Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Drustvene zablude o homoseksualcima  (Pročitano 35875 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Samsung SGH-E590
Homofobija... koliko nepostojeca rec  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Је л' те, а која то права траже педери? Нисам упућен. Они хоће да им се нешто призна и да онда буду једнаки са осталима без дискриминације. Које дискриминације? Ја још нисам видео да на трафикама стоји натпис "Не продајемо артикле педерима" или да на улазу у парк стоји табла "Забрањен улаз педерима". Коју дискриминацију они трпе, је л' им одбијају апликације за посао, дизање кредита? Шта им раде, је л' им забрањују да ходају у штиклама? Smile Свирање курцу. Smile
« Poslednja izmena: 22. Avg 2013, 02:44:17 od stefaneka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Је л' те, а која то права траже педери? Нисам упућен. Они хоће да им се нешто призна и да онда буду једнаки са осталима без дискриминације. Које дискриминације? Ја још нисам видео да на трафикама стоји натпис "Не продајемо артикле педерима" или да на улазу у парк стоји табла "Забрањен улаз педерима". Коју дискриминацију они трпе, је л' им одбијају апликације за посао, дизање кредита? Шта им раде, је л' им забрањују да ходају у штиклама? Smile Свирање курцу. Smile
Jedna od tema na kojoj mozemo da se slozimo.

Ne znam, sve im je nesto malo. Hoce da menjaju definiciju braka, da ljudi ne smatraju njihove kao bolesne itd.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
Не постоји натпис ''Забрањен улаз Србима'' ни у Хрватској и Косову па то не значи да нису дискиминисани и да им се не крше права... Smile
« Poslednja izmena: 22. Avg 2013, 03:17:41 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Не постоји натпис ''Забрањен улаз Србима'' ни у Хрватској и Косову па то не значи да нису дискиминисани и да им се не крше права... Smile
Koja se to prava krse pederima?
Ja do sada ne videh nista od tog krsenja, osim kada bivaju pokrseni zbog njihovih provokacija i pizdarija koje prave sa paradama itd.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
Ja do sada ne videh nista od tog krsenja, osim kada bivaju pokrseni zbog njihovih provokacija i pizdarija koje prave sa paradama itd.

И ја видех да Срби ''провоцирају'' у Хрватској када траже уставом загарантована права...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 23.0

И ја видех да Срби ''провоцирају'' у Хрватској када траже уставом загарантована права...
To nije odgovor na pitanje...
Pitam ponovo, koja su im to prava uskracena osim onih koja im ne pripadaju jer ih nisu zasluzili i ostali uopste nisu duzni da prihvate njihove gluposti
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
To nije odgovor na pitanje...
Pitam ponovo, koja su im to prava uskracena osim onih koja im ne pripadaju jer ih nisu zasluzili i ostali uopste nisu duzni da prihvate njihove gluposti

Кренимо од права на окупљање...па то да су жртве свакодневне дискриминације...жртве говора мржње где се позива на насиље над њима...ако је град обљепљен оваквим плакатима а говорити као је све фино и у реду је у најмању руку смешно...

А имаш и гомилу натписа на зидовима типа ''смрт педерима'' тако да то сигурно није знак да је све у реду и да у таквом друштву не постоји дискриминација према таквој групи као и да не постоји атмосфера нетрепељивости...

Да је Загреб обљепљен натписима ''србе на врбе'' нараво да не би мислио како Србима ту ништа не фали...

Као што је случај са Србима у Хрватској или Косову тако и ЛГБТ особама у закону имају сва права, док у свакодневном животу људи користе рупе у закону и дискриминишу људе због њихове националне припадности...ако неко стално напада кола са српском регистрацијом у Хрватској не може се речи да су Србима права бајна тамо...
Шта вреди на пример Србима на Косову што му закони нуде свакаква права док он у интеракцији са људима трпи свакакве предрасуде, нетолеранцију, увреде а некада и физичко насиље итд...само због своје националности...а све због нетрепељивости и предрасуда околине који мисле да су сви Срби овакви или онакви...

Зна се шта је Керум рекао о Србима и то је као примерено и тамо Србима ништа не фали када градоначелник другог највећег града говори такве ствари...мало морген...
« Poslednja izmena: 22. Avg 2013, 04:00:24 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Ја сам навијач Црвене звезде. Живим на територији мизерне али хулиганске навијачке групе Брђани револт. Цео крај је жврљан спрејевима у почаст Чукаричком, са многим порукама против Звезде, Партизана, Рада... Јесам ја исто угрожен? Да, ако изађем напоље са Звездиним шалом и млатарам њиме када наиђем на хулигане. Али ако се понашам нормално и не изазивам никога својим облачењем у црвено-бело, нико ме неће дирати, као што ме нико није ни пипнуо у задњих 10 година.

Не видим по чему се ово разликује од педерског случаја. Њих бију зато што се обуку у уске розе мајице, каубојске шешире, танге на цветиће и тако скачу једни на друге и лижу се у сред центра града. Који је педер премлаћен зато што је нормално обучен нормално ишао улицом? Те ствари се не могу изједначавати.

Мој другар, колега је муслиман и кад се на стадиону пева "Боже не знам шта ми је, пале ми се џамије", човек се смеје. Јебе му се. Не сматра се угроженим. Није поента да ли те неко угрожава по неким европским стандардима права и слобода, него да ли се ти осећаш угрожено. Педери се осећају угрожено зато што су сами тако изабрали, а не зато што је то чињенично стање.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
Ја сам навијач Црвене звезде. Живим на територији мизерне али хулиганске навијачке групе Брђани револт. Цео крај је жврљан спрејевима у почаст Чукаричком, са многим порукама против Звезде, Партизана, Рада... Јесам ја исто угрожен? Да, ако изађем напоље са Звездиним шалом и млатарам њиме када наиђем на хулигане. Али ако се понашам нормално и не изазивам никога својим облачењем у црвено-бело, нико ме неће дирати, као што ме нико није ни пипнуо у задњих 10 година.

Не видим по чему се ово разликује од педерског случаја. Њих бију зато што се обуку у уске розе мајице, каубојске шешире, танге на цветиће и тако скачу једни на друге и лижу се у сред центра града. Који је педер премлаћен зато што је нормално обучен нормално ишао улицом? Те ствари се не могу изједначавати.

Мој другар, колега је муслиман и кад се на стадиону пева "Боже не знам шта ми је, пале ми се џамије", човек се смеје. Јебе му се. Не сматра се угроженим. Није поента да ли те неко угрожава по неким европским стандардима права и слобода, него да ли се ти осећаш угрожено. Педери се осећају угрожено зато што су сами тако изабрали, а не зато што је то чињенично стање.

Ако друштво треба да буде ко навијачке групе...ја у таквом друштву не бих желео да живим...
Као случај оног младића у Хрватској који је убијен зато што је имао панкерску фризуру...сад испада да је он крив а не мајмун који га је убио... Smile

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/obitelj-mrtav-je-jer-je-imao-drugaciju-frizuru-i-stil-odijevanja.html

Испада да и Срби провоцирају својим регистарским таблицама уместо да се каже да је проблем у хулигану коју слупа ауто због регистарских таблица...
« Poslednja izmena: 22. Avg 2013, 04:12:02 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.