Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 22:46:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 91
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Elektronika ~ Elektrotehnika  (Pročitano 551046 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 191
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.77
Da li zna neko vrste grejnih ploca kod elektricne pegle???? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Pozdrav svima! Imam jedan problem koji se tiče zvučnika, ako sam postavio pitanje na pogrešnom mestu, premestite ga. . .
Crk'o mi je adapter od zvučnika(15V, 1,5A), i gde god da tražim u Novom Sadu nema takvog od 15V(ili univerzalnog koji ima i taj mod)! Kažu da to više ne uvoze! Ne znam šta mogu da uradim, a neću da kačim više(npr.  20V) jer ne znam šta će se onda desiti sa zvučnicima, a ne znam da li vredi uopšte da kupujem adapter od 12V, pa da probam s njim. . .  P. s.  Našao sam čak neki koji radi na 16V, ali ne znam šta bi bilo kada bi taj priključio. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220
Da su moji zvucnici, prikljucio bih na 16V, stvarno ne bi trebalo da bude problem. E sad posto nisu, ne znam sta da ti kazem  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Samsung C3050
Priključi ti njih, vjerovatno da će proraditi. U najgorem slučaju može kakav kondenzator pregorati ali i to teško.
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Da li mozda neko ima knjigu "Uvod u PLC kontrolere" od Nebojše Matića u izdanju Mikroelektronike?

Nema je vise u prodaji. . .  Ako neko ima, rado bih je kupio ili kopirao, sve jedno. . .

Hvala unapred, Nikola.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
SonyEricsson Xperia mini
Treba mi pomoc pri chipovanju kozole (Game Cube) koji chip, gdje nabaviti itd., ako ima neko iskustva na ovom polju i ako moze da mi se javi na PP. Hvala unaprijed.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
Aj zamolio bi nekog da mi ovo objasni.
Ako imam npr akumulator od 50mAh koji radi na 12V i sijalicu od 20w kolko ce ta sijalica dugo moci da radi dok ne pocne da tinja tj dok se akumulator ne isprazni.
Ne znam bas osnovu ET  Smile pa zato ne znam da li na osnovu snage sijalice i jacine struje iz akumulatora moze da se dodje do zakljucka kolko dugo moze da radi akumulator punom snagom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Opera 11.00
mob
Samsung SGH-E630
I = P/U = 20W/12V = 1.66A
Ako je stvarno 50mAh kao što si napisao, neće moći nikoliko. Ako je 50Ah onda 50Ah/1.66A je približno 30 sati  Smile
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
Pardnon. Mislio sam tako kako si napisao znaci 50Ah. Prepostavljas da se radi o akumulatoru. Treba mi zbog zbog osvetljenja pa da znam od prilike kolko moze da mi traje. Znaci obrnuta formula bi bila:

50Ah x 12V = 600 : 20W = 30h

Sto je lepo kada nesto novo naucis Smiley. Jel znas neki sajt gde je onako lepo narodno objasnjeno neke osnovne stvari iz elektrotehnike? Bas bi voleo da naucim o ovim stvarima pa da se lakse snalazim kada mi treba nesto oko struje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 91
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 22:46:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.