Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dvoje mrtvih i 61 povređen u padu aviona na aerodromu!  (Pročitano 1697 puta)
07. Jul 2013, 14:39:13
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Dvoje mrtvih i 61 povređen u padu aviona na aerodromu! (FOTO) (VIDEO)
Dvoje putnika je poginulo, a 61 osoba je povređena u padu aviona Boing 777 azijske aviokompanije na aerodromu u San Francisku, gde je trebalo da sleti na svom putu iz Seula

Foto: Twitter/@Eunner
Avion “boing 777″ jedne od najvećih azijskih aviokompanija “Asiana” srušio se neposredno po približavanju pisti u San Francisku gde je trebalo da sleti, javlja Asošiejted pres, a prema prvim informacijama dvoje ljudi je poginulo a 61 osoba je povređena!

Avion sa 290 putnika i 12 članova posade leteo je iz Seula, a svet je obišao snimak postavljen na Jutjubu, na kojem se jasno vidi gusti crni dim, koji se širi iznad zapaljenog aviona.

Jedan od putnika, izvesni Dejvid Ijun tvitovao je da je avion upravo pao, kao i da je “rep aviona” otpao prilikom pada.

On je dodao i da većina putnika deluje kao da je dobro.

Foto: Twitter/@DanielleLWells
Evakuacija je počela u najkraćem mogućem roku sa leve strane letelice, koja nije bila zahvaćena požarom.

Vatrogasci i spasilačke ekipe profesionalno su obavile svoj posao, a iz policije još uvek nisu stigli zvanični podaci o tome ima li povređenih.

Foto: Twitter/@kristaseiden
Nekoliko svedoka potvrdilo je da u vreme gašenja požara nije bilo ni polazaka niti dolazaka drugih aviona sa ovog aerodroma.

(Telegraf.rs)
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Al su ovi imali srece da se izvuce toliko zivih posle takvog lupanja  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia Luvmya 520
Sta mislite da li je ovo OK ili je krajnje uvredljivo ?!?

Americka TV stanica KTVU je objavila " imena pilota " ove tragedije :

Kapetan Sum Ting Wong , Wi Tu Lo, Ho Li Fuk i Bang Ding Ow

Korejanci hoce da tuze TV stanicu zbog uvrede, a PR stanice se pravda da je za to odgovoran stazista...
Steven Colbert sumnja da iza svega stoji direktorka vesti u KTVU Manchma Kuchi ( u prevodu "pojedes mi picu "
i to se ne odnosi na italijanski specijalitet )

Dvoje poginulo 61 osoba povredjena a Colbert-ova publika vristi od smeha ........

« Poslednja izmena: 03. Avg 2013, 11:45:46 od eyepheelYU »
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Tel.Me Your.Number
To su vesti za nesreću koja se dogodila u San Francisku, a za imena je kriv stažista iz NTSB-a (državna agencija za avionske nesreće) a ne televizija.

Kolbert vodi humorističnu emisiju i sprdao se stanici koja nije ni pročitala imena pre emitovanja.
U ostalom rekao je da se saoseća sa žrtvama nesreće.

Jeste malo neumesno ali jbg moraju sve aktuelnosti da se isprate.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Sta mislite da li je ovo OK ili je krajnje uvredljivo ?!?

Americka TV stanica KTVU je objavila " imena pilota " ove tragedije :

Kapetan Sum Ting Wong , Wi Tu Lo, Ho Li Fuk i Bang Ding Ow

http://forum.burek.com/kad-su-jezik-i-senzacionalizam-brzi-od-pameti-t609272.all.html

To su iste one novinarske poštenjačine i dušebrižnici koje su pojedinci branili na temi o sudaru u Španiji.

(novinari) Padaju na foru ''Ho Lee Fuk'',a nekome bi da pričaju o profilu mašinovođe,na osnovu slike sa faking FB...

Sve sami eksperti i psiholozi,puni brige o žrtvama i nesreći. (čitaj - boli ih bre baš ku*ac)
« Poslednja izmena: 03. Avg 2013, 13:42:35 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia Luvmya 520
To su vesti za nesreću koja se dogodila u San Francisku, a za imena je kriv stažista iz NTSB-a (državna agencija za avionske nesreće) a ne televizija.

Kolbert vodi humorističnu emisiju i sprdao se stanici koja nije ni pročitala imena pre emitovanja.
U ostalom rekao je da se saoseća sa žrtvama nesreće.

Jeste malo neumesno ali jbg moraju sve aktuelnosti da se isprate.
Odlicno znam engleski, odlicno poznajem amerikance koji se igraju recima od vrtica pa do smrti. Ekstremno je naivno pretpostaviti da voditeljka jedne televizije ne kapira sta ta navodna imena u stvari znace bez obzira koliko se " trudila " da takvim izgovaranjem to pokusavala da oslika.

Retko kad propustam The Colbert Report zbog visokog kvaliteta humora, ali me neki put Steven veoma iznenadi
ismejavanjem necega sto nije lepo da se ismejava.
Jedna stvar je ispratiti aktuelnost i ukazati na pogresno ponasanje predstavnika medija a nesto sasvim drugo je
od toga praviti urnebesnu komediju.
Isto je uradio sa slucajem objavljivanja slike teroriste na naslovnoj stranici Rolling Stone magazina i jos gore
sa " pravda je zadovoljena " u slucaju oslobadjanja ubice Zimmerman-a.....

hkj ih je provalio i vidi covek o cemu se tu radi.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
hkj ih je provalio i vidi covek o cemu se tu radi.

Smile  Smile

Drago mi je da ima još ljudi koji to uviđaju,jer su i kod nas počeli da uvode taj američki model,što se najbolje vidi na vestima B92,koje su pretvorene u mini talk show voditelja,a od skora i Pink ima onu svoju emisiju gde ona neka žena malo čita vesti,malo komentariše. Prave se blesavi i ''zaboralvjaju'' da je posao medija,a posebno voditelja u vestima, samo da čitaju vesti i ništa više. Nema šta ti da dobacuješ, daješ svoje mišljenje i ne znam ni ja šta. To se radi u talk show-ovima,ne u vestima.

Ovo je najbolji primer :

Boli nju baš dupe za Siriju,za koju ne zna ni gde je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Tel.Me Your.Number
Pa ako gledaš znaš da ih ismeva... ne razumam šta nije u redu sa "pravda je zadovoljena" on je to baš tako i rekao sa znacima navoda, što upravo znači da pravda nije zadovoljena Smile

Na kraju lepo kaže:

If this trial proves anything and I'm not sure it does, because the prosecution certainly didn't...

I Rolling Stone-u se ismevao što koriste jeftine načine da privuku čitaoce jer štampano novinarstvo i onako izumire.

I šta hoćeš da kažeš, da je ta televizija znala da to nisu prava imena i da su namerno pustili u etar? Ajd, nemoj da se zajebavamo. I kakve veze sad ima voditeljka? Njoj šta poture, ona to čita. (da ne pobrkate, mislio sam na ovu što je čitala imena pilota)
« Poslednja izmena: 03. Avg 2013, 16:04:00 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
(Znam da se obraćaš Eye-u,samo se nadovezujem)

Televizija i voditeljka,i da jesu i da nisu provalili da su imena lažna,su opet krivi  i jadni jer pokazuju da će objaviti svakakvu glupost i laž, samo ako ih malo navedeš. To i jeste bila poenta te podvale. Danas je dovoljno da im neko poturi vest da je neko mudo, neki zvaničnik ,ili neka institucija... izjavila i da je Mesec ljubičast,i za jedan dan, vest da je Mesec ljubičast, obići će svet.  Smile

Postali su toliki robovi senzacionalizma i publiciteta, da su spali na inteligenciju majmuna (monkey see,monkey do),a moral i etika su im već odavno strani pojmovi.

I zato ja i postajem onakav kada ih vidim kako razapinju nekog običnog čoveka na krst, profilišu ga i izvode neke zaključke. Mislim,ajmo da sumiramo - gomila majmuna koji su juče pojeli priču o kapetanu ''Ho Lee Fuk'',i koja dobavlja svoje informacije i izvore od Fejsa, TNjittera i Radio Mileve... i čiji je zadatak samo,samo i samo izveštavanje o događajima,i ništa više... će danas kao da mi izvodi svoje zaključke i aluzije o nesreći, i seje svoju kvazi pravdu i brigu. Za početak bi mogli da se opismene,pa tek onda neka razmišljaju o svojim ''ekspertizama'' i ''profilisanjima''.
« Poslednja izmena: 03. Avg 2013, 16:39:59 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Drago mi je da ima još ljudi koji to uviđaju,jer su i kod nas počeli da uvode taj američki model,što se najbolje vidi na vestima B92,koje su pretvorene u mini talk show voditelja,a od skora i Pink ima onu svoju emisiju gde ona neka žena malo čita vesti,malo komentariše.

Sta ja znam, manje vise su svi usvojili taj model, Al Jazeera, RT i ostali. Mada ja sam vec odavno oguglo pa ne ni primecujem nit se udubljujem u to. Al zato je najbolje to prikazano u Onion TV, direktna parodija na FOX
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.