Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epilog prvog srpskog Velikog Brata - Gde su, sta rade?  (Pročitano 71154 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Citat
E pa jebiga ne mislim da je ista vrednost ali da bih sad objasnio samo bi ponovio prethodni moj post.
Ok.. on je rekao da nije... 10 ljudi je reklo da jeste...
Nebitno.. reci ne znace mnogo.
On je rekao mnogo toga i povukao..
Respect.. ali ako hoce da pobije to morace da uradi nesto konkretno Smiley
Citat
Po svim anketama koje sam video a i po ovoj na bureku vidi se koliko je on bio popularan. Ima vise glasova dok je izasao nego Ivan koji je osta do kraja i koji ima najvise glasova od onih koji nisu izasli. Statistike ne moraju biti tacne ali je ovo ipak razlika poveca. Tako da, previse si siguran u svoje misljenje.
Miki je pokrenuo najvise mase... u trenutku kada su svi bili bezlicni gledaoci su glasali za njega.
On je seljak... klasican srpski "bistri" seljak.. a to ima vrlo ogranicen rok trajanja... dakle... on ne bi mogao mnogo da zari i pali.. samo za razliku od vecine on to zna...
On je rekao sve sto je spremio.. malo se zezao i izasao... i napravio pare...
Da je ostao, popickao bi se sa nekim i verovatno relativno brzo izleteo...
Morao bi se druziti sa nekim i takodje relativno brzo bi izleteo..
Broj glasova koji je imao je prosta posledica cinjenice da su prve 2 nedelje svi o njemu pricali kao da je genije i svi za njega glasali, a posle nisu mogli promeniti misljenje.
Da se razumemo.. uspeh velikog brata je ogromnim delom njegova zasluga, jer da je krenuo smorni pocetak bilo bi uprkos silovanja po medijima, smesno gledano.
Statistika tu nije mnogo bitna.. psihologija... Miki je svoje rekao. zadatak izvrsen.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
@shone83

da,jesam promenio misljenje,molim te nemoj da mi kazes da je tvoje misljenje "nedodirljivo",hvala bogu da nije tako,i to samo po sebi nista ne znaci,ja sam se,da budem iskren,borio,tako sto sam u finalu glasao,da ne pobedi edin,i to mi je bilo vaznije od bilo cega drugog,mozda to nije dobro,mozda ja nisam dovoljno tolerantan,mozda kazem,mozda,ali to sam ja,takav sam,ne mislim da je najveci ponos za srbiju da pobedi edin,ne mislim,mislim da je ivan bio dovoljno dobar,ne napadam te,niti bilo koga ovde,niko nije savrsen,samo misli da mnoge stvari u vezi ivana nisu nesto cime bih se ponosio,ali cak i ako je tako,ako se covek ponosi time,nemam nista ni protiv toga,samo neka se to kaze,ja sam kriminalac i lopov,ja sam ljigavac,ja sam posten i glup,ja sam ubica,nema problem sa tim,evo ja cu reci,ja sam probisvet i hostapler,i volim kurve,i sve sto treba,ja sam takav,sta mogu,ali mi nije svejedno kad neki pametni ljudi podrzavaju nesto sto je evidentno promasaj...

glasao bih za bilo koga drugog ko se "zatekao" u finalu,sigurno,ne bi mi smetalo ni malo,

e sada,da li ti zaista mislis da je on olicenje prosecnog srbina ili nadprosecnog srbina....ne bih rekao,ja mislim da je on jedan endem,i to je sve,zasto nije pobedila alexandra,koja je takodje endem?zato sto je vecini populacije vise odgovara da pobedi ivan,eto resenja,svi ce lakse spavati ako pobedi ivan...
« Poslednja izmena: 14. Jan 2007, 21:33:35 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Nije on dobio na nikakvu patetiku tipa, kao sto rekoste, ja sam mali, jadnicak, meni treba, glasajte za mene.
To se pronelo u medijima i po forumima da je on siromasan i da nema i da je njemu najpotrebnije, on nikako nije ni jednom tako nesto pomenuo niti o tome pricao. O nekoj drugoj patetici ne znam, nisam video.
Druga stvar, ne razumem kako oni koji brane Ivana, rade to bez argumenata, i oni su ludi i blesavi, dok oni koji ga napadaju sa argumentima ludak, gay, buljas itd su normalni  koncizni i u pravu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ivan je pobedio jer je za razliku od ostalih imao najmanje losijih osobina...
Jednostavno... biranje najmanjeg zla ako se tako moze reci...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Nije on dobio na nikakvu patetiku tipa, kao sto rekoste, ja sam mali, jadnicak, meni treba, glasajte za mene.
To se pronelo u medijima i po forumima da je on siromasan i da nema i da je njemu najpotrebnije, on nikako nije ni jednom tako nesto pomenuo niti o tome pricao. O nekoj drugoj patetici ne znam, nisam video.
Druga stvar, ne razumem kako oni koji brane Ivana, rade to bez argumenata, i oni su ludi i blesavi, dok oni koji ga napadaju sa argumentima ludak, gay, buljas itd su normalni  koncizni i u pravu
Decko, u tvom slucaju su svi odavno dosli do zakljucka da se apsoltuno nema svrhe raspravljati Wink
Da probam ovako... oni koji ga napadaju uglavnom su izazvani time sto je uradio nakon izlaska iz kuce.. ili onime sto je radio ili nije radio u kuci.. preteruju , preuvelicavaju , vredjaju... nemaju osnova, ali u ljudskoj je prirodi da napada kada se na neki nacin oseca ugrozeno, i tu ne mislim da ih ivan ugrozava, jer mislim da on nikoga ne moze ugroziti, mislim da ih ugrozava to sto su u nesto verovali a to nesto se rasprsilo... mozda gresim...
Uzimimo za primer da su svi koji ga napadaju imbecili.
Sta ste onda vi koji ga branite, neki normalno, od prejakih reci koje su bespotrebno upucene, neki paranoicno lupajuci jos vece gluposti...
Vi ste genijalci?
Ko ne navija za Ivana ima malu pisu?
I ja i dalje mislim da je patetican, i kazem da je to moje misljenje i ti mi ga neces nikad moci uskratiti jer ja nisam buljio u to ceo dan i mogu da dam relativno objektivan stav... A i da je potpuno subjektivan ja na njega imam puno pravo.
I opet cu reci.. prema onome sto znam i ostali su generalno dno dna iz mnogo razloga... doduse i ne znam za sve kakvi su, ali ono sto znam mi je dovoljno da imam zakljucak...
Dakle.. da generalizujemo.. kao malopre.. svi su oni imbecili.. samo je vama svakome po jedan imbecil najdrazi i ko nije za njega on ima malu pisu ...
To je za decu do 3 godine...

A to da li je ivan siromasan ili nije...
Verovatno mu jeste tesko...
Sa druge strane iz bede su se radjali najveci umovi...
Ako hoce da bude fudbaler ne trebaju mu pare... treba mu da bude najbolji i u toj varijanti nece biti bitno ni ko su mu roditelji ni ko mu je stric jer takav kvalitet se probija.
Ako hoce da bude muzicar, bilo koje vrste, da se bavi time ozbiljno, neozbiljno.. i to nije toliko finansijski ubitacno da mu treba pobeda u BB da bi se time mogao baviti...
Dan ima 24h .. ako radi 8 ostaje mu 16 da nesto napravi... ako zeli da nesto postigne.. odvojice par sati dnevno i posticice to...
Ako nece dzaba mu idealni uslovi...

To je ono sto smo ja i jedan kolega pre neki dan pricali..
Stare ugledne beogradske porodice.. svi rodjaci univerzitetski profesori.. u famili par akademika.. sin jedinac u 35 godina taksista..

Ok je to sto je ivan pobedio.. ko sto bi bilo ok da je pobedio bilo ko drugi.. ljudi su ga izglasali (iako je toliko bilo price o namestanju da je to cak i do mene doprlo).. ali.. to kako se vi svadjate.. to je zaista smesno.. posebno indijanci koji na temu upadaju da kazu kako su drugi glupi, ruzni, debeli, mrsavi, masni, lajavi, smesni...

Inace.. poenta BB nije u tome da pobedis i uzmes 100 000e .. poenta je da pobedis i uzmes 100 000 a onda jos 10 x toliko od posla, sponzora, kampanja, popularnosti... Mozda gresim, ali ovaj decko ce proci otprilike kao sto je prosla ekipa ljudi koja je bila finalista Idola... i to u najboljem slucaju.. a za godinu dana.. samo ce jos miki imati emisiju na radiju.. za ostale se nece ni znati gde su, osim ako emotion ne bude pravio na silu neko "gde su sta rade"...

Mozda je on stvarno trebao pobediti... da je ekipa ljudi bila zanimljivija.. da je cela prica oko emisije i organizacije uradjena bolje ... da se nije toliko forsiralo ... mozda bih gledao pa bi rekao neko svoje misljenje ko je bio najbolji..
« Poslednja izmena: 14. Jan 2007, 23:54:05 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ne znam zasto, ali znam dobro...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia N79
Neko je morao da pobedi i da osvoji 100 000 evrića.
Niko, pa ni Ivan, me nije privukao za sve vreme prikazivanja BB, toliko da bi on bio kao moj favorit, da bih se kleo u njega i branio ga svim sredstvima. Ali, kad pomislim ko je sve bio u konkurenciji (Marko, Ena, Maja, Jadranka, Dragana, Sava, Bane, Veselina, Daliborka...) mogu samo da budem zadovoljan što je pobedu odneo Ivan.

Iz mog ugla gledano, čovek je normalan, pismen, zgodan (nisam peder), daleko od toga da je savršen (zanima me koliko nas ovde na Bureku ima savršenih).
Sve čestitke za pobedu, a ni malo me ne zanima kako će pare da potroši, i da li će još 5 puta da se predomisli po tom pitanju. Neko je već rekao da to nisu pare sa kojima može da se obezbedi za ceo život, tako da bih i ja verovatno nekoliko puta promenio mišljenje oko toga.
IP sačuvana
social share
Da nema dovoljno ludaka, nikada ne bi smo izasli na kraj sa pametnima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple Iphone 5s
jer moguce da ljudi jos diskutuju o ovom sranju Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Ovaj "decko",kako ti kazes, nikada nije koristio rechi da onaj ko nije za Ivana nije normalan, vec je upravo bilo suprotno!
Hvala Bogu, nikom pa ni tebi, nikada nisam niti cu ikad pokusavati da promenim misljenje, naprotiv, svacije misljenje postujem. Moja misljenja i stavovi koje postujem ovde su samo to, zarad svih onih koje to interesuje. Al naravno da necu cutati na pljuvanja i vredjanja samo na osnovu drugacijeg misljenja...
A uvek cu braniti kvalitete koje Ivan ima, koji su nam najpotrebniji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Samo bedasti ljudi mogu da izjave da nikada nece promeniti misljenje...
Mislim da se ta pojava zove "inat"  Smile

sto se, pak shoneta tice...

primer 1:
http://forum.burek.com/index.php/topic,141975.msg1983194.html#msg1983194
primer 2:
http://forum.burek.com/index.php/topic,141975.msg2038804.html#msg2038804
primer 3:
http://forum.burek.com/index.php/topic,141975.msg2375253.html#msg2375253

priznajem.. lud je previse teska rec, ali... sve u svemu... moze biti da je sve namesteno, smesno je sto ste bacali pare, ali Ivan je ipak posteno pobedio  Smile Smile
« Poslednja izmena: 15. Jan 2007, 00:40:21 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ovaj "decko",kako ti kazes, nikada nije koristio rechi da onaj ko nije za Ivana nije normalan, vec je upravo bilo suprotno!
"Ko nije za Ivana je normalan" ili "Ko je za Ivana nije normalan"
Citat
Hvala Bogu, nikom pa ni tebi, nikada nisam niti cu ikad pokusavati da promenim misljenje, naprotiv, svacije misljenje postujem. Moja misljenja i stavovi koje postujem ovde su samo to, zarad svih onih koje to interesuje. Al naravno da necu cutati na pljuvanja i vredjanja samo na osnovu drugacijeg misljenja...
Postujes moje misljenje, ali na post u kome kazem da licno smatram da je nesto pateticno ti odgovaras da nije... i kad kazem da je pobedio na patetiku i da mu to nije trebalo ti kazes da nije...
Ok.. sta je onda taj detalj kako ce sve pare potrositi na skolovanje...
Slucajni previd...
Taj ne previdja.. da je previdjao ne bi bio tu gde je Wink
Citat
A uvek cu braniti kvalitete koje Ivan ima, koji su nam najpotrebniji...
Decidirano navedi i obrazlozi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.