Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Apr 2024, 04:57:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 244 245 247 248 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26621587 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Jedan sasmvim neobičan dan

Dan kao i svaki drugi… Vrijeme prolazi, skoro nista se ne desava… Leskarim i kunjam dok mi u jednom trenutku zvuk sms-a ne remeti nirvanu. Citam poruku i ne mogu da vjerujem da mi Sanja (ujedno djevojka na koju se lozim vec duze vremena) salje da bi zeljela veceras da se vidimo.
Sanja je djevojka sa fenomenalnim izgledom (barem po meni). Visoka 180, crna kosa, crne oci, puna usta, male ali cvrste grudi, izbacena guza i duge noge.
Kaze da se vratila sa mora i da zeli da se vidimo jer joj moje laskanje u zadnje vrijeme nije jasno i da zeli da joj sve to objasnim. Pristajem na to, zakazujem da se vidimo u 20h u obliznjem kaficu. Citavo poslije podne razmisljam o tome… U 19h pocinjem da se spremam i ako ni sam ne znam sta me ocekuje – nije mi dala nikakav pozitivan znak.
Doslo je vrijeme naseg sastanka… Nalazimo se u kaficu, pricamo o svemu i svacemu (kako se provela na moru, kako je meni bilo i tome slicne teme) dok me ona odjednom prekide sa pitanjem sta zelim od nje? Kao iz topa, odgovaram joj da zelim nju i da mi je mnogo privlacna i da ne prodje nijedan dan a da je ne pozelim… Pogledala me je u oci i rekla vodi me… Posto zivim blizu, krenuli smo put mog stana. Dok smo se ulazili u zgradu, ja nisam mogao da skinem pogled sa njene guze – bila je utegnuta u helanke… izgledala je tako bozanstveno. Okrenula se, prisla mi, poljubila me tako strasno da sam se u trenutku uzbudio. Spustila je ruku na moju kitu i rekla da me zeli. Rekao sam joj da se strpi dok udjemo u stan i ako sam zelio da je pojebem na stepenicama.
Usli smo u stan i sa vrata smo usli u moju spavacu sobu, gdje me je ona odgurnula na krevet i sa jednim pokretom mi skinula bermude i boxerice. Ispred nje se nasla moja kita koju je ona sa takom slascu pocela da lize i da guta. Lizala ga je od vrha ka dnu, spustajuci jezik i lizuci mi muda. Rekao sam joj da se strpi jos malo jer zelim i ja njoj da pruzim oralno zadovoljstvo na sta je ona predlozila da nastavimo sa pozom 69. Skinuo sam joj helanke i zamolio je da mi prinese tu njenu pickicu. Prvo sam joj polizao sokove koji su joj se slivali niz butine, bila je mnogo vlazna, a onda sam jezikom presao na njen klitoris. dok sam joj lizao i grickao klitoris ona ga je uvlacila svom duzinom i lizala od korijena do glavica, bez prestanka… Poceo sam da je karam jezikom, trudio sam se da ga uvucem sto duze i da ga osjeti a onda sam presao na moju poslaticu – njenu guzu. Poceo dam da joj lizem cmar na sta je ona vrisnula od zadovoljstva. Razvlaceci rukama njene guzu da imam sto bolji pristup, osjetio sam kako se ona jezikom spusta preko mojih jaja i pocinje i ona meni da lize cmar. To mi se prvi put u zivotu desilo i nijesam mogao da vjerujem kako je to dobar osjecaj. Nikada se tako nisam uzbudio i nikada mi kita nije bila veca, a mogu se pofaliti da je poprilicno velika… Rekao sam joj da je dosta ovoga i da hocu da je imam, da udjem u nju, da osjeti svaki dio moje kite… Okrenuo sam je na ledja, stavio njene noge na moja ramena, i polako usao u nju, pri tome joj gledajuci facu kako uziva… Prvo sam usao par puta njezno, a onda poceo sve jace i jace da ulazim u nju sa zeljom da joj pocijepam picku, da me zapamti za citav zivot. Spustio sam glavu na njene grudi gdje sam se jezikom poigravao sa njenim bradavicama, malo lizuci a malo ih grickajuci, dok sam svom duzinom ulazio u nju… Pocela je da me steze, grebe po ledjima, osjetio sam da svrsava a ja sam sve jace ulazio u nju. Imao sam osjecaj da je svrsavala citavu vjecnost dok su njene krike ,predpostavljam, cule sve komsije u zgradi. A onda me pogledala i rekla da ne zeli da jos svrsim prije nego sto joj unistim guzu jer je vidjela da mi je to velika zelja. Ustali smo, usli u kuhinju i postavio sam je na radni sto tako da je njena guza bila “na izvolte”… Namazao sam ga mlijekom za tijelo i polako poceo ulaziti u nju. Trazila je da budem njezan jer joj je to bio prvi put da ga prima u guzu a i ja nisam htio da rasturim tu njenu ljepoticu… Kada sam usao do kraja, osjetio sam da njoj to mnogo prija i poceo sam je jebati tako da sam cuo odzvanjanje udaraca mojih jaja po njenoj guzi… Poslije nekoliko minuta, rekao sam joj da cu svrsiti, na sta mi je ona rekla da ga izvadim jer zeli progutati svaku kap moje sperme… Izvadio sam ga i stavio u usta, i poslije svega nekoliko sekundi poceo sam joj puniti usta… Mislim da nikada u zivotu toliko nisam svrsio, a ona je sve to progutala do poslednje kapi…
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Matorka

Od kasnih adolescentskih dana počeo sam strastveno da razmišljam o načinu vođenja ljubavi i seksualnog iskustva sa starijim damama. Jako su me uzbuđivale i uzbuđuju starije dame u rasponu od 45 godina pa nadalje.
Tako sam prošle godine razmišlajući o svojim dječačkim igrarijama zaista i došao u takvu situaciju da mi se to dogodi.
Naime, na jednom seminarskom putovanju u jedan primorski gradić stiglo je zaista mnogo ljudi iz svih krajeva. Naravno kako seminare nosi glas “sex reliefera” , ti isti gosti su sebi dali za pravo da se u tom stilu malo ležernije i opuste.
Ja sam se već prvi dan počeo da “šmekam” u jednu stariju gospodju, čisto iz moje opsesije prema tom “uzrastu”. Na moje čudo i malu neugodnost ona također nije skidala pogled sa mojih očiju i kao tinejdžerka počela da me gleda i gleda. Sutra ujutru sreli smo se na hodniku hotela i započeo sam neku priču oko njenog izlaganja poljoprivrednih pomagala, u čemu sam bio strogi laik ali sam htio samo da započnem razgovor.
U samom susretu osjetio sam jaku vrućinu u glavi, a moj mališan već se počeo dizati zamišljajući je na sebi.
Ona je bila jako uglađena gospođa.Stasom i Na rukama joj se već mogle primjetiti staračke bore koje je uspješno skrivala svježe nalakiranim noktima.Plavu kosu krasno je uredila minivalom na što je odavala izgledom tinejdžerice i uspješno skrivala svoje pedeset i tri godine.
Uz razgovor mi je pomenula kako ne bi bilo loše da joj pomognem oko nekih registratora da ponesem do njene sobe.
Odmah po ulasku u sobu počela je napasno da me skida i bez ikakvog uvoda bacila me na krevet i počela da mi ga puši.U trenu je već bila gola i ja sam jednostavno strujao cijelim tijelom .
Kad sam naslonuo usta na njene usmine jako velike Vagine počela je da trza u razmacima od po 10 sekundi.Obgrlila me nogama i svoja stopala počela da mi stavlja usta i na nos na što sam se jako uzbudio. S leđa sam počeo da je jebem na što je ona samo puštala neopisive uzdahe zadovoljstva, a ja uspio da svršim kao nikad do tad.
Velikodušno me izljubila i dogovorila idući sastanak poslije večere.
Bilo je to nezaboravno iskustvo sa pravom starkom.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Iznenađenje u diskoteci

Moja zena, Marija, je zgodna crnka koja jos nema 30 godina. Posle nekoliko godina braka počeo sam da maštam kako je jebe drugi muskarac i to me veoma palilo. Na samu pomisao da je probala drugi kurac zestoko sam drkao.

Često sam joj pominjao te svoje maštarije i predlagao joj da jednom proba drugi kurac ali ona nije htjela ni da cuje i uvijek bi se posvađali nakon takvih razgovora.

Posle određenog vremena, u toku sexa, priznala mi je kako mašta da je jebe nepoznati muskarac ali da je to samo mašta i da ne zna da li bi to ikad probala u stvarnosti. Kako je vrijeme prolazilo više joj nisam ni pominjao svoje maštarije i rijetko smo kad razgovarali o sexu a i sve rijeđe smo ga upražnjavali. Mislio sam da i ne voli mnogo sex pa stoga nisam ni insistirao da ga često imamo.

Rijetko kad smo izlazili pa nam je bilo veoma dosadno. Jedno veče odlučili smo malo da izađemo u diskoteku koja se nalazi u obližnjem gradiću. Primjetio sam da je puno vremena provela u sređivanju za izlazak. Obukla je kratki minic i visoke štikle, izgledala je veoma sexy tako da bi svaki muskarac poželio da je nabije na kurac.

U diskoteku smo stigli oko 11 časova, bila je gužva. Kako su u diskoteku samo visoki stolovi za stajanje jedva smo našli mjesto pored stola. Za našim stolom su, pored nas, bila još dva muškarca koji su ispijali neko žestoko piće djuskali gledajući oskudno odjevene cure. Naručili smo piće, odlučili smo se za alkohol iako nikad ne pijemo. Ona je naručila pelinkovac a ja špricer. Popila ga je skoro na ex i naručila drugi. Primjetio sam da se polako opušta, đuskala je i zanosno uvijala kukovima. Ja nisam volio da igram, što je njoj jako smetalo, tako da su za našim stolom djuskali jedan od momaka i ona. Oba momka bili su jako zgodni, koliko to ja mogu da ocjenim, visoki i jako razvijeni, crnog tena.
Kako je vrijeme odmicalo primjetio sam da Marija flertuje sa momcima za našim stolom što me je u tom trenu iznerviralo. Oni su se sve više približivali njoj tako da su se u djuskanju dodirivali. Vidjeo sam pozudu u Marijinim ocima i znao sam da je napaljena. Počela je razgovor sa jednim od njih ali od preglasne muzike nisam čuo o čemu su razgovarali. Posle par minuta rekla mi je da mora do toaleta. Primjetio sam da je momak sa kojim je razgovarala nestao pa mi je proletjela misao kroz glavu da nisu negdje zajedno ali sam mislio da umišljam i da nema šanse znajući njene stavove. Prošlo je par minuta i nije se vraćala, u tom trenu je zazvonio telefon drugom momku koji je bio sa nama za stolom pa je i on otišao. Pomislio sam da su napustili klub i otišli. Odlučio sam da i ja pođem do toaleta dok se Marija ne vrati. Ušao sam u muški toalet, u jednu od četiri kabine koje nisu bile međusobno pregrađene do plafona. Odmah sam začuo muški glas iz susjedne kabine “Sad je ti malo jebi od pozadi a neka meni puši”. Odmah sam shvatio da dva tipa zajedno razvaljuju od kurca neku ribu. To me je napalilo tako da sam počeo da ga drkam u toaletu. Ubrzo sam začuo jako poznat glas “Koliki ti je kurac, polako molim te”, to je bio glas moje Marije, šokirao sam se! Brzo sam došao sebi i odlučio da ih ne prekidam nego da pratim kako će situacija dalje odvijati. Tip je počeo žestoko da je navlači na kurac i ona je počela da vršti ali drugi joj je brzo, izgleda, začepio usta kurcem. Odlučio sam da se popnem na wc šolju i da, preko pregrade, vidim scenu kako moju ženu obrađuju dva muškarca. Kad sam se popeo vidjeo sam ogromnu kurcinu, sigurno 24 cm i jako debelu kako u snažnim naletima puni pičkicu moje ženice dok ona malo manji komad drži u ustima. Jecala je od zadovoljstva dok je primala bez problema ogromnu kurčinu naslonjena rukama na poklopac wc šolje. Počela je da viče mumlajući sa kurcem u ustima „kako je dobro, koliki ti je kurac, mmmmmmmm, ahhhhhh, ne mogu više da izdržim, polako svršiću!“ U tom trenu je još samo rekla „ohhhhh“ i vrišteći počela da svršava, grčeći se na ogromnoj kurčini korpulentnog mladića. Momak je izvadio kurac, koji je bio sav mokar od njene pičke, i počeo da joj svršava po butinama i dupetu. U tom trenu je svršio i drugi momak u Marijina usta, ona je progutala svaku kap sperme a zatim oblizala obadva kurca svojih jebača. Pušila im je naizmjenično i opet su bili spremni za akciju. Oči su joj sijale od uzbuđenja i vidjeo sam da je prija ova situacija. Ustala je i rekla: “Želim da me jebete zajedno, da me razvalite od kurca, ko zna kad će mi se pružiti opet prilika a želim da vas osjetim kako ulazite zajedno u mene”. momak sa velikom kurčinom je sjeo na poklopac wc solje. Moja žena ga je zajahala i počela da se silovito nabija ljubeći mu vrat i mišićave grudi. Drugi joj je prišao od pozadi i polako počeo da ulazi u njeno dupe. Bila je u sendviču! Uživala je, jako je stenjala “ahhhhh, kako dobro jebete, napunite me spermom” ubrzo je počela da se koprca i bacaka sa dva kurca u sebi, svršavale je u serijama snažno grleći mišićavog muškarca ispod nje. Ubrzo su svršili i oni i iz Marijine pice i dupeta se cijedila sperma. Ostala je da se ljubi sa njima govoreći im kako se nika d u životu nije bolje pojebala. Brzo sam izašao i vratio se za našim stolom, posle par minuta stigla je i Marija.

Odlučio sam da joj ne otkrivam šta sam upravo gledao. Kad je došla pitala me gdje su nestali momci koji su bili sa nama i prokomentarisala kako je tek počela da se zabavlja a oni su pošli. Bio sam i bijesan i ujedno napaljen. Zavukao samo ruku pod njen minić i osjetio da nema gaćica i da su joj butine vlažne što od sperme što od sokova iz njene pičke. Uhvatio sam je za ruku i poveo u isti toalet u kojem je maloprije svršila vrišteći. Zadigao sam joj suknjicu i počeo divljački da se nabijam u njenu još vrelu pičku. Toliko je bila raširena i vlažna da me nije ni osjetila a ja sam već svršavao po njenom dupetu.

Nikad joj nisam pomenuo šta sam vidjeo ali sam primjetio da je njena želja za seksom porasla i da mašta da je opet dobro pojebe nepoznati muškarac.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Na otoku - I dio

Na fakultetu sam upoznala Miju. Brzo smo postale dobre prijateljice. Mija je živjela sa mamom koja je često bila na putovanju, tako da smo dosta vremena i noći provodile kod nje. Fakultet nam je išao dobro i kad je završila 3 godnina odlučile smo, za dobar uspjeh, otputovati na more kroz cijelo ljeto. Neće nas biti u Zagrebu skoro 2 mjeseca. Budući bi tako dugo ljetovanje koštalo mnogo novaca, Mijina mama se dogovorila da ljetujemo na Visu kod Mijinog tate. On je imao apartmane, tako da bi mi dobile jedan i uživale.
No stvari nisu išle baš tako kako smo mi planirale.
Kad smo došle na Vis ispalo je da su svi apartmani zauzeti i da će mo morati odsjesti u kući njenog tate u jednom malom seocetu.
Došle smo i pozvonile a vrata nam je otvorio muškarac kakvog ja još nisam vidjela. Mijin tata bio je prezgodan!!! Velike smeđe oči, smeđa kosa i tamna put, nosio je lanene krem hlaće i bijelu košulju kratkih rukava koja je savršeno ocrtavala njegovo predivno tijelo.
Jedva sam disala, srce mi je lupalo ko ludo, bojala sam se pogledati ga u oči, da ne bi vidio koliko sam se napalila.
Mija ga je poljubila i utrčala u kuću ostavivši me zbunjenu pred vratima. Pružila sam mu ruku, izmucala svoje ime i krenula ući.
Primio me za ruku i nije ju puštao tako da sam pri ulazu otarala svoju ruku o njegova prsa, nasmijao se izazovno, pogledao me i odkomentirao:
“Mija mi nije rekla da dovodi ovakvog komada, da je pobrinuo bi se da si što dalje od mene, da mi nešto ne padne na pamet” Zbunio me takvim komentarom i nisam znala što da velim – a on je na to rekao “morati ću reči Šimi da dovede Marka, sigurno će ti se svidjeti, tvojih je godina i zgodan je, Mija i on su ko braća, tko zna možda završiš s njim…” Aha – znači nije ono komentirao zbog sebe, pomislila sam, bilo mi je čak i malo žao ali….

Dani su prolazili, Marko nije bio zanimljiv a incidenti sa Sašom – Mijinim tatom, bili su sve češći, činilo mi se kao da iskorištava svaki moment da me dotakne ili izazovno gleda al uvjeravala sam se da to nije istina.

I onda opet krene ono loše – Mija je stala na mrtvu osu i imala alergijsku reakciju pa je morala u bolnicu na par dana. U kući smo ostali sami Saša i ja.

Prva noć prošla je mirno jer je bio zabrinut za Miju al već iduće jutro dok sam spremala doručak …
Ušao je u kuhinju i pozdravio me, zacrvenila sam se i nastavila rezati rajčicu. Prišao mi je iza leđa, stajao mi je tako blizu da sam mogla osjetiti kako mu se kurac napinje i želi pobjeći iz hlača. Ispružio je ruku i uzeo komadić rajčice, kao da je došao po nju, pri tom se potrudio da dotakne moju ruku. Prestala sam rezati i jedva sam disala. Osjetio je da ga želim, zagrlio me oko struka i poljubio u vrat, zažmirila sam, šapnuo mi je na uho – želim te – moje disanje govorilo mu je – samo naprijed.

Polako je klizio rukama do mojih grudi a poljupci su se približavali mojim željnim usnama.
Kad me poljubio počelo mi se vrtiti u glavi. Okrenula sam se prema njemu i strasno mu uzvratila poljubac. Prije no što sam se snašla, ležala sam na podu kuhinje a njegove ruke skidale su moju haljinicu. Na brzinu je skinuo svoju odjeću i moje gaćice te legao na mene. Jedva sam čekala da ga primim u sebe.
Nije bilo mnogo predigre, rekao mi je da ga mora odmah metnuti jer ne može više čekati.
Kad ga je prislonio na moju macu rastvorila se kao da je cvijet, tek je prodirao u mene a ja sam već doživljavala orgazam. Nije bio grub, ulazio je do kraja pa ga izvlačio van skroz do glavića. Vodili smo ljubav skoro pola sata prije nego je svršio u mene. Legnuo je kraj mene na pod te rekao. Mala ovako nisam želio nikoga do sad, ako želiš ovo nastaviti onda želim da to nije samo tvoja ljetna avantura.
Nije ni znao koliko sam to željela čuti, zaljubila sam se na prvi pogled, očito i on u mene, bio je sve što sam ikada tražila u muškarcu.
Te noći sam se preselila u njegovu sobu, rijetko smo iz nje izlazili, u roku 5 dana znala sam da je on muškarac mog života i on je znao da sam ja njegova buduća žena, ali kako to reći Miji
Mija se nakon 13 dana vratila iz bolnice……
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Fantazija

Ponedeljak jutro je. Ustajem sa prvim znacima sunca da bi se pripremio za posao. Mrzovolju prvod radnog dana u nedelji, kao cekicem, lomi pogled na moju slatku malenu. Jos spava i njena crna duga kosa izgleda kao najlepse niti koje su utkane u svileni jastuk na kome spava. Ispod tankog pokrivaca naziru se njene prelepe obline koje izgledaju kao najlepsi pejzazi koje je ljudsko oko videlo. Laganim poljupcima po vratu je budim, obuhvatam i iznosim na kauc na terasi. Nastavljam da je ljubim, lagano je skidam dok me ona, kao svila neznom rukom, miluje po celom telu. Njeni dodiri i topao vetric mi miluju kozu tako nezno da snazni impulsi prolaze svuda kroz mene sabirajuci se u preponama. Kita mi postaje sve veca i sve tvrdja. Osetivsi to, ona pocinje da me lize po stomaku spustajuci se sve nize. Jednim potezom mi svlaci gacice i pocinje zestoko da ga pusi. Njen vlazan i topao jezik na mom glavicu dovodi me u stanje ekstaze. Jedva uspevam da drzim oci otvorene i da je gledam kako njise glavom napred-nazad i gutajuci moju nabreklu kitu. U isto vreme njene ruke su na mojim jajima, pa na guzi, ledjima… Iako bi sada najradije usao u nju, lagano sam je odgurno na krevet i poceo da je lizem po vratu, ramenima, cvrstim grudima…Njeni uzdasi me pale sve vise i vise… prelazim vlaznim jezikom preko njenog zategnutog stomaka i dolazim do cilja, do mesta svih mesta, mesta pocetka i kraja. Do tog divnog mesta zbog koga mi muskarci gubimo glave svaki put, iz dana u dan, iz godine u godinu. A kako i ne bi. Polako jezikom dolazim do klitorisa, jezikom ga lagano mazim, zadirkujem, usnama ga povlacim napred-nazad, sve dok prstima ne pocnem da ulazim u nju. Prvo, u njenu toplu i vlaznu picu guram srednji prst a sa domalim i kaziprstom lagano trljam predeo izmedju butina i usmina. Polako u nju stavljam drugi pa i treci prst. Dok lagano guram prste napred-nazad jezikom lizem klitoris i slusam njene uzdisaje i osecam drhtaje. Ustajem, povlacim je ka sebi i lagano ulazim u nju. Prvi dodir mog glavica i njene vrele i vlazne pickice je nesto sto me, svaki put, na sekundu onesvesti. Taj trenutak spoja mene i nje, i osecaj laganog ulazenja u njenu unutrasnjost je najvise moguce osecanje. Osecanje za koje vredi ziveti. Ritam ulazenja se polako ubrzava tako posle dva-tri minuta drzim obe njene noge i ulazim najbrze sto mogu. Potom ulazim najace sto mogu, gurajuci ga u nju do maksimuma. Ona vristi i dahce i vristi i trazi jos…jace…brze….Vadim ga iz nje i okrecem je na ledja. Dogy style prosto obozavam. Ruke su mi na njenoj prelepoj guzi, udaram je od nazad bez prestanka. Ruke joj stavljam na ledja drzim ih, i ulazim u nju jako, jako…cujem svoja jaja kako je udaraju. Potom je hvatam za kosu i nastavljam nepromenjenom zestinom da ulazim. Ona dahce, glasno, glasnije…svrsila je i na kiti osecam njene sokove. Vadim ga i stavljam joj u usta. Lize ga, mazi, drka sve dok ne svrsim po njenim grudima. Brzo ga stavlja nazad u usta i nateze ga, lize, lize i lize sve dok ponovo ne ocvrsne. Okrecem je na ledja, sirim njenu prelepu guzu, i guram prst u tu predivnu drugu rupu, pa jos jedan…ona moli da joj da stavim. Ulazim silovito uz njen vrisak, spustam ritam pa ponovo ubrzavam. Menjamo polozaj, sedam na ivicu a ona seda na mene okrenuta ledjima. Ponovo ga nabija u guzu, sve jace i jace…i sve je glasnija i glasnija…Par trenutaka pre ponovnog svrsavanja vadim ga iz nje, ona leze na stomak i ja joj ponovo nabijam u guzu…svrsavam u njeno dupe uz njeno stenjanje.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Gospođa Ljilja

trenerku koja je savršeno isticala njenu oblu guzu i tesnu majičicu koja nije dala ogromnim sisama da bilo gde idu.Zatim bi trčala oko naselja i sva zadihana i znojava pojavila bi se za nekih sat vremena ponovo ispred svoje luksuzne kuće u najlepšem delu beogradskog Dedinja.
Ja sam bio student, živeo u sobici kod tetke, i ujutru nisam imao pametnija posla od pijenja kafe i čekanja da se gospođa Ljilja pojavi ,i kasnije da se vrati.Moja kuća je bila odmah pored njene, a terasa je izlazila na ulicu.Jedno jutro, posle celonoćne terevenke, mamuran, ustao sam rano, seo na terasu, kad se pojavila ona.Čulo se otvaranje nekih vrata, izašla je lagano na ulicu, nameštala trenerku, pa se igrala sa kosom vezujući je u rep.Pogled joj je pao na mene, zdravo komšija i ode. Krvavim očima sam gledao njenu predivnu guzu , tako je prelepo mešala da je to hipnotisalo.Buljio sam i buljio dok nije zamakla iza ćoška.Kad sam došao sebi , shvatio sam da mi je kita skočila do neba.
Najjebozovnije biće na planeti, visoka, vitka, kratke plave kose, a kasnije sam primetio i savršene, bar za mene, sise koje imaju žene u kasnim tridesetim, velike a istovremene dobro upakovane.Za takve sise sam imao dobro oko.Njena koža je bila pomalo tamna, kvarcovanje je radilo.Ona nije bila očuvana ženska, kako se to u priči kaže, već prava matorka kakvu sam uvek priželjkivao.Do tad sam jebao par klinki, ali za sad do ovakve nisam prišao ni na kilometar.
Za par dana sam saznao sve, da joj je muž neki budža, da ne radi ništa sem ulepšavanja, ali sve što sam smislio je da sedim i čekam.Ona bi govorila dobro jutro i ćao na povratku i meni je ostalo da jebem sopstvenu devojku do iznemoglosti svaki dan, što se ovoj baš sviđalo, ali mojoj kiti nije bilo lakše, digao bi me ujutru da gledamo gospođu Anu tačnije od sata.Sa druge strane, počeo sam da tripujem da svako jutro majica bude malo kraća, ili trenerka malo uža, i to ćao bude otegnutije.Razuverio bih sebe lako, dok se tog jutra nije pojavila umesto u trenerci, u kratkom mini sorcu.Noge su joj bile savršene, duge, izvajane. Samo sam čuo sebe:
-Gospođo, da li biste trčali u društvu?
Sledeće čega se sećam je da sam trčao, trčao, a ona je bila pored mene.Njen parfem me je mamio, mirisala je na seks, a kad bih spazio iz profila sise kako idu gore dole, bilo mi je loše. Trčala je brzo, često se osvrtala da vidi idem li kad bih zaostao, a ja sam se upinjao kao nikad, bio sam skroz u znoju.Trčali smo kroz neku šumu, počeo sam da posustajem, njena guza je bila sve dalja, kurac mi se opet digao i žuljao, mrzeo sam ga.Odjednom se ona baci na zemlju, pade na lice i prevrnu se kao džak.Zbunjen, prišao sam, usput sam primetio kamen koji je virio iz zemlje, spotakla se.Ležala je na leđima, imala je malo krvi na licu, gledala me uplašeno.Iinstiktivno se spustih ka njoj.Dodirnuo sam joj kosu, bila je mala ogrebotina na čelu:
- Nije ništa, rekoh.
Disala je brzo, sise su se podizale i spuštale malo me dodirujući, moja ruka je bila na njenom
stomaku. Koža je bila čvrsta, a glatka od znoja.Poljubio sam je u posekotinu i malo zavukao ruku u kosu.
- Jesi dobro?
Osetio sam njene ruke na leđima, išle su gore dole bez cilja.Odjednom sam osetio nešto na
jajima.Savila je nogu i češkala me.Bez reči sam krenuo da je ljubim,uvalio sam joj jezik i nisam prestajao. Leva ruka mi je sama krenula ka šorciću, otkopčao sam ga u bunilu, unutra je bilo toplo i vlažno. Prestala je da me ljubi i zabacila glavu, aaaaaaah.Desnom rukom sam joj sklonio majicu i uzeo sisu u usta.Cedio sam, dudlao, lagano prelazio jezikom pa onda divlje grizao, ujedao jednu pa drugu.Mazio sam je dok nisam osetio da se dobro napalila, onda naglo prestao, skinuo se i brzo, dok još leži, uvalio joj kurac u usta.Nabijao sam, nije se bunila, a i da jeste ne bi mnogo pomoglo.Počela je da ga liže i gricka, ali sam ja terao sve dublje i dublje.Dozlogrdilo mi je brzo, pa sam izvadio, grubo je okrenuo, naterao da se namesti kao ker i polako joj uvalio otpozadi.Jebao sam kao nikad.Gurao sam i gurao, stenjao i urlao, a šuma je odjekivala.Od nje se čulo samo glasno disanje i poneki uzdah kad ostane bez vazduha.Svršio sam u nju, napunio sam je do vrha čini mi se.Odmah je ustala, obukla se, nasmešila, rekla ćao i otišla, niz nogu joj je curila moja sperma.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Iščekivanja

Opet te čekam, po ko zna koji put. Ućićeš u stan i proveriti da li sam sve pospremio i uredio, nesmem ništa da pitam. Skinućeš sve sa sebe. Pretržiću svaki deo tvog tela tražeći tragove tvog večerašnjeg partnera.
Najčešće su ti umazane grudi. Izgleda da tvoji nezasiti prijatelji najviše vole da se isprazne po njima. Već sam počeo i da ih prepoznajem, po stilu, jedan ga samo istrese i ostavi tako, dok drugi svojom mlohavom, ali i dalje velikom kitom, obilan sadržaj razmaže po tvojim krupnim dojkama. Dugo te lupka po bradavicama i licu, to ga jako pali, želi da ga nakruti ponovo.
Dragi su im i tvoji krupni i jedri guzovi, kad ih vidim ulepljene znam da ti je bilo lepo. Najviše voliš kad učine da se osetiš kao kuja. Obožavaš lupkanje jaja u tvoj klitoris, zbog toga voliš leto jer možeš da snimaš sadržaje muških gaća po plaži i zamišljaš kako bi te samo oni lupkali.
Uvek si ljuta kada dođeš s ulepljenom kosom, to mora da je onaj blesavi taksista koji te ucenjue slikama. Na njegov poziv moraš da izadješ uđeš u njegov auto i brzinski mu ispušiš kurčinu i da dozvoliš da ti se izrolja po čitavom licu i kosi.
Najinteresantnije je kada ne nađem trag. Pogledam te, zagonetno se smeškaš. Širim ti noge, gledam te u lice, vidim ti blaženi osmeh. Ulazim sa lakoćom, sa dva prsta, mazno se vrpoljiš. Unutra je često jako sluzno, ovo nas pali, jako. Ližem ti klitoris i duge prste zabijam sve jače, treseš se. Mica (tako joj tepamo) je često baš puna. Kako bih ti ga rado stavio, ali ne daš mi. amo meni ne daš, jer sam te ja na sve ovo naveo, upoznavajući te sa tipom kojeg sam našao na netu. Mislim da mi nikad nećeš oprostiti što sam od tebe napravio pohotnu droljicu koja jedva čeka da se neko isprazni po njoj ili u njoj nebi li to pokazala svom dragom mužiću, kojem se kruti na sam pomen toga.
No dešava se da u Mici nema neobičnog sadržaja, ispitivački te pogledam, a ti mi samo istrćiš guzu. Prstom vlažnim od tvoje pohotnice ispitujem guzu, ako lako prodrem, jasno mi je. Neko je bio tamo gde moj drugar nije nikad kročio. Uđem prstom, izađem i iz tebe poteče beličasta tečnost, sve mi je jasno. Ali ako nije ni to, šta je onda?
Pitam te: – Dušo pa ti si imala i večeru.
Samo se smeškaš i prisećaš kako to deluje efektno na tvog pastuva, kada ti se sjuri do grla gledajući te u ispupčene oči, dok se boriš za vazduh, a on ti čitav sadržaj jaja sasipa duboko u grlo.
Igra je završena, vodim te u kadu i detaljno ispiram, ako sam dobro sredio kuću ispričaćeš mi večarašnje dogodovštine i možda mi par puta prošetaš kožicu, gore dole, što je dovoljno da obilno prsnem po celom kupatilu.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Crni Đorđe

Crni Đorđe beše seoska luda. Momčina od dvadesetak godina, u leđima “dva sa dva”, glavat, crn ko ugarak (sećam se da ga je Ružica rodila u Beogradu, pri kraju prve godine fakulteta, pričalo se sa nekim crncem i veselnica umrla na porođaju), nem ( ono, nešto je mrndžao ali se tek poneka reč mogla, istina teško, razumeti. Živeo je sa babom i dedom na kraju sela i služio ovdašnjim mangupima i ispičuturama za sprdnju, a majkama da njime plaše nemirnu decu.
Elem, bio je seoski vašar i Crnog Đorđa su mangupi napili. Ludeso je po ledini oko crkve, mumlao, rušio tezge sa liciderskim srcima i plastičnim pištoljima i nekako dobauljo, kaljav, umazan, izgreban trnjem divljih kupina do naše kapije i tu se smandrljo u kanal.
- Bako, bako! – čula sam vrisku mojih unuka Nele i Marije pred samo veče kada su ga tu spazile – Umro Crni Đorđe!!
Istrčim i nađem ga pijanog, obeznanjenog i jadnog. Smirim curice (Nela je tek napunila dvanaestu, a Marija je imala godinu manje) i uz njihovu pomoć ga nekako dovučem u kuću. Šta ću, bilo mi ga žao jadnička. Kako sam već godinama živela sama (muž umro mlad, sin se oženio i radi u gradu, samo mi ćerke pošalje za školski raspust da mi prave društvo) navikla sam da rmbam, teglim i da nemam straha ni od ljudi ni od neljudi.
Devojčice i ja unesemo u sobu plastičnu kadicu sa mlakom vodom i otpoče akcija sređivanja Crnog Đorđa.Nekako mu skinemo uništenu košulju i dobro ga operemo od glave do kaiša. Dva puta smo menjale vodu koliko je bio umazan. Za to vreme on je samo mumlao i brektao ko parna lokomotiva, težak ko crna zemlja.
- Nela, Marija!!- čulo se dozivanje komšijske dece – Hajte, počela igranka!!
- Ajte vi deco, ja ću sama završiti sa mučenikom i neka ga ovde dok se ne otrezni, a vas dve da ste u sobi pre ponoći! I nemojte trabunjati komšijskoj deci o ovoj sramoti!!
E sad je nastupio teži deo. Trebalo je Crnom Đorđu skinuti iscepane pantalone. Namučila sam se sa tim ko grešnik i umalo nisam pala u nesvest! Ko što naš narod kaže “ Kad ti bog uzme pamet bar ti da kurac!” – a ovom Đorđu je vala dva puta više dao nego što je uzeo!! Istina, za mojih pedeset i kusur godina nisam baš nešto imala prilike da upoređujem te alatke ( a u poslednjih deset godina sam – Bože me prosti – živela ko kaluđerica) ali za ovo i to je bilo dovoljno da shvatim da momak ima buzdovan poput konja. Ležao mu je mrtav do pola butine sa glavučom ko dečija pesnica!!
Odjednom me probi neka hladna znoj ,a celo telo mi poče igrati ko da sam dobila groznicu. Sreća te devojčice odoše, mogao ih je fras strefiti. Šta ću, uzmem onaj sunđer i nastavim da perem veselog mladića: noge sve do nožnog palca, butine, stomak a oči mi zakovane za onu nemam. Nikako da i nju sredim i završim sa započetim poslom. Grlo mi suvo a srce bije mo malj. U ušima zuji ko da sam glavu turila u košnicu. Kud ću, šta ću najzad mu uhvatih kurac levom rukom ispod same glave. Majko mila jedva ga obuhvatih šakom, a ona ladna ko u mrtvaca! Đorđe zamumla jače, trgoh se i ispustih kurac. On šljepnu o butinu. Uzeh ga punovo samo čvršće, podigoh u vis i počeh da ga brišem sunđerom. Trljala sam ga pažljivo od korena do glave, sa svih strana i više nego što treba. U tom poslu uzeh ga i desnom rukom da svučem penu, gore-dole, gore-dole i shvatih da ga polako drkam! Bože šta to, grešna činim?! Trgoh se, prekidoh sa tim i brzo ga oprah čistom vodom. Crni Đorđe je ležao na podu moje letnje kuhinje, opran, ugruvan, pijan i obeznanjen, raširenih nogu sa kurčinom koja mu je sada ležala na stomaku do samog pupka, i mudima ko u bika! Klečala sam pored momka polusvesna, osećajući kako mi u malom stomaku kljuca neka žiška i ko da je živa klizi sve niže i topi se. Joj pa to sam ja mokra.Turih ruku međ moge a tamo čitava bara! Majko mila, moja davno osušena pička je odjednom oživela, natekla i ko rascepljena dinja slinila na sve strane. Stisnuh je šakom i butinama i svrših tresući se celim telom ko uključena u struju.
- Ahhh, mmmh, joooj!!- provali mi iz grla
- Mamh, phr, puff!!- brektao je Dorđe ispred mene
Dolazio je novi talas, opet iz stomaka, pa niže, još niže do mokre pičke u koju mi upadoše dva srednja prsta koja počeh da grozničavo guram i vadim iz nje. Izdadoše me noge pa padoh postrance, glavom na Đorđev stomak ne vadeći ruku iz pičke. Butine su mi poigravale, falilo mi je vazduha, razrogačenih očiju i širom otvorenih usta dahtala sam kao davljenik na koji santimetar od njegovog kurca. Isplazih jezik i laznuh ga po roze glaviću. Pa još jednom. Pa opet. Spustih glavu malo niže u pokušaju da ga obuhvatim usnama. Nije išlo. Nikako da zinem koliko treba, a i kurac mu poče da poskakuje. E nećeš vala! Izvadih desnu šaku iz pičke, zgrabih ga krvnički i nabih u usta. Jedva mu obzinuh glavu. Disala sam ko trkačka kobila na nozdrve koje su se širile i skupljale i drkala ga jako sisajući.
- Mfff, ahhh,mmmm- mumlao je
Osećala sam kako mi se vilice šire. Bože, pa to mu se kurac budi, kruti i još raste!! E sad treba iskoristiti priliku. Ponovo kleknuh pored momka, uhvatih mu kurčinu sa obe ruke, koje počeše da klimaju gore-dole u isto vreme nabijajući ga sama sebi u razjapljena usta. Coktala sam i sisala ko prasici krmaču mlateći glavom gore- dole, pa onda levo desno povremeno ga vadeći iz usta ko pampur iz flaše uz sličan prasak. Sa uživanjem sam pušila kurac, sa uživanjem sam ga drkala, sa uživanjem sam ga balavila i njime sama sebe šamarala. Joj, posle deset godina imam u rukama kurac i to kakav – kurčinu!! Raskopčah bluzu, a sise mi same ispaduše napolje, ko dva šarana, teške i bele, sa ukrućenim vradavicama većim od najvećih jagoda u mojoj bašti. “Sad il nikad!“ prođe mi kroz glavu i opkoračih Crnog Đorđa, dobro se pridigoh i oberučke naciljah njegovu kurčinu u moju sluzavu pičku.Kao da gurnuh usijani žarač u sebe.Natakoh se nekako na pola ukrućenog koplja. Dalje nije moglo! Osećala sam ga u samoj materici, a pička mi se grčila ko luda. Oslonih se o laktove i počeh da klizam gore – dole. Pička mi je slinila, pucala…Počeh da kružim kukovima, da stiskam guzove, da mu trpam sise u usta. Onda se lagano uspravih i još malo nabih, pa još…Jooooj urliknuh ko ranjeni lav kad ga osetih celog u sebi i istog sekunda svrših po drugi put!
- Bako šta ti je?!
Trgoh se i ugledah Nelu i Mariju u sobi.Stajale su i začuđeno me gledale. A šta su videle: još uvek obeznanjeni Đorđe leži na podu, ja klečim na njemu (nabijena na njegov ogromni još uvek kruti kurac) prekrivši ga suknjom od grudi do kolena, raskopčane bluze i ispalih sisa.
- Ništa deco, ništa. Ubih se radeći oko ovog momka, a on još u bunilu. Dodajte mi taj sunđer!
Uzeh sunđer i počeh ko luda da mi riban prsa, vrat, lice, kao da ribam tepih napred nazad u isto vreme nabijajući se i dalje na njegov kurac. Oh, jebala sam se i dalje, ali sada pred svojim unukama a da to one nisu znale!
- Bako da ti pomognemo?
- Neka, neka, sama ću. Evo još samo malo, još malo i gotova sam , gotova…. –stenjala sam ubrzavajući ribanje – Evo, evo, svršavam, svršaaaavam!!!
I svrših po treći put opet urlajući i sruših se pored Đorđa. E sada spadoh sa kurca koji osta mokar i sluzav da ponosno poigrava. Disala sam glasno, srećna i izjebana kao nikad u životu.
– Bako jesi li dobro? – pitala me je uplašeno Nela
Obe devojčice nam priđoše i čučnuše pored nas.
- Odlično, odlično. Evo, sad da privedemo ceo poso kraju pa na spavanje – rekoh
im, pridigoh se i mirno, kao da radim najobičniji kućni posao uzeh Đorđevu kurčinu u desnu ruku i počeh da ga drkam. Cimala sam snažno i uporno dobrih deset minuta. Momak je mumlao, stenjao, tresao glavom, kukovima i sve više mu se stezao svaki mišić na telu. Najzad i on urliknu i poče da svršava. Špricao je ko konj dugo i obilno. Sperma je prskala po celoj sobi. Brzo se sagoh i nešto od nje mi obli lice. Pustih mu kurac i sa obe šake razmatah njegvu spernu po svom licu i sisama. Šake oblizah. Kako je bila gusta I ukusna!!
- Mogu li da probam?- upita Nela i ne čekajući odgovor svojim malim šakama uze Đorđevu kurčinu, prodrma je malo, umaza šake spermom i poče da je utrljava sebi na lice. Marija samo umoči kažiprst u baricu sperme na Đorđevim grudima i poliza prst.
- Nekako je …čudan ukus.- reče – Mmm, nije loše!
- Nije, pile bakino – nasmejah se – Nije!!
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Gospođa na barci

Par dana prije mog godisnjeg u stan ispod naseg, doselila se gospodja od svojih 59-60 godina. Sin i snaha kupili joj stan, a ona je ostala udovica od svoje neke 38 godine. Kako zivim u Zagrebu, a kod roditelja dolazim preko ljeta , inace sam iz jednog mjesta na moru, jedno jutro kad sam se probudio i onako snen dosao u dnevnu, vidjeh gospodju, koja je drzala do sebe, i kojoj se nikada ne bi dalo toliko godina. Nakon sto nas je moja stara upoznala, i nakon sto sam si skuvao kavu, sjeo sam sa njih dvije. Tada sam saznao da je udovica i sve ostalo kako se preselila u nase susjedstvo. Gdje se kupate, upita je moja stara, pa ne idem bas na palazu, ne volim guzve, odgovori ona. Pa moze vas moj sin provozati barkom ako hocete, ja ih pogledam , jer sam lagano popizdio sta mi stara gura ovu starku na barku. Pa volila bi, moram priznati da se odavno nisam provozala barkom, a i to bi mi bilo idealno da se malo osuncam, pogleda prema meni, ako ti nebi smetala, rece. Ma kakvi, ionako danas nisam imao nista u planu, rekoh a cijelo vrijeme psovajuci u sebi, pa mozemo popodne ako hocete, rekoh. Moze, kada, upita ona, pa negdje oko 16 sati, da sunce malo padne, da ne bi izgorili. Bas ti hvala sto brines, rece, bas mi je drago. Dogovorili smo se da dodje u porat, di mi je barka na vezu. Ja sam stigao malo prije naseg dogovora, i usao u barku da je malo ocistim, jer navecer klinci divljaju po luci. Dobar dan, zacu glas, evo ja na vrijeme, sa vesela rece moja susjeda. Udjite , rekoh, te joj pruzi ruku da joj pomognem uci.Imala je na sebi neku haljinu i siroku majicu, i naravno sesir na glavi, slamnati, odmah sam se sjetio onih starih filmova, gdje gospodje idu sa barkom obucene isto kao ona. Tu sam se malo nasmijao, ona me pogleda , oprosti rece, i zacudjeno me pogleda, ma nista, rekoh joj zasto sam se nasmijao, sto je ona prihvatila sa odobravanjem, pa ipak sam ja starija, ne bi valjalo da dodjem u uskim hlacicama, i samo u gornjem dijelu kupaceg, rece. Polako smo krenuli, tek kad smo odmakli prema pucini, ona skide sesir, vrijeme je da se raskomotim, rece i skide majicu, i onda se pojavi gornji dio kupaceg koji je bio pun njenim sisama, a one su stajale kao da je mladja jedno 20 godina. Nisam mogao skinuti pogled, kad je skinula haljinu tek tada vidjeh da ona ima tijelo za pet, starija zena sa ovakim tjelom stoji ispred mene, sami na barci, nisam mogao vjerovati. Stavila je sesir na glavu i sjela na provu da se sunca , a ja nisam mogao skinuti pogled sa nje. Mozes li me namazati rece nakon nekog vremana, da ne izgorim, rece. Naravno, te uzeh kremu za suncanje koju mi je dala da je namazem po ledjima. Sjeo sam pored nje i lagano je mazao, primjetio sam da je zatvorila oci i uzivala. Nista mi nije padalo na pamet da probam poduzeti, jer je susjeda i dosta starija od mene, a bruke da popizdi , u zemlju bi propao. Eto, je li dobro, upitah kad sam je namazao, je hvala, rece. Ajde da ja sad tebe namazem , rece da i ti ne izgoris, skini majicu, samo sam je pogledao, ok, rekoh, te sjedoh pored nje i skinuh majicu. Pocela me mazati, uh da nas sad netko vidi rekao bi vidi stare sto se prihvatila mladog mesa, rece, ma ne brinite, em sto smo daleko i nitko nas ne vidi, a i ne drzite meso nego me samo mazete, rekoh ko iz topa, potpuno ne razmisljajuci. E da ti znas da ja od kako sam udovica nisam osjetila musku kozu, osim prilikom rukovanja, rece nastavljajuci me mazati. Ne mogavsi vjerovati sta je rekla okrenuh se, hocete reci da od kako ste ostli udovica niste bili ni sa jednim muskarcem, upitah zacudjeno. Da , sta je tu cudno, rece ona malo se zacrvenivsi, ali nastavlajuci me mazati. Tu sam puko skroz na skroz, polako se pridikoh i skidoh kupace, kurac mi je vec bio napola dignut, i sjedoh pored nje. Ona me gledala bez rijeci i sa cudjenjem u ocima. Sjedoh pored nje i uze je za ruku i prinesohe je na kurac. Evo da malo osjetite mesa, rekoh kroz osmjeh, ma sta je tebi, sta ti to radis, bezobraznik, rece ali ne micuci ruku sa kurca. Ajte , malo da se prisjetite, rekoh i pogleda je u oci. Ne, ne pada mi na pamet, rece ona, vozi me odmah nazad. Ma dajte, sve necete ali ga ne ispustate iz ruku, rekoh. Pa kad si me sokirao, rece, skinuo si se i stavio mi ovu mrcinu u ruku, rece pogledavsi mi kurac koji je vec bio gotovo dignut. Pa jel vam odgovara, upitah je, ma di ce mi odgovarati, i da hocu nesto ne znam di bi sa tom tvojom mrcinom. Ja se sagnuh i polju bi je, e sad si stvarno pretjerao rece, i ispusti kurac iz ruke. Pogledah je, ok, kad vi tako kazete, oblacim se i idemo nazad. Ustah i obukoh kupace, posto imam slip kupace, kurac mi se ocrtavao u punoj veleicini. Dodjoh do krme i upalih pentu, i onako kao ljutito zapalih cigaru i poce voziti polako nazad. Ona me gledalo nekako tuzno , kao da joj je zao sto sam se naljutio. Nakon nekih par minuta dodje i sjede do mene. Ugasi motor, molim te, rece. Ugasih ga i pogledah je, izvolite, upitah je onako kao ljuto. Pa sta se ljutis, upita ona, mogu da ti budem minimalno mama, rece, a i sta bi ti sa ovakom starom zenskom koja nije osjetila muskarca preko 20 godina. Ne brinite se vi, ja znam sta bih, ali vi ocito ne zelite, i ponasali ste se prema meni kao da mi je 15 godina, rekoh kao ljutito. Ma nije tako, rece i pomiova me po nozi. Pogledah je, i sta sad, upitah je. Pa ne znam, rece, ako se ne ljutite znam ja, rekoh i pogleda je. Ne ljutim se rece, ja se nagnuh i poljubih je, samo je ovaj puta prihvatila poljubac. Rukom dodjoh do njenih ledja i odveza joj gornji dio kupaceg kostima. Osjetih na svojim prsima kako joj sise slobodno ispadose iz kostima. Polako priblizih ruku i poceh je maziti po bradavicama, dok su nam se jezici susretali cijelo vrijeme. Onda se polako odmaknuh od nje i skidoh jo gornji dio kupaceg preko glave. Uzeo sam joj ljubiti bradavice i lizati grudi. Samo je ubrzano i zadovoljno disala. Dodjite, rekoh joj i ustadoh. Odveo sam je na provu i posjeo na rub. Onada kleknuh na pod i polako joj skidoh i doljni dio kupaceg. Ispred mene se pojavi pica koja je bila zeljna kurca, i koja je vec polako ispustala svoje sokove. Prvo sam joj palcem poceo draskati klitac, a onda sam spustio glavu ipoceo je lizati i cuclati po klitacu. Primila me za glavu i pocela je stenjati, ah, to , to, ote joj se. Onda sam joj polako dva prsta stavio u picu i poceo je jebati prstima, dok sam cijelo vrijeme grickao i lizao klitac. Nakon par trenutaka sto su mi prsti bili unutra osjetih kako je pocela svrsavati. U trenu je zastala gotovo se ukocila i samo pocela potiho stenjati. Zastao sam sa prsima, ali klitac nisam ispustao iz usta. Ajme majko , rece, ne sjecam se kad sam se ovako osjecala, rece i leze na provu, a ja sam prste jos koji put gurnuo do kraja. Polakoh se pridignuh i sjedoh do nje, vise polulezeci naslonivsi se na ruku, dok sam drugom prolazio preko njenih grudi i pice koja je jos ispustale svoje sokove. Sta mi uradi, rece, i pridignu se da me poljubi, a ja je refleksno primih za sisu i poceh je maziti. Imate lijepe grudi, rekoh, hvala, rece ona, ne pamtim kad sam dobila tako njezan kompliment, rece.Uzeh je za ruku i prinesoh je na vec dignuti kurac, koji je htio iskociti iz kupacih. Ona ga izvadi sa strane i poce polako drkati. Koliki ti je majko moja, rece, veliki i debeli, ali bas debeli rece. Jel to nevalja, upiatah je, sinko moj, ovakvog nisam vidila ni na pornicima a kamo li uzivo, rece. Opa pornice gledamo rekoh, naravno, samo mi je to bilo preostalo, rece dok mo je pocela kurac sve jace stiskati i nadrkavati. Ja se polako pridigoh i kleknu pred nje, tako da joj je kurac bio u visini glave. Ajde pusi rekoh, a ona bez pogovora poce da ga lize i sisa. Nije ga mogla u usta staviti vise od pola, a ja je primih za glavu zadavajuci joj ritam kako mi odgovara, dok sam drugom rukom sarao po njenim grudima. Ona ga je pohlepno gutala i cijelo vrijeme nesto mumlajuci, onda ga izvadi iz usta, pomaknuvsi mi kupace izvadi mi jaja i poce ih lizati i cuclati. Volis ga pusiti, upitah je, aha , promrmlja ona samo ne vadivsi mi jaja iz usta, volim , volim, osobito ovolikog rece i poce ga opet pusiti , gurajuci ga usta dokle ide, a lice joj je bilo mokro od pljuvacke kako ga je lizala i pusila. Sad cu da te jebem, rekoh i polako joj ga izvadih iz usta. Kad sam joj ga izvadio pogledala me kao da joj je netko uzeo najdrazu igracku. Dignuo sam se i dosao ispred nje, ona je rasirila noge i pocela se maziti po pici. Samo polako molim te, vidi ga koliki je, molim te. Ja ga jos malo ovlazih i polako joj stavih glavic, a u njoj je gorila vatra, iznutra je bila vruca kao ni jedna zenska do sada sa kojom sam spavao. Polako sam poceo hvatati ritam nabijanja i stavih ga do pola, stvarno je bila uska, sto me stvarno iznenadilo. Majko moja, majko moja koliki je, ona je samo govorila. Polako , polako, gotovo moleci je govorila, ja je primih za bokove i polako ga stavih cijelog, a ona je zabacila glavu i samo je stenjala. Jebi me, jebi me, ponavljala je cijelo vrijeme, a ja sam poceo hvatati ritam nabijanja cijelog kurca u njenu picu. Odjednom se pocela grciti, svrsavam rece, majko moja svrsavam pocela je gotovo vikati. Nabio sam ga do kraja drzeci je bokove, a ona je samo klonula tijelom. Tad sam primjetio da nas more nosi prema obali. Odmah se vracam, rekoh, i bacih sidro da ipak ostanemo na velikoj udaljenosti od obale. Vratio sam se do gospodje, a one se jos uvijek lagano tresla od zadnjeg svrsavanja. Popeh se na provu, i prinesoh joj kurac ustima, ajde lizite ga, a ona ga uze ljubiti i lizati, uze ga i krenu da ga stavi u usta, a ne , rekoh, samo lizite, a ona me cijelo vrijeme gledala u oci i pocela ga je lizati od korjena do glavica. Nakon par minuta njenog lizanja, kurac mi se opet dignu u punu snagu. Sidjoh sa prove i dodjoh do njenih nogu. Okrenite se , rekoh, sto ona i uradi, polako sam je spustio tako da su joj noge sada bile na barci , a tijelo presavijeno preko prove. Kleknuo sam i poceo je lizati po pici i guzi, prstima sam draskao klitoris , a jezikom lizao picu i guzu. Jebi me, rece ona , hocu da me jebes. Kako vi kazete, te se pridignuh i polako joj ga stavi u picu. Sad sam imao lijepi pogled na njenu guzu i ledja, a i na sise koje su virile ispod njenog tijela. Uhvatio sam ritam i poceo je nabijati. Rukama sam mazio sise koje su virile. A onda sam se malo pridigao da imam pogled na guzu. Rasiro sam joj guzove da joj vidim supak, i onda sam polako pljunuo na njega, a cijelo vrijeme sam je nabijao, a ona je stenjala sve glasnije. Ovlazi sam palac i polako joj ga stavio u guzu. Ona je na trenutak zastala i pogledala me. Sta to radis, upta pomalo prepadnuta. Jebem te prstom u supak, rekoh, tu se nikad nisam, polako molim te. Poceo sam hvatati ritam dok sam je nabijao, tako da u istom momentu i palac zavrsi sto dublje u njenoj guzi. U jednom trenu pocela se tresti i vikati, sta mi radis, majko sta mi radis, svrsavam. Osjetih da cu i ja svakog trena svrsiti. Krenuh da ga izvadim, a posto je izgleda osjetila da cu i ja svrsiti, rece svrsi umene, molim te svrsi umene. U tom trenu osjetih kako mi mlaz sperme puni njenu utrobu, a ona me cijelo vrijeme gledajuci poce glasno glasano svrsavati. Nabio sam ga do kraja, ona se trznu i zajauka jos jednom, a ja ga ostavih tako da i zadnja kap iscuri u nju. Polako ga izvadih i sjedoh na provu pored nje. Ona se polako pridize i stavi glavu na moje noge. Ja primih kurac i polako joj ga prinesoh ustima, a ona ga poce ljubiti i lizati po glavicu, rukom mi mjesajuci jaja. Imas lijepi i veliki kurac, rece ljubeci ga, ne pamtim da me je ovako netko izjebao, i napunio ovolikom kolicinom sperme.Lagano je mazeci po ledjima , spustih ruku do njene guze, i poce je maziti po guzi. Lagano joj prst stavi u guzu, tu mi jos nitko nije bio, rece lizajuci mi glavic. Jeli vam pase, upitah dok sam polako prst gurao sve vise u njenu guzu. Malo cudan osjecaj, ali mi pase, rece, sve jace mi stiskajuci jaja i polako ga pocevsi pusiti. Tako, samo pusi rekoh, i poceh joj ga nabijati u usta dokle je mogao uci. Malo podize glavu, hocu da mi svrsis jos jednom, hocu tvoju spermu na svome licu, rece i naglo vrati glavu na kurac, a cijelo vrijeme stenjuci jer sam je prstom poceo jebati u guzu. Jebat cu te u supak, rekoh dok sma prstom zadavao ritam, razvalit cu te od kurca, ona je pocela potvrdno mumljati, gdje cu te jebati, upitah je, ona izvadi kurac iz usta dok ga je nastavila drkati, u guzu, u guzu ces me jebati, s vremna na vrijeme liznuvsi mi glavic, u guzu, hoces mi svrsiti u guzu upia me ona, cijelu cu te ispuniti, rekoh dok sam poceo svrsavati, a ona je prinjela glavic licu i pocela stenjati, tad sam shvatio da je i ona jos jednom svrsila. Pocela je cuclati vrh glavica da pokupi i zadnju kap sperme. Izvadivsi prst iz njene guze, polako sam legao na ledja, a ona se okrenu i leze mi na trbuh. Lagano podinuh glavu i pogledam je, a ona je zadovoljno lezala, dok je sunce obasjavalo njeno znojno tijelo.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Divlji seks iza škole

Prošlo ljeto moja djevojka Lea i ja svaki dan smo izlazili na školsko igralište sa društvom.Tamo smo se družili sa prijateljima i vrijeme provodili svakog dana.Jednog vručeg dana u kolovozu sjedili smo na betonskim stepenicama i ljubili se.To smo uvijek radili pred društvom jer nije ništa strašno,ali u meni se probudila nekakva želja za sexom.Sjeo sam njoj između nogu i gurnuo ruku iza i lagano sam joj mazio mačkicu preko traperica.Pošto je već bilo oko 10 sati uvečer,nitko nije obračao pozornost na nas.Ona je lagano dahtala meni na vrat a mene je to užasno palilo i odlučio sam je odvesti iza škole koja se nalazi tamo.Otišli smo iza škole di nas nitko nemože vidjeti osim iz zgrada u blizini ali bio je mrak pa se ništa nije vidjelo.Čim sam sjeo na zidić ona je spustila moje hlače i stavila moj kurac u usta,bio je već jako velik,jer sam bio napaljen i uživao sam u njenom savršenom pušenju,igrala se sa njim,grickala ga,ljubila,jednostavno me izluđivala.Tada je došao na mene red,spustio sam joj traperice i gurnuo svoju glavu njoj među noge.Obožava kada joj ližem mačkicu,izluđuje je to.Lagano sam joj lickao klitoris i malo gurao jezik unutra,nakon par minuta je svršila.Tada sam ustao,ona je legla,podigao sam joj noge na moje ramena i lagano ušao u nju.Kako dobar osjećaj je to bio,ulazio sam prvo polagano i onda postepeno pojačavao ritam,ona je stenjala glasno pa sam joj prekrio rukom usta da nas netko nebi čuo.Svako malo čuo bi se neki šum u blizini jer 10 metara dalje nalazi se puteljak di ljudi prolaze ali nisam htio stati,uzbuđivalo nas je to što nas je netko mogao uhvatiti.Nastavio sam ulaziti u istom ritmu i već sam počeo osjećati da bi mogao svršiti.Nisam htio da naš sex završi pa sam stao,izašao iz nje i gurnuo joj prema glavi da mi ga polagano puŠi.Pušila mi ga je nekih 5 minuta i onda smo promijenili pozu,ja sam sjeo a ona je okrenuta prema meni sjela na moj kurac.Obožava ga jahati,a ja volim kad ona skače po njemu.Ulazio joj je duboko,osjećao sam to,bio sam u transu,podignuo sam joj majicu i počeo lickati njene predivne grudi,bradavice su joj bile ukručene,to me još više napaljivalo,uhvatio sam je za guzicu,malo podigao i ja sam krenuo svoju igru,išao sam najbrže što sam mogao,više nisam htio kontrolirati njeno stenjanje jer me to još više dražilo i uzbuđivalo a iz njene pičkice curili su sokovi na sve strane.Kad sam osjetio vrhunac ona je ustala,spustila glavu a ja sam joj svršio u usta,tada je to bio prvi put da je to dozvolila,bilo je savršeno,dugo sam svršavao u mlazovima,kao nikada to tada,bio sam iscrpljen nakon toga.Kada smo dosli k sebi obukli smo se i vratili među svoje prijatelje.Jedan od njih nas je zapitao šta ste to vi radili tamo iza škole,Lea i ja smo se pogledali,nasmijali jedno drugome i nastavili razgovor s društvom.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 244 245 247 248 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Apr 2024, 04:57:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.