Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jun 2025, 01:51:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: DS  (Pročitano 19818 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
kao sto rekoh ovo je vise iz koristi zbog posla,a ne zbog politike...  Smile

Znaci prodaces se za 200 eura!!!! Ne mogu da veruje! pa bre pre bih paso travu nego da se prodam!!!

Ma sta koj K**** i ja pisem ovde vidite da je sve otislo u K***!!!!! nema nista od ovoga!!!!
IP sačuvana
social share
  Za promene! Protiv politcara i svih na politickoj sceni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Livin' la Vida Loca! ®

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 136
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5800
pa cekaj! ja sam licno za "DS" (i da nije posao u pitanju) kao sto je svako od vas za nekog! e sad prodao bi se da "DS" ne moze da mi pomogne za posao,pa ja odem u (npr.G17)...kod nas ljudi to rade(i zato smo ovde gde jesmo)iskreno meni taj "DS" u zivotu nista nije pomogao kao ni jedna druga stranka,ali (ja mislim da su oni dobri)i zato hocu kod njih...(s tim sto u ovom slucaju mogu da mi pomognu za posao)...a da ne mogu nikad ne bi otiso u neku drugu stranku za koju nisam i ako bi ona mogla da mi pomogne(jer danas je "bas lako naci posao")...e kod nas ljudi upravo to rade i zato nam ide ovako! ali sta ces ljudi nemaju od cega da zive,pa nista im ne znaci da odu u bilo koju stranku...a da svi stanu iza sebe(i da kazu "ne" ja ostajem pri tome(svom stavu) ma makar (ih/nas) kostalo "posla" drugacije bi bilo)....ali sta je tu je...!  Smile

...i bolje da imam siguran posao od 200evra...nego kao sad "nista"
u danasnje vreme kao sto sami vidite nema tu mnogo da se bira!!!  Smile
« Poslednja izmena: 29. Jan 2011, 13:51:03 od mare.r »
IP sačuvana
social share
čika Mare
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
pa cekaj! ja sam licno za "DS" (i da nije posao u pitanju) kao sto je svako od vas za nekog! e sad prodao bi se da "DS" ne moze da mi pomogne za posao,pa ja odem u (npr.G17)...kod nas ljudi to rade(i zato smo ovde gde jesmo)iskreno meni taj "DS" u zivotu nista nije pomogao kao ni jedna druga stranka,ali (ja mislim da su oni dobri)i zato hocu kod njih...(s tim sto u ovom slucaju mogu da mi pomognu za posao)...a da ne mogu nikad ne bi otiso u neku drugu stranku za koju nisam i ako bi ona mogla da mi pomogne(jer danas je "bas lako naci posao")...e kod nas ljudi upravo to rade i zato nam ide ovako! ali sta ces ljudi nemaju od cega da zive,pa nista im ne znaci da odu u bilo koju stranku...a da svi stanu iza sebe(i da kazu "ne" ja ostajem pri tome(svom stavu) ma makar (ih/nas) kostalo "posla" drugacije bi bilo)....ali sta je tu je...!  Smile

pa jel si  rekao da je zbog posla a ne zbog politike?  i u ostalom sta ti je donela ovu vlast? posao? ucenjen si da se uclanis i da dobijes posao? sta su oni biro za zaposljavanje???!!!!

a i mnogo ti je pametno da uclanjues sad kod njih za posao! vidis da su gotovi!!! ne brukaj se i na prljaj obraz ako si pametan sacekaj jos malo kad ih skinemo potrazi posao za koji si sposoban!!!!
« Poslednja izmena: 29. Jan 2011, 13:54:06 od Nikolabojovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Livin' la Vida Loca! ®

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 136
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5800
pa nije biro...ali lakse cu preko njih da posaljem CV i i da dobijem zakazan razgovor za posao...jer preko biro-a nema nista...

PrOvErEnA StVaR!!!

...a do tada ode mi i radno mesto i sve...  Smile  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 29. Jan 2011, 13:55:01 od mare.r »
IP sačuvana
social share
čika Mare
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
A i vi napadate coveka bezveze. Danas ako hoces neki posao u drzavnoj sluzbi, moras ili tako ili da imas golemuu licnu vezu. Tuzna istina ali tako je
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Livin' la Vida Loca! ®

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 136
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5800
A i vi napadate coveka bezveze. Danas ako hoces neki posao u drzavnoj sluzbi, moras ili tako ili da imas golemuu licnu vezu. Tuzna istina ali tako je

ma nije samo za drzavni posao...nego i za ove strane investitore sto grade kod nas...   Smile
IP sačuvana
social share
čika Mare
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
pa nije biro...ali lakse cu preko njih da posaljem CV i i da dobijem zakazan razgovor za posao...jer preko biro-a nema nista...

PrOvErEnA StVaR!!!

...a do tada ode mi i radno mesto i sve...  Smile  Smile  Smile

gle coveka! sta si ti po struci, kakv posao trazis?  Zar ne mislis da stranka ne bi trebala da zaposljava ljude ? zar ako nisi u stranci ne treba nigde da radis?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Livin' la Vida Loca! ®

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 136
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5800
Pa mislim da ne treba da zaposljava,ali posto vec to rade a na birou nema teoretske sanse onda sto da ne pokusam...
Ja sam zavrsio Gradjevinsko-Tehnicku Skolu...a trazim posao npr.kao sto je firma "Jura" trenutno se gradi u nisu...!
IP sačuvana
social share
čika Mare
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
Pa mislim da ne treba da zaposljava,ali posto vec to rade a na birou nema teoretske sanse onda sto da ne pokusam...
Ja sam zavrsio Gradjevinsko-Tehnicku Skolu...a trazim posao npr.kao sto je firma "Jura" trenutno se gradi u nisu...!

prijatelju, ne brukaj se vise ovde, ako volis ds uclani se ali budi covek ne fukara i ne pozivaj se na straku kad trazis posao! A ako ti je ds dobra razmisli malo zasto moras da budes u stranci da bi nasao posao!!!!????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jun 2025, 01:51:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.