Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Apr 2024, 11:27:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 1 Član i 14 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 246 247 249 250 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26610743 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Gazdarica Ljilja - VI dio

Svanuo je novi ponedeljak i ja sam kao i obicno vec od ranog jutra bila za svojim radnim stolom i polako se, uz jutarnju kaficu, pripremala za jos jednu radnu nedelju. Vreme je bilo neobicno toplo za ovo doba godine. Jos uvek sam bila pod utiscima sa subotnje veceri. Povremeno bih razmisljala o Tamari, devojci nevine spoljasnosti i potencijalima svetskog porno-stara. Ubrzo su u firmu poceli da pristizu radnici. Poslednji je stigao Jovan. Vec s vrata sam videla da je mnogo boljeg raspolozenja nego prosle nedelje. Dok sam ja sedela za stolom, prisao mi je i poljubio u obraz, a zatim me pitao:

- Kako si mi, ljubavi?
- Super, ti – odvratih mu.
- I ja isto. Dan je divan, a ja osecam da pucam od snage i elana, i znas sta, sve to zahvaljujuci tebi.
- Dobro, dobro, ajde onda, baci se na posao, imate danas brdo pica da razvezete – pokusavala sam da ga spustim na zemlju.

Ubrzo su svi otisli u razvoz osim Dragana koji je jedini sa mnom ostao u firmi, s tim da je on bio u magacinu a ja u kancelariji. Sati su polako prolazili i ja sam obavljala svoje uobicajene aktivnosti. Negde oko podneva, dok sam nesto kuckala na kompjuteru, otvorila su se vrata lokala. Bacila sam brz pogled na na njih i ugledala zensku siluetu. Tek kada je napravila nekoliko koraka ka meni, prepoznala sam je. Bila je to Tamara. Na sebi je imala farmerke I neku jaknicu.

- Mala, sta ces ti ovde – pitala sam je pomalo u sali ali prilicno ozbiljnim tonom.
- Pa, evo malo dosla da te vidim. Jovan mi je dao ovu adresu. Pa, sta se radi danas?
- Evo, posao i tako to, znas… a ti, ides u skolu, a?
- Da, evo, bas sam krenula… nego, htela sam da te pitam… hoces da odemo danas na kafu u gradu, posle skole?

Nekoliko trenutaka sam je posmatrala sa blagim iznenadjenjem. Pitala sam se sta namerava sa ovim pozivom. Za to vreme, ona me je posmatrala svojim veselim devojackim ocima, pri tom se siroko osmehujuci. Imala je divne bele zube koji su blistali medju njenim prelepim usnama, ukrasenim crvenom sminkom, koje sam pre neko vece ljubila sa uzivanjem.

- Pa, ne znam… imam dosta posla za danas… ajde javicu ti u toku dana. Daj mi tvoj broj.

Bila je prezadovoljna mojim odgovorom. Nakon sto smo razmenile brojeve, odskakutala je iz mog lokala poput zecice, sa tim njenim zavodljivim osmehom koji joj se ni trenutka nije skidao sa lica. Verovatno je ceo dan ocekivala da je pozovem i prihvatim njen poziv. I ja sam razmisljala o njoj i najzad odlucila da je obradujem. Dogovorile smo se o vremenu i mestu sastanka.

Negde oko 18:30 zakljucala sam lokal i zaputila se na dogovoreno mesto. Tokom dana vreme se promenilo i pocela je da rominja neka kisica. To mesto je bilo ulaz u parkic, nekih 200 – 250 metara od njene skole. Primetila sam je vec iz daleka, dok je isla u grupi sa svojim drugaricama. Zatim se na jednoj raskrsnici rastala sa njima i krenula ka parku gde sam je cekala. Ona je i inace stalno prolazila kroz taj park na putu do kuce. Prisla mi je i poljubila me u obraz. Lice joj je sijalo od zadovoljstva. Prosetale smo se parkom i ubrzo zavrsile u jednom od lokalnih kafica. Tamara nije zatvarala usta sve vreme. Razgovor je tekao opusteno I nekako smo dosle do famozne subotnje noci. Pricale smo bez stida I ustezanja, kao da smo odlucile da budemo potpuno iskrene jedna prema drugoj.
- Jesi li nekad bila u vezi sa devojkom – pitala me je radoznalo.
- Ne, ali sam imala odnose sa njima. To je sve pocelo pre kraceg vremena, sasvim slucajno –odgovorih. – A, ti?
- Pa, nisam, mislim, kod nas to bas I nije pametno, ali ponekad osecam nagon prema zenama. Imam jednu drugaricu iz skole, zove se Jasmina, nesto smo se zezale u tom fazonu jos ranije, I vremenom sam pocela da osecam snaznu privlacnost prema njoj. Ali, ne znam sta ona misli o tome. Mi se jesmo salile, ali moja osecanja su prerasla u nesto ozbiljnije. Ne znam kako bi ona reagovala da joj to kazem – poveravala mi se Tamara.
- Ne brini se, valjda ce sve doci na svoje – trudila sam se da je utesim uhvativsi je za ruku. U tom trenutku pogledi su nam se susreli. Njene oci su bile nekako setne I odavale su nesrecnu osobu koja se boji svojih osecanja tj. boji se da ih pokaze svetu. Gledale smo se nekoliko trenutaka, zaboravivsi gde se nalazimo. Duboko sam saosecala s njom, a nisam znala sta mi je ciniti. Iznenada nas je prekinuo prodorni muski glas:
- Hej, Tamara.
Okrenule smo se ka ulaznim vratima I videle nekog mladica koji je gledao u nasem pravcu I upravo kretao ka nama.
- Oh, to mi je brat – prosaputala je Tamara.
- Ej, pa gde si ti, jel ides iz skole – pitala ga je.
- Ma jok, bre, danas sam ranije zavrsio.
- Inace, ovo je moj brat Filip, ovo je Ljiljana – upoznala nas je.
Pruzila sam mu ruku I on ju je poljubio, izigravajuci dzentlmena, mada, odmah sam znala sta mu je na pameti. Mogu da procitam mnogo iskusnije tipove nego sto je ovaj nabedjeni mangup, a njemu je na celu pisalo da je napaljen.
- Pa, sta se radi – pitao je on onako radi reda.
- Nista, evo dosle malo na kaficu, a ti?
- Pa I ja eto, lutam po gradu, znas me. Aj, moram da idem, vidimo se – rekao je I otisao na poziv nekih svojih drugova koji su sedeli u drugom delu kafica.
- He, he sav je pogubljen, mada jos uvek je u pubertetu, ima nepunih 18 godina – pricala je Tamara kroz smer.
Zatim su nam se pogledi ponovo sreli I kao da smo nastavile tamo gde smo stale. Njene oci su prosto vapile za ljubavlju koju nigde nije mogla da nadje. A ja sam konacno prelomila. Platile smo racun I izasle iz kafica. Bilo je oko 20:30 I napolju je sada vec padala jaca kisa. Brzim koracima smo se kretale kroz centar koji je bio potpuno pust. U jednom trenutku sam je zgrabila, odvukla je do nekog haustora I zalepila joj poljubac u usta. Opet smo se pogledale. Videla sam da je progutala knedlu. Srca su nam silovito tukla Uhvatila sam je za ruku I opet krenusmo kroz grad. Najzad smo stigle I do mog stana. Banule smo unutra ne skrivajuci strasti. Svlacile smo jedna drugoj mokru odecu I strastveno se ljubile. Stvari smo ostavljale za sobom po hodniku I stepenicama. Nekako smo uspele da se popnemo na sprat sve vreme se grleci I ljubeci. U spavacu sobu smo usle samo u donjem vesu. Groznicavo je grabila moje grudi I gurala lice izmedju njih, a zatim ih nestrpljivo izvadila iz grudnjaka. Halapljivo je gutala bradavice, lizala ih, ljubila I cuclala, a ja sam bila napaljena kao nikada do tad.

– Mmmmm, mmmm… Ljiljo taaaaaako si dobra… – govorila je u transu

Zatim je pocela da me ljubi po vratu. Njen jezik je lagano klizio na dole, spustajuci se izmedju grudi, preko stomaka, da bi na kraju zavrsio na ribici. Lizala je I ljubila spolja, dok me je rukama drzala za kukove I povremeno stiskala moje butine I guzicu, sto me je posebno uzbudjivalo. Za to vreme, ja sam joj milovala kosu I posmatrala je. Zatim sam legla na krevet I podigla noge u vis, a ona je klekla I pocela da se nasladjuje. Prodirala je lagano, sa uzivanjem, kao da ima svo vreme ovog sveta, dok sam ja stenjala od slatkih muka koje mi je zadavala.

- Oh, oh, tako, tako, ljubavi moja, oooooooh… aaaaaah…

Moram priznati da je bila zaista dobra. Pokusavala sam da se hvatam za ivice kreveta kako bih nekako uspela da podnesem to silno uzbudjenje, ali nista mi nije pomagalo. A ona je bila nemilosrdna. U vrtlogu strasti u kome sam se nasla, vise nisam imala kontrolu nad svojim telom I ono se u jednom trenutku podiglo sa ivice kreveta. Vrisnula sam najjace sto sam mogla I zatim eksplodirala.

- Aaaaaaaajoooooooj….aaaaaaaaaaaa… aooooh – zapomagala sam dok su hormoni sikljali iz mene.

Nakon sto je zavrsila, podigla se gore i legla pored mene.

- Kakva sam bila – pitala me je svojim neznim glasicem.
- Pa, nisi losa, samo prebrzo si to odradila. Lepota vodjenja ljubavi je u laganom dovodjenju partnera do vrhunca. Ajde da probamo jos jednom. Lezi ti na ledja.

Ucinila je kako sam joj rekla. Legla sam na nju, cvrsto je zagrlila I poljubila u usta. Osecala sam kako joj srce snazno lupa od silnog uzbudjenja. Nastavile smo da se ljubimo dodirujuci se jezicima I razmenjujuci pljuvacku. U jednom trenutku ona je isplazila svoj jezik a ja sam ga uhvatila svojim usnama I pocela da ga sisam.Tamara me je obema rukama drzala za glavu, provlaceci svoje prste kroz moju kosu, dok sam je ja zgrabila za njenu malu slatku tinejdzersku guzu I gnjecila je svojim rukama. Sobom su se pronosili prelepi zvuci neznih poljubaca i uzaha.

- Oh, ah, mmmm, oh, oh, oh, ajooj, tooooo, ah, ah…

Zatim sam se blago izdigla iznad nje, tako da su moje grudi visile iznad njene glave a onda ih lagano spustila na nju. Tamara je zinula I isplazila jezik tako da su joj bradavice upale u usta I pocela da ih sisa, lize i ljubi. Pustila sam je da se sladi I uziva Posmatrala sam kako obema rukama drzi jednu moju sisu i cucla bradavicu kao da pije iz nje, a zatim to isto radi i sa drugom. Izraz njenog lica govorio je da je na sedmom nebu. Posle nekog vremena pocela sam da se spustam niz njeno mlado, vitko telo ljubeci je po vratu, grudima I stomaku. Svidela mi se njena nezna, glatka koza. Posebno su mi se dopale njene lepe devojacke sisice, ukrasene napupelim bradavicama koje sam ljubila stiskajuci joj grudi, dok se ona uvijala od zadovoljstva.

- Oh, oh, tako, tako, samo tako nastavi, to Ljiljana, ljubavi moja…

Zatim sam ustala i legla preko nje u suprotnom smeru, u 69-tku. Istrtila sam joj svoju guzicu tako da je mogla da je vidi u punom sjaju I velicini.

- Uuh, majko mila, kolika je. Ljiljana, nisi svesna kakvu buljeskaru imas – odusevljeno je komentarisala.

Osetila sam njene poljupce po svojim guzovima. U pocetku su bili po spoljasnjoj strani, da bi se polako pomerali ka unutrasnjosti. Ovo me je oduvek posebno uzbudjivalo i trudila sam se da uzivam u svakom trenutku. Palio me je osecaj dodira tudjih usana po mojoj guzici kao i zvuci odusevljenja i zadovoljstva koje su moji partneri I partnerke ispustali, a koje sam ja dozivljavala kao najlepse komplimente. Za to vreme ja sam pocela da obradjujem njenu pickicu svojim jezikom. Krenula sam da je lizem I ljubim po povrsini a zatim nastavila da prodirem sve dublje. Pica joj je bila neverovatno vlazna i snazno je pulsirala. Sada sam vec uspela da udjem prilicno duboko. Osecala sam kako moj jezik klizi po glatkoj i vlaznoj unutrasnjosti, natapajuci se njenim slatkim sokovima. Istovremeno je i ona mene lizala, gurajuci svoju glavu izmedju mojih guzova kao da pokusava da je ugura unutra. Ah, kako volim kad mi to rade. Sladile smo se jedna drugom kao nikada do tada. Posle nekoliko minuta sam svrsila uz glasni vrisak. Cula sam i njeno glasno odobravanje i nasladjivanje mojim tecnostima. Ubrzo sam i ja nju dovela do vrhunca. Svrsila je direktno u moje grlo i po licu. U delicu sekunde njen ejakulat je jurnuo niz moje grlo. Zatim smo obe ustale i otisle do kupatila. Dok smo se umivale nismo mogle da prestanemo da se smejemo.
Najzad smo se vratile u sobu i legle na krevet. Zagrlile smo se I ljubile nezno do kasno u noc.
To vece je prvi put prespavala kod mene.
Ujutru sam se probudila uobicajeno rano, obukla se, doruckovala I otisla dole. Tamara je jos spavala. Ustala je par sati kasnije, ali sam joj rekla da saceka da momci odu na teren kako je ne bi videli. Ipak, nisam mogla sebi da dozvolim taj luksuz. Pomislila sam kako bi mi bilo da se gradom procuje prica da sam lezbejka I da spavam sa znatno mladjom devojkom od sebe. Oko 11 sati konacno je mogla da ode. Na rastanku sam je pitala sta ce reci roditeljima na sta mi je odgovorila da cesto prespava kod neke drugarice I da ce se tako opravdati I ovaj put. Pitala me je kada cemo se videti sledeci put. Videcemo, dogovoricemo se – rekoh. Poljubile smo se I ona je otisla. Vratila sam se za svoj radni sto I duboko se zamislila. Kroz glavu mi je prolazila gomila pitanja. Posebno me je brinulo to u kom pravcu bi nas odnos mogao da se krece I da li ce prerasti u nesto ozbiljnije. A ako se to desi I okolina sazna za nas, kakva ce nam biti dalja sudbina. Uzasavala me je pomisao da me me sredina prezire I progoni. Razmisljala sam tako bukvalno satima. Popodne me je nazvala moja drugarica Sanja I pitala da li mozemo da odemo na kafu uvece sa jos nekim drustvom I ja sam prihvatila. Dugo se nismo videle I jedva sam cekala da se sretnem sa svim tim likusama. Nasle smo se u centru I smestile se u jednom kaficu. Lepo je bilo videti neke ljude posle duzeg vremena. U sred tog kafenisanja I tracarenja u kafic je usao Filip, Tamarin brat. Bio je sav nekako razbacan I kurcevit kao I juce, voleo je da izigrava nekog frajera a jos ide u srednju skolu. Iako me je nerviralo to njegovo ponasanje, nisam mogla da skinem pogled s njega. I on je mene video I osmehnuo mi se. Trudila sam se da moje drustvo ne primeti da piljim u njega pa sam samo povremeno bacala pogled u njegovom pravcu. Zadrzao se kratko I kad je krenuo napolje, prisao mi je I pozdravio me. Dok smo se rukovali, dao mi je mali znak usnama koji je licio na poljubac, ali jedva primetan. Ja sam ga naravno primetila I znala sam sta mu je na pameti. Nakon sto je otisao, drugarice su krenule da me zadirkuju kao, sta je Ljiljo, volis piletinu, a itd. Pa, moram priznati da nisu bile daleko od istine. Posle nekog vremena razisle smo se kucama, a ja I Sanja smo se dogovorile da za vikend izadjemo u jedan lokalni klub.
Posle dva dana Tamara je opet dosla kod mene i otvoreno mi je rekla da hoce da vodimo ljubav. Ja kao da sam to jedva docekala. Opet je prespavala u mom krevetu. Te veceri smo i izjavile ljubav jedna drugoj. Konacno sam sebi priznala da nisam heteroseksualna osoba. Ili sam biseksualka, jer volim i muskarce I zene ili sam prava pravcata lezbejka, jer sam se zaljubila u devojku kao u nijednog muskarca ranije. A tek uzbudjenje I strast koji prate svaki nas odnos. Jeste da sam I ranije imala odnose sa zenama ali ovo sa Tamarom je nesto sasvim drugacije. Eto, a do pre godinu dana bih mogla da se kladim u zivot da se meni nikad ne bi mogla dogoditi ljubav prema osobi istog pola. Ma za sve je kriva Zuzana, koja mi je prva pokazala devojacke cari. Odatle je sve pocelo.
Nas dve vesto krijemo svoju vezu od javnosti. Ona je jos uvek u vezi sa Jovanom koji nista ne sluti I veruje, kao I svi ostali da smo nas dve samo dobre drugarice.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Dokazana teorema

Srećom te sam još kao klinac shvatio da kada su žene u pitanju ne treba biti kicoš.Nema loše! Tačno je da tamo gde svi pecaju ima ribe, ali je ulov najčešće loš. I dok su svi jurili one najzgodnije, o njima maštali i na njih drkali ja sam bio prezadovoljan uz “gabore” na koje drugi nisu obraćali pažnju. One su znale da budu zahvalne za samo jednu lepu reč ili pogled. Sa njima si mogao šta te volja, a svesne da do muškarca dolaze teže od onih koje svi jure trudile su se carski, kao da im je to poslednji put!! Provalio sam to slučajno, upalilo je i nastavio sam uspešno da negujem svoj stil, zadržavajući ga dugo kao svoju veliku, slatku tajnu.
U drugom gimnazije cela škola i pola grada je balila na neku Vesnu, rasnu lepoticu, zgodnu da ti pamet stane. I veliki i mali su je saletali ,a ona kao princeza, dignutog nosa prolazi pored svih kao pored spomenika. Gordanu niko nije ni gledao: mršava, sama kost i koža, muška frizura, večito u nekim širokim farmericama, pika fudbal bolje od polovine momaka iz kraja. Tek u par navrata posle časa fizičkog proturim po koju sa njom, prokomentarišem Vesnino ponašanje, glupandere koji je saleću i pridobijem Gocino poverenje. Pozovem je da zajedno odemo u bioskop, ona oduševljena. Gledali smo neki glupi triler u polupraznoj sali kada mi ga je Goca, sama, bez ikakvog razloga ili mojih, maker i dvosmislenih nagoveštaja carski popušila. Sedeo sam ukočen ko metla, ona ga je dudlala, oblizivala, drkala sa posebnim apetitom i kada sam pomislio da ću isflekati nove farmerke i La Kosta majicu svitlala ga sebi u usta usisavajući i zadnju kap!! Otpratio sam je do njene zgrade, hodali smo jedno pored drugog kao slučajni prolaznici koji idu u istom smeru, nismo čak ni razgovarali. U ulazu njene zgrade me je poljubila nežno u obraz i puna zahvalnosti šapnula: “Dobar si ti momak. Ako opet poželiš da gledaš neki lep film slobodno me pozovi!” Normalno, zvao sam je bar jednom nedeljno, ona mi je uvek plaćala kartu i redovno bi mi popušila kurac. Milina božija!!
Da bih proverio svoju slučajno otkrivenu teoremu u par navrata sam Jelenu, koju su svi zvali Buca ( a neki i Slonče) pozvao telefonom, zamolio za pomoć iz kniževnosti (koju je ona držala u malom prstu, a uz to je i pisala neke plačljive ljubavne pesme). Oduševljeno je prihvatila da mi pomaže, pozvala me kod sebe kući. Normalno, išao sam, slušao njenu poeziju, nešto zapisivao u svoju svesku i već na prvom času je dobro izvatao. Nije se bunila, predavala mi se bez reči, opuštena pihtijasta. Trebalo mi je malo više koncentracije, ali šta da se radi – bez muke nema nauke. Ubrzo sam shvatio da uživa dok mi čita svoje pesme a ja joj nabijam prstenac u mokru picu, ona se vrpolji, stresa, žmuri i na licu mesta sklapa nove stihove. Pravu poeziju je otkrila kad sam joj kitom trljao sise, salce na stomaku i zalivao je supermom po celom telu.
Teorema je potvrđena, postala je teorija koju sam sa Zoricom, komšinicom, studentkinjom ekonomije pretvorio u zakon! Rečena Zorica je živela oduvek u mojoj zgradi, dva sprata niže. Bila je druga godina fakulteta (starija od mene pune četiri godine) niska, guzata, bubuljičava, ogromnih sisa. Nikada je nisam video na korzou ili u nekom društvu. Sretali smo se na stepeništu, u liftu uz hladno “Zdravo!” dok tu nisam pridodao “Ćao komšinice!”, pa još “ Ej, gde si Zoko, šta ima?” i najzad “Ako bi mogla da mi malo pokažeš ove glupe jednačine. Nikako da skapiram, a kec ko vrata!” Zorica je zaista bila pametna devojka, brzo mi je razjasnila nepoznanice kada su jednačine u pitanju i još brže sam je raspremio. Nije insistirala na nežnostima ali je uživala kada me obori na leđa, natakne se na moj dignuti kurac i nemilice me izjebe. Puštao sam joj da đipa do mile volje i pored matematike vežbao jebačinu. Ta prva iskustva su mi kasnije mnogo pomogla. Na kraju četvrtog razreda gimnazije, za razliku od svojih vršnjaka već sam imao lepu kolekciju pušačica, drkokurki, nabijuša, čak i jednu iz medicinske škole koja je pičku čuvala za budućeg muža, nije mi davala ni da je pipnem ali sam joj guzu rasturao nemilice. Uh kako ga je ta primala u čmarić!! Skičala je kao prasence dok sam joj ga nabijao i zalivao njeno tesno dupe. A onda sam utripovao da moram pojebati profesoricu fizičkog. Zvali smo je Cica Ajkula, što je dovoljno govorilo o njenim kvalitetima: baba devojka tu oko četrdesete,kratka plava kosa, jaka vilica i orlovski nos, sva u mišićima, uvek u nekim trenerkama sa pištaljkom u ustima. Dečake je oslovljavala sa “kilanderi, mrtva puvala i šibadžije” a cure “ uspijuše, gnjece, plačulje”. Vozila je belog fiću i pušila Drinu bez filtera. Pala je na otrcani fazon samosažaljenja. Sačekao sam da svi odu kući, ušao u omalenu sobicu pored fiskulturne sale koju su profesori fizičkog koristili da u njoj ostavljaju sitne rekvizite, strunjače i u jednom uglu, za starim razdrndanim stolom upisuju ocene u školski dnevnim. Uvijao sam se kao glista, molio je da mi pokloni četvorku i da me ne maltretira pred odeljenjem na sledećem času preteškim vežbama na razboju. Objašnjavao sam joj da sam ja kilavac, nesposobnjaković, da me je strah od visine, čak ni običan kolut unazad ne umem da uradim, a o strahu da ću dok pokušavam da se preturim unzad slomiti vrat i da negovorimo. Bila je prvo gruba, zezala me, pa kako sam ja više cvilio i čak pustio i neku suzu, omekšala je, tešila me i obećala tu usranu četvorku. E sad sam ja hteo da se revanširam, šta god joj treba, tu sam: kad bude krečila da ispomeram nameštaj, operem “Fiću”, učinim nešto korisno, lepo, da je usrećim!! Nije mogla da veruje šta sve trabunjam dok je najzad nisam smandrljao na one strunjače, oslobodio trenerke i tako joj polizao pičku da je sva zabalavila. Onda mi je Ajkula objasnila da nju privlače samo žene i to one zgodne, mačkaste, istina probala je i kurac ali za njim žali samo zato što kad je trebalo nije i njoj porastao pa da ga sama u druge nabija. Njena opsesija, u ovoj generaciji beše već pominjana lepotica Vesna, strasno ju je želela ali nije imala mogućnosti da je osvoji. Tešio sam je da to nije polazilo za rukom ni prvim gradskim frajerima i da primeni moj recept i okrene se drugim curama ako ih baš toliko voli ali ona je želela Vesnu. I u pomoćnoj sobici uz fiskulturnu salu zajednički smo skovali plan kako da dođemo do Vesnine pice. Na sledećim časovima fizičkog ja sam bio predmet profesorkinih podsmeha i primer kako se loše i kilavo rade osnovne vežbe na sportskim spravama, obećavala mi je popravni u avgustu, prvi put u istoriji škole! U stopu me je pratila Vesna, stvarno preterano zgodna u crnom trikou, ali ne mnogo spretna. Onda sam ja cvilio i molio da mi pokloni dvojku, pa i Vesni, eto ona je odlična, ja vrlo dobar, gde da zbog fiskulture ne upišemo fakultete koji sa tim predmetom nemaju blage veze, ali je profesorica bila neumoljiva. Na kraju sam predložio da samo za nas dvoje uvede dopunsku nastavu iz fizičkog, da ostanemo u sali posle časova, da nam natenane pokaže neophodne vežbe i pokloni potebne ocene za željeni uspeh. Stroga i neumoljiva Cica Ajkula je kao smekšala i Vesna i ja smo počeli da ostajemo posle časova i vežbamo kojekakve budalaštine uz njenu veliku pomoć. Pridržavala nas je, okretala, gurala da se uspentramo na razboj ili vratilo i pri tom prepipavala Vesnu uzduž i popreko. Pravio sam se blesav da ništa ne primećujem, maksimalno glumio kilavca i gledao kako Ajkalu uživa podupirući Vesnine guziće, stiska je oko struka, podseća na pravilno držanje zabacujući joj ramena unazad, podižući njene sise svojim rukama ( “Tako curo, isprsi se. Glavu gore, izbaci guzu i, op!, okret! Tako, vidiš da može. Ajmo sad još jednom!”)
Te večeri smo radili parter: kolut unazad, most… Vesna ga je usavršila, legla bi na leđa , ruke unazad u visini ramena, noge savijene u kolenima, stopala uz samu guzu i – hop! “Kukovi gore, glava dole, guraj dupetom, tako, drži sad.” Most ko pravi, a Vesnin breg izbačen visoko, nateko ko breskva, rascep na pički uočljiv. Ajkula joj svaki put poturi šaku ,klečeći između njenih nogu, pod čvrstu guzu, pogura je naviše, pa nastavi prstima preko izbačene pice i tako sve u krug. Vesna se upinje, radi vežbu i sigurno oseća da su profesoricini dodiri sve manje stručna pomoć, a sve više erotski, zapaljivi…Više joj ne skida šaku sa venerinog brega, tek joj srednjim prstom klizi po brazdi koja polako postaje upadljivija, crnja. Vesna je blago ovlažila ostajući predugo u stavu mosta, raščepljena, dok joj oble butine podrhtavaju. Stojim iza njih bez glasa, kao senka, gledam i osećam kako mi kurac raste i nateže crveni sportski šorc. Ajkula joj mazi unutrašnjost butina, Vesna se spušta na strunjaču, svijenih nogu u kolenima, raskrečena. Ruke joj podignute iznad glave, sise skoro ispale iz trikoa, stomak poigrava. Ajkula ga miluje nežno, šara dlanovima i gore i dole, preleti preko grudi pa ih spusti po pičkice. Jagodicama prstiju desne ruke joj prelazi po mokrom rascepu gore-dole, malo ga utisne u nju, spušta glavu do Vesninih prepona i pažljivo, kao laticama ruže, dodiruje ih jezikom. Pomera joj lastiš trikoa ustranu, ukazuju se crne svilenkaste kovrdže, pa rozikasta koža nabubrelih usmina. Ajkula tu zalazi vrhom mokrog jezika, pecka je njime. Vesna pomera kukove, teško diše. Ajkula nastavlja svoj pobednički ples, migolji se naviše, liže joj vrat, desni obraz, ljubi sam ugao usana i najzad trijumfalno uvaljuje jezik u njena usta. Vesna ga prima, sisa, oslobađa svoje ruke, trpa ih Ajkuli u kratku kosu, upliće je u svoje prste. Stojim iza njih i dalje i lagano drkam. Ajkula nezaustavljivo ide dalje, povlači Vesnin triko preko njenih ramena na dole pojavljuju se čvrste devojačke sise upakovane u beli brushalter uočljivo nadrkanih bradavica. Brushalter se otkopčava spreda, klik, korpice padaju sa strane, Ajkula joj liže i sisa bradavice, Vesna uzdiše, gužva joj kosu. Jezik nastavlja svoj put naniže, triko takođe. Belasaju se gaćice pa najzad oslobođena svih stega blista prelepa mlada pička, orošena. Ajkula se spustila potpuno dole, podvukla ruke pod Vesnino dupe i liže joj picu, ubada jezik u nju, nadrkava je prstima. Ubrzo i ona skida sa sebe belu majicu kratkih rukava, donji deo trenerke i gaće, pa obe gole, na strunjačama ispred mene nastavljaju svoju igru u kojoj Ajkula dominira, sisa, liže, ubada prstima i na kraju držeći svojom rukom desnu sisu njenom bradavicom trlja Vesnin klitoris. Ajkula širi noge, raskrečena postrance podilazi između Vesninih nogu, prislanja svoju obrijanu pizdu na Vesninu mokru pičkicu, trljaju pičke jednu o drugu, razmazuju po njima sluz, dahću, Vesna svršava u talasima, grči se, jeca.
- Ovo sam želela pune četiri godine!- čujem Ajkulu dok joj Vesna gura dva prsta u pičku i polako im prilazim žestoko drkajući. Vesna gleda kroz mene, pogled joj staklast, kao u narkomana, pokušavam da joj stavim vreli palamar u usta, ona se izvija, okreće glavu, pokušavam ponovo, ona opet neće…
- Uzmi ga, samo malo! – stenjem dok mi sperma kreće u mlazevima i svršavam joj po licu, sisama, stomaku.
Vesna se smeje i razmazuje moju spermu po sebi dok je Ajkula liže. Čas se završava i kao da se ništa nije desilo, oblačimo se i odlazimo svako na svoju stranu, čvrsto rešeni da o ovome nikada nikome ne kažemo ni reč. Pred samu matursku proslavu Ajkula me srete u gradu, pozva u kafić, počasti ledenom kolom i iskreno zahvali na pomoći.
- Dobar ti je stil, frajeru. Samo ga se ti drži. Znaju ženske da cene tvoj trud. Svaka sa kojom budeš će ti se uvek naći da pomogne, privede i zgodnu drugaricu, kao ti meni Vesnu.
- A dokle je stiglo to kod vas dve?
- Ha, malena je kao smokvica. Švrćka po gradu, pali frajere, oni je “taksiraju”, razigraju joj maštu, a ona uveče dođe kod mene i zajedno uživamo. Stvarno si mi učinio. Četvorku sam ti zaključila, to znaš, a kad privedem poneku curicu koja voli dobar liz ali i čvrstu karu, koju ja nažalost nemam, pozvaću tebe. Obećavam!
Ajkula je bila od reči. Zvala me je nekoliko puta, priređivala mi je bogovske scene vatrenog muvanja rasnih gradskih lepotica ( apotekarica Rada, pa nova misica gimnazije, neka Gorica učenica drugog razreda iz velikog sela pored našeg grada i Jovana, druga žena direktora naše škole koja se tako žestoko nabijala na karu dok joj je Ajkula sisala klitoris).
Upisao sam fakultet i nastavio po starom. Kolege su saletale najatraktivnije cure, provincijalke i pridošlice iz drugih krajeva, dizali im cenu, a ja usrećivao one kržljave, neugledne, debeljuce, rečju devojke na koje niko nije obraćao pažnju. Preko njih sam dolazio i do najboljih komada ( jer te najzgodnije u društvu imaju one koje im nisu ni do kolena čime su još više isticale svoju lepotu i superiornost.) Već na samom početku studiranja pokupio sam Jovanu, preispoljnu štreberku koja nije dozvoljavala da joj se u indeks upiše manja ocena od desetke, svu četvrtastu i prozirno plavu koja je nosila neke užasno ružne naočare sa debelim staklima kao dno od pepeljare. Volela je kurac do iznemoglosti, uživala u svakom njegovom santimetru. Dozvoljavala mi je svakakve gluposti i vratolomije, a meni je najviše prijalo da joj, izjebanoj i srećnoj, svršim po onim debelim staklima naočara! U društvu su me olajavali, javno ogovarali debelo sumnjajući da sam nastran ( “ Ma sigurno je peder! Ajde ko je njega video bilo kada sa devojkom? Zna li iko i za jednu njegovu vezu?”) Smejao sam se i dozvoljavao da se ti glasovi šire usput čisteći sve ko metlom. Toliko sam se izbezobrazio da sam danima ležao u svojoj sobi menjajući cure kao čarape. Dolazile su same kada im progori mesto i kada požele dobru jebačinu. Dešavalo se da se sudare na vratima, jedna u odlasku druga tek pristigla po svoj deo kolača i nikada nisu pravile scene. Nije bilo razloga za ljubomoru, nije bilo nikakvih obećanja i lažne nade o večitoj ljubavi i dugom zabavljanju, samo garantovano dobar seks! Onda sam počeo da jebem cure takozvanih drugara, onih koji su glumili velike švalere, a mene olajavali na sva usta. Dvojica majmuna su verovali ili ne i posle tri-četiri godine provedene sa istom imali nevine cure. Njih sam u slast karao, posebno jednu Nadicu, koju je još od prvog razreda srednje muvao, taksirao, držao za ruku i nama pevao o svakojakim vratolomijama sa njom Neša Englez, jedan hvalisavi bizgov koji je u društvu važio za velikog jebača. Nju mi je privela moja naočarka Jovana. Uvek me je zanimalo šta to cure kažu jedna drugoj kada ih ubeđuju da probaju karu koju je jedna od njih već testirala, ali nikada nisam saznao. Tek Jovana i Nadica su došle kod mene u stan, malo smo čavrljali, pa se Jovana napalila, raspremio sam je pred zabezeknutom Nadicom posle žestoke vatačine pošteno nategao s leđa presamićenu preko stola za kojim smo sedeli sve troje. Nadica je i dalje sedela i treptala, Jovana je mešala kao pobesnela, ja sam je pošteno nabijao ne skidajući očiju sa Nadice. Najzad, kad se Jovana stvarno bezobrazno raspričala ( “kako je ovo dobro, jao kako me pali, oh, ohh, tako, tako ga gurni…ovo moraš da probaš sesto…”) Nadica nam je priznala da je nevina, da je njen Neša samo ljubi i pomalo joj draška sise, da je nikada nije skinuo ni do pola, da mu kurac nikada nije ni dotakla, istina on je samo par puta, i to tek od skora dobio od nje dozvolu da ga pred njom, kad se majmunski napali, svojeručno izdrka i to je sve. Onda se hrabro skinula otkrivajući skladno telo, preduge kao izvajane noge koje se sa jedne strane završavaju visoko podignutom trtastom guzom a sa druge prevelikim rascepom modre pičke koji je počinjao, bar mi se tako učinilo, već na polovini njenog ćubastog brega. Sedela je na stolici pored nas. Karao sam Jovanu i oprezno prstom pripremao Nadicu. Žmurila je zabačene glave i raširenih nogu, čvrsto stezala svoje sise i vlažila do besvesti. Polako sam ga izvadio iz Jovane, klekao ispred Nadice, prislonio ga na njenu vlažnu pičku i nežno ušao u nju. Osećao sam kako se lagano širi, kako ga prima, razrađivao sam je uporno i strpljivo a onda se zahuktao kao pomahnitao. Nabijao sam joj nemilice, vadio ga umazanog njenim sokovima i umrljanog crvenkastim tragovima krvi, dok mi je pred očima igrala tupava faca njenog Neše Engleza. Po običaju svršio sam Jovani po cvikerima prezadovoljan, uobičajeno predložio Nadici da svrati do mene kad god joj padne na pamet, slobodno i bez najave. Nije ništa prokomentarisala ali je već sutradan opet došla, pa sledeći dan i tako cele te zime. Razbijao sam je nemilice, a ona kao da se trudila da nadoknadi sve propušteno sa Nešom prethodnih godina. Onda je nestala, čuli smo da se iz čista mira udala za nekog starijeg tipa i odselila. Neša je odlepio, sekao vene, pio neke tablete i na kraju završio na trećem spratu gradske bolnice, iza rešetaka, u ludari.
Srećom te sam još kao klinac shvatio da kada su žene u pitanju ne treba biti kicoš. Sve su dobre, a ponajbolje one koje ti daju i kad hoćeš i kad ti baš i nije frka.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Kurac i samo kurac

Kurac volim još od malih nogu. On mi je opsesija, stalni san, predmet svih mojih maštanja i želja, meso koje mi najviše prija. Volim ga u svakom obliku i veličini, nikada ga ne merim i nerazumem ni svoje prijateljice ni druge uspaljenice koje se opterećuju fazonima tipa “ bio je dug samo 16cm” ili “frajer je ima celih 20cm” (kao da nose metar sa sobom pa kada ga dignu prvo premere!). Sve su to najobičnije gluposti. Meni prija svaki!! Često se setim onog vica u kojem neiskusne curice pitaju matoru kurvetinu koji je karenjak bolji: “kratak a debeo” ili “dugačak a tanak” a ona im odgovara “najbolji je dugačak i debeo, ako već možeš da biraš”. Ja birala nikad nisam, jer sam uvek u daljini čula iskreni žal stare komšinice baba Sojke koja je više puta sa uzdahom ponovila “Život je kratak, dok se okreneš a on prošao. Nikada nisam odbila čoveka koji mi je tražio pičke, a sada žalim što je, luda, nisam i nudila!”
Toliko o tome.
Počela sam da upoznajem sve lepote kurčeva i strasti koje oni u meni izazivaju još kao klinka u osnovnoj školi, prvo kroz obične igre sa vršnjacima, pa priče hrabrijih klinki iz komšiluka i škole, zamršene razgovore vršnjakinja moje majke i najviše ispovesti stare komšinice, baba Sojke, koja me je čuvala dok su roditelji radili, a koju sam kasnije svakodnevno obilazila, posebno kao srednjoškolka, da joj se nađem i revanširam za brigu koju je meni ukazivala. Igrajući se sa vršnjacima bila sam u prilici da vidim kako se, dok se guramo ili rvemo pale, kao im je natežu gaće ili pantalone, još kad su meni krenule da rastu sise, pa kad bi ih neki slučajno ili namerno dotakao ili pomazio, oticanje gaća je bilo redovno. Tada sam prvi put i videla te dečačke kurčiće, crvene i zašiljene, sa glavicom koja tek izviruje iz kožice koja im se teško ili nikako svlačila. Umela sam, kad nije velika gužva, naročito ako u blizini nema drugih devojčica da poneki uzmem u ruku, dag a opipam, stisnem, da se malo poigram sa njim. Prijala mi je njihova ukrućenost, njihovo podrhtavanje u mojoj šaci, vrelina i to što preko njih i svoje ruke osećam svaki otkucaj srca momčića čiji kurac držim. Sad kad bolje razmislim, mislim da sam uživala u samom saznanju da JA izazivam te treptaje, tu želju, to lepo što ih tera da se uvijaju, stenju i cvile i to mi je davalo neku veličinu i značaj.
Poveravala sam se baba Sojki, ona me je jedina potpuno razumela i štitila, podsticala da nastavim ( “Samo ih ti dirkaj, mazi, ovako ih uzmeš u ruku pa trljaj, navalči – pokazivala mi je na nekom krastavcu- meti ih u usta, pa ko lizu, tako i sisaj ih”) Istina, uvek je govorila da to ne pričam pred mojima, pred svim drugaricama ili da ne radim kad ima puno dečaka – “ Sve je to bezobrazno, rašire priču, dođeš na loš glas, a to ti nije potrebno!”- i ja sam je poslušala.
Prvi pravi seks sam videla baš kod Sojke i to slučajno. Banula sam jedno jutro dosta rano, nije me očekivala ( nije mi se išlo u školu, zbog matematike, pri kraju osmog razreda) I zatekla sam je na podu sobe, ležala je na leđima, nogu prebačenih preko ramena Živka varioca, koji je stanovao u podstanarskoj sobici u istom dvorištu, a radio kao terenac tog leta u našem gradu. Sojka je tada imala skoro šezdeset godina, Živko duplo manje, ali ni jednom ni drugome to nije smetalo da se svojski pojebu. Živko je imao lep komad i pošteno joj ga je nabijao, brzo i jako, kao da je ubija. Sojka je mešala, stenjala, navlačila ga na sebe i tražila još i još i još…Sakrila sam se u kuhinju i odgledala jebačinu do kraja. Delovalo je silovito, udarnički, kao da se odrađuje kakav težak, a dobro plaćen posao. Desetak minuta i groktanje, trzaji, povici, svršavanje, Živkova sperma u Sojki, na njenom stomaku, njegov onemoćao kurac u njenim ustima. Milina božija, trnci u mom stomaku, ukrućene bradavice, mokra pica i srednji prst u njoj. Videli su me tek kad su, goli ušli u kuhinju da popiju kafu. Tada sam počela sa ozbiljnom praksom. Sojka se složila, Živko takođe pa sam mu ga dugo drkala I pušila, on me je džarkao prstom. Tada sam spoznala, a kasnije mnogo, mnogo puta potvrdila da su priče o tome kako se karina brzo podiže za drugu, treću i bog te pita koju jebačinu zaredom bajke za malu decu: nekima uspe još jednom ili dva puta uz povelike razmake i veliki trud, drugima nikako bez obzira na svu maštu I tehniku. Živku se podigo pristojno tek posle sat vremena, kada su me zabolele I ruke I usta, pošto sam bar dva puta svršila na njegovom prstu I nekako mi ga je ugurao ( prevlažnoj I preosetljivoj) natezao me je petnaestak minuta I svršio mi pravo u facu umazavši mi celo lice. Od tada pa do kraja srednje škole ( rekoh li da sam “diplomirana” frizerka?) koristila sam svaku priliku da me neko pojebe. Jebala sam se u parku, u podrumu, na krevetu, u autu, na tavanu, u senu, u ćošku iza gradske kafane, u klozetu škole, u salonu na praksi kod Joce frizera (taj me je jebo svaki put kad sam bila kod njega, pune tri godine!). Svršavala sam na angro, pušila, drkala, klečala, jahala, sedala I nabijala se sama, preznojavala I mučila kad kurac nije davao znake zivota ili kada bi svršio a da čestito I ne uđe u mene. I uvek uživala ( opet da budem poštena, samo sa kurcem I mnogo više sa njim nego kada me uz izvinjenje mekokurih dobro poližu ili iznabijaju prstima.). Nisam volela (pa ni danas ne volim) redaljke (nikada nisam bila u istom krevetu sa više od dva jebača), probala sam I nekoliko devojaka (ali njihova velika mana je što nemaju kurac – jeste da ližu, da koriste veštačke kurčeve i vibratore, al prirodno je prirodno). Jebali su me školski drugovi, komšije, profesori, majstori na praksi, taksisti, zidari, mašinšloseri, čuveni švaleri I izvikani lokalni jebači (oni čak najlošije) uglađeni matorci I žestoki momci ( zanaju da se kurče ali po pravilu loše jebu!), čak I jedan pop ( taj je znao znanje!). Onda sam, dovoljno iskusna I sa tri godine radnog staža stigla u Beograd u čuveni frizerski salon za dame u elitnom delu velegrada.
Uh kako sam se tu namenjala kurčeva, po preporuci jebača, koleginica, smernih gospođa koje sam šišala, farbala ili samo češljala. Izašla sam na dobar glas!! Evo već punih pet godina sam u istom salonu I nepamtim da sam duže od tri dana bila bez kurca!! Koliko sam ih promenila ni broja im se nezna, a pamtim samo posebne (ne po veličini, obliku ili izgledu nego po buri koju su izazivali u meni.).
Priča koju želim da vam ispričam počinje pre nekoliko meseci kada je u naš salon po prvi put došla gospođa Lola, visoka, krupna plavuša, preterano negovana i uvek tip-top skockana, okupana najskupljim parfemima. Imala je blizu četrdest godina, hrapav dubok glas i duplo mlađeg pratioca, Arapina. Objašnjavala je da se tek vratila iz Pariza gde je dugo živela i radila ( nešto oko mode i umetnosti) da živi u velikoj kući pokojnih roditelja, da joj je porodica unazad dva veka “bezobrazno bogata i uvrnuta”. Gospođa Lola je bila prirodna plavuša, svraćala je jednom nedeljno (lagano skraćivanje samo krajeva kose, blago šamponiranje i peglanje- jednostavno i precizno). Uvek ju je radila gazdarica, dok je njen pratilac, dugokosi kovrdžavi Arapin strpljivo sedeo pored nje i čekao da tretman bude okončan. Onda su posete prestale pa je gazdarica rekla da gospođa Lola traži da joj se dođe na noge, u njenu kuću. Jasno išla je gazdarica. Nekoliko puta je vodila i mene, čisto da joj se nađem pri ruci, ponesem alat. Gospođa Lola je zaista imala prekrasnu kuću koja je odisala starinom i stilom. U njoj je sve bilo na svom mestu, blistavo i uredno, svaka stvar sa istorijom i cenom da ti pamet stane. U njoj je bio i onaj njen Arapin, opet po strani, strpljiva čekalica. ( Ala ova zna da živi – komentarisala sam to nasamo sa gazdaricom – Našla pa zašla!! Puna je ko brod, dokopala se ovog plaćenika pa ga ne ispušta!!).
- Verice, danas ćeš morati da odeš sama kod gospođa Lole.- saopštila mi je jednom gazdarica. Njoj je navodno nešto iskrslo hitno pa nije mogla, Lola se složila I tačno u podne sam se našla u luksuznoj kući.
Friziranje smo uvek radile u gospođinom kupatilu ( neko nije imao toliki stan: tuš kabina, kada, bide, đakuzi, ceo zid u ogledalima, komode pune pomade, šminke, krema, kremca, parfema). Gospoža Lola je došla u svilenom roze bade mantilu, blago vezanom oko struka koji je isticao njene čvrte velike grudi.
- Eh, silikoni. – reče videći gde moj pogled luta
Stajala sam iza nje (ona je sedela u nekoj kožnoj fotelji-radnoj stolici) i ispravljala joj tek opranu kosu. Odgore mi se pružao fantastičan pogled na njeno veliko prelepo poprsje, glatko I ko zna kakvim kremama I mlekom za telo dobro izglancano. Na žene se nikada nisam palila ali ova me je privlačila nekom čudnom magijom. Videla sam u ogledalu njenog mladog Arapina kako stoji nehajno naslonjen na štok od vrata I on u nekom bade mantilu, samo belom I od rebrastog frotira.
- Kao I obično, samo mi malo izravnjajte krajeve kose- mačkastim glasom, pomalo hrapavim, govorila mi je gospoža Lola, spuštajući svoj svileni bade mantil na pola ramena.
Bila je sva prozirna, obla, “puterasta” kako je govorio jedan moj jebač za takve žene. Moje telo je počelo da reaguje, bradavice su mi se ukrutile I bilo ih je lako videti kroz tanku belu majicu koju sam jedino imala na sebi. Očigledno je to primetila I gospođa Lola koja se smeškala I poluglasno pričala:
- Dosta ste umešni, gospođice. Vaša gazdarica mi vas je više puta preporučivala kao njenu zamenu. Imala je puno pravo. Spretni ste I dosta brzi. I vrlo ste simpatični. Znate ja cenim lepotu I kvalitet. Vrlo dobro uočavam prave vrednosti.
- Hvala vam na komplimentima.Samo radim svoj posao.
- Nemojte da me pogrešno razumete- smeškala se I dalje gospođa Lola – Mislim u vašem slučaju samo na profesionalni deo. Znate, ja preferiram, u drugom smislu, muškarce.
- I ja!!- ote mi se nekontrolisano, ona me značajno pogleda I nastavi
- Ako smem da budem vulgarna, računam na vašu indiskreciju, moj moto je sadržan u onoj pričici o znatiželjnim unucima…
- Oprostite, neznam tu priču.
- Hahaha…- nasmeja se ona glasno –Pitali unuci deku šta je lepše pica ili kurac, a deda im rekao “ Pica, normalno!”. Unuci isto pitali baku a ova im kaže “Jasno, kurac!”. Oni sad u čudu, kako to kad je deda rekao nešto drugo. “Eh deco draga, nema deka poima, nije on probao kurac!”
Obe smo se smejale od srca!!
- Mislim da je to sušta istina! – skupih hrabrosti da prokomentarišem
Privodeći posao kraju obiđoh oko gospođa Lole, stadoh ispred nje da joj popravim šiške I pogled mi pade niz njene grudi ka ravnom stomaku I dubokim crnim tangama. U momentu mi srce stade. Gospodja Lola je imala pune tange kurca!! Ništa mi nije bilo jasno, u glavi je tutnjalo, fijukale su nepovezane misli na sve strane dok mi najzad jedna, ona prava, nije lupila pravo u čelo: Gospođa Lola je bila travestit!! Sve sam do sada videla, probala, doživela ali ovako nešto ne! Nisam znala kako da nastavim dalje. Ispred mene je sedeo muškarac-žena, ko zna u stvari šta, osoba sa prelepim grudima ( sama reče silikonskim) ali za mene mnogo važnije je bilo ono ispod njih u čipkastim providnim tangama – pravim pravcatim kurcem!! Telom mi počeše žmarci isti oni koji uvek krenu kada mi je nečija kita na dohvatu ruke, kada je tu samo za mene I za umene. “Moram, pa šta bude!” rekoh sebi I već sledećeg trenutka, lagano, samo jagodicama prstiju desne ruke, povukoh po natečenoj svili Lolinih tangica. Jeste, gospođa je imala kitu!!
- Oh mila devojko – hrapavo je šaputala Lola – Vidim da ste uočili moju malu tajnu!
- Oprostite, molim Vas, ali nisam mogla da se obuzdam. Oprostite zaista!!
- Verujem da ovo vidite prvi put!?
- Da, zaista!
Gledale smo se u oči. Ruka mi ponovo, bez moje volje, uradi isto kao i malopre. Gospođa (?) Lola pusti das a nje klizne svila. Sedela je ispred mene gola samo u tangama I mirno me gledala u oči. Oblizah usne. Osećala sam sitne kapi znoja na iznad gornje usne. Spustih svoje ruke na njena puterasta ramena. Takvu mekođu i baršunastu nežnost ni jednom do tada nisam osetila! Lola se diže sa fotelje. Bila je neznatno viša od mene. Lagano njišući kukovima spusti tange iz kojih ispade prelep kurac. Lola na sebi nije imala ni jedne dlačice. Kurac joj je bio kao izvajan, kao na slikama vrhunskih umetnika, pravilan, valjkast, neobrezan, poludignut “taman” koliko sam mogla da procenim samo pogledom.
- Dođite!- šapnu mi u uho i povede me ka tuš kabini – Skinite to sa sebe!!
U momentu sam bila gola i uđoh pod mlak tuš. Lola mi doturi gel za tuširanje. Uzeh punu šaku i počeh da trljam telo, grudi, mačkici i guzove. Prala sam se lagano osećajući mlazove vode kako lete niz moje telo. Gola Lola je stajala pored mene, van tuš kabine i pažljivo me gledala. Do tada neprimetni Arapin se pojavi, stade pored Lole i nežno joj krete šakom niz leđa, odveza svoj bade matil i pusti ga da padne na pločice. Mmmm, bio je to tamnoputi Apolon, ravnog stomaka i mišićavih grudi, skladno odmerenog i obrezanog kurca, velike glave. Lola uze njegovu alatku u jednu ruku i poče da ga lagano nadrkava. Momak joj, u isto vreme, od pozadi uhvati grudi i poče da joj ljubi vrat, ramena…
- Evo vam peškir, gospođice. – reče mi Lola – Dođite za nama.
Šta god da je, muško ili žensko, tek poželela sam je odmah i jako. Pođoh iza njih do sobe pune nekog teškog slatkastog mirisa u kojoj je bio ogroman francuski krevet presvučen kožom boje meda. Na svim zidovima su bila velika ogledala, jedno čak i na plafonu, tačno iznad kreveta. Arapin je imao pravo, izduženo, vretenasto muško telo, dok je Lola, ovako sa leđa bila oličenje skladnih ženskih oblina, pljunuta Venera!! Njih dvoje odmah legoše na krevet. Arapin joj je precizno klizio rukama po telu, prateći njihov trag jezikom. Lola mu se revanširala istom merom hvatjući ga za kurac blago ga potezala, klatila i lupkala momku o stomak. Stajala sam pored njih kao lutka i gutala ih očima. Na mene nisu obraćali pažnju kao da sam vazduh. Situacija se sve više usijavala. Arapin je lizao i sisao Loline bradavice, mazio joj razigrani stomak i tek ponekad spuštao ruku na njen poludignuti kurac.
- Allons! Donne me zizi!!
Arapin se pridiže i prinese joj kitu do lica. Lola ga poče ljubiti, lizati i spretno pušiti. Momak je mešao kukovima, kita mi je rasla i on je lagano nabijao u Lolino grlo, malo bi tu zastao pa ga vadio nazad. Čula sam kako se Lola sa kitom duboko u grlu zagrcne, puno joj pljuvačke krene za njim napolje iz usta pa ga opet poželi nazad i dobije ga još dublje u grlo. Pušila ga je prekrasno. Spustih se opreyno na kožu francuskog kreveta. Naježih se od njenog hladnog dodira. Privukoh se do Loline prelepe kite i uzeh je u usta. Bila je slatka, puna, obla, nežna do bola. Gutala sam je duboko, strasno, nežno lizala celom dužinom pa opet gutala. Lola je takođe pušila svom Arapinu, ali mnogo glasnije, mnogo bezobraznije. Osetih da se takmičimo koja od nas dve bolje puši, koja ga više proždire i u njemu uživa. Arapin se, ukrućene kare nabijao u Lolino grlo očigledno uživajući dok je Lolin lepotan uporno bio polučvrst, povelik ali nedovoljno nadrkan, nedovoljno kurčevit da ga ukrućenog osetim duboko u grlu. Zavidela sam joj što ona uživa u nabreklom kurcu ludački želeći da i njen ( ili njegov, ko zna?) postigne takvu ukočenost. Sisala sam joj bezdlaka muda, uvlačeći svako pojedinačno u usta, drkala ka ravnomerno, ljubila butane. Lola blago raširi noge savijajući kolena. Lagano joj liznuh čmar. Kita se malo trže. Ponovih to opet I opet blagi trzaj kurca. Nastavih da ližem jače povremeno gurajući jezik dublje. Opa, tu smo: kita postiže željenu čvrstinu I ja se bezobrazno uspentrah na Lolu I nasadih na njenu karu. U jednom trzaju sam se nabila do kraja osećajući kako mi ispunjava vrelu picu. Lola je I dalje pušila Arapinu. Nagoh se potpuno po njoj dohvatih joj sise ustima I počeh da joj sisam bradavice. Grudi su joj bile nestvarno čvrste, pravilne.
Arapin me poče milovati po leđima dok je Loli još uvek u istom ritmu nabijao kurac u usta. Osetih njegov prst na mome dupetu. Kružio je polako oko moga čmara povremeno ga gurkajući u njega. Jahala sam Lolin kurac I stiskala se da mi njegov prst što manje uđe u dupe. Nisam to nešto posebno volela. Meni je Bog napravio pičku I verovala sam, da kad ona postoji, svakako zaslužuje da bude jebena, prstenovana, lizana… Ipak Arapin je bio uporan, ja dobro napaljena I nabijena na kitu pa mi u jednom momentu ugura ceo prst u guzu. Lagano ga je pomerao napred nazad kao da me priprema za nešto više. I to više se pojavi: izvadi karu iz Lolinih usta zađe iza mene I prisloni mi svog mačora na već razrađen čmar. Gledam levo desno I u svakom ogledalu vidim tri gola tela: Lola leži ispod mene, ja nataknuta na njen kurac ližem joj bradavice, natrćena I Arapin iza mene pokušava da mi ga utera u “drugu klasu”. Mešam, izbegavam njegove ubode, osećam da neću uspeti, evo već ulazi, stiskam se…
- Ah, gospođo – šapućem Loli u uvo- Recite mu da mi je dosta vaš kurac u meni. Više volim ovako nego u guzu. Neka sačeka, molim Vas.
Lola mu nešto priča na francuskom, Arapin se izgleda buni. Shvatam da i on želi da jebe u isto vreme kad i Lola. Opet pričaju dok se ja iživljavam na Lolinom kurcu.
- Evo, ovako ćemo- kaže Lola i okreće me na leđa.
Sada nas vidim u ogledalu na plafonu. Moje noge visoko na Lolinim ramenima, Lola izazovno natrćena sa kitom u meni nudi svoje dupe Arapinu i ovaj klečeći na levoj nozi oslonjen na stopalo desne lagano, mic po mic ulazi u Lolin čmar. Razrađuje ga pažljivo. Lola otvorenih očiju i usta gleda u moje zenice i jeca:
- Ooh, mon sheri, kako je čvrst. Kako mi duboko ulazi.Ohh, tako, tako.
Prateći Arapinov ritam Lola jebe mene. Kurac joj je još lepši i čvršći (ili se to meni samo čeni). A možda me to jebe i sam Arapin kroz Lolu? Uostalom, baš me briga, uživam kao nikad, svršavam u talasima, sisam Loline bradavice, hvatam Arapina za kukove i žestoko ga nabijam u Lolu (a Lolu u sebe). Dahću oboje kao parni voz. Pička mi cveta, ja vrištim i tražim još, tražim da me zalije sperma, da me zaliju obe sperme.
Lola ciči.
- Evo ga, maleni moj, puni me! Puni me svojim biserom!!
Svršava i Lola, obilno, jakim mlazevima koji mi kupaju unutrašnjost pičke. Još malo drhtimo, a onda se sve smiruje. Arapin vadi svoj kurac iz Lole, Lolin izlazi iz mene i oni ustaju i odlaze u kupatilo. Još malo ležim i gledam se, izjebanu, raskrečenu, balave pičke u ogledalu na plafonu pa i sama krećem u kupatilo.
Tamo u poluokruglom đakuziju leže Lola i Arapin jedno pored drugog, zagrljeni, ljube se i suprotnim rukama drkaju onom drugom kurac. Kurčevi opušteni, lepi, pospani. Ulazim u tuš kabinu svesna da tek sada nisam sigurna da li me je jebala prelepa plavuša divnog kurca, ili nastran tip. Nisam sigurna ni da li je moja razigrana pica bila razlog Lolinog carskog karanja i svršavanja ili je mladi Arapin svojom kitom naterao Lolu da uživa i svrši.
- Ma baš me zabole – rekoh glasno – kurac je ipak kurac. A ovaj me je dobro izjebo!!
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Moj doživljaj sa Bobom

Bila sam na fakultetu u Beogradu, mladi napaljeni devojčurak, provincijalka u velegradu i sva posvećena učenju nisam želela dečka koji bi mi oduzimao vreme i energiju.Svoju požudu često sam u časovima samoće zadovoljavala svojim prstićima u mojoj slatkoj i uvek vlažnoj mačkici uređenoj u modernu kratku ’’brazilku’’a u mojoj tašnici poneki dildo ili vibrator uvek je bio pri ruci, zlu ne trebalo…Ha, ha! Ah da, zaboravih da kažem da sam dugonoga i dugokosa prirodna plavuša sa uvek ispupčenim bradavicama na osrednjim ali lepo zaokrugljenim sisićima.
Tog leta pauzu posle uspešno završene godine koristila sam da zaradim koju kintu preko studentske zadruge.Dobila sam ponudu za posao kakav se ne odbija: treba da odem na dve nedelje u kuću nekih bogatuna na Senjaku gde bih se baškarila u njihovom bazenu, zalivala travnjak i sobno cveće a najteži zadatak zbog koga su neke moje predhodne koleginice odbile ponudu bio je Bob, veliki čisto crni nemački ovčar koga vlasnici nisu želeli da maltletiraju putovanjem na odmor.Volim pse, odrastala sam u porodici gde je nemački ovčar bio omiljena rasa, mada zbog toga što sam bila ’’bubalica’’ osim ponekog milovanja našeg Baneta po povratku iz škole koji mi se uvek umiljavao o psima nisam znala puno toga.
Bio je to tipični buržujski par beograđana.On malo trbušat, oniži u 50-im godinama a ona mnogo mlađa, negde u srednim tridesetim, zgodna crnka vragolastih očiju i vesele naravi.Pošto smo se pre njihovog polaska više puta čuli telefonom nije mi trebalo puno da shvatim gde šta stoji, koliko često šta radim itd…Sve u toj kući bilo je skupoceno i uređeno sa stilom i to sam do sada viđala samo u sapunicama tipa ’’Dinastija’’.Iako dragi, čim su moji domaćini seli u taksi laknulo mi je što sam napokon sama sa Bobom koji je bio jedan zaista lepo dresiran i umiljat vučjak, čiste sjajno crne dlake kome je čitava kuća i vrt sa bazenom bila na raspolaganju jer ga nisu zatvarali niti vezivali nikada.Pošla sam u detaljan obilazak kuće i vrta a Bob me svuda pratio u stopu.Oduševljena bazenom koji je bio kristalno čist u predivno uređenom vrtu sa puno hladovine, opasan visokim kamenim zidom koji je sprečavao poglede prolaznika rešila sam da se opustim i iskoristim to vrelo letnje popodne da malo plivam i opustim se, naravno gola.Iako retko pijem alkohol nisam odbila ponudu domaćina da slobodno uzmem iz bara ili frižidera sve što želim pa sam uz ivicu bazena stavila flašu crnog vina i nasula sebi pola čaše za probu.Zavaljena u ležaljci u šarenom hladu otpila sam par gutljaja i polako skinula svoju mini haljinicu a zatim i gaćice, brushalter ionako ne nosim, pogotovo leti…Pregledala sam još jedanput očima čitav vrt. Visoka zidina odvajala me je od beogradske vreve i osećala sam se božanstveno, kao da sam na pustom ostrvu.Naravno, Bob je zauzeo svoje čuvarsko mesto tik pored mojih nogu i dremkao glavom spuštenom na prednje šape kao da ga ništa ne zanima.Samo bi ponekad na neki zvuk sirene ili škripe guma koje je dolazilo sa obližnjeg semafora mrdnuo ušima i nakratko otvorio oči.
OK, to je to! Uživam dve nedelje i još me za to lepo plaćaju! Pošto je vina iz čaše nestalo kliznuh lagano u vodu.Prijatno hladna voda delovala je na mene božanstveno.Koža mi se zatezala a sisići se podigli, ukrutili, bradavice su strčale i lagano sekle vodu dok sam plivala amo-tamo po kristalno čistoj vodi.Mešavina unutrašnje vrućine za koju je bilo krivo vino na koje nisam navikla i hladne vode činilo je predivan spoj.Nakon nekog vremena opet sam sedela gola u ležalci sa čašom vina a vrelo sunce palilo je moju mladu zategnutu kožu.Izvadila sam iz tašnice losion za sunčanje i polako i detaljno mazala svaki delić tela.Moji dlanovi klizili su po goloj koži dok mi se u glavi lagano mutilo od jakog vina.Uh, kako sam postala napaljena! Kliznula sam prstićima do moje mace i osetila kako je i ona postala vrela.Ovo vino očigledno ne udara samo u glavu! Spustih se niže u ležaljci i iz tašnice izvadih mog ružičastog ’’prijatelja’’, vernu silikonsku kopiju dobrog muškog komada od 20 cm.

Ohhhhhh, kako je lako klizio po mom zamašćenom telu.Prelazila sam njime po vratu, obrazima, spuštala ga na otvrdnute bradavice i provlačila lagano između prepona.Prošavši njime preko ispupelog klitorisa ote mi se krik zadovoljstva na koji je i Bob odreagovao trzajem glave ali je ubrzo opet zadremao kraj mojih nogu.Prošavši celom dušinom dildoa po mojoj mačkici nekoliko puta osetila sam kako se moj slatki sokić već počeo slivati niz moju vrelu macu sve do čmara što me užasno palilo.Ušiju vrućih kao vatra od druge ispijene čaše vina lagano sam ugurala u svoju mačkicu dobar deo dildoa a zatim ga izvadila i obrisala svoje sokiće s njega po mojim ukrućenim sisićima.’’Ahhh…’’Ote mi se opet, kada sam nesvesno drugom rukom napipala svoju glatko obrijanu totalno mokru mačkicu.Izdigoh malo guzu u ležaljci i naslonih pete na ivice ležalke te dobih još bolji pristup tako da sam uskoro palcem vlažnim od mojih sokova mazila klitoris a moji prstići vragolasto su prebirali svaki pedalj unutrašnjih usmina a ponekada i nestajali u užarenom grotlu.Mmmm…Lagano sam se bližila strašnom vrhuncu iz koga nije bilo povratka kada sam na svojoj mačkici i prstićima osetila nešto zaista toplo i vlažno! Cimnula sam se i u polusnu videla Bobovu ogromnu glavu među svojim nogama! ’’Ne Bobe, beži!’’ viknula sam i instinktivno skupila butine ali bez obzira što sam njegovu glavu čvrsto stezala svojim butinama on je nastavljao i još brže me lizao i halapljivo gutao moje sokove koji nisu prestajali da cure iz mene.Nisam ni verovala da mi se tako nešto događa! Istovremeno sa dozom staha od nepoznatog nekako protiv moje volje počinjao je da me trese orgazam.Taj ludi pas ne da nije prestajao već je sve dublje ulazio svojim jezikom u moju otvorenu mačkicu i mene je zatresao snažan orgazam koji sam doživljavala otvorenih očiju i sa dozom straha.Osetila sam kako svojom dugom zezičinom prčka čak do dubine koja je do tada bila rezervisana samo za moje povremene avanture sa momcima ili dildo sa kojim sam se u poslednje vreme igrala a hladna njuška povremeno bi mi dražila opupeli klitoris! Posle jednog snažnog ali kratkog orgazma uspela sam da se povučem na naslon ležalke i izmaknem od njegovog jezika na šta se Bob samo oblizao i tužno me pogledao kestenjastim očima.Čučala sam na ležaljci a on je kružio oko mene mašući svojim dugim dlakavim repom.
’’Bobe, sram te bilo! Ubiću te za ovo! Nisam ti ja ženka, ostavi to za one svoje kuje!’’ viknula sam na njega a on je seo ispred mene kao da me je razumeo.Tada sam videla da se pod njegovim stomakom crveni šiljati vrh psećeg kurca, ništa deblji od flomastera.Cupkao mu je i u pravilnim intervalima lupkao u stomak polako se izvlačeći iz rundave kožne kese, istorvemeno prskajući poneku kapljicu vodenaste tečnosti.
’’Sram te bilo Bobe, pa tebi se diže na mene!’’Zgrabila sam haljinicu sa trave kojom sam prekrila grudi i stomak i krenula u kuću da se istuširam osećajući grižu savesti što sam tako nešto sebi dozvolila i što je još gore, mada kratko i protiv moje volje-svršila! Bob je naravno krenuo zamnom prateći me u stopu i povremeno mi lickao stražnji deo butina.Zastala sam i viknula na njega još jedanput:
’’Beži budalo, nisam ti ja kuja!’’
Na trenutak bi zbunjen stajao i gledao me molećivim očima ali čim sam krenula dalje ka stepeništu i on je bio tu, tik uz mene.Ulazila sam u kuću bosonoga i gola sa haljinicom stisnutom uz grudi tražeći pogledom kupaonicu kada sam osetila snažan udar njegovog ogromnom tela na svojim leđima.Glava mu je bila na mom vratu a prednjim nogama čvrsto me stiskao preko stomaka.Svojom težinom primorao me je da čučnem a zatim i pokleknem na kolena.Klizavi uglačani parket bežao je pod mojim kolenima i dlanovima a ja prestrašena i iznenađena ni glasa nisam mogla pustiti!Umorna od borbe sa njime popustila sam u nadi da će sam sići sa mene.Jedno sam bila sigurna: neće me povrediti, ujesti ili slično jer nikada nisam čula da je pas ujeo kuju u toku parenja.Osećala sam njegov vreli dah na vratu a onim šiljatim crvenim đavolom bockao je svaki čas oko moje ribice u prepone, pa u butinu u moju istrćenu guzu…OK, smirila sam se, bez panike.Kurac mu je ionako mali, tanak, osetila sam kako me već prska po međunožju, sigurno ejakulira pa će saskočiti sa mene.Ali avaj, osetila sam kako je sve bliži mom procepu i vrelina njegovog šiljatog đavolčića već je nalazila put među mojim usminama!Ubrzavao je pokrete i nepogrešivo bockao po mom ulazu još uvek prskajući me svojim sokovima.U jednom momentu osetila sam da je prodro u mene a moja mačkica je i protiv moje volje počela ponovo da se širi i da vlaži.Posle nekoliko njegovih brzih pokreta sapima taj vreli đavočić već je dobro prčakao po mojoj unutrašnjosti i ja pomislih da će uskoro biti gotov i da je najbolje da ga pustim da što pre završi.Spustila sam glavu na patos među laktove i ponižena čekala kada će saskočiti sa mene i kako ću ga posle ’’naribati’’ zbog ovoga.Prednjim nogama i dalje me čvrsto držao oko struka dok su mu zadnje proklizavale po uglačanom parketu. Predpodstavila sam da je ušao u mene maksimalno i da priznam, nisam osetila da me nešto ispunjava jer ipak je njegov ’’đavolčić’’ ipak bio mnogo tanji od ljudskog uda.Bockao je sve brže, već sam osetila i kako me njegova dlakava jaja lupkaju po mokroj mačkici kada je najednom trgao sapi jače ka meni i tada osetih nešto zaista tvrdo i debelo u sebi!
’’Jaooooj!’’ ote mi se krik ovaj put ne izazvan strahom već tom debelom tvdrdom kuglom koja mi je maksimalno raširila pičić! Sada sam dobro osetila kako mi njegov šiljati đavolak mnogo tvrđi nego do sada udara u samo dno unutrašnjosti a neka ogromna tvrda kugla mi je cepala i razdirala sam ulaz u macu i tačno mi pogađala svakim trzajem u ’’G’’ tačku koju sam i sama često pronalazila svojim prstićima tokom masturbiranja.Pred očima iako čvrsto zatvorenim igrao mi je njegov tvrdi kurac u meni i dlakava jaja koja mi lupkaju mokru mačkicu.’’Aaaaaaaahhhh!’’ počela sam da se gubim u divljem orgazmu koji me prožimao po celom telu.Bob je prestao sa pokretima i jasno sam osetila kako pulsira i puni me svojm vrelom spermom koje je bilo u izobilju, mnogo više no što sam ikada dobila od nekog muškarca!
Umorna, što od prvobitnog straha i borbe što od strahovitog orgazma , potpuno raskrečena i opuštena ispod tog ogromnog psa samo sam čekala da izađe iz mene.Tek tada sam osetila da me kolena strahovito bole.Bob je lagano popustio stisak prednjih šapa i prebacio desnu šapu preko mene tako da je stajao kraj mene spuštene glave kao da se stidi ali njegov đavolak i ona tvrda budža još uvek su me strahovito ispunjavali.
’’Bobe, siledžijo, platićeš mi za ovo!Nema večere da znaš!’’ rekla sam ovaj put mnogo tiše no što sam želela.’’Hajde, ispadaj stoko…’’ šaptala sam ali on je samo dahtao spuštene glave i ne gledajući u mene.Progurala sam ruku do mog međunožja kako bi nas rastavila ali avaj! Ta kugla bila je toliko velika i tvrda a moja mačkica stegnuta oko nje i nije bilo šanse da je izvučem iz sebe!Što je najgore, pokušavajući da je izvućem ona se opet vraćala u mene što je ponovo počelo da me draži.Shvatila sam! Treba se opustiti jer sam ga verovatno jako stegla mišićima pa će ispasti.Stavila sam zgužvanu haljinicu pod kolena da ne trpim bol i pokušala da se potpuno opustim.
’’Uhhhh…’’ispustla sam dah iz sebe i pokušala da se smirim i potpuno opustim svoje telo.No, to nimalo nije bilo lako uz osećaj napunjenosti i razvaljenosti a pred očima mi se ponavljao prizor moje rascvetane mokre mačkice začepljene tom ogromnom tvrdom kuglom!
Ipak, lagano sam se opuštala osećajući kako mi se slobađaju mišići vrata, leđa, butina…svi osim onih na ulazu u moju vrelu macu koja je tu ogromnu kuglu i dalje čvrsto stezala.Htela ne htela počela sam lagano da se izvijam i pokrećem moju guzu gore dole a zatim u krug misleći da će se tim mešanjem moja mačkica još malo proširiti i možda dodatno ovlažiti kako bi napokon ispao iz mene.Mešala sam njome sve brže, trudeći se da je potpuno opustim ali to je počelo da budi moju ’’G’’ tačku i ja sam sada potpuno svesno dovodila sebe do još jednog ludog vrhunca! ’’Aaaaaaahhhh….’’ treslo me je 1000 volti, žmarci su u talasima prolazili niz moju kičmu sve do vrhova nožnih prstića!Bob se obliznuo a ja sam osećala kako njegova budža počinje da pulsira u meni a zatim je ponovo krenula lavina vruće sperme zapljuskujući me ravno u dubinu po mojoj materici.Na ovaj predhodni orgazam koji još nije potpuno prestao da me trese nadovezao se još jedan, jači i žešći od predhodnoga i ja sam za trenutak potuno izgubila svest!
Ni sama nisam bila svesna koliko je vremena prošlo ali u jednom momentu Bob je krenuo unazad i osetih kako me njegova budža cepa izvlačeći se iz mene.Ispao je a iz mene je pljusnulo kao iz kabla i napravilo lokvu na lakiranom parketu.Instinktivno položih šaku na svoju macu i tada osetih koliko sam razjapljena!Noge sam jedva sastavila, pokupila svoju svilenu haljinicu ispod kolena i krenula u kupaonicu.Neverovatno ali sada sam osećala ogromnu prazninu u sebi, kao da mi nešto hvali…
Pod tušem sam vraćala čitav film unazad nebrojeno puta.Iz moje još uvek raširene mace neprestalno je curilo i mešalo se sa mlakom vodom.Pustila sam jači mlaz i okrenula tuš kako bih što bolje isprala sve iz sebe a u moju macu lako sam ugurala sva četiri prstića kojima sam se čistila.
Pošto sam obukla tanga gaćice i drugu haljinicu krenula sam u dvorište da pokupim svoju tašnicu i dildo kraj bazena. Prekinu me zvonjava telefona i ja se vratih po slušalicu.
’’Halo’’ odmah sam prepoznala gazdaričin glas.’’Mi smo upravo sleteli pa smo hteli da te pitamo jesi li dobro i kako se slažeš sa Bobom?’’ čulo se sa druge strane slušalice.
’’Super sam’’ rekoh u dahu ’’…a Bob je jedan baš divno dresiran pas, biće nama dobro ove dve nedelje, ne brinite ništa…’’ rekoh i lagano spustih slušalicu.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
1001 priča

Beograd je čudo! Mravinjak u kom stotine hiljada ljudi gamiže na sve strane, jedni uz druge, pešice, u gradskom saobraćaju, po kafanama i na ulicama, u parkovima i po autobuskim stajalištima, tako blizu jedni drugima, ko rod rođeni, a opet nepoznati, bezlični i bezimeni. Milioni sudbina, različitih priča promiče pored vas, a da li ste se ikada zapitali ko su ti ljudi, šta rade, šta ih muči ili čini srećnima? Ja jesam, odavno. Da bih preživela, da bih studirala nisam birala ni jedan poso, a svi su me upućivali na te ljude koji promiču pored mene. Spremačica, kućna pomoćnica, anketar za sve i svašta, inkasant. Ulazila sam u mnoge stanove, kuće, upoznavala ljude koje sam još brže zaboravljala, bila grđena i hvaljena, retko kad pažljivo saslušana šta nudim i zašto sam im na vratima. Slušala sam njihovu galamu, ljutnju, odbijanje, ali i prihvatanje, njihove priče. Poneki su mi otvarali vrata širom , primali me u svoje sobe, svoje stanove, svoje pećine, bunkere dvorce, neki u svoje živote. Umela sam da slušam, umela sam ponešto i da zapamtim. Onda sam počela da zapisujem, reči, rečenice, cele priče. Rešila sam da sve sakupim, sačuvam, proberem i objavim u knjizi. Već sam joj ime smislila: Hiljadu lica, hiljadu priča.
Često sam umela da prelistavam zapisano, da prepakujem i preslažem, sortiram po likovima i događajima, lepo i ružno, svadbe i sahrane, rođendani i tužni pomeni. Listajući svoje papire nailazim na ljubavi, na suze, na prva ili posebna iskustva. Malo malo pa priča koja nije za decu. Rešila sam da vam neke prenesem, ko zna, ako vam se svide možda to bude posebna knjiga, možda i bolja od prvoosmišljene, iskrenija i životnija. Prva takva je zapisana odavno. Radila sam neko anketiranje penzionera. Išlo je traljavo, teško su me prihvatali, ali upornost pobeđuje. Stan u Zemunu, jednosoban, drugi sprat. Baka se zove Kristina. Nameštaj prepotopski, u stanu sve na svom mestu i ćilimi preko kauča, šustikle na stolu, televizoru, crnbele fotografije na svakom koraku. Sve obično i monotono, sve osim plafona. Oni čudno zeleni i u dnevnoj sobi i u hodniku i u kupatilu. Pitam zašto zeleni, Kristina priča o penziji i lekovima! Zašto zeleni – priča mi o davnim letovanjima i udaji. Zašto zeleni – najzad kaže – sramota!! Eto, mladost, ludost, odmor u nekoj (reče i kojoj) banji prijatna hladovina velikog parka, miris roštilja i hladnog piva, uveče korzo, muzika, ples, kavaljer sa kravatom, nasmejan, razigran. Stisak ruke, stisak oko struka, valcer za valcerom, šetnja uz reku, odlazak do njegove kuće.
- Šta da ti kažem, čedo, bila sam mlada, naivna, a on stariji, umeo je da lepo priča, sam med mu teče iz usta. Kad me, ko slučajno, dotakne ko da me opeče. Skida mi ukosnice, miriše kosu, ljubi mi oči i obrve “morske pijavice”, otkopčava dugmiće na košulji, mazi po nedrima, a one, beluge drhte i razroko ga gledaju. Zna, đavo, kako treba, nigde ne žuri, šapuće, prlji mi vrat i obraze. Sve se nešto poštam, ustežem pa ga grabim i ljubim. Ljubi i on mene, rasprema me, razgrće, kožu mi skida. Sva sam se užarila i sva sam ga htela. Njemu se ne žuri, ume da kaže šta volim da čujem, ume da darne gde volim kad darne. Kad zadrhtim stane, kad oseti da se plašim odustane a meni krivo pa ga čikam i tražim đavola. A đavo mu lep, bože lep ko upisan, veliki, vruć, gladak. Ležem pod njega i primam ga, krevet mu miriše, škripi, škripi. Osećam ga, đavola, svakim damarom, grilim i rukama i nogama, žmurim a sve mi lepo. U meni vri ko mleko u šerpici, diže se, raste i počinje da kipi. Otvaram oči, srećna i gledam u plafon iznad mene, a on zelen! Nikad ga posle nisam videla, ni osetila. Ni njega ni bilo šta slično! I eto, od tada gde god da sam išla, gde god da sam stanovala i kao podstanar i kad sam dobila ovaj stan uvek sam plafone farbala u zeleno, al džabe. Jeste ta boja, al ništa drugo!!-
Druga priča je sa Zvezdare. Gospođa Nataša, kršteno ime Natalija. Stigla u Beograd sa šesnaest, nepismena. Nepismena i danas, a za sve gospođa sa velikim G. Ustvari muka koju je život gazio, ona se dizala pa gazila njega. Od kafane do kafane, od ruke do ruke dok na kraju nije upoznala Šola. Bio je stariji od nje punih dvadeset godina, ona mlada, voli da popije, ume što ni jedna, naučio je život i mnogi koji su prošli kroz nju. Šole omađijan, ostavio ženu i decu, obezbedio nov stan, ona mu pije krv na pamuk.
- Prvo ga navadiš pa mu nedaš. Kad moli i cvili pružiš mu na kašičicu i dobiješ šta poželiš. Mogao je i da ubije ako tražim i ako mu dam. A davala sam mu svakojako i dobijala šta sam htela. Nikada nisam kuvala, ranili smo se po kafanama i restoranima. I napijali. Ostavim ga pijanog u kafani, a u magacinu me nategne šef objekta, nekad za džabe, nekad za piće ili malo para. Ostavim ga u parku a odem na Avalu taksijem. Do tamo i nazad taksista me raščepi bar tri puta. Ostajala sam kod jebača po tri dana. Vratim se a on urla, lupa sve po kući, hoće da me ubije, okuplja se komšiluk. Dovoljno je da se skinem, da mu ponudim i on manji od makovog zrna. Ih šta sam sve radila i kako, ti to nemožeš ni da zamisliš. Eto, ubedim Šola da primimo studente. Vidiš ovaj stan, jednosoban, isti i tada. Imali smo dva nova, velika kauča u našoj sobi i otoman ovde u kuhinji. Studentima izdamo sobu, a mi pređemo u kuhinju. Oni koriste sobu, kupatilo, hodnik, ovde ni da privire. Momci, crnci, Etiopljani, ko nafiksani. Došlo mi da probam crnce patotije! I probala sam, jednog po jednog, pa obojicu zajedno. Šole drhti u kuhinji, Etiopljani me čereče u sobi. Rasturili smo kauče za dva meseca. Morali smo da ih bacimo, kad su otišli, ali mi nije bilo žao! Za ono što su mi radili nebih žalila ni da smo slomili sav nameštaj. Ih kao su oni bili žilavi, ko da su imali pendreke. Kad se jednom digne gledaj kad će pasti. Svo znanje ovog sveta sam imala al teško sam ih rušila. Uh kako sam frktala i sad me prođe jeza samo kad pomislim. Ležim, jedan mi međ nogama, uteruje i vadi, a meni oči ko fildžani, gledam ga kako ore, kako ulazi i izlazi onako crn u mene belu i obrijanu, modar, sav mokar, pa kad zabrza a ja uzmešam sve sjakti crno-belo, crno-belo! Kako sam volela kad me oba nataknu, jedan spreda, drugi sleđa. Sve oko mene i u meni crno, samo ja u sredini bela ko zrak sunca kad propadne kroz garavi odžak. A voleli su, brate da ga trpaju u tešnju rupu. Hoću ja kako bog zapoveda al oni jok. Prvo je bolelo ko u oko da guraš prst, a posle, kad dobro razgaze, cvrčim ko čvarak na vrućoj ringli. Jeste da po tri dana ne mogu lepo da sednem na stolicu, al dok traje milina, pamet gubim.
Stana iz Žarkova mi nikada nije pričala o prošlosti. Samo o onome šta je bilo juče ili šta je čeka sutra.
- Najlepše mi je sad. Ovo treće doba je pravo doba. Bez obaveza, svaki novi dan čist ćar. A igranke u klubu penzionera, bog bogova. Muzika, haljine, kavaljeri. Hoće srce da iskoči, željna duša. Rspomamimo se, pevamo igramo. Ma ko deca, samo što mi znamo šta valja, a nemožemo, a deca mogu a neznaju ni šta ni kako. I svaki klub ima onoga ko može. Znaš ima mlađih koji vole bake. Što starija, što utegnutija to bolja. Eh da samo znaš kakav je Toša. Tek mu je pedeseta, plav, pegav ko ćurije jaje, šofer cisterne, a elegantan, uvek mašna i odelo, lakovane cipele, čiste gaće i kruta palija. Juče mi priđe da igramo. Stiska me, okreće, navlači sebi. Osećam kako se nažirio, puna mu nogavica pa mi sve trpa baš tu nogu međ moje dok plešemo. Ja sve vako izmičem guram ga laktovima u prsa a primičem se stomakom onoj čvori u nogavici. Sve mu ko pričam stani malo, kud si upro, nisam ti ja daska pa da u nju zakucavaš ekser. Usrkuje brate vazduh ko rasni vepar i priča, melje: te kako sam mu lepa, kako mi je stomak vruć, oseća kroz haljinu, kako mi je vrat mekan, kako bi mi ga rado trljo baš po vratu, ko da ja neznam da tu imam bar pola metra kože više nego što treba pa je stežem svilenom maramom i nekim đinđuvama od lažnog bisera, al volim da ga čujem, more volela bi i da ga osetim,samo se pravim, neću odma, mora da se dobro zaželi. Gledaju nas druge penzionerke, zavidne. I ja sam njima zavidela pre neko veče kad je Toša bio sa drugom. Sad je moj red i neispuštam ga . Znam da će biti i jedva čekam da bude, al što više čekam to će biti lepše! Tek u neko doba odlazim u klozet, Toša zamnom. Uđemo u kabinu, raskopčem ga, uzmem u ruke, malo mu prodrkam, on rokće i cima. Voli kad vidi ovo moje prstenje i pege po šakama oko svog jarana. Oće još, al ja neću. Pustim ga samo da mi zavuče ruku pod haljinu, al nemože da mi je stavi u gaće od steznika i haltera. Gura prst kroz gaće, vidi da vlažim, kaže to mu baš odgovara, ima ih suvih, džabe se muči samo ga žulja i boli, kažem da ja još mogu dobro da se usapunjam samo ako je alatka dobra i ako može da rilja kako valja. Vraćamo se nazad u salu, opet igramo, on mi priča šta će sve da mi radi samo ako ga pustim, pristajem tek oko ponoći, kad je i inače fajront, dovodim ga ovde na ovaj krevet i onda se tako jebemo da koske pucaju. Ume Toša, nije prazna priča. Do zore se jašemo, uživam vala ko nikad. Da je češće ne bi valjalo!!
- Ih da sam ja imao taku ženu – priča mi deda Dule sa Miljakovca – kao što si ti, da je umela da me sluša, gde bi mi bio kraj! Jok, ona je samo terala po svome. Našla pa zašla! Samo traži, ko carica, nikad joj ničeg dosta: te novu haljinu, bluzu, televizor, ovakav šporet, onakav frižider. I stalno bogorada, stalno su svi drugi bolji od mene, sposobniji. Kupim auto, ona nezadovoljna. Ozidam vikendicu, njoj mala. Komšiluk joj loš, prost. Evo vidi slike. Ovo je ona, mala sitna ko zvrk u zubima da je ponesem, dve takve da stanu u tebe jednu.
Ih što sam trpeo. Pamet mi popila, eto. Sramota da pričam, možeš mi biti ćerka. Dobro nisi, znam. Eto, umela je, kad ostanemo sami, kad se izgalami i izviče da me usreći! Sirotinjska zabava, što se kaže. Da izvineš, za dvadeset godina kolko smo bili zajedno ja nju nisam ni jednom, znaš. Uvek ona mene. Lezi, sadi, okreni, obrni ona sve radi moje je samo da uživam i da se stiskam. I kad mi je najlepše, kad bi da puknem samo vrisne – NE!- i vozi dalje. Da ti iskreno kažem naučila me, vala izdresirala ko ljudi slona u cirkusu da satima, do zore, stojim propet a ona jaše, klikće, skače, natiče se i smiče sva u goloj vodi. Ih kako je umela da ciči i sad je čujem: Nemrdaj, ni slučajno nemoj sad da kaneš, a lomi ga majstorski, tesna da pukne. Volela je brate, što jes-jes! I da ti pravo kažem nikad me nije prevarila, drugi je nisu interesovali, samo ja i ovaj moj, ja! Čito sam ja za žene koje vole ove stvari, nikad im dosta, po deset za noć da promene ako treba i još im se traži. Jok, ova moja samo mene, al satima, celu noć. I samo noć. Veruj mi, ako je tačno da žena, kad svršava može kilovat struje da proizvede, ova je moja bila ko turbina na Đerdapu. Da sam mogo u nju žice da uključim sijala bi nam kuća ko Vašington!! Šta nije valjalo? Pa to, ćeri, što sam presto da svršavam, onako muški, znaš, da pljusnem, da se prospem. Samo dignut, otečen od mraka do zore, pa kad se ona zasiti siđe, ošamari ga nako pošteno i zaspi. I on padne. Bez kapi! Onda je samo nestala. Tražio sam je, prijavio i miliciji – ništa. Dvadeset godina zajedno i sad isto toliko sam sam. Dvadeset godina, ej, more! Znaš li koliko mi je trebalo posle nje da probam sa drugom, ihaj! Bruka. Nađem žensku, lako. Spolja ništa mi ne fail,tek četres i neka, jak, zfrav, kuća, auto, vikendica, bez obaveza pa koja nebi tela. Mogu šta oću da im radim , sve prihvataju samo da dođu na gotovo, al neda baksuz. Neznam šta treba ni kako, ona sve radila, moje samo da gledam. Probam vako –nako jok. Mrtav pa to ti je. Ajde jednom, ajde još jednom, ajde stojednom sve isto. Ako se koja, a bilo je i takvih, malo potrudi, zna nešto, oće robinja, planula, jebeš kuću, auto, vikendicu daj malo lepote on još ni glavu nije podigo a već sam gotov, sipa iz mene ko iz slavine. Valjda teče ono što kod moje žene nije smelo godinama ni da mi kane! I eto, tako. A da je znala da sluša, da me je bar jednom čula kad sam molio da malo, bar malo pustim, samo jedan mlaz, samo kap, najmanju kap na ovom svetu gde bi mi sada bio kraj!!
Jovanku sam, opet, upoznala, radeći u agenciji za nekretnine. Htela je da proda neku kućici na Dorćolu, išla sam da to vidim, dovodila neke potencijalne kupce, ostajala posle da je uz kafu slušam. Želela je stvarno da proda te dve sobice, bolje reći jednu veću sobu koja je bila i soba i kuhinja i drugu, ćumez kroz koji se ulazilo, kutijicu dva sa dva, da prodajom izbriše trideset godina života ali nije išlo. Zbog cene!
- Slušajte, sramota je da mi za godinu života daju manje od hiljadu maraka! Ovde sam rođena, ovde sam odrastala, ovde sam i pevala i plakala, ovde sam prvi put postala žena. Imala sam samo majku. Prvih godina se baš nešto i ne sećam. Pamtim da je bilo više ovakvih kuća, da sam se igrala na podu, na ulici, dugo sedela na pragu. Pamtim da su nam često dolazili neki ljudi, majka me je odmah stavljala da spavam, bez obzira koje je doba dana bilo, tamo u ćošak na neku staru fotelju, pokrivala jorganom preko glave. Mnogo puta sam ležala prekrivena, gledala u mrak i slušala: škripi krevet, majka stenje, opet škripi krevet… Onda se sve smiri, pa me ona otkrije, ajde igraj se sad,otrči po mleko ili vruće kifle u pekaru na kraju ulice. Kad sam već malo porasla, opet su dolazili neki ljudi, često, samo što nisam morala na fotelju i pod jorgan neko napolje, na ulicu. Stojim pred vratima ko stražar i opet čujem škripi krevet, opet majka stenje, opet škripi krevet. Onda gost ode, majka se pojavi na vratima pruži mi neki dinar, kaže kupi burek, ili ćevape. Sa trinaest sam shvatila šta mama radi, bilo mi je žao, al opet, nisam volela kad nema gostiju, onda nema ni para, ni bureka ni mleka, ni nove suknjice. Sa četrnaest sam zaradila prve pare. Bila je jesen, hladno, lije kiša. Ne mogu napolje, nemam gde, gost došao, majka se premišlja kako šta, popiše kafu, uz kafu rakiju, pa još jednu, pa drugu. Mrak uveliko gost će ostati na noćenju. Krevet veliki, može nas troje da stane, mada nezgodno, kako. Ona fotelja u ćošku mala, propala, na njoj više ne mogu ni da sedim, a tek da legmen nema ni govora. Spakujemo se u krevet svi troje, majka u sredini. Šapuću.:čekaj još je budna. Čekaj, strpi se, nije mi dete zaspalo. Onda čujem šušti čaršaf, mamina ruka se klima, gost ko da teže diše. Čekaj još malo,šapuće majka, evo prvo da ti izdrkam, a kad zaspi jebi do mile volje, sve za iste pare, eto! Primičem se uz mamu, ona leži na boku, desna joj ruka mrda, pomera ćebe koje nas pokriva, osećam njegovu ruku na njenom dupetu, čujem ga kako ronda podigni nogu, još samo malo da ti ga zavučem, nemoj da me zajebavaš, kako čekanje! Mama podiže nogu, počinje da se treska, onaj joj stiska guzove, navlači butinu, op, okreće je na leđa jaše i jebe jako, snažno, udara kao da se sveti. Stenju i jedno i drugo, guraju me, pribijam se uz mamin kuk, on me ritmično gura i trlja, spuštam ruke međ svoje noge, stavljam prst sebi i drmusana njihovim pokretim jecam. Onda uz moju šaku njegova, njegov prst umesto moga, jebe mi majku jako i glasno a meni nabija prst. Širim noge, levu potiram pod maminu butinu, mrdam kukovima isto ko ona, čujem kako mu priča nemoj, ostavi je , ona je još mala. Šta mala kad je sva mokra, oće prst da mi slomi. Evo ga prelazi sa majke, pomera nju, širi mi noge i nabija se u mene. Boli me, stisla sam zube, on cepa, rže, nabija se u mene, majka se dere, stani nemoj u nju, ne u nju, vuče ga sa mene,vadi ga i odjednom me celu nešto vruće i lepljivo poliva po stomaku i butinama. Majka ga gura, udara, tera napolje, on odlazi i ostavlja pare. Puno para, više nego trojica prethodnih zajedno. Majka plače, ja je tešim, neka mogu i ja da zaradim. Biće više love, kupićemo još jedan krevet. Eto tako je počelo. Te prve godine kad sam krenula radile smo zajedno, u istom krevetu istog gosta, nekad ona nekad ja, nekada i ona i ja. To se dobro plaćalo, to kad malo umače meni pa malo mami, pa opet meni. Ako je dnevna šihta i ako ja radim mama kuva kafu, štrika, sedi za stolom okrenuta leđima. Pogleda samo ako vrisnem ili ako puno stenjem. Pazila sam da budem tiha, ali nije moglo uvek.Znam da je ovo posao, al opet nekad i ja uživam. Bilo ih je koji su umeli da pogode tamo gde treba, da me razigraju. Ih, Roso, mala je žiška, kako samo meša, alal ti vera!! A mama nije imala više od 35 godina, još bre mlada, krupna, velike sise, ovolke bradavice. Mislim da joj baš i nije bilo pravo kad me hvale dok mi ga nabijaju krvnički do jaja. Zato je kad dođe red na nju radila punom parom, trudila se i više negošto treba za te pare. Nije se više ujedala za jezik, ćutala i samo stenjala. Mlela je ko vodenica, izazivala, palila: ajde mrcino, jebi. Ajde sokole da vidiš ko je majstor,aahh, šta kažeš kako mama radi. Krevet puca a ona se razgoropadi, pospada sve sa njih, vidim je kako ga je ščepala nogama ko kleštima i vrti dupetom ko ringišpil. Onda je kopiram. Hoću da budem bolja. Pet godina smo se mi takmičile, bez pobednika. Onda sam pobedila ja. Kako? Žalosno, eto kako. Došao je gost, stalni. Dolazio je godinama, malo stariji od mame i samo ga je ona radila. Lep krupan čovek, Bosanac. Mama izašla, nije tu. On se nećka, ajde kafa, ajde da je malo sačeka. Nje, kao za inat nema. Šta ću, priđem mu, ajde ja ću, on se prvo nećkao. Kaže da je naviko na mamu. Prvi put u životu je bio sa njom, pre dvadeset godina, baš je bila mojih godina. Odlično, ajde da se podsetiš toga. Vadim mu kurac, bože kako je bio lep, čist, obrezan! Prvo mu pušim, on cveta.Onda ga opkoračim, nabijem se još dok sedi na stolici i krenem. Puna sam osećam ga celog, pogodio me tamo gde najviše pali. Skačem i jebem se bogovski. On me diže, stavlja na astal i prca li prca. Svršavam kao nikad, vrištim i tražim da nastavi, da me rasturi, jebeš pare, za džabe jebi kad mi je lepo. Utom ulazi majka, vrišti, bije ga po leđima pa sve puca. Napolje, napolje đubre jedno. Vadi ga iz nje. Pusti ga kurvo derem se i nepuštam ga. Pusti ga! Šta je ljubomorna si kurvetino matora što sam bolja, što me jebe bolje nego tebe. Nemoj, vrišti ona i dalje, nemoj ćerku!! Svršavamo u istom trenu. Nemoj ćerku, ludače!!
Taj dan je iz neke stare šerpe sakrivene u dnu ormana izvadila brdo para i sve mi dala, isterivala me iz kuće. Evo sve pare, idi samo. Ima tu za dobar stan. Nisam htela da uzmem ni marku. Ona je to pokupila i izašla. Više se nikad nije vratila. Kupila je stan na Neimaru, u soliteru, veliki dvosoban, na desetom spratu!Bila sam ove godine, kad je umrla. Zvali me iz suda. Ostavila mi testamentom. Ali nemogu u njemu da budem. Probala sam. Budem sat dva, nešto me guši, davi. Onda se vratim ovde. Stan sam izdala nekim studentima. Nisu to ni male pare. Samo od njih mogu lepo da živim. A ovo bih prodala, a opet mi žao. Mislim ako prodam umreću!!
I tako, listam papire. Priča za pričom. Ako budete hteli ima ih još.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Kuća strasti

Evo nakon mjeseci citanja vasih erotskih prica, odlucio sam i ja s vama podijeliti svoju. Nije plod mašte, vec se dogodila s curom s kojom sam tada bio u vezi.

Napokon je dosla i ta subota, curini starci su otputovali kod njenog strica u Italiju na 3 dana tako da je bila sama kod kuce. Prazna kuca 3 dana i samo seks, seks i seks. Stigao sam kod nje u posljepodnevnim satima, parkirao auto nekih 50-ak metara od njene kuce i zaputio se prema kuci. Pozvonio sam te mi je otvorila nakon par sekundi. Stajala je na vratima utegnuta u crne uske hlace, u kojima su se butine i listovi savrseno isticali, a guzu da i ne spominjem, savrsenog oblika kojeg su hlece jos vise istaknule. Bijela uska kosulja s dekolteom, te stikle, visoke stikle. Mmmm kako je bila jebozovna. Privukao sam ju k sebi i strastveno poceo zvaliti, rukama gnjececi njene jebozovne guze. Usli smo u kucu te se raskomotili u dnevnom boravku. Na stolicu je cekala boca crnog i vina i dvije case. Natocio sam, te smo lagano pijuckali, pricali i ljubili se, iako mi je u glavi bilo samo jedno, seks. Ustao sam, odlozio casu i upalio neki sentis na radiju te ju zamolio za ples. Lagano smo plesali i izmjenjivali njeznosti, mazili se. Rukama sam joj njezno prelazio preko dupeta i gnjecio ga, kako je samo cvrsto bilo. Njezno me uhvatila za ruku i odvela u sobu. Skinili smo se i zavukli pod plahte. Legao sam na nju, ali jos nisam penetrirao iako je kurac odavno bio spreman za to, dignit i balav. Samo sam lezao i ljubio ju po usnama, obrazima, vratu i grudima, dok sam ju rukom milovao po bedru. Nategao sam kurac i usao u nju. Njezno sam prodirao, dok su me njene noge zagrlile oko struka.

Vodili smo ljubav kao pravi zaljubljeni par, samo u misionarskoj pozi. Volio sam to njezno vođenje ljubavi jer mogu prodirati u nju do sutra, a necu svrsit. Nakon nekog vremena smo se digli iz kreveta i krenuli goli u dnevni boravak, sjeo sam u fotelju i poceo drkati. Iz kuhinje je donijela slag te je namazala moju kitu koju je onda pocela strasno lizati. Prvo je polizala jaja, pa se zatim prebacila na koplje. Vrhom jezika ga je polizala od korijena do glavia, a zatim cijelog strpala u usta. Mmm koji prizor, usta joj puna kurca dok koj se slag cijedi iz usta. Pusila je kao prava proficka, ka kurvica, cas je jezik motala oko glavica, cas je lizala korijen, pa bi ga zabila u usta i usnama drkala, pa bi se prebacila na jaja i cijela ih progutala, onda bi sisala jedno po jedno. Moja ljubav me dovodila do ekstaze… makao sam ju da nebi prerano svrsio te ju bacio u fotelju. Rasirila je noge, na meni je bio red da se pogostim slagom. Namazao sam ga po vlaznoj pici i u sekund polizao. Poceo sam ljubiti njene usne kao da ljubim nju, zatim bi ju ljubio, pa lizao od rupice do klitica. Uvalio bi jezik, pa prst u rupicu dok se sve vise uvijala.
Dok sam ju prstacio poceo sam joj sisati klitic. Prvo bih ga sisao, pa lizao, a zatim drazio prstom. To drazenje je izazivalo njene uzdahe i stenjanje. Kruzno bih ga lizao, pa ga poljubio, pa ispisivao brojke po njemu, cinio sam sve te stvari koje su je dovodile do ludila, a sve to dok je prst bio u njenoj mackici. “Prestani lizati, ocu kurac u sebi, odmah!“ – naredila je, ali nisam se dao nego sam ju sad poceo jebati sa dva prsta, sve jace i jace dok nije svrsila. Reako sam joj da stane u na sve cetiri, stao iza nje i usao. Uhvatio sam ju za struk te poceo nabijati na kurac. Samo je stenjala i trazila da ju jebem jace. Prodirao sam jace i jace , ali sam morao usporiti jer bih svrsio, a to jos nisam zelio. Izasao sam iz nje i otisao u kuhinju te uzeo stolicu i donio ju u dnevni boravak. Sjeo sam na stolicu, lagano mazio macana dok je ona otisla u sobu. Vratila se sa vibratorom, inace mojim poklonom. Okrenula mi je leđa, uzela kurac i polako ga pocela stvljati u guzu. Polako ga je primila i pocela se lagano nabijat, a za to vrijeme je upalila vibrator i uvalila ga u picku. Sad kad je kita bila u supku, a vibrator u picki pocela se sve jace nabijati dok sam ju drzao za struk i ljubio po leđima, lizao ju. Ajme kako sam uzivao. Zatim sam ju zaustavio da sjedi na kurcu i poceo ju jebati vibratorom. “Jebi, jebi, jebi me!!!“ – govorila je i stenjala, te se nakon minutu pocela grciti. Cini se da ju je stresao jos jedan orgazam. Nakon par trenutaka se opet pocela nabijati na kurac, a vibrator joj je sad bio u ustima, lizala ga je. Sve zesce se nabijala i znao sam da cu brzo svrsiti, te sam ju zgrabio za sise i poceo svrsavati mojoj ljubavi u supak. Digla se nakon sto sam joj ga napunio vrelom spermon, klekla i opet pocela pusiti….
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Brižna...

Brinem, kao i svaka majka. Čak, mislim, više od drugih majki. Preterujem, brate, svesna sam toga , ali šta da radim kad sam takva. Jeste Momčilo moj jedinac, jeste da od treće godine odrasta bez oca ali koliko ima takvih oko nas? Mnogo, brate, znam, pa opet brinem, pratim, kontrolišem, tu sam kad zatreba. Dok je bio mlađi kao da mi je bilo lakše: šta će obući, da li je jeo, napisao domaći, da se nije prehladio. Malo dete mala briga, a moj Momčilo više nije mali! Završio je srednju školu, sada će na fakultet ( i sama pomisao da odlazi u drugi grad me ubija!), lep je, pametan, visok, ma ne zato što je moj, iskreno pravi maneken, ili košarkaš ili… I to me brine: Momčilo po ceo dan bleji u kompjuter, malo izlazi, retko ko ga pozove telefonom. Mobilni mu služi da sluša muziku!
- Kevo, pusti, kavi drugari, kakvi kafići, učim!- govorio je godinama unazad kad sam ga terala da malo izađe iz kuće, da se opusti, zabavi
Istina, dok je bio u osnovnoj voleo je da odluta od kuće sa nekim klincima pa posle jurim po kraju i tražim ga, grdim ga što se dugo zadržava van kuće, što se ne javi.
- Kevo, bre, kakav sport, kakva košarka, šta da počinjem u devetnaestoj. Moji vršnjaci već su profesionalci u svojim sportovima…
Ma znam ja to i sama, ali vidim visok je, skoro dva metra, ruke kao krila od vetrenjače. Tačno kada je on hteo tu košarku plašila sam se da se ne povredi, da ne ugane nogu, zglob, bio je sav kao grana. Možda plivanje, da se raskrupnja, nabaci malo mišića. Vodila sam ga na bazen, a voda hladna, beži još da navuče zapaljenje pluća, tuberkulozu…
- Ko me zvao? Koja Marija? Mora da si pogrešila!
Probam da proverim ima li kakvih devojaka, kao telefoniraju, traže ga, džabe. Probam preko drugara, ali i njih nema, tek onaj Stevica, zaluđenik u tehniku i kompjuterske programe uopšte ne kapira šta ga pitam i onaj drugi, nadrndani i prilično tupavi Darko, koji je i dolazio kod mog Momčila da mu ovaj piše domaće i priprema ga za predstojeće časove. Bez njega bi još uvek bio u prvom osnovne! Ni on, somina ne gleda ženske, trabunja nešto o autima, trkama…
Ako Momčilo i izađe iz kuće bacam se u strogi pretres njegovih stvari, tražim, tražim…( Prvo nisam znala šta, a posle sve što može imati veze sa drogom -!- mirišem mu svaku stvarčicu, rekla bih da tu ima nešto, ali stvarno poima nemam kakav miris bi trebali da imaju marihuana i takva govna!) Onda tražim igle, špriceve, papiriće sa telefonskim brojevima dilera, kafića u kojima se okupljaju…
Bože, a da nije peder? Ma daj, ženo, kakav peder, sve i da hoće, kako, ne izlazi, ne dolaze mu, ne zvoni mu telefon. Bar kada bi imao neku curicu, vršnjakinju, da se upoznamo, da svrati malo kod nas (ovolika kućerina!) da joj skuvam kaficu, da proturimo koju, da mi kaže gde izlaze, šta nameravaju dalje, da ja njoj objasnim šta moj Momčilo voli… Uf, zato je i nema što bih se ja natovrzla na nju da je davim, da je ispitujem ko islednik ruskog KGB i još gore, zapovedam ko najodurnija svekrva-veštica!!
Ali brinem uporno genijalno uspešno pronalazeći sve novije i novije razloge za brigu.
Da nije impotentan?! Lako moguće: nema devojku,nije peder, ne zadržava se dugo u kupatilu, noću kad nije za kompjuterom spava mirno, kao beba (kontrolišem, ulazim u sobu), nema onih sumnjivih fleka po čaršavima i posteljini ( znate ono, svojeručno ili u snu…) Mora da je to, nemoguće da onolika momčina ne oseti želju, da se malo ne zaigra bar sam sa sobom… Mislim ako je to to, koliko ja znam, onda se da lečiti, jelte, to mu više dolazi iz glave. Pratim ga kad ode da se tušira, virim kroz ključaonicu i koliko mogu da vidim od onog tupavog mlečnog stakla tuš kabibe – samo se tušira!!
Raspitujem se kod prijateljica koje imaju sinove – ni jedan nije kao Momčilo: landraju, jure za loptom, jedan se opija, drugi je češće u miliciji, na nekim informativnim razgovorima nego kod kuće. Srećom te nije takav, ali me ubija briga – svi imaju devojku, neki i više odjednom!!
Sve više dolazim do zaključka: Momčilo ima problem i on je usko vezan za ljubavni život!!
Mučim se, pripremam teren da započnemo ozbiljan razgovor na tu temu ali nikako da nađem adekvatan povod, smislim dobar početak, spremim stav i ponašanje za svaki mogući Momčilov odgovor. Sutra ću da ga postrojim, ima da mi stoji kao kip i odgovara, kombinujem dok se vraćam iz kupatila istuširana i osvežena po povratku sa pijace. Momčilo je u svojoj sobi, čujem muziku i onda me preseca njegov urlik:
- Hoću pičkeee!!
Sekund kasnije sam u njegovoj sobi, on mrtav hladan bleji u kompjuter i smeje se.
- Šta se dešava, Momo? Kakvi su to urlici, zaboga?!
- Ništa kevo, gledam onaj stari film , “Amarkord” i uvek se smejem na ovu scenu, znaš kad luckasti stric pobegne na drvo i urla, traži žensku. Nisam čuo kad si se vratila, izvini!
- Ma šta izvini! – u meni puče – Sediš tu i urlaš, a meni glava puca od briga.
- Kojih bre briga, kevo. Šta nama fail?
- Kad bih samo znala! Meni ništa, ali sa tobom nije sve ok!!
- Kako, bre, kevo nije? Sve je bogovski. Šta to pričaš, pobogu!?
- Bogovski, bogovski…- rugam mu se oponašajući njegov izgovor – Sediš u kući ceo božiji dan i blejiš u kompjuter, ni druga, ni prijatelja, ni devojke. Jesi li ti normalan, drogiraš li se, jesi li zdrav, mislim fizički?
Momčilo gleda zabezeknuto, zinuo, ogroman u onoj svojoj fotelji, ja raspojasana u široko otvorenom bade mantilu sikćem kao dvoglava aždaja.
- Crkoh brinući koji ti je andrak. Tvoji vršnjaci jure život, jedne juri milicija, drugi ganjaju devojke i provod, treći… Moj Momčilo Umočilo u kući ko u manastiru. Da nećeš da se zamonašiš?
Sikćem i dalje, on bleji i gleda u mene tupo. Malo se smirujem i dolazim sebi, pratim njegov prazan pogled i shvatam da mi je bade mantil potpuno otvoren, da stojim gola pred sinom i galamim, mlatim rukama i sisama. Trgoh se i prikupih krajeve mantila.
- Izvini kevo – čujem ga – mislim , moja greška. Nisam o tome nikad razmišljao. Kapiram, ti si još uvek mlada, nemaš još ni četiri banke, priroda je priroda, kapiram. Mislim i nemam ništa protiv, samo nisam o tome razmišljao, na taj način. Kapiram, da i ti imaš neke svoje potrebe, OK, fala bogu, zbog mene samuješ, a ja uporno kod kuće. Izvini, hiljadu puta izvini. Mislim, mogla si da mi kažeš ako neko treba da dođe, mislim prijatelj, kapiram ja to! Izašao bih. Ne stvarno, glupo je da kod ovolike kuće ozbiljna žena ide, ono, u motel i tako…
Sad ja slušam i ne mogu da verujem šta čujem.
- Ne Momo, srećo, nisi me razumeo. Nisam zbog toga mislila.
- Kevo, kapiram, ne moraš da crveniš i da se pravdaš. To je normalno. Snimio sam ja, kad se utegneš i doteraš, ma prava riba. Ove sa TV ti nisu ni do kolena, ali nikada nisam mislio u tom fazonu. Utripovao sam ono “ moja keva” a zaboravio da si žensko, živo biće, da ti treba pažnja, nežnost, malo intime. Oprosti, kapiram, ovde sam brate ko čir na dupetu, jebiga!!
- Stani! – vrištim – Nemaš ti poima. Ja brinem zbog tebe, to mene muči a ne te tvoje budalaštine. Bre ja na drugog nisam pomislila godinama, kurac mi nije pao na pamet čitavu deceniju!
Ups izlete mi nešto što nije trebalo ( i postadoh svesna činjenice da rekoh suštu istinu!).
- Ti me brineš! Ceo život samo o tebi brinem…
Momčilo ustaje nežno me grli, ja se zarozala, grunule suze, oslonjena na njega cmizdrim i trabunjam:
- Jeste, tako je, samo o tebi brinem. Prestala sam da postojim. Zaboravila sam da sam još živa. Samo Moma pa Moma! Ko da sam jedina majka na svetu, kao da druge nemaju decu. Imaju brate i žive, a ja vegetiram. Ko će mi reći hvala?
Jezik se odvezao, pričam i sve sam sigurnija da pronalazim odgovore na sva moja komplikovana pitanja.
- Oprosti, kevo – šapuće mi Moma i ljubi me po kosi
- Brinem šta ti fail, da nisi peder, da nisi impotentan kad ti se nediže, kad nemaš curu, kad te ni jednom nisam uhvatila da drkaš! O tome brinem, blesa. Imaš li ti uopšte kitu? Znam da si je imao dok sam te kupala, kao balavandera, al ko zna šta se desilo za ovih deset poslednjih godina? Mislim o tvojim zadovoljstvima, gde su , a zaboravila sam na sebe, na svoja zadovoljstva!!
- Oprosti kevo – ponavlja Moma kao papagaj – Nisam, nisam, imam…
- Šta nisam, šta imam, šta mi bulazniš…- polako se stabilizujem, suze prestaju, ljuta sam što su i počele.
- Odgovaram na tvoja pitanja, kevo: nisam peder, nisam impotentan, imam kitu…
- Jeli? Pa kad je imaš zašto ti služi, pizda ti materina?!- opet se nerviram – Diže li ti se, traži li ti se išta osim tog usranog kompjutera?
- Diže mi se!! Zato i sedim po ceo dan!
Sad ga opet ništa ne razumem.
- Tu si po ceo dan, tumaraš kućom i noću, sramota me da ustanem kad mi se digne, da odem do kupatila, videćeš i sve će ti biti jasno. U sobi nesmem banućeš, a nemogu brzo, nakupio sam neki strah još od prvih pokušaja. Kad god sam ga uzeo u ruku ti si odnekud upadala u sobu,nešto zapitkivala, tražila, njušila. Koliko me je samo to mučilo: počnem, on se digo, žulja, otiče i ti upadaš. Krijem ga, stiskam izmedju butina, pokušavam da ostanem normalan. Usavršio sam to, mislim, smrtno ledena faca a kurac ko strela!! I bivalo je sve gore i gore. Dignut stoji satima, drkam na mahove, pa odustajem. Podvučem kukove pod radni sto, učim, surfujem netom, odvraćam misli na nešto drugo ne bi li svršio ili ne bi li mi kurac splasnuo. A on ukrućen ko bandera prkosi. GODINAMA NISAM SVRŠIO!!
- Nisam ni ja, pa šta! – nerviram se – Tebi se bar dizao, meni na pamet nije padao. A krivimo jedno drugo za to!!
- Nećemo više. Sad smo se skapirali. – Moma pokušava da me odobrovolji, smeška se, još mi miluje leđa i ljubi mi čelo
Osećam kako me po stomaku dodiruje nešto debelo, okruglo. Odmičem se od sina i vidim da mu se kurac digao, nategao trenerku domaćinski. Prilika je da sve krene svojim normalnim tokom.
- Dobro Momo. Evo idem da se obučem i odoh u grad. Svratiću kod tetka Jele, ostaću tamo sve do mraka. Sad znaš da neću biti tu, neću te prekidati, Slobodan si i siguran.- pričam mu natenane, a mogla sam jednostavno reći “Idem, slobodno ga drkaj, neću ti smetati.”
- Nemoj kevo, nema potrebe. Mogu ja sad i da ga cimam do jutra, samo će me više boleti i on i muda a ništa se neće promeniti. On se digo, moram sad da sednem, da mislim na bilo šta drugo i čekam da se sam spusti, kad mu se prohte!
Moma pođe da sedne nazad u svoju fotelju i da se podvuče pod radni sto, pred kompjuterom.
- Stani! Okreni se prema meni!
Moma se okrete.
- Skini se. Skidaj se kad ti kažem šta bleneš?!
Moma spusti trenerku i bokserice do kolena. Ugledah potpuno ukrućen, zabreko, modro crven kurac svog sina uperen ka meni. Gledam ga, velik je nema šta, pun, težak i napet ko strela. Prilazim mu i uzimam ga u ruku. Op, zaboravila sam na ovaj osećaj ili mi se čini da mu je kurac iako pun krvi hladan kao led! Počinjem da mu navlačim kožicu. Krut je, drven, lomim ga levo-desno.
- Kevo, džabe se trudiš.
- Ćuti i opusti se!
Drkam ga dok stojimo, umaram se, a on ko stena, kao da drkam dršku od lopate!
- Hajde lezi! – zapovedam i dok on leže na pod, skidam kućni mantil, zajahujem ga i primam u sebe.
- Mmmm kako je gladak- stenjem, stežem ga mišićima moje pičke u koju kita nije ušla odavno, mešam kao da sam u kukove ugradila mikser, sise mi poskakuju, a on i dalje leži kao proštac i blene u mene.
- Šta si zinuo. Jebi!!
- Kevo, šta mi to radiš?!
- Ono što bi ti morao meni! Mrdni se malo, živni. Nema potrebe da više strahuješ. Ni ja da brinem. Sigurni smo jedno i drugo!!
Zagrcnuh se od miline osećajući sinov kurac u sebi. On se pomera, hvata me za sise, za kukove, podiže i nabija, pomažem mu svojim poketima, hrabrim ga. Jebemo se predugo odavno odmakli od početka a strašno daleko od kraja. Mislim ja sam već stigla tamo gde treba, na kraj njegovog kurca i svršila i opet se napalila, ali moj Moma gvozden i dalje!! Odustajem, ustajem sa karine, obilazim oko njega, razmišljam.
Moma nastavlja da ga drka snažno.
- Hoće li?
- Kažem ti, sve je džabe. Stajaće ovako drven koliko te volja. Pašće tek kad se skupim pred kompjuterom i počnem nešto da učim ili bez veze surfujem po netu!!
- E vala neće, nedam!- uporna sam kao mazga i preuzima sve u svoje ruke, i usta. Pušim kao Indijanac, gušim se, razgrćem krajnike, stiskam mu jaja, uvrćem. Sve isto, kameno, čvrsto kurčevito.
- Jebi me!- tražim i on mi ga nabija, podiže mi noge, pumpa hiljadu na sat, svršavam. Okrećem se na kolena, kao kučka on mi ga nabija od pozadi i opet vozi li vozi, muljam dupetom, natičem se i smičem, umirem od zadovoljstva i opet svršavam.
- Kevo umoran sam, sve me boli. Hajde da odustanemo. Možda će sutra biti bolje.!
Šta bolje, mislim se, meni je prelepo, ali žao mi sina. Opet ona dosadna briga, šta da uradim da se mali olakša, da mu pomognem da i on uživa?
Ponovo sam na leđima, ponovo je u meni i jebe kao robot. Navlačim se do kraja, stiskam mu guzove, širim ih i skupljam, šljepkam ih prvo polako pa sve jače i jače. Najzad ga pošteno bijem. Takve batine po svojoj guzi Momčilo nikada nije dobi, čak ni kada je polomio onu vazu od plavog stakla, jeftin poklon koji mi je doneo davno, davno za osmi mart, a koji sam neizmerno volela.
- Svršavaj konjino ili ću te prebiti. Zaslužio si batine kao nikad u životu. Dokle više da brinem o tebi!
- Nemoj kevo, molim te! Evo biću dobar, evo poslušaću te. Nemoj me tući!!
I Momčilo se prosu!! Svršavao je ridajući. Svaki mlaz koji je ubrizgavao u mene kao da me je pržio. Bila sam prepuna njegove sperme. Onda se smiri, drhti i leži na meni, sa kitom koja pulsira i polako omekšava.
Opuštam se i ja polako, izjebana, zadovoljna, raspilavljena…
Cvrc – preseče me neočekivana misao i nova briga: Šta ako mu se više ne digne?
Šta ću kad sam majka, pa brinem?!
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Ja volim starije gospođe - I dio

Radetova mama. Bio sam bas klinac, 17 godina i tek sam dve ribe otresao u zivotu. U gimnaziji sam se druzio najvise sa Radetom. On je bio pun love, tako da su oko njega uvek bile devojcice, a kako sam se druzio s njim i ja sam mogao da uzivam u njihovom drustvu. Posebna prica je bila radetova mama. Rodila ga je u nasim godinama, pa je sad u 34toj bila prava sex bomba. Farbana u crveno, visoka i vitka…
Imala je prelepo lice i mesnate, napucene, jebozovne usne. Oble grudi koje su mogle lepo da stanu u saku, napaljivale su sve drugare koji su je videli, a cvrsta i podignuta guza terala nas je da besomucno drkamo i po 3-4 puta dnevno. Kako su bili bogati ko Krez, oblacila se po poslednjoj modi i nije nimalo zaostajala u seksepilu za Holivudskim droljusinama. Nije bilo lako sakriti budzu kad je ona bivala u blizini. Matori mu je privatnik, pa je retko bio kuci, a i kad je bio u gradu obicno je dernecio po kafanama i restoranima. Kad se Rade jedanput ozbiljnije razboleo, nije dolazio nedeljama u skolu, pa sam mu ja morao nositi domace zadatke. Nije mi to tesko padalo. Te srede sam mu nosio domaci iz matematike. Radili smo hiperbolu. Dosao sam na vrata i pozvonio, a Ona mi je otvorila. Usao sam i ponudila me je da sednem. Na pitanje gde je Rade, odgovorila je da je otisao na snimanje bas malocas i da se sigurno nece vratiti bar 2 i po – 3 sata. Ostavivsi svesku na sto, hteo sam da podjem kad mi je to saopstila, ali me je ona zadrzala insistiravsi da popijem sok i probam njen domaci sladoled. Rado sam pristao. Uzivao sam gledajuci je kako je njihala kukovima na putu do frizidera. Nosila je belu, pripijenu majicicu sa bretelicama i drap mini suknju. Noge su joj izgledale jos lepse i duze zbog papuca sa visokom petom koje je imala. Vratila se sa limenkom Pepsija i cinijicom sladoleda od vanile, pa se, spustivsi ih na stocic pored moje fotelje, zavalila u onu preko puta. Pitala me tako forme radi, kako je u skoli, bavim li se sportom, sta slusam… a ja sam samo piljio u nju, zaboravio sam na sladoled i sok. Kad je pitala za devojku, imam li je, malo sam pocrveneo, pa me ona pocela zacikavati, da bi ubrzo prestala vedevsi kako mi je neprijatno. Kad su pitanja prestala, ja nju upitah kako je ona. nasmejala se i rekla da je dobro sve osim sto je umorna. Rece da je kupila ove nove papuce i da joj se jako svidjaju, pa ih po ceo dan nosi ali je od visoke pete jako bole stopala. Izula je jednu papucu i rukom protrljala prste. Ja se ponudih da joj izmasiram stopala, ako je vec toliko bole. “Ma ne, ne treba.” rece ona, “ne mogu to da trazim od tebe.” Ja sam je nastavio ubedjivati da mi nije nikakav problem dok nije pristala. Izula je i drugu papucu i stavila mi obe noge u krilo, a ja je poceh masirati. Radio sam to nezno i s ogronom ljubavlju i videlo se da joj je prijalo. Bio sam strasno napaljen. Za mene to nije bila masaza vec milovanje. Dodirivao sam tu seksi boginju i nije mi bilo vazno sto su to stopala. Tako sam bio uzbudjen da nisam mogao nista reci i jedva sam disao bez sumova i dahtanja. Kita je pocela da mi raste. Bojao sam se da Ona ne primeti, ali ni po koju cenu je nisam zeleo prestati masirati. Pogled mi je pao na njen dekolte. Bio je dubok i tako izazovan. Lepe grudi kao da su htele napolje iz strecirane majice. To je bilo previse za mene. Kurac mi se propeo kao mustang u starim westernima. Tako nabrekao, upro je o njeno drugo stopalo sto je pocivalo na mome krilu. Ona ga oseti, pogleda me pravo u oci i rece: “Pa sta je to, Kosta?” Hteo sam u zemlju da propadnem od stida. Vec sam hteo da pustim njeno levo stopalo i istrcim napolje, kad se ona osmehnu i pritisnu mi prangiju desnim preko pantalona. Rekla je:”Sladoled si zaboravio, ne svidja ti se?” Ma ne, do-dobar je.” promucah ja, a ona umoci svoj nozni palac u vanilu i pruzi nogu tako da mi je sladoled na njenim noznim prstima bio tik do usana. Nisam ni mogao ni hteo da se suzdrzim. Strpah njene prstice usta i poceh ih lizati, jedan po jedan, sve zajedno, izmedju…Sisuci njene prse, mislio sam kako nikada nisam nista sladje okusio. Bili su kao bombone. Drugim stopalom trljala mi je kurcinu koja je ocajnicki htela napolje. Bio sam u raju. Izvukla mi je nogu iz usta i rekla:”Skini se.” Pozurio sam da je poslusam, a ona se takodje razodenula. rasirila je noge kao da me poziva. Klekoh ispred nje i poceh joj ljubiti medjunozje. Prvo unutrasnju stranu butina, pa sve blize i blize, dok ne dodjoh do usmina. Pica joj bese skroz izbrijana i tako lepa. Inace ne volim lizati kad vidim da je ribica primila mnogo kurceva, pa je potamnila i raskupusala se, ali ova je bila bozanstvena. Imala je ukus meda. Klitoris me je zvao da ga obradim. Nisam ga hteo dirati rukama, jer je Ona zasluzivala samo najbolje. Stadoh ga ljubiti i sisati, ali nezno, nezno i polako. Stenjala je i pritiskala mi glavu ka sebi istovremeno nabijajuci karlicu u moje lice kao da je zelela da je pojedem. Bilo mi je drago sto joj je dobro, to mi je laskalo. Predjoh na njen stomak i grudi, jer nisam hteo da svrsi bez uboda. Kruzio sam jezikom po prelepi poluloptama, a ruke su mi letele svuda po njoj. Zacuh je kako gotovo zavapi:” Jebi me!” Nije mi trebalo ponavljati. Okretoh je zguza i zarih se u nju. Snazno, bez oklevanja i poceh je divlje cepati. Sad nije bila keva moga druga, vec obicna droljica koja je zeljna moje karine. Stenjala je glasno i hvalila moje jebacko umece sto me jos dodatno lozilo i palilo pa sam je jos zesce poceo cepati. Drzao sam je za kukove i povremeno pljeskao po prelepom dupencetu, a ona je bila sve glasnija. Krljao sam je kao popizdeo. Molila me je da jebem jos jace, brze i dublje, a ja sam joj te molbe uslisavao. Drao sam je kao musa jarca. Nabijao sam joj ga tako silovito da sam mislio da cu joj oci isterati. Video sam po njenim trzajima da je blizu vrhunca. Pocela je nekontrolisano trzati glavom i mesati kukovima, a stenjanje joj je preslo u glasno vristanje. Urlala je od strasti i napaljenosti. Pocela je svrsavati. Dok je lila sokove sa usana joj polete buica kurvinskih reci. “Kako me jebes mali, niko me nije tako izjebo pre tebe, kurcina ti je tako dobra, karaces me stalno, jebaces me kao kurvetinu, bicu tvoja privatna drolja…” Uzivao sam. Kad se napokon smirila, izvukoh ga iz nje, uspravih se i pozvah je:”Dodji!” Okrenula se i shvativsi sta zelim klekla ispred mene, siroko otvorivsi ustasca. Zeljno me je cekala. Centrirah ga tacno na sredinu njenog zdrela i povukoh kozicu par puta i poceh da svrsavam. Nekoliko belih potoka, reka, slilo joj se u grlo i morala je progutati kako se ne bi ugusila. Kako je zbog gutanja zatvorila usta isprskao sam je svuda po licu. Nikada nisam tako obilno svrsio. Tusirao sam je spermom, a ona se jecala i zadovoljno se osmehivala. Kada je i poslednja kap strcnula, naredio sam joj da ga ocisti pa ga ona halapljivo usisa i izvuce iz njega ono malo sperme sto se jos zadrzlo unutra. Od tada me redovno zove kad god su Rade i njen muz odsutni. Obicno joj samo dam da mi se napusi kurcine, a kad bas zasluzi, izjebem je kao ludu.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Trudnica

Bila sam već pet meseci u drugom stanju,sva obla, podgojena, nabubrelih grudi i povelikog stomaka. Prva tri meseca sam jedva pregurala, stalno sam povraćala, preosetljiva na sve mirise, nervozna, nikakva. Valjda i zbog toga su mi smetali Željkovi pokušaji da me dodiruje, da vodimo ljubav. E, onda su mučnina i nervoza prošli, svaki čas mi se javljala želja da me Željko uzme ali on je digao ruke od mene, posebno kada je stomak došao do izražaja. Verovatno sam mu se i gadila, mada je on nalazio sijaset izgovora a najtupaviji mu je bio onaj da ćemo, ako se budemo tucali, povrediti bebu. Džabe sam ga ubeđivala u suprotno nudila dokaze u vidu stručne medicinske literatute ( koja čak kaže da žene u stanju u kom sam ja bila zaista imaju veliku potrebu za seksom, da su baš tada najosetljivije, da im sve mnogo više prija, a što prija majkama prija i njihovim bebama!), pokušavajući da ga odobrovoljim i svojeručno i svojeusno. Željko je digao ruke od mene, tako da sam, htela to ili ne, sve češće sama sebe mazila i tako se olakšavala. Bože, kako mi je klitoris bio osetljiv a pica vlažna i večito nabubrela!
Trudnoća mi je bila uredna, beba živahna sve je funkcionisalo kako se poželeti može osim što mi je mnogo falio seks! I taman sam počela da ubeđujem sebe kako se moram pritrpeti još bar pet meseci ( strašno, strašno!) kada me je iznenadio komentar Željkovog mlađeg brata Ivice:
- Bogami snajka, sad si prava ženska!
- Sigurno, pa ti to najbolje znaš! – nisam mu ostala dužna aludirajući na njegove godine
Ivica je bio maturant tehničke škole, klipeta koji je po ceo dan jurio za fudbalskom loptom i maštao da će iz nižerazrednog Omladinca još ovoga leta preći u Radnički i zaigrati u ligi sa profesionalcima, potpisati dobar ugovor i nadavati se golova. Živeo je skupa sa nama i svojim i Željkovim roditeljima u velikoj porodičnoj kući blizu stadiona.
- Ne majke mi, izgledaš kao avion! Ono ranije, oprosti, ali više si mi ličila na veš motku nego na bivšu manekenku. Tek sad si u pravom izdanju! Blago Žeci (tako su svi u kući tepali mom mužu)!!- bio je uporan i bezobrazno me je odmerava kad god smo bili u prilici da budemo jedno pored drugog.
Začudo, to se sve češće dešavalo: Željko je po ceo dan ostajao sa ocem u njihovoj porodičnoj automehaničarskoj radionici, svekrva je radila u Opštini od 9 do 17 a Ivica je još oko jedanaest stizao iz škole, majao se po kući do jedan popodne, jurio na trening i već od tri do sedam popodne tumarao iz sobe u kupatilo, iz kupatila u kuhinju i odlazio na popodnevni trening ili utakmicu malog fudbala. Posebno je postao primetan kad se batalio bojler u njihovom kupatilu u prizemlju pa je svaki čas uletao u naše na spratu kuće, tuširao se, pevao, prskao nekim dezodoransima teškog, slatkastog mirisa i tutnjao u prizemlje. Tako sam ga, jednoga dana i zatekla pod tušem kako žestoko drka. Dok je sa njega mlaka voda u jakim mlazevima spirala tonu pene, malo povijen u leđima, okrenut meni levim bokom upravo je svršavao i dahtao, frktao i duvao vodu koja mu se uporno sa kose i lica slivala u usta. Gledala sam ga samo nekoliko trenutaka i brzo, zbunjena i ljuta izletela iz kupatila i odjurila u našu sobu. Posle dva tri minuta u sobu je ušao i Ivica ogrnut samo velikim peškirom oko struka, nasmejan.
- Snajka, što si videla nisi videla. Izvini, nemam običaj da se zaključavam dok se tuširam!
- Baš si odvratan, konjino!- bila sam stvarno ljuta na njega
- Pusti priču, ženska glavo. Šta sam to ružno uradio, malo sam se zaneo, bilo mi došlo i šta? Živa duša! Lako je tebi, imaš kad hoćeš.
Gledam ga dok ležim na levom boku, stomak mi pao po krevetu, široka trudnička haljina se uspentrala na pola butina. On nasmejan, svež, namirisan, još uvek sa kapima vode po telu i nogama, stoji ispred mene i izvinjava se. Na peškiru kojim se opasao jasno se ocrtava poludignuta kita od koje ne mogu da odvojim pogled. Vidi to i on i polako mi prilazi, pušta peškir da padne na pod, na kolenima prelazi deo kreveta i potura mi pod nos svoj opušteni kurac sa povelikom glavom sa koje se svukla kožica i naborala ispod nje. Odmah ga trpam u usta, rukom mu hvatam muda, stiskam, gutam ga celog pa istežem kao žvaku vukući usne po njemu, od korena do glave. Još dva-tri minuta i kurac mu je prav kao strela, topao, mokar od moje pljuvačke. Ivica se spušta niže, podiže mi levu nogu, pomera lastiš na mojim gaćicama i uteruje mi ga u mokru otečenu pičku.
- Ooooh! -Stenjem i drhtim dok ga on nabija uhvativši moju levu butinu svojim nogama kao makazama ) leva ispod moje desne, njegova desna preko moje desne, njegov kurac u mojoj mačkici, ceo, krupan, razigran. Odlično me nabija držeći me levom rukom za dupe, odmaknut od mog stomaka zakucava li zakucava. Željna kurca, stisnutih zuba samo usrkujem vazduh, osećam mu žilu celom dubinom upaljene pice i točim kao da piškim.
- Ah, snajka kako si tesna i meka, kako mi prija ova tvoja upišulja!!- reži Ivica gledajući me pravo u oči i jebe kao mladi junac
- Ćuti, konjino – šištim- čuće nas neko!
- Da prekinemo? – pita me i ceri se bezobrazno ubrzavajući pokrete.
- Mmmm, nemoj, još malo….požuri…
Ivica me kara, valjda željna svršavam u dugim talasima, navlačim se još više na njega, guram ga stomakom i hvatam za guzove koji se grče da ga još više približim sebi. Ivica uporan, ritmičan, vadi ga skoro do kraja i opet nabija do korena, pljeska me svojim stomakom u moj, od pupka pa dole i jebe li jebe!!
- Hajde svrši – stenjem osećajući novi talas strasti, stežem mu desnu nogu mojim butinama, stežem mu kurac oteklom picom, nabijam se maksimalno, drhtim, čekam prvi mlaz njegove lepljive sperme i…. ništa.
- Hoću još, hoću još da te karam, da te ovako nabijam, nabijam… Ah, kako mi prijaš, kako mi ga lomiš, mmmm osećam te celu na kurcu- priča Ivica kao u bunilu i jebe li jebe!!
- Hajde maleni, završi… usreći me…daj mi ga sad, tako… pucaj, pucaj….
Ivica se podigao na bok i levi lakat i zakucava kao sumanut, stenje, nabija se kao da bi da uđe ceo u mene, grči se, ukopava i pljuska najzad kao iz odvrnutog šmrka. Puni me vrelom supermom u mlazevima ječeći kao ranjenik i tresući se kao u groznici. Ostajemo tako spojni još minut dva, osećamo podrhtavanje onog drugog, miluje mi stomak ispod haljine ( sad shvatam da sam potpuno obučena, da me žuljaju gaće) gleda me opet bezobrazno i pravo u oči i mazno šapuće:
- Ih kakva si ti kurolomka! Blago Žeci!! Ni jedna mi nije ovako pasovala. Pička ti je zlata vredna!!
Zadovoljena hvatam normalan ritam disanja, smišljam odgovor ali on nastavlja:
- Vidim da i tebi nije bilo loše? Reci mi, da li sam bio dobar?
- Jesi.
- Hoćemo li ovo ponoviti?
- Mmmm.
- Odmah?
- Ne, budalo. Hajde vadi ga i briši u kupatilo! – pomeram se unazad, teško ustajem, spuštam haljinu i osćam kako mi njegova sperma curi u gaće i niz butane, koje brišem krajevima haljine. – Znaš Ivice da ovo nije normalno. Desilo se, Žeca me ignoriše, uželela sam se ti si naišao i iskoristio trenutak…
- Ej snajka, nemoj to da mi radiš. Pusti moral. Htela si kurac, hteo sam da te pljasnem, jebali smo se, mislim stvarno je bilo dobro i kad nešto valja zašto to odbacivati. – pametovao je Ivica, ogrtao se onim vlažnim peškirom, prišao mi iza leđa, trljao se o moje dupe, hvatao me oko stomaka – Pred nama je još mnogo toga što moramo probati. Željko neće – zato ja hoću. Hoćeš i ti, zar ne?
Njegov dah mi pali uho, od njega me ponovo podilaze žmarci, stresam se, oseća on to i nastavlja:
- Nemoj mi se femkati. Uzmi sve što ti se nudi i uživaj. Zar nisam u pravu?
- Jesi. – šapućem a pička mi se ponovo budi, ponovo bih volela da mu osetim kurac, savijam ruku iza leđa, hvatam ga za opuštenu karu i stiskam je.
- Eto vidiš. Opet bi ga htela, zar ne? Reci.
- Da, opet ga želim. Uh, bože kako mi pička drhti! Volela bih da mi ga staviš.
- Strpi se malo. Do večeras!
- Ohhh, želim ga sad!! Hoću da mi ga nabiješ opet, Ivo!- mešam dupetom i čvrsto ga držim za olabavljen kurac koji ne reaguje
- Do večeras, pa ćeš ga imati kako ti budeš htela!
- Kako večeras, svi će biti tu. Nećemo moći, hajde sad!!
- Nemogu. Večeras dođi do svlačionica na igralištu, posle sedam. Izmisli nešto, ideš u šetnju, kao da će to Željka baš interesovati. Čekaću te tamo, i spremam ti iznenađenje!!
Nisam mogla da dočekam kraj Ivicinog treninga. Minuti su bili kao večnost. Još sat ranije sam bila spremna, istuširana, namirisana u tankoj širokoj trudničkoj haljini bez rukava koja mi je padala do članaka i u sandalicama sa malom potpeticom, podignute kose, ukrućenih bradavica, oteklog klitorisa i bez gaćica. Tako sam želela kurac da to samo slep nije video. Jasno nije to video ni moj Željko.
- Ideš negde?
- Malo ću prošetati. Možda svratim i do mojih. Hoćeš li i ti samnom, ljubavi?
- Nemoj molim te. Mrtav sam umoran! Idi ti sama. OK?
- Dobro, samo ti tako! – ljutim se, a milo mi što sve teče po planu – Ako se zadržim nemoj da brineš.
Kod svlačionica na igralištu sam bila mnogo pre vremena. Sela sam u parkić pored, sačekala da se raziđu fudbaleri i članovi uprave i blenula u ulaz očekujući da se na kraju pojavi Ivica, međutim njega ni od korova. Nervozna, napaljena krećem do svlačionicama, stojim ispred, pa kako se on ne pojavljuje ulazim. Polumračan hodnik, sa desne strane prozori koji gledaju na ulicu i parkić odakle sam upravo stigla, sa leve nekoliko vrata, neka od njih poluotvorena. Sve je puno vlage, vodene pare i ustajalog mirisa znoja.
- Tu sam. – čujem Ivicu i prilazim jednim vratima. Povelika soba, betonski pod u plavoj boji, oko zidova drvene klupe i čiviluci iznad njih, na sredini ogroman sto, bolje reći debela ploča na četiri masivne nogare a sa desne strane četiri tuša u nekom udubljenju odvojeni desetak santimetara visokim nadzidom od poda svlačionice. To im je valjda zajednička tuš kabina. Ispod tuševa iz kojih još teče voda meni okrenut leđima tušira se neki čovek.
Ivica go podignute kite, nasmejan prilazi, ovlaš me ljubi u obraz, dolazi do vrata kroz koja sam ušla, zatvara ih i zaključava. Zabezeknuta pokazujem mu glavom na čoveka pod tušem. Prilazi mi iza leđa, grli me oko ramena i šapuće:
- To je iznenađenje koje sam ti obećao! Vaske, golman i najveći kurac u gradu!
- Ti nisi normalan dečko. Odmah odključaj idem kući!
- Polako, snajka, opusti se. Vaske je momčina, moj dobar drugar. Rekao sam da ćeš doći.
- Ivice hoću kući! – pokušavam da se oslobodim njegovog zagrljaja, osećam njegov dignuti kurac kako me udara po dupetu, njegove ruke na mojim grudima i jezik na vratu.
- Zar nisi rekla da želiš kurac? Evo, imaćeš dva! – šapuće Ivica, gricka mi resicu uha, steže sise, gura onu svoju igračku od pozadi, među butine zajedno sa mojom tankom haljinom.
Još malo se otimam, bunim, pa sve vrelija i ustreptala prepuštam njegovom milovanju. Ruke mu sa mojih sisa silaze na stomak, nežno ga gladi, dolazi šakama do kukova, povlači haljinu naviše, osećam kožu njegovih butina na svojima, osećam mu kurac ispod mog dupeta kako me lupka, blago širim noge, on počučkuje, osećam ga na pički, naginjem se napred, oslanjam na onaj ogromni sto i on mi ga uteruje. Oh kako me razgrće i klizi, ne mnogo duboko, tek ovlaš, gura jače ali položaj je takav da može u mene tek samo vrhom i još malo više!!
Vaske se okreće prema nama. Nemogu da zaustavim uzvik zaprepašćenja: pred sobom vidim krupnog glavatog momka, primetno starijeg od Ivice, sigurno je stariji i od mog Željka sa kitom kakvu nisam ni sanjala da postoji. Kurac piton! Ogroman, glavat, natečen, kao u konja!!
- Šta sam ti rekao? Kurčina ko avion! – čujem Ivicu koji se muči iza mene da mi ga još malo utera, pokušavam da se što više istrćim, širim noge, stomak mi pada do kolena, primam ga do pola i nesvesno mešam ne skidajući pogled sa kurčine ispred mene.
Vaske izlaci ispod tuša, trlja po svom vlikom kurcu šampon, on peni, prilazi do velikog stola, ispod njega uzima hoklicu koju do tada nisam videla seda na nju drkajući.
- Hoćeš li da mu sedneš na kurac? – čujem Ivicu i klimam glavom, i dupetom namičući se na njegov.
- Hoću, – šapućem – Hoću!
Ivica izlazi iz mene, okreće me leđima ka Vasketu, zadiže mi haljinu do pola leđa, ja se trćim i primičem njegovom buzdovanu, širim noge, idem unazad, opkoračujem ga, malo, vrlo malo povijam kolena i na razjapljenoj pički već oseđam glavonju. Polako se još spuštam i umačem Vasketov kurac. Glavonja me otvara, širi, ulazi glava, još malo se spuštam klizim niz ogromnu kurčinu koja me raščepljenu nabija lagano milimetar po milimetar. Stiskam ga, ali samo malo jer je veliki, razgrće mi oteklu pizdu, širi njene mišiće koji nemogu da ga stisnu ali ga osećaju do bola. Sedam, kurac iako čvrst kao balvan se uvija, savija od nas ka Ivici. Od mog stomaka Vaske nemože da ha uhvati, da ga rukom još više učvrsti kako bi mi ga nabio do kraja, U meni je tek prva polovima i mada mi je sasvim dovoljno pomeram se napred, nazad kako bi ušlo još. Klitoris nabubrio, češe o deo kurčine koji je van mene svaki put kad se pomerim unazad. Počinjem da uživam. Naginjem celo telo napred, oslanjam se o Vasketova kolena šakama ( i stomakom) jebem se dahćući. Pokreti postaju brži, žešći. Ustajem i sedam, primam ga sve više, mokra od svojih sokova i onog šampona kojim je Vaske namazao svoj palamar. Jebem se žestoko, pička šljapće, dupe mi mokro, sise poskakuju ispod haljine, udaraju o stomak i odskaču ka mojoj bradi. Stenjem, mešam, lupetam ( puna kurca sikćem o njemu, o karini, o drvenjeku, o jebcu nad jebcima, o sreći) i taman da počnem da glasno arlaučem primam Ivicin kurac u usta, do krajnika, krkljam, balim, on ga vadi, jedva hvatam vazduh, pljuvačka mi lije i opet mi ga nabija do kraja, udaram nosom o njegove dlake iznad kurca, gušim se, otvaram se potpuno i natičem na ceo Vasketov buzdovan.
Nabijena i spread i od pozadi, drhtim i svršavam. Momci me jebu lagano, ritmično i dugo. Opet svršavam, mumlam i gutam prvo Ivicinu spermu pravo u grlo, a onda i Vasketovu koju mi sipa direktno u stomak.
Izjebena kao nikada u životu, trudna mislim samo na to kako ovo ludači želim , kako ću imati još par meseci i dok mi se sve muti znam da ću čim se porodim zeznuti Željka da mi napravi još jednu bebu da mogu, trudna i napaljena ponovo da uživam i da se jebem, jebem i jebem.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Gledaj Sredoje dok me... - I dio

Udala sam se tek što sam napunila osamnaest godina ostvarujući svoj i san svih devojaka iz moga kraja u brdima iznad Drine.Isprosili su me u Srbiju. Tako je od vajkada, a naročito od kako su se iz ovoga kraja, sedamdesetih godina ljudi počeli iseljavati u potrazi za lakšim životom u predgrađa Šapca, Valjeva ili Loznice. Prodavali su sve i odlazili, vraćajući se retko u posete rođacima, na sahrane i vašare da pronađu udavače za svoje sinove. Meni je zapao Sredoje, sitan, bledunjav, visokih zalizaka, još malo pa ćelav. Završio je neku višu pravnu školu, imao dobar posao u velikoj firmi u Valjevu, vozio je Ladu.
Hrabro sam zakoračila u novi svet, mlada, visoka, jaka, baš kakvu su tražili. Naime, u njihovoj porodici su sve žene bile takve jer su samo one mogle da rmbaju najteže fizičke poslove i nose breme kućevnih obaveza na svojim plećima dok im muževi, uglavnom građevinci zidaju svugde po Srbiji. U prvih pet godina braka sam rodila dvoje dece ( sina i ćerku) završila večernju školu za krojače, stekla nove prijateljice.Sredoje je bio vredan i uspešan, napredovao je na poslu, postao neki šef ( direktor Službe zajedničkih poslova ili tako nešto), ozidali smo novu kuću na placu pored kuće njegovih roditelja, staru Ladu specijal zamenili za novu Rivu, svakog leta pola godišnjeg odmora provodili u Bosni kod mojih a drugu polovinu u Makarskoj, gde je bilo odmaralište njegove firme.
Sredoje je puno radio, često je izlazio iz kuće kasno uveče, na neke sednice i kojekakve sastanke sindikata, partije, komiteta. Dolazio je umoran, nervozan. Istina, svoje bračne dužnosti je ispunjavao redovno, bar jednom u deset dana. Malo bi me mazio po grudima i stomaku, zavlačio bi mi ruku pod spavaćicu, širio mi noge, penjao se i …tako. Mislim , tada nisam imala baš nekog iskustva, on se nije mnogo trudio da me poduči, trpao ga je, gurao i vadio, taman kad bi se i meni malo osladilo, kad bi mi stomak zaigrao i neka vatra udarila vadio ga je, stenjao, drhtao i zalivao me po stomaku. Tako je to išlo, ne baš mnogo nalik na ono što sam čitala u ženskim časopisima i doživljavala u nekim slobodnijim snovima ali šta da se radi. Bila sam zadovoljna, za bolje i nisam znala. Iskreno nisam se ni žalila, a kad pogledam moje u Bosni, pa neke rođake koje smo posećivali u okolini i prijateljice iz grada mogla sam mirne duše reći da živim lepo, da sam srećna žena i da mi mnoge zavide.
E, onda smo ponovo bili u Makarskoj, ponovo naša soba sa pogledom na borovu šumu, miris mora i lavande. Deca porasla, sin završio prvi osnovne, ćerka te jeseni kreće u školu, Sredoje raspoložen. Te noći sam se probudila slučajno, vidim deca mirno spavaju, ali nema Sredoja. I taman da ga pozovem spazih ga kako stoji uz prozor, gleda kroz zavesu u mrak i – umalo da se onesvestim – izvadio onu svoju stvar i igra se sa njom.
- Sredoje!
On se trže, okrete se ka meni, pa kao lopov uhvaćen u krađi zamuckuje, a igračka mu pade, smanji se i skoro uvuče u stomak. Tada sam saznala njegovu veliku tajnu, kaže da ga to prati još od dečačkih dana, eto voli da gleda druge dok rade one stvari. Zato često izlazi iz kuće, seda u auto i odlazi na mesta gde dolaze ljubavni parovi, prikrada im se, gleda, sluša njihove uzdahe i igra se sam sa sobom. Kaže da to rade mnogi, to su voajeri ili tako nekako, da im je dok gledaju jako lepo, da uživaju, eto i sada je gledao dvoje u šumi… Priđem prozoru, provirim, privikavam se na mrak i uočavam dve senke među borovima. Jedna oslonjena leđima na bor, rekla bih muškarac, druga, upola manja, ne ona kleči ispred prve i , oh Bože, pa ona drži onu njegovu stvar u svojoj ruci, trlja njome svoje lice, stavlja ga u usta!!
- Vidiš – šapuće mi Sredoje – sad mu puši!
Uzima moju ruku, stavlja mi ga u šaku, osećam kako raste, svojom šakom preko moje mi pokazuje kako da je pomeram, stenje, gura me da čučnem ispod prozora i pokušava da mi ga stavi u usta. Pomeram glavu, okrećem, osećam ga na licu, na usnama, neću tako, pa nisam nikad, on se trese i prosipa mi se po licu i kosi.
Celu noć mi priča, objašnjava, ubeđuje me da se neljutim, obećava kule i gradove, moli da ga razumem, traži da mu učinim. Najzad shvatam da moj Sredoje želi da gleda dok me neko drugi, znate već!!
Tri dana nemogu da ga pogledam u oči, hoću odmah da se vratimo kući, neznam kome da se poverim, koga da pitam šta da uradim.Svake noći, kad deca zaspe Sredoje stoji sakriven iza zavese i gleda kroz prozor i svake noći ima nekoga u borićima i svake noći ja sve slobodnije gledam što i on i sve više osećam što do tada nisam, neku vatru, drhtavicu, kamen u malom stomaku, ukrućene bradavice i tvrde grudi, mokre gaće. I svake noći Sredoje mi ga trpa u ruku, klima, stenje, hoće da mi ga stavi u usta, štrca mi po kosi, vratu i uporan posle priča kako mu je bilo lepo, kako bi mu bilo lepše kada bih ja pristala samo jednom, evo ovde na moru, ko nas pa tu zna, da gleda kako mene neki drugi, znate već.
- Našao sam! – reče mi za ručkom
- Šta si našao? – pitam ga reda radi i pazim da deca pojedu sve što nam je doneto
- Znaš, ono što sam ti predlagao. Fini ljudi, Slovenci iz Maribora, drugi sto od ulaza.
Okrećem se. Visok mršav čovek, plav i pored njega krupna smeđa žena i jedno i drugo stariji od nas, sede i mirno ručaju.
- Njima se odmor završava, sutra odlaze.- nastavlja Sredoje i neskida pogled sa onih dvoje. – Sve sam sredio. Oni su moderni, svingeri tako se to kaže. Pričao sam već nekoliko puta na plaži i ovde u odmaralištu sa njima. Otićićemo kod njih posle večere, pozvali su nas.
- Šta ti je čoveče, šta pričeš!? – šapućem i pokazujem očima na decu.
Celo popodne me Sredoje molio, ubeđivao, objašnjavao da ako mi se ne bude svidelo odmah idemo nazad u svoju sobu, da će Slovenci to razumeti, rekao im je da ja nisam baš…moderna, da nisam u tim stvarima iskusna, da bi nam to bio prvi put. Nisam htela ni da čujem!!
Večerali smo i taman da krenemo u šetnju Slovenci prilaze za naš sto.
Upoznajemo se: Martin i Janica. Trtljaju nešto sa našim klincima, naručuju sladoled za njih, šale se, deca se smeju, Sredije blista, a ja u zemlju da propadnem. Polazimo u šetnju, pozivaju nas kod njih u sobu na piće, ulazimo u bar. Klinci im dosađuju, oni ih peljaju, tetoše, naručuju im sokiće, nama vino – domaći prošek. Nazdravljamo, pričaju njih troje, ja uglavnom ćutim i gledam. Martin je nezgrapan, koščat, širokog osmeha u nekoj širokoj beloj majici i pantalonama do kolena, Janica dosta niža ali krupna, velikih grudi i zadnjice, utegnuta u kratku suknju. Deci se spava, treba da pođemo. Pozivaju nas u svoju sobu da klincima daju neke sitnice, za uspomenu, Sredoje prihvata, hoće i deca, polazimo. Soba, obična, skoro kao naša, mali hodnik, kupatilo i veliki francuski lešaj, dve niske fotelje, noćni stočić sa ogledalom. Ponovo sipaju vino koje su poneli iz bara, nazdravljamo, deci daju neke glupe značkice i školjke. Hoću da idem, vreme je da maleni legnu, već je suviše kasno za njih. Sredoje me pogledom preklinje. ( Ostanite još malo, mogu deca i ovde da legnu, ako zaspe prenećemo ih do vaše sobe, to je tako blizu. Ja uporna da pođemo.)
- Dobro. –ljuti se Sredoje – Idi ti sa decom, ja ću ostati još malo sa ljudima. Ako hoćeš, kad pospe, ti se vrati.
Odlazim, stižem u našu sobu pakujem klince u krevet i oni, puni utisaka, srećni i zadovoljni tonu u san. Šetam po sobi, kopka me šta radi Sredoje, vreme prolazi. Najzad ustajem i tiho izlazim iz sobe, žurim niz hodnik. Prvi sprat, soba 208, tiho kucam i otvaram vrata. U sobi polumrak, samo jedna stona lampa u plavom abažuru svetli. Na širokom francuskom ležaju Martin go golcat, pored njega Janica samo u gaćama drži ga za podignutu batinu i lagano je oblizuje. Moj Sredoje šćućuren u uglu do prozora zinuo i gleda. Ne trepće. Janica me je prva videla, radosno me pozdravlja, ustaje i bez ikakvog objašnjenja uzima za ruke, privodi krevetu na koji sedam. Ona seda pored mene, mazi me po kosi, vratu, ramenima, naginje se i ovlaš me ljubi u braz, bradu, dotiče mi usne svojim usnama ( kojima je malopre ljubila i Martinovu alatku!) otkopčava mi bluzu. Neka mi vrtoglavica, mislim da je više od onog prošeka nego od njenih dodira. Osećam još nečije ruke na ramenima, okrećem se i vidim Martinov stomak, podižem pogled, vidim maljave grudi, dug vrat, osmeh, tako blag, tako dečiji. Uz uho čujem mljackanje, teško disanje na nos, pogledam, Janica ga uzela u usta preko mog ramena i puši! Skida mi bluzu, Martin joj pomaže, on mi otkopčava brushalter, ona mi hvata grudi, trlja bradavice, one ukočene.
Rešila sam, hoću da probam, vuče me neka sila, osećam celim telom da ću otkriti nešto što do sada nisam, a život prolazi.
Janica me polaže na krevet, liže me od čela do pupka, svaka mi se dlačica na telu naježila, drhtim o neke čudne želje, od iščekivanja. Žena me miluje a meni lepo, bože, lepše nego ikada, lepše nego kada mi je sa Sredojem bilo najlepše! Šapuće mi tiho u uho:
- Kako si hladna, srečo. Sva drhtiš. Oh kako si samo nevina, ovo ti je prvi put, zar ne?
- Prvi put! –šapućem i ja kao omađijana
Janica trlja svoje teške sise o moje lice, o moje bradavice.
- Tako te želim. Strašno me uzbuđuješ i ti i saznanje da te nikada pre mene nije dotakla druga ženska!
- Nije,nije nikada!
Sisa mi jezik, daje mi svoj, ja ga prihvatam. Sladak je, veliki, nežan. Dah joj je prijatan, osećam vino i njenu pljuvačku, mnogo pljuvačke koju sisam i gutam. Janica mi skida suknju, gricka mi stomak koji skače,grči se, treperi bez moje volje, pomera duboke gaće na dole, miluje moje kovrdže.
- Mmmm, srečo, kakšni lep miris. Oh, martin od kada nisam osetila ovaj miris prave željne pičke!- Janica je glasna, ulazi među moje noge koje sama širi, razgrće i ubada me jezikom pravou moju, ha , znate već. Otvaram oči, gledam u martinova opuštena jaja iznad njih. Velika su, veliki mu je i drugar kojeg je spustio od mog nosa, preko usta i brade i još dalje. Liznuh ga jezikom po otekloj žili ispod.on se trže, ja opet. Malo se pridiže i stavi mi ga u usta. Podupirem ga jezikom da mi ne uđe duboko u usta i sisam (više hvatam vazduh, al njemu to izgleda prija i pomera ga kao da mi ga je stavio gde treba i radi onako, znate, kao Sredoje kad se uspentra na mene. Shvatam da sam sad prvi put potpuno gola od kako sam se udala dok radimo sve ovo! Pridižem se na laktove, okrećem glavu u stranu, martin mi ga gura iz nutra usta u obraz, napinje ga i vadi potpuno pa opet isto. Mljackam, dahćem, fail mi vazduha, glava mi klima napred nazad, sve mi je jača vrtoglavica, slike koje vidim se mute, talasaju. Vidim Sredoja, kleči, blene u mene, sav ustreptao ko jasika na vetru i pomera usne kao da nešto priča. Ništa ga ne čujem. Janica mi sisa onu moju grašku otečenu, dole , znate i umače dva debela prsta u mene. Stiskam se, pomeram kukove, guram dope u dušek kreveta, ona prste u mene, vrti ih, vadi , liže svoje prste, pa onu sluz koja počinje da curi iz moje raspukle, ha…pice! Sramota me što toliko točim, stiskam se, neka mi struja pucketa u …pici…pali je , ja drhtim, poskakujem, ooooh majko moja, ooooh, plašim se da budem glasna ali ne mogu da se zaustavim, pa punih usta Martinovog slanog kurca (!!) stenjem, podvriskujem. Neću ja to, to samo od sebe, od čudne miline koja me baca, koja mi pokreće ruke, hvatam ga za muda, hvatam svoje otečene sise, Janicinu kosu, navlačim joj glavu i teram da mi dublje, još dublje ugura jezik u raspaljenu picu koja ga stiska i stiska…
- Hodi Martine, jebi ovaj pičić. Evo je opet svršava, sva je vrela i mokra. Oooh nikada ni jedna pička koju sam lizala nije ovako tekla!
Martin ga vadi iz mojih usta, brzo me obilazi, skoro skače, Janica se pomera uz moje telo opkoračuje mi lice i gura svoju oteklu, otvorenu pičku na moj jezik. Mokra je, sluzava.
- Joooj !- stvarno jaučem dok velik, dugačak Martinov žarač ulazi u mene
Bol traje, pa sve više bledi i svakim dodirom njegovog alata u preostetljivu mi unutrašnjost prerasta u neku slast, u neki grč koji se širi od karlice ka međunožju. Pomeram kukove, kružim oko ubodenog kočića,razljuljavam ga, upijam, guram napolje, pa mi upada dublje i bolje. Martin mi diže noge, drži ih pod kolenima i nabija se u istom ritmu uporno, precizno, ko klatno na velikom zidnom satu. U meni sve otkucava, lapćem po Janicinoj pici, jezičarim, hvatam je za kukove, mrsim joj nosom mokre dlake ispod stomaka. Njištim kao kobila kad oseti ždrepca, đilitam se, nasukujem na Martinov greben i ropćem: Još, još, tako mi nabij, tako me rokni, uf, uf, joooj! Cičim kao guja presrećna što otkrivam, sramota, tek u dvadesetsedmoj, neslućenu lepotu koju samo poželeti mogu. A želim još i još i uopšte me nije briga što sve dobijam od nepoznatih ljudi koji me pale i koje raspomamljujem.
Janica gori, jaše na mome licu i jeziku, guši me i klikće kako je stiže, kako svršava, baš tako reži: SVRrŠAVAaMM! Pada pored mene zgrčena. Martin joj nešto tepa, guguče, ne razumem ga, priča na slovenačkom, podvukao mi ruke ispod plećki, uhvatio me za ramena ušo u mene kao u pekmez pa usitnio, bože, usitnio sto na sat!
Vrištim, mislim da se čuje kilometrima u krug, krevet se raspada, Martin me puni, štrca i sve mi sasipa u pičku, još malo drhturi pa izlazi ko čep iz šampanjske flaše pred novogodišnju ponoć. Plačem, suze teku kao kiša. Ništa me ne boli, ničeg mi nije žao, a plačem. Sredoje mi prilazi, bez glasa, mazi me i ljubi, šapuće: hvala ti, hvala ti!
Pružam ruku i hvatam ga za kurac, on čvrst, nikad čvršći, pulsira ko živ.
- Hoćeš li da mi ga staviš? Hajde, probaj da ga utopiš Martinovo mleko. Puna sam ga, do grla mi je natočio!!
Sredoje ulazi, šljapće u Martinovoj spermi i naliva me svojom.
– Hvala i tebi- govorim mu u uho da me Slovenci ne čuju – Ni sanjala nisam da može ovako biti. Vidi Sredoje i sutra nekog…Nađi! I kad dođemo kući. Hoću ovako opet. Hoću da me gledaš dok me jebu, da mi bude lepo, da tebi bude lepo!!
« Poslednja izmena: 11. Sep 2010, 12:43:11 od cp »
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 246 247 249 250 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Apr 2024, 11:27:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.135 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.