Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 23:27:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: DS  (Pročitano 20035 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Citat
(ja mislim da su oni dobri)i zato hocu kod njih...

ako može ovo malo opširnije,de ubedi i nas   Smile

ako ima neko na forumu iz ds-a da se pomogne maretu,kome da se javi gde da podmaže,šta je sve dužan posle itd.  Smile
« Poslednja izmena: 29. Jan 2011, 14:25:01 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
Citat

ako ima neko na forumu iz ds-a da se pomogne maretu,kome da se javi gde da podmaže,šta je sve dužan posle itd.  Smile
[/quote
Citat

hahahaha Smiley ima ih sigurno podmazani su oni ne brini Smiley i premazani Smiley
IP sačuvana
social share
  Za promene! Protiv politcara i svih na politickoj sceni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Livin' la Vida Loca! ®

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 136
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5800
DS volim...ali politika me ne zanima toliko...znaci zbog posla...a i nije samo DS u pitanju...znam jos neke stranke u koje moras da budes clan da bi dobio nesto....

takvo je danasnje vreme....inace koristi (stranku za koju si)a ne neku drugu...!
IP sačuvana
social share
čika Mare
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Citat
DS volim...ali politika me ne zanima toliko

to je ljubav to se voli  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
Citat
DS volim...ali politika me ne zanima toliko

to je ljubav to se voli  Smile

gale jesi lud ai komicar Smiley  slatko si me namejao. 
a mare nom da ides praznih ruku ponesi kilo secera to je sad na ceni 100 din!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Livin' la Vida Loca! ®

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 136
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5800
pa za njih sam,ali ne bih da se bavim politikom!  Smile

Citat

ako ima neko na forumu iz ds-a da se pomogne maretu,kome da se javi gde da podmaže,šta je sve dužan posle itd.  Smile
[/quote
Citat

ako ima neko na forumu iz ds-a da se pomogne maretu,kome da se javi gde da podmaže,šta je sve dužan posle itd.  Smile

hahahaha Smiley ima ih sigurno podmazani su oni ne brini Smiley i premazani Smiley

DS oni su sad na vlasti(koliko se razumem) Smile e sad svi hocemo u "EU"  i sad ljudi se trude da idemo ka tome...EU daje uslove koje mi moramo da ispunimo....npr.(novi pasosi,licne,vozacke,tablice...i milion drugih zakona,itd...)i kad oni pokrenu da se to menja "mi narod" se bunimo...a ovamo svi hoce u "EU"
i za to krive "DS" koji pokusava da nas uvede u EU...a kao prvo oni ne odlucuju sve te stvari nego EU...a oni pokusavaju da ih ispune...

Da uzmemo za primer: autoskolu!
Sad svi znate da se menjaju propisi za obuku u autoskoli....i sad naravno nikom ne odgovara ovo "novo" svi bi po "starom" ,a ovamo bi u EU...i sad psuju (j**** ti drzavu) kao da je drzava odredila te (zakone/propise)...a ustvari sve to radi EU...

Hocu da kazem da mi hocemo u EU ,i da DS pokusava da uradi nesto po tom pitanju...
IP sačuvana
social share
čika Mare
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237

Citat

[/quote
Citat

DS oni su sad na vlasti(koliko se razumem) Smile e sad svi hocemo u "EU"  i sad ljudi se trude da idemo ka tome...EU daje uslove koje mi moramo da ispunimo....npr.(novi pasosi,licne,vozacke,tablice...i milion drugih zakona,itd...)i kad oni pokrenu da se to menja "mi narod" se bunimo...a ovamo svi hoce u "EU"
i za to krive "DS" koji pokusava da nas uvede u EU...a kao prvo oni ne odlucuju sve te stvari nego EU...a oni pokusavaju da ih ispune...

Sad svi znate da se menjaju propisi za obuku u autoskoli....i sad naravno nikom ne odgovara ovo "novo" svi bi po "starom" ,a ovamo bi u EU...i sad psuju (j**** ti drzavu) kao da je drzava odredila te (zakone/propise)...a ustvari sve to radi EU...

Hocu da kazem da mi hocemo u EU ,i da DS pokusava da uradi nesto po tom pitanju...

ama covece uvek ces imati ljudi koji ce da se bune protiv novina, ja licno podrzavam promene na bolje i za pasose i za auto skole i sve sto ce da nam koristi!

Ali nije to pitanje, ovde se postavlja pitanje zivota, kvaliteta zivota, posla, novca, egzistencije!!!!  jel vidis bre da je sve poskupelo jel vidis da se samo krade jel vidis da ako nisi clan partije ne mozes da nadjes posao????
Vidis da nemaju ljudi da se prehrane zive na rubu ziromastva, da zemlja propada!!!!
Prvo svoje dvoriste sredi pa onda idi u EU!!! j*** pasose i licne karte kad nemas para da odes u inostranstvo!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Livin' la Vida Loca! ®

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 136
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5800

Citat

[/quote
Citat

ama covece uvek ces imati ljudi koji ce da se bune protiv novina, ja licno podrzavam promene na bolje i za pasose i za auto skole i sve sto ce da nam koristi!

Ali nije to pitanje, ovde se postavlja pitanje zivota, kvaliteta zivota, posla, novca, egzistencije!!!!  jel vidis bre da je sve poskupelo jel vidis da se samo krade jel vidis da ako nisi clan partije ne mozes da nadjes posao????
Vidis da nemaju ljudi da se prehrane zive na rubu ziromastva, da zemlja propada!!!!
Prvo svoje dvoriste sredi pa onda idi u EU!!! j*** pasose i licne karte kad nemas para da odes u inostranstvo!!!!

Sve to stoji...ali ko god da dodje ima da bude isto...pa cak i gore zna nas "narod"
IP sačuvana
social share
čika Mare
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237

Citat

[/quote
Citat

Sve to stoji...ali ko god da dodje ima da bude isto...pa cak i gore zna nas "narod"

ma da, malo sutra! ako sad narod pokaze zube, onaj koji dodje ima dobro da razmisli sta radi!!!
u ostalom na politickoj pijaci nemas ni za koga da glasas. Ali uvek postoji opcija vanstranackih licnosti!
ili ce neko novi da se pojavi, sad ne moze jer db i vlast dobro zataskavaju sve koji su protiv njih!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Pa mislim da ne treba da zaposljava,ali posto vec to rade a na birou nema teoretske sanse onda sto da ne pokusam...
Ja sam zavrsio Gradjevinsko-Tehnicku Skolu...a trazim posao npr.kao sto je firma "Jura" trenutno se gradi u nisu...!
Uuuuu.... usrecio si se sa toim skolom samo tako, ne znam koliko imas godina ali bolje se prekvalifikuj za keramicara ili amriraca moze i varioc ili gipsar, pa lepo sljakaj 2-3 godine za iskustvo i onda put pod noge u beli svet pare da namlatis, da su meni sada te godine ja bih to uradio jebes fakultet i sve ostalo, pricam iz svog iskustva jer sam ja zavrsio tu jebenu skolu Neimar a kasnije otisao na studije, 100X bi bolje prosao da sam zanatlija.
 Sta si ti uradio da nadjes posao ja sam 2x procesljao ceo taj jebeni Nis da nadjem posao u sruci ukupno na papiru 26 gradjevinskih firmi isao sam pred sezenu i u sezoni, onda sam prihvatio da radim za jedne lopove koji su jedini hteli da me prime da radim ali su me izradili samo tako ja sam placao sto radim(bukvalno), ali sam stekao neko malo iskustvo i gomilu kontakata i tako dosao na drugi posao gde mi je sada dobro, plata nije nesto extremno velika ali radim ono sto mi je struka, prijavljen, imam firmin auto i telefon, ne zalim se za zadnjih 18 dana tek danas imam slobodnu subotu i nedelju, ali takav je posao.
Nasi ljudi su nepoverljivi i ako te ne zna nece sa tobom da razgovara, ja sam odlazio od firme do firme dobar dan-dobar dan ja sam taj i taj treba mi to i to dajte da pricamo.... sad ce ove prve sanse, pripravnici i ostala sranja, vidi sa tim sta mozes, samo da znas treba ti i "covek" za to!!! Eto ja sam primer da moze i bez veze, sasvim slucajno sam dosao gde sam sad, gde nisam poznavao nikoga i gde me nije ubacio niko, decko koji je radio na mom mestu je otisao da radi u drugu firmu, ali sam ja imao tu informaciju u pravo vreme samo zato sto sam bio tamo gde jesam radio za dzabe bukvalno....
I ja ne znam zasto se svi hvatate za tu Juru, moja firma izvodi dosta radova tamo ta fabrika do kraja Maja nece biti gotova, a ti do Maja ces morati da se uvlacis DS-ovcima u dupe, i samo da znas intervjui i spiskovi za Juru vec postoje ko se ubacio ubacio se, i jos nesto diplomirani inzenjer elektronike koji vodi proizvodni proces u Juri u Raci ima 22.000 RSD platu, e sad ti vidi sa tvojom GTS Neimar sta ces da imas od plate....

A to sto podrzavas DS to je tvoja licna stvar i licni problem da ti kazem, jer zbog njih danas ti imas takvu situaciju, ako nisi sa nama ti si mrtav covek, jebem li im sve zuto Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 23:27:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.