@ENERGY,ili kako god se sad zoves,vidis da su ljudi na bureku normalni,pa ako zelis drugu sansu pruzena ti je....pojavi se,i kazi da si bila povredjena,da je to iza tebe i nas i pocni od pocetka.. Budi onakva kakva jesi (jos uvek mislim da si preterivala i pokazivala negativne emocije iz samo tebi poznatog razloga),ali ako u tebi ima imalo normalnog stava,pokazi nam to,i shvaticemo. Ja ne volim kad se ljudi svadjaju i vredjaju,i nadam se da si se promenila i shvatila da tebe niko nije namerno odbacio,jednostavno si ti tako htela proizvodeci svojim ponasanjem Idemo dalje...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls. Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Nemojmo ipak biti zlobni. Ljudi se ipak mogu promeniti. Tacno je da je svaka promena teska, ali je moguca i ostvariva. Tako da budimo ipak otvoreni i spremni za promene, a ako se one ne dese - to nam je sto nam je. Nista barem ne mozemo da izgubimo. Mozemo samo da dobijemo jos jednog primernog clana Foruma.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Serbian Fighter, pored svih lepih reci, Energy je jos uvek banned, koliko je meni poznato. Moze li da se zna kada ce joj biti ukinuta zabrana pristupa Forumu? Umesto pismenog odgovora bice dovoljno da jednostavno ukines zabranu, a na cemu ti se unapred zahvaljujem.
Taj user je napravio i previse prekrsaja i pored najmanje 20 upozorenja, da bi se zabrana ukinula . Zasto bih je ukinuo? Ima li i jedan razlog? Ima i onako vec drugi user koji moze koristiti i preko koga lako moze dokazati da se vise nece ponasati onako kako se ponasala. Ako se to desi imamo o cemu da pricamo, za sada, definitivno ne sto se tog usera tice. Njoj je zabranjeno da koristi taj user, ovaj drugi joj nisam zabranio i necu zabraniti dokle god budem za to ne bude razloga. A ne zaboravimo, i sa tog usera je provocirala, iako nakon svega sto je rekla, normalno osobu bi bilo sramota da se uopste pojavi.