Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 18:38:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: DS  (Pročitano 20019 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Citat
Milan Milutinovic, nikada nista nije govorio. Isturao svoju telecu glavu i klimao glavom. Cak ni Hag nista nije mogao.
Kažу душмани да Милутиновић има моћну браћу...Ону.....врло моћну....

са кецељама наравно...
uz sve ove savete,smeši ti se svetla budućnost   Smile
Ово ће да му користи супер.
Требало би овако неко упутство да ставе у Статут.
Као службени документ Предузећа.
Bato, tvoje je da cutis i klimas glavom. Pusticemo mi buvu: ne diraj ga, ima mocnu bracu. Ne kaze se koje. Ostavi se da se nagadja: Masoni, Iluminati itd.Onda Kurir, tresne: Masoni, pa Press tresne: Iluminati, pa Blic tresne: znaju se sa Harvarda. Smile Smile Smile
A Politika pise: poslao mu je visoki funkcioner kgb cestitku za rodjendan.

Vi se smejte, ali cutati i klimati glavom je jako tesko, mora da shvatite.Svrbi te jezik da se bar nesto izlanes, ali cim si zinuo odmah Veliki Brat kaze: ma idi ti malo u qrac, ni za obicno cutanje nisi. Mars na vasariste. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Jan 2011, 19:58:46 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Nokia 
Citat
Pusticemo mi buvu: ne diraj ga, ima mocnu bracu. Ne kaze se koje.
Не,него је имао доброг адвоката  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 33-10
pa zbog toga je...inace tesko da cu ja moci nesto da (promenim,poboljsam,itd...)sve je odavno vec za*rano!  Smile
Hvala u svakom slucaju!  Smile

Samo se ti uchlanjuj u te izdajnichke stranke, videcesh kad dodje ponovo revolucija vas iz zhute bagre cemo prve da osudimo kao narodne neprijatelje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
pa zbog toga je...inace tesko da cu ja moci nesto da (promenim,poboljsam,itd...)sve je odavno vec za*rano!  Smile
Hvala u svakom slucaju!  Smile

Samo se ti uchlanjuj u te izdajnichke stranke, videcesh kad dodje ponovo revolucija vas iz zhute bagre cemo prve da osudimo kao narodne neprijatelje!
Ma jok bre. Takvi prelaze iz stranke u stranku kao vazni ljudi. Fol donose glasove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Braco ne nasedajte na provokacije iz ds-a!

Revolucija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
  Za promene! Protiv politcara i svih na politickoj sceni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Livin' la Vida Loca! ®

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 136
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5800
kao sto rekoh ovo je vise iz koristi zbog posla,a ne zbog politike...  Smile
IP sačuvana
social share
čika Mare
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Zapamti mali. U srpskoj  politici, proveren uspeh: telecha klimajuca glava. Ali mora jezik za zube.
Politiku u Srbiji, ne vodi ni Tadic, ni Dinkic, ni Toma, ni Voja. Politiku vode oni koji su na vreme drpili i sklonili pare. Sada ulazu u naftu, gas, cigare, hleb, mlinove. To sto donosi svaki dan lovu.
Bio jedan, hteo da vodi politiku, pa da ga poslali Bogu na ispovest.
Kada drugovi lovaroshi vide klimajucu telechu glavu, odmah dodje naredba: stavi ovog. Karijera zagarantovana.
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Bar jedan iskren ovde  Smile ....a i naslov teme apsolutno odgovara onome o cemu momak prica  Smile

Mada, malo mi je cudno da taj sto treba da te zaposli u opstini ili nekom drzavnom preduzecu, ti nije reko GDE mozes da se uclanis. Tako da se, verovatno, nadas nekom zaposlenju u Dajteku ili Juri, jer tamo ne mozes da odes ni na intervju, ako nisi clan DS ili G17.
Nemoj samo da se iznenadis kad skontas da si se uclanio u stranku, obelezio se i pristao na maltretiranje juznokorejskih ludaka, za platu manju od 200evra.

Ukoliko je u pitanju ipak drzavni posao, onda ti je to dobar potez...ali gledaj da te zaposle za stalno do sledecih izbora, jer ako izgube vlast, leteces kao kufer iz brzog voza  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
kao sto rekoh ovo je vise iz koristi zbog posla,a ne zbog politike...  Smile
Znas li ti kolko jos ljudi su u DS iz istih razloga?

Sta da radimo mi koji ne zelimo da budemo clanovi ni jedne partije, da umermo na ulici od gladi bez posla, jel da?

Kad malo bolje razmislim ovaj narod i ne zasluzuje bolju vlast!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Bar jedan iskren ovde  Smile ....a i naslov teme apsolutno odgovara onome o cemu momak prica  Smile

Mada, malo mi je cudno da taj sto treba da te zaposli u opstini ili nekom drzavnom preduzecu, ti nije reko GDE mozes da se uclanis. Tako da se, verovatno, nadas nekom zaposlenju u Dajteku ili Juri, jer tamo ne mozes da odes ni na intervju, ako nisi clan DS ili G17.
Nemoj samo da se iznenadis kad skontas da si se uclanio u stranku, obelezio se i pristao na maltretiranje juznokorejskih ludaka, za platu manju od 200evra.

Ukoliko je u pitanju ipak drzavni posao, onda ti je to dobar potez...ali gledaj da te zaposle za stalno do sledecih izbora, jer ako izgube vlast, leteces kao kufer iz brzog voza  Smile

Greska. Nece leteti kao kufer, nego ce otici uz otpremninu. Taman posla da ljudi lete, kad se zakon moze debelo iskoristiti. Pa nismo mi nehumano drutvo, da izbacujemo ljude na ulicu, kad se otpremnina od 10.000 evrica moze podeliti. Trazite korupciju a ona vam pod nosem.Jesu oni opozicionari, ali humani opozicionari.
Eeeeeee mali, gde je i tebi pamet?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 18:38:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.