Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 13:19:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 178 179 181 182 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 615964 puta)
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50039
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy S24
Питање за чланове који подржавају Двери. Шта мислите колико ће процената реално узети ваша странка?  Smile Јер би се могло десити да не направите ништа сем што ћете закопати радикале или ДСС и тако ослабити антирежимске снаге у скупштини.
« Poslednja izmena: 02. Maj 2012, 20:49:07 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Duboko u šumama Amazonije

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9116
Zastava Duboko u sumama Amazona
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Nokia 2610
P ai Norveska i Svajcarska nisu u EU pa sta im fali. Nisu protiv Eu ali nisu bili ni za i bas im je fino gledaju samo svoja posla. Dveri se ode malo i ne smnlaze u svojim iskazima pa su tumacenja razlicita.

Mislim da je pogresna stvar da neko nekome uzima glasove. Svako dobija svoje glasove koji mu pripadaju. Sta onaj koji nikada nije glasao a sada glasa za Dveri a da nije Dveri nebi glasao. Cije on glasove uzima?
« Poslednja izmena: 02. Maj 2012, 20:52:59 od zummba »
IP sačuvana
social share
zummba zlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Alcatel 
Ne, pazi Perudji... to je re-to-ri-ka... ili bar njegovo vidjenje iste vestine...

Ista klasa kao ona Tadiceva, ali on je kao neki PiAr guru, pa je to njegovo glumatanje, mrstenje, i mahanje rukama kao neka umetnost... skil.. sta li... Boze me sacuvaj..

E, tako je neko i ovom sirotanu rekao da ce izgledati ozbiljno i autoritativno ako krene sa tim nastupom...

Sve su to smislili marketing konsultanti i PiArovi...
Pa normalno. Sve stranke finansijaru, manje više isti bogataši. To je ono što naši poštovani simpatizeri i članovi Dveri ne razmeju, ili bolje reći ne žele da razumeju. Možda je tako lepše , živeti u zabludi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Duboko u šumama Amazonije

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9116
Zastava Duboko u sumama Amazona
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Nokia 2610
Svuda u svetu svako finansira svakog pa sta upali ali se ide na sigurno.
IP sačuvana
social share
zummba zlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Citat
Pa normalno. Sve stranke finansijaru, manje više isti bogataši. To je ono što naši poštovani simpatizeri i članovi Dveri ne razmeju, ili bolje reći ne žele da razumeju. Možda je tako lepše , živeti u zabludi.

Ja te opet pitam smekeru, koji su to bogatasi finansirali nekoliko hiljada plakata po vecem gradu u Srbiji? Jel si ozbiljan?!  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 677
OS
Linux
Browser
Opera 11.52
Citat

Ja te opet pitam smekeru, koji su to bogatasi finansirali nekoliko hiljada plakata po vecem gradu u Srbiji? Jel si ozbiljan?!  Smile

Mozda neki clan Dveri ili neko njima blizak ima stampariju, pa je resio malo da pripomogne?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Alcatel 
Citat

Mene pitaš? Ja nisam član Dveri. Osnovno pravilo demokratije je finansiranje stranaka od strane onih koji žele preko njih da ostvare neke interese, donošenjem za njih pozitivnih zakona. Šta ako vaše Dveri preskoče prag i uđu u vladu sa Ds-om, ili SNS-om , ili nekim drugim, šta ćete onda reći. Ne postoji partija , ili pokret koga neko ne finansira. Ako to ne razumeš,žao mi je. Otuda ja stalno postavljam isto pitanje, ko vas finansira? Znam da ja od tebe to neću saznati, čak ni da znaš, ali nemoj od mene očekivati da verujem u bajke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Dveri su jedina politicka opcija koja je trazila od SVIH da se obavezu da nece praviti koaliciju sa sadasnjim rezimom...
Naravno na to niko nije odgovorio - ni SNS, ni DSS, ni SRS...

Ja tebi ne mogu da objasnim da tu nema sta da se finansira sto ne moze da se pokrije sitnim prilozima... Kako da ti navedem ko finansira Dveri kada samo mogu da ti navedem imena ljudi koji su isto sto ti i ja... Nista ti ne bi znacilo...
Prati malo net, javljaju se ljudi sami koji finansiraju, cak stavljaju i iznose koje salju...

Da ti kazem da nam stampari stampaju za smesne pare, da nam bilborde daju ljudi koji ih imaju po unutrasnjosti, da poverenistva sama skupljaju pare za prostorije, neki bilbord, letke, prevoz... Da reziju, muziku, montazu, i sve sto vidis rade ljudi iz Dveri raznih profila - naravno za dzabe...

Znam, tesko je poverovati da se okupila grupa ljudi i samostalno deluje i zrtvuje se za visi cilj...
Znam tesko je da meni verujes na rec. Zato te i pozivam vec par meseci da dodjes i uveris se sam...

Naravno to nisi uradio i ne planiras, lakse je iz fotelje kritikovati i biti sudija...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Citat
Mozda neki clan Dveri ili neko njima blizak ima stampariju, pa je resio malo da pripomogne?

Pa tako to ide, jedan clan ima stampariju, drugi benzisku pumpu, treci lanac prodavnica, cetvrti TV stanicu... ups, jos je rano za takve stvari  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 184
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Citat: Magic Master link=topic=531581. msg10422172#msg10422172 date=1335984511
Питање за чланове који подржавају Двери.  Шта мислите колико ће процената реално узети ваша странка?  :-k Јер би се могло десити да не направите ништа сем што ћете закопати радикале или ДСС и тако ослабити антирежимске снаге у скупштини.  

Ko nece preci cenzus??? :weirdface: pa samo ljudi sto je izaslo na skupove i setnje je dovoljno za prelazak cenzus. . .
aj ovako prognoze kazu da ce 5% biti negde oko 180 000 stavimo to na 200 000 koliko je bilo na zadnjim kad su  skoro svi izasli e sad po tebi dveri nece imati 180 000 :mrgreen:
prika dveri idu na dvocifreno to je dosad svima jasno   a sto je najlepse postalo je jasno i ostalima vucicu tadicu ne ispustaju dveri iz usta zadnjih dana al ko njih slivi uostalom. . .
da ne iznosim moje utiske sa terena sad neg do djurdjevdana :wave:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 178 179 181 182 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 13:19:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.