Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Apr 2024, 00:22:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 23 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 245 246 248 249 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26635788 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Nelina priča

Od seoskog vašara i slučaja “Crni Đorđe” prošlo je već sedam dana. Marija i ja nismo imale nikakvih pitanja, baka nije davala nikakve odgovore, a svi smo razmišljali šta li ono drugo misli da se tada desilo. Iako sam imala tek nešto više od dvanaest godina sve mi je govorilo da sam na korak od velikih saznanja koja dele naivnu devojčicu od ozbiljne devojke, te da je taj korak već započeo i da strašno želim da ga završim.
Da budem iskrena ( Marija i ja smo o tome šaputale još prve noći) skoro da sam bila sigurna da su baka i Crni Đorđe radili “ono” što mi klinci oponašamo u igri doktora ili mame i tate, da je ono ogromno sluzavo crevo koje sam i sama trljala “kića” ( istina mnogo, mnogo se razlikovalo od kurčića koje sam do tada viđala kod dečaka mojih godina i mlađih) i da je gel koji smo baka i ja utrljale u kožu lica a Marija liznula SPERMA i da pored kozmetičkih i gastronomskih kvaliteta i lekovitih svojstava ima i opasnu mogućnost “pravljenja dece”.
Od silnog razmišjanja, pa čak i tokom razgovora sa Marijom, obuzimala me je neka čudna jeza, neko podrhtavanje, neki neopisivo lep strah, a sve se pojačavalo ako čvrsto stisnem butane ili još više ako, dok stiskam i širim bitine, svojim prstićima mazim pičkicu.
- Samo mirno lezi na leđa, diši na usta, raširi noge i polako se mazi. Evo tu, pri vrhu ima jedno zrnce, njega trljaj, videćeš kako poraste, kao grašak i pičkica se sva pokvasi i bude ti lepo…- posavetovala me je Marija drugu noć kada sam joj poverila svoja razmišljanja.
Probala sam odmah i stvarno je bilo lepo. Ležale smo svaka na svom delu širokog bakinog kreveta i tiho drkale.
- Marija, da li i baka ovo radi?
- Sigurno, pa ona je starija od nas!! I sigurno dobro zna kako to stvarno treba da bi bilo još lepše!
Već od sledećeg dana smo počele krišom da pratimo baku i odmah se uverile da ona stvarno zna kako to treba. Misleći da smo nas dve predveče otišle u komšiluk da se, po običaju, sa ostalim klincima igramo, baka požuri u štalu da pomuze kravu. Sela je pored Šarulje na malu tronogu stolicu, oprala joj vime vodom iz velike kofe i počela sa obe ruke da je muze. Stručno joj je stiskala sise povlačeći ih gore dole a iz njih je štrcalo mleko.
- E lepoto moja kako ti imaš lepe sise, ko momački kurčevi svaka!- reče glasno –Da mi je bar jedan ovakav!!
I na našu radost baka raširi noge još više, zadiže široku suknju i pokaza nam svoju mesnatu pičku zaraslu u gustu šumu crnih kovrdža. Levom rukom nastavi da polako muze Šarulju a desnu spusti na svoju pičku, nežno je pomazi celom šakom. Mesnate usmine joj počeše polako oticati. Baka ih poče dirkati sa dva prsta, sve više ih podižući ka početku orošenog rascepa, malo ih gurnu dublje u njega i lagano, kružnim pokretima, nastavi da ga masira.
– Vidiš, tako to treba.- šapnu mi Marija u uho
Njen šapat i vreo dah mi sjuriše neki grč niz vrat, preko zapupelih sisica (bolje reći oteklih ružnih bradavica, preko stomaka pravo do orošene pičkice.U istom trenu zadrhtah celim telom i osetih Marinu šaku na mom brežuljku.
- Seko, gaće su ti mokre.- ponovo čuh njen šapat i ponovo zadrhtah osećajući kako mi svojimsrednjim prstom preko gaćica klizi gore dole po rascepu moje pice.
Već u sledećem trenutku zavuče svoju šaku u moje gaće i njen prstić me darnu baš tamo gde se baka upravo trljala. Uzdahnuh i blago raširih noge. Marija je kopirala bakine kružne pokrete, stojeći pripijena uz moja leđa. Preko tanke suknjice sam osećala njen breščić na svojoj guzi kojom počeh od miline lagano da kružim. Čula sam je kako teško diše uz moje desno uho.
- Seko jel ti lepo?
Vrelina njenog daha me još više napali i ja se malo natrćih, zabacih obe ruke unazad i uhvatih je za guzove i počeh ih stezati i navlačiti je na sebe. Za to vreme baka je svoja dva prsta čas uvlačila duboko u svoju pičku, čas ih vadila i vraćala na veliki klitoris pa ga mazila sve jačim kružnim pokretima glasno uzdišući.
- Lepo mi je, lepooo. Nastavi Maro, malo jače, ahh, pri-ti-snii. – šaputala sam boreći se da dođem do daha, ali i da ne vrisnem.
Kolena su mi podrhtavala, butane se tresle a pičkica točila kao da piškim. Dok me je mazila Marija poče da me lupka svojim napičnjakom po dupetu, levom mi rukom podiže suknjicu, spusti mi gaćice do pola dupeta, pa još više i ja na svojim golim guzićima osetih njenu vrelu kožu. Brzo joj svojom rukom napipah pičku i počeh da je mazim. Dahtala mi je u uho kao kerić. Zbog nezgodnog položaja prst mi sa njenog zrna graška kliznu u vlažnu rupicu. Marija se zgrči i nabi mi jezik u uho.
- Ahh što je lepo! – prostenja
Kad počeh da mrdam prst umočen u njenu rupicu ona nastavi da mi sisa i liže uvo i gurnu svoj prstić u moju picu. To je bio nov, prelep osećaj. Valjda je to priroda sama udesila da telo iako bez iskustva reaguje tako da mu bude još lepše te sam kružila kukovima, trljala se o njenu šaku, pocupkivala i namicala na prst. U trenutku kada je baka glasno ciknula nabivši oba svoja prsta duboko u pičku svršavajući – svršila sam i ja prvi put !
- Bežimo, da nas baka ne vidi!- šapnu Marija i nas dve šmugnusmo od štalskih vrata u senik i stropoštasmo se jedna preko druge u suvo i mirišljavo seno.
Marija je ležala ispod mene teško dišući. Pomazih je desnom rukom po kosi, licu i vratu i počeh, ko zna zašto da je ljubim po licu, nosu, očima pa joj najzad poljubih usne, ona ih malo otvori, valjda da nešto kaže i ja joj slučajno stavih jezik u usta! Ona ga prihvati svojim i mi počesmo strasno da se ljubimo.Ostajale smo bez daha, mešale pljuvačku, sisale jedna drugoj jezik ali nismo odustajale. Ruka mi krete niže i ponovo joj napipah pičku.
- Skini mi gaćice, stežu me!
Ja joj odmah sa obe ruke spustih gaćice ispod kolena te ona sama izvuče desnu nogu iz njih i pokaza mi najlepšu mokru pičkicu devojčice kojoj su plave dlačice tek počele klijati. Oduševljena sagoh se i iz čista mira je poljubih u picu. Ona ciknu. Nastavih da joj ljubim pičić, a jezik sam krete da je lizucka .Marija me zgrabi rukama za glavu.
- Joooj, seko, jezikom je lepše nego sa prstom. Ah, lizni me, tu, ahh, tako, liži, liži. Ajj, nešto , nešto će biti, jaoo upiškiću se! – i Marija svrši
Ležale smo još malo u senu dok nam se tela nisu smirila, a onda se sredismo i nazad u kuću.
Ušle smo tiho i baš na vreme. Baka dobro napaljena u štali nastavila je, zaboravljajući valjda da s mo i nas dve tu negde, da pričinjava sebi zadovoljstvo. Ležala je na kauču u letnjoj kuhinji raširenih nogu, dignute suknje i nabijala sebi u pičku povelik krastavac. Dahtala je kao krmača i brzo gurala i vadila krastavac da se šljaptanje čulo na vratima. Nas dve stadosmo kao ukopane. Baka je dahtala, vrtela dupetom kao mešalica, kliktala, nešto mrmljala, usrkivala vazduh i vrlo brzo svršila cičeći kao uplašeno štene. Nekoliko minuta je ostala da leži sa krastavcem u pički, a onda ga lagano izvadi i stavi u usta, lepo ga obliza, uzdahnu i sede. Tek tada nas ugleda, pa kao da se ništa neobično nije desilo mirno reče:
- E deco moja, kad nema bolje ni krastavci nisu loši!
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Marijna priča

Jeste Nela starija od mene ( čitavu godinu!), jesu njoj sisice počele da rastu i ima lepu šumicu iznad pice, ali sam ja ipak preduzimljivija kad treba nešto novo probati, a posebno kad je u pitanju “ono”.
- Bako moram nešto da te pitam. – počeh hrabro neskidajući pogled sa krastavca koji je ona, raspukle pičketine još uvek držala u ruci – Hoćeš li ti nas dve da naučiš kako da nam bude još lepše!
Baka se osmehnu.
- Šta to srećo bakina?
- Pa mislim to, kako da se mazimo, ljubimo, kako da …Znaš već, kao ono ti i Crni Đorđe.
- Uh cure bakine osetile vruće međ nogama pa poletele. Još ste vi male, ima vremena.
- Nismo male!- pobuni se Nela – Mi smo sve videle šta ti radiš i nešto smo probale. Lepo nam je ali ti to bolje radiš I kad te gledamo više uživaš nego nas dve, više se treseš,više uzdišeš. Sigurno zato što ti je lepo!
Vidim da od prazne priče neće biti ništa pa priđoh baki I zagrlih je.
- Hajde bakice nauči nas!
Nela priskoči sa druge strane pa I ona zagrli baku .ponavljale smo ko prava deca “hajde, hajde” I baka se odobrovolji.
- Dobro, za početak trk svi u kupatilo!
Odjurismo sve tri u kupatilo. Baka se prva poče skidati. Ispod šarene tanke bluzice ispadoše dve velike sisetine ogromnih tamnih bradavica, a ispod suknje gusta crna šumetina u kojoj se jasno video pičani rascep. Baka je imala velike ,okrugle, bele guzove, prilično čvrste nasađene na krupne butine. Ne obazirući se na nas ona uđe u kadu, odvrnu vodu i poče da se temeljito sapunja i pere, od vrata pa naniže. Brzo skidoh sve sa sebe i stadoh uz kadu. Nela uradi isto. Dok se baka sapunjala i lagano spirala počesmo da joj pomažemo u pranju. Trljale smo joj stomak, leđa, butine. Mlaka voda se slivala sa nje, niz naše ruke i tela. Lagano joj protrljah jednu sisu. Baka se strese, a bradavica joj se ukruti. Bez razmišljanja je strpah u usta u počeh kotrljati između zuba lizuckajući joj hrapavi vrh.
- Ooh, pile moje- prostenja baka i okrete se tako da joj Nela može uzeti u usta drugu bradavicu, što ona i uradi.
Stajale smo ispred bake i dudlale joj krute bradavice.
- Uđite u kadu!
Sada smo sve tri bile u kadi. Baka nas prvo dobro pokvasi mlakom vodom pa nas dobro nasapunja i opra.
- Hajde sad idemo svi u sobu, na krevet!- naređivala je baka i mi je poslušasmo. Bakin krevet je bio onaj starinski, bračni, velikih zastranjača, ogromnog dušeka. Ona leže u sredinu a nas dve svaka sa po jedne strane. Odmah sam nastavila da joj mazim levu sisu i da joj sisam bradavicu. Nela je to isto radila sa desnom.
- Još malo i vama će porasti lepe sisice. Momci vole sise. Vole da ih diraju, stežu. Pustite da vam to rade. Kad vam se ukrute bradavice znači da vam telo reaguje, da se bude sokovi.Ahh! Dajte im da ih stegnu, dajte im bradavice, tako, da sisaju, da ih grickaju, ahhh. Tako Maro, tako kao ti meni. Ohh, Nela, sunce bakino, polako je liži, samo vrhom jezika, tako, tako. Sad je stavi celu u usta, sisaj.Ohh!
Radile smo pažljivo sve kako je ona govorila. Baka je podrhtavala, uvijala se, mrsila nam kose, privlačila glave sebi.
- Onda ih pustite da vam maze telo i stomak. Tako, da vas ljube po telu. Onda će vam uplesti prste u vaše čupice…
Spustih ruku na bakinu šumu kovrdža. Bila je gusta , ali su joj dlake bile meke. Osetih i Nelini šaku pored svoje. Onda ih poklopu bakina topla šaka.
- Ah, ovde pile, polako daj prstić. I ti Nela…
- Bako kako si mokra i glatka. Jesi li gotova?
- Ne srećo! Tek počinje. Kada ti je lepo pička počne da vlaži, da se topi , da luči sokove kako bi dobro podmazala prolaz za glavonju koji treba da uđe u nju da je prodžara, napuni, razradi, izjebe…
- Misliš…
- Mislim srećo na kurac. Na ono što je najlepše kod svakog momka. Na palamar sav u žilama, glavat, sa lepom rupom na sred te glavice u koju kad možeš zabodi svoj jezik, poliži ga slobodno, stavi ga u usta, do grla.
Pod prstima napipah klitoris. Baš je bio povelik, tako da ga zakotrljah između palca i kažiprsta. Baka jeknu.
- Ooohh, to mi lizni, slobodno Maro. Kao malopre bradavicu. Ohh kako je to lepo!!
Uzeh njen klitori zubićima. Šuma kovrdža mi je bila pod nosom a mokra pička na bradi. Imala je lep miris i ukus, sluzava, vruća. Coktala sam upijajući njene sokove. Baka savi noge u kolenima, izbaci kukove i malo ih podiže. Sad mi je njena pičketina bila tačno ispred lica. Lizala sam je celu kao sladoled od dole na gore, draškala joj jezikom klitoris. Baka je mešala i nabijala mi glavu u sebe.
- Ahh srećo moja gurni mi jezik u pičku, još, ahh, tako, tako. Oh, kako palacaš tim jezičkom kao zmija. – stenjala je baka i sama se nabijajući na moj jezik.- Hajde ti Nela
- Pomerih se i Nela zauze moje mesto, Klimala je glavom kao besna. Baka se uvijala, stiskala svojim šakama sise, roptala i najzad prosikta
- Ahhh, da nam je jedan kurac sad. Oh kako ga želim u sebi. Videćete, kad vam se pizda ovako raskvasi onda je samo kurac može smiriti. Polako ga umočite na sam ulaz da mu osetite glavu, da ona krene unutra, da raširi kanalčić,da ga pička stisne. Ohh, onda on klizne dublje, apička ga zaokruži i ravnomerno počne da stiska, da mu oseti debljinu. Ohhh, dublje, još dublje da uže, do kraja i još da ga ima . Ohhh, napred, nazad. Kurac treba da ulazi i izlazi, brzo , brže, a pička da ga prima, guta, lomi, da kruži oko njega…
Setila sam se krastavca i otrčah u kuhinju po njega. Prinesoh ga bakinoj pički, pomerih Nelinu glavu i polako gurnuh unutra. Baka vrisnu.
- Ahh, evo ga!!
Vratih ga nazad, paopet, ali malo dublje.
- Daj mi ga srećo, napuni me!!
Izvadih ga pa opet ugurah, sada veđ do pola. Bakin stomak je igrao kao živ. Npge je raširila kukovima muljala i pocupkivala. Počeh da brzo guram i vadim krastavac ali samo do pola. Baka je dahtala.
- Još, još. Jebi me zlato moje. Dublje! Napuni mi pičku.
Gurnuh krastavac najviše što sam mogla. Sada sam ga nabijala i vadila toliko brzo i jako da me je ruka počela boleti.
- Evo sad ću, sad ću. Sad ću svršiti!!
I baka se zgrči, steže butine i tresući se celim telo svrši.
Izvadih krastavac i dadoh joj da ga poliže što ona jedva dočeka.
- E sad ću ja vama pokazati kako se liže!
Baka postavi mene i Nelu jednu pored druge i poče da nam liže pičiće, malo moj malo Nelin. Imala je veli, vlažan jezik. Osećala sam ga na svom klitiću, pa mi je blago razrgtao usmine i nežno džarkao rupicu. Mešala sam dupencetom na svaki udar bakinog jezika. Talas lepote koji mi je grčio telom poče da buja.
- Daj i meni krastavac bako! – zacvileh u želji da mi nešto popuni pičkicu koja se maksimalno otvarala.
- Ne sređo, veliki je za tebe! – čula sam baku kako mi tepa – Evo ti jezik!
Osetih ga kako mi uđe dva tri santimetra u picu, ona ga poče stiskati i svrših jecajući!! Baka nastavi da obrađuje Nelu. Mala kurvica joj zgrabi glavu sa obe ruke i poče nabijati u sebe.
- Još bako, još mi ga daj. Oooh, osećam ga u sebi, kako je mokar i debeo. Jebi me bako jezikom, Oh,oh, oooh, kako me puni
Tresla se, dahtala, uvijala ali nikako da svrši. Priđoh joj do lica i počeh da je ljubim. Gurala sma joj jezik guboko u usta kao da joj guram kurac u grlo. Krkljala je i sisala ga.
- Svrši seko, svrši.-šaputala sam joj u uho
- Neću još, neću!! Oh kako uživam, kako mi je lepo!! Daj bako gurni ga opet u moju picu. Tooo!- najzad vrisnu i svrši
Umorne legosmo jedna pored druge. Baka uze još sluzav krastavac i njime nam je draškala stomake, bradavice, spuštala ga između nogu, malo njime vrtela izmedju naših otečenih usmina.
- Sutra će vam doći Perica, ujakov sin. Ostaje celu nedelju kod nas. Vaše je da ga ubedite da vam pokaže kurac. Možda ga i probate!!- najzad reče baka
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Perica ima kiću

Moji su me naterali da dođem kod bake u selo. Nije mi se išlo, naročito jer su tamo već bile one dve pekmeze Nela i Marija, tetkine ćerke. Šta sam mogao da radim sa tim dosadama. Bio sam stariji od njih dve-tri godine. One su samo peljale neke lutke, dosađivale mi, zapitkivale. Fudbal nisu volele, nisu znale da se igraju kauboja i indijanaca, a od njih nisam mogao ni minut biti sam, bar da na miru malo drkam. Od prošlog leta to sam radio uvek kada sam se dosađivao, ili kad nije bilo muškog društva za ozbiljne momačke igre.
Elem, došao sam u selo i za divno čudo Nela i Marija su bile fine. Držale su se po strani, nisu me davile, nešto su stalno međusobno šaputale. Baka je po ceo dan radila oko kuće ili u bašti, devojčice su umele da odu do nje i tako meni omoguće da jurcam okolo tražeći klince iz komšiluka sa kojima mogu da se glupiram do mile volje.
- Perice, ti i devojke ćete spavati u mojoj sobi- reče baka uveče. – Krevet je dovoljno veliki za svo troje, a ja ću prosreti sebi jorgan na patos pored prozora. Da ne raspremam sada svakome krevete gore u kući, biće nam i u ovde dobro!
E jebiga, pomislio sam, ali šta da se radi.
Istuširali smo se i pravac krevet. Nela i Marija su legle jedna pored druge, a ja do prozora, pored Marije.
- Spavanje!- komandovala je baka.
Umoran od puta i vitlanja za loptom stvarno sam brzo zaspao. Neznam šta me je probudilo tek kada sam otvorio oči u sobi je bila polutama. Osluškivao sam neke čudne zvuke, kao da je neko tiho jecao, šuštao je svileni jorgan. Napregnuh oči i ugledah baku na jorganu ispod prozora. Glava joj je bila okrenuta ka meni, čaršav kojim se pokrila spao sa nje, spavaćica joj podignuta do pupka, leva noga savijena u kolenu, a desna ispružena i odmaknuta u stranu. Uh, jebo te al je imala crno runo! Osetih da mi se diže kurac. Polako uvukoh desnu ruku pod ćebe i i uzeh ga u šaku. Počeh da drkam.
- Šta to radiš, Pero? – oprži me Marijin šapat
Ukočih se.
- Pazi da te baka ne čuje. – šaputala mi je Marija pravo u uho
Onda mi liznu ušnu školjku, jednom , pa još jednom. Osetih njenu vrelu šaku na svom stomaku. Kružila je njome I polako je spuštala naniže. Uhvati me za ruku, kliznu niz nju I svojom šakicom obuhvati moju u kojoj sam još uvek stiskao dignut kurac.
- Daj mi ruku!- šaputala je I uzela mi ruku I stavila medju svoje noge.
Uh, jebo te, osetih njeno brdašce I paperje koje ga je tek počelo obrastati.
- Hoćeš li da te uhvatim za kurac? I ne čekajući odgovor osetih njenu šaku oko svog okamenjenog kurca. – Al je čvrst, I veliki!
Srce mi zabubnja kao ludo. Činilo mi se da ga čuje i baka koliko je jako tuklo.
- Daj da ti vidim kurac!- molila je Marija I već sledećeg trenutka me otkri, polako se uspravi I zagleda u mojih velelepnih 12-13 santimetara.
- Perice može li I Nela da vidi tvoj kurac?
O bože šta se ovo dešava. Mora da sanjam. Pomerih ruku po Marijinoj pičkici, a ona mokra. Jok, budan sam.
- Može!
- Pomeri se na sredinu kreveta!- povuče me Marija ka sebi I već sledećeg trenutka Nela nas prekorači I leže sa moje leve strane .
- Vidi seko, lep je.
- Jeste- složi se Nela I uzimajući moju levu ruku stavi je sebi na pičku. I ona je bila mokra. Počeh da mazim I jednu I drugu. Marija mi ga je polako drkala. Podigoh glavu da ih bolje vidim I oduzeh se od straha. Pored kreveta je stajala baka, gola, jednom rukom je držala levu sisu a drugu je zavukla sebi izmedju nogu I mahnito trpala prste u pičku.
- Nela uzmi ga u usta, srerćo!
- Hoću bako!!
Osetih kako mi kurac uđe u njena usta.
- Ne tako. Polako, kako sam vas učila. Čekaj, prvo mu lizni glavić, tako, tako. Malo umoči jezičak u tu rupicu. Pusti Maru. Tako Marija, tako. Sad ga stavi u usta do pola. Izvadi. Polako gore dole, gore dole…
Svrših iznenada I naglo sipajući seme pravo u Nelino grlo. Devojčica se zagrcnu. Sperma joj linu iz usta. Marija se saže I strap moj slinavi kurac u svoja usta.
- Bako, zašto je ovako brzo gotovo?- čuo sam Nelin plačni glasić
- On je mlad momčić, naiskusan kao vas dve. Ali nemoj da brineš sad će on opet da skoči, jel tako pile moje?
I baka se saže i uhvati me za omlitaveli kurčić. Sa dva prsta ga poče pumpati i on se opet poče buditi.
- Šta sam vam rekla. Jeste brz ali i živahan. Biće to za koju godinu pristojan komad – tepala mu je baka i polako ga lizuckala.-Odi Nelice, lezi ovde pored Pere. Raširi nogice, tako. Hajde Maro malo je lizni da lepo ovlaži. Marija poče lizati sestru. Ova se uzigra, poče da stenje, meša kukovima. Baka mi ga je stručno pušila i kurac mi se ponovo maksimalno ukruti.
- Hajde Perice da i ti malo osetiš pičke, dosta si ga drkao na suvo- komandovala je baka i postavi me na Nelu među njene raširene noge. Svojom rukom mu nacentrira glavu na ulaz u njenu pičku i poče da je razmazuje. Nela je tiho skičala.
- Bako stavi mi ga dublje, molim te. Molim te.
Ja ga malko gurnuh i osetih tesan ulaz sestrine pičke.
- Evo srećo bakina, evo. Samo pola glavice ti je stavio. Osećaš li je.
- Oh, kako je vruća i velika.
Baka poče polako da mi ga drka umačući mu glavu u Nelinu pičku. Pripomagao sam i sam gurajući kukovima napred nazad.
- Vidi ti petlića kako se kočeperi. Da nećeš možda da joj ga dublje gurneš, mangupe? Smešila se baka I pomerila svoju šaku tako das am joj između dva prsta progurao pola kurca I zabo ga u nelinu rupicu. Bila je tesna I mokra. Šljapkao sam gore dole osećajući kako me stežu njeni mišići.
- Ah bako kako je debeo, ohh kako me širi I peče.
Baka skloni svoju ruku I jag a celog gurnuh u Nelu. Ona ciknu, primi ga srećno I stegnu. Osećao sam kako joj srce kuca u samoj pički. Uhvatih je sa obe šake za napupele sisice I počeh da ubadam.
- Uh, ah, uh , ah- stenjela je Nela u ritmu mog nabijanja
- Hajde curice pusti ga malo da jebucka, tako, tako lepoto bakina. Vidiš kako klizi, al te zakucava Pera ko pravi!!
- Oh bako kako je ovo lepo. Hoću još. Jebi me bato jače, jače…
Sada sam već štepao I brže I jače. Čuo sam kako pička mljacka I osetio nečiju šaku na svojim mudima. To me je Marija pumpala u ritmu sestrinih uzdaha.
- Ubrzaj Perice, ubrzaj sad će svršiti!- čuo sam baku I nabih ga dva tri puta jako I brzo u Nelu koja me ščepa I rukama I nogama, pička joj se poče grčiti I ona svrši jecajući. Taman sam I ja hteo da ga ispraznim kad me baka skide sa Nele, okrete na leđa I nabi se na moj otekli kurac. Svršio sam isti čas sipajući u babinu mokru rupu sve do zadnje kapi.
- Tako snago bakina. Smeš da svršiš samo u mene, nikako u njih. Još je rano, male su za to!!- pričala je I mešala kukovima kao luda. Činilo mi se das u mi I muda upala u njenu pizdu.
Baka je I dalje vrtela kukovima, malo pocupkivala, trpala mi sise u usta koje sam halapljivo gutao. O, pa meni je kurac I dalje bio dignut.
- Maro da li bi ga I ti želela .?
- Da bako, odmah. Hoću I ja da ga osetim.
Baka ustade sa mene a zameni je Marija. Njena mala pičkica mi dodirnu kurac.
- polako sunce bakino, polako. Samo po malo se nabijaj na batin kurčić. Tako lutko moja, tako. Eto ušla ti je glavica. Mešaj malo, mešaj. Tako, tako. Sad ga još umoči.
Marija je malo mešala, malo se nabijala I tako u krug dok mi cela njena tesna pica nije sela na kurac. Uh kako je bila vrela I uzana.Kao da sam navukao kožnu maminu rukavicu na kurac. Sve je dihtovalo cakum-pakum. Mariji je trebalo malo više vremena nego Neli ali I ona svrši lomeđi mi kurac skoro do bola.
- Joj svršila sam. Kako mi tutnji u glavi.
- Hajde Maro daj sad meni tog mangupa- čuo sam opet baku – Odi Perice stavi ga u bakinu pičku srećo. Tako, dečače moj. Oh, da je bar malo veći. Jebi srećo jebi. Slobodno jebi jako, još jače. – vikala je glasno baka I mešala tako žestoko da sam jedva držao ritam pazeći da nespadnem sa nje. Baka me je držala levom rukom za dupe a desnom je trljala otekli klitoris. Osećao sam kako pored mog glavonje trpa I srednji prst u pičku.
- Bako hteo bih da svršim u Nelu!
- Ne, rekla sam Vam to nikako.
- Ali bako tako bih to voleo!
- I ja bako! Htela bih da osetim kako šprica u mene.
- Odi Nela ovde pored nas. Klekni, podigni guzu visoko a glavu stavi na dušek. Tako, curice jebozovna.
I baka joj poče draškati picu I zavlačiti prst u nju.
- Oh bako koliki ti je prst.Oh kako me I on lepo jebe!
- Hajde Perice stavi joj ga u guzu. Tu smeš da im svršavaš, samo tu. U njihove male guzice sipaj slobodno.
Iskobeljah se iz bake, kleknuh iza Nele I počeh da joj ga guram u dupe. Išao je mnogo teže nego u pičku, ali je išao. Nela je tiho jaukala nabijena na bakin prst dok joj je moj kurac ulazio u dupe. Najzad ga nekako ugurah, uhvatih je za kukove I počeh da pumpam.Bila je još tešnja nego Marina pica, stiskala me je do bola, a duž kurca činilo mi se da osećam bakin prst u njenoj pički.
- Marija srećo poliži me!- stenjala je baka
Osvrnuh se I ugledah Mariju među bakinim nogama, gurnug kupac u Nelino dupe do samog korena I počeh da svršavam.
- Joj kako me puni. Ahh, kako je vruće. Ohh, bako !!
- Tako je Nela, stisni mi prst, stisni. Joj devojčice kako iz tebe lije.
Mislim da I baka svrši, jedino je Marija ostala uskraćena za orgazam I zato je baka privuče na svoje lice, nabi joj jezik u malu pičkicu I dok ju je njime nabadala, stavi joj lagano onaj prst mokar od Nelihih sokova u dupe. Marija je roktala kao nazimica nabijajući se čas na bakin jezik, čas na prst. Ja ga još nisam izvadio iz Nele. Za divno čudo bio je dopola podignut pa nastavih da je jebuckam. Guza joj je bila puna moje sperme pa je sve išlo lakše. Taman kad je Marija svršila meni je kurac opet bio u pravoj veličini.
- Bako, hoćeš li da ti ga stavim u dupe?
- Hajde, guraj!
Razmakoh joj velike guzove I nekako ga ugurah u njenu tešnju rupu. Sada sam već jebao bakino dupe ko pravi I dugo I jako. Baka je mešala, I stenjala u ritmu mojih nabijanja. Potrajalo je stvarno pristojno dugo prenego što sam zalio I bakino dupe.
- Uh Perice, dete, baš sin am učinio!- uzdahnu baka – Hajde odmori se. Biće ovo lep raspust I za tebe I za nas tri!!
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Iz snova

Kako bi bolje razumjeli i shvatili moju priču, ispričati ću je od početka.

Otkako sam osobno otkrio s nekih 12 godina da kurac ne služi samo za pišanje, već i za druge pametnije i ugodnije stvari, svijet oko mene počeo se mijenjati. Ne, nisam imao spolni odnos s 12 godina već sam se prvi put izdrkao. Prije prvog spolnog odnosa imao sam dvije cure, od kojih sam s prvom bio u vezi oko godinu dana, a s drugom oko 3-4 mjeseca. Te veze su se praktički svodile na ljubljenje i pipkanje te druženja bez seksa. Nažalost ni s jednom nisam uspio postići “pun pogodak” prvenstveno zbog mog pomalo grubog nastupa i nedostatka romantičnosti – sve sam želio riješiti odmah i stalno sam djevojke pitao i zamarao doslovno ovim riječima: “Moraš mi dati, nemoj sad izmišljati neke gluposti; pa ipak smo u vezi, a ona se temelji prvenstveno na seksu”.
Takvi i slični “ispadi” nisu me doveli ni blizu ženskoj pički. Problem je bio i u mojoj prevelikoj izbirljivosti – mnoge cure koje su me željele nisu bile dostatne za “moje kriterije”, pa nisam ni obraćao pažnju na njih. Želio sam samo vrhunske cure nevjerojatne ljepote i pameti – zapravo bio sam jednom rječju budala. Inače sam dosta zgodan prema riječima mnogih cura (nalik sam na Deana Caina); visok 181 cm i odlično građenog tijela s naročito jakim prsnim mišićima i povećim mišićima na rukama promjera 39 cm; no problem je kao što sam rekao u izbirljivosti i nastupu sa curama. Nikad nisam bio previše sramežljiv, ali mi je nedostajala romantika za osvajanje. Iako sam inteligentan, primjenjivanje romantike smatrao sam nekako “premekom” za mene muškarčinu.
Otac mi je bio inženjer (neću navesti u kojoj struci) i rastavio se od majke dok sam još bio klinac, pa sam živio s majkom, a oca sam posjećivao u prosjeku dva puta mjesećno. Nismo se svađali.

Nakon neuspješnog barenja jedne ljetne subote davne 2003. godine, došao sam kući oko 01:30 sati pomalo izgubljene nade u moje daljnje osvajačke sposobnosti. Imao sam tek navršenih 17 godina. Ušavši u kuću, provirio sam u maminu sobu da vidim da li je sve u redu. Spavala je.
Inače mama mi je bila prava „bomba“ . Visoka 169 cm i gotovo savršenih proporcija 93-64-94. Tad je imala 45 godina (govorimo još uvijek o 2003.) i izgleda je prokleto dobro za svoje godine – izgledom nevjerojatno sliči Audrey Hepburn u mladosti. Uvijek se oblačila, izgledala i ponašala kao prava dama što je i dolikovalo poslu voditeljice jednog odjela u jednom uspješnom poduzeću, ali s naglaskom na određenu dozu seksipila. Ono što je sigurno je da nije bila laka žena i nije bila lak „plijen“ za osvojiti – to su bile riječi moga oca u općenitom razgovoru o curama.
S majkom sam se ponekad i malo posvađao, ali to je trajalo vrlo kratko – doslovno svega par sati ili najduže dan-dva, nakon čega smo sasvim nornalno razgovarali kao da ništa nije bilo.
Koji dan poslije nakon navedene subote, vidio sam je golu u sobi nakon tuširanja kako oblaći crni čipkasti grudnjak, crne gaćice i crne sjajne najlonke (hulahopke). Nisam nogao ne gledati to seksi tijelo i te seksi radnje. Kao da sam se okamenio i kao da me mozak u suradnji s cijelim tijelom tjerao na to. Gledajući je, u hlačama mi je postajalo sve tjesnije. Pazio sam da me ne primijeti dok je promatram kroz pritvorena vrata. Kurac mi je skoro eksplodirao od napetosti i uzbuđenja, pa sam odjurio do WC-a olakšati se. Sperma mi je vrlo brzo izletjela van – točno u WC školjku. Iako mi se već par puta prije digao na nju, nikada prije nisam na nju drkao. Nakon toga sjeo sam na kadu i razmislio: „Pa dobro, jel sam ja normalan? Izdrkao sam se na vlastitu majku! Koji sam ja mulac! To se više ne smije ponoviti!“

Dan-dva poslije opet sam zakazao; opet te njezine savršene noge u crnim sjajnim i napetim najlonkama koje su me izluđivale. Kao da mi je to namjerno radila! Po drugi put pojurio sam do WC-a i olakšao se. Opet sam bio u konfliktu sa moralnim i etičkim normama.
…ali ona je bila prezgodna… Mislio sam da sam poludio što sam počeo gledati vlastitu majku kao seksualni objekt. Morao sam prestati jer to nije normalno i društveno prihvatljivo. Kojih tjedan dana poslije, majka došavši s posla, pozvala me da joj izmasiram leđa. Odmah sam pošao. Imala je bijelu bluzu i bijeli prozirni čipkasti grudnjak, crnu suknju iznad koljena (nije bila minica) i naravno – najlonke boje kože blagog sjaja s pojačanim dijelom na prstima. Masirajući je počela si je nekako gladiti nogu s nogom i rastezati prstiće u najlonkama. Čuvši zvuk trenja najlonki i vidjevši ono seksi igranje prstićima, kurac mi se digao i nabrekao do granice boli. Sve moralne i etičke barijere pale su u vodu. Znao sam samo jedno: „Ili ću pojebati vlastitu majku ili ću poludjeti.“ Masirajući majku, zaspala je. Bio sam previše uzbuđen, kao nikada u životu i morao sam ga izvaditi pred njom dok spava te se olakšati dok je gledam. To je bilo jače od mene. Jednostavno nisam mogao odoljeti. Kao da sam bio u nekoj drugoj dimenziji. Morao sam joj pomirisati pičku. Htio sam joj liznuti laganim i sporim pokretima prektrasne noge, ali bilo me strah da bi je time probudio. Lagano sam odignuo njenu suknju jednom rukom koliko je išlo, a drkao drugom. Imala je bijele gaćice ispod onih prekrasnih najlonki boje kože. Primicao sam glavu sve bliže i bliže njenoj pički pojačavajući tempo drkanja i pazeći koliko god sam mogao da ne izustim nikakve zvukove zadovoljstva. Taj božanstveni miris njene pičke totalno me izludio i svršio sam u manje od 30 sekundi po bijelom vunenom tepihu, izustivši „aaaaahh“. Uplašio sam se da me majka ćula. Srećom spavala je i dalje, koliko sam primjetio. Sperma je briznula čak metar daljine od mog kurca. Sreća da je bio bijeli i da je vuneni tako da tragovi nisu ostavili mrlju. Ubrzano sam popravio maminu suknju i zagazio spermu na tepihu ne bi li ona to primjetila (da ne ostane „vlažnih tragova“). Ta misao nije mi izlazila iz glave. Izdrkao sam se još tri puta na tu misao tokom dana. Cijelu noć sam razmišljao i maštao o njoj. Spavao sam vrlo malo.

Drugi dan ugledao sam u kupaoni u prljvom rublju njezine najlonke i gaćice. U hlačama sve manje i manje prostora. Opet mi se digao i ukrutio kao stablo bukve. Polako sam provirio kroz kupaonična vrata da slučajno majka ne bi bila u blizini. Gledala je TV. Brzo sam izvadio njene gaćice i najlonke iz koša za prljvo rublje i počeo ih mirisati i lizati u predjelu međunožja – točnije pičke. Majka je imala predobar miris pičke. Napalio sam se do te mjere da sam mislio da ću buknuti poput požara. Vrućina i trnci su me obasipali po cijelom tijelu. U predjelu trbuha osjetio sam „ugodne trnce“. Počeo sam drkati ko’ lud. Svršio sam u nekih 20 sekundi izustivši pritom njeno ime. To je ujedno bio i moj rekord u brzini svršavanja. Pogledao sam okolo i vidio da sam napravio sranje. Sperma je bila na jednoj nogavici najlonke, po perilici rublja i po ploćicama. Na brzaka sam izbrisao spermu sa tih dijelova i stavio njene gaćice i najlonke natrag u koš za prljavo rublje. Naravno, nisam ni znao od silnog uzbuđenja da spermu s najlonki treba oprati kako ne bi ostali bijeli tragovi, a ne samo obrisati.
Razrađivao sam taktiku kako „kresnuti“ vlastitu majku. Nisam bio siguran njene reakcije, pa me sve to malo plašilo. Napaljivala me do te mjere da mi se dan nije svodio na ništa drugo nego o razmišljanju na seks s njom. Pomisao da mi je vlastita majka i da moje radnje u vezi s njom nisu društveno prihvatljive još me jače uzbuđivala. Sve ostale cure pale su u drugi plan i uopće nisam obraćao pažnju ni na jednu od njih. One pored takve prejebene majke nisu imale apsolutno nikakve šanse.

Od akcije – naravno ništa, jer me bilo strah budući da mi je majka. Ipak, sreća me okrznula. Prošlo je možda dva tjedna od drkanja pred njom dok je spavala. Bila je većer. Koliko se sijećam, bio je četvrtak. Gledao sam neki film na TV-u u dnevnoj sobi, kad je prišla majka i sjela na fotelju popreko mene. Prekrižila je noge i gledala TV. Šutim ja, šuti i ona. Primjećujem poluprozirnu bijelu bluzu raskopčanu do grudnjaka, bijeli proziran grudnjak, bež suknju malo iznad koljena i sjajne napete najlonke boje kože. Bila je bosa. Gledao sam je krišom oka da me ne primjeti. Mislio sam da će mi kurac eksplodirati. Bilo mi je malo neugodno pred njom, budući da mi je majka, ali sam se nekako uspio savladavati.
Nije prošlo ni deset minuta, kad me upita: „Zašto ne dovdeš Mateju kući na ručak da je vidim već jednom?“
Ovo je bilo trik pitanje, činilo mi se (Mateja je druga cura od ranije navedenih cura s kojima sam imao vezu). „Nisam u vezi s njom već više od tri mjeseca, jednostavno nije išlo budući da mi je počela šefovati i ponašala se kao prava sponzoruša; a znaš dobro da takve ne volim.“-odgovorim ja.
„Hmmm, zašto mi nisi rekao ako te to mučilo?“–kaže ona.
„Nisam te htio zamarati tim stvarima, a i sama znaš da ne volim blebetati i jadikovati o prošlim vezama. Nije mi žao zbog nje, ne brini. Događa se. Šta sad.“–rekao sam joj.
„Dobro, kad ti tako kažeš. Jesi li sad u vezi s nekom curkom?“–upita ona.
Uuuu jebote, ovim pitanjem koliko sam ja skužio vlastita majka me ima namjeru pojebati. „To te ja pitam!“–mislio sam u glavi. „Ne, nemam nikakvu curu u vidu i trenutno nisam s ni jednom u vezi.“–odgovorih joj.
Nakon toga pogledala ne takvim jebozovnim pogledom svojim velikim, lijepim tamno-smeđim očima da sam odmah poželio ustati i zažvaliti je te joj izlizati pičku i pojebati do iznemoglosti…
Upravo kad sam ustao i htio ostvariti navedene radnje, ustala je ona i prišla meni kraj fotelje, te mi rekla da sjednem. Sjeo sam, a ona je sjela na rub fotelje. Sad sam bio gotov, nisam više mogao izrdžati, te sam joj stavio ruku na nogu i počeo je gladiti.
Rekao sam odmah joj kao iz topa: „Da li uopće znaš kako si lijepa i da li imaš pojma koliko me uzbuđuješ? Ni u mojim snovima ne bih mogao poželjeti ljepšu majku od tebe. Tvoje prekrasne oči i tvoj božanstveni pogled me obaraju s nogu, a tvoje savršeno seksi tijelo me tjera na grešne misli kojima se nikako ne mogu oduprijeti. Nejvjerojatna si!“ Nisam ni bio svjestan što sam rekao. Romantika mi je odjednom „proradila.
„Znam, primjetila sam da nemaš curu već duže vrijeme i primjetila sam kako me gledaš, samo sam se morala uvjeriti da je tako. Iz početka, i meni je bilo vrlo čudno što si se zapalio na mene – svoju majku, jer to stvarno nije sa društvenog stajališta kao ni sa moralnog u redu, ali onog trena kad si ga izvadio nakon masaže leđa i kad si svršio u mom prisustvu, promjenila sam mišljenje.“
„Ja sam mislio da si spavala; naprosto sam bio siguran da si zaspala. Kako…. Zašto si…“–kroz dozu neugodnosti odgovorih ne uspjevši dovršiti pitanje.
„Ne boj se“-prekine me ona i zagrli te me počne ljubiti oko vrata; „Nemoj ništa govoriti, samo uživaj samnom u ovim trenucima“–kaže ona nastavljajući me ljubiti po vratu i maziti me rukama po prsima.
Sad sam bio stvarno gotov, htio sam je ne samo jebati nego voditi pravu ljubav i izmjenjivati nježnosti do neslućenih vrhunaca s njom. Desnom rukom sam joj se približavao sve bliže njezinoj pički, a lijevom sam je gladio po kosi ljubeći je pritom prvo po vratu.
„Ljepotice, kako si prekrasnaaaaaa“ – izsutio sam. Kao da se nije radilo o mojoj majci već o nekoj drugoj osobi. Sav sam bio izvan sebe kao u nekom transu. Ustao sam, primio je i odnio u njenu spavaću sobu. Kurac mi se nije spuštao od kad je prije, sada već pola sata, ušla u dnevnu sobu.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Bez starca nema udarca

Imala sam tek šesnaest godina kada sam se tupavo zaljubila u dve godine starijeg klinca iz iste škole i posle samo mesec dana dozvolila da me traljavo kresne u raspadnutom “stojadinu” njegovog ćala koji je služio za prevoz svakojakog povrća kojeg su proizvodili i prodavali na gradskom kvantašu. Nisam čestito ni shvatila šta mi se dešava a on se istresao u mene i napravio mi Mateju. Pukla je bruka u školi, u gradu i htela ne htela sa stomakom do zuba došla sam da živim kod njega na selo. Sav moj svet se srušio: iz srećne i situirane porodice kao zadnja glupača završila sam u selendri bogu iza leđa maksimalno maltretirana od njegovih roditelja i zapostavljana od svog “voljenog” koji je nastavio da živi običan momački život zaboravljajući da postojim i da ću mu uskoro roditi sina.
Ubrzo posle porođaja na kraju snage i korak od samoubistva kao pokislo kuče sa Matejom u naručju pobegla sam iz sela nazad svojima. Roditelji kao roditelji prihvatili su me nazad, Matejin otac i njegovi nas nisu tražili i dok su moje vršnjakinje muku mučile sa školskim obavezama i pripremama za vikend izlaske ja sam samovala u kući i gajila sina. Sa tek napunjenih sedamnaest bila sam prava ženica, majka, osoba koja je svoju budućnost videla samo u sinu.
Dani su mi prolazili jednolično: kuća, Mateja, prodavnica, Mateja, kafa u komšiluku, Mateja, tračanje sa dokonim babama iz komšiluka, Mateja… Na sreću, Mateja je bio zdrava i napredna beba, dobrica koji se samo smeje i guče, pokušavajući da napravi i prve korake.
Znala sam da me svi u komšiluku, naravno iza leđa, ogovaraju pa me je to još više teralo da samujem. Jedino je deda Sveta, penzionisani lađar, udovac bez dece i naš prvi komšija svakodnevno svraćao kod nas, igrao se sa Matejom i iskreno saučestvovao u mom bolu.
- Mala, budi jaka. Narod ko narod. Svako čudo za tri dana. Gledaj ovo dete i guraj dalje, pred tobom je čitav život!- govorio mi je uvek spreman da pomogne, pripazi malog dok prosterem veš ili skoknem u prodavnicu.
Znao je svakoga dana da svrati kod nas oko podne “na čašicu razgovora” i slatku kafu. Moji su u to vreme bili na poslu pa sam njegove dolaske koristila da bar na kratko poverim Mateju nekom. Te srede, prve u vrelom avgustu, deda Sveta je kasnio pa sam sa Matejom u naručju otišla do njega:
- Jajo deda Sveto, ako bi ste mogli da pripazite na Mateju samo petnaest minuta dok otrčim do apoteke po kremu za njega. Evo samo što nije zaspao, a kad se vratim „pričvrljićemo” (tako je on govorio) po jednu “crnu, pa slatku”.
- Samo ti idi, i nemoj da žuriš. Ja ću da pazim na ovog mangupa, bez brige, a kad te spazim da se vraćaš staviću vodu za kafu. Red je da jednu popijemo kod mene, dosta sam se častio kod vas. – reče Sveta i ja odjurih u apoteku
Po povratku zatekla sam deda Svetu kako nešto trtlja Mateji koji samo što nije zaspao sedeći u hladu vinove loze ispred njegove kuće.
- Evo mamica se vratila!
- Uh, valjda nije bio nemiran?
- Taman posla. Baš smo se lepo ispričali o Dunavu i šlepovima – nasmeja se deda Sveta – A ti Neno uđi tamo u kuhinju i zakuvaj kafu, voda je već provrila, taman će i ovaj momčić zaspati pa da na miru odahneš!
Ušla sam u kuhinju, voda je zaista već vrila i dok sam zakuvavala kafu pogled mi pade na stočić pored frižidera prepun neuredno razbacanih dnevnih novina i časopisa. Od gore na toj hrpi nemarno raširen bio je neki porno časopis. Ko zna zašto uzeh ga i počeh da listam: puno slika raznoraznih lepotica i golokurih momaka, slike seksa u svakojakim pozama. “Bože, pa ja sam na ovo potpuno zaboravila” prolete mi kroz glavu „Uostalom, kao da sam i imala neke prilike da o tome više i saznam!” Okrenuh još dve tri strane i osetih kako mi se bradavice ukrutiše upirući o tesnu majicu koju sam samo imala na sebi. Ostavih časopis, okretoh se i ugledah deda Stevu ispred sebe: visok, sedokos, u nekoj prugastoj majici i šarenim “havaja” bermudama, bar tri puta stariji od mene mirno me je gledao pravo u sise i izbočine koje su mi na majici napravile ukrućene bradavice.
- Ja… samo sam pogledala…malo. I kafa je gotova. – ušeprtljah se
On se osmehnu i bez reči mi priđe, obuhvati me snažno rukama oko struka stežući me ogromnim šakama za guzove, privuče sebi i gurnu mi jezik pravo u grlo. Već u sledećem trenutku me je podigao i preneo u trpezariju do ugaone garniture na kojoj je Mateja blaženo spavao. Nisam mogla da verujem šta mi se dešava, nisam stigla bilo šta da kažem a već sam ležala na leđima dok mi je Steva zadizao noge i skidao gaće. Čas kasnije stojeći iznad mene skide svoje bermude a meni se ote krik iznenađenja: pred mojim licem se klatila neobično velika, mlitava i ružna kurčina, čudne pljosnate glave sa smešno malom rupicom na sredini, neobično zakrivljena u levu stranu ( kao polomljena dva –tri santimetra ispod svučene kože). Steva uze svoju ružnu žilu u desnu ruku, odmah iznad majušnih jaja i mlateći levo desno poče njome da me lupa po licu i vratu. Zadiže mi drugom rukom majicu i nastavi na kurcem udara po mojim sisama i ukrućenim bradavicama. Pljeskanje njegove batine o moju kožu ispuni sobu. Deda Steva je ćutao, lupao kurcem po meni i gledao me pravo u oči. Onda ga, opkoračivši me, uhvati sa obe ruke i poče da me njime pljeska po stomaku. Učini mi se da mu se kurčina malo ukrutila, naročito kad se spusti još niže i njime poče da me pljeska po čupi iznad pičke. Podiže mi levu nogu, pomeri je u stranu i nastavi da poluukrućenom karinom ravnomerno udara duž mojih usmina. Od tog šljepkanja mi prođe neka jeza celim telom. U glavi mi je tutnjalo, nešto bih trebala da uradim, nešto bih trebala da kažem, ali šta? Da ga gurnem i skočim, da zgrabim Mateju i izletim napolje, da… Umesto toga stisnu me samo jedna misao: zar je moguće da neko ima ovoliki kurac? Nju zameni druga: a šta ako mu se ne ukruti, kako će mi ga staviti? I tada sam postala svesna da ga želim, da me je više strah da neću biti jebena, nego to što tek treći ili četvrti put u životu treba da osetim kurac. (Ako je ovo kurac onda je ono što sam do sada imala prilike da probam i što mi je napravilo sina obična kišna glista!)
Steva je sve vreme ćutao i ravnomerno udarao poludignutom batinom po rascepu moje pičke, uporno kao da zakucava eksere, jedino se zvuk tih udaraca promenio: šljapkalo je kao da letvom pljeska po bari. Bila sam mokra kao upišana. Činilo mi se da sve traje čitavu večnost, da mi u stomaku gori vatra koja se sve više širi i koju što pre treba ugasiti inače će mi buknuti celo telo, a sa niim i ugaona garnitura na kojoj ležimo Mateja i ja.
Pružih ruke i uhvatih deda Stevinu kurčinu. Nije bio mnogo debeo, ni krut, tek malo vlažan od mojih sokova koji su mi okupali pičku po kojoj je do malo pre udarao. Povukoh mu smežuranu kožu nekoliko puta gore dole. Ista priča, nenormalna dužina, ali bez potrebne čvrstoće.
- Aaah, – prostenjah – Hoće li biti čvršći?
Nastavih da ga drkam, da sama sebe njime šamaram po pičkinoj brazdi, pa ga, na kraju, prislonih na ulaz u pičku koja je vapila za njim. Držeći ga čvrsto ispod same glave umočih je u sebe i ona kliznu unutra. Nastavih da guram još nedovoljno čvrstu žilu u sebe.
- Hoće li biti čvršći? –ponavljala sam kao papagaj osećajući da je u mene ušlo tek sedam osam santimetara, da se kurac lomi, savija i da iako sam mokra ne ide dalje. Ah koliko ga još ima (moja jedna i Stevine dve šake!), a uzalud. Goreći od želje počeh da grubo, celom svojom šakom trljam otekli klitoris. Kad već nemogu da budem jebena, bar da ovako ugasim plamen strasti. Drkala sam i stenjala, mešala kukovima, dahtala, jecala ( “ Oooh, bože, ooh kako ga želim, aaah jebi me, jebi me!”) deda Steva je klečao između mojih raširenih nogu, držao svoj nedovoljno čvrst kurac sa obe ruke i gledao kako se samozadovoljavam. Da li zbog toga ili ko zna zašto tek kurčina mu se još malo ukruti i on je naglo, dušmanski, i rukama i kukovima gurnu u mene. Vrisnuh osećajući kako se strmoglavljuje ceo u mene, kako mi ulazi pravo u matericu, kako me naglo popunjava do bola i svrših. Grčevi zadovoljstva mi obuzeše celo telo, a rasturena pička stisnu kao kleštima Stevin kurac do korena.
Mateja se probudi i poče da kmeči.

- Pssstt, spavaj- čuh deda Stevu prvi put nesvesna da sam nabijena na njegov kurac tik uz usnulog sinčića – Spavaj dedino zlato, spavaj. Tako, ti si dobar dekin kuronja – tepao je mom sinu i lagano ga ljuškao.
- Sad će deka da malo jebe ovu tvoju slinavu mamicu , a posle ćemo se nas dvojica igrati!- i Steva poče da mumla neku uspavanku ( Buji paji bato mali, buji paji!)
- Spavaj srećo moja, molim te! – jecala sam osećajući da se dedin kurac gotovo potpuno ukrutio u meni – Spavaj molim te, hoću da me deda jebe, ohh, da me jebucka, da me je-be-je-be-je-be!
Mateja se umiri. Ležao je pored moje glave, budan, treptao onim svojim krupnim okicama i ćutao. Deda Steva je pevao uspavanku i u njenom laganom ritmu me karao. Oh bože kako je to bilo lepo. Njegova velika kriva kurčina je ulazila i izlazila iz mene, pička je šljapkala, točila, moja lepljiva sluz se slivala niz moje guzove, kvasila prekrivač. Muljala sam kukovima besomučno, oslonjena stopalima na pod. Oko mene je sve igralo, titralo, prelivalo se u hiljadu uzdaha, treptaja. Uzivala sam kao nikada pre željna ovoga što mi se dešavalo a što ni u najluđim snovima nisam mogla da zamislim. Zar je moguće da kurac ovakva zadovoljstva pričinjava?
Deda ubrza ritam, pojača udarce i natera me da u talasima svršim cičeći. Sada oslonjen na obe šake postavljene uz moje kukove, dobro ukopan stopalima u pod deda je karao silovito. Ležaj ispod nas je poigravao, škripao, stenjali smo i jedno i drugo. Kako mu je trebalo mnogo da mu se kurac digne sada mu je bilo potrebno mnogo, mnogo više vremena da omlitavi. Mislila sam da će me jebati do smrti ( i molila se da smrt što kasnije stigne) trabunjala svakakve gadosti i uživala beskrajno.
Mateja se opet unervozi, poče da se buni, kmeči, pokušava da ustane, čupa me za kosu, trpa mi prstiće u oči, u usta. Ja ga ljubim, pevam mu, sisam mu prstiće (on se smeje, guče “mama pava, mama pava”) molim ga da bude dobar, da sačeka, da mi je lepo, nikad lepše, da ga volim, da volim i deda Stevu, da volim ovu veliku ,krivu kurčinu u sebi, da hoću još i još i još… I dobijala sam još. Steva je rio po meni, razvaljivao me, razbijao.
- Oh kako me jebeš, o kako je žilav, osećam ga u stomaku. Aaah, još, još. Jebi me, nemoj ga vaditiiii.
Steva je mumlao i pumpao divljački.
- Do sutra ću te karati – krkljao je, visoko mi zadižući noge koje sam sada savila oko njegovih kukova i čvrsto stegla.
- I duže i duže, molim te- opet sam vrištala i svršavala – Bože hvala ti! Hvala ti.
Sa malo više od sedamnaest godina, sa sinom od godinu dana, za samo sat vremena zahvaljujući deda Stevi, prvom komšiji, umirala sam na kurcu ( bolje rečeno sa kurcem u sebi ).
- Ne! Nemoj ga vaditi.- gotovo da zaplakah kad mi Steva spusti noge i uspravi se. stajao je iznad mene sa kurčinom ( krivom, ko polomljenom koji santimetar ispod smešno pljosnate glave) koja se klati i poskakuje. Ščepah ga i počeh drkati i savijati da ga ponovo vratim u rasturenu pičku.
- Tvoja mama nije dobra. Hoćemo li da je istučemo,a?- pitao je Steva mog Mateju koji se podiga i sedeo uz mene, pa kao na početku uze kurčinu sa obe ruke i poče njime da me udara po licu, sisama , stomaku, samo što mu je sada kurac bio čvrst i svakim udarcem mi je pričinjavao slatku bol.
- Stavi mi ga opet, molim te. Hoću da mi ga nabiješ. Daj mi ga!!!
- Moli me. Hajde lepo me zamoli da ti ga metem!
- Molim te daj mi ga!
- Lepše!
- Molim te deda Stevo nabij me na kurac!
- Lepše!!
- Molim te, molim te, molim te stavi mi ga samo malo. Samo mi stavi glavu da svršim. Evo dolazi, evo svr-ša-vammm- zaplakah zaista gledajući kako me uporno udara kurcem po stomaku besomučno drkajući.
U tom momentu i Steva se zgrči, poče da se trese, pljosnata glava njegovog kurca čudno nateče a iz smešno male rupice kanuše tek dve tri svetle, kao rosa prozirne kapi sperme meni na stomak. I to je bilo sve! Onda se spusti na kolena i sjuri mi ga grubo u pičku. Vrištala sam ponovo nataknuta na njegovu kurčinu, dok se on tresao u meni, pička mi se grčila, svršavala sam po ko zna koji put. Mateja je plakao i uplašeno se hvatao za mene. Nežno sam ga mazila po svilenkastoj kosici, tepala mu i presrećna plakala.
- Dobar si ti dečak, dobar. Mamin dobrica, mamina srećica. Evo gotovo je, gotovo. Mamici je bilo lepo, nikad lepše. Oh kako me je deda Steva izjebao, srećo moja, kako sam uživala. Ludice moja lepa. Gotovo!!
A nije bilo gotovo. Još sam ležala, još mi je kurac bio u razbucanoj pički, još sam osećala svaki njegov santimetar, svaku žilicu.
- Uzmi Mateju. – čuh deda Stevu i poslušah ga privijajući sina na grudi. Steva me obuhvati rukama ispod dupeta i ustajući podiže ne vadeći kurac iz mene. Oboje nas tako prenese korak dva do stola i sede na stolicu. Mateja je bio na mojim grudima, sa glavicom na mom ramenu, između mene i deda Steve. Sedela sam na Stevinom kurcu, oslonjena stopalima na pod. Počeh da mešam dupetom povremeno pocupkujući. Mateji se to svidelo, mislio je da to njega ljuljam i cupkam, malo se umiri i opet zaspa.
– Zaspao je- prošaputa deda Steva
– Jeste, šta sad da radim?
– Budi pažljiva da ga ne probudiš.
Nežno sam držala sina u naručju i lagano kružila kukovima sa kitom duboko u sebi. Više nije bio onako čvrst i to mi je prijalo. Osećala sam kako ga lomim, savijam, kako me povijen trlja po klitorisu, kako u talasima podrhtavam. Stevine ruke su šarale po mojim guzovima, pljeskale ih, stiskale, širile…Nagnuh se malo napred i strpah mu jezik u usta koji on poče da sisa. Nailazio je novi talas strasti. Osećjući ga deda Steva mi pusti jezik i lagano gurnu srednji prst u dupe. Ukočih se i svrših celim telom, bez glasa.
- Dosta je za danas- šaputao mi je deda u uho – evo sada je već pola tri, uskoro će ti doći roditelji sa posla, moraš ići. A sutra, čim oni odu , ponesi Mateju i dođite kod vašeg deda Steve , na kafu.
- I na kurac, deko, molim te!
- I na kurac, ako ti se dopada!!
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Čudo u Glibovcu

Švabo je bio prvi, beli rasni vepar u okrugu. Stigao je u našu kuću kao prasence od 2-3 kile, prošvercovan iz Nemačke kada je ujak prvi put došao na odmor. Odgajili smo ga na cuclu, a onda je on nastavio da raste i dogurao, posle dve godine, do 150 kila. Ako vam kažem da su tada u svim selima preovladavale sitne crne svinje, onda možete misliti o kakvom se čudovištu radilo.
Švabo je uživao, jeo, kaljao se u bari ispod duda u dnu svog obora i svakodnevno skakao na krmače i nazimice koje su na parenje doterivali ljudi iz celog kraja “da zapate rasu”, kako su objašnjavali. Otac je u neki crni tefter beležio svaki njegov skog, datum, ime vlasnika krmače i kasnije, kad sazna, koliko je ista oprasila. Greške nije bilo: Švabo je bukanjio carski ostavljajući šareno potomstvo. Svaki mu je skok bio uspešan, a i broj prasica se povećavao. Ni jedna krmača nije prasila manje od 10 komada pa su ljudi lake ruke plaćali njegov trud.
Te godine je u naše selo prvi put stigla struja a sa njom i nov pop. Istina struja je bila pravo čudo, ali pop još veće: češće je zalazio u okolne birtije nego u crkvu, vozio je neki ogromni motocikl, lumpovao, jurio pevaljke. Za to vreme u crkvenoj porti je gajila cveće i živinu gospođa popadija, povisoka konjasta “dama” blizu četrdesete vidno drugačija u odnosu na seoske žene, zabrađene i umazane, po ceo dan uposlene domaćičkim i poslovima u bašti i na njivi.Oko nje se majao i sin im Dušan, preispoljni bizgov blizu dvadesete, glavat i sav ko zašrafljen, dugih ruku i nogu, kanda malo ošamaren (“nedokusuran”) kako se pričalo po selu, pa ga ni regrutna komisija nije primila u vojsku!
Elem to jutro su moji otišli zorom na pijac u grad, ostavili mi u zadatak da nahranim i napojim stoku i živinu, spremin nešto za ručak da prezalogaje kad se popodne vrate i da obavezno zalijem papriku u bašti. Znala sam da sve to može da sačeka pa sam se u prijatnoj jutarnjoj svežini dugo izležavala u svojoj sobi do puta maštajući o skorom početku školske godine i polasku na višu poljoprivrednu! Ko zna koliko bih još tako ležala i blenula u plafon da me nije prenuo nepoznat glas koji je dolazio iz našeg dvorišta:
- Domaćine, o domaćine!
Izađem ljuta što mi neko nepoznat kvari maštanje i u avliji vidim gospođu popadiju, njenog blentavog sina i sitnu nazimicu kako odmah uz kapiju grokće i kupi seme kukuruza koji joj pomalo baca “zašrafljeni”.
- Pomaže bog lepotice – cvrkuće popadija – Jel ti otac kući?
- Nije gospođo, i on i majka su otišli na pijac u grad.
- Ju, pa šta ću sad da radim? Rekao mi je da jutros doteram nazimicu kod vašeg vepra. Jedva smo je Duća i ja doterali, a njega nema!!
Gledam gospođu pa mi je nekako žao, gradska žena primorana da dođe u selo gde su joj, po kazni, rasporedili muža htela ne htela prinuđena da se uklopi u život koji miriše na seno, balegu i svinje, kao pokisla stoji na našoj kapiji, razočarana.
- Ako je samo to onda vam moj tata i nije potreban gospođo, Švabo je tu!- rekoh pomalo zlurado – Poterajte nazimicu dole do obora.
Priđoh oboru i otvorih vrata, a popadija i Dušan nekako nateraše nezainteresovanu nazimicu da uđe u obor. Nas troje stadosmo uz ogradu. Osećajući da mu je stigla nova ženska Švabo se grokćući, podignute njuške, kaljav i ogroman pojavi ispod duda i bare u kojoj je do malo pre spokojno odmarao. Nazimica stoji uz samu ogradu ispred nas i čudno ga gleda dok joj prilazi. Isti takav pogled imaju i popadija i njen Duća.
- Ju koliki je, u snu se ne usnio!- ote se popadiji koja se čisto trže kad nam se Švabo približi te se ona pomeri korak dalje od ograde i stede iza mene kao da se krije od našeg glavonje.
Mirisala je na sapun od lavande kojim se, očigledno, jutros temeljno oprala. Pogledah je ispod oka, stvarno u odnosu na seoske žene bila je prava gospođa bledog tena obučena u neku plavo- crvenu cicanu bluzu i ravnu široku crnu suknju koja joj je bila tek malo ispod kolena. Na nogama je imala neke plastične Jugoplastika sandale kakve sam ja oduvek želela za svečane prilike.
Švabo je lagano, gotovo profesionalno prišao ukopanoj nazimici, malo je onjušio, razjapio čeljusti, groktao i počeo da je obilazi. Ispod kratkog repa valjala su mu se ogromna bela muda prošarana crvenim žilicama, a iz futrole na stomaku se poče izvlačiti tanka crvena burgija. Zašavši iza nazimice odjednom skoči na nju izbacujući podugačko svrdlo. Nazimica skiknu, posrnu od njegove težine i pomeri se korak dva napred.
- Nano ovaj će je slomiti načisto!- zabrunda Duća širom razjapljenih usta držeći se oberučno za ogradu obora.
- Vala sine i ja tako mislim! – protisnu popadija iza mojih leđa – Ledna ti sam i kad je dotera. Pa on je bar tri puta veći i teži od naše Gare.
Švabo ponovo priđe nazimici i skoči, obuhvatajući je prednjim nogama oko kukova. Ona opet skiknu, pokleknu, napravi par koraka napred, a njegova burgija skliznu pored njenog levog buta u prazno. Švabo je promašio po drugi put, mlatio kukovima, isukivao svoj šiljati uvrnuti alat, prskao svoje dragoceno seme po njenom stomaku i ponovo odustao. Sada joj je njušio nabreklu picu, groktao, gurao je njuškom. Nazimica je stajala kao ukopana, podignute glave iščekujući sledeći pokušaj.
- Curo, dal da si ušla da je isteraš iz obora? Plašim se da smo džaba dolazili, a i strah me da joj nešto ne naudi. Ju kolka mu je ona stvar!!
- Sad je kasno gospođo. Unutra nesmem dok on ne završi svoje. A njoj sigurno neće nauditi. Ja sam, znate, završila srednju poljoprivrednu. Normalno je da zreo, odrastao priplodni vepar bude mnogo krupniji od nazimice, pa i od odrasle krmače, znate. – pametovala sam stručno – Ona je u teranju, znate. Vidi se to po otekloj vulvi, po njenom stavu. Mirna je, ne beži…
Švabo opet skoči, alatka mu poče da bode blizu pravog mesta, dobro obuhvati nazimicu prednjim nogama, malo se zgrči i pogodi kako treba. Nazimica se ukopala, podigla glavu i uši i kako ga primi poče i ona da grokće. Švabo se sada zaigra, nabija ga baš onako kako treba, grokće, peni, mlati dupetom . Duća stoji zabezeknut uz ogradu razrogačenih očiju, stisnuo perdu sa obe ruke i u Švabinom ritmu, pocupkujući i on mrda svojim kukovima. Švabo se, upakovan u nazimicu kako treba, malo smiri, opustio glavu preko njenih leđa i tiho grokće. Nazimica se leluja pod njegovom težinom ali ne popušta. Stoji ukopana u raskaljani obor do članaka, mišići na stomaku i butovima joj podrhtavaju.
- Jel to znači da je primila? – čujem popadijin šapat i osećam je odmah iza sebe – Jel sad gotovo?
- Primila ga je, gospođo. – šapućem i ja, a nekako mi neprijatno ( iako sam ovo gledala ko zna koliko puta) – Nije još završio, tek će da je bukanji!
Švabo se prenu, poče brzo da ga nabija, nazimica baulja par koraka, on na njoj i za njom smešno prikucava hoda na zadnim nogama, a prednje mu stalno padaju niz njena leđa ka butovima ostavljajući jasne tragove ogrebotina i blata. Opet se smiri, grokće i samo povremeno izvija leđa i pomalo ga nabija..Ogromna jaja poigravaju.
- Razvaliće je, nesrećnicu. Juuu, sad joj je utero do grla!- šapuće popadija, a kad ga Švabo stvarno utera do kraja, ona se trže i uhvati me za obe podlaktice. Osetih joj mokre dlanove i, to me preseče, dve kao kamen čvrste bradavice na svojim leđima. Miris sapuna od lavande me još više zapahnu. Bila mi je potpuno pripijena uz leđa i lagano podrhtavala. Osetih njen čvrst brežuljak na svom dupetu. Mahinalno poturih desnu ruku između nas dve i šaka mi se napuni njene tanke suknjice i mesnatog brežuljka. Zadrhtah.
- Nano, ala ovaj nerast burgija našu Garu!!- pocikivao je Duća i kao da je sam na svetu pomerao svoje kukove napred nazad kao da on a ne naš Švabo bukanji nazimicu.
Na lanenim pantalonama mu se pojavila povelika izbočina koju je pritiskao uz tarabu.
Nerast još jednom zaburgija nazimicu. Popadija iza mojih leđa se uzmeškolji, privuče me malo više na svoje grudi i poče lagano da se trlja o moju šaku. Ćutala sam nalik njihovoj nazimici očekujući šte će se dalje desiti, svesna da je Švabo pri kraju svog posla i da se slučajan događaj sa popadijom vrtoglavo primiče kraju. Podapija me svojim mokrim šakama mazila od lakata do ramena, po mladim punim mišicama. Osećala sam njene duge prste kako mi, dok klize gore dole dodiruju sisice i bude moje bradavice. U trenutku kad Švabo poslednji između dva srednja prsta. Stresoh se i čvrsto je svojom šakom uhvatih za mesnati brežuljak utiskujući vrhove prstiju kroz tanku suknjicu i tesne gaće u njenu pičku. Švabo siđe sa nazimice i grokćući krete pod dud u baru punu blata .
- Hajdemo u kuću da ti platim!- čuh popadiju kako mi šapuće direktno u uho i blago ga okrznu mokrim jezikom. U istom času osetih kako mi se pičkica ovlaži. Kao omađijana kretoh ka kući još uvek držeći svoju šaku na popadijinom mesnatom bregu. Ona me obgrlila levom rukom oko moje leve nadlaktice i drži me za sisu draškajući ukrućenu bradavicu.
- Dućo, pripazi na nazimicu – obrati se glasno sinu koji je i dalje gurao onu oteklinu u perde na ogragi Švabinog obora – odo da maloj platim!
Kako pređosmo kućni prag tako me popadija okrete ka sebi i strasno poljubi, snažno me hvatajući za guzove i privlačeći sebi. Nikada pre toga me ni jedna ženska nije ni dotakla a kamoli da mi je gurnula jezik duboko u usta. Obamrla drhteći čvrsto je zagrlih, počeh da joj sisam jezik koji je palacao u mojim ustima, šaram rukama od njenog vrata preko leđa do velike trtaste guzice i šumno dišem na nos udišući prijatan miris lavande koji se polako mešao sa znojem iznad njene gornje usne. Stajale smo čvrsto pripijene jedna uz drugu u samim vratima i ludački se ljubile meseći jedna drugoj guzove. Popadija je tiho dahtala, sisala moju pljuvačku i kukovima se pomerala napred nazad udarajući svojim bregom u moj stomak ( bila sam niža od nje!). Podigoh ruke i uhvatih je za sise. Bile su velike i ne mnogo čvrste. Ona otkopča tanku bluzicu iz koje ispadoše obe kao sneg bele sise, sa ogromnim ukrućenim bradavucama i tamnim krugovima oko njih. Uhvati ih svojim rukama i blago podiže nudeći mi bradavice:
- Oooohh, lizni ih malo!
Sagoh se i počeh da lizuckam jednu, pa drugu, malo ih zakotrljah između usana pa počeh da ih naizmenično sisam i nežno grickam.Zadigoh joj suknju i uhvatih za pune butine, glatke kao svila meke kože. Popadija počučnu, strese se i ponovo mi uvali jezik u usta. Opet smo se besomučno ljubile, mljackale jezicima, oblizivale jedna drugoj usta ostavljajući kao puž sluzav trag oko njih. Bože, tutnjalo mi je u glavi, šta se ovo dešava!?
- Dođi šećeru moj slatki.- šaputala mi je gospođa i privuče me do našeg kauča.
Legoh na leđa širom otvorenih očiju prikovanih za njene sise koje su se klatile i belasale ispod raskopčane bluze. Popadija brzo skide svoje gaće i ostavi ih na podu pored kauča, zadiže mi majicu preko mojih malih i visoko nadrkanih sisica (šta da radim, sise su mi zaista bile jedna slabašna dvojka!), podiže mi i suknju i najzad svuče već mokre gaće.
- Uh kako imaš lepe svilenkaste plave dlačice- zaguguta prolazeći kroz moju čupicu prstima- Ooh kako ti je pica sveža i rosna!
Lagano prođe srednjim prstom preko mojih oteklih usmina, kleknu i poljubi me pravo u pičku. Ščepah je za kosu uplićući prste u gustu punđu. Jezik joj zaigra na mom klitorisu. Kukovi mi sami počeše da kruže i da guraju naviše, a njen jezik da niz moj klitić klizi pravo u mokru rupicu.
- Kako ti je pičkica tesna i vrela – mrmljala je popadija gurajući u mene svoj jezik istovremeno me hvatajući za sise stežući ih. – osećaš li moj jezik kako te jebe?
Osećala sam ga glatkog i ljigavog kako me otvara, ulazi plitko u mene i nabijajući se na njega da mi više uđe glasno stenjala. Već u sledećem času sam svršila, tako snažno da mi se stomak zgrčio do bola!!
- Mmmm kako si se prolila- mljackala je popadija između mojih nogu kupeći svaku kap koja je izašla iz mene i onda me opkoračila nameštajući mi svoju čupavu nabubrelu pičku rastvorenih usmina pravo na lice.
Bez ikakvog razmišljanja, kao da to radim svakodnevno sjurih joj jezik pravo u nju i počeh da njime palacam kao zmija. Dahćući i pohotno mešajući kukovima nabijala se na njega udarajući me u nos svojim crnim gustim kovrdžama koje su mirisale na sapun od lavande i pičkine sokove. Pokušavala sam da dođem do daha ali nisam prekidala. Rukama sam joj stezala velike začudo čvrste guzova i nemilice nabadala jezikom.
- Ahh, jezik ti je kao u zmije!!- uhvati me za glavu i poče besomučno nabijati u sebe.- Tako me lepo burgijaš, srećice mila, kao tvoj ŠVABO MOJU NAZIMICU!! Bukanji zlato moje, bukanji svoju prasicu!!
- Nano!!- preseče nas Boćin uplašen glas –Nano, evo njiov vepar opet skače na našu Garu!!
Ukočih se isplažena sa jezikom u popadijinoj mokroj pizdi koja odjednom poče da se grči i da ga steže kao kleštima.
- Oooh srećo moja, jel joj ga opet nabio?
- Jeste nano, opet! I opet sve vako mrda i mrda. A ona samo stoji i cvili!!
- Oooh blago nama! Odi sine ovamo.
Boća nam priđe i stade pored kauča. Vidim mu samo pantalone sa velikom izbočinom i nezgrapno velike ruke kojima se trlja po njoj.
- Nano jede mi se med. Evo tegle na astalu. Smem li da se malo osladim?
- Uzmi srećo i stani ovde.
Boća uze teglu sa medom umoči prst u njega i obliza ga. Popadija ga pomazi rukom po izbočini na pantalonama, raskopča ih i one mu kliznuše do članaka. Nije nosi gaće pa mu se povelika debela kita praćaknu oslobođena stega. Popadija sjaha sa moga lica, uze u šaku meda i poče da trlja medom njegov kurac od glave pa naniže prema korenu i velikim mudima. Sedoh na kauč očiju prikovanih za njenu ruku koja je klizila gore dole nadrkavajući mu kurac mažući ga medom. Boća je mirno stajao, povremeno umakao svoj kažiprst u teglu sa medom i oblizivao ga.
- Hodi, curice, osladi se- reče gospođa i ponudi mi njegov palamar sada već dobro napet, krvavo crvene glavuče, sav umazan medom.
Sagoh se i počeh da mu ližem kitu povremeno gurkajući vrh jezika u onu rupu na njegovom vrhu. Popadija takođe poče da ga liže sa strane. Povremeno smo se dodirivale jezicima i opet nastavljale da lizuckamo medenu kitu.
- Da li si osetila medeni kurac nekada? – pitala me je
- Ne! – iskreno rekoh
Popadija uze podosta meda, dobro namaza njime sinovljevu odrvenelu kitu, višak mi stavi na pičku, malo je protrlja svojim lepljivim prstima i zapovedi:
- Boćo, sine, ajde sad osveti našu Garu. Nabij ovu malenu ko njen Švabo tvoju nazimicu!
Bole poslušno uđe međ moje noge, kleknu i prisloni glavonju na ulaz u moju vrelu, medom umazanu picu. Već sledeći čas mi ga utera nemilice, do samih muda. Kriknuh proburažena i iznenađena što ne osetih nikakav bol. Bole je od starta nabijao i čupao svoj palamar, žestoko ko pravi vepar. Med sa njegovog kurca mi je ulepio celu unutrašnjost pičića koji se grčio pokušavajući da ga stegne. Osetih da usled njegovog trenja u pički med poče da se greje, da pojačava trenje i da svakim njegovim izlaskom napolje kao da povlači onu nežnu sluzavu kožicu moje pice napolje. Izvrtao ju je kao rukavicu. Gorela sam. Takav osećaj do sada nisam imala. Sve je u meni buktalo, med se usijavao, lepio, a kurac, kao klip u ulju pojačavao kompresiju. Grcala sam od zadovoljstva želeći da ta slast traje večno i u isto vreme da odmah eksplodiram i svršim. Ova druga želja je bila jača i ponovo počeh da svršavam, u talasima i obilno točim kao da piškim.
- Jebi me, jebi me!- groktala sam – jebi moju picu, još mi nabi meda, još.
Popadija se nasmeja glasno.
- Dosta Boćo daj ga malo mami! – i bez ikakvog pardona iščupa njegov palamar iz mene i strpa ga sebi u usta.
Nabijala ga je sebi pravo u grlo i snažno drkala. Bole poče da mumla, zakucava sve brže i najzad svršava. Iz popadijinih razvaljenih usta poče da kulja sperma koju nije stizala da proguta. Najzad se i momak smiri, izvadi poludignutu karu iz maminih usta iscedi svojeručno još koju kap iz njega i podiže pantalone. Kao da se ništa nije desilo ustade i pođe iz kuće:
- Idem da poteram Garu, dosta joj je za danas!
Popadija mi priđe i strasno me poljubi prenoseći mi deo preostale sperme i meda u usta. Polizah sve.
- Eto, srećo, nadam se da ti je bilo lepo?
- Jeste gospođo, kao nikad u životu.
- A koliko smo dužni?
- Samo za jedan Švabin skok. Sve ostalo je gratis!!
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik


Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 261
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Nokia 
Uspesan brak

Skoro sam imao poziv prijatelja na kafu,sa kojim se nisam video skoro godinu dana.Zeleo je nesto da mi isprica.Nasli smo se u jednoj kafani gde smo nekada odsedali kada smo se vracali sa posla i sredjivali utiske od tog radnog dana.Ista onakva kafana u  koju nismo ulazili godinama.Miris kuhinje ,dim od cigareta i zagor ljudi ,koji su razvezali pricu posle par vinjaka.Seli smo za sto, narucili kafu, i on je uzurbano hteo da mi kaze novosti.Nije imao hrabrosti da krene sa pricom odmah,pozvao je konobara i narucio vinjak sa malom kiselom.Dok je konobar prilazio , krenuse su mu suze i rece:Mico RAZVODIM se!!!.Zapanjen njegovim recima pitao sam “zasto”?Neradim vise i nema para u kuci,zena je za”radi” para ,nasla drugog coveka koji sponzorise njene hirove,ona se zaljubila u PARE,i sada odlazi !Rekoh mu ,:”posle 18 godina braka”, rece :”DA”,posle 18 godina;Mico gde sam pogresio,reci mi !Zastao sam i gledajuci ga u oci rekao sam mu “nigde”.To ti je danas tako,takve se stvari nemogu zaustaviti nikako,to je realnost danasnjice.Kako ti funkcionises toliko godina (18 gonina braka ),a radio si svasta i nikada nisi imao trzavice u braku.Cutao sam ,gledao u njega i razmisljao da li da mu odgovorim.Sve sto bih mu rekao znao bi da nema potpune istine u tome, i da su samo to reci utehe za njega.Odlucio sam u trenutku da mu priznam zasto i kako funkcionise uspesno moj brak.Rekoh mu :”zahvaljujuci mojoj tasti”!Cudno me upitno pogleda i race :”KAKO”?Ja i tasta se tucamo i dopunjavamo, od prvog dana mog braka.Nemoguce,ali kako tasta,pa one sve rasturaju uglavnom brakove kceriju i zetova.Da rekoh ,ali se sve ne jebu sa zetovima!!!U njegovim ocima je nestala tuga,zacaklile su mu oci u iscekivanju moje price,ispio je vinjak na iskap i sav se pretvorio u uvo,zeleci da docara sliku mene i moje taste, i posto me dobro poznaje,da sagleda moj zivot i trenutke kako sve to funkcionise bezprekorno tolike godine!Porucio sam pice i ja i krenuo sa pricom:

Sve je pocelo dan pre moje svadbe.Posto je supruga bila u 5 mesecu trudnoce, brushalter koji je kupljen dva meseca ranije,bio je mali i uzak jer su joj grudi narasle zbog trudnoce.U panici me je pozvala telefonom da hitno odem do nje kuci,jer ima problem,treba joj brus, a radi pedikir za sutra i sve mora da se susi i sta ja znam sve,koliko treba vremena za te stvari !Otisao sam kod nje,sagledao problem, i odlucno sa tastom krenuo da kupim novi brus,koji odgovara vencanici koju sutra oblaci!Otisli smo u radnju koja prodaje zensko rublje,i sa tastom razgledao izlozene brusove!Tasta je slicne gradje kao moja zena.Tasta sa svojih tada 44 godine,spotske gradje,damskog izgleda,savremenih shvatanja,izgledala je kao Sheron Stoun,i sama je bila svesna svog izgleda,i pogleda muskaraca i njihovih okretanja,kada ona prolazi gradom .Skinula je 3 brusa, i recemi:” idem ja da ih probam”!,ako meni odgovaraju, njoj ce biti taman!Usla je u kabinu,i navukla zavesu kabine.Ja sam ostao razgledaju ci jos neke modele brushaltera.Dopadne mi se jedan satenski koji je po meni bio lepsi od sva 3  predhodno odabrana.Ponesem ga do kabine i kazem tasti da sam odabrao jedan lep,i da zelim da joj dodam da proba i taj.Povukla je zavesu za nekih 25 cm,sasvim dovoljno da je vidim ispred sebe.Pruzila je desnu ruku ka meni, a levom je drzala jedan brus preko golih grudi,prekrivajuci bradavice svojih lepih sisa,koje su mamile poglede svih muskaraca u njenoj okolini.Pruzajuci joj brus,nisam skidao pogled sa njenih sisa,primetila je to,i odmah je napravila potez koji je promenio moj,a i njen zivot do dana danasnjeg. Idi i donesi donji deo, da vidim kako to izgleda,necemo joj raspariti brus i gacice!Otisao sam do police uzeo i gacice,vratio se do kabine,pozvao je da preuzme gacice.Povukla je zavesu,stajala je gola ispred mene,moja tasta,zena koja me je kasnije uvela u svet sex-a,odnos mladji-starija (gerentofilija).Bukvalno sam zinuo ,dao joj ves,uzelaga je,pocela se sazinjati da navuce gacice preko nogu.Gledala je u ogledalu moju rekciju,onako naguzena,a ja kao usporen snimak sam otpustao zavesu,tih 3-do 5 sekundi je trajalo kao vecnost.Kita mi se digla kao luda,poceo sam se znojiti,sav crven u licu sam se muvao po radnji, kao tinejdzer,koji treba da smuva devojku prvi put u zivotu.Dosla je do mene i rekla ,odlucila sam da kupimo ovaj komplet i ovaj koji sam ja odabrala.Plati smo i krenuli kuci.U kolima je poceo razgovor:primetila sam da si pocrveneo , jer to sto si me video golu?Opet sam poceo menjati boju i rekoh joj,da, jer vi izgledate kao boginja!Nisam verovao sebi,da ste tako sex-i,i dobro gradjeni,mislio sam da vam uska garderoba formira oblik tela, ali to ipak nije tako.Znateli  vi da izgledate kao poznata americka glumica Sheron Stoun, rekla je znam.Izvinite ,ako sam vam stvorio neprijatnost rekoh joj.Ne naprotiv ,bas mi laska, kada mi to kaze zet!Hvala ti na komplimentu!Uzurbano sam je vozio kuci, i jedva cekao da se sve zavrsi sto pre,pa da idem kuci i da razmisljam o svemu.Kolega je netremice slusao moju pricu,poznavajuci moju tastu, jer je dolazio kod mene na neka slavlja ,gutao je pljuvacku kao mladji adolescent koji slusa price o sex-u!Sta je  dalje bilo ,pricaj jebote sta si stao,drzis me na zeravici,kao majmunce izgledam,bila je njegova konstatacija.Sutra dan je bila svadba, sve je teklo po vec utvrdjenom rasporedu,dobio sam i zlatan lanac od taste sa toplim poljubcem, i ponasa se kao da se nikada nista pre toga nije desilo,umor od napornog dana i do dugo u noc lupmerajka je jos doprinela tom zaboravu.Ali naravno to se nikada ne zaboravlja.Pa kad si je prvi put kresnuo, jebote ,rece kolega.Pa samo posle par dana od svadbe.Zovne me tasta da odem po neke poklone koje smo dobili za svadbu,od njihove rodbine, a ostali su kod njih u kuci,i ja odem.Dodjem kod njih kuci,udjem u kucu ,tasta rasprema neki ormar,sama u kuci,tast otisao na selo,da regulise neke stvari.Vrucina taj dan kao da je smak sveta.Ona u majici na bratele, i neke uske bermudice,upalo joj pola bermuda u picku,sve se ocrtalo.Opet ja zinuo u nju kao da nikada nisam video picku.Rece ona,pogledaj tamo u sobi sta sve ima i kako ces to da spakujes u kola ,ja idem da skinem sa sprata nesto, i da ti naberem cvece iz baste da poneses kuci.Ok rece ja ,i odem u sobu i pocnem da iznosim stvari ispred kuce na neki sto.U tome je ona usla u bastu i dok se provlacila kroz neke ruze, odere kozu na neki trn  od ruze ,i onako iznervirana krene ka kuci,da sredi razderotinu.Poderala se na butini sa zadnje strane ka unutrasnjosti prema ribici.Rece mi da odem do kola i donesem prvu pomoc.Donesem iz auta prvu pomoc, a ona se u kupatilu tusira, skida slani znoj sa sebe jer joj okida ranu.Kazem joj da sam doneo gde da stavim,rece udji u sobu sada izlazim iz kupatila.Izasla je umotana u peskir i sela na krevet.Podigla je nogu gde se razderala i pocela da huce i da prica kako je nenormalno pece.Otvarao sam prvu pomoc,gledaju ci  je na krevetu sa podignutom jednom nogom na ivici kreveta.Obrijana riba ispred mojih ociju je se otvorila kao knjiga.Usmine bledo roze boje lagano smezurane od hladne vode,kapljice vode na bedrima,presijavaju kao neki biseri na njoj.Pozuri rece,daj tu gazu, i uzmi ovaj hidrogen da mi ocistis ovo.Natopim gazu i krenem da prelazim preko crvene crte napravljene od trna ruze, i  gledam u njenju ribibcu.Legla je opustila se, jedna noga blago savijena koju ja obradjujem,drugu  je opusteno odmakla u stranu,kleknuo sam ispred nje i vise nisam video ranu.Krv i adrenalin su uradili svoje,zaronio sam glavu i ustima pravo zgrabio njen klitoris i poceo da ga sisam,toliko jako , da je ona pocela da jeci tako glasno da sam zastao .Podigla je glavu i rekla nastavi nemoj vise nikada prekidati,to mi nikada niko nije radio u zivotu !Sisao sam ,gurao sam jezik u ribicu, pocela je toliko da vlazi da sam sav bio ulepljen njenim sokovima,koji su nekako slatki kao secer.Pruzio sam ruke ka grudima,izgledao sam kao plivac delfin stila.Oh, te njene sise i dan danas stoje kao pre 18 godina.Okrugle ,na svom mestu, bradavice roze sa lepim krugovima oreola oko njih, uvek tvrde kao da ce puci, eh te njene bradavice,a samo kako uziva kada ih sisam.Izvadio sam kitu i poceo da drkam kao nikada do sada. Osetila je to , i podignuvsi se rekla je ,nemoj to da radis,povukla me je da ustanem i pocela je da ga usisava svom sngom njenih usta.U uzdahu sam joj rekao,moramo zatvoriti ulazna vrata, naici ce neko.Nemoj cuje se kapija da skripi, to je dovoljno.U pravu je je bila, ta je kapija skripala kao da sarke nikada nisu videle ulje.Samo posle dva minuta njenog pusenja moje kite ja sam poceo svrsavati. Nije se odmakla, svrsio sam toliko puno da je jedva uspela sve da guta u jednom trenutku,usisala je sve do poslednje kapi.Srusio sam se na krevet,i izgledao sam kao da me slomio kamen od 1000 tona.Ustala je i sela je na mene i rekla mi,od danas si moj ljubavnik,o ovome niko nikada nesme da zna,i ti kada se pogledas u ogledalo reci sebi ,nikada se ovo nije dogodilo, niti se dogadja.Ja cu se postarati o svemu, tvoj posao je samo da se ponasas kao da se nije nista desilo, a videla sam da to umes, posle dogadjaja u radnji.Tako je sve krenulo.Kolega na trenutak me uhvati za ruku i rece,pa ti potpuno lud jebote, pa prosto nemogu da verujem, pa kako brak moze da funkionise kada si sa tastom, ma daj itd…Slusao sam sve njegove reci u naletu, i rekoh mu moze.Sluzaj dalje ovo je istina sa kojom se moze ziveti bez problema u braku.Kad god bi doslo do nekih sistnih carkica izmedju zene i mene, moja tasta bi to ispeglala,i uvek je ubedjivala kako je ona isti njen otac.Tako sam ja uvek bio zasticen kao Belogalvi Sup.Tast je godinama slusao tastu o meni kao o najboljem zetu, sto ja u stvari jesam uvek prema njima i bio ,sam znas, sta sam sve radio za njih, ali sve zbog drage mi taste, naravno i supruga ima svoje zasluge za to.E sad, da te podsetim nesto,pa ces povezati, kazem ja kolegi!Secas li se kad one godine moja i tvoja zena odose na more preko nase firme, a ja i ti smo morali raditi taj  mesec,secam se kaze kolega.Evo ti jedan primer od tada, znas da sam dolazio na posao sav slomljen i iznuren i da sam dva puta zadremao na pauzi, secam se jebote kaze kolega , i onda si jednom zaspao u kancelariji za stolom.Da rekoh, e tada sam bio sa tastom 15 dana non-stop,naravno samo nas posao odvajao.Ode moja zenka na more, i zadesi se da ode i tast kod nekog prijatelja na Srebrno Jezero da mu pomaze oko izgradnje neke vikendice.I ja i tasta ostanemo sami, ja kod mene ,ona kod nje.Prvo vece zove me ona i kaze ajde predji sada kod mene da na bude lakse,naravno ja odem.Tu prvu noc,od kada sam se svukao na vratima,do ujutro dok se nisam obukao za posao,mi smo se jebali,lizali,tucali, ista ti ja znam sta sve nismo radili.Tada sam je tucao u guzu celu noc.Kako sam naisao na vrata, te veceri, on me saceka u predsoblju i pocne da me svlaci,ja joj kazem da idem da se sredim u kupatilo,ona kaze ne zelim te takvog da te osetim kao muskarca i sve tvoje mirise.Lizala mi je vrat, sisala mi je bradavice,gurala mi je jezik u pupak,i onda me zgrabila za kurac,svojim vlaznim i vec balavim ustima, da sam ja samo jecao kao jez!Malo mi sisa kurac, malo mi lize jaja,pa onda jezikom gura u guzu!.Ja u jednom momentu je okrenem i kao pbesneli bik,pocnem da joj lizem cmar.Ona jebote vristi od slasti, a to mene pali kao konja.Kaze u jednom momentu stani, ja se nikada nisam jebala u guzu,probala sam i ne ide,bolelo me je uvek i ne ide,nemoj ni da pokusavas molim te.Ja zabezeknut pricom njenom, jer je u sex-u bila profesionalka,pitam je ponovo ,nikada nisi imala Analni sex,ona race ne???Ustanem i odvedem je u sobu ,posadim je na bracni krevet ,i slusaj sta joj uradim.Donesem casu sa vodom i skinemovaj moj lancic sa krstom,zamocim ga u vodu,i pocnem tako vlaznog da ga prevlacim preko njenog tela,sisa, bedara,izmedju nogu,pod pazuhom,svuda.Gde god prodjem lancicem,duvam i hladim taj vlazan  trag,ona sva nejezena, mokra, dole joj picka sva mokra, ovlazila do kolena , povremeno joj posisam klitoris ,i duvam u njega, i kada se sva opustila i odlepila,okrenem je da legne na stomak.Ispijem malo vinjaka ,dok ovo pricam, a moj kolega niti pije,niti dise, niti trepuce,kaze mi bato ti se fensi lik.I ja nastavim:na ledjima joj ist uradim kao i na stomaku i sisama, ali se sve vreme vrtim oko dupeta, a pali se na dupe kad joj diras da to nije normalno.I razdvojim guzove i pocnem da joj obradjujem cmar, lizao sam ga, gurao jezik, usisavao ga, svasta sam mu radio, i ona polako pocne da se prepusta uzitku,i pocne da ovladava tim misicem.Krenem da joj guram jedan prst u picku drugi u cmar,i pricam joj sve vreme da zamislja dvojicu koje najvise zeli,kako je tucaju u isto vreme,posle 10-tak minuta otvori se toliko da ja pocnem i drugi da guram u guzu ,pa i treci, i kada sam poceo jako da radim rukom,polako se privucem i pljuvackom dobro nabalavim moj glavic,i stavim joj ga,za pocetak samo glavic,i pitam da li boli, ona kaze ne, ja gurnem dublje polako,pitam ,ona kaze- daj ga jos, i tako mic po mic stavim joj ceo kurac u guzu ! I krenem da je jebem polako ,i ona pocne da ludi,nisam brojao tu noc ali mislim da je svrsila 24 puta to vece .Sutra dan mi rekla da je toliko nemocna bila da je tek uspela oko 12 h da se ustane iz kreveta, i to sa zeljom za jos sex-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Nesrećna Marina

Da se ne lažemo, ja sam sasvim prosečan tip, ozbiljno zašao u pedesete, oženjen, otac skoro odrasle dece, knjigovođa sa sopstvenom agencijom koja posluje na ivici rentabiliteta u maloj kancelariji u dnu dvorišta naše porodične kuće. Voleo bih da je drugačije, ali kad nije, moram reći da sam takođe i prosečan jebač (pošteniji bi kazali, donja granica) već dugo posvećen jedino sopstvenoj supruzi. Na žene sam uglavnom gledao čisto poslovno, tek poneka, preterano zgodna ili atraktivna bi me štrecnula i to je sve. Nesrećna Marina je spadala u red onih koje sam primećivao tek kao tridesetogodišnju komšinicu, raspuštenicu već nekoliko godina ( od kada su je, kao nerotkinju, najurili iz Valjeva, gde su je njeni udali uz dobar miraz). Kad bolje razmislim bez miraza se i nije mogla udati imajući u vidu njen izgled (srednja visina, grube crte lica, leđa kao u solidnog rvača, večito prisutan stomačić, čudno spljoštene sise uvek stegnute nekim crnim brushalterima i upadljivo kraća leva noga). Ono, klinci iz komšiluka su se često zezali da naša Marina nema jednu kraću nogu, njoj je ona druga duža!!
Rekoh „nesrećna” jer je to zaista i bila: em se jedva udala, em se razvela, em je imala tu fizičku manu i povrh svega stare džangrizave roditelje za koje je očigledno bila ballast, pored druge dve srećno udate ćerke koje su im povremeno dolazile u kuću (najčešće da im utrape buljuk unučića koje treba čuvati). Marina je živela tiho i neupadljivo u potkrovlju porodične kuće, po ceo dan nešto raspremala i kuvala, revnosno pazila decu svojih sestara i ćutke podnosila stalne roditeljske kritike. Ponekad bi, tu i tamo, uglavnom kod žena iz kraja bila angažovana na generalnom sređivanju njihovih kuća i za zaista kvalitetno odrađen posao bivala bedno plaćena.
Mene je uvek oslovljavala sa čika Jovo pa tako i pre neki dan kada sam je zamolio da mi malo sredi odavno zapuštenu kancelariju.
- Bez brige čika Jovo, ima sve da se blista!
Došla je rano ujutru ( “da izbegnem vrućinu” rekla je) i odmah se bacila na posao: skinula je zavese, ubacila ih u našu veš mašinu, poiznosila stolice i tonu fascikli na dvorište, zgrabila usisivač, krpe, deterdžente i nastalo je neviđeno ribanje. Oko podneva sam se vratio iz grada i nekih banaka i zatekao je preznojenu od glave do pete kako privodi posao kraju. Kancelariju nisam mogao da prepoznam, sve je blistalo, mirisalo na čisto, registratori I fascikle složeni kao kutijice u apoteci.
- Alal ti vera devojko, pa ovo nije bilo ovako ni prvog dana kada sam otvorio agenciju!!- rekoh iskreno zadivljen njenim poslom
Marina se zadovoljno smeškala i nadlakticom brisala znoj sa čela i lica. Pogledah je i bi mi je nekako žao: sa nje je lilo kao da ju je neko polivao vodom.Isprano crvena majica na bretele sva u znojnim flekama ispod grudi i po “šlaufu” koji je imala iznad kukova. Stara široka trenerka čije je nogavice odsekla odmah iznad kolena takođe mokra oko lastiša u struku, na karlici i sve do ispod povelikog, spuštenog dupeta!!
- Marina stvarno si preterala. Hajde sedi evo odmah stavljam kafu i donosim hladan sokić. Ili si možda pre za jedno pivce?
- Jao, nemojte čika Jovo, nije potrebno. Samo da okačim zavesu i idem kući da se sredim, gde ću ovako muzgava da sednem?!
- Neću o tome uopšte da pričamo! Okači tu zavesu kad si zapela i sedi za sto!!- presekoh stvarno ljutito
Dok je kačila zavesu sedoh u svoju fotelju da prekontrolišem neke kalkulacije koje sam juče započeo i nasuh nam po čašu piva.
Marina je stajala na maloj hoklici i istezala se da ukači zavesu na starinsku plafonjerku. Svakim pokretom ruku naviše zatezala je onu svoju veliku i mokru guzicu, koja bi se uvek pihtijasto potresla kada se spusti na pete pa opet istegne na prste.
- Vala ima domaćinsku kantu!- prolete mi kroz glavu – Pusti tu zavesu, ženska glavo, nemoj da mi padneš sa te stolice i sedi, osveži se. Ja ću okačiti to čudo kasnije!!
- Neka, neka. Kad ja nešto započnem onda to i završim. – brani se Marina, ali posrnu loše se oslanjajući na onu kraću nogu i umalo se ne skrlja na pod.
Skočih i uhvatih je za ramena, mokra i lepljiva, prijatno obla i čvrsta.
- Sad je stvarno dosta! Prekidaj i sedi!!- i grubo je posadih u stolicu za goste – neću da te nosim na duši. Radije bih da ti zaigram na svadbi!!
- Eh, moj čika Jovo – uzdahnu devojka – nema od toga ništa. Kakva svadba, bilo pa prošlo. Kome ja ovakva još trebam?
Stvarno mi je u tom trenutku bi žao.
- Nemoj da si na kraj srca. Kako more kome trebaš: vredna si, jaka si, mlada si…
- Jeste, kao rosa u podne!- nasmeja se ona – Nikome ovakve ne trebaju. Svi traže samo piletinu, da izvinete na izrazu, utegnute i zgodne, koje se lickaju i manikiraju, mirišu na skupe parfeme. A ja znam samo da rmbam, ružna sam, debela, pa još i ćopava…
Učini mi se da će zaplakati pa joj pružih onu čašu sa pivom.
- Ajde more, da se mi kucnemo. Živela ti meni hiljadu godina. Pusti te priče, šta znaju ovi zaglajdani, kakva piletina. Da se ja ženim takvu bi tražio!
- Ali vi se ne ženite čika Jovo!! – i iskapi pivo iz čaše.
Nalih joj još jednu, tek da dođem do teksta. Stajao sam ispred nje, gledala me je tužno pravo u oči.
- Mene ni moji rođeni ne cene i njima sam višak. Onima u Valjevu sam valjala dok je bilo mojih para, mužu ni tada. I tamo sam samo nešto perkala i čistila, a on je landrao po kafanama i jurio mlade i zgodne. Ponekad bi se, pijan, setio da postojim pa bi me, bez ikakve pažnje i nežnosti, da izvinete, natego ko da sam od gume, istreso se i zahrkao. Nikad se nisam osećala ko žensko. Valjda sam negde nešto zgrešila pa me je bog em obeležio da se rodim sa kraćom nogom em kažnjavao uskrativši mi makar neki minut zadovoljsta.
Stojim ispred nje i slušam je.
- A nek sam prokleta ako sam ikad više poželela od običnog života i još običnijeg čoveka koji će me ponekad pomaziti po kosi, pljesnuti po dupetu, da izvinete, kad mu donesem kafu, trezan, kad mu se zbog mene ili tek onako digne poželeti da mi ga utera, da ga ispraznim i usrećim. Ovako, samo me je taj Vljevac natezo ko da me ubija!! Izvinite što lajem, sve mi se skupilo!
Videh joj suze u očima. Sažalih se i prođoh joj rukom kroz mokru kosu.
- Pusti to Marina. Zaboravi na prošlost.
- Eh zaboravi. Lako je to reći. Kad ostanem sama u onom mom potkrovlju o čemu drugom da mislim. Pa i ja sam živa duša, i ja poželim više od prazne priče, ali džabe … Sama ko panj, ne pomažu ni mašta ni snovi. Koliko puta se skinem i legnem, čekam hoće li se odnekud pojaviti ON da me pogleda, da me poljubi, da me uhvati za sise, da ga celog poližem… eh, čika Jovo, drhtim i ležim, sama sebe milujem. Bradavice mi pucaju, ova moja nesrećnica gori, sva se usapunja kolko je trljam i stiskam, al to nije to. Džabe i prst i sveća i gumeni pendrek…Svršim ponekad a samo mi kurac u pameti. Da imam jedan, bilo kakav, najmanji i najtanji neka je, samo da je pravi, da ga pomilujem,da ga stavim u usta, u oko, u rupu u koju god hoće… Džabe, za Marinu nema ni k od kurca.
U meni puče. Otkopčah pantalone, spustih gaće do kolena i rekoh:
– Evo, Marina, ako ti ovo može pomoći.
Ona zastade, ućuta, gleda širom razrogačenih očiju u moj opušten kurac, pa kao da će uzeti kakvu svetinju prekrsti se i stavi ga između svojih dlanova. Protrlja ga malo sa takvom pažnjom kao kad siromah dobije staklenu čašu pa je pazi i gladi taman kao da je od zlata. Kurac mi živnu međ njenim dlanovima, malo podiže glavu, nape se. Ona ga obuhvati šakom, opet preterano pažljivo da je jedva osetih, pa ga povuče napred nazad. On se sad potpuno ukruti ( da ga je više i ja bih voleo) što joj je očigledno prijalo, jer, brate, stvarno se digo zbog nje!! Drkala ga je lagano, sa uživanjem pričinjavajući mi zaista ugodne talse koji su lagano kretali iz opuštenih muda. Uhvatih njen ritam i počeh da klatim kukovima. Marina se povi unapre i poče mojom kitom da trlja svoje čelo, obraze, obrve, usne i vrat. Drhtureći prinese ga usnama i poče da ih trlja lagano ih šireći i kvaseći svojim jezikom. Gurnuh joj ga u usta, ona ga obuhvati usnama do pola i poče da sisa istovremeno mu gladeći golu kožu glave donjom stranom svog jezika. Gurao sam joj ga u jezik kao u neku mekanu prepreku, bez namere da je pomerim tek samo da je čuknem i navlažim svog drugara. Pušila je polovinu mog kurca lagano ga drkajući pri samom korenu.
- Nemoj mi zameriti ako sam grub!
- Neee, niste. Baš mi prija, kako je nežan.- odgovori mi vadeći ga na čas i opet ga brzo vrati u usta i nastavi da sisa.
Podigoh joj mokru majcu preko plosnatih grudi stegnutih crnim jeftinim brushalterom. Uzeh kurac i polako niz njenu bradu, vrat i sise počeh da ga trljam o mokad trbuščić pomalo ga gurkajući u jastučiće sala na njemu. Ona podiže kukove i jednim potezom skide trenerku i mokre gaće do kolena, a pošto se zavali na stolicu podiđe noge do visine sedišta i pusti da gaće i trenerka padnu na pod. Ugledah nateklu rastvorenu pičku. Prislonih kurac na nju i umočih joj samo njegovu glavu. Oslonih se rukama na naslone za ruke na stolici i počeh ravnomerno da je samo glavom mok mučenika jebem. Šlajpkalo je ravnomerno, ona je pokušavala da me mišićima svoje pičke stegne i zadrži malo duže na samom ulazu ali sam ga ja vadio i opet polako stavljao nazad. Gledala me je pravo u oči, široko otvorenih usta držeći me za kukove.
- Pokaži mi kako se to sama maziš!
Bezpogovorno započe ples njenog srednjeg prsta po klitorisu. Kad god sam ga umakao osećao sam kako me njen sve razigraniji prst okrzne po kurcu. Ubrzah ubode, ali i dalje umačući u nju samo kurčevu glavu. Marina uzmaha kukovima, pokušavajući da ga primi još dublje. Nisam joj to dozvoljavao očekujući da će ga još više poželeti.
- Aaaaaah, kaako ga želim – drhtala je celim telom – Stavi mi ga čika Jovoo jooooš mmaaloo.
Nastavio sam po starom. Noge su mi bile u nekom polučučnju, zamarao sam se i položaj mi nikako nije odgovarao. Klekoh, kurac ispade, Marina jeknu i ščepa me za karu.
- Neee, zaboga, ne sada. – pomislila je valjda da sam završio. – Hoću da mi ga staviš čika Jovo do kraja!
Malo se istegoh i opet joj ga ubacih. Ona ga usisa, nogu prebačenih preko rukohvata na stolici. Nabih joj ga dva tri puta i opet taj jebeni položaj: kolena bole, nemam potrebnu dužinu ni visinu da joj ga ritmično uvaljujem i vadim pa ga definitivno iščupah!
- Zašto? Zašto me mučite sad kad mi je najlepše? Stavite mi ga jako, jako!!
- Nemogu ovako, sačekaj da ja sednem …
Sedoh na drugu stolicu, malo se spustih naniže i pozvah je:
- Hodi guzošo, okreni se i sedi. Tako vrednice moja. Evo ti ovo malo kurca pa se nabijaj koliko ti volja!!
Marina se istrćila, povila napred, guzove mi gura na stomak a vreli pičić namakla na moju kitu i pocupkuje. Pripomažem joj nabijajući ga, podižući kukove u vis svaki put kad ona klizne pičkom niz moju žilu. Svaki put kad se nabije do kraja stegne ga jako kao da ga želi otkinuti i zadržati u sebi zauvek.
- Oh kako ga osećam, kako me lepo jebe. Uuuuh, bože hvala ti na ovom daru. Čika Jovo jebi me, jebi me…evo svršiću – pištala je – Napuni me čika Jovo! Ufff, kako ti je sperma vrela!! – gotovo da me zaboleše i stomak i prepone kada se nasadi u trenutku dok iz mene poče da kulja belo.
Svršavao sam u nju nemilice trzajući se. Kada se sve smiri i Marina još uvek nasađena na kurac koji ubrzano gubi čvrstinu i ispada iz nje, dohvati svoje gaće, poturi ispod pičke da u njih pokupi spermu koja se izlivala iz nje.
– Ako ostane fleka odmah ću je očistiti. Iduće nedelje ću doći opet da sve pospremim. Molim te čika Jovo, nemoj da zapustiš kancelariju, molim te svake nedelje po malo. Biće i meni lakše!!
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Na otoku - II dio

Mia se vratila iz bolnice. Cijeli sam dan imala grč u želucu očekujući večeru za kojom će mo joj Saša i ja saopčiti vijest da smo zajedno. No začudo božje Miu to uopće nije iznenadilo samo je veselo rekla “super, dok vi uživate idem van s Markom”.
Bilo mi je to sumnjivo i naravno da sam to rekla Saši al on je odmahnuo rukom i nije se time zamarao. Nastavili smo sa vezom ko i prije.

Prošlo je tjedan dana od kad se Mia vratila iz bolnice a meni vrag nje dao mira. Pre lagano je prihvatila činjenicu da smo njen tata i ja zajedno. Te sam noći odlučila pratiti ju ne bi li vidjela zašto joj je toliko drago što ja ne izlazim s njom i Markom. Mislila sam sigurno su zajedno i sad su slobodni raditit što požele bez straha da će upasti Saša ili ja.

Saša je otišao na cugu s ekipom a ja sam mu rekla da će gliserom doć po mene sestrićna koja je ljetovala na Hvaru.

Te sam noći pratila Miju do Markove kuće. Kad je ušla u baštu, skrenula je do jednog grma, nisam mogla vidjeti što tamo radi al sam se začudila kad je izišla iza njega. Na sebi je imala samo tangice koje su naprijed bile razrezane pa joj se vidjela gotovo cijela pica i topić koji je toliko malo pokrivao njene grudi da su se pod donjim rubom vidjeli smeđi kolutovi oko bradavica a kad je podigla ruku da pozvoni digo se toliko da joj se vidjela cijela desna cica.

Bila sam šokirana. To nije bila Mia koju sam ja poznavala, izgledala je kao kurva. Poskrivečki sam potrčala pod prozor dnevnom boravka i ugledala otvorena vrata terase. Ušla sam u kuću. Čuo se govor iz podruma. Poznavala sam dobro kuću i znala sam da se podrum sastoji od 3 postorije i da je jedna uvijek zaključana. brzo sam zaključila da se sigurno sve odvija u toj sobi. Spustila sam se stepenicama te smjestila iza jedne kutije odmah do vrata. Tu se odlično vidjela cijela soba, a ako netko i dođe nije postojala šansa da me vidi.

Šokirala sam se. u sobi je stajala mija, ruke su joj bile prekrižene iza glave, noge raširene a pred njom je stajao Šime – Markov tata. Očekivala sm Marka a ne njega, Šime je bio postariji, pročelavi, debeli, brkati ribar. Bio je gol i vidjela sam dobro njegovu debelu smeđu kobasicu kako mu visi ispod otežeg ogromnog trbuha. Bio je izuzetno dlakav po cijelom tijelu. Uglavnom bio je odvratan. Mii to očito nije smetalo – sudivši po veselom odlasku iz kuće.

Vidjela sam ga kako kruži oko Mije, stao joj je iza leđa te stisnuo grudi. Čula sam kako je zastenjala – mora da ju je primio jako. u sekundi je strgao onaj maleni topić, Mia se nije ni pomakla.
Ponovno je stao ispred nje primio ju za bradavicu te počeo voditit po sobi. Smjestio ju je na kauč u kutu. On se smjestio na stolac nasuprot. Na stoliću ispred Mije nalazio se ogroman dildo, jedan krastavac, muški dezodorans i 3 kvačice za zavjese.
Šime ju je pogledao i rekao – želim dobru predstavu – kreni mala, sve ovo mora biti upotrebljeno u tvojoj pički. Prvo ju dobro navlaži jer nema za tebe lubrikanta.
Mia je počela maziti svoju svježe obrijanu picu, uzela je prvo krastavac – bio je najmanji od sveg ponuđenog – sa lakoćom ga je ugurala u svoju rupicu, Šime je lagano drkao svoju kobasicu dok je mija punila svoju picu krastavcem – idući vrisne šime – ovaj uguraj u usta. Mija je uzela dildo – bio je tanji od dezodoransa (axe ako sam dobro pročitala) ugurala je krastavac u usta a dildo u picu i počela ju maziti. Šime je ustao sa stolice i počeo joj stiskati bradavice. Ubrzo su bile crvene ko krv koliko ih je mučio zatim je uzeo kvačice za zavjese (one velike nazubljene) te ih prikvačio za bradavice a jednu za klitoris. U Mijinim očima su se pojavile suze boli, vrištala je ali je krastavac u ustima utišao svaki vrisak. Šime je naglo izvukao dildo iz njene pičke, podigao ju je na noge te je prebacio preko ruba kauča. U sekundi uz još jedan val bola dildo je bio u njezinoj guzi. Mia se tresla od boli kad ju je Šime dignuo i naglo posjeo na ono isto mjesto – vidjela sam kako je zažmirila kad je sjela. Dildo joj se zabio dublje u guzu i bol je bila grozna. Šime joj je raširio noge. Usmjerio je svoj kurac prema njenoj pici i počeo mokriti po njoj – sad sam te dovoljno navlažio da uguraš dozić u malenu hoćeš sama il da ti ga ja metnem – pitao ju je sa smješkom.
Mia je jedva uspjela dohvatiti dozić i smjestiti ga pred otvor svoje pice. Šime se vratio na mjesto i nastavio drkati. Mia je raširila svoju rupicu i počela gurati, nije išao lako, nije ga mogla umetnuti – Raširi se mala inaće neće stati – rekao je Šime. Mia je odložila dezodoran pored sebe i počela gurati prstiće u picu, prvo jedan pa još jedan i uskoro ih je umetnula 4, uspjela je ubaciti i palac ali nije išlo do kraja. Šime se smijao – fali ti lubrikanta mala zar ne – malo si mi već suha,ha ha ha, teško će ući ha ha ha, trebala si prvo njega ubaciti ali nikako da naučiš, e mući se sad nema lubrikanta za tebe. Al pomoći ću ti samo malo, otvorio je pivu i prolio ju po njenoj pici i po deziću – evo sad će ić. Mia je uzela dezić i s velikom mukom počela gurati. Toliko joj se tijelo grčilo da su joj zubi zagrizli duboko u onaj krastavac koji joj je bio u ustima. Uskoro je uspjela i umetnula cijeli dezić.
Savršeno a sad inspekcija vikne Šime – Mia je ustala u onaj isti početni položaj a Šime je počeo isprobavati kako su joj stvari umetnute. Izvadio joj je krastavac i zažvalio ju je. Dok joj je gurao jezik dirao joj je dezić i šupak igrajući se sa dildom. A zatim naglo izvadio istovremeno jednog i drugog. Mia se grcnula od bola al nije ništa rekla. Šime je odnio stvari do stola i gucnuo pive.
Rekao joj je – sagni se – Mia se preklopila u struku ne maknuvši ruke s glave. Šime joj je prišao sa bocom pive u rukama i gurnuo joj svoj kurac u usta. Mia mu je pušila a on je polako ispijao pivu. u jednom momentu izvukao je svoju karu iz njenih ustiju te stao iza nje. U sekundi je ugurao bocu u njenu picu. Mija je vrisnula od boli. Udario ju je po guzi te rekao nemoj da ti ispadne dok ti rastežem šupak mala. Postavio je svoju kurčinu na Mijinu rupicu i ugurao je poprilično lako. Jebao ju je dok je ona i dalje stajala u onom istom položaju.

Kad je završio iz Mijinog šupka tekla je gusta bijela sperma a iz pice je počela polako ispadati boca. Pojebi se bocom – rekao je Šime. Mia je polako uspravila te počela vaditi i ponovno umetati bocu u svoju picu.

Tada sam čula korake na stepenicama. Ukočila sam se da me slučajno ne bi vidjeli ……..
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Udovica

Moj muž, Nikola, umro je iznenada, mlad, tek uzeo četrdesetu. Ostala sam udovica sa trideset i četiri godine, bez dece, sama u pustoj velikoj kući u samom centru malog grada. Trebalo mi je desetak dana da shvatim šta sam sve izgubila i još ceo mesec dana da isplačem reku suza, ali ne i iskrenu tugu za izgubljenom ljubavlju. Posle četrdesetodnevnog parastosa, kada su se svi, i rođaci i prijatelji razišli, kada sam ostala sama u našoj sobi, u našem velikom toplom krevetu prvi put sam shvatila da mi ludački, neizdrživo nedostaje Nikolin tako čvrst i skladan kurac! Tko sam ga odjednom želela, kao nikada pre: vrtela sam se po krevetu ukrućenih bradavica, podatna, mokra, željna dobre jebačine koju je znao da mi često priredi. Nažalost, samo želja, samo vatra i strast koja bukti i koju nemogu da ugasim iako se prvo stidljivo, a onda žestoko uvijam, grčim po krevetu, mazim , trpam prste u mokru picu. Trajalo je to celu noć, jecala sam ,glasno plakala, dozivala mog Nikolu, molila ga da mi oprosti na ovoj ludoj želji, drkala se do besvesti, dolazila na milimetar od onog talasa kada vrišteći svršavam, ali uzalud – nešto bi me preseklo, ohladilo, pa sve iz početka. Jedva sam dočekala jutro, pokušavala sam ceo dan da se zamajem poslovima u našem butiku, tu dočekala veče, otišla kasno u krevet i opet sve isto kao i prethodne noći. Tako i sledeće i one posle sledeće. Nisam smela nikome da se poverim, bojala sam se da to nije normalno, nikada dok je Nikola bio živ nisam imala toliku želju za kurcem. Dani su proletali a noći od mraka do zore kapale minut po minut, beskrajno sporo. Gorela sam na istoj vatri nedeljama. Pobogu ženska glavo – ponavljala sam uporno sama sebi – smiri se, šta ti je koji đavo, ni pola godine nije prošlo a tebi kurac ne izlazi iz glave. Nisam želela da prevarim Nikolu ( znala sam da eventualni seks sa nekim drugim muškarcem ne bi bio prevera, pa moj muž je umro!) a iskreno nisam imala ni hrabrosti ni prilike da nađem nekoga. Onda sam, sasvim slučajno, listajući neki ilustrovani časopis, naletela na priču o seksi šopovima, videla neke adrese u Beogradu i jedne subote, kao hipnotisana sela na autobus i pravac glavni grad! Našla sam jedan od onih šopova iz časopisa, obilazila dugo oko njega kao mače oko usijane kaše, pa odustajala, sedala u obližnji kafić, pila kafu, ubeđivala sebe da ipak uđem u prodavnicu zbog koje sam prevalila dvesta kilometara u razdrndanom busu, pa opet odustajala. Najzad pred sam kraj radnog vremena uđoh u seksi šop. On pust, samo jedna zgođušna devojka, prodavačica. Razgledam sve po redu, uglavnom deo sa seksi rubljem pa stidljivo ispod oka odmeravam policu na kojoj stoje svakojaki veštački kurčevi: gumeni, plastični, plavi, beli, crni, tanki i oni debeli. Prilazim do te police i pomno ih odmeravam.
- Da li ste izabrali?
Prodavačica stoji pored mene, vreme je da zatvori radnju, ja crvena kao bulka, posramljena, znam da mi kurac treba (maker i veštački, to računam nije prevara pred mojim Nikolom koji me verovatno vidi gore, sa neba) i sva ušeprtljena objašnjavam kako mi treba poklon za prijateljicu, kao hoće društvo da se malo našali sa njom pa nisam baš sigurna šta to da joj uzmem.
- Probajte sa vibratorom, to je zaista koristan poklon! – i pokazuje mi kolekciju najnovijih, kaže bešumnih modela, punjive baterije, vibracija prefinjena – Bićete sigurno zadovoljni, mušterije ih samo hvale!
Opet se pravdam da je to za prijateljicu, vibrtor mi deluje nekako hladno, kao naliv-pero, malo zakrivljen vrh, nimalo nalik na kurac, a pogled mi, izdajnik, šara po gumenim falusima ispred mene.
- Pre bih, izvinite, klasičan…
- Razumem, razumem. Evo imamo zaista ogroman izbor: veličine, boje, čak i ukusa. Ono, ako je za pošalicu može i neki malecki, baš da je dobro nasmejete.
- Ili nešto od ovih velikih! – ote mi se pusta želja a oči ufiksirale jedan king sajz model, taman sa preterano izraženim venama i naborima
- Zašto da ne?- pomirljivo će prodavačica – Ni on nije baš pogodan za praktičnu upotrebu, prevelik je. – uzima artikal u ruku i pruža mi ga.
Stvarno gde to staviti? Merkam one normalnih dimenzija, ali džinovskog crnju ne ispuštam iz ruke. Sviđa mi se onaj vretenasti, pravi momački, boje meda i hrabro odlučujem pokazujući na njega.
- Spakujte mi taj… i ovaj što sam već uzela… i onaj vibrator što ste vi predložili na početku. Poneću sve pa neka devojke izaberu šta je za ovaj rođendan, a ostalo ćemo za neke druge! – pravdam se, plaćam i jurim na autobusku stanicu, stižem baš za poslednji autobus koji, poluprazan kreće za moj grad.
U autobusu, kada smo izašli na autoput, u mraku otvaram svoju torbu, vadim gumene kurčeve iz njihovih kutija, stiskam ih, milujem sakrivene u torbi i drhtim, gorim od želje da ih probam već dovoljno mokra kao i svake prethodne noći. Najzad stižemo, uzimam taksi, ulećem u kuću, trčeći se skidam i gola bacam na krevet. Zgrabila sam onaj ogromni, crni, pokušavam da ga uguram, širim se, želim ga ali ne ide. U pravu je bila prodavačica – prevelik je. Umočim pola glave, pritiskam ali bol i tupi osećaj gume me zatvaraju. Pomahnitala od želje grabim medenog, on ulazi bez velikih problema, puni me, pička se grči, stiska ga. Počinjem da uživam, da mešam, pa krećem sa igrom uđi-izađi, polako-brzo, nežno-snažno. Dahćem, rastem, rastem, kreće plima i putuje, putuje, putuje…Ruka me već boli, utrnula, otkazuje. Opet ništa!! Ostavljam medenog duboko u sebi uključujem vibrator (naliv-pero) onaj krivi vrh mu treperi, prislanjam ga na otečen klitoris i opet osećam plimu koja nadire. Evo je opet raste, drhtim, sva sam mokra, slobodnom rukom pokrećem medenog, oh kako ga stiskam, lepo mi je, lepše nego i jedne prethodne noći. Klitoris mi cveta, medeni ispada iz mene , osećam ga tu oko dupeta ali nikako da ga dohvatim, najzad grabim veštački kurac, ali onaj ogromni, crni, sav u izraženim venama i nekim žilama, guram ga u sebe, on ulazi, prvo velika glava. Otvaram se još više, guram i dalje, on polako prodire, evo već je polovina u mojoj pregrejanoj pizdi, osećam mu svaku boru, vibrator me bogovski drka, uterujem još koji santimetar kolosa, stiskam ga, vrištim i najzad svršavam, svršavam kao krava, izjebana, srećna, zadovoljena prvi put posle toliko košmarnih noći!!
Probudila sam se kasno, skoro da je već bilo podne, protegla se par puta odmorna i zadovoljna i pre prve kafe opet sebe častila lepom jebačinom, ovoga puta samo sa bešumnim vibratorom, koga sam , svršavajući gurnula u picu koju je dobro istresao.
Šestomesečni pomen mom Nikoli smo dali krajem februara. Plakala sam kao kiša, crninu nisam skinula i odmah po dolasku sam se počastila svojim igračkicama za laku noć ( nove baterije, vibrator samo drhti, medeni razgrće i prti, pravi dovoljno veliku stazu za crnog grmalja i on me razbija u milion komadića!!)
- Dobro jutro strina! – na vratima naše kuće stoji vojnik, visok, utegnut po strojevom pravilu
- Nemanja, pa jesi li to ti, dečače?
- Ja sam, strina, ja. Juče sam iz Svilajnca stigao ovde u prekomandu, a moji zapeli “obavezno se javi strini kad dođeš!” i eto…
Uvodim Nemanju u kuću, nudim ga kafom, spremam doručak. Zaboga, pa to je sin Nikolinog brata od tetke, oni žive u Nišu, prvi su poslali telegram saučešća pre pola godine…
- Joj Nemanja, srećo, pa jedva sam te prepoznala. Kako si porastao! Koliko imaš godina? I kada si otišao u vojsku?
- Skoro devetnaest! U vojsci sam već tri meseca. Pravili smo i ispraćaj, skromno, u krugu porodice. Tata nije dao veliku lumperajku, znate, zbog čike…
Dugo smo pričali, ja sam se million puta čudila kako je porastao, raskrupnjao se, prava momčina, vojnik i po! Onda smo ručali, pa opet pričali. Nemanja je sve više potrepucao, hvatao ga je dremež, vidim da mu se spava i teram ga da se raspremi i legne, da malo odmori. On se nećka, sramota ga je, kaže, dosta se zadržao, remeti mi nedeljno popodne, ićiće u kasarnu, pa ako mu se ukaže prilika svratiće opet kad dobije izlazak u grad.
- Taman posla!- uporna sam – neću to ni da čujem! Pravac kupatilo, osveži se, opusti, odspavaj malo, pa ću te izvesti da ti pokažem grad i onda ću te otpratiti do kasrne!!
Spremila sam mu kadu punu tople vode sa dosta pene za kupanje, dala neki kućni mantil mog Nikole ( biće ti možda kratak ili tesan, ali skini tu uniformu, osećaj se kao kod svoje kuće!).
Nikola je otišao u kupatilo i tamo ostao čitavu večnost. Raspremila sam mu trosed u gostinskoj sobi, stavila dva velika jastuka, odvrnula maksimalno radijatore, a njega iz kupatila nema pa nema. Priđem vratima, oslušnem, tajac. Uhvatim za kvaku, vrata nisu zaključana, lagano ih otvorim i vidim ga – spava u kadi punoj vode!!
- Nemanja, Nemenja srećo!
On se budi, ustaje , treba mu čitav minut da shvati gde je. Gledam ga, mlad, snažan, svaki deo tela mu jedar i pravilan, a kurac… Bože, pa on je go! Zadržavam hladnokrvnost i kao da se ništa neobično ne dešava dodajem mu kućni mantil, on ga oblači na mokro telo i izlazi iz kade. Meni u glavi jedino ona slika mladog muškog tela ukrašenog otrembešenom kitom koja se klati. Uvodim ga u gostinsku sobu, skidam mu kućni mantil, i polažem ga na trosed. Nemanja leže, kurac mu pada na stomak i pre nego što bilo šta kaže, spuštam svoju glavu na taj isti stomak, ljubim mu mladu žilu, ližem je od muda do glave, stavljam ga u usta i počinjem strasno da pušim. Pička mi pulsira dok mi srce u nju pumpa kubike krvi, otiče i ja raspomamljena skidam sve sa sebe, zajahujem ga i najzad osećam kako me puni pravo muško meso.Svršavam istog trenutka ali nastavljam da mešam, da se nabijam, pritiskam mu jaja guzovima, on se pomera, nabija mi ga još dublje, hvata me za kukove i talasamo, talasamo. Onda me okreće na leđa, potura mi one jastuke pod dupe, izdiže me i nabija mi ga do srca!! Uvijam se kao glista, balim, navlačim ga na sebe, upijam pičkom. Jecam, klikćem, mešam, on rije u meni, brza, brza i svršava. Njegova sperma mi puni pičku, kurac mu i dalje ulazi i izlazi iz mene, muda me lupaju po dupetu ja ga molim da nastavi, da mi je divno, uživam i opet svršavam. Ležimo umorni, tela se smiruju, tonu u slatku pospanost. Otimam se tom polusnu, odlazim u kupatilo, dugo se tuširam da bih na kraju, kratko, samo hladnom vodom zategla kožu, nadrkala bradavice, pa gola korak po korak, kao tigrica krenula nazad. Vrata moje sobe otvorena, palim svetlo, na krevetu spremni, postrojeni jedan pored drugog moji vibrator, medeni i onaj tamni ogromni kurac. Osmehujem im se, šapućem “sačekajte još malo, lepotani” pa osećajući da mi se pička ponovo javlja ulazim u gostinsku sobu u kojoj snom nevinog dečaka spavaju Nemanja i njegov kurac. Gutam ih pogledom i prilazim da ih progutam još jednom i ustima i napaljenom pičkom.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 245 246 248 249 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Apr 2024, 00:22:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.124 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.