Popularni švedski bend „Army of Lovers" nastupiće na predstojećoj "Paradi ponosa" u Beogradu
Ovaj gamurozni trio, koji se devedesetih godina proslavio hitovima „Crucified", „Obsession" i drugim, dolazi u Beograd kao podrška srpskoj LGBT zajednici i, kako saznajemo, za svoj nastup ne samo da nisu tražili honorar, već će i dolazak i boravak u srpskoj prestonici sami finansirati! Jedini „zahtev" poznatih Šveđana bio je da im se omogući jedna proba pre koncerta, kao i da im se rezerviše smeštaj. Kako „Alo!" saznaje, sa ovim triom doći će njihovi tehničari, koji takođe nisu tražili honorar.
видиш...имам пријатеља који је геј и то безмало знају сви бар 20 година...за њега се не могу везати никакви стереотипи о геј мушкарцима...лик је нормална особа која нема потребе да носи црвени сако и наранџасте шимике,да носи беџ "геј је ОК",иде у кафану,на утакмице,пије,пуши,не слуша џеј кеј и вилиџ пипл него слејер и напалм дет,има партнера и живи са њим е...кад би екипа из нво геј сектора или слични са недовољним лобањама као што си ти њему пришли да му објасните нешто мислим да би вас убио од батина...онда би сте на сопственој кожи сазнали шта је малтретирање...и то од "ваше" феле
Па и ja познајем доста Срба који немају потребу да свакоме говоре да су Срби, који не дижу сваки дан три прста, немају беџеве са белим орлом, не слушају четничке песме нису опседнути својом националношћу...
Ипак нађу се такве организације која такве људе којима се живот не врти око нације и називају их комунистима, анационалистима, плаћеницима и шта ти ја знам...
Око нас свако истиче своје, од нације преко тога коју музику слуша, до своје вере па политике...практично нормална појава...тако да тај аргумент о ''истицању'' када се око нас истичу свакојаке групе је стварно глупост...
« Poslednja izmena: 21. Avg 2013, 15:07:31 od YuWarez »
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Parade nece biti!!!! stop pederima i brukanju Srbije!!!
koje bre parada cime se bre vi ponosite??? cega se normalan stidi budala se time ponosi...
+1 Ma bice parade nazalost, jer mi nemamo nikoga na vlasti ko je nas, i ko sam nije peder. Guzili su ih od Moskve, do Brisela, do Dubaia, Vashingtona...stari su to jebaci
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
ako se budemo dovoljno bunili, nece. Ja tu sramotu ne zelim da gledam
Ne zelim ni ja, ali mislim brate, da je nazalost van nashih ruku. Ove budale na vlasti ce da potrose milione da bi organizovali ovo sranje.
Znam to i jeste problem matori... jer ima toliko drugih problema... besparica, ne zaposlenost, ljudi gladni a organizuju paradu srama... svaki pandur dobija 1000-2000 za taj danda bi branili bagru smrdljivu... a niko od tih pedercina koji setaju niti su isli na proteste za kosovo, ni nista, dok sam ja dobijao suzavac i ostala sranja, oni bleje kuci i boli ih uvo, a paradiraju i brukaju sebe, drzavu i sve ostalo... UZAS.
ako se budemo dovoljno bunili, nece. Ja tu sramotu ne zelim da gledam
Ne zelim ni ja, ali mislim brate, da je nazalost van nashih ruku. Ove budale na vlasti ce da potrose milione da bi organizovali ovo sranje.
Znam to i jeste problem matori... jer ima toliko drugih problema... besparica, ne zaposlenost, ljudi gladni a organizuju paradu srama... svaki pandur dobija 1000-2000 za taj danda bi branili bagru smrdljivu... a niko od tih pedercina koji setaju niti su isli na proteste za kosovo, ni nista, dok sam ja dobijao suzavac i ostala sranja, oni bleje kuci i boli ih uvo, a paradiraju i brukaju sebe, drzavu i sve ostalo... UZAS.
Nazalost brate, bice i gore, kako je pocelo. Ljudi sede na zadnjem sedistu do neko drugi vozi kola u provaliju. Meni je najinteresenatnije, da LGBT dobija novac iz USA, i da tokom parade je bilo dosta njih koji su bili stranci, a da ne pricamo o tome koje sve NVO stoje iza toga.