Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri: "Gej parade neće biti"  (Pročitano 45627 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
HTC One
Svrha emisije je priznajte Kosovo?  Smile

Kakve ovde ljudi naocare nose...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.79
"Tako i ljudi ostavivši putno upotrebljavanje ženskog roda, raspališe se željom svojom jedan na drugog, i ljudi s ljudima činjahu sram, i platu koja trebaše za prevaru njihovu primahu na sebi."

nema tu dalje  price kad Hrist kaze vako nesto

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Ја сам често виђао девојке које се држе за рукe и нико их никада није дирао, нити сам чуо за неки физички напад на лезбејке или нормалне девојке како год.

Desava se:
Citat
Devojka koja je nosila majicu sa oznakom LGBT populacije teško je povređena kada je napao maloletnik sa nožem u Ulici carice Milice u centru Beograda.

A i "normalne" ne prodju bolje
Citat
Požarevačka policija uhapsila je Dušana S. (22) iz Požarevca, osumnjičenog da je svoju poznanicu prebio ispred diskoteke "Madona" i polomio joj vilicu.

Citat
Шта је са наркоманијом? Алкохолизмом? Коцкањем?

E, sad bi ti ukinuo rakijicu i kladionice, e pa ne moze  Smile

Gledajte na B92 o patriotizmu, trennutno imate na ekranima malih tv prijemnnika.
O prevarama veka sve u ime Kosove je Srbija - slogana.
E to su pravi problemi, ko i kako svercuje, sta se radi tamo dole, gde je novac koji dvajamo za Kosovo, zasto ima 10 x vise firmi na Kosovu, zasto te firme srpskih biznismena podrzavaju nezavisnost KIM i imaju legitimne papire te nezavisne drzave, za koliko novaca se kupuje hrana u Srbiji, gde se placa PDV i po koliko se prodaje na KIM.

To je ono sto treba da nas zanima. Za koliko je vlada Srbije ostetila budzet -nas-mene-tebe?
Patriote brane integritet tako sto tuku pedere...jebo te lebac  

Pa dobro, tim klincima matorci kupuju klopu od plate/penzije pa ih nije briga za to  Smile

Citat
Zašto, zašto ne živimo u 12. veku... da vas sve do jednog spale pizda li vam materina bolesna.

Ne mora, odes do bliskog istoka, oni se nisu pomakli od tog datuma  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Samsung SGH-E590
Citat
Ne mora, odes do bliskog istoka, oni se nisu pomakli od tog datuma 
Mozes i ti da ga pozoves u goste i onako ce tvoj komsiluk da postane bliski istok jos malo. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Molim vas da prestanete da budete toliko predvidivi jer će prestati da mi bude zabavno. Smile

Napišem na temi nešto što se ne uklapa baš u sveopšte mišljenje o toj temi (ovo o Isusu, recimo), a vrlo brzo počnu da se potežu teme tipa kako ću ja jadna i ovako uboga da nađem momka, ateizam (što je najsmešnije jer ja zapravo i nisam ateista Smile), naravno psihologija jer je opšte poznato da je to moja velika ljubav, ujedno i struka... ne znam ima li ovo sa Pajtonovcima veze sa mnom, ali svakako mi je jasno da sam zvezda na ovom forumu zbog moje očigledne fantastičnosti, ali ovaj scenario je već toliko poznat i toliko puta odigran (posebno na "vrućim" temama kakva je ova), da imam osećaj da gledam jednu te istu epizodu Pajtonovaca iznova, što je svakako vrlo zabavno samo po sebi, ali bi daleko bilo zabavnije da pogledam i neku novu. Smile

Šaljem ljubav svojim vernim fenovima Smile jer mislim da ih samo ona može spasiti. Smile

jbt karleušo ti li si ?    Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Забрањено начи.. мило ми је.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mob
Samsung S8 Plus
Svrha emisije je priznajte Kosovo?  Smile

Kakve ovde ljudi naocare nose...  Smile

Pa zar svaka druga recenica nije"Ne moze da se kontrolise zato sto ne postoji granica za Srbiju"? "Zato sto nema saradnje sa carinom kosova"?...itd. To se zove omeksavanje narodnih masa i ubedjivanje da ce biti bolje ako se prizna Kosovo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Apple 15
KiM je stara prica... da je maknemo sa stola.. postaje dosadno, a do tog priznanja nikada nece doci jer ovaj status quo svima, ali bas svima odgovara... Smile

Nego, da se mi vratimo u realnost... zaboravimo te mitske zemlje i zapitamo se - pa, dobro... zasto je grad pod okupacijom kada igra Partizan - Zvezda ili kad 20 ljudi paradira centra jer je uhapsen Karadzic... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Gledajte na B92 o patriotizmu, trennutno imate na ekranima malih tv prijemnnika.
O prevarama veka sve u ime Kosove je Srbija - slogana.
E to su pravi problemi, ko i kako svercuje, sta se radi tamo dole, gde je novac koji dvajamo za Kosovo, zasto ima 10 x vise firmi na Kosovu, zasto te firme srpskih biznismena podrzavaju nezavisnost KIM i imaju legitimne papire te nezavisne drzave, za koliko novaca se kupuje hrana u Srbiji, gde se placa PDV i po koliko se prodaje na KIM.

To je ono sto treba da nas zanima. Za koliko je vlada Srbije ostetila budzet -nas-mene-tebe?
Patriote brane integritet tako sto tuku pedere...jebo te lebac 

Cekaj malo. Ako je tih 50 (lupam) ljudi otvorilo firme i svercuje zasto generalizujes stvari?? Svrha ove emisje je PRIZNAJTE KOSOVO, PRIZNAJTE KOSOVO, PRIZNAJTE KOSOVO...(i usput bocnite sve sto je srpsko)  Hvala na preporuci ali mislim da treba da pokusas na gay92 forumu  Smile

Goxy ja ne znam kako je moguce da ti od cele te emisije, u kojoj su intervjuisali 1000 ljudi, u kojoj su snimali prelaze, kamione, avione - ti vidis samo priznanje Kosova.

A nisi gledao emisiju, jer da jesi video bi da su vlasnici firmi u Srbiji, biznismeni, vec priznali Kosovo. Jer imaju legalne papire za otvaranje firmi na toj teritoriji.
Zar ne primecujes koje su to igre i igrarije?
Da se malo zadubis i da cujes da ljudi govore da imaju odobrenja sa vrha vlasti, onaj tip sto drzi Knez petrol....
Da si video kako su se zakonski ogradili, maestralno.

Ali ok. Sto rekla Ane Kosovo je stara vest. Ljudi nece da otvore oci, ko sam ja da nekoga ubedjujem.

Uzdravlje Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mob
Samsung S8 Plus
Citat
Goxy ja ne znam kako je moguce da ti od cele te emisije, u kojoj su intervjuisali 1000 ljudi, u kojoj su snimali prelaze, kamione, avione - ti vidis samo priznanje Kosova.

A nisi gledao emisiju, jer da jesi video bi da su vlasnici firmi u Srbiji, biznismeni, vec priznali Kosovo. Jer imaju legalne papire za otvaranje firmi na toj teritoriji.
Zar ne primecujes koje su to igre i igrarije?
Da se malo zadubis i da cujes da ljudi govore da imaju odobrenja sa vrha vlasti, onaj tip sto drzi Knez petrol....
Da si video kako su se zakonski ogradili, maestralno.

Drzava je donela takav zakon a ti ljudi (ne branim ih) rade po tom zakonu. Dakle ne moze se govoriti o svercu jer je sve po zakonu. Jel se zna ko je doneo zakon? Zna. E pa tamo treba traziti krivce i nesto menjati.
      I te cifre koje pominju za koje je ostecena drzava su nebitne. Pa ljudi kradu milione svaki dan ali to doticna Brankica ne sme da dira jer verovatno radi pod njihovim blagoslovom
      Takodje, i dalje mi nije jasno zasto "patriotska" kad je to samo izgovor. Izgleda zbog toga sto se u nasoj zemlji osecaj pripadnosti jednoj drzavi (ma kakva da je) i dalje dobro drzi. Izgleda da ces za rec patriota jos malo da ides u zatvor  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.