Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 23:16:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 371
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: eRepublik  (Pročitano 448532 puta)
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Tel.Me Your.Number
sta se dogadja sa marketom...nema moving ticketa... i sada ne mogu da odem u inostranstvo!!!!!!!!!
sad ima

pitanje vezano za kompanije - jednu takvu ne mogu da otvorim bez lvl-a 9, ali posto nagadjam da organizacije mogu da prebacuju svoj novac na bilo ciji nalog, pada mi na pamet sledeca kombinacija. pouzdan ortak visokog nivoa otvori organizaciju i radi sa njom sta mu je potrebno, u isto vreme da meni svoj pasvord, ja onda prebacim na racun te organizacije potreban kes i preko nje otvorim svoju kompaniju. preko, sada, zajednicke organizacije svako vodi svoje firme i ne dira tudje, i svoj profit prebacuje po zelji na svoj nalog. jel ovo funkcionise ili sam se zaneo?
da

zasto meni plata nekad 8 nekada 15 dinara sve zavisi dva tri dana po osam pa onda jedan dan 15 u cemu je fora, pisao sam mom poslodavcu ali on mi kaze da njemu pise da je meni plata 15 inace 11lvl i radim u sekire ili tako nesto
gde to gledaš kolika ti je plata? Ako ti platu promeni poslodovac onda to možeš da vidiš u Alerts.
lvl nema nikakve veze sa poslom.

u cemu je fora sa tim marsovcima u srpskom kongresu? ne razumem bas najbolje sta se tu desava, ni kako je pocelo, ni na koji nacin oni uopste sjebavaju esrbiju. samo vidim po enovinama da svi kukaju protiv njih.
Uhakovali su nalog predsednika stranke koji potvrđuje kongresmene i to posle roka!!! Znači da su admini rumunska đubrad. Đubrad su iz zbog toga što nam nisu odgovorili NI NA JEDNO pismo

Ja sam se juče prijavio... sada sam u Šumadiji - bez posla i sa malo hrane koju sam dobio kao pomoć od MUP-a Srbije...  Smile  Kako sam shvatio, nema izgleda za otvaranje novih radnih mesta u skorije vreme? Jel' to znači da ću morati da se selim?  Smile

Vidim da su pokrenuli inicijativu za smenu Lipeca sa mesta predsednika, i kako stvari stoje to će uspeti. Kakve će onda biti posledice?  Smile

Daću ti ja kartu pa pali za Indoneziju... moćićeš to od sutra da uradiš ako si sve druge početničke obaveze obavio (napisah ne nekoj od predhodnih strana).

Ne znači nam puno predsednik kad nemamo kongres.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
znaci srbija ce do 25. biti u haosu? ili i posle toga?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Tel.Me Your.Number
E ako bude i posle onda bi trebali svi da se iselimo iz Srbije... pa jebem mu miša vi nemate pojma koliko puta su nas ti rumuni (admini) zajebali... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
ne zovu se dzabe rumuni... evo pripremio sam niz dobrih pitanja vezanih za ekonomiju:

1. kako to da neki prizvodi kod pojedinih proizvodjaca kostaju 50, pa i 100% skuplje od onih kod najjeftinijih (istog kvaliteta)? Kako misle to da prodaju?
2. kada proizvodi dolaze na trziste, cim ih radnik proizvede (stisne na work) ili mora da prodje neko vreme kada ga proizvede, ili na kraju radnog dana, ili gazda mora da ga sam postavi?
3. ako na produktivnost sirovina, utice njihova zastupljenost u nekoj regiji, zasto bi neko pravio fabriku tamo gde je ona na medijumu, ako moze tamo gde je na haju, a vidim da to ljudi rade?
4. kada se kompanija prodaje, da li drzava tu ubire neki porez, ili svo zlato koje kupac da za nju ode kod prodavca?
5. kompaniju ne mogu da preslim, ali ona moze da mi radi normalno iako ja odem da zivim u drugoj drzavi, jel tako?
6. sta se desava sa kompanijom kada regiju u kojoj se nalazi zauzme druga drzava?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 877
Zastava Pored vrlo prometne ulice :(
OS
Windows Vista
Browser
Safari 2.0.172.30
mob
SonyEricsson K800i

Ja sam se juče prijavio... sada sam u Šumadiji - bez posla i sa malo hrane koju sam dobio kao pomoć od MUP-a Srbije...  Smile  Kako sam shvatio, nema izgleda za otvaranje novih radnih mesta u skorije vreme? Jel' to znači da ću morati da se selim?  Smile

Daću ti ja kartu pa pali za Indoneziju... moćićeš to od sutra da uradiš ako si sve druge početničke obaveze obavio (napisah ne nekoj od predhodnih strana).

Da, da, sada sam lvl.3 i dobio sam obaveštenje da mogu da menjam mesto prebivališta. Zahvaljujem... sigurno ću se odužiti...  Smile

Inače, ja iako sam (tj. ako budem) u eInostranstvu mogu da glasam? A, da se priključim partiji u eSrbiji?
IP sačuvana
social share
Ретко која жена виси о руци мушкарца који је био одиста човек њеног укуса.
 Јован Дучић
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Tel.Me Your.Number
1. Kako to da neki prizvodi kod pojedinih proizvođača kostaju 50, pa i 100% skuplje od onih kod najjeftinijih (istog kvaliteta)? Kako misle to da prodaju?

- Ko prvi postavi istu cenu stoji na vrhu, onda ti koji čekaju da poraste cena stave visoku cenu.

2. Kada proizvodi dolaze na trziste, cim ih radnik proizvede (stisne na work) ili mora da prodje neko vreme kada ga proizvede, ili na kraju radnog dana, ili gazda mora da ga sam postavi?

- Postavljao sam sličicu pre par strana... Radnik napravi toliko i toliko proizvoda a ti (poslodavac) postavljaš cenu na tržište kad hoćeš i koliko hoćeš.

3. Ako na produktivnost sirovina, utice njihova zastupljenost u nekoj regiji, zasto bi neko pravio fabriku tamo gde je ona na medijumu, ako moze tamo gde je na haju, a vidim da to ljudi rade?

- Produktivnost sirovina? Smile
Jednostavno ili nema high u toj državi ili su se zeznuli. Imaš neke koji postavljaju land firme tamo gde uopšte nema sirovina Smile

4. Kada se kompanija prodaje, da li država tu ubire neki porez, ili svo zlato koje kupac da za nju ode kod prodavca?

- Ne, da

5. Kompaniju ne mogu da preslim, ali ona moze da mi radi normalno iako ja odem da zivim u drugoj drzavi, jel tako?

- Ti nemaš nikakve veze sa kompaniom, organizacija je kao novi nalog, kada kupuješ ili otvaraš novu firmu moraš da se nalaziš u toj državi. To je sve što ti ograničava selidbu. Međutim, ako imaš manufacturing firmu resurse možeš da kupuješ u državi u kojoj ti se nalazi firma ili u državi gde ti se nalazi organizacija.
Firma može da kupuje neograničenu količinu resursa jer se automatski ubacuju u stock dok kod si kod orga ograničen na 20 komada... tako da moraš malo da se iscimaš dok nakupuješ resurse Smile

6. Šta se deŠava sa kompanijom kada regiju u kojoj se nalazi zauzme druga drŽava?

- Firma prelazi u drugu državu i funkcioniše kao da je u njoj i osnovana ali mislim da je potrebno 5 golda za licencu da bi mogao da prodaješ proizvode u toj državi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Qtek 小米
Trenlng Kompanija Hrana је усташка фирма и тренутно је 626 људи насело да ради за џабе.  Smile Smile

Сумњиве су ми и ове остале три фирме за скил 4.
Шта ти кажеш Ласеру ?
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 877
Zastava Pored vrlo prometne ulice :(
OS
Windows Vista
Browser
Safari 2.0.172.30
mob
SonyEricsson K800i
Trenlng Kompanija Hrana је усташка фирма и тренутно је 626 људи насело да ради за џабе.  Smile Smile

Postoje dve kompanije sa sličnim imenom...  Smile  Trenlng kompanija hrana i Trening kompanija hrana  Smile Naša je, naravno, "trening kompanija" osnovana od MUP-a, ovaj fake je osnovao neki Hrvat...  Smile Boga mu, zar oni nemaju pametnija posla osim da zabijaju klipove?

Sprisak sigurnih kompanija postoji ovde: http://www.erepublik.com/en/article/la-na-radna-mesta-novajlije-obratite-pa-nju--814333/1/all

Сумњиве су ми и ове остале три фирме за скил 4.

Ne znam za onu "rusku" firmu, ali ostale jesu sumnjive, pogotovo "YU Zrakomlati"...  Smile Direktor je iz USA, a u svom shout-u ima link ka proglasu hrvatske vojske...

"Cetera Djakovo" vuče korene iz Like...  Smile

Još za ovaj Donkey Shipping-SR ne znam... direktor je iz Izraela...  Smile
« Poslednja izmena: 07. Jun 2009, 18:08:05 od magnusartist »
IP sačuvana
social share
Ретко која жена виси о руци мушкарца који је био одиста човек њеног укуса.
 Јован Дучић
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
haha, ja naprotiv hocu da pohvalim ta lukavstva. iako su ucinjena od strane neprijatelja i na nasu stetu, to je upravo ono sto cini igricu zanimljivom. svega toga ima i u stvarnom zivotu, a odusevljava me sto ova igra odlicno preslikava neke aspekte iz njega. kao sto je rekao hostapler iz ds-a, kome je moral blizak nek se ne bavi politikom.

a sta je sa crnogorcima i cokalijama, igraju li? na cijoj su strani?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Kolko vidim, nema ih. Mislim da bi CG bio na strani Srbije al prava igra bi tek pocela kad bi Kosovo ubacili, posto ne verujem da bi imali nesto mnogo igraca, postalo bi za par dana srpska regija
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 371
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 23:16:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.