Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epilog prvog srpskog Velikog Brata - Gde su, sta rade?  (Pročitano 71317 puta)
Jet set burekdzija

Ne znam zasto, ali znam dobro...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia N79
Kako samo imate živaca sa Rašom... Smile
Sa nekim njegovim tvrdnjama se složim, sa nekima ne, ali ne bih mogao da sa njim raspravljam beskonačno Smile
IP sačuvana
social share
Da nema dovoljno ludaka, nikada ne bi smo izasli na kraj sa pametnima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
sto se, pak shoneta tice...

primer 1:
http://forum.burek.com/index.php/topic,141975.msg1983194.html#msg1983194
primer 2:
http://forum.burek.com/index.php/topic,141975.msg2038804.html#msg2038804
primer 3:
http://forum.burek.com/index.php/topic,141975.msg2375253.html#msg2375253

priznajem.. lud je previse teska rec, ali... sve u svemu... moze biti da je sve namesteno, smesno je sto ste bacali pare, ali Ivan je ipak posteno pobedio  Smile Smile

Cekaj, sta si ti ovime dokazala? Smile

U redu, nasla si neke moje postove. I u njima sam rekao neke stvari koje sam sve vreme pricao. Rekao sam da je najverovatnije namesteno (ne mogu da sigurno znam pa sam rekao najverovatnije) i da su lopuze (jer neko od njih sigurno jeste na ovaj ili onaj nacin) ali nigde da je posteno pobedio jer nikad ne mogu da budem siguran (ali mislim da je u njegovom slucaju posteno s obzirom na glasanje ljudi).

Jesam li ja negde u ovim tekstovima ispao licemeran? Ne bih rekao Smile

To nije nista od onoga sto si me "optuzila" (da sam nekoga nazvao ludim) tako da... tako da ne znam sta sad da ti odgovorim Smile
« Poslednja izmena: 15. Jan 2007, 02:15:24 od shone83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 584
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Nije on dobio na nikakvu patetiku tipa, kao sto rekoste, ja sam mali, jadnicak, meni treba, glasajte za mene.
To se pronelo u medijima i po forumima da je on siromasan i da nema i da je njemu najpotrebnije, on nikako nije ni jednom tako nesto pomenuo niti o tome pricao. O nekoj drugoj patetici ne znam, nisam video.
ok, nije spomenuo, ali jel ti hoces da kazes da je jedino on uticao na to da na kraju dobije? Mislis da nije imao podrsku medija? Jbte citao si onu proslu temu, skoro svak ko je navratio i ko je bio za njega negdje je napisao i komentar "....a i njemu su pare najpotrebnije...".Izmanimipulisali su vas samo tako...Kad se samo sjetim kako su obradili onaj sukob Nikola Edin smjesno mi je....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1869
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.5
Ehhhh...kao sto "predvideh" pre nekoliko dana...tek posle emisije o Ivanu pocinje "pljuvacina"
Nikada nisam idealizovao Ivana, ali mi je drago sto je (po mom misljenju) zasluzeno pobedio)... I meni je bilo neobicno sto odbija devojke, mnogo puta mi je njegovo ponasanje bilo cudno, ali svejedno mislim da je imao i da ima dovoljno kvaliteta za pobedu (jbg, ipak pricamo u konkurenciji sa ostalim ukucanima Smile)
Ono sto mi smeta su price (a bilo ih je dosta) da je pobedila druga Srbija - bolja, lepsa, kulturnija itd....cisto sranje...

U vezi ovog skolovanja koje se veoma cesto pominje, moram da iznesem svoje misljenje. Zaista nisam pristalica teorija zavere, ali mi je delovalo da je to sa njegovom izjavom potpuno iskonstruisano... Decko samo sto je izasao iz kuce, gomila ljudi, popio nesto vina i sampanjca i voditeljka ga pita kako ce potrositi pare.... Meni je delovalo kao da je ponovio skolovanje 3x i da je hteo da nastavi, tj. da kaze jos nesto...Ali ga je voditeljka sasekla i zavapila: "Aplauz za skolovanje, skolovanje, skolovanje". I iz toga je nastalo...sve sto je nastalo..... Naravno, samo da kazem da me apsolutno zabole kako ce potrositi pare...Niko nije glasao za njega zato sto je rekao da ce pare potrositi na skolovanje, pa mislim da nema ni neke potrebe da se oseca razocaranim, prevarenim, izdanim ili sta vec...

SF rece da je poenta VB da napravis jos vece pare itd... OK, to je tvoja poenta, njegova ocigledno nije....a sad da li ce se to svideti ljudima iz VB-a i Emotion-a.....za to me jos vise zabole....
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15

primer 1:
primer 2:
primer 3:

priznajem.. lud je previse teska rec, ali... sve u svemu... moze biti da je sve namesteno, smesno je sto ste bacali pare, ali Ivan je ipak posteno pobedio  Smile Smile

U redu, nasla si neke moje postove. I u njima sam rekao neke stvari koje sam sve vreme pricao. Rekao sam da je najverovatnije namesteno (ne mogu da sigurno znam pa sam rekao najverovatnije) i da su lopuze (jer neko od njih sigurno jeste na ovaj ili onaj nacin) ali nigde da je posteno pobedio jer nikad ne mogu da budem siguran (ali mislim da je u njegovom slucaju posteno s obzirom na glasanje ljudi).

To nije nista od onoga sto si me "optuzila" (da sam nekoga nazvao ludim) tako da... tako da ne znam sta sad da ti odgovorim Smile

Dvostruki arsini... izvrtanje reci... na to smo vec navikli, zar ne?
I give up...

Odoh da se bavim onim moderatorskim poslovima... za dokone...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Anea,
Ne znam sta si opet halucinirala ili umislila, ali ja nisam rekao da nikad ne menjam misljenje vec da nikada nikome nisam zeleo da menjam misljenje - bitna razlika. To tvoje izvrtanje tudjih reci, vec postaje "bedasto"!

@SF

Ja kao sto sam rekao, apsolutno postujem svacije misljenje, pa i tvoje, al to ne znaci da se slazem sa istim, u ovom slucaju da je dobio na patetiku - to po meni nije tacno.
Time sto se ne slazem sa necijim misljenjem, ne znaci da nekom kontriram ili ga vredjam!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1

primer 1:
primer 2:
primer 3:

Dvostruki arsini... izvrtanje reci... na to smo vec navikli, zar ne?
I give up...

Odoh da se bavim onim moderatorskim poslovima... za dokone...  Smile

Ne znam na sta si ti navikla ali ja ne izvrcem svoje reci, ono sto sam rekao to sam i mislio i to sve lepo pise. I bolje je sto odustajes kad nemas argumente Smile
« Poslednja izmena: 15. Jan 2007, 14:28:53 od shone83 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Citat
Ne znam na sta si ti navikla ali ja ne izvrcem svoje reci, ono sto sam rekao to sam i mislio i to sve lepo pise. I bolje je sto odustajes kad nemas argumente

aha... kako da ne... Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Ono "Ko nije za Ivana je normalan ili Ko je za Ivana nije normalan" bas i nisam razumeo, ali ako se to odnosi na moj post da nikada nisam rekao da onaj ko nije za Ivana nije normalan, vec suprotno, da obrazlozim.
Suprotno znaci da ja to nikad nisam rekao, dok su vecina onih koji su dolazili ovde a bili protiv Ivana, jedini argument i pljuvacina im je bilo da oni koji su za Ivana, nisu normalni!

P.S. Mozda bas i nisam najkoncizniji, kako si to naveo, ali to je samo zbog ogranicenja posta preko moba,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Citat
Ne znam na sta si ti navikla ali ja ne izvrcem svoje reci, ono sto sam rekao to sam i mislio i to sve lepo pise. I bolje je sto odustajes kad nemas argumente

aha... kako da ne... Smile

I ovim si nesto dokazala? Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.