Сећам се оног фана од Цеце што је стално био на ТВ-у...тај је био геј од главе до пете...
Ако си мушко и ''фан'' неке наше турбофолк ''звезде'' мале шансе су да ниси геј...
У то не рачунам ове обичне који гледају какву сису има или шта је обукла али ако знаш песме напамет и певушиш песму док џускаш уз њу...тешко ћеш некога убедити да ниси геј...и тако је са свим тим турбофолкеркама...била то Јеца, Цеца или неко други...
Највећи фан Цеце... ако он није геј сечем руку...
« Poslednja izmena: 25. Avg 2013, 22:28:13 od YuWarez »
Stvarno nisam upućen u stil i modu i tzv. prefinjene stvari. Ali što se muzike tiče odgovorno tvrdim da na 10 talentovanih Gay osoba dođe jedan hetero talenat. Inače imao sam namjeru da pokrenem temu Gay Music na forumu, ali mi je obrisana sa obrazloženjem da je piraterija i zabranjena.
Eo.. ja sam u muziku pravo upucen jer sam muzicar (hobi al opet)..
Medju ogromnim brojem proslavljenih muzicara jednako je homoseksualaca tj. 3-5% posto kao i uopste homoseksualaca u populaciji.
Tj. jednako mogu biti i drvosjece, sportisti, naucnici... itd itd.. kao i muzicari.
Nervira me uobrazilja koju neki homoseksualci imaju da su fabulous, party people, imaju narocito stila, talenta itd.
Ne mora da znaci. Samo su homoseksualci, to te ne cini narocito posebnim, drugacijim da.. posebnim ne.