За скоро владајућу функцију хулигана у земљи и околини захвали полицији и владама које су неспособне да се са истима обрачунају. Ни је не волим што је тако, али ти првенствено сам браниш себе па те тек онда држава брани.
Сад испада да ја као знам све могуће примере, али најстварније имам два друга из гимназије који су рођена браћа близанци и којима је тата Хрват. Кад год иду да посете родбину, мењају таблице. И то је нешто што су прихватили као начин заштите и немају проблема са тиме. У Хрватској нису у опасности од хулигана само Срби, него и Хрвати који живе у Србији. Још једна ствар која не сме да се изједначава.
Ljudi su svakodnevno ugrozeni, bez obzira na naciju, religiju ili sexualnu orjentaciju. Mozemo mi da imamo milione zakona, ali zakon nije resenje problema. Imamo zakone protiv ubistva, kradje, silovanja itd., a te stvari se deshavaju i dalje, dakle zakon ne reshava nista.
Ako zelis promenu u drustvu, moras da radis na tome da dobijes postovanje onih oko sebe, a nacin na koji pederi i ostala ekipa to rade, je sasvim negativan i veoma se lose odrazava po njih same. Oni hoce Ameriku u Srbiji u roku od godinu dana. Heeej, u ovom sranju od zemlje ovde je trebalo 60+ godina lobiranja, i izgradnje pozitivnog izgleda, i jos ima mnogo da se radi na tome, jer i ovde imas debile koji prave sranje, provokacijama i izazivanjem ostatka sveta. I sad LGBT Srbija oce sve to u paket aranzmanu, i da preko noci svi Srbi prihvate da su oni normalni, da je njihovo zvalavljenje normalno, da oni zasluzuju sve te beneficije i privilegije. Covek treba da stavi prst na celo i da se zamisli, zar mi nemamo vece probleme u Srbiji od prava pedera? Nezaposlenost, privatizacija, skolstvo, medicina, itd., to se pedere ne dotice i smataju da zbog toga svega oni moraju biti centar sveta, i svi moraju da posvete paznju njima i da ih paze i maze. Ajd da covek kaze da su na fin nacin hteli nesto da promene, ali nisu, rade po sistemu 'mozete da mi pushite samo" i onda dobiju batine naravno.
I ti ocekujes da ce neki zakon, legalizacija prava i sta sve ne da resi ovaj problem? Varas se. LGBT nece stati tu, jer nisu stali ni u USA, cak i u drzavama u kojima imaju sva prava, i opet nisu srecni, i opet oce preko leba pogace, e pa jebi ga, ne moze.
@stefaneka On ocekuje da ce sve da se resi cim se sve to legalizuje. Evo, koliko je godina proslo od genocida nad Srbima u Hrvatskoj i okolini, i ljudi su jos besni, i jos postoji tenzija na Etnickoj osnovi, dakle ko koga ovde zajebava? Ja ne mogu da odem u Hrvatsku, a da nemam par shaku prijatelja sa sobom, jer znam sta tamo ceka Srbe, i to je realnost, isto kao sto si i ti naveo svoj primer.
Кад мењају таблице и то се сматра нормално е онда знаш где смо...и ја сам из Хрватске и сад кад идем у Хрватску треба да причам на ијекавици да ме неко не би пребио и да то сматрам нормалним... Имао сам и ја друга у средњој који је слушао метал, рок панк и носио је кресту...то је било кад је био први разред...прву недељу су му старији говорили како ће га пребити ако се не ошиша и онда се ошишао и више није носио због тога...и то је нормала? Уместо да мењамо друштво на боље ми се прилагођавамо...
@Рејвен...нисам рекао да се легализује све и сви проблеми готови...него да се констатује да постоји проблем а не забијати главу у песак и рећи они имају сва права, добро је њима...да се мењају ствари, они мисле да парадама и протестима могу то променити да их друштво види и примети и види да они нису никакви болесници овакви или онакви већ обични људи као и сви али који се разликују по сексуалној оријентацији...то не треба сакривати јер сакривањем ти само сакриваш проблем...као са таблицом...ти можеш заменути таблицу али ниси се решио проблема та нетрепељивост према српском симболу односно Србима и даље постоји...
« Poslednja izmena: 22. Avg 2013, 04:30:43 od YuWarez »
Кад мењају таблице и то се сматра нормално е онда знаш где смо...и ја сам из Хрватске и сад кад идем у Хрватску треба да причам на ијекавици да ме неко не би пребио и да то сматрам нормалним... Имао сам и ја друга у средњој који је слушао метал, рок панк и носио је кресту...то је било кад је био први разред...прву недељу су му старији говорили како ће га пребити ако се не ошиша и онда се ошишао и више није носио због тога...и то је нормала? Уместо да мењамо друштво на боље ми се прилагођавамо...
Da, drustvo ce da se promeni...kurac. Dokle god nemamo jako skolstvo, niti imamo ikakvu organizaciju putem medija gde ce ljudi da budu bolji a ne gori, imacemo ista sranja kao i do sada. Dakle sto bi rekli u Americi, "Dream On." Suvise idealizujes stvari. Bilo bi lepo kada bi bilo, ali nije niti ce biti.
Da, drustvo ce da se promeni...kurac. Dokle god nemamo jako skolstvo, niti imamo ikakvu organizaciju putem medija gde ce ljudi da budu bolji a ne gori, imacemo ista sranja kao i do sada. Dakle sto bi rekli u Americi, "Dream On." Suvise idealizujes stvari. Bilo bi lepo kada bi bilo, ali nije niti ce biti.
А јебига...боље се борити него не радити ништа...да црнци нису имали свој покрет 60-их Мартина Лутера Кинга и Малкома Х-а ко зна какав би положај сада имали...или да црнци у Јужној Африци нису имали Менделу и свој покрет...
« Poslednja izmena: 22. Avg 2013, 04:39:41 od YuWarez »
А јебига...боље се борити него не радити ништа...да црнци нису имали свој покрет 60-их Мартина Лутера Кинга и Малкома Х-а ко зна какав би положај сада имали...или да црнци у Јужној Африци нису имали Менделу и свој покрет...
Vidim koliko im je to pomoglo. Svi ti pokreti koliko su im pomogli, toliko su im odmogli. Bas zbog tih pokreta oni su postali sekularni, i kao takvi su sami napravili liniju u pesku i odvojili se od drustva u kojem su trazili prava. Da ih vidis sada, imaju shanse da zavrse skole, jer edukacija za njih je gotovo besplatna (stipendije na sve strane), ali nece. Imaju shanse da rade, jer zakoni su doneseni da bi im se pruzila prilika zato sto su "manjina"- nece da rade. Imaju vise prava od belaca i jos kukaju kako su diskriminisani a sami diskirminisu. I samo zele da im neko nesto da, ko albanci, daj mi, daj mi, a nece da se pomuci da radi nesto. Njima zivot nije bio lak, to niko ne moze da porekne, ali oni sami ne zele promenu na bolje, neko kukaju kako ne valja, a ovamo uzivaju u svim vrstama pomoci, a hoce jos i jos. Pa ne moze to tako.
Sve bi bilo lepo kada bi ljudi bili razumni, i na lep nacin se dogovorili, ali to vecina nece. Ja sam vec naveo, ja nemam problem sa tim sto je neko gej, niti me to interesuje, ali kada neko drsko zahteva i gura svoje cijeve na moj racun i zeli da menja mene, a ne gleda sebe, naravno da ce da naleti na otpor. To bi bilo isto kao kada bi turbofolkeri terali metalce da slusaju njihovu muziku, a ovamo ne prihvataju nasu, tako da... Ovo je multidimenzioni problem, koji se nece resiti preko noci, a jos gore nece se resiti dokle god se nastavi ovim putem kojim su LGBT-ovci krenuli, a i manjine u Srbiji.
I sad LGBT Srbija oce sve to u paket aranzmanu, i da preko noci svi Srbi prihvate da su oni normalni, da je njihovo zvalavljenje normalno, da oni zasluzuju sve te beneficije i privilegije.
U Srbiji sve ide preko noci. Iz kapitalizma u komunizam. Iz socijalizma u kapitalizam. Svi su 1989 imali partijske knjižice da bi 1991 svi bili VELIKI VJERNICI.
To što je neko heteroseksualac neznači da je normalniji od homoseksualca u društvnim okvirima. Čak 90 % pedofila su heteroseksualci. Homoseksualci su i dobri ljudi, dobre komšije, nisu nasilni ...
« Poslednja izmena: 22. Avg 2013, 07:38:30 od starletama »
Homoseksualci su i dobri ljudi, dobre komšije, nisu nasilni ...
да ли је ово правило? да ли можда има насилних хомосексуалаца? лопова? убица? педофила?
Uglavnom to stoji. Manjak muških hormona je razlog za to. Većinom kod homoseksualne populacije nema agresije, zato su počesto homoseksualci vajari, naučnici, šlager pjevači, glumci, slikari i frizeri. Kulturan je to svet.