Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 05:21:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 371
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: eRepublik  (Pročitano 447884 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
ok, cisto sam hteo da sracunam na koji nacin cu sve moci da ustedim kes (na vikipediji sam procitao da se velnes gubi po 1 poen za nizi nivo zdravlja, pa raste do 4 poena za visi nivo, al nije tolko ni bitno)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Nesto gledam onu kartu i ne kapiram: Juzna Koreja je pod japanom, znaci, oni su ispali iz igre il mogu da naprave neki "resistant". Isto tako karta prikazuje tenkove i "marines", tenkovi se kupuju?
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Tel.Me Your.Number
Ne

Tenkovi su oni koji imaju najveći čin u vojsci
Marinci su ispod njih.

Ne može država da ispadne nije ovo riziko. Teritorija južne Koreje je okupirana i na svakom regionu se može pokrenuti resistant war za oslobođenje tog regiona.

ok, cisto sam hteo da sracunam na koji nacin cu sve moci da ustedim kes (na vikipediji sam procitao da se velnes gubi po 1 poen za nizi nivo zdravlja, pa raste do 4 poena za visi nivo, al nije tolko ni bitno)
Na hrani si našao da štediš... nema ništa od toga da štediš 30 dana na hrani ne bi skupio ni jedan gold a plus bi sumanuto gubio wellness.

To oko cene nisam ni ja ukapirao, ali svakako ces moci da izracunas tako sto vidis koliko su te kostale plate, koliko materijal i koliko si proizveo jedinica proizvoda.
Pa znaci da ne moras da jedes, ali kad ne jedes gubis 2 wellnes poena dnevno, a svaki dan kad jedes dobijas jedan wellness poen i jedan XP.

Postoje online Company Productivity kalkulatori u koje unosiš cenu proizvoda, sirovina, plate i sve ostalo... tako da možeš da izračunaš da li posluješ u plusu ili minusu

evo jednog ovde http://erepmarket.co.cc/prodtest.php
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung D600
sta se dogadja sa marketom...nema moving ticketa... i sada ne mogu da odem u inostranstvo!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
lvl16
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
pitanje vezano za kompanije - jednu takvu ne mogu da otvorim bez lvl-a 9, ali posto nagadjam da organizacije mogu da prebacuju svoj novac na bilo ciji nalog, pada mi na pamet sledeca kombinacija. pouzdan ortak visokog nivoa otvori organizaciju i radi sa njom sta mu je potrebno, u isto vreme da meni svoj pasvord, ja onda prebacim na racun te organizacije potreban kes i preko nje otvorim svoju kompaniju. preko, sada, zajednicke organizacije svako vodi svoje firme i ne dira tudje, i svoj profit prebacuje po zelji na svoj nalog. jel ovo funkcionise ili sam se zaneo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Hvala je Bogu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
Zastava obrenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson v 600i
zasto meni plata nekad 8 nekada 15 dinara sve zavisi dva tri dana po osam pa onda jedan dan 15 u cemu je fora, pisao sam mom poslodavcu ali on mi kaze da njemu pise da je meni plata 15 inace 11lvl i radim u sekire ili tako nesto
IP sačuvana
social share
Au al ima smarača i debila pa to je strasno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Mozda nesto menjaju porez il slicno? A mozda zavisi i on wellnessa, produktivnost
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
u cemu je fora sa tim marsovcima u srpskom kongresu? ne razumem bas najbolje sta se tu desava, ni kako je pocelo, ni na koji nacin oni uopste sjebavaju esrbiju. samo vidim po enovinama da svi kukaju protiv njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 877
Zastava Pored vrlo prometne ulice :(
OS
Windows Vista
Browser
Safari 2.0.172.30
mob
SonyEricsson K800i
Ja sam se juče prijavio... sada sam u Šumadiji - bez posla i sa malo hrane koju sam dobio kao pomoć od MUP-a Srbije...  Smile  Kako sam shvatio, nema izgleda za otvaranje novih radnih mesta u skorije vreme? Jel' to znači da ću morati da se selim?  Smile

u cemu je fora sa tim marsovcima u srpskom kongresu? ne razumem bas najbolje sta se tu desava, ni kako je pocelo, ni na koji nacin oni uopste sjebavaju esrbiju. samo vidim po enovinama da svi kukaju protiv njih.

Ni meni ovo nije baš 100% najjasnije. Bilo bi dobro da neko ispriča kako je do toga došlo...
Vidim da su pokrenuli inicijativu za smenu Lipeca sa mesta predsednika, i kako stvari stoje to će uspeti. Kakve će onda biti posledice?  Smile
IP sačuvana
social share
Ретко која жена виси о руци мушкарца који је био одиста човек њеног укуса.
 Јован Дучић
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 371
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 05:21:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.