Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 14:23:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Egzorcizam  (Pročitano 34235 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Who cares

Podlo je sve sto covjeku odvraca pogled od prirodnog ustrojstva stvari. Podlo, da podlije ne moze biti.

I sve to treba staviti - na rug!

Zivio covjek! Njegovo htijenje da prozivi ovaj zivot nacinom primjerenim covjeku!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Безбожност је себи џелат!

``Када се човек окрене лицем к Богу, сви путеви воде  Богу. Кад се човек окрене лицем од Бога сви путеви воде у пропаст.
Ко се одсудно одрече Бога, и речју и срцем, тај не може ништа у животу учинити, што не би водило његовом потпуном разарању, и телесном и духовном.
Зато се не жури да тражиш џелата безбожнику. Он га је нашао у себи, поузданијег него што му га цео свет може дати``.

Владика Николај 
« Poslednja izmena: 03. Feb 2006, 01:42:25 od producnenad »
IP sačuvana
social share
Слава Богу на висини, на земљи мир, међу људима добра воља
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hmm...

ovo je bas nekako zanimljiva tema, ne znam sta bih da kazem.... ali nekako mi ono ne znam, neki da tako kazem pricaju gluposti, mada svako ima svoje misljenje i naravno cenim i postujem bilo koga od vas ovde.. ali ovo zadnje sto je napisano od " producnenad " ...jeste to tako....upravu si, ali opet nemora da znaci...

Sto se tice samog Boga ili Djavola... zanima me samo, od ljudi koji su aktivni na ovoj temi, da li vi stvarno verujete u Djavola, Lucifera, Sotonu, Bafometa, Belzebuba, Princa Tame, ili Mefisto..... i naravno u Boga, Jehova kako god...svako izmisli svoju rec...

Ne znam, cudi me to kad ljudi kazu e ovaj verujem  Boga al znas kako neverujem u Djavola...mislim to nema smisla...
i djavo je nekad bio gore tj u raju...on je nekad bio Andjeo, naravno tad je imao jedno ime Lucifer....
al dobro sad ne oduzujem, samo bih to hteo da znam...

cujemo se...zdree !

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ne bih da izbegavam odgovor na tvoje pitanje ali posto se ovaj deo bavi konkretnom temom ne bih da preuzimam paznju nad onim ograncima koji su se vec pozabavili i komentarisali odgovorima upravo ono sto tebe interesuje. Budi malo pazljiviji i doci ces do tih izvora. Ako je i to problem obrati mi se privatnom porukom pa cu se potruditi da ti prosledim neke detalje koji su prikupljeni iz raznih izvora. Srdacan pozdrav potencijalnom interesentu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens m45
Безбожност је себи џелат!

``Када се човек окрене лицем к Богу, сви путеви воде  Богу. Кад се човек окрене лицем од Бога сви путеви воде у пропаст.
Ко се одсудно одрече Бога, и речју и срцем, тај не може ништа у животу учинити, што не би водило његовом потпуном разарању, и телесном и духовном.
Зато се не жури да тражиш џелата безбожнику. Он га је нашао у себи, поузданијег него што му га цео свет може дати``.

Владика Николај 

Desper jel si na ovo mislio kad si rekao da je misljenje kao dupe to jest da ga svako ima?
Argumenti producnenad  a ne isprazne price... Smile
IP sačuvana
social share
Skromnost je moja vrlina!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
"isprazne price..." hahaha...pozdravi svoju profesorku srpskog jezika i gramatike. A sto se tice argumenata...da ti gordost i nedozrelost kreiraju ovakve nastupe nisam iznenadjen, ali da si toliko slep i da nemas uvid svega onog sto danasnji svet okruzuje i svojim destruktivnim zalaganjem razgradjuje i unistava, stvarno nije vredno pomena akamo li suvisnog komentara. Ja razumem tvoj strah da se ovakvim temama bavis i to je u redu, treba biti oprezan, ali da se usput odrices adekvatne i prave borbenosti protiv toga, a samim tim stajes na istu stranu obezcascenih sluzitelja to mi stvarno ne dolazi kao opravdanje tvojih ovakvih nastupa. Ajde mi sad samo reci ovo i da zavrsimo sa ovim besmislenim suceljavanjem: Sta ti pokusavas da postignes tim svojim licemernim i bogohulnim nastupima i kakvu ti satisfakciju u bilo kom zivotnom sektoru to hrani...usput, ajde napomeni da se bilo koji nas istorijski lik koji se zalagao za raznoliku borbu protiv necistih sila nije proslavio kao nas spasitelj...i obrnuto naravno...ja ne osporavam tvoje pravo na subjektivan stav i razmisljanje ali ti svakako necu opravdati vec ustaljeni teatralan nastup...ima tema gde se time do mile volje mozes sprdati...sto se tice ovog reko si svoje i pusti ljude da na osnovu obostranih detalja donose svoje finalne zakljucke. Trazio si argumente...dobio si adekvatnu pricu informativnig formata...ako hoceh konkretnije...u redu, primenicemo je na tebi jer si ocigledno zreo za nazalost preranu reinstalaciju...toliko od mene...ne zameri i oprosti ako sam te uznemirio na bilo koji nacin kao i sve ostale prolaznike...u zdravlje i na spasenje svima 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jedan omanji egzorcizam ne bi bio na odmet!?!?

Isterivanje viska stomacnih gasova!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Imaginelo

Mislim da uopste nisi pretjerao.

Kakvi davoli - kakvi bakraci!

Lagati ljude - jedna je to od najvecih podlosti ljudskih!

Lagati ljude - mrzi se tako na ljude!

Lagati ljude - znaci to zeljeti im zlo!

Istjerivac davola - straobalno! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Note 10+
@producnenad
Pa koju profesorku Srpskog kad su gospoda muslimani,mislis bosnjackog ili mozda sarajskog jezika.
Pusti ih odneo ih sejtan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bravisimo, Dutchanstveni!

Pa sta je to sadake! Jesu li gospoda Horgosevi placenici, ili muslimani, ili prosto brezboznici? Odluci se jednom.

Istjerivaci davola - kakva umna izopacenost! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 14:23:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.