Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 23:27:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Đelić: Izvoz isti kao u XV veku  (Pročitano 30324 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6230
Citat
Pedesetih godina, su nam ameri dali 340 milijardi dolara.

jesu...kako da ne.....smanji malo...bez tolike euforije Smile

Citat
Ja ne vidim kako ce, kada nema kvalitet ljudi. Naaaarod skupina golih g*na, neradnika, smradova

drago mi je sto i sebe svrstavas u govna,neradnike i smradove...posteno sa tvoje strane Smile Smile
To su zvanicne cifre koje je CK priznao. Ne vidim zasto bi preuvelicali?
Mrgec, kada budete ponovo redistribuirali ono pokradeno, stavite i stanove koje ste kupili za 5 maraka.
Prvo dobili dzaba, pa posle kupili za 5 maraka. Ja sam imao glavu u furunu od 50 stepeni, dok sam svoj kupio i platio porez.
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
Mrgec, kada budete ponovo redistribuirali ono pokradeno, stavite i stanove koje ste kupili za 5 maraka.

eh...da sam ga kupio za 5 maraka ja bi i dan danas pevao...morao sam iskesirati 24.000 maraka Smile

Citat
Ja sam imao glavu u furunu od 50 stepeni

sad mi je sve jasno...siroti decace Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6230
Citat

eh...da sam ga kupio za 5 maraka ja bi i dan danas pevao...morao sam iskesirati 24.000 maraka Smile

Citat

Ono sto je najgore, je da matori to znaju, ali i dalje pujdaju svoju decu u ambis.
Nisu vala toliko naivni da ce im neko nesto jos dati, pa sve tako u nedogled.
Fizickih neprijatelja nemas vise jer si skracen za sve komsije, cak i za Shiptare, a virtuelni neprijatelji tipa Soros, papa i ostali stuff, ne donosi lovu. Cak su i autonomasi poceli da se zajebavaju, evo Chanka.
Palmi i Shormazu cure bale od zavisti, ali ih nece veliki brat. To je zavera. Veliki brat da bi unistio Srbiju uzeo Chanka. Smile Smile Smile Ostao Palmi samo Betoven.A od jedne Betovenove svirke u kafani slaba vajda. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat

Citat

Ono sto je najgore, je da matori to znaju, ali i dalje pujdaju svoju decu u ambis.
Nisu vala toliko naivni da ce im neko nesto jos dati, pa sve tako u nedogled.
Fizickih neprijatelja nemas vise jer si skracen za sve komsije, cak i za Shiptare, a virtuelni neprijatelji tipa Soros, papa i ostali stuff, ne donosi lovu. Cak su i autonomasi poceli da se zajebavaju, evo Chanka.
Palmi i Shormazu cure bale od zavisti, ali ih nece veliki brat. To je zavera. Veliki brat da bi unistio Srbiju uzeo Chanka. Smile Smile Smile Ostao Palmi samo Betoven.A od jedne Betovenove svirke u kafani slaba vajda. Smile

ok...kako god ti kazes Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Mar 2009, 22:30:15 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
Prvo dobili dzaba, pa posle kupili za 5 maraka.
Vidim da je tebi krivo sto nisi bio u toj prici.  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Uskoro ima da tovimo svinje i da ih teramo preko skele u Austro-Ugarsku, to ce nam biti najaca izvozna grana, a mozda uvalimo i malo mazuta od svinjskog izmeta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Zdrava ishrana za Evropu i maline i jabuke Rusima za gas  Smile
« Poslednja izmena: 15. Mar 2009, 00:31:20 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6230
Citat
Prvo dobili dzaba, pa posle kupili za 5 maraka.
Vidim da je tebi krivo sto nisi bio u toj prici.  Smile
Nije bato, ne brini za to.Video sam mnoge nepravde koje su mi se kao coveku urezivale duboko u glavu i cinile debelu odbojnost prema laznom rezimu.
Spremacica u rafineriji nafte, dobija regres duplo veci od kardiohirurgove plate.
Kafe kuvarica u Elektroprivredi clanica radnickog saveta odlucuje da li ce inzenjer da dobije bodove za stan.itd itd.
Taj isti covek danas je direktor velike firme u Svjacarskoj i ima Svajcarsko drzavljanstvo. Kada se preselio, firma mu je placala stan, a zena imala pomocnicu da je vode u kupovini. Deca vozena kolima u skolu.A zaposlio bar par stotina nasih, sto na stalno sto na privremeno.
Nema toga sto mi jezao. Kao terenski radnik, meni je normalan radni dan 10 sati, a ako sam radio samo 10 to je bila premija.
Bolje nauci malo zasto ti je drustvo takvo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Vidim ovde su neki zaboravili da se nista nije prodavalo da je sve bilo jeftino pocevsi od hleba,struje,telefona,piva a danas su plate povecane 3 puta a cene 10
Plate su povećane 20 puta, a usled poskupljenja tih par stvari koje si naveo, može se reći da standard nije povećan 20 puta već samo 17.

Citat
Uzimajuci u obzir okolnosti 90 godina
Misliš, super su vladali s obzirom na tu nesrećnu okolnost da su oni bili na vlasti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
...
al imam utisak da matematiku ne znaš.
U pravu si, ne znam tu tvoju matematiku na osnovu koje razlika između marta 2009. i januara 2001. iznosi 9 godina.

Možda si računao sam 5. oktobar 2000. (a ne datum formiranja prve demokratske vlade), ali ni to nije 9 godina.

Toliko o tvojoj intelektualnoj iskrenosti i sposobnosti baratanja brojevima

Citat
Danas ti je država najveći lopov
To su naravno lupetanja. Da bi bilo krađe, potrebno je da bude oštećena imovina nekog drugog građanina.

Ja ako imam 100 eura, mogu da te obavestim da mi je Vlahović ukrao tačno €0,00-

Ali nekima je naravno potrebno da smisle opravdanje zašto su takvi luzeri, i onda maštaju o tome da ih je neko "opljačkao"...

...
Možeš da računaš i kao 6 godina adđ, tj after death od Đinđić, suština je ista. Mrsiš sa 5 puta većim BDPom.
Dobro, mi "luzeri" smo bezveze, al ne vidim da vi pametni postižete neke rezultate, sem što ste dobri u trošenju nezarađenog novca. Kontam ovu priču da Srbija pravi Volvo recimo, al u državi koja se ne ističe bukvalno ni u čemu pričati o luzerima je  Smile
« Poslednja izmena: 15. Mar 2009, 09:40:57 od Srebrni Letač »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 23:27:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.