Inace, ta brojka o 3-5% homoseksualaca je cista izmisljotina... niko ne zna pravi postotak... a podatak je izvucen iz onih imbecilnih Kinsijevih* istrazivanja cetrdesetih i pedesetih...
Problem je u tome sto je ljudska seksualnost malo komplikovanija od OCD kucica u koje naucnici pokusavaju da je strpaju...
Dodati na to i drustvene norme, sredinu u kojoj se zivi... i dobijete raznolike podatke koji nista ne znace... *damn... ben kingsli...
« Poslednja izmena: 25. Avg 2013, 23:19:05 od Anea »
Prema homofobima svaki heteroseksualni seks je u funkciji razmnožavanja! I kao takav jedini je normalan! Industrija kondoma je naravno propala jer su svi hetero "normalni" i upražnjavaju seks samo kada se razmnožavaju!
A vi ostali ... Nemoj ko da noćas onaniše! Biće proglašen za nenormalnu osobu - bolesnika!
Al ja imam neutralan stav prema homoseksualcima. Ne smatram da je bolest, tj. da uopste vuce za sobom puno negative (osim one negative koje im primitivno drustvo nametne).
Al s druge strane neka narocita gotivljenja homoseksualnih osoba samo zbog pozitivnih stereotipa, su isto besmislena.
Tj. pozitivna diskriminacija. Veoma povrsno. Ali avaj citav svijet je povrsan.
@Anea Gde pomenu Kinsija majko mila, nemas ti pojma koliko sam se ja klao sa mojim Profesorima o samo tom istrazivanju. Jedino od tog ludaka sto vredi je Kinsey Sorter, a sve ostalo je baljezgaria.