Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 00:59:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Energetski vampiri  (Pročitano 38794 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
eh..rek'o sam ja davno na ovoj temi sta oni mogu meni da posisaju.....
ali jbg nismo svi isti..i znam da skotovi mogu da naprave ljudima pometnju...sisanjem..emocija i ostalih pm...
msm...ko ne pazi svoje ...emocije...i ima ih .za tako razbacivat....

imas ti danas svakakvih vampira....ja za njih imam takav lokator..da ih provalim ispod svakog kamena..
i izvucem ih napolje... i isisam sve ih iz njih.... Smile ne znaju sta im se desilo Smile
ja se maskiram u tako pogodnog...za isisavanje....i dok oni to provale...jedino im ostane da mi kitu isisaju...
naravno ako ja to dozvoiolim....a ja to cesto dozvolim ...samo zato sto sam perverzan...i lozim se na vampirice... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
@Раде
 Интервју који постављам одгледао сам у једном даху пре пар година. Сматрам да може помоћи и да је ово један од најважнијих интервјуа на тему енергетског вампиризма.

Ни данас када сам престао да се дружим са човеком кога сам искрено сматрао пријатељем , нисам сасвим сигуран да ли је енергетски вампир или једноставно себичан и саможив. Елем, знао би по сат времена да ми прича о проблемима на послу и у кући а онда када бих кренуо са предлозима шта да учини и како он не би ни слушао, или би се правио да слуша али никад не би ништа мењао. Такође, поприлично ми је ишло на нерве то што се ретко или никад не надовезује на тему коју започнем већ крене са нечим "новим" што би ме измождило.
 Много смо прошли заједно, знамо се преко 20 година. Имао је одређене елементе који су касније почели да расту(што је човек старији или се мења на горе или на боље, зависи од избора(...)).
 Гледао сам реално на ствари, вагао шта је искоришћавање, шта пријатељство. Када сам коначно схватио да наше дружење више нема смисла решио сам то једноставно и директно: Рекао сам да ми не прија дружење, да нема сврхе, да се дуго већ не капирамо, да то треба да стане и да свако иде својим путем. Пожелео сам му све најбоље.  Од тада(већ неких годину дана има) се не дружимо уопште, сваки контакт је завршен. Осетио сам моментално ослобођење, растерећеност и ниједног момента ми није било жао или сам пожелео да успоставим неки контакт(као пар пута раније након свађа).
 Једном кад схватиш, једном кад се уреже у свест право стање, када је време било судија, када пратиш реално ситуацију, чисте главе...Онда ти је све јасно ко дан.

@Лајтсофт
Текстови ннису по мојој мери, сигурно нису одмогли никоме, мени лично више прија да чујем нешто из људске душе уместо приче о вампирима са очњацима. Летео сам кроз приче које си поставио, начин писања је исувише стручан и дигресиван. Наравно, опрости мени који имам простих 8 разреда јер сам презирао школу, можда зато не капирам али поента овог излагања је питање: Где је ту нешто што обичном човеку може да помогне.. Оно што преовладава у текстовима је некаква анализа вампира и начин на који је писано није близак мени, обичном човеку са улица Београда(препуног енергетских вампира).

Мајкл Тсарион, врхунски интервју познаваоца теме.
 За оне који желе на те нане да наставе са гледањем, ево линка: https://www.youtube.com/results?search_query=energetski+vampirizam&oq=energetski&gs_l=youtube.3.0.0l3.1220.14190.0.15792.29.18.9.2.2.0.264.1847.12j5j1.18.0...0.0...1ac.1.uYbH1Y_DEnY
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Ljudi ubijaju sami sebe... Nista vise, nita manje...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
 Да ето, убијају сами себе и оне који им то дозвољавају јер су већином несвесни шта раде и ко су постали.. Мој стари пријатељ са којим се више не дружим имао је много поверења у мени јер је знао да никада не бих злоупотребио било какву информацију коју би ми дао па се тако отварао говорећи о својим пријатељима лоше, неке интимне ствари из њихових живота, након чега сам закључио да их много искоришћава-енергетски пре свега, материјално онако али енергетски веома много..
  Оно што је разочаравајуће, прави шок сваком добром неисквареном бићу је сазнање да "други" нису као оно. "Он/а" никад не би "тако нешто" учинили и сл. Рецимо, дуго се нисам мирио са тим да постоје људи који у присуству неке особе кажу све најбоље о истој, широког осмеха срдачно се дружећи док би, када иста оде рекли све најгоре наводећи безвезне разлоге. Онда бих онако на фињака без притиска тражио узроке али једноставно није ишло. Схватиш да се хране негативном енергијом. Знак 'опасности' за сваког ко сумња да је особа са којом се дружи нека врста енергетског вампира јесте грубост према слабима. Знате, ако су груби према слабима то је сигнал раног упозорења који треба пратити. "Они су бескорисни"...
Такође, непоштовање и повремене грубе речи према родитељима, поготово у вашем присуству (најчешће мајци јер оне испуњавају њихове хирове јер су неодговорна велика деца), јесте сигнал који никако не треба заборавити.
« Poslednja izmena: 29. Sep 2012, 15:23:27 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

ZLA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10845
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Nokia 7500
Pokojni sef je bio "pravi zloca" Sve je tacno sto je napisano.
IP sačuvana
social share
"Ne mozes nekoga naterati da te voli, sve sto mozes je biti neko ko se moze voleti, ostalo je do osobe da shvati da si vredan ljubavi."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung GT-S7580
Citat
Budite sumnjičavi prema laskavcima, kao i prema onima koji stalno kukaju
Ови други ми највише иду на живце.  Smile

Других тема немају, никад нису задовољни и још нађу некога да га даве својим проблеима, обавезама итд.  Smile
« Poslednja izmena: 19. Okt 2012, 15:42:03 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Zavodljivi parazit
Namamiće vas pažnjom, laskanjem i komplimentima. Ali nemojte da se pokondirite - to govore svakom koga sretnu. Oni životnu snagu crpe iz tuđeg entuzijazma, ideja i kreativnosti. Bezbrojnim pitanjima "prorešetaće" vaš život i pokušati da ga ukradu.

Drugarica. To je nešto nevidjeno koja količina pitanja. Prvo blagih, opštih i otkrivanje tudjih tajni da se opustiš, pa onda sve težih i težih. ako ne saradjuješ onda idu nakaradni zaključci, tipa ako mi ne kažeš ja ću misliti da je ovako...
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Sony xperia
@Tax, bez analize se ne radi nista. Podsvesno analiziras i put kojim ces ici, da l' ces uganuti nogu, skliznuti sa kamena ako stanes na njega, devojku pri upoznavanju ... firme analiziraju trzista, druge firme kolika su im konkurencija ... drzave kakvi su im medjusobni odnosi, koliki bi interes imali od poboljsanja ili pogorsanja ... analiziraju se hemijski procesi, ako se mogu uprostiti, uticaj neke supstance na okolinu, organizam, proces u proizvodnji, sam proces proizvodnje radi vece ucinkovitosti ... analiziraju se mnoge stvari. Dobrom analizom se dobije pored ostalog i uvid u slabosti druge strane. Prema tom uvidu slabosti se organizuje odbrana.

Naravno sve u zavisnosti koliko je dobra i precizna analiza.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Istina nema sta...i kako covjek punih zila ab ili nula pa sve izmjesano, boriti se protiv vampira? Svi smo mi vampiri i kada smo zedni nije vazno zrtva nego krvi koliko ima.
-------
Analiza je slabost ili moc...u prvoj padas i mijenjas grad ,u drugoj si car...
Danas radnik trazio povisicu od sefa...koliko trazis rece sef  a radnik se izgubi...Elem covjek koji nije svjestan sta zeli od zivota...zasto uopste pitash za bolje ili ako nisi svjestan koliko vrijedis cemu se nadas?
Mislim da ljudi laicki pristupe svakoj analizi,dok od spoznaje svi bjeze
« Poslednja izmena: 20. Okt 2012, 06:27:28 od lapsus00 »
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
ima jedna rijec koja ih uspjesno odAbija ----> .o.d.j.e.b.i.
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 00:59:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.337 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.