Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Neki od vas (ne svi) su uputili na racun Energy teske uvrede. Ne vidim da je iko od tih osoba banovan. Energy je bila u manjini, preciznije, sama protiv svih. I evo videli smo na delu kako moze da izgleda teror vecine nad manjinom. Ona je banovana a vi i dalje nastavljate da joj upucujete uvrede, znajuci da ona ne moze da vam odgovori. Vi nastavljate da vrsite verbalnu agresiju nad njom, ne dajuci joj pritom mogucnost da bilo sta kaze u svoju odbranu. Da li je to posteno?
"Mistral" ako je vidiš .. preporuči joj Sonju Biserko i Natašu Kandić .. Uvek se odstranjuje uzrok a ne posledica .. a šta bi to "ona/on" mogla da se pravda .. "Nisam ja to mislila nego mi bilo dosadno.." pa zbog njene dosade upropasti mnoge teme a ja treba da razmišljam da li je ona nervozna ili nije .. u svakom slučaju nadam se da je sa njene strane sve bilo zajeVancija inače joj treba ozbiljan lekar i to neki iz inostranstva .. nadam se da se neće kandidovati za predsednika u nekom budućem glasanju ..
Mistral da li ti nesto govori cinjenica da neko ide sam protiv svih... djonom? Izvredja sve ljude koji su tu, a kada neko bude dovoljno lud kao ja i postavi na svaku njenu uvredu jak kontra argument pritom ne vredjajuci je, samo iznoseci cinjenice, ona zacepi Vidis, ona je za ovih 20ak dana svima na forumu zgadila zivot svojim gadostima + sve redom koji su bilo sta iskomentarisali povodom njenog umobolnog ponasanja [ne to nije uvreda, to je fakat] izvredjala na mrtvo ime. E pa necemo tako da se igramo u pesku, svako ko je na nju ljut ima puno pravo na to, i svako ko kaze da je luda, umobolna ima takodje puno pravo na to, ako mislis da nema, hoces caskom da ti citiram neke sitnice da ti bude lakse. Ponekad valja biti kao Aleksandar Tijanic, a sta on ima obicaj da kaze i kako ovakvim mediokritetima, poznato je svakom ko se ikada zanimao za drustveni zivot ovde Kada je imala mogucnost da se brani to nije uradila, ne bi ni sad uradila. Ja sam sa njom akonto poslednjeg upozorenja pred ban razmenio preko 20 privatnih poruka u kojima ja nisam ni rec rekao o tome kako je ona ovakva ili onakva, samo je ona govorila kakav sam ja. Nakon 10ak upozorenja nije htela da se smiri, dobila je sta je trazila. Kakav sam ja neka sude moji prijatelji, ljudi koji me zaista poznaju, a ne ljudi koji su umislili da me poznaju ili ljudi koji se prave da me poznaju. Kakva je ona, neka sude nadlezne institucije za mentalno zdravlje.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!