Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 05:30:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 258 259 261 262 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 617242 puta)
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Safari 536.25
гледање телевизије пинк и гранд-а није обавезно, чак и непожељно је, а надасве неупоредиво са склањањем детета са улице, парка и јавних места, да не би гледало парадирајуће педере, трансфестите и осталог чудноватог света

А што се двери тиче, они се пре избора, у току, ево и после, залажу против параде. Ништа ново и без сензационализма. А може да тумачи како ко хоће. Мандара ти га вазда весело тумачиш, досадно у швабији?  Smile Smile

Jel imaš dece leba ti  Smile?

Koja će to deca da gledaju paradu od 10 do 12 u Manjež parku, tamo nema nikog ni radnim danima ni vikendom. Ako si iz Beograda znaš to i sama ili sam, ne znam ni šta si.

A TV u svakoj srpskoj kući se gleda od jutra do mraka. Dopičnjaci, idiotske priče sponzoruša pevaljki koje se udaju za kriminalce i razni polusvet, I to je tebi manji problem od dvosatne šetnje u Manjež parku  Smile...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mob
Samsung S8 Plus
Citat
Demokratski, kao sto moze neko da organizuje demonstraciju za pingvine sa Madagaskara jer koristi svoje pravo garantovano ustavom. Ako im ne pruzis to pravo onda su stvarno ugrozeni za razliku zastitnika pingvina

Rekoh RAZUMAN razlog   Smile  Gde je on ugrozen? Mislim da sam ja ugrozeniji od njega. Posle ove guzve i potenciranja na necemu nepotrebnom prema njemu se odnose kao prema belom medvedu. Mislim da ce pre doci na red na salteru nego majka sa detetom
« Poslednja izmena: 14. Sep 2012, 16:53:28 od GoxyMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Safari 536.25
Citat
Demokratski, kao sto moze neko da organizuje demonstraciju za pingvine sa Madagaskara jer koristi svoje pravo garantovano ustavom. Ako im ne pruzis to pravo onda su stvarno ugrozeni za razliku zastitnika pingvina

Rekoh RAZUMNI razlog   Smile  Gde je on ugrozen? Mislim da sam ja ugrozeniji od njega. Posle ove guzve i potenciranja na necemu nepotrebnom prema njemu se odnose kao prema belom medvedu. Mislim da ce pre doci na red na salteru nego majka sa detetom

A gde su ugrožene one budale što na Adi slave prvomajski uranak   Smile ? I mene to nervira, pa ne idem tada na Adu i ćao đaci. Kao što neću ni klince da vodim po Manježu kada pederi paradiraju. Ali neće biti da je to nešto što ugrožava decu i moral ovog društva  Smile

« Poslednja izmena: 14. Sep 2012, 16:55:31 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Citat
Mislim da ce pre doci na red na salteru nego majka sa detetom

Pa sad, on nema uticaja na to da recimo ta zena sa detetom i dalje placa PDV na stvari za bebu a vrlo verovatnije da i neki dizelas pre dodje na red od zene sa deteom na salteru.

Citat
Gde je on ugrozen? Mislim da sam ja ugrozeniji od njega.

Sad, pitanje je i koliko su pingvini sa Madagaskara ugrozeni al opet postoji ustavno pravo da se kaze svoje misljenje javno. Eto, ako mislis da si ugrozeniji od njih, jel ti neko uskracuje pravo da izidjes na ulicu i to kazes (govorim samo o pravu, ne o razlozima)
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 459
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
Ево како промотери хомосексуализма саветују своје људе:

"Баш као што то раде ГЛБТ активисти из Северне Америке и Западне Европе, ГЛБТ активисти у Србији морају да делују на локалу и да у својој улици и у свом комшилуку утичу на дискредитовање хомофоба. То се постиже директним дискредитовањем сваког познатог хомофоба из вашег краја ширењем лоших гласина о том појединцу. Циљ је да се хомофобија у друштву поистовети са насилништвом, примитивизмом, расизмом, антисемитизмом, и слично. Уколико знате некога ко је хомофоб, религијски фундаменталиста или хомофобни свештеник, члан десничарске организације, или члан једне од националистичких политичких партија као што су Двери, СРС, и ДСС, ширите гласине о њима – оптужите их за насиље над женом и децом, за алкохолизам, за расизам и мржју према Јеврејима и националним мањинама. Не морате то чинити директно, али кроз гласине (“прича се по насељу”) можете остварити циљ релативно брзо и ефективно. Не оклевајте због неоснованог осећаја грижње савести према тим људима – у већини случаја ваше оптужбе неће бити далеко од истине, а када су у питању права ГЛБТ популације циљ увек оправдава средство."

Jos kad bi bio neki verodostojni izvor glasine  Smile

http://www.queeriacentar.org/index.php?view=entry&year=2012&month=07&day=01&id=12%3Atest&option=com_lyftenbloggie&Itemid=18
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mob
Samsung S8 Plus
Ne vredi...Tupimo ovde dva sata a ja jos uvek nisam cuo ni jedan razuman razlog zasto bih trebao da podrzim ovu pedersku paradu. Demokratija-pa to nije razlog. Ili se to kod nas demokratija tumaci po sistemu "moze mi se"  Smile  

Citat
I mene to nervira, pa ne idem tada na Adu i ćao đaci.

Nisam rekao da me nervira paradiranje neko imam samo jedno pitanje...Zasto???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mob
Samsung S8 Plus
Ево како промотери хомосексуализма саветују своје људе:
Ceo tekst!

Dragi i drage,

Ukoliko čitate ovaj tekst znači da ste ulogovani i da se nalazite na privatnom delu našeg sajta. Kao i obično, molimo vas da informacije koje su vam ovde dostupne ne objavljujete javno.

Kao organizatori ovogodišnje Parade ponosa, GSA i Kvirija centar preuzeli su na sebe veliku odgovornost i imaju veoma važan zadatak da spreče ponavljanje scenarija iz 2011. i 2009. godine. Nova vlast u Srbiji (baš kao i stara) u svakom smislu ignoriše prava GLBT populacije i ne želi da omogući održavanje Parade ponosa, a u to smo se svi mogli uveriti prošle godine. Jasno je da ne možemo da računamo na podršku političara koje zanimaju isključivo fotelje, a još manje na zaštitu bezbednosnih organa, tj. neorganizovane horde masnih provinicijskih “policajaca” koje će Ministar Ivica, ukoliko nije u toku neki novi štrajk, da dopremi do Beograda kako bi se oni (sve sa smradom paštete ipraziluka iz usta) da nas “zašite” na ulicama našeg grada. Videli smo kako nas “policija” štiti sve ove godine… znamo da bi ti nazovi policajci najrađe stajali s druge strane kordona i mlatili učesnike Parade zajedno sa svojim jednako masnim i smrdljivim istomišljenicima, huliganima i besposlenim probisvetima, “patriJotama”.

Ukoliko želimo suštinski promeniti status GLBT populacije u Srbiji, moramo prvenstveno da radimo na reformi celokupnog društva – od političara i njihove privatne policije GLBT populacija ne može mnogo da očekuje. Prazna obećnja koje od vlade povremeno izdejstvuju zvaničnici Evropske unije ništa ne znače – ta obećanja nisu sprečila ni jedan jedini čin nasilja nad GLBT osobama na ulicama Beograda i Srbije. Vreme je da mi, GLBT aktivisti, aktivno primenimo strategiju koja se već decenijama uspešno primenjuje u Zapadnim zemljama gde je, zahvaljujući upravo ovoj strategiji, status GLBT osoba neuporedivo bolji od onog u Srbiji.

Strategija je jednostavna: da bi reformisali društvo, morate promeniti mišljenje većine građana. Jedan deo te borbe je promovisanje manifestacija kao što je Parada ponosa, ali drugi (možda čak i važniji) deo te borbe je diskreditovanje protivinika GLBT prava, tj. homofoba svih vrsta, od fašista i huligana do verskih fundamentalista i njihovih ideoloških “otaca” u mantijama. Ali kako diskreditovati homofobe u zemlji u kojoj ti isti homofobi čine većinu populacije?

Odgovor je polako, postepeno, i počevši od pojedinca. Baš kao što to rade GLBT aktivisti iz Severne Amerike i Zapadne Evrope, GLBT aktivisti u Srbiji moraju da deluju na lokalu i da u svojoj ulici i u svom komšiluku utiču na diskreditovanje homofoba. To se postiže direktnim diskreditovanjem svakog poznatog homofoba iz vašeg kraja širenjem loših glasina o tom pojedincu. Cilj je da se homofobija u društvu poistoveti sa nasilništvom, primitivizmom, rasizmom, antisemitizmom, i slično. Ukoliko znate nekoga ko je homofob, religijski fundamentalista ili homofobni sveštenik, član desničarske organizacije, ili član jedne od nacionalističkih političkih partija kao što su Dveri, SRS, i DSS, širite glasine o njima – optužite ih za nasilje nad ženom i decom, za alkoholizam, za rasizam i mržju prema Jevrejima i nacionalnim manjinama. Ne morate to činiti direktno, ali kroz glasine (“priča se po naselju”) možete ostvariti cilj relativno brzo i efektivno. Ne oklevajte zbog neosnovanog osećaja grižnje savesti prema tim ljudima – u većini slučaja vaše optužbe neće biti daleko od istine, a kada su u pitanju prava GLBT populacije cilj uvek opravdava sredstvo.

Ova strategija možda zvuči esktremno, ali ona je već oprobana na Zapadu i njen efekat je veliki. Kada se homofobija i protivljenje održavanju Parade ponosa poistoveti sa agresijom, mržnjom, i primitivizmom, većina će polako početi da se srami sopstvene homofobije i da menja svoje mišljenje. Čak i oni koji ne promene mišljenje neće smeti svoj stav da iznesu u javnost iz straha da će ih neko optužiti za rasizam, primitivzam, itd. I mediji će prepoznati novu realnost i prestati da objavljuju sve što ne ide u korist promocije GLBT prava – nijedan medij ne želi da se dovede u vezu sa rasizmom i primitivizmom. Dakle, primenom ove strategije status GLBT populacije u Srbiji će se zaista i suštinski poboljšati, a na nama je da je primenimo. Nikakvih reforma neće biti ukoliko se uzdamo u vlast i policiju da zaštite naša prava. Vreme je da se sami izborimo za svoja prava i za prava naših najmilijih, za evropske vrednosti i demokratsku Srbiju.

Pozivamo sve aktiviste i simpatizere da ovu strategiju primene na lokalu, u svojim naseljima, polako, postepeno, i diskretno. Motivišite vašu rodbinu i prijatelje da vam pomognu i tako doprinesu borbi za prava GLBT osoba u Srbiji. Ostalo nam je još samo nekoliko meseci do ovogodišnje Parade ponosa, ali ovde je reč o strategiji koja se primenjuje na duže staze i koja će, sigurni smo, već iduće godine imati značajan efekat.

Kao i uvek, molimo vas da budete diskretni i da ovaj tekst ne širite dalje od odabranih krugova.
Zahvaljujemo,

Queeria centar
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Ne vredi...Tupimo ovde dva sata a ja jos uvek nisam cuo ni jedan razuman razlog zasto bih trebao da podrzim ovu pedersku paradu.

Niko te ne tera da podrzavas, uvek neko nadje razlog da se seta na ulicu al to nije automatski razlog da ga se odmah podrzava. Ti ih ne podrzavas i imas svoje misljenje i naravno slobodu to da kazes, to niko ne osporava, tu ne vidim problem

Citat
Nisam rekao da me nervira paradiranje neko imam samo jedno pitanje...Zasto???

Pa oni imaju verovatno svoje razloge (da ne ulazim u diskusiju sta i kako i pravo da kazem, nisam ni zainteresovan). To pitanje bi trebao da uputis njima a oni verovatno imaju neki odgovor na to inace ne bi radili to bez razloga
Sto se tice onih seljaka na traktorima i oni su imali neke razloge da izidju na ulicu iako recimo su za to Beogradjani bili manje vise nezainteresovani
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mob
Samsung S8 Plus
E bas u tome je razlika.Ti seljaci su imali razlog(pogradeni su) a ovi nemaju razlog,, jednostavno nemaju!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
maradic odgovori umesto mene.

nije pitanje zasto da ih podrzavas, nego zasto da ih ne sprecavas ili zasto da ih sprecavas
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 258 259 261 262 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 05:30:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.