Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Eksplozije u namenskoj industriji Sloboda Cacak  (Pročitano 11895 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Mozda je prosla generacija u penziji znala isto te masine u dusu, sta ide a sta ne ide i ono sto ne pise u upustvima
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Nisu ti ljudi isparili jos se oni tu muvaju Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Zovu ih kad im zaskripi al inace ako misle da znaju sami, onda ne zovu nikoga pa dok ne kresne nesto
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Kad imas masinu staru 30 godina onda ti ne pomaze ni sest procedura Smile A na to dodas da se rade tri smene i dobijes karambol.

naprotiv , procedure jasno propisuju vreme remonta i vreme zamene delova na jednoj mashini . teoretski , svaka mashina moze da radi neogranicheno dugo , ako postoji izvor novih redovnih delova .
   medjutim , ovde se radi o klasichnoj zloupotrebi mashine - neshto shto majstori zovu radi dok joj ne uzmu dushu . poslovodstvo nije zainteresovano za ulaganja (iz neznanja , nemara ili jednostavno ne zeli ) i koristi pogone koji postoje dok se bukvalno ne raspadnu . to shto time ugrozava zivot ljudi je posebno pitanje .

Citat
Ne mogu ja da pricam sada sa 100% sigurnoscu o necemu o cemu sam cuo milion oprecnih prica ali mogu da tvrdim da tu 99% ljudi postuje sve moguce procedure.

pricha je jeftina , rezultati se vide iz prakse  . praksa pokazuje da je broj nesreca ogromno porastao i u odnosu na slobinu vladavinu i u odnosu na period rada u SFRJ . i nema govora da je to zbog neke povecane proizvodnje , pogotovu kad se poredi sa periodom rada u SFRJ . 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pa sada poredis ekonomski potencijal SFRJ i danasnje Srbije, jasno da danas nema ulaganja kao sto je nekada bilo
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Tu su inzenjeri najmanje krivi oni bi prvi hteli da sve pare uloze u nove masine... Wink
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ja nisam ni rekao da su krivi inzinjeri . krivi su oni koji bi shto pre da pokupe svu zaradu i podele izmedju sebe .

DS-ovi mafijashi su navikli na brze prevare i mutne poslove , gde se nishta ne ostavlja za buducnost . vojna industrija naprotiv trazi da se veliki deo profita reinvestira - ne samo u odrzavanje pogona , vec i u nove tehnologije , obrazovanje radnika i.t.d. ...  to je dugorochan posao ,a mi imamo judeo-liberalne "menadzere" koji su navikli na trange-frange  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220
Citat
judeo-liberalnom sistemu po pravilu smetaju ljudi koji znaju neshto konkretno i koji samim tim nisu zavisni od njega . Zanimanja  koje si spomenula su u vecini sluchajeva nepotrebna ili predstavljaju neki dodatak . Zato oni moraju da budu podlozni i lojalni sistemu , koji im zauzvrat baci kosku .
Nisam upucen u konkretan slucaj, ali ovo citirano je nase prokletstvo.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Ne znam stvarno Smile Nisam toliko dobro upucen da bih mogao da pricam o tome a necu da iznosim misljenje o necemu tako delikatnom a da nisam siguran Smiley

Partizan npr ni za vreme bombardovanja nije prestajao sa radom oni su radili uvek i te price da nije imao ko da nauci mlade kadrove su glupe iz prostog razloga sto odliv kadrova iz vojne industrije nije ni postojao... Glupo je iznositi teorije zavere ali meni su ljudi koji rade tamo govorili nekoliko puta da je to sranje koje se desilo podmetnuto. Glupo je pricati o tome iz postovanja prema mrtvima jer dokaz za tako nesto ne postoji.

Ali sta da se radi guramo dalje... Drago mi je sto ovde nije bilo mrtvih a steta ce se nadoknaditi Smiley
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
U proizvodnji oruzja i municije je nemoguce da neko svesno radi na masini koja nije ispravna bas iz razloga postovanja ogromnih mera bezbednoisti. Nije to kao neka kineska fabrika petardi gde rade budale i gde svaki dan po jedna fabrika ode u vazduh.

Ljudski faktor je u pitanju. Nije ovde kriv radnik, vec neko od poglavica. Kada ce se u zemlji Srbiji desiti da neko podnese ostavku posle ovakvih i slicnih drugih rabota?

Pomalo mi je nejasno kako je moguce da se u zadnjih 10 godina pored silnih "modernizacija" i profesionalizacije kadrova ovako nesto desava. Kazu, pre su se zataskavale ovakve stvari? Ajde? Mene interesuje kako je moguce zataskati detonacije koje se cuju dan-dva?

Easy money je sve sto se propagira direktno ili indirektno. Minimum ulaganja-maksimalni profit, jer to ono bese jedna od definicija produktivnosti u kapitalizmu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.