Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 17:40:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Експлозија у Ослу  (Pročitano 54346 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
него...шта особе које су млађе од 18 година раде у кампу политичке партије? Smile

Imas na zapadu uvek takve kampove, vecinom su to deca od pripadnika te politicke partije, takve stvari imaju dugu tradiciju. U SFRJ je samo preuzeto pa su bili omladinski kampovi.

знам марада...био је и хитлер југенд у немачкој Smile
хтедох рећи...зашто се особе од 14-15 лета баве политиком?   мени то није нормално
« Poslednja izmena: 28. Jul 2011, 10:17:57 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Nije ni Hitler to prvi izmislio. Stranke na zapadu imaju tu tradiciju jos od pre prvog svetskog rata. Takva im je tradicija, hebi ga. Mada se najmanje bave tu politikom i vecinom ima karakter ekskurzije. A sve politicke stranke imaju svoju neku omladinu u kojoj su vecinom deca od clanova u njoj.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 455
Browser
Opera 10.54
i sta kazu mediji,jel ovo karadzicevo il mladicevo maslo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Мокили ... шта мислиш ти има ли тамо на трулом западу још поштовалаца лика и дела Младића и Караџића ... осим овог лудака с пушком?

Мало мало па по новинама чланци о успону деснице и јачању противника мултикулти сви смо ми браћа друштава ...

Конташ да није далеко дан кад ће ову двојицу на трулом западу доста људи сматрати особама чија је кривица начин како су хтели да реше проблем, а не то што су хтели да га решавају?
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 455
Browser
Opera 10.54
juce citam npr.kako u njemackoj drzava nece dozvolit nacistima da odgajaju djecu...tj uzimace djecu pod svoju ingerenciju parovima koji bastine i podrzavaju tu fasisticku ideologiju i svjetonazore...mislim iskreno ajd mi reci kak bi ti mene mogao ubit nakon toliko godina prowedenih skupa na owom forumu,kak ti jedan ludjak poput karadzica moze bit drazi od mene Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
juce citam npr.kako u njemackoj drzava nece dozvolit nacistima da odgajaju djecu...tj uzimace djecu pod svoju ingerenciju parovima koji bastine i podrzavaju tu fasisticku ideologiju i svjetonazore...mislim iskreno ajd mi reci kak bi ti mene mogao ubit nakon toliko godina prowedenih skupa na owom forumu,kak ti jedan ludjak poput karadzica moze bit drazi od mene Smile

мокили...дворске луде се не убијају Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0
ја би тебе Мокили частио пивом и јањетином док год можеш да једеш и пијеш, не би ти длака фалила с главе ни у овом мом прочетнички настројеном месту ... ал брат брату да се не лажемо да дође до срања и ти и ја би свак својима. Зар не?

А то што кажеш за Немачку ... то су влажни снови неких њихових либерала, које Швабе озбиљно схватају озбиљно колико и ми овде наше нво жентураче ... одузимати некоме деце јер је неко рекао да је овај нацистички симпатизер ... јес јуче.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia 2610
Američki voditelj: Utoja poput Hitlerjugenda

Američki radijski voditelj Glen Bek izjavio je danas, tokom svoje emisije, da kamp na ostrvu Utoja u Norveškoj, gde je Anders Bering Brejvik ubio 76 ljudi, zvuči poput Hitlerove omladine.

Kamp "zvuči pomalo kao Hitlerova omladina ili šta god", rekao je Bek, govoreći o mestu okupljanja omladine vladajuće Laburističke partije premijera Norveške Jensa Stoltenberga, preneo je AP.

Bivši predstavnik za štampu premijera Stoltenberga, Torbjern Eriksen, rekao je da su Bekovi komentari nekorektni i uvredljivi.

"Mladi politički aktivisti se okupljaju na Utoji više od 60 godina kako bi naučili kako da budu deo demokratskog poretka, što je suprotno onome što je Hitlerova omladina bila", kazao je Eriksen za britanski Dejli telegraf.

Bek, bivši voditelj Foks njuza, tokom svoje emisije je osudio postupak Brejvika, za kojeg je rekao "da je loš koliko i Osama bin Laden".

Hitlerova omladina (Hitlerjugend) je bila paradržavna organizacija nacističke Nemačke, koja je pokušavala da u mlade Nemce usadi rasizam i ksenofobiju, navela je američka agencija.

(Tanjug)

################################################################
MAjku mu: A kada sam ja nagovestio da me ovakvi politricki kampovi podsecaju na Hitlerjugend neki mi se smejase i maltene budalom me nazvase Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia 
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia 2610

kako je bio organizovan kamp u Utoji ne razlikuje se mnogo.
Samo im fali Hitler u obilasku  Smile
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 17:40:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.388 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.