Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Jul 2025, 19:23:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: DS  (Pročitano 19951 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
Pa mislim da ne treba da zaposljava,ali posto vec to rade a na birou nema teoretske sanse onda sto da ne pokusam...
Ja sam zavrsio Gradjevinsko-Tehnicku Skolu...a trazim posao npr.kao sto je firma "Jura" trenutno se gradi u nisu...!
Uuuuu.... usrecio si se sa toim skolom samo tako, ne znam koliko imas godina ali bolje se prekvalifikuj za keramicara ili amriraca moze i varioc ili gipsar, pa lepo sljakaj 2-3 godine za iskustvo i onda put pod noge u beli svet pare da namlatis, da su meni sada te godine ja bih to uradio jebes fakultet i sve ostalo, pricam iz svog iskustva jer sam ja zavrsio tu jebenu skolu Neimar a kasnije otisao na studije, 100X bi bolje prosao da sam zanatlija.
 Sta si ti uradio da nadjes posao ja sam 2x procesljao ceo taj jebeni Nis da nadjem posao u sruci ukupno na papiru 26 gradjevinskih firmi isao sam pred sezenu i u sezoni, onda sam prihvatio da radim za jedne lopove koji su jedini hteli da me prime da radim ali su me izradili samo tako ja sam placao sto radim(bukvalno), ali sam stekao neko malo iskustvo i gomilu kontakata i tako dosao na drugi posao gde mi je sada dobro, plata nije nesto extremno velika ali radim ono sto mi je struka, prijavljen, imam firmin auto i telefon, ne zalim se za zadnjih 18 dana tek danas imam slobodnu subotu i nedelju, ali takav je posao.
Nasi ljudi su nepoverljivi i ako te ne zna nece sa tobom da razgovara, ja sam odlazio od firme do firme dobar dan-dobar dan ja sam taj i taj treba mi to i to dajte da pricamo.... sad ce ove prve sanse, pripravnici i ostala sranja, vidi sa tim sta mozes, samo da znas treba ti i "covek" za to!!! Eto ja sam primer da moze i bez veze, sasvim slucajno sam dosao gde sam sad, gde nisam poznavao nikoga i gde me nije ubacio niko, decko koji je radio na mom mestu je otisao da radi u drugu firmu, ali sam ja imao tu informaciju u pravo vreme samo zato sto sam bio tamo gde jesam radio za dzabe bukvalno....
I ja ne znam zasto se svi hvatate za tu Juru, moja firma izvodi dosta radova tamo ta fabrika do kraja Maja nece biti gotova, a ti do Maja ces morati da se uvlacis DS-ovcima u dupe, i samo da znas intervjui i spiskovi za Juru vec postoje ko se ubacio ubacio se, i jos nesto diplomirani inzenjer elektronike koji vodi proizvodni proces u Juri u Raci ima 22.000 RSD platu, e sad ti vidi sa tvojom GTS Neimar sta ces da imas od plate....

A to sto podrzavas DS to je tvoja licna stvar i licni problem da ti kazem, jer zbog njih danas ti imas takvu situaciju, ako nisi sa nama ti si mrtav covek, jebem li im sve zuto Smile

svaka cast za komentar! u pravu si prijateljiu
IP sačuvana
social share
  Za promene! Protiv politcara i svih na politickoj sceni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

FORZZA MILAN

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 355
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC smart
A sta je sa pokojnim Rankom Panicem? Da li je njegov zivot manje vredan, nego zivoti ostalih?
IP sačuvana
social share

Non sono interista, per fortune[img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Испаде да је тај Панић био на погрешном месту у погрешно време, имао партијску књижицу погрешне боје а и држављанство погрешне државе ...

Него шта би са овим што отвори тему ... нађе ли седиште ДС-а и доби ли књижицу?  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ја мислим да би се и друг Бојовић исто тако понашао кад би његови дошли на влас', био би већи Шојић од Шојића Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
A kojoj stranci naginje naš mladi kolega, nisam baš upućena
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Bar jedan iskren ovde  Smile ....a i naslov teme apsolutno odgovara onome o cemu momak prica  Smile

Mada, malo mi je cudno da taj sto treba da te zaposli u opstini ili nekom drzavnom preduzecu, ti nije reko GDE mozes da se uclanis. Tako da se, verovatno, nadas nekom zaposlenju u Dajteku ili Juri, jer tamo ne mozes da odes ni na intervju, ako nisi clan DS ili G17.
Nemoj samo da se iznenadis kad skontas da si se uclanio u stranku, obelezio se i pristao na maltretiranje juznokorejskih ludaka, za platu manju od 200evra.

Ukoliko je u pitanju ipak drzavni posao, onda ti je to dobar potez...ali gledaj da te zaposle za stalno do sledecih izbora, jer ako izgube vlast, leteces kao kufer iz brzog voza  Smile

Greska. Nece leteti kao kufer, nego ce otici uz otpremninu. Taman posla da ljudi lete, kad se zakon moze debelo iskoristiti. Pa nismo mi nehumano drutvo, da izbacujemo ljude na ulicu, kad se otpremnina od 10.000 evrica moze podeliti. Trazite korupciju a ona vam pod nosem.Jesu oni opozicionari, ali humani opozicionari.
Eeeeeee mali, gde je i tebi pamet?

иначе...када те отпуштају из рецимо државне или локалне самоуправе отпремнина ти је у износу од три просечне бруто плате на нивоу србије...преведено...то ти је око 130.000 динџи Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
па овај што отвори тему је ваљда жут и по избору а и силом прилика ... а овај Бојовић је мало екстремнији ... промене по сваку цену. Мислим да би се чак обрадовао и  Чеди ... јер би и то била промена
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Čedinac, meni se učinilo da je anarholiberal  Smile

U svakom slućaju pravi bezdušni kapitalista
« Poslednja izmena: 29. Jan 2011, 17:11:25 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Pa mislim da ne treba da zaposljava,ali posto vec to rade a na birou nema teoretske sanse onda sto da ne pokusam...
Ja sam zavrsio Gradjevinsko-Tehnicku Skolu...a trazim posao npr.kao sto je firma "Jura" trenutno se gradi u nisu...!

prijatelju, ne brukaj se vise ovde, ako volis ds uclani se ali budi covek ne fukara i ne pozivaj se na straku kad trazis posao! A ako ti je ds dobra razmisli malo zasto moras da budes u stranci da bi nasao posao!!!!????
Greske. Problem je sto ako je covek, smatrace ga drustvo fukarom.
Treba raslojiti drutvo stvoreno posle bioloskog ubijanja 45-e.
U principu rezim je bio takav da ljudi koji nisu radili su nesto dobili.
Tako se nastavilo u preraspodeli posle antibirokratske revolucije. Ali sada neki imaju, neki nemaju. Nekada se delilo dzabe, sada se otima. Ovi koji nisu u poziciji da otimaju, frkcu na ove koji otimaju.
Generacijski od 45-e niko nista ne radi. Odnosno ne vide se nikakvi rezultati.
Hajde da uporedimo od 89-e do sada. Nemci su sagradili Novi Berlin, najmoderniji grad u svetu za 7 miliona ljudi.
Mi nismo u stanju 100 km autostrade da napravimo.I sada srpski pacov, sa dedom ispuzanim ispod kamena, ne preza da frkne: Papa im dao.
Ovo je skroz jedno propalo drustvo. Jedini zdrav element, je seljak, koji je i danas i pre vecito ugnjetavan.
Ali i on se nasitio pa napustio selo.

I sada ti ovom malom trazis da bude covek? U kom okruzenju?
« Poslednja izmena: 29. Jan 2011, 18:45:02 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Livin' la Vida Loca! ®

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 136
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5800
ljudi sve to stoji...ja samo hocu da kazem (nevezani za "Juru" jer se u Nisu otvaraju nekoliko novih fabrika) da je lakse doci do posla preko stranke...inace ja da mogu otisao bi odavde...ali nije to tako lako...

Stranku sam nasao(tj.znam gde se nalazi),ali nisam bio jos... 
IP sačuvana
social share
čika Mare
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Jul 2025, 19:23:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.