Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dvanestogodišnjakinja u drugom stanju, protiv dečka podneta krivična!  (Pročitano 6837 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 67
OS
Windows XP x64
Browser
Chrome 28.0.1500.72
Ovo, kao, odredjuje plodne i neplodne dane, medjutim nemojte se slucajno igrati sa ovom spravicom, nepouzdana je, cula sam xy slucajeva.
Kupujte kondome. Durex. Smile

hvala na savetu, bas bi mi dobro zatrebao jedan...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia 
Ovo, kao, odredjuje plodne i neplodne dane, medjutim nemojte se slucajno igrati sa ovom spravicom, nepouzdana je, cula sam xy slucajeva.

Samo Durex, plavi  Smile
Mislim, ja o tome ne znam nista, ali pricaju zenetine  Smile
Majke mi, ja sam zasticena firewall-om Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Sony 

Samo Durex, plavi  Smile
Mislim, ja o tome ne znam nista, ali pricaju zenetine  Smile
Majke mi, ja sam zasticena firewall-om Smile

Da ne bi bilo ovoga:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 67
OS
Windows XP x64
Browser
Chrome 28.0.1500.72
i kakav je taj plavi, ne izgledas starije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia 
Pa zavisi da li ga utrljavas ili samo razmazujes.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Cuo neku pricu ,nedavno..
neka devojcica sa 10 godina u komsiluku dobila mecu.
Sta to znaci..znate i sami.

Sa 10 god. Smile

Sta mi svi jedemo,cime nas hrane,zasto su devojcice toliko rano polno zrele za razliku od pre 20,30 i vise godina..to je vec pitanje za sebe.
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia 
Ima toga, jedna je dobila sa 8, kad sam ja isla u osnovnu, ali to je genetika.

Medjutim ovo za Durex kondome, nisam ni znala sta te boje znace, kakve spoljasnje odlike ima isti, i danas kad sam cula od zenetina....sta sve nece izmisliti majke mi  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Sećam se da nam je profesor sudske medicine ispričao jedan sličan slučaj u kojem je veštačio. Devojčica od 13 god romske nacionalnosti uz blagoslov roditelja zasnovala vanbračnu zajednicu sa nekoliko godina starijim momkom. Desilo se da zatrudni i lekari koji su to ustanovili odmah su prijavili slučaj.
Ovde se nije radilo o nekoj običnoj romskoj ništariji, već je dečko pošteno radio "kao konj" da bi izdržavao porodicu. Na svakom suđenju mladi par je dolazio držeći se za ruke i niko od učesnika u postupku nije želeo da ga osudi.
Na njihovu sreću nalaz veštaka je konstatovao da je momak blago duševno zaostao i da nije mogao da shvati značaj pravne norme.
I tako je oslobođen.

Sta ja znam, da se vratis jedno samo sto godina unazad ili nesto manje, pa krenes da primenjujes pravosudje od danas, svkog treceg bi strpo u zatvor. E, sad eto kao prica, pa razvoj ljudskog drustva, kultura, ovo ono... Eto, Romi zadrzali svoju tradiciju, drugi idu u korak sa svetom. A opet kad ti dodje neko ko je par decenija ispred, e onda se popljuje zbog ovog ili onog...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 67
OS
Windows XP x64
Browser
Chrome 28.0.1500.72
pa, da, pre 100 godina dodje gospodin, nadje neku prosnjakinju, smuvaju se i dobiju dete zajedno. on je sutne, dobije starateljstvo nad detetom i onda on i njegova zena cuvaju to dete jer njegova zena ne moze da ima decu.
« Poslednja izmena: 20. Jan 2014, 21:32:22 od branimirka81 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Sony xperia
Dvanaestogodišnjakinja koja je zatrudnela, prodata za 600 evra

Roditelji devojčice B. E. prodali su je prošle godine za 600 evra. K. E. (17) deda kupio ženu, koja je sada u trećem mesecu trudnoće

Vajfertove zgrade u Starom Kostolcu

RODITELjI devojčice B. E. (12) iz Smedereva, koja je ostala u drugom stanju sa maloletnim K. E. (17) iz Starog Kostolca, prodali su mu je prošle godine za 600 evra. Za ovaj slučaj, o kome smo izveštavali, saznalo se zavaljujući lekarima, koji su ga prijavili policiji po službenoj dužnosti.

Tokom istrage, koja je ubrzo pokrenuta jer se radi o krivičnom delu obljuba nad detetom, ispostavilo se da devojčica nije svojevoljno počela da živi sa K. E., već mu je prodata za 600 evra. Devojčicu je kupio deda ovog maloletnika, kako bi unuku obezbedio suprugu, što je uobičajeno kod romskih porodica.

- Deda je sa porodicom devojčice ugovorio sumu od 600 evra, ali je do sada isplatio samo polovinu - navodi naš izvor iz istrage. - Pošto je dugovao ostatak, on je mislio da su ga policiji prijavili roditelji devojčice, ali se ovde radi o prijavi lekara koji su ustanovili njenu trudnoću.

Maloletni K. E. odrastao je samo sa dedom, koji radi u jednom javnom preduzeću u Požarevcu, jer mu je otac poginuo, a majka ga napustila. Oni žive u neuslovnim, starim zgradama u Starom Kostolcu, koje je još krajem 19. veka podigao industrijalac Đorđe Vajfert.

- Deda maloletnog K. E. platio je za devojčicu 300 evra, a od ostatka ušteđevine kupio je unuku motornu testeru, kako bi zarađivao sečenjem drva za ogrev - objašnjava sagovornik „Novosti“. - Zbog nedostatka para kaže da nije još uvek isplatio drugu polovinu, niti je napravio svadbu za unuka, kao što je planirao.

Ovaj slučaj nije usamljen među romskom populacijom, jer takvih ima dva do tri godišnje. Međutim, devojčice koje se udaju putem kupoprodaje, retko odlaze kod lekara, pa je teško otkriti takve slučajeve. Čak i kad se otkriju, kupoprodaja maloletnih Romkinja retko se kažnjava, jer se takvi slučajevi svrstavaju pod običajno pravo.

OBLjUBA

ČIM su devojčica i maloletni K. E. saslušani u policiji, protiv njega je Višem javnom tužilaštvu podneta krivična prijava zbog obljube nad detetom. Za ovo krivično delo zaprećena kazna je do pet godina zatvora.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.