Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 22:20:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 259 260 262 263 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 616743 puta)
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mob
Samsung S8 Plus
Zasto prvo ne procitas moj post??? Ja ih ne sprecavam, samo pitam zasto???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
stvar je u tome bi bilo lepo da svako ume da gleda svoja posla

zasto zele da se malo prosetaju je njihova stvar, ne tvoja

i ako zelis da znas zasto, a ne mozes sam da shvatis pitaj ih

cak i ako mislis da njihovi razlozi nemaju smisla, dok god nikoga ne povredjuju, to nisu tvoja posla
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mob
Samsung S8 Plus
Kako nisu moja posla? Pa oni setaju mojim ulicama, vrte se na mom televizoru, u mojim novinama, organizuju paradu novcem od poreza koji ja placam... Pa kako to nisu moja posla?  Smile

Uostalom procitaj na predhodnoj strani kako promoteri homoseksualizma savetuju svoje pristalice. A ovamo zahtevajunesto. Licemerno...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
jedini argument koji mogu da prihvatim je: od tvog poreza.
kako to od tvog poreza? mislis na policijsko obezbedjenje?
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 459
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
jedini argument koji mogu da prihvatim je: od tvog poreza.
kako to od tvog poreza? mislis na policijsko obezbedjenje?

Многе организације које се баве "правима" ових особа добијају паре директно из државног буџета!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
finansiraju se razne nvo, pa sta.

po nasem budzetskom zakonu u nvo spada i crkva. i ona se finansira preko iste budzetske linije. mnogo vecim novcem.

iako ja vidim kao opravdana skoro samo izdvajanja za ocuvanje verskih objekata pod zastitom drzave
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Safari 536.25
Ne vredi...Tupimo ovde dva sata a ja jos uvek nisam cuo ni jedan razuman razlog zasto bih trebao da podrzim ovu pedersku paradu. Demokratija-pa to nije razlog. Ili se to kod nas demokratija tumaci po sistemu "moze mi se"  Smile  

Citat
I mene to nervira, pa ne idem tada na Adu i ćao đaci.

Nisam rekao da me nervira paradiranje neko imam samo jedno pitanje...Zasto???

I ja imam pitanje zašto za većinu okupljana u Srbiji.

Mislim da su jalova, glupa, neukusna i bez poente. Demokratija je pravo svakoga da slobodno izrazi svoje mišljenje, makar se ne poklapalo sa našim i da ga niko fizički ne ugrožava zbog toga. To je ustavom zagarantovano pravo svakog građaina.

A što tebi to toliko smeta? Ne kapiram što se osećaš ugroženim. Meni je to totalno nebitna tema.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
E bas u tome je razlika.Ti seljaci su imali razlog(pogradeni su) a ovi nemaju razlog,, jednostavno nemaju!!!

To je tvoje licno misljenje (ne ulazim dal je ispravno ili nije vec da imas pravo na svoje misljenje). Na toj temi o seljacima je bilo razlicitih misljenja ovde na forumu. Ali ti opet govorim da je nebitno jel su oni ili pingvini ugrozeni nego da imaju pravo okupljanja i da kazu sta misle, kako je neko na forumu rekao "imaju pravo da ne budu u pravu". Dverani su isto izlazili na ulicu zbog rezultata izbora, i opet je svako imao svoje misljenje i niko im nije osporavao to pravo iako je Mile sa Cubure i Pera iz Lajkovca imao suprotno misljenje od njih.

Citat
Kako nisu moja posla? Pa oni setaju mojim ulicama, vrte se na mom televizoru, u mojim novinama, organizuju paradu novcem od poreza koji ja placam... Pa kako to nisu moja posla?

E sad, placas porez, koristis ulicu (TV prijemnik je opet tvoje vlasnistvo ali ne i RTS), novine su privatno vlasnistvo nekog treceg a sad, svi placaju porez u drzavi (ne samo na zaradu vec i PDV, gorivo, cigarete, igre na srecu itd).
Znaci zivis u zajednici gde svi manje vise placaju porez i nisi jedini koji placas porez posto i taj gej placa isto ko i ti sve dadzbine drzavi. (da sad ne ulazimo ko placa i ko utaji porez al to je najmanje povezano sa seksualnom orijentacijom)

finansiraju se razne nvo, pa sta.

po nasem budzetskom zakonu u nvo spada i crkva. i ona se finansira preko iste budzetske linije. mnogo vecim novcem.

iako ja vidim kao opravdana skoro samo izdvajanja za ocuvanje verskih objekata pod zastitom drzave

Da je po meni, NVO nek se finansira kako zna posto u nazivu stoji nevladina organizacija, al isto tako moze crkva kroz crkveni porez pa ko je vernik, taj i placa. Sto se tice verskih (i drugih) objekata naravno tu drzava treba da se stara jer je to nacionalno kulturno blago
« Poslednja izmena: 14. Sep 2012, 21:46:36 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Jel imaš dece leba ti  Smile?

Nemam, što pitaš. Jel si ti gej? Jel te to diskvalifikuje da pišeš na temi?

Danas sam videla molbu socijalno ugrozene porodice za 3.500 din pomoći, koja je odbijena!! Iz kog dela mozga da izvadim razumevanje za paradiranje i njihove navodne probleme i žalopojke?

Šta si ti očekivao od Dveri, koje se od osnivanja zalazu za porodicu, pismo podrške kviriji? Njihova reakcija je očekivana. Meni nisu jasne nvo koje paradiraju nečije babe zdravlja radi i gejevi koji se neće leba najesti od "tog posla"
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
LG Nexus 5
A TV u svakoj srpskoj kući se gleda od jutra do mraka. Dopičnjaci, idiotske priče sponzoruša pevaljki koje se udaju za kriminalce i razni polusvet, I to je tebi manji problem od dvosatne šetnje u Manjež parku  Smile...

Tako je danilo. Pa ja sam pricao protiv DS-a i pre 7 godina isto kao i danas. Sve olos do olosa, fino se potrudili da izopace i da spuste Srbiju do dna. Sale DS-ovac i njegova bratija nam svakodnevno prikazuju evropske standarde na ruzicastoj televiziji. Ti si taj koji neprekidno menja teze, sluzeci se neprednijim demokratskim vokabularom - "floskule", "lanjski sneg", "kafanski patriotizam" i slicno.

Ne smeta ti saka pedera u parku Manjez i njihva setnjica do SKC-a, zbog koje je centar grada doslovno pod opsadom svo vreme?

A smetala ti je u onoj temi od pre par godina blokada Nemanjine od strane "Slobinih" rezervista iz drugih gradova zbog neisplacenih dnevnica? Dobro, secam se da je to smetalo i Djilasu, clanu stranke za koju si nekoliko puta glasao. Jel i ovo zamena teza?

Demokratija je pravo svakoga da slobodno izrazi svoje mišljenje, makar se ne poklapalo sa našim i da ga niko fizički ne ugrožava zbog toga. To je ustavom zagarantovano pravo svakog građaina.

A što tebi to toliko smeta? Ne kapiram što se osećaš ugroženim. Meni je to totalno nebitna tema.

Drugim recima, sasvim je demokratski da se tog istog dana okupe i neistomisljenici koji ce svojim protestima pokusati da sprece paradu nasilnih i bolesnih buljasa. A nasilni i bolesni su zato sto taj sljam spremnih za paradu broji 100-150 jajara. Svesni su da paradom na silu apsolutno nista nece postici, samo ce dovesti do gotovo izvesnih nereda. Osim toga su i bolesni iz razloga sto im je stalo da svoju zelju za tvrdim u dupetu zele da nametnu ljudima u okolini i da im to utrljaju u mozak, a sve zarad navodno ugrozenih prava. Kao da im neko brani pucakanje po cmarnim koluticima.

Napisao sam vec na jednoj temi, mada nije stetno da i ovde napisem:

Dveri su marginalna partija koja se najvise pljuje. Velimir Ilic je marginalni politicar koji se najvise pljuje. Palma je marginalni politicar koji se najvise pljuje.

Znas li, Danilo, sta je zajednicko za sve tri recenice iznad? Sem pljuvanja? Nije tezak odgovor, zajednicko je da ih pljuju samo posrnule demokrate i razocarani DS glasaci. Meni je jednostavno fenomen da stranka koja nije presla ni cenzus ima toliki broj zestokih protivnika. Smile

Salu na stranu, opet ce u Beogradu biti sranja, polupanih izloga, tuce, uhapsenih i povredjenih. Ovog puta ce ivica da izvede svoju policiju, tek sto je postao premijer, narod ce do sledeceg mandata da zaboravi sve. Kad se napravi parada sledece godine, opet ce biti nereda. Bice ih stalno. Nasilje jednih se potire vecim nasiljem drugih, to me je demokratija naucila.

Za maradica nije cudo sto podrzava pedere, pa njemu u Njemackoj paradiraju neprekidno, samo sto on ne moze da ukapira da se milioni njegovih pedera tamo, ne mogu porediti sa stotinjak buljasa ovde.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 259 260 262 263 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 22:20:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.114 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.