Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Feb 2026, 07:07:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 200 201 203 204 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 643506 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Jao, kakav transfer...

Niko nije kriv za vas neuspeh sem vas samih...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
dveri su lose prosle naspram mojim ocekivanjima

Ocekivanja ti onda nisu bila realna
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Samsung 111111
Jao, kakav transfer...

Niko nije kriv za vas neuspeh sem vas samih...  Smile

Ma o kakvom neuspehu pricas.Oni su na to bili osudjeni u startu.
Iz prostog razloga.Srbija se glasovima deli na dva dela + manjine do proslih izbora.
Beograd glasa Tadica , unutrasnjost Nikolica.
Srbija se tako lomi vec 12 godina.
Jedino ponavljam jedino,bas zavucena sela glasaju SPS.U to sam potpuno ali potpuno siguran.Moje selo + pitaj kurac koliko oko njih,konstantno glasaju SPS.Za njih je Milosevic mucenik kultna licnost Smiley

Sta sad dobijamo ?
Nista,sve ostaje isto.
Sta gubimo ?
Opoziciju Smiley

Srbija nema opoziciju , kao sto nema ni vlast.
U vlast se skupe 15 stranke,i svi prebacuju odgovornost jedni na druge.Nit znas ko je odgovoran,niti ko je neodgovoran.
U opoziciji,svaki dan nova jedinstva pa novi raspadi.Kad dodju izbori,izgube stare glasace,dobiju nove.Pa sledeci put jovo nanovo.

Politka je kurva svih nauka.

Dveri su otele SRS-u glasace i ispusili ga i jedni i drugi.
Tadicev rezim , koji se konstantno vadi na Beograd bi jedino pao,da su dveri,srs,sns u nekoj semi.
Ovako,sumnjam.
Zao mi jedino sto nemamo kvalitetnu opoziciju,ovi nema da sjasu godinama.Jer nema za kog da se glasa a da je njihova suprotnost.Ljudi prosto nemaju alternativu.

I ako se vi smejete Dveri,oni su izasli sa jasnom politikom,koja ima sporedni izlaz ako ne prodje put EU.
I to je za postovanje.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0

Dveri su otele SRS-u glasace i ispusili ga i jedni i drugi.
.

Bez para nonsalantno su se kurtalisali onih koji su im smetali  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Samsung 111111
Glasaci dveri,srs,ldp...su malo ekstremiji ljudi od glasaca tome ili tadica.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Ja se ne slazem sa tim da su glasaci dveri ekstremni. Makar ne oni koje ja znam.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Samsung 111111
Ma ne na taj nacin ekstremni..mozda sam se lose izrazio.
To su vise glasaci za dza ili bu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 459
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Vidim da protivnici Dveri uglavnom nabacuju krivicu Dverjanima i onima koji su glasali za njih zbog slabog prolaza i Nikolića i radikala. Moje je pitanje, da li možda vama smeta što smo mi glasali ZA nekog, a ne PROTIV nekog? Po prvi put otkad izlazim na izbore, pružila mi se mogućnost da glasam za nekog čiji program podržavam i u kome se prepoznajem. To ne bih promenio ni da je izborni rezultat 0,3%

Taj isti Nikolić, nije se držao tradicije i nacije,već eunijatstva i kojekakvih mantri kojima je pokrivao nemanje muda da otvoreno kaže šta misli o pojedinim stvarima, sam je doprineo jačanju Dveri. Ne smatram sebe krivim što su zaglibili u kanal u kome su. Glasao sam po svojoj volji i opet ću.

Ako si mladji covek, mogu samo da te zalim sto si se pronasao u programu jedne ultrakonzervativne i verski zatucane stranke. Ima ljudi koji su glasali za dveri iz inata, ima ljudi koji nisu ni procitali njihov program nego culi da su oni nesto "nacionalno - ovo - ono" to jos nekako mogu i da zamislim, ali da se neko pronadje u tim nazadnim idejama koje pripadaju 16, ma ne ni 16 vec 10tom veku, pa to je strasno.

Ево ја имам 28 год,правник сам по струци,и свим срцим сам у Дверима. Ја могу само да жалим људе као што си ти и теби сличне. Иначе јутрос на Студио Б,неки аналитичар,не знам човека,причао је о резултатима избори и рекао да су њихове анализе показале да су за Двери високо образовани,млади и урбани људи. А резултати ових избора су то и показали,где су Двери у највећим градовима оствариле одличне резултате.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 459
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
ЗВАНИЧНО САОПШТЕЊЕ ПОКРЕТА ДВЕРИ ЗА ЖИВОТ НОВОГ САДА

ДВЕРИ ПРЕШЛЕ ЦЕНЗУС НА ЛОКАЛНИМ ИЗБОРИМА ЗА СКУПШТИНУ ГРАДА НОВOГ САДА

На основу обрађених 80% изборних места у граду Новом Саду републичка изборна листа Покрета Двери - ЗА живот Србије освојила је 6,57% гласова од укупног броја изашлих бирача. Покрајинска листа Двери за Српску Војводину освојила је 6,72%, а листа Двери за живот Новог Сада 6,77% гласова.
 Имајући у виду све неправилности које су се одиграле на појединим изборним местима у Новом Саду, овом приликом обавештавамо суграђане, активисте и симпатизере да, и поред несумњивог преласка цензуса, постоји реална опасност да предходна власт и опозиција прибегну постизборним манипулацијама тако што ће покушати да поништe изборе на оним изборним местима на којима су Двери имале одличне резултате. Повереништво Покрета Двери за Нови Сад употребиће сва легална средства да спречи постизборну крађу.

Покрет Двери - ЗА живот Србије,
 Мирослав Паровић, повереник за Нови Сад
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Nokia 6220
Ја само знам да ја плус још неких 20 гласова што је отишло за Двери, никад не би отишли ДССу или СРСу, већ не би ни гласали.
Сутра кад напредњаци дају Дачеку премијерско место, ја сам чистог образа.
Сутра кад напредњаци и дс направе коалицију, ја сам чистог образа.
Сутра кад дс направи коалицију са лдп-ом и промени устав Србије, ја сам чистог образа.
Сутра кад динкић поново по стоти пут превари народ, јер је опет у власти, ја сам чистог образа.
Ја од свог чистог образа немам више и нема тог животног стандарда који ми је битнији.

Тако да те приче о расипању гласова не пију воду, јер главу дајем да минимум 3 посто од ових гласача Двери никад не би гласало за неку другу странку. Дверу су отеле гласаче само неважећим листићима.
+1
Jao, kakav transfer...

Niko nije kriv za vas neuspeh sem vas samih...  Smile
Ja od politike nemam nista. To sto juce nisam prodao glas, ne znaci da cu danas da gladujem Jednostavno sam glasao za ljude koji me ne prave na idiota. Ako je nekom uspeh da sam izabere ko ce da ga jase, njegova stvar.
« Poslednja izmena: 07. Maj 2012, 14:34:52 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 200 201 203 204 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Feb 2026, 07:07:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.299 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.