[Edit by chelavi1: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 01. Sep 2014, 20:47:43 od chelavi1 »
A sta te briga ko te je zvao, ugasila si fon da bi se odmorila, zar ne? Ili da bi nekome udarala ceznju?
ugasila jer nisam htjela da ga nosim, kad ga ponesem tamo dje nema neta u momentima dosade ulazim i skida mi sa računa Pa da se to ne bi dešavalo, ostavila sam ga. i sad kontam-da li da ga ugasim ili ne i ugasih, čisto da ko god zovne ne misli da neću da se javim nego da prosto nisam tu
Ali me drži radoznalost jer volim da znam šta se u medjuvremenu dešavalo
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Zvala sam ih i jutros, konačno su se javili- kaže mi čovjek da ne mogu da se čuvaju ako je dvostrano ugašen, za dolazne i odlazne pozive. Kao- ništa ne može da se uradi. Samo mi onda ne ide u glavu to zašto je čuvao nešto od baš tog datuma, ali jbg sad znam za ubuduće
Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect. Morpheus: Everything begins with choice. Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.