Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri: "Gej parade neće biti"  (Pročitano 45175 puta)
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mob
Samsung S8 Plus
Vec mesec dana ... ne..  Smile

Pa zato su je i polupali  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Citat
Meni nije jasno kako je EtnoDzim gej teretana kad tamo ponajmanje ima muskaraca... Mislim, svaki put kada sam isla vidjala sam vise zena nego muskaraca...

Pa "huligani" lupaju tamo gde su zene pa manji izgled da ce da dobiju po tamburi  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Ljudi treba da budu nacisto sa tim da u danasnjem sistemu problem radja profit, po sistemu sto veci problem, sto vise ljudi, resursa ucestvuje u citavoj prici, to je profit veci! Znaci, ljudi koji se pojavljuju na medijima, kao predtsvnici gej populacije u Srbiji (a i sire) su tu uglavnom jer za taj svoj rad obijaju pare. Sve je postalo biznis, sve je na prodaju i kupovinu, pa i ljudska prava.

Protiv parade nemam nista protiv, protiv homoseksualnih osoba, takodje nemam nista protiv, ne mislim da su bilo kakva "pretnja", ne mislim da su "bolesnici" (kako ih nazivaju) i da nema mesta paranoji. Ja cak mislim da velika vecina ljudi, koja napise ovde, na forumu da su to "bolesnici koje treba (dopuniti)", zapravo ne misle bas tako. Ne kazem, ima nas raznih, razno naucenih.

Medjutim, takodje ljudi treba da budu svesni da postoji citava teorija o tome sta je potrebno da bi se drzava vodila, pa se izmedju ostalog kaze da je vrlo bitno da drzava definise prijatelje, ali jos bitnije da definise neprijatelje, u stvari ne direktno, vec na indirektan nacin, da vecina, prosecnih ljudi, podobnih za sistem, koje svaka drzava ima najvise, ima neku vrstu odbojnosti prema odredjenoj pojavi, ljudima, naciji (u ovom slucaju manjinskoj grupi). Takodje, sto je drzava u vecim problemima, to se kod ove vecine stvara veci osecaj "nacionalne pripadnosti", nacionalizmi, sovinizmi, rasizmi, verska netrpeljivost, na kraju fasizam kao stanje drsutva i svesti.

Kako drzati ljude na okupu? Bacis im kosku! Bacis im pricu o patriotizmu, nacionalnom ponosu, stalno se izmisljaju nove, imaginarne "pretnje" po drzavu  i na tome se zgrce velika lova.

Znaci, drzave pocivaju na problemima, drzave su leglo svake vrste podvala, prevara, zlocina, korupcije itd. Sto su problemi drzave manji, institucije drzave se manje mesaju u medjuljudske odnose.

Problem=profit.

p.s. Svakako, skretanje sa paznnje, ova prica o paradi je takodje posluzila svrsi.
« Poslednja izmena: 07. Okt 2012, 22:49:43 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Citat
Protiv parade nemam nista protiv, protiv homoseksualnih osoba, takodje nemam nista protiv, ne mislim da su bilo kakva "pretnja", ne mislim da su "bolesnici" (kako ih nazivaju) i da nema mesta paranoji. Ja cak mislim da velika vecina ljudi, koja napise ovde, na forumu da su to "bolesnici koje treba (dopuniti)", zapravo ne misle bas tako. Ne kazem, ima nas raznih, razno naucenih.

зашто си ово написао? коме се правдаш?

Citat
kao predtsvnici gej populacije u Srbiji (a i sire) su tu uglavnom jer za taj svoj rad obijaju pare. Sve je postalo biznis, sve je na prodaju i kupovinu, pa i ljudska prava.

исто ово је изјавио представник покрета двери у емисији на ртс-у коју можеш погледати на прошлој страни ове теме Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Citat
зашто си ово написао? коме се правдаш?
Ti kao istrazni sudija : )

Citat
исто ово је изјавио представник покрета двери у емисији на ртс-у коју можеш погледати на прошлој страни ове теме
Aha...eto ja sam clan dveri : )

p.s. Ne gledam TV, vrlo retko, ali ne treba niko da mi kaze da se u problemu pravi lova, to i deca znaju.
« Poslednja izmena: 07. Okt 2012, 23:02:51 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
не шефе...само питам јер ми је интересантно да ако ико и помисли да каже и најблажу критику према лгбт особама своје казивање мора почети са: "ја нисам против параде,хомосексуалаца,они су баш дивни..." Smile

па не гледам ни ја тв...имаш ју тјуб клип на претходној страни Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
не шефе...само питам јер ми је интересантно да ако ико и помисли да каже и најблажу критику према лгбт особама своје казивање мора почети са: "ја нисам против параде,хомосексуалаца,они су баш дивни..." Smile

Nisam pravdao sebe, cak ni pomislio na to ali ok.... Kako nekom deluje, zaista ne znam, od volje svakom : )

Ja ne kritikujem lgbt osobe, nemam razlog za to, ja kritikujem sistem, ja ne kritikujem pojedince, vec sistem.

A sto se dveri i slicnih vladinih organizacija tice, mozda oni citaju moje poruke na ovom forumu, pa je tebi iz tog razloga delovalo kako je delovalo : ) Ko zna sta je sve tu? : )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.79
A zasto i dalje pricamo o tome da li imamo nesto protiv pedera?  Smile

Svako ko nije smrad licemerni zna da se ne radi o njima vec o tome sto ulaze u intitucije, zele brakove, usvajanje dece, ulazak u skole i vrtice, ukidanje nazia mama i tata, orgijanje na ulici, kaznjivost suprotnog misljenja...

Primere za gore navedeno imamo sirom sveta i nigde se pederbal nije zavrsio na "setnji"...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Samsung Galaxy S2
Чекај зар није она радикално левичарски анархиста и професионални учесник студентских протеста?  Smile
Све ти је то исто.
Анархизам, комунизам, атеизам, феминизам, лгбтизам, либерализам, пацифизам....сатанизам!
Пре доласка броза на власт носиоци модернизма била су студенти пребогатих београдски породица.
Под брозом то су била деца његових генерала (вучо, ђинђићи...), удбаша (тадићи...), дипломата (шапери...), жданова (борка, кораћ...)
Да би у постброзовско (милошевићевском и демонократском) периоду заменили докони наследници ратних профитер.

Семинари за учитеље и родитеље: Како препознати знакове хомосексуализма код дјеце

Влада Малезије организирала је десет семинара за учитеље и родитеље широм земље а на тему како препознати знакове хомосексуализма код дјеце.

„Ово је мултирелигијски и мултикултурални догађај јер су све религије у основи против ове врсте друштвеног понашања“, каже гласноговорник Удружења учитеља Малезије. У склопу семинара подијељене су брошуре или водичи за препознавање знакова хомосексуализма код дјеце.

Тако се наводи да су могући знакови хомосексуализма код дјеце када дијете има склоност ка ношењу уске одјеће, одјеће са јарким бојама, ако воле да носе велике торбе. „ Млади су изложени јаком утјецају интернета и бројним wеб страницама повезаним са хомосексуалним групама. Ми смо забринути да се њихов утјецај може раширити међу дјецом“, каже Пуад Заркасхи, замјеник министра образовања у Влади Малезије.

Хомосексуализам је у Малезији забрањено кривично дјело за које починилац може добити до двадесет година...

http://www.saff.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=2534:seminari-za-uitelje-i-roditelje-kako-prepoznati-znakove-homoseksualizma-kod-djece&catid=53:islamnet&Itemid=82

Da li se meni to čini ili se ti to diviš islamu ? Malezija je većinski islamska.
« Poslednja izmena: 08. Okt 2012, 11:00:33 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
да...и има трку формуле 1 Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.