Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epilog prvog srpskog Velikog Brata - Gde su, sta rade?  (Pročitano 71305 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dok se vi prepucavate ja samo da ostavim linkove emisije sa Ivanom,da ne bi neki ovde iz konteksta njegove reci vadili
7 dana sa pobednikom

http://rapidshare.com/files/11737638/B92_20070113_2006.divx.html (23MB)
http://rapidshare.com/files/11790112/B92_20070113_2026.divx.html (37MB)
http://rapidshare.com/files/11790224/B92_20070113_2053.divx.html (19MB)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1869
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.5
sf, upravo sam na to i mislio....postoji mogucnost ubijanja od para, ali u svemu tome ni "moja", a ni "tvoja" poenta nisu bitne... Nazalost, ove likove ce Emotion maksimalno koristiti bar do sledeceg serijala. Stvarno nemam zelju da ih gledam na malim ekranima TV prijemnika, u bilo kojoj emisiji, u bilo kom kontekstu...Ali posto ce se to najverovatnije desiti, ostace mi pravo (kao i tebi za vreme trajanja VB) da to ne gledam...ili sto bi obicno rekli - daljinski je mama...
Ipak, ne moze da mi ne zasmeta da ljudi koji to nicim nisu zasluzili, dobijaju gomili medijskog prostora... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
To nam je sto nam je sad. Svaka cast Ivanu, najbolji je od ponudjenog, mada svakako deluje kao ok decko. Zato, za drugi serijal, psiholozi i Emotion, otvorite oci pa odaberite neke zanimljive, neisfolirane, urbane mlade ljude pa da pratimo VB sa uzivanjem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Zanimljivi, neisfolirani urbani mladi ljudi, zvuci kao jak oksimoron, iskreno receno, s obzirom da se danas pod pojmom urbano smatraju bas navedeni pridevi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Okupljanje ukućana „Velikog brata“
Na slavi kod Jadranke

Ostalo je još nekoliko dana do slave Sveti Jovan, a domaćica iz Konatica, nama poznatija kao Jadranka Živanović iz kuće „Velikog brata“, već uveliko mesi kolače, torte i sprema veselje za svojih 60 gostiju među kojima će se naći njeni nekadašnji sustanari Dragana, Sava, Ivan i Aleksandra.

- Ivana sam zavolela kao sina, Edin mi je takođe veoma drag i svakako ću ga pozvati. Pored njih, tu su i Sava, Aleksandra, Dragana, a sve su to ljudi s kojima sam mogla da podelim i tugu i radost, jedni druge smo podržavali i podrazumeva se da će biti gosti.

Pitali smo Jadranku kako bi odreagovala kada bi joj se na vratima pojavio Nikola.

- Nikola me je malo nervirao, ali nisam ga mrzela. Vidi mu se u očima da je dobra osoba, samo je promašio taktiku. Umesto da nas je sve, kao glumac, uveseljavao, on nam je stajao na žulj. Ako dođe kod mene, dobrodošao je.

Prema Jadrankinoj priči, u njenim poslasticama možda će uživati još poneki ukućanin jer su se najavili i Jelena, Veselina i Bane.

- Drago mi je što sam tokom boravka u kući stekla tako dobre prijatelje, pa ćemo se napokon sresti i proveseliti.

M. Radojković
Ivan i Edin na bosanskoj televiziji

- Sutra putujem u Sarajevo, pošto ćemo Edin i ja gostovati u jednoj emisiji na „Pink BH“, a tema emisije biće fenomen „Velikog brata“ - kaže Ivan Ljuba, dok njegov drugar iz kuće Edin dodaje:

- Veoma mi je drago što ću videti moga jarana.

Edin je poželeo i da preko novina poruči svojoj novoj devojci, bivšoj ukućanki, Nišlijki Maji Đorđević sledeće: „Majo, puno te volim“.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Prava sapunska opera Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1869
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.5
Samo sapunice nigde, a prljavstine koliko hoces.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Znaci onaj akrep se smuvao sa talibanom,nek im je sa srecom bas su par Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1213
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung R210
Nadam se da će Bane da snima slavu i da UL na rapid  Smile
IP sačuvana
social share
I can't get a girl
cuz I ain't got a car
I can't get a car
cuz I ain't got a job
I can't get a job
cuz I ain't got a car
So I'm looking for a girl with a job and a car
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jadna li je ta maja koja juri 6 godina mladjeg decka koji je tako ljigav pa zar ne moze nesto bolje da nadje..jos mora da pici u sarajevo Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.