Ja se slazem sa onim sto je rekao Mistral. Znate sta. Umobolan i lud je onaj ko govori protiv ENERGY i o njemu treba da sude institucije za mentalno zdravlje, to je nepravedno od vas jer ona nigde nije vredjala nikoga onoliko koliko vi nju ovde i sto je najvaznije nikada nije prva nesto toliko strasno rekla za nekoga i ako je umela da vredja, ali ne na nacin na koji vi to radite.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
SerbianFighter, tacno je da ste razmenili teske reci. Da su pale teske uvrede. Da su svadje bile zestoke. Ali, sta je bilo, bilo je. Mislim da bi trebalo da se sada pomirite ti i Energy. Ja licno poznajem Energy i znam da ona nije onakva kakvom neki pokusavaju da je prestave. Rekla mi je da se naljutila na tebe zato sti nisi imao ni malo razumevanja za njeno nedovoljno poznavanje mobilne telefonije i interneta, i da je zbog toga reagovala onako kako je reagovala. Nije trebalo da reaguje tako. Nije trebalo da zapocinje svadju. U svadji ljudi cesto kazu jedni drugima i ono sto stvarno ne misle, pa im je posle zao sto je uopste doslo do svega toga. A propos, htela bih da te zamolim da omogucis da Energy ponovo dobije pristup Forumu, narocito zbog drugih osoba koje koriste taj isti kompjuter. Sto se Energy tice, i ona bi zelela da joj se omoguci da ponovo ucestvuje u diskusijama (mada se pita, posle svih onih uvreda na njen racun, da li i koliko to stvarno zeli). Vise joj je stalo da se drugima omoguci da imaju slobodan pristup forumu i zato je obecala da ubuduce nece praviti probleme na forumu. U slucaju da Energy prekrsi dato obecanje ti je mozes u svakom trenutku ponovo banovati. Ti ne gubis nista time sto ces joj dati novu sansu. Naprotiv.
Oprostite jedni drugima. Ljudski je gresiti, ali je ljudski i oprastati.
Nije ovde bitna njena svadja sa Ivanom (sf-om) nije ona zbog toga banovan!! Potrebno je samo davati iole normalne postove i ne ulaziti sa svim zivima sa foruma u sukobe.Ne bljuvati po temama i super!