Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EPS - Drzavni neprijatelj broj 1  (Pročitano 129585 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
naravno da je ovo drzavna strategija da se popuni budzet,nekome ce smanjiti dug neko se uopste nece buniti  onaj treci je nezainteresovan i plati sve po automatizmu,neko peti ostace bez struje,kad se svede racunica eps tj drzava bice u plusu koju milijardu vise manje i puna karusel moze nastaviti da se vrti
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Safari 537.73.11
mob
Apple iPhone 6s
Proteklih pola gidine sam ih morao juriti da mi redovno popisu struju. Skoro ni jedan mesec za tih sext nije popisana struja, ja se zalim, kad ono stize meni prijava za dug od 17000, ok ja platim jer nije popisivana struja , pa ajde, ali zasto mi onda zaracunavju kamatu. I tako sad u Novembru sve lepo bilo popisano, normalan racun za struju kao i uvek oko 4000, kad sad u decembru meni racun 12000.
TREBA JEDNU BOMBU BACIT NA EPS
Posto sam katolik Bozicne i Novogodisnje praznike sam proveo kod roditelja, tako da bas nisam mnogo trosio
« Poslednja izmena: 18. Jan 2014, 17:16:19 od slavisaj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Nexus 5
Sada da se lepo ljudi udruze, objedinjena tuzba, ako treba i u Strazbur. Ocigledno je da drzava na svaki moguci nacin gleda da zabode neki kes.

Ja definitivno ne zivim u Srbiji.

Salu na stranu, jes ona ministarka milf par ekselans, nije zena za politiku, ne vredi. Jos plavusa.

« Poslednja izmena: 18. Jan 2014, 17:43:18 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Meni ladno pise da su ocitali struju 1.1.2014.

Verovatno neka mrtva pijana budala dosla sa doceka da belezi brojke. Zato i ima svuda brdo nelogicnosti. Smile
« Poslednja izmena: 18. Jan 2014, 17:46:24 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Nexus 5
Pa i deluje na kraju da ce krivica spasti na one koji su citali struju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Meni nisu ocitali struju vec dva meseca  Smile Dobio sam dva puta po 500 dinara
« Poslednja izmena: 18. Jan 2014, 18:38:24 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
zato ces treci dobiti kurac tj sve u crvenoj zoni odracete ko musa jarca
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Sta ja da radim, izmestili su brojilo. I nemaju ga zavedenog. Zvao sam i rekla je da imaju 8 dana da izadju. Ali dobro meni su racuni 1200-300 dinara sa tv pretplatom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Доживотни оптимиста :))P

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1605
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung 
evo konkretno moj problem u vezi sa racunom

pre vise od godinu dana (zima 2012) poceo sat da ,,brljavi,, tj. da ocitava samo skupu struju a povremeno i jeftinu. I odlucim da pozovem EPS i prijavim kvar. Sad razmisljam ako kazem da imam samo skupu struju ko zna kad ce da dodju i tako ja prijavim da imam samo jeftinu.Odma sutra dan dolaze da vide u cemu je kvar maltene pre petlova.doslo ih je dvojica a sa jednim sam samo pricao drugi je svo vreme cutao ko zaliven. i prica krece
ON Dobar dan , dobar dan mi smo ti i ti dosli smo zbog toga i toga u cemu je problem
JA : imam samo skupu struju povremeno se pojavi i jeftina.
ON: pa vi ste prijavili da imate samo jeftinu struju,
I ja sta cu pitam ga da sam prijavio da imam samo skupu kad bi oni dosli i kao odgovor dobijem veliki osmeh  Smile verujem da nije bilo usiju smejo bi se oko glave.
Gleda on el. brojilo gledam i ja sa njim , da bi on dosao do zakljucka ,,pa vi imate ocitavanje obe tarife,, (ja u sebi vau Kolumbo otkrio si Ameriku) i kazem mu imam ali ne svaki dan .
ON:to je moguce ako nema jedne faze , i ja vec polako krecem da gubim strpljenje odgovaram mu
Je li to moj problem ili vas ,placam uredno struju na vreme i vi me zajebavate.Nastavljamo mi da pricamo i vidi on da ja polako krecem da se nerviram i da ako nastavi da dijaloguje samnom da moze jos i batine da dobije a onaj drugi i dalje cuti ko zaliven i gleda ko tele u sarena vrata.
I sta ce drugo neg da mi kaze : U redu docicemo u ponedeljak da vam zamenimo brojilo i odnesemo na bazdarenje . Dovidjenja , dovidjenja - i odose oni a ja ne pita u koji ponedeljak , misleci na prvi sledeci i taj ponedeljak naravno dosao nije ja sta cu vidim stanje se polako stabilizovalo , zivot ide dalje pa tako idem i ja kraj zime , prolece , leto , jesen , pocetak zime sve uredu stanje normalno sve do decembra 2013 poce opet 4 dana skupa 8 sati jeftina struja da bi dosao do skora da 14 dana uopste nije bilo jeftine tarife 19 dana je bilo po 8 h pa da matematicki izracunamo:

decembar 2013 ima 31d , 31 dan  ima 744 sati
skupa struja:14dana+11,33(17dana=*16h skupe struje)=25,33 dan
jeftina struja:31dan-25,33 = 5. 67dana otprilike

i tako sam imao konstantno skupu struju 25,33 dana (608h) a jeftinu 5,67 dana (136h) a trebalo je da bude ove prve 20.66 dana (496sati) a ove druge 11.34 (248sati)

pa da vam ne bi dalje izvodio racunicu sve se to odrazilo na mesecni racun 4000 dinara vise neg sto bi trebalo

a u medjuvremenu sam zvao da se zalim daju mi broj na koji se niko ne javlja odem tamo da prijavim kvar OPET posle godinu dana i popunim prijavu
i salterusa mi sva zacudjeno kaze pa vama je drzavni zig na brojilu istekao jos pre 25 godina otprilike `88 / `89 godine , i ja je cinicno pitam pa ko je trebalo da ga zameni - pocnem da se pitam ko je ovde lud , ko koga pravi budalom i okrenem se i odem ne rizikujuci da novu godinu zavrsim u zatvoru robijajuci nekoga , na kraju sada platim ovaj prosli racun (decembarski na koji se svi zale i bas se pitam zbog cega se zale) a vec vise od 20 dana od moje prijave niko ne dolazi sinoc primetim da opet nije bilo jeftine tarife
posle priloga koji sam gledao na tvu ozbiljno pocinem da razmisljam o ugradnji solarnih panela.
da se zalim nemam kome , da tuzim nekog za podizanje tuzbe mi treba 200 evra za advokata svako izlazenje min 100 a izgubljenog vremena ce da bude mnogo a ja svejedno moram placati racune ...................................

« Poslednja izmena: 18. Jan 2014, 19:35:43 od zilezvezdas048 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Sony xperia
Da se odlucis za ugradnju solarnih panela, ok. Ali pitanje je da li ces moci da odjavis prikljucak? Kako mi se cini, ne mozes. Mozes prijaviti valjda, mirovanje do 3 god. Naravno tu ide i dalje pretplata. Ali odjavljivanje, mislim da ne moze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.