Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Drustvene zablude o homoseksualcima  (Pročitano 36111 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.57
Popularni švedski bend „Army of Lovers" nastupiće na predstojećoj "Paradi ponosa" u Beogradu

Ovaj gamurozni trio, koji se devedesetih godina proslavio hitovima „Crucified", „Obsession" i drugim, dolazi u Beograd kao podrška srpskoj LGBT zajednici i, kako saznajemo, za svoj nastup ne samo da nisu tražili honorar, već će i dolazak i boravak u srpskoj prestonici sami finansirati! Jedini „zahtev" poznatih Šveđana bio je da im se omogući jedna proba pre koncerta, kao i da im se rezerviše smeštaj. Kako „Alo!" saznaje, sa ovim triom doći će njihovi tehničari, koji takođe nisu tražili honorar.

Oni će nastupiti tokom „Nedelje prajda", koja će biti održana od 20. do 29. septembra i podržaće našu LGBT zajednicu u želji da se unaprede principi jednakosti, ljudskog dostojanstva i tolerancije u Srbiji.  Smile
IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Meh...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95

видиш...имам пријатеља који је геј и то безмало знају сви бар 20 година...за њега се не могу везати никакви стереотипи о геј мушкарцима...лик је нормална особа која нема потребе да носи црвени сако и наранџасте шимике,да носи беџ "геј је ОК",иде у кафану,на утакмице,пије,пуши,не слуша џеј кеј и вилиџ пипл него слејер и напалм дет,има партнера и живи са њим
е...кад би екипа из нво геј сектора или слични са недовољним лобањама као што си ти њему пришли да му објасните нешто мислим да би вас убио од батина...онда би сте на сопственој кожи сазнали шта је малтретирање...и то од "ваше" феле Smile

Па и ja познајем доста Срба који немају потребу да свакоме говоре да су Срби, који не дижу сваки дан три прста, немају беџеве са белим орлом, не слушају четничке песме нису опседнути својом националношћу...

Ипак нађу се такве организације која такве људе којима се живот не врти око нације и називају их комунистима, анационалистима, плаћеницима и шта ти ја знам...

Око нас свако истиче своје, од нације преко тога коју музику слуша, до своје вере па политике...практично нормална појава...тако да тај аргумент о ''истицању'' када се око нас истичу свакојаке групе је стварно глупост...
« Poslednja izmena: 21. Avg 2013, 15:07:31 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 23.0
pedere odmah banovati sa foruma  Smile
Provocirajuce pedere banovati Wink
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Apple 13pro
Parade nece biti!!!! stop pederima i brukanju Srbije!!!

koje bre parada cime se bre vi ponosite??? cega se normalan stidi budala se time ponosi...
« Poslednja izmena: 21. Avg 2013, 15:41:15 od corradoG60 »
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Parade nece biti!!!! stop pederima i brukanju Srbije!!!

koje bre parada cime se bre vi ponosite??? cega se normalan stidi budala se time ponosi...
+1
Ma bice parade nazalost, jer mi nemamo nikoga na vlasti ko je nas, i ko sam nije peder.  Guzili su ih od Moskve, do Brisela, do Dubaia, Vashingtona...stari su to jebaci
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Apple 13pro
ako se budemo dovoljno bunili, nece. Ja tu sramotu ne zelim da gledam
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Ne zelim ni ja, ali mislim brate, da je nazalost van nashih ruku.  Ove budale na vlasti ce da potrose milione da bi organizovali ovo sranje.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Apple 13pro
Ne zelim ni ja, ali mislim brate, da je nazalost van nashih ruku.  Ove budale na vlasti ce da potrose milione da bi organizovali ovo sranje.

Znam to i jeste problem matori... jer ima toliko drugih problema... besparica, ne zaposlenost, ljudi gladni a organizuju paradu srama... svaki pandur dobija 1000-2000 za taj danda bi branili bagru smrdljivu... a niko od tih pedercina koji setaju niti su isli na proteste za kosovo, ni nista, dok sam ja dobijao suzavac i ostala sranja, oni bleje kuci i boli ih uvo, a paradiraju i brukaju sebe, drzavu i sve ostalo... UZAS.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 23.0

Znam to i jeste problem matori... jer ima toliko drugih problema... besparica, ne zaposlenost, ljudi gladni a organizuju paradu srama... svaki pandur dobija 1000-2000 za taj danda bi branili bagru smrdljivu... a niko od tih pedercina koji setaju niti su isli na proteste za kosovo, ni nista, dok sam ja dobijao suzavac i ostala sranja, oni bleje kuci i boli ih uvo, a paradiraju i brukaju sebe, drzavu i sve ostalo... UZAS.
Nazalost brate, bice i gore, kako je pocelo.
Ljudi sede na zadnjem sedistu do neko drugi vozi kola u provaliju.
Meni je najinteresenatnije, da LGBT dobija novac iz USA, i da tokom parade je bilo dosta njih koji su bili stranci, a da ne pricamo o tome koje sve NVO stoje iza toga.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.