Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 08:58:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 260 261 263 264 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 616687 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Citat
samo ce dovesti do gotovo izvesnih nereda.

Evo, isto tako neredi na celom bliskom istoku zbog onog filma  Smile

Citat
Za maradica nije cudo sto podrzava pedere, pa njemu u Njemackoj paradiraju neprekidno, samo sto on ne moze da ukapira da se milioni njegovih pedera tamo, ne mogu porediti sa stotinjak buljasa ovde.

Gde sam to reko da ih podrzavam  Smile
Samo sam objasnio kako imaju jednako gradjansko pravo da kazu svoje misljenje uostalom kao i Dverani. Sad, moje je pravo da ne podrzavam ni Dverane al nemam prava da trazim da im se zabrani izlazak na ulicu ukoliko su mirni i ne ruse.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
LG Nexus 5

Sta, sad si kao mene nasao da jebuckas povlacenjem nebuloznih paralela izmedju dveri, pedera, miuslimana i filma ili menjas namerno teze da bi iznervirao danila?  Smile

Samo sam objasnio kako imaju jednako gradjansko pravo da kazu svoje misljenje uostalom kao i Dverani. Sad, moje je pravo da ne podrzavam ni Dverane al nemam prava da trazim da im se zabrani izlazak na ulicu ukoliko su mirni i ne ruse.  Smile

Ja apsolutno podrzavam svaki gay pride u Nemackoj. Sve pedere koji se zbog teskih psihickih anomalija oblace i trude da izgledaju kao zene, maksimalno podrzavam u modernijim evropskim zemljama. Ocigledno je da u Srbiji parada nece zaziveti jos neko vreme. Ljudi nece trpeti izivljavanje stotinak buljasa bez obzira sto ti to ne mozes da shvatis. Ovde i dalje zivimo mi, cobani i zaostali, neskolovani seljaci, masni od gibanice. Pederi su ipak za modernije drzave, poput Nemacke, na primer. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Citat
Ljudi nece trpeti izivljavanje stotinak buljasa bez obzira sto ti to ne mozes da shvatis.

Ljudi? Ljudi sede kuci sa svojim familijama i ne lupaju grad i uzimaju povoljne tikepa  Smile

Citat
Ja apsolutno podrzavam svaki gay pride u Nemackoj.

E vidis, lepo je to, a za to vreme tvoji eto trce za "buljasima", politicari sjasu i uzjasu, ne placa se autobus, ne placa se porez, Misko jase i ne sjase pa onda cudjenje kako na zapadu trava zelenija  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
LG Nexus 5
Ljudi? Ljudi sede kuci sa svojim familijama i ne lupaju grad i uzimaju povoljne tikepa  Smile

Ljudi sede kuci jer ne mogu da izadju taj dan, centar totalno blokiran. To sto se vas par lozi zbog patika, bombonjera, jbg, mora malo da ima sitne zabave i za takve.

E vidis, lepo je to, a za to vreme tvoji eto trce za "buljasima", politicari sjasu i uzjasu, ne placa se autobus, ne placa se porez, Misko jase i ne sjase pa onda cudjenje kako na zapadu trava zelenija  Smile

Te price pricaj nekome ko se lozi na to da mlati praznu slamu sa tobom. Maradicu, pederi su kod tebe standard, ovde nisu. A to koji ce politicar da jase, ko ce da plati kartu, ko ne placa porez, apsolutno nema nikakve veze sa pederima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Citat
Maradicu, pederi su kod tebe standard, ovde nisu

E vidis, nisu pederi standard vec zakon je standard i sprovodjenje istog  Smile

Citat
A to koji ce politicar da jase, ko ce da plati kartu, ko ne placa porez, apsolutno nema nikakve veze sa pederima.

Nema ni najmanje ali ima sa sprovodjenjem zakona  Smile

Citat
Ljudi sede kuci jer ne mogu da izadju taj dan, centar totalno blokiran.

Ljudi sede i kad dodje drug Amer ili Rus u posetu a sedi i kad Dverani "setaju", takav je zivot stanovnika kruga dvojke   Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Kako su svi francuske sobarice, kao problem je u setnji pederasa gradom od dva sata... Da, oni samo to zele...  Smile

Kao mi smo svi sisali vesla i mi sto se bunimo smo zaostali cobani i fasisti i bla bla...
Mi uopste ne znamo da ta "setnja" a ja bih je nazvao silovanje, samo prethodi zakonima o usvajanju dece i jos vecim krsenjem javnog morala... Ima stotine primera sirom sveta i svako normalan zna da gay pride nije setnja za ugrozena prava vec napad na drzavu, stavljanje sape na plen...

Svi smo sad kao naivni, ne znamo kako je pederastija sklonjena sa liste devijacija, kako je postalo IN, mi kao ne znamo da sada i pedofiliju sklanjaju postepeno iz devijacija... Sve je to normalno je li?! A ista grupa ljudi, isti lobisti, isti bolesnici jednog patoloskog zapadnog drsutva to opasnim parama i pritiscima na svim nivoima pokusavaju da nametnu svoju bolest celom svetu...

Ne namecu je oni slucajno, znaju oni da takve bolestine i silovanje uma slabi drzave i narode, ne zanimaju njih ljudska prava srpskih pedera... Normalan peder na taj dan nema potrebu da izlazi na ulicu... Nema potrebu da svoj nacin zivota namece drugom, bez obzira na to da li sebe smatra devijantnim ili normalnim...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini

Ma hajde da menjamo teze i da od grane ne vidimo šumu.

Licemerno je da neko priča kako mu smetaju pederi, a ono što zaista kvari omladinu uzduž i popreko nema veze, "naša Stoja, samo neka vrti guzicom".

Što ne prave porodičnu šetnju zbog toga? Zato što im je stalo do istinskih porodičnih vrednosti kao do pingvina sa obala Patagonije  Smile

Blago tebi ako vidiš šumu.

Ja još uvek vidim samo dosta kukolja, koje će se, iskreno se nadam, iskoreniti. Ili bar preseliti u lepše krajeve gde će odistinski brinuti o stanju pingvina na Severnom polu i o slobodi svih koji su izvitopereni a treba im mesto pod suncem.

Očigledno da Srbija nema pogodno tlo i adekvatnu klimu za uzgoj takvih.
Žao mi je, ali u nekom drugom pokušaju, možda ćete imati više sreće.  Smile

p.s. izmedju mahanja Stojine, i guzice nekog homoseksualca postoji ogromna razlika. Mislim...za normalne postoji. Što ne znači da je preporučljivo ali bar nije nametljivo i uz podršku policije. Promeniš (k)anal i rešiš problem.

« Poslednja izmena: 15. Sep 2012, 14:56:34 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 459
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
Никола Маринковић
Од свих политичких партија, најчвршће везе са ЛГБТ заједницом и геј активистима има СПС!

15.09.2012

Подршка политичара геј паради увек је била кључ за њено одржавање. Због тога, одмах после отказивања „прајда“ 2009. године, геј активисти покренули су још интензивније контакте са домаћим политичарима. Поједине странке, тада на власти, оствариле су значајне контакте са њима.

Претходна коалиција, Тадић-Дачић, највише је учинила за ЛГБТ активисте у односу на све претходне режиме у Србији. Резултати блиских контаката су посебно јасни у СПС-у: Борис Милићевић, један од најистакнутијих геј активиста и оснивач Геј стрејт алијансе, постао је члан УО СПС-а.

Заузврат, Славица Ђукић-Дејановић, до скоро председник скупштине, сада Министар здравља, постала је члан Саветодавног одбора Геј стрејт алијансе (дакле, она их САВЕТУЈЕ шта да раде).

Осим ова два примера, Жарко Обрадовић, нови-стари министар просвете, већ дуже време је наклоњен овој „заједници“. Још 2010, Обрадовић је уступио, као министар просвете, СКЦ за журку којом се завршила тадашња крвава парада. Он је рекао да нема ништа против геј-параде, а чинио је и више од тога: подсећамо, управо за време његовог министровања ученици су организовано одвођени да гледају филм „Парада“ Срђана Драгојевића.

На овај начин, СПС је дозволио геј активистима уплив у два кључна ресора на којима се заснива њихова пропаганда: здравство и школство. Зашто здравство? Из овог поља је и кренула званична пропаганда хомосексуализма, када је, 1973, Удружење америчких психијатара објавило да је хомосексуалност варијетет људске природе. Такође, здравство као ресор је јако битно транссексуалцима, јер промене пола изузетно много коштају. Наравно, за време претходне власти оне су постале бесплатне.

Школство је гејевима битно ако желе да наредних деценија Србија буде апсолутно „gay friendly“ држава. Њихов поход на децу већ је почео. Осим приказивања „Параде“ ученицима средњих и основних школа, Невена Петрушић, повереник за родну равноправност, жалила се да у уџбеницима за основну и средњу школу постоје „дискриминаторски ставови“ према припадницима „сексуалних мањина“, те су написали препоруку активима наставника, школским одборима и саветима родитеља да „непрестано разграђују стереотипе демонстрацијом алтернативних модела понашања“! (Сви наводи према публикацији Образовање за родну равноправност - Анализа наставног материјала за основну и средњу школу). Непотребно је помињати шта се све говори о представљању породице у основно-школским уџбеницима.

Ове године, док се диже полако тензија око геј параде, СПС-ови кадрови су још моћнији. Ивица Дачић је премијер и министар полиције, Славица Ђукић-Дејановић је напредовала до министарске фотеље, а Жарко Обрадовић чврсто чува своју позицију. Управо он је први министар ове Владе који је подржао геј параду.

Да ли ће се нешто променити? Како ствари стоје, изгледа да ће овај дериват СКЈ постати главна политичка потпора хомосексуализма, и тиме наставити континуитет штете коју српском народу наносе комунисти и њихови наследници. Да ли је Слободан Милошевић, када је рекао „Нико не сме да вас бије!“ мислио на гејеве?

Никола Маринковић (nm)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Safari 536.25

Sta, sad si kao mene nasao da jebuckas povlacenjem nebuloznih paralela izmedju dveri, pedera, miuslimana i filma ili menjas namerno teze da bi iznervirao danila?  Smile

Ja apsolutno podrzavam svaki gay pride u Nemackoj. Sve pedere koji se zbog teskih psihickih anomalija oblace i trude da izgledaju kao zene, maksimalno podrzavam u modernijim evropskim zemljama. Ocigledno je da u Srbiji parada nece zaziveti jos neko vreme. Ljudi nece trpeti izivljavanje stotinak buljasa bez obzira sto ti to ne mozes da shvatis. Ovde i dalje zivimo mi, cobani i zaostali, neskolovani seljaci, masni od gibanice. Pederi su ipak za modernije drzave, poput Nemacke, na primer. Wink

Ma daj molim te o čemu pričaš.

Da je istina to što govoriš na dan parade bi izašao ceo Beograd na ulice da spreči održavanje iste, a ne grupa mentola sa štanglama i dosijeima u policiji koja samo traži povod za razbijanja. To je ona ista ekipa koja je palila Bajrakli džamiju, ambasade itd.

Jedna je stvar neslagati se sa nečim. Većina sigurno ne simpatiše paradu, ali ih isto tako zabole štikla za to i sigurno ne bi tukli i linčovali te ljude jer su normalan i pristojan svet.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Pa ako smatrate da nemaju pravo na javno okupljanje, može uvek da se pita Ustavni sud. Ako Ustavni sud kaže da mogu, onda imaju pravo i država je dužna da im omogući da to pravo i ostvare. Država funkcioniše preko zakona, a ne preko toga dal se Peri ili Miki nešto sviđe ili ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 260 261 263 264 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 08:58:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.