Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 05:39:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ekonomija Srbije i radikali  (Pročitano 9421 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Devizne rezerve koje su skupljene posle pada Miloševića oni će lepo da raskrčme i da sa tim parama pomažu izvoz. Super, samo što će tada da kurs da ode u majčinu pa će da krene štampanje dinara.

A zasta se sada koriste devizne rezerve....malo plivanje dinara, opa ajde menjaj evrice da padne kurs.
A koliko se puta do sada stampao novac o tome ne bih da komentarisem...
Posto su svi ucestvovali u vlasti svi su pokazali da su nesposobni da ovu Srbiju ucine boljom zemljom, jedino su dobri u lapanju para!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Najbolja fora je bila kad se Tomi "omaklo" i rece co'ek "Tajkuni nece vise tako lako pljackati sirotinju"  Smile To je vrh.
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG Nexus 5
Citat
Odlicno, slazem se sa ovim. Sto lepo ne "izadju na televiziju" i ne kazu dok se ne stabilizuje politicka situacija u zemlji, jos jedno xxx godina, niko kod nas nece uloziti nista?

To nije njihov posao, to je posao političkih partija.  A neke upravo to i rade, samo što ti tvrdiš da
te smaraju. A takvih koji iznose gore pomenute činjenice ima i po forumima, samo što su oni "provokatori"

Nije tacno. Nijedna politicka partija ne prica ovo sem ako je dozivela neki neuspeh, pa pominje ovo kao zadnji adut. Obicno obecavaju dosta, a samo 10% ispune. Zbog toga me "smaraju".

Citat
Pretpostavljam da se mora cekati da iscezne neka strana: "narodnjaci" ili "zuti".

Da, ili bar da prestanemo da palimo ambasade i razbijamo strane firme.

Znaci to je nas jedini problem? Da nije bilo zapaljene ambasade, sve bi bilo bolje. O cemu ti pricas? Ako cemo tako ok, da nije bilo wwll, da nije bilo Tita, da nije bilo Slobe i Tudjmana, da nije bilo rata u BiH i Hrvatskoj, ma da nije bilo ljudi na Balkanu, danas bi sve bilo drugacije. Sto lepo ne kazes, da, tacno tako, dok ne pobijemo ili ne pozatvaramo narodnjake ili zute, nece biti stabilnosti. Jel ti to tesko da kazes? Smiley

Citat
Postavlja se pitanje: Da li je bilo koji politicar u zadnjih 20 godina uradio bas sve sto je obecao u predizbornim kampanjama?

Nije

I ti opet glasas za takve? Ili je kod tebe u pitanju navijacka zaslepljenost: "Vise mrzim Partizan nego sto volim Zvezdu"? Ja sam imao jedan 5-ti oktobar i nista nije ispalo kako treba ali sva sreca, pa imamo dosta internet woriora koji ce opet napraviti revoluciju dok ja budem sedeo kuci i gledao neku seriju.

Citat
Odgovor je uvek isti: Ma uradio bi on da nije bilo onoga i ovoga. Covek je teo ali mu zlikovci nisu dali...

imao sam priliku da radim u državnoj službi ... ima i toga ali ređe nego što se priča

Vec sam ti par puta rekao da slabo shvatam rebusne recenice poput ove... Kakve veze ima gde si radio? Nas politicar uvak ima razlog zasto nije ispunio obecanje, a u kampanji su svi puni sebe...

@malecka

Miskovic je dakle, tvoj idealni primer kako covek treba da stekne bogatstvo. Odgledao covek par filmova i krenuo stopama Henrija Forda i Rokfelera, a ti tog coveka danas optuzujes stalno. To ne valja...

@danilobg
Sto Telekom i danas u srpskoj demokratskoj drzavi drzi monopol? Da li ti je poznato da Telekom daje link odredjenom delu kosovskih provajdera iz vecine gradova na KiM? Da li ti je poznato da tamo 6mbita kosta 30-35 evra? To sto Jorgovanka Tabakovic prica je najobicnije lupetanje. To je isto kao kada bi ti americkom ili ruskom vojnom pilotu objasnjavao kako on treba da leti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Devizne rezerve koje su skupljene posle pada Miloševića oni će lepo da raskrčme i da sa tim parama pomažu izvoz. Super, samo što će tada da kurs da ode u majčinu pa će da krene štampanje dinara.

A zasta se sada koriste devizne rezerve....malo plivanje dinara, opa ajde menjaj evrice da padne kurs.
A koliko se puta do sada stampao novac o tome ne bih da komentarisem...
Posto su svi ucestvovali u vlasti svi su pokazali da su nesposobni da ovu Srbiju ucine boljom zemljom, jedino su dobri u lapanju para!

Cg ac,

Devizne rezerve ne treba da se koriste. Što ih ima više znači da je privredna situacija u državi stabilnija i privlačnija za ulaganja. Država ponekad sa rezervama interveniše ako treba da koriguje kurs valute ili neki iznenadni poremećaj u platnom bilansu.

Ovo što predlažu radikali je isto što je Milošević uradio 90tih godina u vremenu buvljak ekonomije. Skrckaće ono malo devizne stabilnosti za dnevno političke poene.

« Poslednja izmena: 25. Apr 2008, 22:56:13 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Crowz

Ne vredi ... jedno od nas dvoje ne vidi di tera Smile Ja u klin, ti u plocu.

@Svi

Kako neko uopste ocekuje da ce bilo ko ulagati u Srbiju sa radikalima na vlasti? Kako, kad je u njihovom programu jos uvek ideja Velike Srbije?

Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ne moras da mi drzis casove ekonomije...
Opet ti kazem ilte pitam kako god hoces, koliko puto do sada je intervenisano sa novcem iz deviznih rezervi da bi dinar ostao u okvirima od 80 ~ 90 dinara za 1 evro?
zadnji put pre oko mesec i po dana su zbog slabog prometa roknuli oko 400 miliona evra...male pare nema sta.
Ovaj vestaski kurs jedino tako mogu i da odrzavaju, jer u ekonomiji koliko ja znam ako sve zivo oko tebe poskupljuje, pocinje i plivanje kursa valute zbog rasta inflacije...jedino je u Srbiji obratno, niti raste inflacija niti pliva kurs dinara tj. pliva ali samo u boljitku.
Radikali nece doci na vlasti pa se ne uzrujavam previse oko njihove price.
A lepo sam takodje pitao, koliko puta je do sada stampan novac?
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
od kako rusija sprovodi "ruski program" - narodu je tamo bolje ,a tajkunima je gore ...  Smile  mislim da ovo posebno boli mlade judeo-liberale  Smile Smile

shto se tiche deviznih rezervi - gomilati milijarde dolara u situaciji kada dolar nezadrzivo klizi nadole je ekonomsko samoubistvo drzave (a bogacenje banaka u kojima se taj novac drzi  Smile ). posebno je kriminalno to raditi u trenutku kad imamo toliku stopu nezaposlenosti . umesto da se taj novac ulaze u razvoj infrastrukture - on lezi i  bogati ionako bogate jevrejske bankare.
« Poslednja izmena: 25. Apr 2008, 23:03:27 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Kako neko uopste ocekuje da ce bilo ko ulagati u Srbiju sa radikalima na vlasti? Kako, kad je u njihovom programu jos uvek ideja Velike Srbije?

ti si vec postavio radikale na vlast? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mrgec (ti k'o da si Slovenac Smile )
Ako ... sve je mguce, pa i to.
IP sačuvana
social share
nidzo, svaka cast Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG Nexus 5
Vidim ja, narod predskazuje, formira se i otpor. Ptice zloslutnice...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 05:39:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.041 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.