Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ja bih je, ako smem da posavetujem nesto, ostavio jedno mesec dana da malo kulira, da iskulira Burek, da iskulira glavu oko SF-a i bureka u celini, pa nakon mesec dana, ako je i dalje bude zanimala konstruktivna diskusija i druzenje - u sta nas uverava gornji post - da joj se eventualno dopusti da dodje na Forum ako SF prosudi da je to ispravno i dobro. Mislim da ne bi bilo mudro odmah je ad hoc vratiti na Forum.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Infosky je vlasnik 041 554 554 i onog drugog broja na 041 9xx xxx, ne moras imati nalog da bi imao njihov ip. Energy je imala nalog na ptt, i mail na ptt. Nalog koji ti koristis je novootvoreni nalog koji ima klasican na brzinu napisan username. Na isti nacin formirate recenice, dakle to si ti. Mistral on the other hand, ume da se izrazava i stacionirana je negde preko ili koristi aol-ov proksi. Nemoj se pravdati. To sam vise puta rekao, ako hoces da se ponasas korektno, dobrodosla si, ako neces, opet ces vremenom izazvati istu situaciju.