Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Feb 2026, 15:30:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 199 200 202 203 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 643579 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
A kako smo to igrali prljavo?

Je li, nismo smeli da se kandidujemo da nekome ne otmemo glasove? Ja sam mislio da je glas vlasnistvo osobe a ne stranke...
I ja sam mislio da svako ima pravo da se kandiduje...
Mislio sam da neko sme da iskaze neslaganje cak i sa tim famoznim SNS i njegovim pogledom na opoziciono delovanje i program...  Smile

Takodje sam mislio onomad da su Dveri pozvale sve te kojima kao otimaju glasove na koaliciju uz obecanje da nece sa strankama rezima... Nisu se javili...  Smile

Glasanje za Dveri rasipanje glasova SNS... To je prosto smesno... Dveri se ni u cemu ne slazu sa SNS tako da je biracko telo totalno razlicito... Da si rekla SRS pa da razumem... Ali oni bar muski prihvataju svoje rezultate i nisu proveli 2 meseca u fizickim i verbalnim napadima na Dveri...  Smile

Ako bi volela da vidis pobedu SNS onda glasaj za SNS, nista lakse...  Smile

To mudrovanje posle izbora pada u vodu kada se vidi sustina, a to je 200 000 glasova u medijskoj i novcanoj blokadi, fizickim i verbalnim napadima sa svih strana, bez ijednog ministarstva i firme koji ucenjuju da se za Dveri glasa, bez 2000 dinara za glas, bez roma, pasteta...  Smile

Pominjanje 40% neglasaca u kontekstu sa Dverima je neozibljno... Pa cak imajuci u vidu i taj famozni biracki spisak koji je zamalo imao vise ljudi od popisanih stanovnika Srbije...  Smile

A nekada je bio cool tip...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 3720c
Vidim da protivnici Dveri uglavnom nabacuju krivicu Dverjanima i onima koji su glasali za njih zbog slabog prolaza i Nikolića i radikala. Moje je pitanje, da li možda vama smeta što smo mi glasali ZA nekog, a ne PROTIV nekog? Po prvi put otkad izlazim na izbore, pružila mi se mogućnost da glasam za nekog čiji program podržavam i u kome se prepoznajem. To ne bih promenio ni da je izborni rezultat 0,3%

Taj isti Nikolić, nije se držao tradicije i nacije,već eunijatstva i kojekakvih mantri kojima je pokrivao nemanje muda da otvoreno kaže šta misli o pojedinim stvarima, sam je doprineo jačanju Dveri. Ne smatram sebe krivim što su zaglibili u kanal u kome su. Glasao sam po svojoj volji i opet ću.
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Pa da ste vi Dverani usli u Radikale sada bi bili malo ozbiljniji, ovako je smejurija  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Samsung Galaxy IIs
Vidim da protivnici Dveri uglavnom nabacuju krivicu Dverjanima i onima koji su glasali za njih zbog slabog prolaza i Nikolića i radikala. Moje je pitanje, da li možda vama smeta što smo mi glasali ZA nekog, a ne PROTIV nekog? Po prvi put otkad izlazim na izbore, pružila mi se mogućnost da glasam za nekog čiji program podržavam i u kome se prepoznajem. To ne bih promenio ni da je izborni rezultat 0,3%

Taj isti Nikolić, nije se držao tradicije i nacije,već eunijatstva i kojekakvih mantri kojima je pokrivao nemanje muda da otvoreno kaže šta misli o pojedinim stvarima, sam je doprineo jačanju Dveri. Ne smatram sebe krivim što su zaglibili u kanal u kome su. Glasao sam po svojoj volji i opet ću.

Ako si mladji covek, mogu samo da te zalim sto si se pronasao u programu jedne ultrakonzervativne i verski zatucane stranke. Ima ljudi koji su glasali za dveri iz inata, ima ljudi koji nisu ni procitali njihov program nego culi da su oni nesto "nacionalno - ovo - ono" to jos nekako mogu i da zamislim, ali da se neko pronadje u tim nazadnim idejama koje pripadaju 16, ma ne ni 16 vec 10tom veku, pa to je strasno.
« Poslednja izmena: 07. Maj 2012, 11:55:00 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung 
Шта год да буде до сутра, сада после 4,5 %, цензус или не, ви људи не схватате да су Двери једна организација која је за годину дана уз помоћ штапа и канапа разбила ЛДП и УРС у Војводини и Новом Саду, организација која је на нивоу са СРС у Србији и Београду... Без пребијене паре и делимичне медијске блокаде...

Организација обичних људи самоорганизованих у борби са аждајама које баратају са десетинама милиона евра, са небројеним коалицијама које представљају као једну листу, уходаним страначким кадровима и системима...

Била ми је част да будем део те екипе... И наравно видимо се на следећим изборима шта год било до сутра...  Smile

Te priče da ste radili bez prebijene pare pričaj nekom drugom. Sekunda na TVu košta 200 evrića, a tvoji "sirotani" su se redovno pojavljivali sa onom reklamom.

Biće zanimljivo kada se sazna okle pare za sve to a šatro nije uložen ni dinar.

Циа, снајка, циа. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Alcatel 

Neverovatno je kako se vi Dverjani stalno vređate. Ko vam brani glasajte za koga hoćete. Shvatite ima ljudi koji nisu ni za jednu stranku, ili bar nisu nešto posebno zagriženi. Život teče dalje , a to što je Kurta osato na vlasti, a Murta više očekivao, koga to briga. Biće kao što je i bilo, ko god formirao vladu, Srbija će i dalje propadati, korupcija će cvetati, mladi se iseljavati i ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Циа, снајка, циа. Smile

Smile Па они нису Јаковљевићи, они су неки већи издајници  Smile

добро перуђи, мора ли опет та замена теза? Дечко одговорио на напад који се уопште не односи на негласање, него на расипање гласова, а ти се наљуио и своје емоције пребацујеш њему...  Smile
шта нас брига што ти (ви) нећете да галсате, јел смо ми на теми негласача или сте ви на теми Двери. Немој бре да гласаш, није ни да се не слажем са тим, него ме бре не интересује ! Smile Ми овде причамо о нечем другом Smile

Него, кажи ти мени како је прошла слава? Јел си успео да нас заборавиш макар на кратко Smile
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
dveri su lose prosle naspram mojim ocekivanjima
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Nokia 6220
Sta ces, ocigledno da 80% ljudi lepo zivi i zeli da im deca rastu u ovakvoj Srbiji.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
LG 
Ја само знам да ја плус још неких 20 гласова што је отишло за Двери, никад не би отишли ДССу или СРСу, већ не би ни гласали.
Сутра кад напредњаци дају Дачеку премијерско место, ја сам чистог образа.
Сутра кад напредњаци и дс направе коалицију, ја сам чистог образа.
Сутра кад дс направи коалицију са лдп-ом и промени устав Србије, ја сам чистог образа.
Сутра кад динкић поново по стоти пут превари народ, јер је опет у власти, ја сам чистог образа.
Ја од свог чистог образа немам више и нема тог животног стандарда који ми је битнији.

Тако да те приче о расипању гласова не пију воду, јер главу дајем да минимум 3 посто од ових гласача Двери никад не би гласало за неку другу странку. Дверу су отеле гласаче само неважећим листићима.
« Poslednja izmena: 07. Maj 2012, 13:13:47 od Luka_Blok11c »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 199 200 202 203 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Feb 2026, 15:30:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.