame, ali tako da joj ispadne sisa. Mazila me je po grudima, gurala ruku u moju košulju i kroz košulju dole, da sam morao da raskopcam par dugmadi, kako se ne bi iscepala. A da je ne oteram, mazila me je vrlo pohotno. Pojma nemam kako, ali ušla je i u moje pantalone. Ja sam ostao vrlo hladan i to ne iz osvete, priznajem, bio sam malo na oprezu zbog Antonia, ali više sam se pitao šta li se dešava sa njom. Nisam želeo da ucinim nešto što bi je nateralo da pohisteriše, a i godila mi je uloga tipa oko koga se riba lomata - i to takva riba. Vec posle prvog srka meskala, Antonio je postao naglašeno opušten i krenuo da presvlaci svoju pratilju. Ona se bunila šakama i laktovima, ali nakon što bi neki pedalj teritorije izgubila, prestala bi da se intersuje za to i prepuštala se uživanju, koje - eto tako - ne može da suzbije! Antonio jeste silovao crnku, ali je ljubav vodio sa Milicom, u koju je piljio kao tele, pokušavajuci to da sakrije od mene više nego od svoje devojke. Milicina predstava bila je neverovatna. Ljubila me je po bradavicama, više nego ocigledno nastojala da mi ga izdrka pod stolom, gde joj je i glava završavala s vremena na vreme. Kad je uhvatila sebe da trlja svoju sisu, trgla se i izvukla me na podijum a ja sam jedva uspeo da ga vratim tamo gde mu je mesto. Ludovala je! U stvari, bila je velicanstvena. Voleo sam je zato što je umela da bude žena, a ne ženska. Imala je onu punocu sebe koja pleni, podsticala je onu potrebu kod coveka da je osvoji, unapred spreman da pretrpi neuspeh. Godilo mi je što sam našao modus da budem kraj nje, da me njen ego ne uništi, da je razumem, ali nisam verovatno osetio da latinosi ovo doživljavaju kao da je neki tamo šmokljan neopravdano izašao sa ribom koju baš oni imaju pravo da kresnu. Cela muška gužva je bila oko nas, i ja sam poceo da dobijam modrice. Stvar je malo popravio Antonio, koji se, slucajno, nacrtao sa ribom do nas. Sa nekim blesavim smeškom mic po mic prikljucio nam je sebe i svoju prikolicu, koja je divlje zabacibala cele slapove kose sa lica, besno ga gledala i isto tako dobro duskala. Antonio je koristio gužvu i moju pasivnost pa se primakao Milici. Njegove ruke vec su bile na njenim bokovima. Bila je presrecna i zabavljala se ludo. I iskreno. I nesputano. Nisam je još takvu video. Jedina briga bila mi je kakva ce oluja nastati kada dode sebi. Bicu ja kriv kada joj budem morao da objasnim šta je meskal u stvari. I šta je ona uradila. A dotle, ona je svoje trcasto dupe vec strugala o Antoniov šlic, a njegove ruke bile su na bokovima, sisama (istina ne dirajuci bradavice), ramenima, i svuda gde je za igru bilo opravdano da se nadu. Ja sam igrao svoju igru. Crnki je jedino ostalo da mi se približi, bila je ljubomorna, besna i nadražena i osecao sam da svu tu energiju polako seli na mene, jer - zaboga, sada ona meni treba da ostane, a ja je ne primecujem. Kako to biva u nerazvijenim zemljama, kad DJ napravi maksimum štimunga, onda to presece blokom stiskavaca. Cim su se zaculi uvodni taktovi, Antonio je uzeo Milicu za ruku ali, umesto da zaigra sa njom, on je poveo natrag u separe. Priznajem da je i mene ovo iznenadilo. Ponosan na sebe što erekciju i orgazam mogu da kontrolišem koliko god da je potrebno, što mogu da sprecim erekciju kako me volja, sada sam osetio onu pravu, iskonsku navalu erekcije u prazno - Milicu je odveo drugi. Nisam mogao da odolim, malo sam promenio mesto igre da bih video šta njih dvoje rade. Separe je inace u prilicnom mraku, ovalnog oblika sa dosta visokim naslonima. Oboje su seli ledima prema podijumu. Poceli su da se ljube. Antonio je bio nasrtljiv, ali to je tek znacilo da se nalaze na pola puta. Milica je divljala. Zatim je nešto pocelo da se dogada. Na cas su se razdvojili, a potom je Milica, uz velicanstven talas plave kose sela njemu u krilo. Zabacena glava i nabrekle žile - svršava prvi put cim ga primi. Pomislio sam da je gotovo. Medutim scenu je gledala i crnka i revoltirano mi se pripila celim telom bez ostatka da osetim vrelinu njene pice. Zaigrao sam sa njom neobavavezno, osvrcuci se prema mojoj ženi. Ona i Antonio rasturali su separe, uz vrlo malo obzira prema tome gde se nalaze a još manje prema tome sa kim su došli. Crnka me je bukvalno za kitu povela do istog separea. Posadila me je tako da oboje mogu da nas vide, sela i iz sedeceg položaja, preko cipela skinula gacice i gurnula ih na sedište sebi iza leda. Otkopcala mi je šlic i pocela tako dobro da ga puši da sam mislo da cu svršiti. Tada sam odlucio da prestanem da se kocim i da se opustim, Antonio nije bio baš mnogo opasan, a ostali su, zauzeti sobom prestali da pokazuju interesovanje za nas. Tako to ide - solidarni su kada vide da je neko domaci umocio i ne prave probleme cekajuci drugu šansu. Lepo sam zgrabio crnku za guzove i posadio je na kitu. I ona je svršila odmah - meskal je sila! A onda sam krenuo da je deljem kako ja umem. Podizao sam je do orgazma pa je spuštao, menjao ritam i ugao, štrpkao bradavice, i prošetao preko guzne rupice. Kad bi ona pocela da se trese od navale ja bih se umirio, a kad je nateram da svrši, ponovim joj to odmah još par puta dok je slaba da se obuzda. Bili smo mokri od znoja. I Milica se dobro tucala, gledao sam je iz zadnjeg poluprofila, video sam Antonijeve ruke na njenim guzovima koji vrte njemu sigurno nerazumljivom žestinom i on svršava kao zec. Milica se okrene prema meni, sada vidim da je zadovoljna što sam tu. A onda pogadam da postaje svesna da se jebe sa drugim covekom na ocigled onoga ko je hrani i oblaci. I tada ponovo pomeša malo glave i picke pa se na tren snuždi. . . ali se trgne i iscima Antonijevu splasnulu kitu dok i sebi nije napravila žestok orgazam. Gledajuci me u oci. Ja sam još opsluživao crnku koja se izgubila i istopila od necega što od latina nikada nije dobila - hladan seks koji je izluduje, muškarca koji jebe kao kurva, sracunato da potraje što duže i da bude što bolje, kako bi mogao da uzme puno para i ostane ciste svesti. Na koncu sam i ja svršio, a crnka se drala toliko da su se i oguglali konobari osvrtli u cudu.
-   Sjahala je sa Antonia, strpala gacice u tašnicu, zgrabila me za ruku i cimnula iz separea. Crnka je verovatno odletela pod sto, nisam mogao da joj pomognem. Sve do kola osecao sam kao da imam mantil prebacen preko ruke - tako je bila krotka i mazna. Cutala je, što je bilo retko i obgrlila me tako da smo jedva hodali. U kolima je sedela i cutecki milovala unutrašnje strane butina. Premišljala se da li je peku ili prijatno bride. Cim sam se spustio u divan i upalio TV - i dalje bez reci, uživajuci što je mucim izvadila je gacice i bacila ih preko naslona fotelje, da ih vidim, pa je legla pored mene, kao što obicno cini, da bi me presavila onako kako joj najviše odgovara dok gleda program. Ali, nije se presvukla. I bila je topla. I mislim da je lagano drhtala. Namestila se tako visoko da sam video samo pola ekrana i celu njenu sisu. Mirisala je. Prebacila je nogu preko noge i ubeden sam da je radila mišicima. Neka teška borba vodila se u njoj. Kada me je poljubila u uvo i mazno pitala da li bih kafu, znao sam da je izgubila. - Neka, kasno je. - i recenicu sam produžio grabeci je za guzu. U trenu je bila na meni. Kada se noge rašire, minic sam poskoci gore. Korset sam skinuo i bacio na drugi kraj sobe. A onda sam poceo da je jebem onako kao crnku malocas. Hladno, strucno i drsko. Milica je sada bila druga žena. Pesnicama mi je lupala po grudima, vrtela guzom kao vrag, trzala napred - nazad i poskakivala. Onda me je ponovo uzela za ruku i povela u krevet. Zastao sam ispred ogledala u predsoblju, okrenuo je ka njemu i zabio joj ga odpozadi. Gledala je sebe, uživala u sebi, milovala mi guzove i povlacila na sebe. Prekinuo sam je i iskoristio to što je sav okupan vodicom, malo joj podesio guzu, raširio je i naveo ga na guznu rupicu. Stresla se kao od struje. -Hijao! Ne! Pa zar ceš tamo. Lud si, nemoj, bolece, moraš polako!- Ja sam ga puštao da ulazi, a ona je gurala i vrpoljila se. Usta je otvorila koliko je mogla. Polako sam poceo da ga šetam a ona je više hujala nego stenjala. Zgrabio sam je preko pregiba bedara i ugurao ga do kraja. Nije je bolelo. Rukama sam joj otvorio pickicu i mazio je spolja i iznutra. Sigurno je svršila. Kada sam ga izvadio i ona se okrenula, video sam ponovo onaj isti stid. Sada sam ja nju poveo pod tuš. Voda prija po vrucini. Zajedno smo se tuširali - u stvari stajali pod mlazom zagrljeni. Sa rukama na njenim ramenima potisnuo sam je dole. Opirala se i zacudeno me pogledala, ali sve što je videla bio je moj strog pogled. Popustila je, ljubila mi pupak i stomak, gurao sam je još dole, dok nisam osetio da se moja kita trlja o njene obraze. Uhvatio sam je za kosu i naterao da ga proguta. Verovatno se zagrcnula, možda joj je bilo i gadno, ali on je u njenim ustima narastao i to ju je nateralo da poludi. Pušila ga je polako, milujuci mi jajca, ulazeci prsticem tamo gde sam ja njoj malocas. Osetio sam punocu nagrade za sve što sam sa njom pretrpeo. U stvari, Milicu poznajem relativno kratko. Upoznao sam je u Jugi preko interneta i maltene na slepo dogovorili smo se da zajedno pokušamo da se iselimo. Oboje smo hteli toplu zemlju, oboje smo bili spremni da zaboravimo diplome, ali smo rekli da idemo bez obaveza jedno prema drugome. Tek smo ovde poceli da se tucamo, i - iako ona to nikada nije rekla, trebalo je da mi bude jasno da to radi samo zato što, eto i ona ima tu potrebu i na taj nacin želi da mi se oduži pošto samo ja privredujem. Sve vreme bila je ono što zovu - hladna kucka.
Ja sam morao da radim i da se snalazim, sve je bilo toliko novo i prepuno opasnosti da nestanemo u ovoj divnoj i divljoj zemlji tako da je patnja i rasprava za mene bila luksuz. Opredelio sam se da budem hladan kao Englez. I sada je moja nagrada oticala u njeno grlo i niz njene obraze. Zatim smo zaspali kao klade. Jutro pored Milice je lepo. Tela se u snu rashlade pa je dodir ponovo iznenadujuc i stimulativan kao vreo dodir veceri. Prvi sam se probudio i mazio je po ledima i guzi. Razbudila se i nasmešila. Mazila me po grudima još nesposobna da govori. Osetio sam da se zagreva, odbacio pokrivac i prevrnuo je na leda. Polizao sam je divlje, presrecan što je Milica potpuno obrijana. Njeno telo celo klizi, miluje se veoma lako, kao svila. Zatim smo vodili ljubav u svim pozama. - Kao da sam druga licnost od ovog jutra. Šta je u stvari taj meskal?- - Ma rakija, obicna brlja. . .
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Sekretarica

Bio je to vreo, 18. avgust 1999. godine, i moj drug je ispunio ono o cemu je pricao danima. Napokon je doveo sa sobom na plazu svoje kolege sa posla. Redom nas je upoznavao sa svima. Moje oci privlacilo je, kao magnetnu iglu pol, jedno predivno stvorenje u zutom bikiniju. Nisam zapamtio ni jedno ime osim naravno onoga :"ovo je nasa sekretarica D****...." . Iako sam vec bio u vodi do koljena osjetio sam kako je iz mene izbio vreo znoj, znoj koji nikada do sada nisam bas ovako osjetio. Odmaknuo sam se i krisom sam je gledao.Starija je od mene dvije godine... Izgledala je kao andjeo - bila je visoka, smedja kovrdzava kosa joj je padala do ramena, imala je predivne grudi koje su mi tako jako prkosile svojim izgledom u onom zutom bikiniju, i isto tako predivnu guzu od koje nisam mogao da odvojim moj bezobrezni pogled. Po mojoj glavi pocele su da trce sve one pogane misli i mastarije koje jedan momak od 22 godine moze da zamisli... Poceo sam u mislima da joj diram, grickam guzu... grudi... butine... ali u trenutku sve moje mastarije su pale u vodu kada sam onom istom drugaru rekao : "Ej...dobra vam je sekretarica." Na to se on nasmijao i rekao: "Aha znam.ono joj je momak za onim stolom tamo."

Nedugo poslije toga nasli smo se na chatu.prvi put i zaglavili cijelu noc. Stalno, dok sam kucao po tastaturi, stajao mi je u glavi jedan zuti bikini a u njemu ona ista neodoljiva, sexi guza, grudi i sve ostalo poslije nezaboravnog chata na privat, pristao sam na njenu molbu da dodjem kod nje u firmu kada je ona u popodnevnoj smjeni. I tu pocije zaplet dogadjaja Poslije par dana, onaj drug sto radi sa njom, saopsti mi je jednu vijest koja mi je pala kao melem na srce... RASKINULA JE SA MOMKOM...

Nastavili smo da se vidjamo, da izlazimo... cesto sam je vozio kuci sa posla, sve do jedne veceri kada smo poslije raadnog vremena umjesto kuci otisli da budemo jos malo zajedno. Sjedali smo u kolima, pored mora, pricali smo i uhvatio sam je za ruku... zelio sam da je ljubim krenuo sam da je poljubim u obraz ali ona je okrenula glavu tako da su se nase usne spojile tako cvrsto, tako strasno... taj poljubac je trajao tako dugo, bio je tako vlazan i strastven. Stavila je ruku na moju butinu, a moj zlocko je htjeo da explodira... Sva krv koju sam imao mislim da se sjurila i nabila u njemu. Moje gace su postale vise nego tijesne kao i farmerice. Tako silno sam zelio da iscjepam sve sa nje i da napokon moja mastanja postanu stvarnost. Mislio sam da cu da svrsim, onako u gacama, bez da ga ijednom dodirnem. A vidio sam da je i ona imala isti osjecaj. Jeli smo jedno drugo ocima. Osjecao sam bol u jajima od napetosti. I sva avantura te veceri se zavrsila tako sto sam jedva docekao da dodjem kuci, da ga izvadim iz gaca i izdrkam.

Bilo je to samo par noci iza onog prvog poljubca ljubili smo se u kolima, strasno, kao nikada do sada. Moja kara je opet bila kao napeta puska. Ljubio sam njene predivne grudi, grickao bradavice i stomak. I polako, ali sigurno, moja ruka se spustala prema njenim pantalonama. Otkopcao sam ih. Bila je u oblacima kao i ja isto. Ljubio sam njen stomak i ruku polako gurao u njene gacice, I onda sam pomislio da se upiskila. Bila je toliko vlazna. Osjetio sam njen nabrekli klitoris i samo sto sam ga dohvatio nezadrzivo je izustila duboki uzdah. Njeno disanje se pretvorilo u glasno uzdisanje koje me je dovodilo do ludila. Nastavio sam da je mazim po klichi i zamisljam kako lizem njenu slatku, vrelu mackicu. Njena ruka je nekontrolisano prelazila preko mojih butina I zaustavila se na nom medjunozju. Nisam vise mogao da se kontrolisem i tiho sam joj rekao : skidaj se! Ona, kao ni ja, nikada to nije radila u kolima pa je na to spretno odgovorila da ima jedan stan na cuvanju. Stan se nalazio na 3. spratu u njenoj zgradi i bili smo tamo za nepunih 10 minuta. Poceo sam da je svlacim. Ljubio sam njena ramena, vrat, spustao sam se polako prema grudima, i prvi put uhvatio te dvije prekrasne sise sa nabreklin bradavicama, sa obje ruke. Prosla me je neka jeza od ushicenja. Nastavio sam da se spustam prema stomaku, lizao sam ga i grickao. A ona je htjela da eksplodira. Izbacivala je svoje kukove prema meni i nudila mi svoju slatku mackicu, koja je bila navlazena nebeskim sokovima. Legao sam preko nje na krevet. Moja desna ruka mazila je njen klitoris a ona je na to odgovarala glasnim uzdasima kroz koje sam razumio dvije rijeci : Zelim te....zelim te... Da i ja sam zelio da joj sjurim mog kuronju u .. pedalj ispod pupka. Njezno je pocela da mi masira kitu i da je usmjerava ka svom vulkanu. Osjetio sam njene nokte na mojoj guzi.
Privlacila me je polako dok nisam osjetio da moj glavic dodiruje u nesto vrelo, mokro i odvratno dobro. Ona je izustila vrisak a ja sam ono isto vrelo i mokro osjetio na svojim jajima. Jednom rukom me je i dalje noktima stiskala po guzi a drugom je mrsila moju valovitu kosu, i nije mogla da neizgovara : "Aaaah kako je dobro...mmm toliko sam zeljela da te osjetim u sebi...nemoj....nemoj molim te da svrsis..."

Ali nije mi trebalo mnogo. Bio sam napaljen kao nikada do sada. I ja sam jecao i rekao: "Aaaaaaah svrsicu!" Izvadio sam ga iz nje. Ona ga je uhvatila i svrsio sam uz obilne padavine po njenom stomaku. Obrisali smo se peskirom I nije nam trebao nikakav odmor. Ona ga je uzela, presla s njim preko svoje mackice i klitorisa par puta, i opet ga namjestila na ulaz u carstvo snova. Igra se nastavila. Grebala me noktima po guzi, cupala mi je kosu i uzdisala tako silovito. Ja sam je ljubio gdje sam god stigao, lizao njene bradavice i vrat i govorio sam joj: Mala odvescu te do zvijezda vristali smo od uzbudjenja i uzivanja. Poslije cetvrtog propinjanja do oblaka opet sam poceo da je mazim po klitorisu, posto je u tome ocito uzivala nastavila je da urla da me cupa, da me bode noktima da se propinje na laktove i da mi govori da se penje do zvijezda svrsila je uz ocite znakove abnormalnog uzivanja.

Lezali smo zagrljeni, iscrpljeni, i poslije duze vremena sapnuo sam joj : "Mala bilo je divno izgubiti nevinost sa tobom"
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Podstanarka

Te godine Zvezda je osvojila duplu krunu,prosecna plata se kretala oko 50 Dem, a Steva je iznenada ostao bez zene.Dok se vracala sa pijace,neoprezno je prelazila ulicu i podletela pravo pod prepunu 16-ticu.Vozac nije stigao ni da prikoci,vec ju je samo razvukao po asfaltu.Posto nije puno ostalo od nje, Steva je filozofski resio da je kremira.
   Nije ga mnogo pogodio gubitak zene,ionako vec duze vremena medju njima nista nije bilo.Ljubav,ako je uopste ikad postojala,davno je prosla,sex su jednostavno prestali da upraznjavaju i jedino je zajednicki stan bio ono sto ih je spajalo.Doduse, Steva se opravdano zabrinuo zbog sasvim konkretnih stvari.Ko ce sad da mu kuva,cisti po kuci i pere smrdljive gace? Sa komsijom Veljom je ozbiljno pristupio resavanju problema i nakon par noci intenzivnog razmatranja istog i povelike kolicine popijenog piva,nasli su resenje! Stevi treba podstanarka,tj. zenska ruka u kuci.Sa reci na delo i vec sutradan odose zajedno da daju oglas.
    Mlada stanarka koju je Steva primio na stan, bila je klasicna provincijalka koja je cim su joj sise porasle resila da pobegne iz svoje rodne vukojebine u veliki grad.Doduse,dobro je kuvala a i kao svakom seoskom celjadetu ni kucni poslovi joj nisu bili strani.Po stanu je isla u donjem vesu,svoje rublje je susila gde je stigla, a cesto se desavalo da recimo,nov brus isprobava ispred velikog ogledala u predsoblju, pa je Stevi lepo isla voda na usta dok je gledao te jedre sisurine. Jedne srede Steva je vracajuci se s posla,zatece kako se vrcka ispred ogledala naravno,samo u donjem vesu.
   - Je li Stevo,kako da se ofarbam - pitala ga je.
   - Dal` u plavusu ili u crnku?
   - Sto se mene tice, ostani crnka.One su nekako zenstvenije...-procedi Steva, s mukom se suzdrzavajuci,pri pogledu na tu polugolu rasnu picketinu.
   - Dobro,znaci crnka,al` sta cu s ovim? Bas me brine!- rece ona i svuce gace do pola butina.Medju nogama sevnuse plave kovrdzave dlake.
Steva sede i promuca:
   - Pa ovaj,kako ja vidim te stvari,mogla bi i dole da se ofarbas il` da se obrijes.Sad ti kako hoces...
   - Bogami Stevo, nesto si mi se zbunio.Nego da pitam ja tebe nesto,da nisi ti malo zagoreo?-rece ona i pridje mu.Klece ispred njega i bez ustrucavanja poce da petlja oko kaisa na njegovim pantalonama.Njeni prsti su spretno obavili posao i za tili cas Steva ostade samo u gacama,uzgred prljavim, jer nakon celog dana provedenog u livnici,kupanje i presvlacenje u cisti ves je bila uobicajena i svakodnevna praksa.
    - Cekaj malo,prljav sam i znojav... - procedi Steva,ali mu je ona hitrim pokretom vec smakla gace iz kojih iskoci povelika i kvrgava kurcina od nekih 20-ak santimetara.
    - Nista zato,bas ih volim znojave,tada imaju najbolji ukus!- nasmeja se ona i navali halapljivo na Stevinog pravoslavca.Istovremeno mu ga je nadrkavala rukom i gutala od glavica pa sve do samog korena.Stvarno je imala dobar cug!
    - Joj,bog te ne jebo,umrecu,uh..- stenjao je Steva.
    - Ona moja...moja pokojna, nije htela ni da ga vidi, a kamoli da ga uzme u ruku ili stavi u usta!Uh,sto je dobro...slavca mu,to...to!
      Steva se toliko uzbudio,da je ubrzo bio spreman za pocasni plotun.I ona je to osetila i ubrzala pokrete glavom, ni za trenutak ga ne ispustajuci iz usta.Pre kriticnog trenutka ga je krvnicki stegla rukom oko korena na kratko, a onda naglo pustila.Jadni Steva je bljunuo takvu kolicinu sperme, da je ona pocela da se preliva iz njenih nezasitih usta i prska po njenom licu,podu i namestaju. Zagrcnula se i odmakla od te fontane sperme ali je Steva levom rukom uhvati za potiljak a desnom ga nacentrira i nastavi da siba obilne mlazove po njenom licu i kosi.Toliko se istocio, da joj je i nos bio pun zitke mase,a bogami priustio joj je i besplatno farbanje kose.
    - Zivotinjo jedna,stvarno si konj!- grcala je iskasljavajuci se i prosto ne verujuci sta ju je snaslo.
    - E,pa sta si trazila, to si i dobila! - nasmeja se Steva,ustajuci i skidajuci umazanu majicu.
    - A sto se zivotinje tice,da ispusim cigaru i izduvam jedno `ladno pivo pa ces onda da vidis kako ovaj konj jebe! -rece Steva i ode do frizidera...
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Napaljena

Sa Damirom sam deset godina u braku. Ali nas seksualni zivot je postao monoton. Moj muz dodje sa posla poslije ponoci, ja vec spavam. On me probudi, legne na mene i odradi svoj dio. Pokusavali smo i vise puta razgovarati o tome, ali on govori kako je umoran, kako nema snage bla bla bla…

Svakim danom sam sve vise zeljela da ga prevarim. Nisam zeljela ga povredim jer smo vec toliko dugo u braku, ali jedna zena ima svoje potrebe. Imala sam neku sumnju da on mene vara. Cesto je na poslovnim putovanjima i sumnjam da on boravi sam.
I ne bi se ni ljutila da me on prevari jer i ja sama cesto svoju mackicu obradjujem, mastajuci kako me razvaljuju napaljeni mladi momci.
Jednog dana zovnuo me moj prijatelj iz srednje skole na kaficu. Bio je pravo dobar prijatelj i sa njim sam o svemu i svacemu razgovarala. Pa sam mu se povjerila tog dana kako mi nedostaje dobra jebacina. Odjednom mi se priblizio i rekao da me on od kako se poznajemo potajno prizeljkuje i uvijek je spreman da mi ucini svaku uslugu pa i tu da me… zadovolji.

U prvom trenutku nisam znala sta da kazem. Da li da pristanem na njegovu ponudu ili da ljutito izadjem iz njegovog stana. Ali nijedna rijec mi nije mogla vise proci kroz usta. Sama pomisao da me neko drugi nakon deset godina braka zadovoljava me je palila. Glupo je bilo sto sam tog popodneva obukla minicu bez carapica.
Vec sam osjetila njegovu ruku na svojim grudima. Zatvorila sam oci. Osjecaj je bio sjajan. Mazio ih je i stiskao a zatim me je poceo ljubiti. Postala sam potpuno napaljena i bila sam spremna dati mu mackicu po svaku cijenu u tom trenutku. Ubrzo sam ostala bez bretelica a zatim bez grudnjaka. Alapljivo mi je skinuo suknjicu i ostala sam u bijelim cipkastim gacicama, vlazna i gola.
On je legao na kauc a ja sam mu odkopcala slic i izvadila na moje iznenadjenje, poprilicno dobar komad. Jedva sam docekala da ga stavim usta. Lizala sam ga i gledala mu u oci. Pusila sam ga krajnje profesionalno, zagrcivala se i pokusavala da ga cijelog progutam.
Brzo sam skinula gacice i primakela sam svoju mackicu do njegove kite. Drzala sam ga u ruci ukrutog lagano ga sebi stavila u mackicu.

Veoma sam ga dobro primila. Pocela sam da ga jasem i da se nabijam. On me je lezeci uhvatio za kukove i poceo me nabijati u zrak. Tu sam i pocela svrsavati. Kakav lijep osjecaj… nakon toliko mjeseci bez orgazma, moj prijatelj iz skole me je zadovoljio.
Sada sam ja legla. On je kleknuo i koljenima uhvatio moju glavu. Gledala sam mu u oci a zatim u kitu. Brzo ga je obradjivao i odjednom su me spopali mlazovi njegovih sokova. Drzala sam sirom otvorena usta i pokusala nesto i da uhvatim.

Kasnije sam to otisla sve da isperem, posto se nisam navikla da gutam. On je to razumio. Kasnije nismo puno progovarali. Mene je nekako bilo stid ipak mi je to bio dugogodisnji prijatelj ali ovo iskustvo nikada necu zaboraviti. Niko nece ni saznati za ovo a ja sam otisla zadovoljna i umorna kuci od silne jebacine… A ko ce znati, mozda budem ovo jednog dana i ponovila…
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
"Ovo je moj sretan dan" reče sama sebi Elizabeta dok se vozila ulicom Franje Tuđmana,

približavajući se kući. Uspjela je iz ureda izaći oko 10 sati izgovarajući se na glavobolju i sada je ostatak dana samo njen. Bio je tako topao dan da je pomislila otići na plažu sa svojim sinom Ivanom. Rijetko je imala priliku da provede dan sa njim. Obično je vikendom sve puno da bi se išlo nekud. I Ivan koji je sad u srednjoj školi imati će jako puno obaveza. Zaustavljajući se na prilazu kuće, sa zadovoljstvom je vidjela Ivanov bicikl - on je bio kod kuće. Bio je tu i drugi bicikl, koji ona nije prepoznala. Mora da je to jedan od njegovih prijatelja. Ulazeći u kuću krenula je reći da je došla, kad začuje zvukove iz dnevne sobe. Slušala je nekoliko sekundi, a zatim se nagnula i provirila. Slične zvukove je čula puno puta i sigurna je o čemu se radi. Sa mjesta gdje je stajala mogla je vidjeti Ivanov vrat. On je disao teško i govorio je niskim glasom.

"Oh tako je dobro...ti tako dobro pušiš kurac" zastenja Ivan. Elizabeta se nasmiješi i lagano zacrveni u licu kad shvati da je pretpostavila dobro. Njezinu šesnaestogodišnjem sinu upravo su pušili kurac.

"Pitam se tko je to?" zapita se Elizabeta u sebi. "Da li je to Sandra ili možda Maja?" djevojke sa kojima je Ivan hodao ovo ljeto. Misao da ih možda zatekne u nezgodnom položaju nije joj pala na pamet. Ona je već razgovarala sa Ivanom o životnim činjenicama. Znala je da kada dođe vrijeme ona neće moći spriječiti sina da postane seksualno aktivan. Isto kao što njeni roditelji nisu mogli spriječiti nju. Sve što je mogla učiniti je da bude sigurna da on dovoljno zna da donese pravu odluku.

Kako se povukla u hodnik primjetila je da može vidjeti kauč na kojem su oni iz kuhinje. Njezina znatiželja da vidi tko je ta djevojka pobijedila ju je. Kad je Elizabeta došla do kuhinjskog ulaza u sobu zastala je za trenutak. Osjećala se nekako čudno seksualno uzbuđena. Pomisao da vidi sina kako mu puše stvarno ju je napaljivala. I činjenica da se Ivan razvio u zgodnog mladića nije joj promakao. Istina, bio je malo mršav, ali sad kad je dostigao svoju punu veličinu počeo se popunjavati. Puno tjelesne aktivnosti biće garancija da se to pretvori u mišiće.

"Bruno...svršit ću..." zastenje Ivan.

"Bruno...koji Bruno?" zapita se Elizabeta u čudu dok se naginjala kroz vrata da vidi. Njezino crvenilo lica naglo nestane i pretvori se u bijelu boju dok je gledala dvoje ljubavnika. Usne koje su čvrsto bile omotane oko kurca njezina sina pripadale su nekom smeđokosom dečku. Po Ivanom teškom disanju moglo se zaključiti da će eksplodirati. Elizabeta je nijemo gledala kako se sperma izlijeva po Bruninom licu. Mladić je ponovo obuhvatio usnama Ivanov kurac i progutao sperme koliko je god mogao. Cijelo to vrijeme ona je čula svog sina kako stenje. Napokon jedva se kontrolirajući povukla se u kuhinju. Njeno disanje je bilo kao i Ivanovo nekoliko trenutaka prije. Stojeći uza zid slušala je razmijenu riječi između dva dječaka.

"Vidiš, rekao sam da će ti se svidjeti" reče mu Bruno dok je sa ručnikom brisao spermu sa svoga lica.

"Da, to je puno bolje nego kad drkaš" odgovori mu Ivan "čak je bolje nego kad si mi ti izdrkao".

"Što misliš, da li si spreman da popušiš moj kurac" upita ga Bruno "tako je pošteno".

"Znam Bruno, ali treba mi još vremena. Nemam toliko iskustva kao ti. Mislio sam da ćemo samo izdrkavati jedan drugom kao zadnji put".

"Da to je OK. Ja mogu čekati. Nisam ja jedan od onih zakurac-navlačećih cura koje te uspale, a na kraju te odjebu".

"Vjerujem da nisi." odgovori mu Ivan "Nijedna djevojka mi nije htjela ni izdrkati ako joj nisam kupio nešto.

"Točno. Znaš, kad sam prošlog ljeta radio kod gospodina Marka u željezari, to mi je bila najbolja stvar koja mi se mogla dogoditi. On mi je pokazao da dečki ne trebaju djevojke da bi se zabavljali.Čak ti ne treba djevojka da bi ševio."

" Misliš..."

" Tako je. Sve o čemu moraš voditi računa je da je dobro podmazano i on kaže da je to bolje nego pička."

" Dopustio si mu da stavi kurac u tvoe dupe. "

" Da, ispočetka je boljelo, ali kasnije je čak to i lijep osjećaj. A i svršio sam jako dobro. "

" Dali si ti stavio kurac u njegovo dupe? " upita Ivan zaprepašteno.

" Ne, on kaže da ima problem tamo iza, ali mi uvijek dobro popuši. "

" Možda ću ti idući put moći popušiti, trebao bih razmisliti o tome. Da li je uredu da ti samo izdrkam? Ne bih te htio izgubiti kao prijatelja."

" Ma da u redu je. Kad god ti želiš. " reče Bruno stavljajući tvrdi kurac u Ivanovu ruku.

Vraćajući se do automobila Elizabeta se pitala. Koliko to traje? Tko je taj dječak Bruno? Zar je Ivan homoseksualac?

Upalila je auto i lagano se odvezla niz ulicu. Nije bila sigurna kuda ide i kome da se obrati. Nakon petnaest minuta našla se kod parka.Ostavljajući auto na parkiralištu, krenula je u šetnju parkom. Nije se to moglo dugo dešavati, mislila je ona. Ne ako oni samo izdrkavaju jedan drugom. Ona je čitala da dječaci ponekad drkaju sa prijateljima, ali to obično ne ide nikud dalje.U stvari njena ju je sestra naučila masturbirati kad su bile u tim godinama. Tko je taj dječak Bruno sad i nije bilo toliko važno. Svejedno je zapamtila Bruninu izjavu o gospodinu Marku iz željezare. Ako on stvarno ševi dječake trebalo bi nešto poduzeti glede toga.

Dali je Ivan homoseksualac? To je teško pitanje. Ako je, nema druge nego to prihvatiti kao činjenicu. Elizabeta je bila dovoljno obrazovana da zna da se ne postaje homoseksualcom već se takav rodiš. Ivan se uklapao u klasični stereotip miran dječak razvedenih roditelja koji je viđao oca 4 ili 5 puta godišnje.Uvijek je bio čudan sa djevojkama, dali je to razlog? Ali to su na kraju svega ipak samo stereotipi. Ne možeš reći samo po tome.

Pogledaj samo Vesnu - uzornu djevojku. Mažoretkinju, plesačicu koja je uvijek hodala sa najpopularnijim i najzgodnijim

dečkima na školi, pa i malo starijim. Poslije je postala gradski vijećnik i zastupnica u Saboru. Tko bi rekao da će u jednim dnevnim novinama izreći javno da je lezbijka.

Ne, ona nije mislila da je njezin sin peder - ona je mislila da je on samo uspaljen. Kad imaš 16 godina i nemaš puno prijatelja i nije važno što usne oko tvog kurca nisu ženske. Onda se sjetila nečega što joj je na fakultetu ispričala njezina cimerica. Katarina joj je rekla da je u 16. godini imala seksualno iskustvo sa sestričnom. Veza je završila čim je Katarina doživjela seksualno iskustvo sa muškarcem godinu dana kasnije. Možda je to to. Možda Ivan samo treba biti sa djevojkom da bi imao sa čime usporediti dosadašnje iskustvo. Opet, ako ova veza traje predugo bez ičega za usporediti, Ivan možda neće

željeti probati ništa drugo. Iz vlastitog bračnog iskustva ona je znala, ako ti je seksualni život odličan, spreman si zažmirti na mnoge probleme. " Nikad nisam pomišljala da ću omati ovakve misli." reče si Elizabeta " Evo me majka stara 39 godina, nastojim smisliti način da sin ševi." Smijući se ode do auta i krene kući.

Ivan je bio sam u kuhinji kad je ušla.Samo je jedan bicikli bio vani, pa je bilo očito da je Bruno otišao.

" Vratila si se ranije. Nije još ni 3 sata. " reče Ivan.

Slagala mu je da je imala posla u gradu i da je izašla ranije sa posla. Promijenila je i vrijeme izlaska tako da izgleda da je

bila na poslu dok mu je Bruno pušio.

" I što si ti radio danas." upita ga Elizabeta.

" Ništa posebno kao i uvijek."

" Vidim. Planovi za večeras? Ipak je petak navečer."

" Nisam planirao ništa. Možda pogledati par filmova na videu kod kuće."

" Zašto ne pozoveš Sandru ili Maju pa možete zajedno gledati.? Ja ću vam kupiti grickalice. "

" Ne zanimaju me više, mama. A ni ja njih više ne zanimam."

" Shvaćam. Onda ostajemo samo ja i ti sine."

- drugi dio -

" Toliko o planu "A" misli Elizabeta dok je raspakiravala namirnice koje je donijela iz trgovine. " Čak i kad bih dovela neku od djevojaka čisto sumnjam da bi se nešto desilo. Mislim, ne mogu ih samo zamoliti da se poševe sa Ivanom. Neuspjeli sudar sa djevojkom samo bi ga odveo Bruninoj "filozofiji" bez djevojaka. Ona je nastavila sa gomilanjem ideja u svojoj glavi dok se penjala u spavaću sobu. " Mogla bih unajmiti prostitutku, ali to bi se poklopilo sa još jednom Bruninom teorijom da moraš platiti djevojci za seks."

Dok se tuširala Elizabet se osjećala frustriranom. Da bar njena prijateljica Monika još uvijek živi preko puta. Monika je uvijek voljela mlađe dečke. Nekoliko puta se i jebala sa dostavljačima i studentima kojima je davala instrukcije iz matematike. Jedno je vrijeme Elizabet zavidjela na Monikinoj "sklonosti" i sama se pitala kako bi to bilo sa mlađim dečkima. Sve što bi bilo potrebno je zamoliti Moniku i ona bi odvela Ivana u krevet dok kažeš keks. Ali ona je odselila prije godinu i pol. Odjednom, Elizabeta je počela da se samozadovoljava dok je mislila na Moniku i na sva ta mlada čvrsta tijela.

" Kad bih samo mogla biti kao Monika sama bih riješila taj problem." pomisli ona.

Iznenadni drhtaj prožme Elizabetino tijelo dok je izricala misao na glas.

" Mogla bih problem riješiti sama??? Odakle mi je samo ta ideja došla?" zapita se Elizabeta.

Kad je izašla iz tuša ušla je ponovno u spavaću sobu. Kosu je sušila ispred ogledala za cijeli stas. Koliko god je pokušala odagnati prethodnu misao nije uspjevala. Slika njezinog golog sina i njegov čvrsti kurac još uvijek je bila živa u njenim mislima. Uzbuđenje slušanja njegovog svršavanja bilo je uzrok njezinog zamišljanja nje kao one koja mu pruža to zadovoljstvo. Gledajući svoje tijelo u ogledalu bila je i više nego zadovoljna. Njezina crvena kratka kosa još uvijek je bila bez ijedne sijede vlasi. Priroda je učinila njezine grudi malo opuštenijima, ali su još uvijek dobrog izgleda. Bilo je malo sala tu i tamo, ali još uvijek izgleda poželjno. Muškarci još uvijek gledaju za njom i kad bi poželjela kojeg i dobila bi ga.

" Što si ja zamišljam. Sama ideja je u suprotnosti sa prirodom." Njezino prepiranje sa samom sobom prekinuo je telefon.

" Ja ću... " čula je Ivana kako viče.

Nakon nekoliko sekundi čula je Ivana kako viče da je za njega. Normalno, nikad ne prisluškuje Ivanove telefonske razgovore, ali danas je sve samo ne normalno. Digla je slušalicu u spavaćoj sobi i počela prisluškivati.

" ... da li si razmišljao o tome Ivane." čula je Brunu kako govori

" Jesam, razmišljao sam o tome i još nisam siguran."

" A, čovječe. Ja sam to učinio za tebe. Evo sjedim ovdje sa dignutim kurcem razmišljajući kako bi to bilo lijepo imati ga u tvojim ustima."

" Pa, mislim da ti to dugujem. "

" Znači, učinit ćeš to? "

" Mislim da hoću... " odgovori tiho Ivan.

" Odlično, možeš li doći večeras? "

" Ne, ne večeras. Već sam rekao mami da ću ostati kod kuće. "

" Onda sutra. Možeš li doći oko 23.00? "

" Da. Mogu. "

" Super. Jedva čekam. "

" Da. Super..."

Kako je veza pukla Elizabeta je odlučila. Da učinit će to. Samo ima par stvari za obaviti. Elizabeta je rekla Ivanu da mora otići kupiti još neke stvari u dućan i da se neće vratiti do 18.00. Na brzinu je otišla do videoteke na drugom kraju grada i tamo je posudila pornić. Za pultom je radila neka žena i dok joj je stavljala kazetu u crni neoznačeni okvir na brzinu je pročitala naslov i široko joj se osmijehnula. " Uživajte. " rekla joj je.

Zatim se zaustavila u robnoj kući. Tu je tražila seksi donje rublje. Jedna od prodavačica pomogla joj je da izabere satenski zeleni grudnjak i komplet gaćica. Nakon što je napomenula da joj to treba za večeras, prodavačica je inzistirala da to isproba.

" Vidim dam vam to večeras puno znači i ne bih željela da vam se to ne svidi kad obučete kod kuće. "

Elizabeta je probala sve i bila iznenađena da jedan seksi grudnjak i seksi gaćice mogu toliko promijeniti, pa čak i

pomladiti. Izlazivši van toplo je zahvalila prodavačici na trudu.

- treći dio -

Oko deset do šest vratila se kući. Ušavši u kuću brzo je zamijenila videokazetu iz videoteke koju je ona posudila sa onom koju je Ivan posudio. Bila je sigurna da on neće provjeravati naslov na njoj. Zatim je nazvala telefonsku centralu i rekla da ima problema sa telefonom i zamolila ih je da je nazovu da provjere. Kada je telefon zazvonio nekoliko trenutaka poslije, ona se ljubazno zahvalila operatorici i rekla da se možda kvar sam otklonio. Zatim je pozvala Ivana iz podruma.

" Loše vijesti, Ivane.Sada je zvao gospodin Marić i pita što je sa mojom glavoboljom. Rekla sam da mi je bolje i on me odmah zamolio, ako bi mogla izaći sa njim na poslovnu večeru sa partnerima. Zato se bojim da ćeš morati sam gledati filmove. "

" To je u redu mama. Možda uopće neću gledati filmove, možda odem do prijatelja."

" Žao mi je, ali ne može. Ja očekujem važan poziv od tvoje tetke Sanje. Ona je ovaj tjedan na putu i ne postoji način da ju pronađem. Ako me nazove zapiši njezin broj i zovi me na pager. "

" Ma, dobro.Valjda to mogu odgoditi za sutra. "

" Bravo, sine! " nasmiješi se Elizabeta zadovoljna kako je uspijela pokriti sve opcije.

Onda se ispričala i krenula se presvući za " poslovnu večeru ".

Četrdeset minuta kasnije pojavila se ispred Ivana u dnevnoj sobi. Postavila se između njega i televizije. A onda je zauzela sugestivnu pozu.

" Kako izgledam, momče? " upita ona polu komično.

" Vou, mama...pa ti izgledaš...opako...mislim..."

" U redu je. Znam što misliš. I to ću uzeti kao kompliment. Prošlo je puno vremena od mog zadnjeg izlaska."

Elizabeta je nosila haljinu sa velikim dekolteom i on je mogao vidjeti njezine grudi. Ona mu je dala puno vremena za gledanje i bila zadovoljna jer njegov pogled je stalno " bježao " prema njenim grudima.

" Nije loše za staru damu, ha? " priupita Elizabeta.

" Nije loše za staru damu. " odgovori Ivan zaboravljajući da govori o svojoj majci. " Mnogi će mangupi da ti kupuju led usred zime. "

" Nemoj ostati budan dokasno, srce. " okrenu se ona i krene prema vratima. " I da, uživaj u filmu. "

Nakon što se odvezla od kuće vozila je točno dvije ulice dalje. Zatim je parkirala automobil i krenula pješice prema kući. Nazad u kuću je ušla na stražnji ulaz. Ako će se Ivan ponašati uobičajeno on će početi gledati video odmah nakon crtića. Elizabeta je bila nervozna od uzbuđenja. Ponašajući se uobičajeno Ivan je upalio video u 19.20.U 19.22 bilo je sigurno da ne gleda " Forrest Gumpa ". Tom Hanks sigurno ne snima porniće. Videoteka je sigurno pomiješala filmove. Ivan je vidio samo jedan film za odrasle i to onaj put kad je Zdravkov tata zaboravio zaključati Playboyev kanal na satelitskoj. A i to je bio dječji film naspram ovim.

Čuvši da je film počeo Elizabeta je ušla u kuhinju i došla do mjesta sa kojeg je danas vidjela Brunu i svojeg sina. On je već petnaest minuta gledao film i nije pokazivao puno zanimanja za nj. Gledajući bolje u njegovo desno rame shvatila je da on drka na film. Definitivno korak u pravom smijeru. Udahnuvši duboko ušla je u sobu.

Stajala je iza njega nekoliko minuta diveći se njegovom mladom tijelu i njegovom čvrstom kurcu. Osijetila je škakljanje

između nogu, koje se pojačalo kad je pomislila na to da je on njen sin.

" To izgleda zanimljivo zar ne ! "

" O, sranje...mama!!! " Ivan je povikao dok je ispuštao kurac iz ruke.

Prošlo je nekoliko sekundi dok se nije oporavio od šoka, a onda se pokušao izvući.

" U videoteci su se sigurno zabunili...krivi je film u kutiji."

" Vjerujem da jesu. Ali, film je veoma zanimljiv, zar ne? " reče ona dok je sjedala kraj njega.

Sjetivši se da je gol do pasa, Ivan počne navlačiti hlače.

" Ne, nemoj... " reče ona nježno dok je zaustavljala njegovu ruku.

" Nemaš se čega sramiti... " reče ona i pomakne svoju ruku sa njegove i uhvati njegov kurac.

" O, sranje !! " vrisne Ivan dok se njegov kurac ukrutio pod njenim dodirom.

" Lijepo je, zar ne? " upita ona.

" Da...da..." odgovori Ivan ne mogavši nijekati kako mu je dobro.

" Želiš li da prestanem? Ako hoćeš ja ću prestati? "

" Ne, molim te nemoj... " reče Ivan jedva čujno.

Elizabeta nije ništa rekla sljedećih nekoliko minuta i nastavila je zadovoljavati Ivana. Lagano mu je jednom rukom drkala

kurac, a drugom milovala jaja.

" Vidjela sam te sa Brunom jutros.." reče dok se nastavljala igrati sa njegovim kurcem. " Vidjela sam ga kako ti puši i znam da on hoće da mu ga ti popušiš. "

Ivan je htio nešto da kaže, ali je ona stavila prst na njegove usne davši mu do znanja da samo sluša.

" Pokušavam da ne sudim o ovome. Želim da učiniš ono što će te učiniti sretnim. Uvijek sam se trudila da imaš ono znanje koje će ti omogućiti da donosiš inteligentne odluke. Mislim da sad donosiš odluke ne razumjevajući koje ti se druge mogućnosti dostupne. "

Napravila je pauzu da bi on shvatio što ona govori.

" Ako hoćeš, ja ću ti pokazati kako je to biti sa ženom. Želim da zaboraviš da sam ti ja Majka i da me smatraš ženom koja žudi za tobom. Rzumiješ li to ? "

Ivan je klimnuo potvrdno.

" Želiš li da nastavim ? "

Opet potvrdno klimanje. Sa širokim osmijehom Elizabeta se sagnula i stavila njegov čvrsti kurac u usta.

- četvrti dio -

Ivan se naslonio na kauč i zatvorio oči u blaženstvu. Koliko god da su bila ugodna Brunina usta oko njegova kurca to nije ništa u usporedbi s ovim. Vlažnost maminih usta izgleda kao da su namjervala da ispuni cijelo njegovo biće. Njezin je jezik bio svugdje. Ližući ga po glaviću, škakljeći njegova jaja, masirajući njegov kurac ustima dok ga je cijelog strpala u grlo.

" O, mama... " mumljao je.

To što ju je zvao, podsjetilo ju je da je to kurac njenog sina. Pojačala je ritam, što je Ivanov kurac još više ukrutilo. Mogla je osjetiti slanoću njegove sperme koja je dolazila. Istog onog okusa koji je jutros osjetio Bruno, sada je pripadao njoj. Čvrsto mu je stisla kurac ne dozvolivši mu da svrši. Mogla je osjetiti pritisak, znala je koliko jako želi da svrši.

" Moram svršiti...Molim te mama, hoću to. " zavapi dječak.

Elizabeta je nastavila da mu snažno siše a istovremeno je jako stiskala kurac u korijenu. Zatim je naglo opustila stisak, a sperma je izletjela snažnim mlazom u njena usta. Instinktivno je polizala spermu i dopustila je da se cijedi sa njenog lica. Posegnula je jezikom i oblizala usne. Bilo je to najbolje što je ikad probala. Sa njenog lica se još cijedila sperma, a ona se primaknula dječaku. Poljubila ga je isprva nježno omogućivši mu da proba spermu sa njenih usana. Bez obzira što sutra donese, bila je to njegova Mama/Ljubavnica koja mu je dala da osjeti ukus sperme. Ivan je nastavio ljubiti i lizati svoju majku. Već je osjećao kretanje u svom kurcu, i neće proći dugo dok se ponovno digne. Nije ga bilo briga da li radi dobro ili ne, samo je znao da ne želi da prestane.

U Elizabetinom planu ni nije bilo da prestane. Digla se i skinula haljinu. Njezine grudi su se pokazale u onom zelenom

satenskom grudnjaku koji je kupila ranije.

" Primjetila sam da si im se divio malo prije... " govorila je dok se lagano dirala po grudima. " Mislila sam da ih želiš bolje pogledati.

" Oh, da..." reče Ivan dok je svojim rukama stiskao mekano meso. Njegovi su prsti skliznulii ispod mekanog zelenog materijala stišćući ukrućene bradavice. Sada je Elizabeta mekano stenjala dok se Ivan igrao sa njenim bradavicama. On je povukao njezine grudi i uronio je svoje lice u njih. Njegov jezik je polizao svaki djelić njenih sisa, ljubeći svaku dojku ponovno i ponovno. Zatim joj je otkopčao grudnjak i njezine grudi su se pojavile u svoj svojoj veličini. Posegnuo je za jednom dojkom i stao je sisati.

" Nježno... " reče ona dok mu je pomagala staviti bradavicu u usta. Nakon što su se njegove usne zatvorile oko njene bradavice, osjetila je isto seksualno uzbuđenje koje je osjetila šesnaest godina prije kad ga je prvi put podojila. Par puta ju je ugrizao za bradavicu, ali ona ga nije pokušavala zaustaviti. To će uslijediti poslije. Sada neka uživa. Nakon što joj je on sisao bradavicu neko vrijeme, ona se sagnula do njegovih grudi. Jezikom je sljedila aureolu oko njegove bradavice, i zatim ju stavila u usta. Pokazujući kako i muškarac može doživjet isto seksualno uzbuđenje kao i žena. Ivan je bio zapanjen kako je to super osjećaj, jer nikad nije razmišljao o svojim grudima kao o seksualnom dijelu tijela. Dok mu je lizala bradavicu, naslonila se na njegov tvrdi kurac i stala se lagano trljati. Za čas su njezine gaćice bile mokre od njezinih vlastith sokova.

" Jesi li spreman da vidiš moj muf ? "šapnula mu je tiho u uho.

" Oh, da pokaži mi, molim te. " s nestrpljenjem je odgovorio.

Elizabeta se nagnula na kraj kauča i raširila je noge. Zatim je skinula svoje zelene satenske gaćice i otkrila je svoj muf u svom njegovom vatrenom crvenilu. Ivanove oči su se raširile u čudu, dok je gledao svoju prvu pravu pičku. Pičku za koju je bio siguran da neće samo gledati, nego će i ući u nju.

" Želim da ju sad poljubiš. Želim da ju poližeš da vidiš kako je sladak njezin sok. "

Ne čekajući da mu se dvaput kaže on je zaronio u nju. Ispočetka je pokušao da ju cijelu strpa u usta kao što je i bradavice. Zatim je počeo da ju liže gore pa dolje, koristeći ruku da bi otkrio što više ružičastog mesa. Posegnuo je za klitorisom sa svojim jezikom za što je bio nagrađen slatkim maminim uzdasima. Okus njezina soka ispunio je njegova usta, toliko različitoga od njegovoga- ali iznenađujuće lijepoga. Toliko o ribljim šalama koje je čuo. Njezin muf je svakoga trenutka postajao sve vlažniji. Ona je vodila Ivanov prst do njezine pičke i pokazala mu kako da prstom jebe ženu. Između njegovoga jezika i prsta bila je vlažna koliko je god mogla. Njezino tijelo je vapilo za njegovim kurcem.

" Ivane, želim te...Želim biti tvoja prva žena. "

Ivan se nasmijao i stavio je svoj kruti kurac na ulaz njene pičke i lagano je uklizao u nju. U ruke je uzeo njene noge, kako je to vidio u filmovima i nastavio ju je jebati najžešće što je mogao.

" Oh, da !!! " Elizabet je vikala dok ju je on ispunjavao. Tako se dobro osjećala. Zgrabila ga je rukama za dupe i snažno ga je privlačila prema sebi želeći ga što dublje u sebi. A, on joj ga je zabiao i trošio svaki atom snage iz sebe. Toliko se dobro osjećao da je bio 100% siguran da je Bruno u krivu, jer nijedan osjećaj se ne može usporediti sa ovim.

Znoj je oblio njihova tijela dok su se ritmički kretali napred nazad na kauču. Elizabeta je osjetila Ivanovu napetost, što je značilo njegovu eksploziju. Ona ga je zgrabila i povukla ga u sebe koliko je god mogla. Godine iskustva naučile su je da osjeti vlastiti vrhunac, a ona je željela da svrše istodobno. Njezina pička je eksplodirala osjetivši spermu vlastitog sina u sebi. Strujni udar je prošao njenim tijelom. Privila je njegovu glavu na grudi tako da može osjetiti znoj njenog tijela. Kada su drhtaji počeli jenjavati odmakla je njegovu glavu sa grudi i poljubila ga je. To nije bio poljubac majke, već ljubavnice.

Legli su zajedno goli i zaspali su jedno drugom u naručju. Ujutro su se istuširali i brzo obukli. Za doručkom su razgovarali o noći prije. Brzo su se dogovorili da ono što se desilo večer prije neće ponoviti. Sada je na Ivanu da odluči što će biti sa njim i sa Brunom, pa čak i da želi eksperimentirati sa njim barem ima sa čim usporediti.

" Neću te pitati što si odlučio, ali bez obzira što budeš odlučio ja ću te podržati. "

" Hvala mama ! " reče Ivan i poljubi je u obraz. To je bio poljubac sina i majke " Ja ti želim reći što sam odlučio. "

Elizabeta je odložila šalicu i posvetila punu pozornost sinu.

" Neću više imati seksualna iskustva sa Brunom. Sada shvaćam da je to samo druga vrsta masturbacije. Možda je to OK, ali bez osjećaja na kraju se osjećaš prazno. "

Elizabeta se nasmijala, njezin sin je bio na pravom putu da postane muškarac u svakom pogledu.

" Mislim da ću pozvati Sandru da izađemo zajedno."

desilo sinoć nama, da se tebi dešava sa svakom djevojkom s kojom hodaš - barem ne odmah. "

" Znam mama. " reče Ivan smiješeći se. " Ali barem znam koja me nagrada čeka na kraju igre.To igru čini vrijednom".

Sada je sve bilo jednostavno, stekao je novu dozu samopouzdanja nakon samo deset minuta telefonskog razgovora sa Sandrom.

" Kako ti se ovo sviđa? Ona je rekla da se nadala da ću je ja nazvati. Kaže da se ponijela malo glupo zadnji put i željela bi početi ponovno ako je to OK sa mnom ? "

" I, što si joj rekao. "

" Rekao sam joj da što se mene tiče, kao da prvi put hodamo. "

" To je dobro za čuti, ali zar ne misliš dok si kod telefona da nazoveš Brunu i kažeš mu da nećeš doći ? "

" U pravu si. Toliko mu dugujem. "

" Da li si razmišljao što ćeš mu reći ? " upitala je Elizabeta zabrinuto.

" Zapravo jesam, nadao sam se da ću ga moći pozvati ovamo poslijepodne, pa da mu ti daš istu poduku kao i meni. "

" IVANE !!! " Elizabeta je povikala u krajnjem bijesu. " Kako si mogao na takvo što i pomisliti."

" Pa, ako misliš da to nije dobra ideja... "

" Naravno da ne, ovo poslijepodne mi ne odgovara. Reci mu da dođe oko 19.30. "Zatim su oboje prasnuli u smijeh.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Morana

Neki izlasci su jednostavno truli. Ova noć nije bila takva. Od samog početka, ulaska u klub, osjećala je da je sve pod kontrolom. Osjećala se seksi, DJ je puštao prave pjesme a ono što ju je privuklo baš njemu sigurno nije bilo ništa što nije imalo i 99% prisutnih frajera.
Signalizirala je prijateljicama da je vrijeme za promjenu položaja i krenula prema njegovom kutku. Sada ga je mogla bolje osmotriti; kasne dvadesete, debelo preko 180cm, poluduga kovrčava kosa, ok tijelo, i taj interesantan detalj…prsten na onom prstu. Vjenčani.

Morana nije bila klasično lijepa cura, bolje rečeno, žene je nisu smatrale idealom. Dupe joj je bilo preveliko, nije se kvarcala, duga crna kosa puštena da pada do struka, sočne sise i debeljuškaste nogice. Godinama je svoje zelene oči zaokruživala crnom olovkom što joj je davalo ekstra kurvanjski izgled, a za modne trendove uopće nije pokazivala interes. Neke druge skrivale bi te obline, ali ne i ona. Nosila je vrlo usku odjeću,  a grudnjak je zadnju put obukla na tjelesnom u srednjoj školi. Dobro je to sve skupa izgledalo na njenih 177 centimetara pojačanih s 10 centimetarskim srebrnim sandalama. Cure bi okretale očima i posprdno je komentirale, ali muškarci su svoj stav izražavali grašcima znoja na čelu, i to je bilo jedino važno.

Ovaj nije reagirao. Ništa od plesanja u njegovoj blizini ili značajnih pogleda neće djelovati. Pružila je prijateljici čašu votke&spritea i prošla kraj njega dovoljno blizu da mu se očeše o bedro. Muškarac je instinktivno podigao ruku i ovlaš joj prešao po uskom strukiću.
«Issse, neki tipovi su stvarno laki», samozadovoljno je primijetila. «Da nije oženjen, oko takvog nadraženog jadnika uopće se ne bi bilo kul forsati.»

Glavni Moranin adut, čak i bitniji od tijela stvorenog za ševačinu, bilo je totalno kurvanjsko ponašanje. Ono od čega su druge cure bježale, njoj je bilo najnormalnije. Imala je to rođenjem u sebi, ali se i samoinicijativno usavršavala; gutala je porniće, kopirala poglede i pokrete profesionalnih drolja koji su joj se učinili učinkovitima. Nakon što se očešala o ovog stala je ispred njega, i odostraga ga dlanom pomazila po licu. Prijateljice su joj se zasmijuljile znajući da nema šanse da se žrtva iz situacije izvuče čedna.

Tip se odmah ufurao; pojačao je stisak oko struka i sve joj se više preponama trljao po dupetu. Nosila je tanku ljetnu haljinu ispod koje joj ogromnu guzičetinu nisu sputavale gaćice. Imala je tangice, a on je usprkos debljini jeansa vrlo brzo postao osjetno tvrd. Sve joj se dublje zabijao u meso i to bez imalo srama. Neznanac ju je u roku 5 sekundi ševio preko odječe. «Samo da nije u svemu tako brz», još je žešće zamiješala i naglo se naguzila. Sad je bila sigurna da će se ševiti večeras, više nema nikave dvojbe.

Kurac mu je bio dovoljno dignut da osjeti svaki anatomski prijelaz na svojoj mokroj pičkici. Lik joj je rukama klizio od struka do ogromnih sisa. Prvo je to radio po 'pristojnoj putanji', no svaki puta prstima je zahvaćao sve veći komad mesa, a na kraju ih je obje imao u dlanovima i divlje mijesio. Morana je znala da sad mora podići  ruke u zrak, primiti ga za glavu i raskuštrat mu kosu; od toga će joj se grudi još jače isprčiti. Zatim ih je spustila na bradavice i zakretala dok kroz tanku pamučnu tkaninu nisu stršale kao metci. Radeći to cijelo vrijeme mu je stenjala na uho, a efekt svoje egzibicije osjećala je na mokroj guzi.
Naglo se okrenula, jednom ga rukom zagrlila oko vrata, a drugom žestoko protrljala po kari.

«Idemo?», podigla je obrvu i ostavila otvorena usta, baš kao i dlan na pulsirajućoj erekciji.
«Čuj, oženjen sam….», pognuo je glavu i napravio preslatku grimasu, kao maleni dječak uhvaćen u zločestoći.
«Hm…ko ju jebe!», iznervirano je dreknula. «Možemo kod mene, i nećemo ga jako…», pogledom je pokazala na kvrgu u muškarčevim gaćama.
Lik je stenjao i ogledavao se oko sebe u totalnoj nelagodi. Vidjelo se da mu se ide, a opet sam nije imao snage stati iza prevare. Morana je okrenula očima i doslovno uzela stvar u svoje ruke. Primila ga je i povukla prema izlazu.

Bilo je tek oko jedan ujutro, a taksi stajalište pred samim ulazom u klub. Dok je sjedala na stražnje sjedalo starog Mercedesa pazila je da joj se haljinica popne dovoljno visoko i pruži jasan pogled na tangice. Muškarac se ugnijezdio iza nje, grubo je poljubio u usta i ruku joj položio na tangice.
Svaki lažni obzir nestao je; ljubili su se luđački strastveno, trljao joj je picu preko skroz mokrih gaćica i utiskivao srednjakom materijal na mjestu rupice. Morana mu je uzvratila istom mjerom otkopčavši zatvarač na trapericama muškarca za kojeg je znala samo da je oženjen i ništa više. Uvukla je dlan i primila kipući kurac u ruku.
Već je preko napaljivanja u disku zaključila da se radi o prosječnoj veličini, bolje reći dužini, no sad je naučila da je debeo kao bebina ruka. Droljici je pobjegao uzdah kad je pomislila kako će je prekrasno rastezati dolje, i iz pizde joj je potekao gusti mlaz vruće pičkovine.

Usne im se nisu odvajale ni u jednom momentu. Divlje mu je drkala kitu koja je bila u poludignutom stanju još od kada se prvi put očešala o njega, a pri svakom potezu njene vješte ruke postajo je sve spremniji za ono što je osjećala u utrobi. «Još ne», morala se suzdržavati da ga smjesta ne zajaši.
Frajer je osjetio da je skroz sluđena. Pomaknuo je središnju traku tangica u stranu i prelazio prstima gore dolje po obrijanoj pičkici. Razmazivao je sokove kao da je sprema za metak i istovremeno još više dražio, ako je to uopće bilo moguće. Žmirila je glave zabačene na njegovo rame, primila ga za ruku i stisnula na pulsirajuću macu. Shvatio je što želi pa gurnuo dva prsta u nju, a palcem brzo kružio po klitu.
Zadovoljna stanjem na pici, Morana je vratila dlan u njegove hlače i nastavila mu drkati. Temperatura u taksiju bila je praktički neizdrživa. Gola guza znojila joj se na kožnom sjedalu tako da se morala svako malo pomicati da je odlijepi ostavljajući vlažan trag pičića za sobom.

To je bilo previše za inače preforsiranu pičkicu, još jedan pomak bedara doveo ju do orgazma. Frajer se smijao sretan što joj je tako malo trebalo, a Morana je, čim se smirila od svršavanja, prionula punom parom na drkanje tako da i on što prije svrši.
Dok je tako sjedila raširenih nogu, gaća maknutih u stranu i izmučene crvene pice, naravno s karom u ruci, prvi put joj je palo na pamet da nisu sami i da neko vozi ovaj taksi.

Potražila ga je u retrovizoru. Vozač nije ni reda radi maknuo pogled; oči su mu bile pohotno stisnute. Vidjelo se u njima da cijelo vrijeme gleda, ali i da se nalazi u silno neugodnoj situaciji. Shvativši da je prekasno za čednost, Morana je izvukla desnu ruku iz gaća svog ljubavnika, zamijenila je lijevom i  počela se jako vidljivo prstariti ne skidajući pogled s njegovog. Taksist nije mogao vjrovati svojoj sreći, da se ovako rasna drolja samozadovoljava samo za njega.
Već satima čeka ispred kluba, i iskreno se nadao samo što udaljenijoj vožnji,  a onda mu se desilo ovo?!

I prije je vozio parove koji su se ljubakali i natezali na zadnjem sjedištu njegovog taskija. Ovisno o tome koliko mu se ševilo i koliko su bili inspirativni znao se zaustaviti na mračnom parkingu ili uz kakav grm i nabrzinu ga zdrknut prije no što pokupi sljedeću mušteriju. Ovo je ipak bilo potpuno drugačije. Iako je formalno bio samo šofer, teško da se njegova uloga svodila isključivo na voajersku kada ga je cura tim svojim pogledom jasno učinila sudionikom njihove predstave.

Naravno, i sam se trljao na svakom crvnom svjetlu, uporno  birao što udaljenije ulice, ali kako više nije mogao voziti s plavim jajima jedva je čekao kraj perverzne vožnje. Da Moranin ljubavnik nije bio veći od njega, pokušao bi pojebati tu kurvanjsku pizdu. U par navrata čak je  mislio riskirat i jednostavno joj se zabit.
Koliko god  bio uzbuđen, toliko ga je i bolilo jer je bio siguran da ovima služi za sprdačinu. Kurva se sigurno našmrkala i sad ga sprdavaju, smiju mu se jer znaju da ne može ništa, a ovaj njen sigurno ima i nož …ako stvari krenu stvarno krivo. Siroti šofer nije mogao biti dalje od istine.

Možda zbog alkohola, možda zato što joj je pičkica i dalje pulsirala baš kao i kita oženjenog u dlanu,  Morana se odlučila stvari prebaciti na sljedeći nivo.
«Mmmm…», pokvareno se osmjehnula, a zatim  primakla uhu vozača. «Jebeno sam napaljena…iako sam već svršila. Mogu misliti kako je vama.»
Taksist je otvorenih usta blejao u retrovizor.
«Stanite negdje da u miru popušim mom čovjeku. A vi si ga možete izdrkati.»
Gume su zaškripale i taksi je skrenuo u industrijsko parkiralište kraj kojeg su baš prolazili.

«Oh, pa i on je napaljen! Gle ga kak je brzo reagirao, ahahaha!», smijala se ko prava glupača, al niti jednog muškarca to nije nimalo smetalo. «Dođi otraga gledat, stari.»
Taksist je izletio iz auta i otvorio stražnja vrata prema kojima je bila okrenuta Moranina velika guzica. Izvukla je kurac i jaja van iz hlača svog ljubavnika, te se zatim popela na sjedalo i namjestila na sve 4. Dupe joj je bilo isprčeno prema taksistu koji je već energično drkao. Haljinica smotana oko struka, a gaćice i dalje odmaknute u stranu baš su fino stiskale tamno crveno obrijanu pizdu koja se pod slabim uličnim svjetlom vidljivo presijavala.

Morana je na njoj osjećala kretanje zraka - vozač je toliko blizu njene kurvanjske rupice natezao kurčinu – no, nije je se ipak usudio počet ševiti bez dozvole.
Egzibicionizam ju je totalno preuzeo; još nikada nije radila nešto ovako genijalno – pljugala kurac potpuno nepoznatom oženjenom muškarcu na stražnjem sjedištu taksija, dok joj je jebeni šofer buljio u pizdu i drkao ga ko na zadnju drolju. Šta ko na zadnju drolju, pa ona je upravo to i bila. Niti jedan od dvojice nije joj se sviđao, i baš zato je bila toliko prljavo napaljena. Uzdisala je i miješala guzom, jer što je taksist bio uzbuđeniji, to se i ona više vlažila.

Istovremeno se trudila obojicu držati jednako zadovoljenim; muškarcu iz diska jednom je rukom drkala i trpala si glavić u usta, a drugom stiskala jaja ukočeno ga gledajući u oči, a otraga je žvakala pičkicom pred sluđenim vozačem. Pizda joj se toliko grčila da su se tangice same od sebe pomaknule i usjekle posred natečenih, osjetljivih usmina. To ju je smetalo.
«Taksista, a zakaj mi ne skineš gaćice?», afektirano je rekla preko ramena razvlačeći slinu s kare i miješajući guzom da ne bi bilo zabune na što misli.
Ovome nije trebalo dva puta reći da je primi za kukove, uvuče prste ispod tanke lastike i sklizne sluzavu krpicu prema dolje. Čovjek je hrapavo disao i upijao kadar širokih oblih kukova, uske pojebljive pičke, čak i čmara. Sve mu je to bilo previše, pa je smjesta nastavio drkati.

Moć koju je Morani davala spoznaja da je uspjela ovog odraslog muškarca natjerati da drka nasred ceste dok ona puši zauzetom čovjeku bila je nevjerojatna.
«To te ja pitam!», prostački mu je viknula preko ramena, opet ispljunuvši glavić iz usta. «Svrši mi po dupetu, đubre staro prljavo! Iscijedi tu svoju klošarsku kurčinu!»
Taksistu je to izbezumilo. Gusti mlaz sperme odletio joj je ravno na trticu i cijedio se preko bedara na siceve kao nekakav preljev za kolače.

Praktički istovremeno oženjeni je počeo odskakivati sa sjedala i sve joj jače zabijati glavu u svoje stidne dlake. Glasno je stenjao i grebao je po nepcu, a onda je cura naherila facu i počela piti spermu. Od kada ju je prvi put probala, uživala je u okusu i teksturi sjemena u tolikoj mjeri da mu ga je pred kraj izvadila iz usta i drkala jer je htjela vidjeti kako joj taj zadnji mlaz ulijeće u usta.  Lik je zarežao i strovalio se na sjedalo.
«Okej… sad vozi na adresu koju si dobio da me ovaj pošteno pojebe!», drsko je odbrusila taksistu koji je zbunjeno pušio i radio krugove oko auta. Pomislila je da je sigurno i on oženjen.
S gaćicama si je dobro obrisala mokru pičku i ostatke sperme koji su kapali sa svih strana po mladoj droljici. «Smiješ si ih uzeti», bacila ih je vozaču u potiljak uz smijeh.
Čim su ona i zauzeti čovjek zalupili vrata pred Moraninom zgradom, taksi je odjurio punim gasom.
*

Za čas su se našli u spavaćoj sobi. Frajer se smjesta počeo skidati, ali ona mu je zaustavila ruku. U taksiju je možda bila hića, ali sada je druga priča. Ona se hoće ševiti polako, kako spada.
Sa nekakvom kurvanjskom poniznošću klekla je pred njega i skinula mu cipele. Kurac je već čvrsti stršao kroz bokserice ravno u njeno čelo, ali još ga nije htjela dirati. Ustala je i raskopčala košulju.
Poljubili su se. Jezici, usne, sisanje, grickanje zubima. Ruka mu je skliznula na tu veliku guzičetinu i podigla znojnu izgužvanu tkaninu haljine, a ona ga je kopirala i počela se igrati sa njegovim mišićavim dupetom. Pomaknuo se na mjestu da joj zabije karu u mekani trbuh, natjera je da ga primi, no odgurnula ga je.
Primila se za rubove suknjice i podigla je preko glave. Dolje nije brijala samo usku tamnu traku, široku kao klitić, ispod kojeg su nabreklo visile usmine.
Trbuh joj je bio ravan, ali ne i neugodno mišićav, a zlatna koža prekrivena nježnim kapima znoja. Još jedan pedalj i oslobodile su se ogromne sise velikih, krutih ružičastih bradavica. Iako je već sa njim otišla puno predaleko, osjećala je nervozu u želucu što mu se pokazuje gola. Njena golotinja, njegovo buljenje, od svega toga imala je osjećaj da joj pička vidljivo kljuca.

Tip je čekao moment u kome će joj haljina prekriti lice, a ruke biti zarobljene u materijalu da je gurne na madrac. Bacio ju je na krevet i počeo lizati sisetine. Pritisak nije popuštao ni u jednom momentu, iako se Morana batrgala pod njim, ali to ga je samo natjeralo da ju još žešće prignječi. Izmjenjivao se na sisama sve dok nije počela cviliti. I prijašnji ljubavnici znali su joj ukliještiti ruke dok su je trpali, ali to je bilo drugačije. Sada niti se mogla pomicati, niti je vidjela.
«S čime te mogu zavezati?», lik je promuklo pitao.
Bila je malo nervozna; na kraju krajeva, uopće nije poznavala ovog čovjeka. Jel mu se baš željela tako prepustiti.
«Ti si kurvetina, a  s droljama treba grubo…», pohotno joj je pljuvao na uho.
«Imaš u najgornjoj ladici neke najlonke», promucala je nadajući se da zbog ovoga neće požaliti.

I dalje je imala haljinu preko očiju. Materijal je bio tanak, ali ne i proziran tako da je mogla vidjeti samo sjenke, grube naznake situacije koja se odvijala u sobi. Na pola je bila luđački uzbuđena, na pola sleđena od straha. Osjetila je snažna muška bedra kako je opkoračuju, a zatim se približila velika okrugla sjena. Instinktivno je zažmirila. Bila je to njegova glava. Ljubio ju je preko haljine.
Sljedeći osjećaj bila je kurčina kojom ju je opet pikao u trbuh, a onda je nestao. Morana je dahtala sva uzbuđena, prestravljena, nestrpljiva… Što će joj napraviti? S čim će početi? Hoće li uopće?

Tiho je uzviknula kad je osjetila njegove usne na nožnim prstima.  Lizao joj je tabane i sisao prstiće tako dobro da nije mogla vjerovati kako joj se od nečeg takvog stiska pičkica. Prebacio se na gležnjeve, koljena i kako je napredovao po horizontali tako je bila sve mokrija i mokrija.  U tom momentu ništa nije željela više nego da primi ovog muškarca za glavu i zabije si ga među noge, ali ruke su joj bile vezane. Već je došao do nježne kože na unutrašnjosti bedara, svega par centimetara udaljen od mjesta na kome ga je i htjela.
Očito ju je odlučio maksimalno izazivati; puhao joj je u hladnu sluzavu pičku gledajući kako se dlačice oko nje  kostriješe od slatke jeze, zatim prelazio jezikom po cijeloj dužini usnica.  Nije više mogla; podizala se u guzi i pokušala mu se utrljati pičićem u lice.
«Molim te, molim te…ne mogu više!»

To je čekao. Razdvojio je usne i dobro je oblizao pazeći da ne petlja previše po klitu. Morana je zaurlala i sva se zgrčila nabivši mu bolnu malu posred face, a on ju je od ispod guze prihvatio rukama i počeo lizati oko rupice pa prema šupku.
Od takvog izazivanja ulaza, a da ga ni jednom nije upiknuo jezikom, doslovno je ludila. Toliko je uzdisala da joj se ona tkanina koju je imala preko lica na ustima pretvorila u tamnu mrlju. Pritisak na čmaru se pojačavao, i ma koliko ga stiskala, popustio je. Lizao joj je manju rupicu a palcem trljao klitoris. Raširila je noge što je više mogla tako da je frajer bolje obradi.
Polako ali sigurno gubila je kontrolu. Kao što joj je to radio s bradavicama, usisavao joj je klit, a s dva prsta muški karao pičku. Orgazam joj se bližio prebrzo. Prestala je disati i samo se fokusirala na to da mu se što jače nabije na ruku. Tip je povukao šaku i namjestio i treći prst. Osjetila je kako joj ulazi, sada i sa prstenjakom…preciznije, hladnoću zlatnog prstena u svojoj maci. To je stvarno bilo previše; simbol njegove ljubavi i vjernosti drugoj ženi u kurvinoj pizdi, njenoj pizdi.
Morana je svršila kao nikada u životu, pička joj se tako jako grčila kao da mu čupa te pokvarene prste, gotovo se onesvijestila od snažnih udaraca srca, ali ipak je htjela još. Ma koliko orgazama imala, za nju je stvar prava samo ako osjeti kurac među nogama.
Skinuo joj je haljinu s glave i odvezao ruke.
«Jebi me, JEBI ME, MOLIM TE!», zahtijevala je povlačeći ga na sebe.

Prislonio je nabreklu kurčinu na otvorenu rupu i pritisnuo. Cura je bila toliko mokra da joj je u milisekundi uletio do jaja bez ikakvog otpora. Bilo ga je fenomenalno osjećati onako debelog, baš kao što je i zamišljala da će biti.
Fino joj je rastegnuo macu točno na mjestima gdje je bilo najviše živaca, a onda se zaledio.
«Ne! Ne! Mmmm…jebi me!!!», očajnički je cvilila, zgrabila ga za dupe i nabila u sebe. Ipak se nije dao moliti, jebao ju je sve brže i brže. Pritisak je rastao, zagrijana nedavnim orgazmom nije mogla prestat svršavati.
Frajer joj je primio snažna bedra i stavio si njene noge na ramena pa ponovno uvalio kitu koja mu je prilikom ovog manevriranja ispala. Položaj je bio fenomenalan za duboku ševu, jaja su mu se zalijepila za njeno dupe, a mogao je i fino gledati kako ulazi u rastvorenu pičku.

Povremeno bi  ga nesvjesno dirala kada bi je stvarno prejebeno zakaravao, da ga upozori kako bi je možda moglo boliti, no madrac je ozbiljno odskakivao, a ona se nije bunila ma koliko snažno je rokao.
Počela je urlati pritisnuta žestokim orgazmom, a lik se spustio na nju, podigao je cijelu u zrak i tako jebao bez neke ideje, no dublje i jače nego ikad prije. Razvaljivao joj je ne samo pizdu, već cijelo tijelo.
Morana se primila za dasku iza svoje glave, i snažno se držala, jer bi joj glava inače udarala u zid.

Konačno mu se svršavalo; izvukao ga je iz nje i pustio je da raskrečena ostane ležati na madracu kao krpena lutka. Uz glasan urlik potegnuo je samo jednom  uznojenim dlanom po glaviću i sperma je počela šikljati po njenoj otvorenoj pički, trbuhu, sisama.
Nije imala snage za ništa drugo, samo je ležala i duboko disala dok se nije srušio na njeno prejebano tijelo, a ona ga zagrlila.
«Kladim se da ti žena ne da da je ovako rasturaš, hahaha!»
«Neda ona meni puno toga, malička», kulerski je odgovorio vadeći iz usta pičkinu dlaku koja mu se zaglavila među zubima.

Ležali su u nekakvom bočnom zagrljaju, no on se izvukao i počeo je ljubiti po leđima. Cijela je bila silno osjetljiva od orgazma, njegove usne na koži kostriješile su joj dlačice kako se spuštao lickajući je između kralježaka na putanji prema guzi.
Kad je došao do trtice okrenuo ju je na trbuh i nastavio  cmoktati po velikim bijelim guzovima, a zatim se spustio u kanal i lizao ga, ali samo po bočnim stjenkama.
«Isuse, što ovaj voli izazivati!», pomislila je.
Potezi jezikom bili su sve dublji, a što se više spuštao to je koristio više pljuvačke. Raširio je meso kada je došao do stisnutog ružičastog prstena… i ponovno zastao.
Ruke su mu dalje bile na istom mjestu, na dupetu, no nije ništa radio. Izluđivao ju je tom slatkom agonijom.

Cijelo Moranino tijelo se napelo kad je napokon licnuo po šupku. Puštao je da mu se s vrha jezika što više sline cijedi u stisnutu rupu, tako da kada je napokon uvukao jezik unutra, osjećaj je bio neopisiv.
Podvukla je ruku pod sebe i počela se igrati s pičkicom, razdvojila usnice i trljala rupicu po madracu, a svako toliko se pomaknula naprijed i očešala klit.
Frajer je odradio repertoar jezikom i sada ju je malo iznenadio uvukavši prst u dupe. Radila je već takve stvari, ali ne duže vrijeme i sasvim sigurno ne sa totalnim neznancem.
Sve joj je to prošlo kroz glavu, no ipak ga nije sprječavala. Stvari su se 'otraga' razvijale polako, al kad je gurnuo drugi prst i počeo je rastezati, shvatila je gdje to vodi i što mu  još žena ne dozvoljava da joj radi.
«E znaš…», prvi put ove večeri lagano se pobunila.
«Opusti se», tiho ali sigurno je rekao. «Bit će ti fino. Pičkica ti je sva mokra, spremna si za sve, samo se nemoj grčiti, maco…»

Morana zbilja nije bila sto posto za ovo, ali morala mu je priznati da ima pravo; bilo je fino, a i silno je uživala biti što prljavija droljica. Nije mogla smisliti niti jedan razlog kojim bi ga spriječila, tako da se umjesto daljnje rasprave rastegnula u punoj dužini i pustila ga da joj se igra s guzom.
Sada nije reagirala ni kada joj je gurnuo i treći prst u čmar. Tako ju je jebuckao uvlačeći prste svaku puta sve dublje. Ponovo je osjetila njegovu burmu kako joj zapinje o čmar i stresla se od napaljenosti. Tip je izvukao šaku iz njenog crijeva i zadnji put je poljubio u otvorenu kenjaru.
«Na sve četri, kujo. Parit ćemo te», oštro joj je šaptao.
Poslušala ga je bez puno razmišljanja. Muškarac je kleknuo iza nje i povukao slinavi guz u stranu. Primaknuo je mesnati glavić na curin čmar, a rukama je snažno primio za guzicu ko krmaču. Morana je žmirila i grizla usnu dok ju je navlačio na kitu.

Osjećala je tupi pritisak, kao da joj se jako sere, al ne može ništa izbacit iz sebe, i onda je uletio.
«Aggg!», uopće nije mogla ocijeniti gdje joj je ta stvar, al bila je potpuno ispunjena.
Dao joj je malo vremena da se privikne na novi filing, pa tek onda zatucao.
«Neee, ne…izvadi ga, prevelik je!», cvilila je okrećući se preko ramena. Pokušala mu je pobjeći, ali to je predvidio i još je žešće zgrabio za guzove.
Opet se smirio. Pomicao se milimetar po bolan milimetar. Bila je sigurna da će je raspoloviti. baš mu je to htjela reći kada su joj se dlakava jaja zalijepila na picu. Bio je cijeli u njoj. Nije mogla vjerovati kako se čudno osjeća, šta joj to radi, i da ovom tipu za kojeg ni ne zna kako se zove dozvoljava da je jebe u dupe dok joj je pičkica prazna i željna, i to sve bez prezervativa.

Taj osjećaj totalne prljavštine, svjesnost svog položaja, spoznaja da nema gore droljice od nje u ovome gradu, Moranu je napaljivalo više od svega. Stisnula je mišiće šupka da mu da do znanja kako se može pomaknuti. Čovjek se počeo izvlačiti, a ona je senzualno cvilila i sva se tresla. Provukla je ruku i nastavila trljati picu. Tako će lakše podnijeti analno trpanje.
Stvarno je bilo totalno čudno, ali i nevjerojatno dobro. Kada ga je vratio natrag u nju izbio joj je zrak iz pluća, al ona je ipak trznula guzom i nabila se natrag u njega. Takve znakove lik je prepoznao kao signal da može pojačati ritam, pa ju je sve jače i jače zakaravao, a ona je za ozbiljno cvilila kad ju je trošio u ful spidu i lemao jajima po pizdi drito u klit.

Sve se jače trljala po njemu osjećajući da se u njoj akumilira nešto nevjerojatno moćno.
«Ah, ah, ah!!! Takooo…Jebi mi dupe, jebi!!!»
Njemu nije ništa trebalo govoriti. Iživljavao se na šupku kako mu je pasalo. Nutra, van, nutra, van, nutra van. Bez pauzi i smirivanja. Kao da joj je upumpavao orgazam ravno u dupe.
Glava joj je sva crvena ležala na jastuku u tako neprirodnom položaju da je izgledala kao da ima slomljen vrat, i nabijala si sad cijelu šaku u pizdu.
«Oh bože, oh…..DAAAAAAAAA!», urlala je totalno razvaljenih rupa.
«Isseee…ja ovo ne mogu vjerovati, nikad nisam ovako svršila!»
No, on još nije bio gotov. I dalje tvrd i zabijen u Moraninom crijevu, počeo joj je prtljati po pički s nečim što je imalo filing kao kurac, gumeni kurac. Očito je u ladici našao još nešto osim čarapa.

Pička joj je bila toliko mokra i raširena od seksa da je u nju bez problema u jednom potezu uvalio vibrator od 25 centimetara. Nikada se nije osjećala toliko popunjena.
Pravi i umjetni dodirivali su se kroz tanku stjenku, pa kada je stisnula gumb i upalila ga ne samo da joj je tresao pičić već je slao vibracije i u frajerov glavić zabijen u šupku.
Guza joj se dovoljno opustila da ga cijelog guta bez problema i posvetila se samo željama, a ono što je sada naviše trebala bilo je dobro gaženje pizde. Provukla je ruku, primila vibrator i počela ga nabijati u sebe svom snagom. Nevjerojatna ispunjenost, pritisak duboko u tijelu, sve je to bilo previše. Više nije mogla izdržati, podigla je glavu s jastuka i zaurlala. Bio je to krik čistog užitka. Cijelo tijelo joj se napelo, pička je stisnula vibrator u smrtni stisak i lomila ga, čmar  davio kurčinu u sebi. To ga je dotjeralo preko ruba.

I on je svršio, i to treći put te noći. Primio ju je za kukove i pokušao uvaliti u guzu još taj zadnji milimetar kare, uči što je dublje moguće dok je tanka sjemenom.
Orgazam joj se produžio zbog njegovog. Svršavanja su se kao i uzdasi prelijevali jedni u druge dok ljubavnici konačno nisu kolabirali iscrpljeni najžeščim mogučim seksom.
Morana je jedva disala dok ga je gledala kako se oblači. Pička joj je bila silno natečena, a dupe već sada jezivo bolno, no vrijedilo joj je. Nikada nije bila tako prljava, tako kurvanjski sprčena ko večeras.
Zapalila je cigaretu i pobjedonosno mu rekla, «A sad odi svojoj ženici, dragi. Dobro znaš da se ne da mjeriti sa mnom, i da ćeš me se sjetiti svaki put kad je budeš jebao.»

Pogledao ju je i nasmiješio se. Nije ništa rekao, samo je zavezao žnirance na cipelama i otišao zauvijek iz njenog života. Morana je prekrila lice dlanovima i prasnula u pokvareni smijeh kad je osjetila spermu kako joj se cijedi iz čmara. To je bio ultimativni simbol njegove nevjere, i ona se cerekala ravno u lice žene čijeg je muža žestoko poševila večeras.

Epilog
Robert je iskoračio iz tuš kabine. Svi ostatci Morane nestali su u slivniku, a  muškarac je omotao ručnik oko kukova i krenuo prema praznom krevetu. Cijeli stan je bio prazan, kao uostalom i svake noći. Zadovoljno je poklopio dlanom pulsirajuće spolovilo i pobjedonosno se nasmiješio. Ovo je bilo dobro, mala je rasna drolja. Jedna od najprljavijih ševa u svakom slučaju.
«Neke cure…», razmišljao je na glas i vratio prsten u kutijicu, «…žele samo ono što ne mogu imati.»
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Vjerojatno svatko od nas poznaje ljude za koje smatramo da smo im toliko bliski da bi voljeli znati sve o njima i da bi im se voljeli povjeriti o svim detaljima svoga života. To su često naši prijatelji, članovi obitelji ili u najboljem slučaju životne družice – ponekad su to i potpuno ili relativno nepoznati ljudi koji su zadobili naše povjerenje jer smo ih (možda i potpuno krivo) procijenili kao srodne duše. Međutim, u životu postoje razne prepreke među ljudima, što karakterne, što socijalne prirode, koje im ne dopuštaju neku idealnu bliskost, a često nas drže u točno utvrđenim okvirima izvan kojih ne možemo izaći. Katkada, kada dođemo do granica tih okvira, naši odnosi naglo zahlade, jer ljudski duh teško podnosi nametnuta ograničenja; a ponekad, i samo ponekad, netko pokuša priječi zadane granice. Tu negdje počinje i moja priča! U mom životu postoje dvije osobe s kojima sam od kada znam za sebe bio blizak i s kojima sam, pogotovo kroz djetinjstvo, provodio najviše vremena. To su moj najbolji prijatelj Robert i moja sestrična Ema. Sestrična Ema je kćerka mamine sestre, a kako su naše majke oduvijek imale posebno blizak sestrinski odnos, tako smo i moja sestrična i ja već u ranom djetinjstvu razvili uzajamnu ljubav i privrženost. Naš odnos je bio pravi bratski, tako smo ga vidjeli mi i svi drugi koji su nas znali. Oduvijek mi je bila kao sestra, samo što sam s njom imao puno više zajedničkih interesa nego sa svojom pravom sestrom što je logično proizlazilo iz manje razlika u godinama. Kako nismo živjeli zajedno niti u neposrednoj blizini, nikada nismo tratili zajedničko vrijeme na svađe nego bi uvijek iskoristili vrijeme na najbolji mogući način. Ukratko rečeno stvorili smo svoj mali svijet u kojem smo uživali i kojemu su se divili svi koji su nas vidjeli zajedno iako nikada nisu imali pristup u taj svijet! Godine su prolazile i donosile sve što život i inače donosi – i suze i smijeh, s njima je polagano nestao dječji svijet koji smo Ema i ja izgradili ali nikada nije nestao naš bratsko-sestrinski odnos. Tome je doprinijelo i to što Ema nije imala druge braće ni sestara, iako je imala još bratića i sestrični s kojima međutim nikada nije razvila odnos kao sa mojom sestrom i posebno sa mnom. Kada smo već oboje bili na fakultetu naši su se susreti svodili uglavnom na obiteljske proslave a tek bi se ponekad našli na kavi i pošteno napričali. Dvije su stvari bile posebno specifične za naše razgovore: ma koliko je vremena prošlo da se nismo vidjeli uvijek bi se u razgovoru brzo našli te bi ubrzo postali međusobno upućeni u naše životne prilike; druga stvar je ta da nikada nismo ulazili u detalje naših intimnih života, iako smo imali obostrano povjerenje, činilo se kao da smo postigli prešutnu suglasnost da, s obzirom na naš obiteljski odnos, to ne spada u teme naših razgovora. Naš odnos je poprimio novu dimenziju kada me je Ana pozvala na svoju rođendansku proslavu s njenim društvom. Do tada nisam imao uvida u njen društveni život izvan kruga obitelji, osim onoga što bi mi ona ispričala. Upoznavši njene prijatelje, a posebno upoznavši nju u društvenim okolnostima u kojima je prije nikada nisam vidio, proširio sam spoznaje o njenoj osobnosti. Zapravo, nisam saznao ništa novo o njoj, samo sam je vidio onakvom kakva ona uistinu jest ali u sasvim novim prilikama. Znao sam da smo oboje odrasli i da se ona razvila u prekrasnu djevojku. To nije bila nikakva tajna, niti je to prošlo s moje strane nezamijećeno. Međutim, naš se odnos sve do tada bazirao na onome što smo izgradili u djetinjstvu, i uvijek kada smo bili skupa kao da bi se vratili u te dane. Od proslave Emina rođendana to se promijenilo. Sada više nismo dijelili samo djetinje igre nego i mladenačka tulumarenja. Iako ne učestalo, Ema i ja smo počeli zajedno izlaziti te sam ja upoznao njene kao i ona moje prijatelje. Ema je prekrasna brineta, zgodnog stasa što su naravno primijetili i moji prijatelji i nisu se ustručavali dati mi to do znanja; na to bi ih ja obično prekorio obrazlažući im da mi i nije najdraže da je moja «sestrica» predmet njihove čežnje te da, ako je to već tako, ne moraju meni govoriti o tome. Moja sestrična sada mi je bila i draga prijateljica i uživao sam u zajedničkim izlascima kao što je, po svemu sudeći, i ona. Često smo znali izaći sami i razgovarati uz pivo, bambus ili poneku žesticu te bi se eventualno naknadno pridružili nekim od naših poznanika. To me je počelo podsjećati na dane kad smo bili djeca, kad bi se i igrali s drugom djecom mi smo uvijek imali neku svoju tajnu igru koju su i drugi mogli nazrijeti ali nikada i sudjelovati. Tako smo i sada bili u društvu s mnogima ali među nama je uvijek nekakva komunikacija, drugima nedokučiva. Tako smo i jedne rano-ljetne večeri izašli u kafić u kojemu sam proživio neka od prvih mladenačkih pijanstava, i koji mi je ostao u lijepom sjećanju te i danas volim navratiti tamo, iako to više i nije tako zabavno mjesto za izlazak. Kafić je bio prazan te nikoga osim nas dvoje, gazde i konobarice nije bilo. Nama to nije smetalo i bili smo si dovoljno društvo. Pili smo, šalili se, smijali se, izmjenjivali iskustva iz nekih ranijih tulumarenja. Ipak smo se odlučili naći s nekim mojim prijateljima, ali smo ih već nakon nekih sat vremena, na moju inicijativu a na njihovo iznenađenje, napustili i uputili se u jedan noćni bar. Svirala je dobra glazba i bila je ugodna atmosfera. Mi smo bili dobro raspoloženi pa smo po Eminoj želji i zaplesali.Ples je, međutim, počeo poprimati sve više fizičkog kontakta i Ema je uskoro bila skroz pripijena uz mene, a njezini su pokreti odisali erotizmom. Njen pogled i osmijeh zračili su nekim zavodničkim sjajem. Bila bi to stvarno pozitivna situacija i znao bih, kao i puno puta do tada, što mi je činiti, da sa mnom nije plesala moja sestrična! Ovako je postojeća situacija za mene bivala sve neugodnija ali nisam htio da to Ema shvati. Zato sam se povlačio što sam neprimjetnije mogao jer nisam htio ni na koji način povrijediti Emu, a kada ni to nije uspjelo počeo sam glumiti umor i usporavati s tempom. Jedna lošija pjesma poslužila mi je kao povod za prijedlog da okončamo naš izlazak i da se uputimo kući. I ona već pomalo umorna, Ema je taj prijedlog prihvatila. Emino sam prethodno ponašanje pripisao utjecaju alkohola i dobroj zabavi i bio sam uvjeren da ona sve to nije vidjela na način na koji sam ja to vidio. Zato sam bio odlučan zaboraviti sve bez nekakve dodatne analize i ne pridavati tome nikakvo značenje. Ranije smo se dogovorili da će Ema prespavati kod mene jer je njena kuća puno udaljenija od moje a i bilo je zgodnije jer su moji roditelji bili na putu pa smo drugi dan mogli slobodnije liječiti mamurluk. Kad smo došli mojoj kući sjeli smo nešto pojesti. Na njenom licu, iako se već vidjelo da je umorna, sjajio je još uvijek bezbrižni smiješak. Njena svjetlo smeđa kosa slobodno je padala sve do njenih ramena. Nosila je bijelu bluzu (koju je zakopčala tik iznad grudi ostavljajući tako uzak dekolte) i crne hlače. Ta joj je odjeća svojom jednostavnošću tako dobro pristajala ističući njezinu prirodnu ljepotu koja je bila tako nenametljiva a ipak tako primjetna. Upravo ta njena nenametljiva ljepota davala joj je jedan poseban šarm i izdvajalo ju je od većine ljepotica koje se ne ustručavaju razmetati svojim atributima. Oči su joj sjajile zadovoljstvom, a usne su joj hipnotizirajući treperile. Nakon kratkog smo se obroka uputili na spavanje. Emu sam odveo u sobu svojih roditelja gdje je bio namješten krevet i nismo morali ulagati dodatni trud za pripremanje ležaja. Kako je moja sestra već poodavno spavala i već je za par sati trebala ići na posao, trudili smo se biti što tiši ali naše dobro raspoloženje nas je primoravalo na neprestano smijuljenje. Ema me je još zamolila da joj dam nekakvu pidžamu, po mogućnosti kratkih rukava. Otišao sam u svoju sobu i iz ormara izvadio jednu bijelu majicu kratkih rukava i jedne bokserice. Došavši na vrata sobe u koju sam smjestio Emu, vidio sam da se ona već skidala. Upravo je otkopčavala svoju bijelu bluzu, dok je hlače već složila na naslonjač. Bila mi je okrenuta leđima pa su mi njene tanga gaćice otkrile njenu slatku srcoliku guzu. Na sekunda sam zastao zagledan u nesvakidanji prizor, ali ubrzo se trgnuh i uđoh u sobu. Ema je zastala s raskopčavanjem bluze ali nije pokazivala znakove stida. Ostavio sam joj stvari koje sam donio na krevetu ne upućujući joj pogleda. Uputio sam se prema kupatilu rekavši joj da ako još nešto treba da samo kaže. Dok sam prao zube Ema je tiho pokucala i ušla u kupatilo. Bila je u mojim boksama i majici koja se lagano prozirala te sam vidio bijeli grudnjak koji je skrivao njene bujne grudi. Htjela je skinuti šminku pa sam je uputio na police na kojima je majčina kozmetika. Nakon što je i to učinila dok sam joj ja pravio društvo, pitala me je imam li neku četkicu za zube. Potražio sam ali nisam našao novih četkica. Na to je ona rekla: «Mogu li, molim te, upotrijebiti tvoju četkicu. Ne gadiš se valjda od mene!? Moram isprati okus alkohola i nikotina.» Ostao sam zatečen tom molbom ali sam pristao karikirajući odglumljenu nevoljkost. Otpratio sam Emu u krevet i sjeo pokraj nje nakon što je legla. Zahvalili smo jedno drugome na zabavnoj večeri; poželjeli si laku noć. Tada se dogodilo nešto što će mi prije spavanja u misli dozvati sve zbunjujuće slike što su se desile te noći. Krenuvši u svoj krevet dao sam joj poljubac u oba obraza, ali na putu ka njenom lijevom obrazu na trenutak su se očešali krajevi naših usana. Međutim, sve se to odvilo u brzini pa smo se pravili kao da nismo ni osjetili tu nezgodicu. Ustao sam se, uputio joj još jedan pogled, nasmiješili smo se jedno drugome… Legavši u krevet počeo sam razmišljati o svemu što sam proživio te večeri i o zbunjujućim osjećajima koje su ti događaji prouzrokovali. Nametao mi se zaključak da me je seksualno privlačila moja sestrična! A to je bilo jednostavno nedopustivo. Zbog toga, iako iscrpljen, nisam mogao do jutra zaspati. Čuo sam kad mi je sestra otišla na posao, a poslije toga me u bunilu misli obuzeo san. Probudivši se samo nakon nekoliko sati, prvo što sam primijetio bila je jaka erekcija. S obzirom da sam se, usprkos kratkom snu, osjećao odmorno, ustao sam čim mi je erekcija popustila. Nisam bio ni mamuran samo me je ona poznata praznina u mozgu podsjećala na probančevanu prošlu noć. Popio sam kavu, otuširao se te obavio druge jutarnje sitnice. Ema je spavala a ja je nisam htio buditi sve dok me nije nazvala njena mama koja ju je trebala da ode nešto obaviti u grad. Nježno sam ju probudio i prenio joj poruku njene majke koju je ona primila s negodovanjem, opsovavši usput. Tada mi se pogled spustio na njene grudi. Na mjestu gdje sam jučer vidio grudnjak, kroz majicu koja se lagano prozirala, sada sam ugledao bradavice i njene grudi koje su se nesputano razlijevale. Osjetivši kako mi krv navire u prepone naglo sam se ustao i poručio Emi da ju čekam u kuhinji s kavom. Gotovo sam siguran da mi je na trenutak uhvatila pogled na njezino poprsje a i iz mog naglog odlaska je mogla iščitati moju nelagodu… Ema je došla u kuhinju ogrnuta u kućni ogrtač što me je iskreno obradovalo i uzrokovalo široki osmijeh koji sam joj spontano uputio čim sam je ugledao, a ona mi je jednako spontano uzvratila blagim smiješkom ispod kojeg se nazirala glavobolja uzrokovana mamurlukom. Sjela je za stol i ja sam joj poslužio obećanu kavu. U izrazu lica sam joj vidio nekakav stid i krivnju dok me je ispitivala o događajima od prošle noći. Tvrdila je da se malo toga sjeća, posebice zadnjih sati našeg provoda. Činilo mi se ipak da je uglavnom hinila zaborav hoteći se zaštititi od zakašnjele navale stida za postupke učinjene u stanju alkoholnog oslobođenja. Meni je to u potpunosti odgovaralo, jer sam joj ispričao verziju bez delikatnih sitnica. Nakon što smo se na svojevrstan način usuglasili o događajima prethodne večeri kao da su odjednom nestale zbunjujuće prepreke među nama i sve je čini se bilo kao i prije. Naši su razgovori tekli glatko, bez ustručavanja za koje sam nakratko pomislio da će postati stalno prisutno među nama. Ipak to popodne kad sam se vratio iz grada (pratio sam Emu u ispunjenju njenih obveza a ona je sa mnom išla u nabavku) osjećao sam da mi tijelo izgara od seksualne želje. Sjeo sam za kompjuter i krenuo Internetom u potrazi za pornografijom. Uskoro sam osjetio erekciju te sam skinuo gaće iz kojih je spremno iskočio kurac željan dodira. Lijevom rukom sam lagano gladio glavić, dok sam desnom surfao. Nakon petnaestak minuta, već pred vrhuncem poželio sam se riješiti sve odjeće, što sam i učinio. Potpuno gol sjeo sam na krevet, leđima naslonjen na zid. Desnom sam rukom čvrstim ujednačenim pokretima prelazio preko cijele dužine kurca, dok sam lijevom masirao mošnju, lagano pritiskujući jaja prema korijenu kurca. U tom mi se trenutku, pred sam vrhunac, u mislima pojavila slika Eminih mekih usana kako mi sisaju spolovilo. Doživio sam dugački orgazam. Uopće nisam obraćao pažnju gdje će mi završiti ejakulat dok sam se zavaljen u krevetu, zatvorenih očiju, u potpunosti prepustio maštariji. Sperme je bilo posvuda; na podu; na trbuhu; po nogama… Nakon toga sam imao brojne slične maštarije, iako bih svaki puta osjećao samoprijegor nakon orgazma, i iako bih svaki puta odlučio da to neću ponoviti. Moj svijet mašte, međutim, nije imao utjecaja na odnos prema Emi koji je još uvijek bio pravi bratski. Moj bratski odnos s Emom ostao je neupitan kao takav, sve do dana kada me je tetka, koja je bila na godišnjem odmoru zajedno s tetkom, uputila da obiđem sestričnu Emu, koja je ostala kod kuće, odbijajući, po prvi puta u životu, ići na godišnji sa starcima. Bio je vruć ljetni dan, oko jedanaest sati prijepodne, kada sam došao do kuće tete i tetka. Zatekao sam Emu kako se sunča s jednom od svojih najboljih prijateljica na balkonu obiteljske kuće. Djevojke su ležale u bikincima na ležaljkama za sunčanje, s kapama na glavi i sunčanim naočalama. Oko njih je ležalo nekoliko časopisa i dvije polalitrene čaše s nekakvim sokom. Dočekale su me sa smijehom i pošalicama. Ema me je odmah ponudila pićem, što sam ja svesrdno prihvatio. Pozvale su me da im se pridružim u sunčanju. Ja sam to odbio i smjestio se u obližnji hlad. Nekih sat vremena smo vodili šaljive razgovore, kada je Eminoj prijateljici zazvonio mobitel. Bio je to poziv na ručak i ona je morala krenuti kući. Obukla je majicu i kratke hlačice preko bikinca, pozdravila se s nama i otišla. Ema je po njenom odlasku krenula prema vrtnom crijevu da potraži osvježenje. U tišini sjedeći na bijeloj plastičnoj stolici, obučen u bež majicu kratkih rukava, zelene sportske gaće, s patikama na nogama, opuštao sam se u hladu, trudeći se o ničemu ne razmišljati. Odjednom mi je tijelo prodrmao hladan šok. Pogledao sam u stranu i ugledao sestričnu kako, i sama mokra, stoji s vrtnim crijevom uperenim u mene. Nakon trenutak, dva, već potpuno mokar, skočio sam sa stolice i povijao sestričnu. Brzo sam je sustigao te sam joj pokušao uzeti iz ruku vrtno crijevo; kroz smijeh i viku smo se borili. Rukama sam je obgrlio s leđa i pokušavao je pošpricati vodom koja je bivala sve hladnija. U tom natezanju poskliznuo sam se na mokrom travnjaku i povukao Emu za sobom. Ona je pala na mene i smijala se kao luda. Uhvatio sam je, preokrenuo na travu i postavio se iznad nje škakljikajući je po rebrima. Padali smo sve čvršće u zagrljaj; postajući pomalo iscrpljeni, naše su se kretnje sve više usporavale. Ustao sam se na koljena istrgavši se iz Emina zagrljaja hvatajući zraka. Ema je ostala zadihano ležati na travi. U jednom trenutku ona se nalaktila, i upravo tada - dok sam na koljenima klečao između njenih raširenih nogu, gledajući kako njene grudi, u bikincu s cvjetnim uzorkom, poskakuju od zadihanosti i kako me ona gleda s čeznutljivim, jebomoljivim pogledom – tada kao da je u mojoj glavi došlo do eksplozije koja mi je oduzela razum. Pohrlio sam joj ponovno u zagrljaj i strasno je poljubio. Ona mi je odgovorila jednakom strašću i silinom dok su se naši jezici isprepletali grlila me je takvom snagom kao da me želi uvući u sebe. Posegnula je rukom u moje gaće i izvadila mi nabrekli kurac i odmah ga upravila prema svojoj pici. Ispriječile su se njene bikini gaćice s cvjetnim uzorkom. Prstom sam lagano maknuo u stranu tkaninu s njenog vaginalnog otvora i gurnuo joj ga dok ga je ona držala pri samom dnu. Pri prodoru moje muškosti ona je poluotvorenih usta ispustila tihi uzdah a odmah potom ponovno me je obgrlila svom snagom prislonila usta na moja, duboko gurajući jezik i tarući ga od moj. Njeni su bokovi i noge kojima me je obgrlila tražili sve brži ritam tako da su mi zrnci znoja počeli izbijati po tijelu. Snažno i brzo sam ju pumpao nekih pet minuta dok je ona halapljivo cuclala moj jezik, kao što je njena pićka halapljivo gutala moj kurac, sve dok se nisam izlio u nju. Ostali smo tek koju sekundu ležeći na travi u relaksu, kad je ona, a za njom i ja, ustala i krenula prema kući. Dvorište je bilo dosta zaštićeno od pogleda raznim raslinjem ali zainteresiraniji je promatrač mogao bez većih problema vidjeti sve što se u njemu događa, pa tako i ovaj naš izljev strasti. Dok sam išao za Emom ponadah se da nas ipak nitko nije vidio. Kad smo se popeli na terasu pokazala mi je štrik na koji mogu objesiti mokre stvari nakon čega je i sama skinula prvo grudnjak a zatim i gaćice te ih stavila na sušenje. Sad sam je po prvi puta vidio potpuno golu (od ranog djetinjstva) i prizor je bio prekrasan. Gledao sam njene skladne obline dok je ulazila u kuću sve dok mi nije izašla iz vidokruga. Tada sam slijedio njen primjer i skinuo sve sa sebe a zatim ušao kroz vrata na terasi, koja sam odmah za sobom zaključao, te kroz kuhinju prošao u predsoblje iz kojeg se moglo u kupatilo i dnevnu sobu. U kupatilu čija su vrata bila širom otvorena stajala je Ema još uvijek naga samo s ručnikom zamotanim oko glave, pokazujući svoju vitku siluetu iz profila na kojoj su se isticale grudi. Pogledala me je te mi dobacila ručnik da se izbrišem. Brišući sam se uputio prema dnevnoj sobi, okomotao sam ručnik oko pasa i sjeo na udaljeniji kraj trosjeda. Iz kupatila sam čuo zvuk tuša, a ja sam sjedio i razmišljao o onome što se upravo dogodilo. Bilo je to u suprotnosti sa svim društvenim normama i, što boli još jače, sa mojim nutarnjim načelima. Osjećao sam krivnju i strah i nisam ih mogao nikako otkloniti, a možda to nisam ni želio. Nakon kratkog tuša, kojim je isprala tragove trave i blata sa svojih leđa, Ema je ušla u dnevnu sobu s jednim ručnikom okomotanim kao turban oko glave i s jednim kojim se opasala iznad grudi a koji je padao sve do nogu, malo ispod guze. Sjela je na rukohvat suprotnog kraja trosjeda, jednom nogom podvučenom pod drugu. Nefokusiranim se pogledom zagledala ispred sebe. Pogledavši ju, na njenom sam licu vidio isti strah i krivnju koje sam i sam osjećao. Ta spoznaja kao da mi je prelomila srce. Nisam mogao podnijeti misao da bi se sve ono lijepo među nama moglo srušiti samo jednom pogreškom. Naša ljubav je bila puno dublja od nekakve fizičke manifestacije. Oduvijek smo s divljenjem gledali jedno na drugo, a razmišljajući sada o našem odnosu bilo je tu i nekakve nevine zaljubljenosti. Ema je uvijek imala riječi hvale, kako za moje karakterne osobine, tako i za moj fizički izgled. Ja sam za nju, na neki način, bio nedodirljiv. Nitko nije smio ništa reći protiv mene u njenoj prisutnosti a da ga ona ne bi verbalno napala, tj. stala u moju obranu. Ja se, s druge strane, nisam toliko izjašnjavao u njenu korist ali sam jednako razmišljao. Svoju sam privrženost izražavao nježnim gestama u kojima je ona uživala, a koje nisu bile nezapažene i od drugih ljudi. Zato vidjevši je sada tako ugaslu i uplašenu nisam mogao izdržati a da ju ne pokušam utješiti nekom novom nježnošću. Posebno mi je bila teška pomisao da bi se ovaj jaz, koji je u tom trenutku bio tako opipljiv, mogao trajno uvući među nas. Potjeran tom mišlju, ustao sam, prišao joj i nježno ju zagrlio. Ona kao da je na trenutak poželjela izbjeći moj zagrljaj, ali kao i uvijek ni sada nije mogla odoljeti mojoj nježnosti. Zagrlila me je oko struka i naslonila glavu na moja prsa. Utopila se u mom zagrljaju koji je bio jedino mjesto na kojem se mogla sakriti od ružnih misli. Poljubio sam je u kosu, na što je ona podigla glavu i pogledala me u oči. Zagledavši se u dubinu njezinih očiju, imao sam osjećaj da joj mogu dotaknuti dušu. Prislonio sam dlanove na njene obraze, sagnuo se, primakao svoje usne njenim i one su se stopile u nježnom dodiru. Nakon nekoliko trenutaka odmaknuo sam se i uspravio zadržavajući pogled na njenim sklopljenim očima. Kad je otvorila oči, pogledi su nam se sreli i primijetih da se njeno lice vedri, kao što se vedri dan kad jutarnje sunce tjera tamu. Ustala se, jednim pokretom ruke odvezala ručnik omotan oko mog struka koji se sručio na pod. Potom je raširila svoj ručnik, držeći ga za krajeve, prislonila svoje tijelo uz moje sklopivši ruke i veliki ručnik na mojim leđima. Osjećaj ugode okupao mi je cijelo tijelo kad su se njene grudi uprle u moja prsa; kad su se dotakle naše noge od koljena naviše; kad su se preklopile naše prepone; kad mi se opušteni kurac prislonio uz njen pubis ispuštajući sjemenu tekućinu i po njoj i po meni. Rukama sam lagano prelazio po njenim leđima, od lopatica pa sve do vrhova njenih guzova. Tako pripijeni jedno uz drugo spustili smo se na trosjed i legli. Dok su se naša isprepletena tijela mazila ljubili smo lice jedno drugome. Mazeći se tako proveli smo gotovo sat vremena, a tada je ona, nakon što sam joj obljubio vrat, poljupcima krenula niz moj vrat, preko mojih prsa, trbuha, sve do prepona. Prebacila je težinu na koljena te, gledajući me sa smiješkom, primila moj ukrućeni ud. Nekoliko je puta sklopljenim dlanom prešla od korijena do glavića a potom je napućene usne prislonila na sami vrh. Lagano je pritiskala čvrsto sklopljenim usnama glavić sve dok nije prodro u njenu usnu šupljinu. Smjestivši usne ispod samog ruba glavića, pogledala me je u oči te brzim kružnim pokretima jezikom nekoliko ga puta oblizala čitavom širinom, čime je prouzrokovala drhtaje mojih bedrenih mišića. Zatim je spustila usne do polovine mog spolovila primajući ga u usta sve do grla. To je višestruko ponovila kroz sljedeću minutu-dvije. Tada sam podigao gornji dio tijela iz ležećeg položaja, a ona mi je sjela u krilo sklopivši noge pri dnu mojih leđa. Dok se ona polaganim pokretima podizala i spuštala niz moj kurac koji joj je prodirao duboko u toplu pičkicu, ja sam, jedva dočekavši, obasuo poljupcima njena prsa. Njene grudi tako jedre, punašne i bijele, sitno su skakutale u ritmu njenih pokreta. Ruke su mi prolazile ispod njenih, a dlanovima sam pridržavao vrat njeno lagano zabačene glave. Sklopljenih očiju usmjerenih prema plafonu, raširenih je usta ispuštala tihe jecaje, dok sam joj poljupcima prolazio od vrata kroz puteljak između dojki. Prinosio sam joj vršak jezika uvlačeći ga i sklapajući usne na dodir njene kože. Obišao sam joj obje dojke gustim poljupcima, ne dodirujući bradavice. Na trenutak sam zastao s poljupcima i pogledao njenu zabačenu glavu a ona se svejednako, ravnomjernim pokretima, nabijala na kurac, očito uživajući. Potom ispružih vlažan jezik i polizah joj desnu bradavicu, na što je ona ispustila jasan i pomalo piskutavi uzdah. Nakon što sam joj neko vrijeme obrađivao desnu, učinio sam isto i s njenom lijevom bradavicom. Primijetio sam da joj je, inače svjetloputa, koža lica i vrata, pa i grudi, poprimila izrazito rumenu boju. Shvatio sam da joj još nisam isprobao okus pičke pa me odjednom obuzela silna želja da to učinim. Zato sam ju lagano položio na leđa i poljupcima joj krenuo dolje. Nakon duže vremena sam joj uhvatio pogled. Zjenice su joj bile sužene, pogled neodređen, a na licu joj se cijelo pretvorilo u blaženi smiješak. Krenuo sam poljupcima od grudi, koje sam masirao objema rukama, naniže. Zaustavio sam se nekoliko trenutaka na pupku i okolnom području, na što joj se tijelo uzmigoljilo od uzbuđenja. Konačno sam došao do međunožja u koje sam sada po prvi put imao detaljan uvid. Pica joj je bila pretežno izbrijana. Ostavila je samo usku stazicu. Raspupane usmine otkrivale su unutarnje usne i rozineni klitoris. Klitač joj je bio jako simpatičan; savršeno okruglast; ne previše ispupčen. Cijelo joj je međunožje, gotovo do koljena, bilo vlažno što od mojih što od njenih iscjedaka iz spolovila. Lizao sam je i ljubio prošavši tik do pičkice prešao sam na unutarnju stranu bedara. Prošao sam bedrima sve do koljena koje sam podigao i obradio s donje strane, na što se ona s užitkom nasmijala. Prebacio sam joj koljeno preko mog ramena i istim putem kojim sam do njega došao uputio se prema pičkici zaobilazeći joj usmine u uskom luku i prolazeći niz drugo bedro sve do koljena. I s drugim sam koljenom učinio što i s prvim – obradio donju stranu i prebacio preko ramena poljubivši joj nekoliko puta list te noge. Za sve to vrijeme Ema je s rukama zabačenim iza glave, preko ruba trosjeda, s jastučićem ispod glave, sa zanimanjem pratila sve što sam joj radio. Usta su joj bila razvučena u široki osmijeh razotkrivši bijele zube koji kao da su osvjetljavali zamračenu prostoriju u kojoj smo bili. Za čitavo vrijeme moje zaigranosti u njenom međunožju, ona je ljuljala bokovima lijevo-desno i čeznutljivo mi izlagala pičkicu. S nogama na mojim leđima s nestrpljenjem je iščekivala trenutak kada će joj moj jezik prodrijeti u vaginu. Kada sam postavio lice iznad njene pičke, na kojoj je već osjetila moj dah, pogledom me je molila da se probijem u nju. Znala je da se približio trenutak i nije mogla sakriti nestrpljenje s kojim sam se ja još koji trenutak poigravao. Konačno sam stavio jezik ispod pičke, blizu anusa, i polaganim lizom prošao cijelom dužinom između usmina. Na to je Ema glasno zastenjala podižući donji dio leđa od trosjeda i zabacivši glavu preko rukohvata. Svi su joj mišići treperili. Sačekao sam trenutak da se spusti u početni položaj, a zatim sam navalio na klitoris. Neumoljivo sam ga lizao, cuclao i ljubio. Ema je od uzbuđenja trljala dlanovima lice, povremeno ližući i grickajući prste. Kosa joj je padala preko čela i očiju što je mene dodatno uzbudilo te sam je počeo jebati jezikom prodirući joj u vaginu koliko god sam brzo i duboko mogao. Njeni vaginalni sokovi, koji su mi bili slatki kao med, prekrivali su mi dobar dio lica posebno se razlijevajući preko mojih usana. Jezikom sam se vratio na klitač a u vaginu sam gurnuo dva prsta i odmah napipao malu nabreklinu 3-4 cm od ulaza u vaginu, koju sam počeo kružnim pokretima kažiprsta, prvo polako, a zatim sve brže masirati. Emino disanje je postalo jako ubrzano, a uzdasi sve glasniji. Mislio sam da je blizu vrhunca počeo ju jebati s tri prsta, obraćajući pažnju na malenu nabreklinu, istovremeno joj sisajući klitoris a lijevom rukom masirajući desnu sisu. Emine ruke su bile sad na grudima, sad u njenoj, sad u mojoj kosi; ili pak na trbuhu, licu ili vratu. Vikala je čas dubokim, čas piskutavim glasom, ispuštajući neartikulirane glasove. Konačno je svršila uz poduži vrisak. S relaksacijom njenih mišića izvadio sam prste iz vagine i laganim pokretima joj papao pičkicu, sve dok nije izašla iz transa u koji je upala tijekom orgazma, širom otvorila oči i uputila mi zadovoljan pogled. Tada sam se pridigao dao joj kratki poljubac u usta, raširivši noge kleknuo iznad nje i prislonio joj kurac na usta. Ona ga je obujmila dlanom desne ruke drkajući ga pomalo umornim pokretima, povremeno ljubeći vlažnim poljupcima glavić. Prislonivši mi kurac uz trbuh počela mi je papati i lizati otegnuta jaja koja su njenom zaslugom počela polako podizati. Kad mi se mošnja skupila primila mi je kurac duboko u usta i ubrzanim tempom pušila. Ja sam odgovorio pokretima bokova; a zatim, došavši pred sami vrhunac, obujmio sa joj glavu dlanovima i snažno je jebao u usta. Sve ovo vrijeme dok smo se jebali, zapravo otkako smo došli u dnevnu sobu, nismo progovorili niti riječi, ne računajući uzdahe i vriskove. Odjednom, dok sam je jebao u usta, Ema me je počela zaustavljati kao da želi doći do riječ. Zastao sam i izvadio joj kurac iz usta. - Stani, stani…. Čekaj malo! Na to sam se ja malo odmaknuo, ona se okrenula na trbuh i sa smiješkom mi rekla: - Ajd` mi molim te svrši u guzu! OK? - OK. – odgovorio sam pomalo zatečen. Na to je ona podignula stražnjicu ostajući glavom (desnim obrazom) naslonjena na trosjed, pogledom uprtim u mene, ne skidajući široki osmijeh. Prihvatio sam se posla i počeo joj ljubiti i maziti srcoliku guzu. Raširio sam joj guzove i prišao anusu. Anus joj nije zaudarao pa sam ga počeo masirati jezikom. Nestrpljivo sam priželjkivao da ju počnem guziti ali nisam htio dok joj se šupak skroz ne opusti i raširi; polako sam joj jezikom prodirao u unutrašnjost. Potom sam joj gurnuo dva prsta u vaginu trudeći se da mi na prstima ostane što više vaginalnog soka koji joj je natapao pičkicu. Jedan od ta dva prsta (kažiprst) sam joj polagano gurao u anus koji ga je ubrzo cijelog primio. Kažiprst sam zamijenio srednjim prstom i prodro još dublje. Gurnuvši joj srednji prst koliko sam mogao, počeo sam joj kružnim pokretima masirati anus iznutra, proširujući ga. Kako mi se iz kurca izlijevala sjemena tekućina u velikim količinama razmazao sam je malo i po Eminu anusu koji je sada bio već fino podmazan. Bez problema sam gurnuo prvo dva, a zatim i tri prsta. Lagano sam prodirao prstima unutra i van. Kako su joj se mišići skroz opustili i anus joj je poprimio cijevoliki oblik, pomislio sam da je vrijeme da joj gurnem kurac. Ona me preduhitrila riječima: - Hajde stavi mi ga, sad bi trebao ući! Poslušao sam ju, zauzeo položaj i prvo joj nekoliko puta, prislonivši donju stranu kurca, prošao između guzova, razmazujući joj kurčev saft. - Hajde samo kreni. – požurivala me je. Rekla mi je da ona često zna stimulirati anus kojekakvim pomagalima kad se samozadovoljava pa da neće biti problema i da primi mog kuronju. Počeo sam prodirati kad joj se anus skupio oko glavića koji je uspio ući, a ona se oglasila uzdahom u kojem je bilo i boli i užitka. Ubrzo sam nastavio lagano dalje prodirati, sve dok mi nije primila cijeli kurac. Kad sam ga jednako lagano počeo izvlačiti primijetio sam da joj je sad bio skroz raširen i nakon toga joj se više nije pretjerano stezao. Polako ali sigurno sam ubrzavao tempo. Isprva su mi jaja lupkala o njezinu pičkicu jer mi se mošnja ponovno opustila. Pumpao sam sve jače; ona je podigla glavu s trosjeda i naslonila se na laktove. Sise su joj poskakivale u ritmu mog nabijanja; ona se mrštila, uzdisala i uzvikivala: - Još… jošš…a-a…a-aa! Posegnuo sam lijevom rukom za jednom poskakujućom sisom a desnom sam ju uhvatio za rame uz sam vrat, povlačeći ju prema sebi kako bi ju nabio još jače, dok si je ona desnom rukom trljala klitoris.Uskoro sam svršio uz usklike zadovoljstva. Izvadivši joj kurac vidio sam kako joj se anus bjelasa od moje sperme. Iscrpljen sam legao na leđa a Ema je obrisala guzu i međunožje ručnikom koji smo odbacili pokraj trosjeda, uzela gumicu sa obližnjeg stola i svezala raščupanu kosu u rep. Potom je legla pokraj mene prebacivši lijevu nogu preko moje i obgrlivši me lijevom rukom. Ljubila mi je obraz i bradu te grickala uho. Vrhom jezika mi je šetala ušnom školjkom. Odahnuvši malo podvukao sam svoju ruku pod njen trup i povukao je na sebe. Uživao sam u svakom dodiru njenog tijela koje je sada cijelom dužinom oslanjalo na moje, samo su joj noge bile prislonjene uz vanjske strane mojih nogu. Neko je vrijeme počivala tako, s glavom naslonjenom na mojim prsima, a onda je, odgovarajući na moje milovanje njenih leđa, podigla glavu, prošla dlanovima kroz moju kosu, i uputila mi poljubac otvorenih usta. Naši jezici su se susreli i započeli lagani ples koji je trajao dosta dugo. Moji su dlanovi konstantno prolazili njenom kralježnicom, od vrata pa do samog završetka kada bih vrhovima prstiju dotaknuo njen anus, obišao cijelu stražnjicu i konačno jednu ruku podvukao sve do pice. Okupana mojim dodirima, Ema je ponovno bivala sve uzbuđenija što sam primjećivao po njenim pokretima, koji su se ubrzali pritiskujući se sve jače uz mene, posebno svojim grudima pritisnutim o moja prsa i klitorisom o moj pubis. Uživao sam u dodirima njene pičke, čiji su se sokovi izlijevali po meni, kao i njenih bradavica koje je trljala o moje bradavice. Podigla je glavu, prekinuvši ples naših jezika, te otvorenih usta i sklopljenih očiju počela ispraćati svaki svoj dugi i čvrsti pokret kojim se trljala o mene dubokim uzdahom. Rukama sam joj zgrabio sise pogurao joj prsa prema gore, do visine na kojoj sam ih mogao dohvatiti ustima, dok je ona svejednako trljala pičku od donji dio mog trbuha. Gnječio sam joj sise i cuclao bradavice, povremeno ih mekano grickajući. Na svaki bi moj ugriz reagirala visokim uzdahom i ubrzanim trljanjem pičke. Uhvatio sam ju za guzicu i privukao joj pičku do mojih usta. Ona je to prihvatila i uskoro se tako uživila da ja nisam morao ništa drugo raditi nego držati ispružen jezik dok mi je ona jahala lice. Ubrzo je glasno svršila, zatim mi je sjela na prsa, sažaljivo ali radosno me pogledala i rukama mi obrisala lice koje je bilo skroz mokro od njenih sokova užitka. Uhvatio sam joj ruku i prste, kojima mi je upravo obrisala usta i bradu, stavio u usta temeljito ih oblizavši. Na taj se moj postupak ona glasno nasmijala. Potom se, ostavljajući guzu na mojim prsima, nalaktila na lijevi lakat pokraj moje desne noge. Kako mi je koljeno bilo u zraku prošla je desnom rukom ispod mojih butina dohvatila mi kurac u kojeg je ponovno pomalo nabujala krv ali nije bio u punoj erekciji. Polaganim ga je pokretima drkala po cijeloj dužini gledajući me ravno u oči i vlažeći jezikom usne razvučene u zavodljivi osmijeh. Odjednom je odlučnim pokretima skinula guzu s mojih prsiju postavila glavu u moje međunožje i počela mi pušiti. Picu je postavila iznad mojih usta. Prihvatio sam igru i usnama joj jeo usmine, jezikom prodirući u vaginu. Rukama sam je masirao leđa, stražnjicu i anus. Ponovno se čulo njeno stenjanje koje je sada bilo prigušeno kurcem kojeg mi je pušila. Nakon nekog vremena provedenog u toj pozi i nakon što je Ema doživjela još jedan kratki vrhunac, izvukao sam se ispod nje i postavio ju na koljena, blago raširena, prislonivši joj prednji dio tijela na naslon trosjeda. Priljubio sam se uz nju i počeo joj vlažnim poljupcima obasipati vrat, dok mi se kurac smjestio u pukotini između njenih guzova. Obljubivši joj cijela leđa, snažno sam je uhvatio za lijevi guz te ga ugrizao ne zatvarajući usta; zatim sam oblizao kožu koja mi je ostala između zuba. Na guzi joj je tako ostao vlažan trag popraćen plitkim otiskom mog zubala. Tada sam primijetio kako je Ema desnom rukom obrađivala pičku njišući se u bokovima u širokim lukovima. Pružio sam ruku ispod njene guze i nakratko joj pomogao u tome. Sada ponovno poprilično uzbuđen, gurnuo sam joj, tako s leđa, već podosta, iako ne sasvim, nabrekli kurac u vruću pičkicu. Odmah sam ju počeo snažno jebati, držeći ju za strašću progonjene bokove. Na moje iznenađenje, Ema je ponovno svršila nakon nepune pola minute. Mišići njene rodnice stiskali su mi kurac kočeći ga u daljnjem prodiranju. Na moje uputstvo okrenula se i sjela na vrh naslona. Ja sam na to stao na trosjed, obgrlio je ispod ruku i prvo ju ljubio u usta a potom u grudi pritiskujući ih uz lice. Ona se malaksalo prepuštala mojim poljupcima. Ponovno se spustih na koljena i lizah joj pičku koja je se skroz rascvjetala ,otvarajući pristup u svoju unutrašnjost. Nakon par lizova povukao sam ju niz naslon sve dok joj vaginalni otvor nije došao u visinu mojih prepona, a onda joj nasadih pičku na moj kurac. Leđa i koljena su joj bila prislonjena na naslon a samo se nožnim prstima oslanjala o sjedala trosjeda. Nabijao sam je jako pa se dijelom zbog toga, a dijelom zbog nezgodne poze, ubrzo umorih. Zato sam leđima legao na trosjed pozivajući Emu za sobom držeći je za ruku. Zajahala me je i, nakon kratkog drkanja, zabila si kurac u vaginu.
Jahala me je dinamičnim pokretima bokova cijukajući od užitka. Nabijala se do cerviksa, sve kraćim i bržim pokretima. Bila je pred novim orgazmom kada sam ja prebacivši nas na drugu stranu trosjeda zauzeo gornji položaj. Prebacio sam joj koljena preko glave i jebao svom snagom. Ja sam već bio poprilično znojan od naprezanja a kad sam vidio da se i Ema orosila po licu, vratu i prsima, moje uzbuđenje je dodatno poraslo. Sada već pred vrhuncem, pustio sam joj koljena i bacio joj se u zagrljaj. Jedna joj je noga skliznula s trosjeda, dok je drugu zabacila na naslon. S njenim rukama oko mog vrata strastveno smo se ljubili, prigušujući sada već potpuno glasne uzdahe. Svršio sam, ali nisam još prestao pumpati osjećajući da je i ona blizu. U tim trenucima osjetio sam kako mi sperma oblijeva kurac i curi iz rodnice pod mojim neoslabljenim prodorima. Desetak sekundi nakon mene svršila je i Ema. Ovladan umorom ostao sam ležeći na njoj. Izvukla se ispod mene a ja sam zauzeo njen položaj. Legla mi je između nogu i stala mi oblizivati kurac prekriven spermom sve dok ju svu nije progutala. Ostatak dana smo proveli goli mazeći se, ljubeći, razmjenjujući nježnosti… Zajedno smo se otuširali i dogovorili da će ovo što se dogodilo ostati među nama kao jedna od igara za koje smo znali samo mi. Složili smo se, također, da ta igra prestaje u trenutku kad krenuvši kući prođem kroz izlazna vrata; da nećemo o tome nikada više govoriti a kad nam misli odlutaju na naše zajedničko seksualno iskustva da ćemo ga se sjećati u pozitivnom svjetlu. Zaključili smo da se to možda nije smjelo dogoditi, ali sada kad se dogodilo da ne smije postati nešto što će nas razdvojiti i upropastiti naš odnos, nego nešto što će nas još više povezati. Na izlasku iz Emine kuće, pred samim vratima, poljubio sam je još jednom onako kako se više nikada nećemo ljubiti. Na to me je ona pogledala vragolastim smiješkom i rekla: - Čekaj još malo! Na to se bacila na koljena i počela mi pušiti. Nisam se mogao pobuniti. Nakon dobrih 5-10 minuta, podigao sam ju, još uvijek golu, ogrnutu samo u kućni ogrtač, prilijepio na zid, podigao joj koljena oko mog struka i, s gaćama oko gležnjeva, još jednom dobro izjebao. Nakon toga sam navukao gaće, poljubio ju, i brzo izašao. Oboje smo se držali dogovora i nikada to nismo spominjali, niti je itko od nas ikada predložio da se to ponovi. Sve je kao i prije samo je naše međusobno povjerenje još i veće.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
     U tetkinim štiklicama 1

Studirao sam u velikom gradu kod svoje tetke. Bila je veoma bogata, imala je kuću u ekskluzivnom delu grada. Imala je svega, a posebna slabost su joj bile cipele. Nosila je isključivo visoke štikle- a u njima je bila tako zavodljiva. Duga plava kosa sa bezbroj lokni, velike grudi koje su slobodno poskakivale i izazovne haljine koje je nosila su terale svu krv u moj kurac, koji je napinjao pantalone. Posle nekoliko dana, dok nije bila tu, ušao sam u njen garderobni deo i otvorio veliki plakar u kojem su bile njene štiklice. Ruka mi je instiktivno pošla ka zlatnim papučicama, koje su zavodljivo sijale. Pronašao sam i crne mrežaste čarape, obukaoih i probao tetkine papučice. Imam malu nogu i ona je glatko skliznula u tetkine divne štiklice. U tom trenutku sam osetio slast kao nikada do tada. Ogrnuo sam se tetinim crnim, providnim negližeom, dohvatio njene elegantne sandale posute cirkonima i legao u njenu udobnu postelju, Ljubio sam njene sandalice i govorio:" kako su lepe, oooohhhh...". U to je ušla moja tetka. Bila je odevena u haljinu animal printa sa dubokim dekolteom, zlatne sandalice i crne čarape. Upitala je: "Lepotice moja, kako se zoveš?" "Jasmina, tvoja rođaka koja voli tetine sexy štiklice" "Jasminice, baš ti lepo stoje ove papučice. Hodaj malo u njima" Sa svakim korakom je rasla slast. Štiklice su podrhtavale, ali me je to još više palilo. "Ooh, kako moja Jasminica lepo hoda u štiklicama. Hoćemo li večeras da probamo još neke" "Molim te teto". I bi tako ali to je druga priča...
« Poslednja izmena: 21. Avg 2011, 06:38:37 od dehar »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 284 285 287 288 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 16:03:19
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.344 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.