Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
To za poruke je krajnje kretenski... i to me zanima: kako mi stižu one koje su stigle 2 dana prije paljenja tel ako ostaju samo 24h ? znači- stigla je recimo u 5 popodne, ostaje do 5 popodne u subotu...šta će u telefonu u nedelju u 8?
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Proveri sa operaterom, vrlo verovatno da varira od operatera do operatera, ali SMS-ovi se zadrzavaju na serveru 7 dana, pa bi trebala da dobijes sve poruke koje su ti poslate u proteklih nedelju dana, dok se informacije o propustenim pozivima zadrzavaju 24h, sto ce reci da ces dobiti poruke o propustenim pozivima u poslednja 24h. Ovo vazi za mts u Srbiji, sto nije standard, pa moze lako biti da je kod tebe malo drugacija situacija.
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Proveri sa operaterom, vrlo verovatno da varira od operatera do operatera, ali SMS-ovi se zadrzavaju na serveru 7 dana, pa bi trebala da dobijes sve poruke koje su ti poslate u proteklih nedelju dana, dok se informacije o propustenim pozivima zadrzavaju 24h, sto ce reci da ces dobiti poruke o propustenim pozivima u poslednja 24h. Ovo vazi za mts u Srbiji, sto nije standard, pa moze lako biti da je kod tebe malo drugacija situacija.
pa šta misliš, ako ubacim karticu u neki drugi tel, hoću li saznati i opet-to za 24h ne pije vodu jer je sačuvan poziv koji je primljen 2 dana prije, znači 24h+
znaam, zavisi od server, mreže, tako to... ali se iznervirah bre
Mozes da probas i da ubacis karticu u drugi fon, ali je verovatnoca da ce ti stici drugacija obavestenja od onih koje si vec dobila...mala. Jedino sto mozes jeste da pozoves podrsku tvog provajdera i da proveris sa njima direktno, pa da budes sigurna, jer oni najbolje znaju koji je period u kome ti se salju obavestenja i o prispelim porukama i propustenim pozivima. Mozemo samo da nagadjamo. Moguce da je kod njih i za jedno i za drugo - 48h. A moguce je da je sasvim neki treci period...
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
to ti je jednostavno sasvim.. jasikasi ti je hakovao fon.. i preusmjerio ..poruke i pozive... prvo njermu na provjeru da stignu.. pa ih on onda selektivno tebi pusta nea s njim yafrkancije..
malo se zezam se ja...
ako ti kartica nije aktivna neki duzi period...(sta god to znacilo) za zadnjih par poruka ili poziva ti posalju obavestenje...