Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EPS - Drzavni neprijatelj broj 1  (Pročitano 129438 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Struja je u Srbiji džaba ..., znači grejanje na struju je totalni idiotizam, i nigde na svetu se struja ne arči na taj način. Samo kod nas ljudi ladno kupe 3-4 TA peći i oće da prođu jeftino. Cena struje treba da ide do nivoa da postane totalno neisplativa za grejanje.
Ili dok postane totalno neisplativa za zivljenje,pa da se svi roknemo kolektivno,sta mislis o tome?
Pa mislim da ne kapiraš da  struja ne treba da se koristi za grejanje. Mi smo najveći potrošači struje u Evropi, što samo po sebi nešto govori. Pitanje postavljaš na pogrešnom mestu. Nije ovde problem cena struje, nego činjenica da npr nije napravljen toplovod koji bi koristio otpadnu toplu vodi iz TENT. Ili što država ne subvencioniše prelazak na pelete,  ili generalno, što nam je ovako loš standard pa mora da se arčin najbolja i najskuplja energija.  I sad ti pitaš mene, a ne pitaš političare svih srpskih partija zašto je u ovoj zemlji sve naopako kako je već naopako.  Nego lepo uredno glasaš, nebitno za koga, i misliš da si pametan jer za probleme kriviš EPS. Idi bato malo u kolubarski rudnik i vidi kako je tamo, pa se žali na cenu struje ako imaš obraza.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia 
Struja jeste u Srbiji jeftina ali zbog loseg standarda meni i takva jeftina je skupa ali se trudim i pored toga da je redovno placam i da je ne arcim tamo gde ne treba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Struja je u Srbiji džaba ..., znači grejanje na struju je totalni idiotizam, i nigde na svetu se struja ne arči na taj način. Samo kod nas ljudi ladno kupe 3-4 TA peći i oće da prođu jeftino. Cena struje treba da ide do nivoa da postane totalno neisplativa za grejanje.
Ili dok postane totalno neisplativa za zivljenje,pa da se svi roknemo kolektivno,sta mislis o tome?
Pa mislim da ne kapiraš da  struja ne treba da se koristi za grejanje. Mi smo najveći potrošači struje u Evropi, što samo po sebi nešto govori. Pitanje postavljaš na pogrešnom mestu. Nije ovde problem cena struje, nego činjenica da npr nije napravljen toplovod koji bi koristio otpadnu toplu vodi iz TENT. Ili što država ne subvencioniše prelazak na pelete,  ili generalno, što nam je ovako loš standard pa mora da se arčin najbolja i najskuplja energija.  I sad ti pitaš mene, a ne pitaš političare svih srpskih partija zašto je u ovoj zemlji sve naopako kako je već naopako.  Nego lepo uredno glasaš, nebitno za koga, i misliš da si pametan jer za probleme kriviš EPS. Idi bato malo u kolubarski rudnik i vidi kako je tamo, pa se žali na cenu struje ako imaš obraza.
Toplovodi,pelete tu mogu da se slozim s tobom,ali ti upravo sam dajes dokaze da se ne radi na tome sistemski,tako da resenje nije nikako pumpanje cene do neisplativosti,i otkud ti podatak da smo mi najveci potrosac struje u Evropi pobogu?
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung neki
@Srebrni Letac
Nece biti da si u pravu.
Moji rodjaci koji su u Austriji gde imaju kucu od oko 130 kvadrata u kojoj zive sa cetvoro dece struju placaju oko 150 evra mesecno.
Ako se uzme da su njihova prosecna primanja oko 3000 evra mesecno onda to odnosi oko 5% kucnog budzeta.
Do sada su se grejali na pelete a sada se dvoume dali da predju na struju ili na gas, jer im je cena skoro ista - oko 120 evra mesecno na godisnjem nivou, samo sto bi struju placali samo kad trose a gas se deli na celu godinu.
Svakako ih struja, u slucaju da se odluce za takav nacin grejanja, nebi kostala vise od deset posto mesecne zarade.
Sad mi reci ko u Srbiji moze za kucu ili stan od 130 kvadrata koji se greje na struju da placa 8000 mesecno (ako se za prosek uzme plata od 40000 x 2 pa podeli na 10%) u proseku?
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0

Pa mislim da ne kapiraš da  struja ne treba da se koristi za grejanje.

U principu da, posto od 100 toplotne energije dobijas samo 30% elektricne, i onda to trosis na grejanje, znaci, placas trostruko grejanje nego onaj koji se greje na centralno...

Citat
otkud ti podatak da smo mi najveci potrosac struje u Evropi pobogu?

Mislio je valjda po glavi stanovnika, grejanje na struju, losa izolacija i jos kojesta  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0

Pa mislim da ne kapiraš da  struja ne treba da se koristi za grejanje.

U principu da, posto od 100 toplotne energije dobijas samo 30% elektricne, i onda to trosis na grejanje, znaci, placas trostruko grejanje nego onaj koji se greje na centralno...

Citat
otkud ti podatak da smo mi najveci potrosac struje u Evropi pobogu?

Mislio je valjda po glavi stanovnika, grejanje na struju, losa izolacija i jos kojesta  Smile

Ma ne moze ni po glavi imas ja mislim,citao sam negde,Island koji trosi 5000 vati po glavi stanovnika,to je valjda najvise u Evropi,naci cu negde podatak,ali nemoguce da mi trosimo vise od toga.
« Poslednja izmena: 07. Nov 2013, 13:39:57 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Island, mozda Norveska, samo njima je energija maltene dzabe jer koriste geotermalnu i hidroenergiju
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Island, mozda Norveska, samo njima je energija maltene dzabe jer koriste geotermalnu i hidroenergiju
Evo nadjoh Island,Norveska,Svedska,Finska,Belgija,Nemacka,Svajcarska,Luksemburg,Austrija,Slovenija,Rusija,Francuska,Andora,Holandija,Crna Gora,Irska,Spanija,Ceska,Grcka itd itd svi su ispred nas...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Sony xperia
dr Tomas Henri Morej ... izmedjuostalih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Ljudi u Srbiji su veliki mazohisti, ovih ih karaju, tuku korbacem, i vuku putem ulara, a oni hoce jos.  Nije kriv EPS uopste, krivi su Srbi jer moraju da trose struju. Nije nego.
Da je u Srbiji standard ko u Austriji, niko se ne bi zalio, ali kada ti je prosecna plata 250 evra a struja preko 100, treba valjda da se upitas zasto je tako.

Mojoj kevi su rokali za struju svakog meseca 400 i neki dinar, a struja je iskljucena. Znaci sve sami lopovi i kriminalci.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.