Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 10:48:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Đelić: Izvoz isti kao u XV veku  (Pročitano 30302 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Interesantno da smo pre 5. oktobra bili skoro 7 godina pod ekonomskim sankcijama
Stvarno, a koje su to godine tačno?

al imam utisak da matematiku ne znaš.
U pravu si, ne znam tu tvoju matematiku na osnovu koje razlika između marta 2009. i januara 2001. iznosi 9 godina.

Možda si računao sam 5. oktobar 2000. (a ne datum formiranja prve demokratske vlade), ali ni to nije 9 godina.

Toliko o tvojoj intelektualnoj iskrenosti i sposobnosti baratanja brojevima

Citat
Danas ti je država najveći lopov
To su naravno lupetanja. Da bi bilo krađe, potrebno je da bude oštećena imovina nekog drugog građanina.

Ja ako imam 100 eura, mogu da te obavestim da mi je Vlahović ukrao tačno €0,00-

Ali nekima je naravno potrebno da smisle opravdanje zašto su takvi luzeri, i onda maštaju o tome da ih je neko "opljačkao"...

ali barem nije prodao nista.
To kada Sloba "nije prodavao ništa," tvoje vlasništvo u svemu tome je takođe bilo ništa, moram da te obavestim.

Citat
Na kraju cemo od amerikanaca kupovati svoju vodu po njihovim cenama.
Niste još ni dokazali taj navod da su izvorišta vode prodata "Amerikancima," a već nastavljate s drugim poglavljem paranoje.
« Poslednja izmena: 14. Mar 2009, 01:43:09 od Jaguar b. p. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6230
Pa nije daleko od istine cela prica da ima veze trgovina sa ljudskim pravima i tako to.
Danas se ugovori sklapaku pod izvesnim uslovima, a medju njima su i dosta toga sto nemas.
Recimo da ides napolju moras imati zakon o terorizmu i ostale djavole, jer se pretpostavlja da ne ides samo ti napolje nego neko dolazi kod tebe.
Ako neko dodje da investira, pretpostavlja se da moze i da zaglavi bajbok, pa onda idu sudovi, pa kaznena politika pa ovo pa ono.
Ako neko hoce da kupi fabriku, zemljiste i ostale mirodjije, ti nemas katastarske knige, odnose, i ostale djakonije.
A krivica za ovo stanje, je 45-a ili jos pre, ratovi i ostalo, ali 45-e si zamenio pojam rada sa pojmom ideologije.
Sada jednostavno nemas radne navike, nemas ko da organizuje stvari i nemas kvalitet ljudi.
na ideologiji su posle komunjara isplivali jos gore fukare, koje su si nadomestile zakone tako da se vrte vec 20 godina i richu demokratija, demokratija.
Tako da nije kriv niko. Samo tako, tako treba. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
To kada Sloba "nije prodavao ništa," tvoje vlasništvo u svemu tome je takođe bilo ništa, moram da te obavestim.
Ni sada nije nista bolje.

Citat
Niste još ni dokazali taj navod da su izvorišta vode prodata "Amerikancima," a već nastavljate s drugim poglavljem paranoje.
Ma zar je bitno kom zapadnom olosu su prodata? Vazno je da vise nisu u nasem vlasnistvu. Naveo je neko Knjaz, Vlasinsku i jos neke... Polako, bice jos prodaje.
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Uskoro ce se napuniti ciklus od 10 godina koliko ste vladali i koliko ste imali da poboljsate ekonomsku sliku Srbije, a posle toga ce se dici ona Srbija koja je cutala 5. oktobra.

Uzimajuci u obzir okolnosti 90 godina , po meni su Slobini ministri bili pravi strucnjaci za ekonomiju u odnosu na vas jer su oni od nicega napravili nesto a vi samo blejite i sisate.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Galaxy IIs
Uskoro ce se napuniti ciklus od 10 godina koliko ste vladali i koliko ste imali da poboljsate ekonomsku sliku Srbije, a posle toga ce se dici ona Srbija koja je cutala 5. oktobra.

Uzimajuci u obzir okolnosti 90 godina , po meni su Slobini ministri bili pravi strucnjaci za ekonomiju u odnosu na vas jer su oni od nicega napravili nesto a vi samo blejite i sisate.

Nesto ??!??

« Poslednja izmena: 14. Mar 2009, 15:07:35 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62

Nesto ??!??

je li stanislave...kako nisi crknuo od gladi za vreme 93?
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
Malo smo dotakli i druge teme ali dobro,sta je-tu je. Smile Realno gledano,u zadnjih 20. godina nijedna vlast nije nista lepo donela Srbiji,kako na politickom tako i na ekonomskom polju.Inflacija,sankcije,razne malverzacije i lopovluk su ojadile nasu privredu.Dok su devedesetih zemlje u Evropi belezile visok ekonomski rast,mi smo ratovali,bili pod sankcijama....Danas pricaju o otpustanjima radnika a moji su roditelji,npr,dobili otkaze dok je Sloba bio na vlasti.i taman se ponadas,nova vlast posle 5.-og oktobra,mozda bude nesto bolje,kad ono-nista.Ista predstava samo drugi glumci na bini.Dosta smo vremena izgubili,tehnologija nam je zastarela pa i ne treba da cudi sve to sto nam je izvoz isti kao u XV veku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Vidim ovde su neki zaboravili da se nista nije prodavalo da je sve bilo jeftino pocevsi od hleba,struje,telefona,piva a danas su plate povecane 3 puta a cene 10 a kada se doda da je sve prodano i da se budzet vise nema cime puniti sta ce tek nastupiti sledece godine i posle te godine.  Krah...................

Izvoz je takav kakav je jer se ni dinar ne ulaze u proizvodnju, pare sluze samo za krpljenje budzeta a i bankrot je na pomolu za maksimum 2 godine.

Sve izneto je optimisticko, a pesimisticko je propast.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6230
Najveca greska je da ljudi ne shvataju stvari kako jesu. Propast je pocela 45-e.
I to nacionalna. Dobar zivot u to vreme (Tita) bio je iskljucivo zahvaljujuci prvo velikim donacijama, da bi zapad razbio gvozdenu zavesu Staljina, a drugo strahovitim zajmovima, koji su se nemilice delili.
Ovo nije prica za malu decu, ovo je istina koju je sam Tempo priznao kada je poceo raspad. Pedesetih godina, su nam ameri dali 340 milijardi dolara. Mi smo dobijali vise od Nemacke.
Sve je utroseno na vojsku. Napraviti sopstveni odbrambeni sistem, je uzasno skupa stvar.
Lako je bilo deliti viskove, markice za topli obrok, ogromne regrese, stimulacije.
Ne prodje cetiri dana, neka primanja.Nesto se isplacuje.
Zelezara se pravila uzasnim zajmovima, narocito u opremi. Dodju englezi da puste pogone, Svabe ili sta ja znam ko, nemaju kljuc da udju, jer su dosli u sedam a balvanija dolazi u osam.U osam do osam i deset se svadjaju ko kuva kafu pa sledi kafa. Englezi, promrzli od zime, rade ko blesavi. Onaj od nasih ko se prikljuci, nauci da radi, odvedu ga Englezi, srede posao napolju itd itd.
Nije to samo zelezara, sve fabrike su tako bile. Deset posto, sto nauci da radi po obicaju je ispljuvano, ne dobije stan jer je dole na rang listi itd itd, amatrani idiotima jer je lepse ici na partijsku sednicu negto raditi. Ti su ljudi odlazili napolje ili sada kada se  privatizovalo uzeli ih privatnici.

Nemas radnicku klasu. To su sve smradovi i strvine, koje kazu: ala je lepo bilo dok nisu dosli demokratori.
Normalno je lepo bilo za vreme Slobe. Propala ekonomija bacio sve na sivu ekonomiju, ljudi trguju sa Rumunijom, Madjarskom, Bugarskom, Turskom ovi sposobniji rade po arapskim zemljama, Rusiji itd. Ali fabrike su se izele. ne vrede vise nista.
Uvesti sve to u normalne tokove je nauka bato.
Ja ne vidim kako ce, kada nema kvalitet ljudi. Naaaarod skupina golih g*na, neradnika, smradova koji bi jos stara vremena.Ono sto moze samo se snalazi mimo zemlje.

Pa ne govorim ja napamet moje resenje: korbach, tor, bodljikava zica i ekstremi kroz odzak.
Pogledaj oko sebe, narocito starije. Niti zna da radi niti moze niti ume.A hoce strvina da zdere, hoce od mmf-a da mu sutra unuce, golog dupeta na pepelistu Obrenovca ili Kostolca prosi ili trazi casu vode.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
Pedesetih godina, su nam ameri dali 340 milijardi dolara.

jesu...kako da ne.....smanji malo...bez tolike euforije Smile

Citat
Ja ne vidim kako ce, kada nema kvalitet ljudi. Naaaarod skupina golih g*na, neradnika, smradova

drago mi je sto i sebe svrstavas u govna,neradnike i smradove...posteno sa tvoje strane Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 10:48:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.