Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epilog prvog srpskog Velikog Brata - Gde su, sta rade?  (Pročitano 71289 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Citat
U vezi ovog skolovanja koje se veoma cesto pominje, moram da iznesem svoje misljenje. Zaista nisam pristalica teorija zavere, ali mi je delovalo da je to sa njegovom izjavom potpuno iskonstruisano... Decko samo sto je izasao iz kuce, gomila ljudi, popio nesto vina i sampanjca i voditeljka ga pita kako ce potrositi pare.... Meni je delovalo kao da je ponovio skolovanje 3x i da je hteo da nastavi, tj. da kaze jos nesto...Ali ga je voditeljka sasekla i zavapila: "Aplauz za skolovanje, skolovanje, skolovanje". I iz toga je nastalo...sve sto je nastalo..... Naravno, samo da kazem da me apsolutno zabole kako ce potrositi pare...Niko nije glasao za njega zato sto je rekao da ce pare potrositi na skolovanje, pa mislim da nema ni neke potrebe da se oseca razocaranim, prevarenim, izdanim ili sta vec...

SF rece da je poenta VB da napravis jos vece pare itd... OK, to je tvoja poenta, njegova ocigledno nije....a sad da li ce se to svideti ljudima iz VB-a i Emotion-a.....za to me jos vise zabole....
Nije bitno da li SF kaze da je to poenta... 110 dana ponizavanja ... izadjes kao pobednik i ne iskoristis ni 10% mogucnosti koje imas... To je kao kad bi se sportista odrekao svih para sem ugovora, iako ce od sponzora, prodaje opreme, reklama, imena, prezimena, broja zaraditi 5 puta vise.
Usao si u kucu da bi uzeo pare i da bi postao poznata licnost...
Ako nisi hteo popularnost.. nisi trebao u kucu ulaziti.. ako si je hteo, iskoristi je.. nemoj na nju gledati ko na kravu muzaru, ali nemoj ni pustiti da ispari bez ikakvog efekta...

A vas dvoje, ja znam da se vi mnogo volite i jako lepo slazete, ali ako biste mogli da koristite neki drugi vid komunikacije koji nece ukljucivati ovu temu, kada su ovakve rasprave u pitanju, bilo bi lepo.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Nema veze.. ja se osecam bolje...
Juce sam popricala sa nekim osobama i shvatila da VB, ove rasprave i ostale gluposti iza i na sceni, previse uticu na mene...
Na kraju krajeva... to je TV show...
Niti mi znamo ko su stvarno ti skotovi, vecinu njih ja "ne bih imala ni za komsije", ne patim od idolopoklonstva, i stvarno... stvarno... ne zelim vise da ulazim u rasprave sa ljudima i da izigravam idiota koji se "gadja psecom kakom u pesku" sa drugim ljudima...
Izvinjavam se svima sto je i mojom zaslugom rasprava spustena na taj nivo...
Have a good life... stay human... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Sta vam je ljudi, pa mi se ne svadjamo (bar ja ne) Smiley Samo pricamo. Svako nesto pokusava da dokaze i to je uredu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1869
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.5
hmmm...sf, opet si izneo svoje misljenje.... ili si bar rekao nesto tipa trebalo bi, ne bi trebalo.... Ja samo kazem neka covek radi sta hoce....i sa svojim parama i sa zivotom... Tacno je da donekle nece moci da radi bash sta hoce sa svojim zivotom zbog silnih novinara (a mozda i ugovora za koje ne znam kakvi su), ali to je samo jos neko vreme.... Cini mi se da se vecina slozila da ce svi ucesnici VB-a biti veoma brzo potpuno zaboravljeni... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Pa.. nece svi biti zaboravljeni... to je sigurno.. ili bar nece svi biti zaboravljeni brzo...
Emotion ce na silu izlaciti iz big brothera koliko god bude mogao...
Onda ona mala iz novog sada ce sigurno uraditi nesto... neke reklamice ili neku emisiju ili ne znam plocu.. jednostavno ima facu i mozak za tako nesto (ne kazem da je to pozitivno...) ali jednostavno ima facu ko javna licnost. Onaj njen isto tako. Ovi ostali ce mozda pasti u zaborav, neki od njih ce mozda imati neku akciju, ukoliko neko u njima prepozna neki potencijal... Miki ce imati radio emisiju, a to iako je anonimnost omogucava da se povremeno i na tv pojavi...
A sto se tice poente i mog misljenja... ma ok.. to je moje misljenje... mozes ti samnom da se ne slazes ali sustina toga i jesu pare a ne druzenje i ljubav... a da li je neko covek koji ce iskoristiti 0, 2, 10 ili 200% situacije... njegova stvar... On ima mogucnost da napravi nesto... verovatno nece, ali ima mogucnost.
Sto se ostalih tice. zaista me ne bi cudilo da krenu da se provlace kroz druge emisije iste produkcijske kuce kao "celebrity gosti" ... ako su tuzni da nadju partnera ili nesto slicno, dodeljuju nagrade.. vode.. stagod.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Jao samo da tupavi Marko ne postane  poznata licnost,onda imamo pravi primer kako nepismenost vlada Srbijom
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Kakve to veze ima sa Srbijom?
On izgleda onako kako danas prolazi kod odredjene populacije...
Ako mogu Victoria Beckham, Paris Hilton, Britney Spears, Nichole Richie, Katie Price, Jodie Marsh... i slicne spodobe mogu biti planetarno popularne, zasto taj mali ne bi mogao biti lokalno popularan...
Glup je... ok.. zivot je surov, a vecina ljudi ne gleda na pamet kada bira idola.. da je tako veicne ljudi ne bi bilo u mediijima...
Nepismen je... pa... jedini je nepismen u ovoj zemlji...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Ovo si dobro uporedio sa Paris Hilton i Britney,ali sta taj Marko ima pametno da kaze?Isto kao i one Smile Smile
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Zar je bitno?
Sta ima pametno da kaze 80% ljudi na nasoj javnoj sceni?

On nije tu da govori.. on je tu "zato sto je lep".

Nisu svi ljudi Dragan Micic (jedan od najvecih sinova nasih naroda i narodnosti, legenda Crvene Zvezde, Rada, Buducnosti iz Banatskog dvora i raznih drugih klubova) koji je popotpisivanju ugovora rekao da nije dosao zato sto je lep nego da daje golove. Inace bio je (i ostao) cuven po tome sto udje par minuta pre kraja i zabije gol ili dva Smiley Zato je Cicmi El Grande. Covek seljak, ali uvek odradi ono sto se od njega ocekuje.. cesto i premasi ta ocekivanja.
Inace ovo je u vreme dok je bio lep, ima jedno 10 godina od tad... imao je mozda 27 godina na slici.. Pravi poster boy...

Anyway...
U kucu nisu usli ljudi koji imaju nesto da kazu...
To je jedan od razloga zasto je za mene brader bio negledljiv...
Oni koji su u kuci bili nisu imali ni sta da kazu.. niti su imeli reci i da su imali.. mozda je bilo pametnih, ali su oni cutali.. ili su bar te pametne momente precutkivali dok je mene to zanimalo i u trenucima kad sam saltajuci kanale na to nailazio..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
gubimo vreme trazeci smisao,o lovi se radi...i tu prestaje sva "logika" a krecu interesi...

generalizacija,sveobuhvatna i opsta: ljudi u principu previse "lete"
« Poslednja izmena: 15. Jan 2007, 19:01:32 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.