Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 21:49:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 371
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: eRepublik  (Pročitano 451492 puta)
Ucesnik diskusija

Cut my life into pieces, this is my last resort

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Video sam sade onu flash-kartu, pomalo mi cudno da u Africi nema nista il to znaci da nema igraca iz Afrike. Isto tako su mi cudni resursi, u Bosni nema drveta ko ni u Srbiji il mozda nisu tolko obracali paznju kad su pravili igru. Sa druge strane, nema ni Kosova ni Albanije na karti a predpostavljam da se te regije ni ne mogu napasti. Isto dal se mogu napasti regije koje se ne granice medjusobno? A ovo sa resursima se mozda updatuje il je tako kako jeste?
Cisto sumnjam da africka plemena imaju ADSL u satoru Smile
Ma boli briga admine za resurse, samo da ima drzava i potencijalni kupci golda za RL pare i sve ce biti u redu.
Da, nema Kosova(izgleda da ga nece ni praviti). A sto se tice Albanije, valjda ce ju dodati kada bude malo vise igraca osim ovih divljaka. Takodje ne mozes da napadnes regiju sa kojom nemas zajednicku granicu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Uf, ne smem da pomislim sta bi bilo da urade Kosovo, izbanovali bi sve Srbe i Albance iz eRepublike, mislim da se toga upravo i boje. Al eno isto Grcka ostala samo na jednoj regiji, Nemacka isto tako, sta ako zauzmu sve regije, nema vise drzave?
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Tel.Me Your.Number
Pa nema, sve teritorije okupirane...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Cut my life into pieces, this is my last resort

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Grcku su okupirali Turci, a sto je smijesno...mi smo sa Turcima dobri saveznici i moramo im pomagati ako budu Grci radili RW ili napadali ih.

Njemacka je u gadnoj gabuli, ona je i prije bila okupirana od strane Svedske(2 puta, i svaki put je oslobodjena uz pomoc PEACE GC). Poslije drugog oslobodjenja usli su u ATLANTIS u kojem je Svedska, posto je usla u ATLANTIS ona je time izdala PEACE koji joj je pomogao. Sada su Svedska i Poljska odlucili da okupiraju Njemacku, Njemacka sada nece dobiti nikakvu pomoc od PEACE, a masovno je napadnuta od ATLANTIS-a
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Grcku su okupirali Turci, a sto je smijesno...mi smo sa Turcima dobri saveznici i moramo im pomagati ako budu Grci radili RW ili napadali ih.

Njemacka je u gadnoj gabuli, ona je i prije bila okupirana od strane Svedske(2 puta, i svaki put je oslobodjena uz pomoc PEACE GC). Poslije drugog oslobodjenja usli su u ATLANTIS u kojem je Svedska, posto je usla u ATLANTIS ona je time izdala PEACE koji joj je pomogao. Sada su Svedska i Poljska odlucili da okupiraju Njemacku, Njemacka sada nece dobiti nikakvu pomoc od PEACE, a masovno je napadnuta od ATLANTIS-a
Cekaj, tu se napadaju i izmedju se iako su u istom paktu? I ko li napravi saveznistvo sa Turskom protiv Grcke  Smile
A sa druge strane, Indonezija pregazila Rusiju i skoro na granici Srbije. A nesto i Iranci su opasni, ako stvarno igraju iz Irana. Zanimljivo da se pojavljuje i sev. Koreja a tamo nemaju ni pristup net-u. Dok Ameri kolko vidim su dosta mirniji nego u realnom zivotu.
Al opet je zanimljivo, sta bi, kako bi. Samo mislim da opet neko ne stoji iza igre pa opipava puls i oprobava ko je sta spreman da uradi al u stvarnosti.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Tel.Me Your.Number
"A sa druge strane, Indonezija pregazila Rusiju i skoro na granici Srbije."

Smile

Indonezija i Rusija su u istom savezu i nije Indonezija pregazila Rusiju nego Rumuniju... ako nađem stariju mapu pokazaću ti. Iranci su repić od prasenceta. Pakistan je bio sila prošle godine ali su propali.

"I ko li napravi saveznistvo sa Turskom protiv Grcke"
Savez šta ćeš, ovi ih okupirali a bili u istom savezu. Tako da su grci prešli na stranu Atlantisa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Vidim, Iranci kiksnuli, presli su sigurno u proslosti Kinu al su sad preseceni al opet dosta drze, a Indonezija sad vidim opet drzi Sibir koji su preptostavljam kako spominjes, uzeli od Rumuna
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
da, upravi si, politicka mapa jeste mnogo cudna. a sta se desava sa rumunima? oni su pre nekog vremena drzali pola istocne evrope, a sada nista. pride sam procitao neki clanak da spremaju to indonezije koja je trenutno najjaca. jel zna neko nesto o tome?

a srbi iz bosne? sta je sa njima, da li ih nema u igrici, ili zive u srbiji? republika srpska ima jako malo ljudi.

a ako se ne varam, pre dva dana je srbija imala vise teritorija nego danas (2), sta se sa time desava? kako tece rat izmedju nase dve zemlje i kako je dosad tekao? jel nama neko pomaze, a pomaze li neko i njima i kojim sredstvima?

(znam da sam postavio malo vise pitanja, ali bih voleo da mi neko odgovori na sva, ili barem postavi linkove ka clancima o ovim temama; jer, cini mi se, sve sto sam pitao jeste zanimljivo)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Tel.Me Your.Number
Mađari i indonežani su se udružili u istovremenim napadima. Tako da su za oko 9-10 dana (ne sećam se tačno) sveli Rumuniju na originalne teritorije. TO Indonezije je bio prošlog 25. Sad je 4. jun. Nije bio uspešan u potpunosti osvojili su oko 43% kongresa, da nije bilo pokušaja TO-a, mađari bi sad držali Španiju.

Većina iz RS je u Srbiji. Videćeš da je ima dosta komentara, članaka na jekavici.

Svedeni smo na 2 teritorije više od 2 meseca.

"kako tece rat izmedju nase dve zemlje i kako je dosad tekao?"
Ne razumem.
Bilo je oslobodilačkih ratova, svi su bili neuspešni.

"jel nama neko pomaze, a pomaze li neko i njima i kojim sredstvima?"
O čemu ti pričaš? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
o saveznicima. ako ih vec imamo da li nam pomazu i kako (a isto tako i njima)?

izgleda da sam ja pre dva dana gledao neku pogresnu mapu, nema veze. i sta se sad desava u indoneziji? jesu li se rumuni iselili iz nje ili kako, jel postoji neko pravilo koliko moras da zivis u nekoj zemlji da bi mogao da glasas?

ustvari nesto mi pade na pamet, posto sam u ova dva dana citao mnogo clanaka iz razlicitih razdoblja mozda sam neke stvari lose povezao. da postavim glupo pitanje: jesmo li mi trenutno uopse u ratu sa hrvarskom ili nismo?
« Poslednja izmena: 04. Jun 2009, 01:39:16 od bora111 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 371
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 21:49:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.