Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Drustvene zablude o homoseksualcima  (Pročitano 36039 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile

Pa sta se bre zigate... Smile

Da rezimiramo mi malo...znaci vama ne smeta da oni postoje...da koriste isti vazduh kao i vi...vec vam smeta to...kako vi kazete "nabijanje na nos"  njihovog seksualnog opredeljenja... Smile

Ako sam ja to pravilno shvatio... Smile

Ja doduse nisam primetio da se nekome to nabija na nos...i da se ne televiziji vrte gay likovi koji propagiraju svoje opredeljenje... Smile

Dok se seks strejteri vrte dan i noc...i to se propagira kao "seks religija" novog doba.... Smile

Ocigledno da vi nemate slobodu cak ni u svojoj glavi... Smile

Kad pevalje reklamiraju svoje usluge po novinama to je ok... Smile

Cinjenica je da ce i muskarci i zene izgubiti deo svog uticaja kod suprotnog pola....i to je ono sto sve plasi...sve drugo je samo "noise"....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95

Pa naravno da treba da budu zabranjene, jer je to guranje tudjeg misljenja i uverenja na jedan veoma drzak nacin.  To ti je isto kada bi se Srbi prosetali ulicama Albanije u paradi. Sta mislis da bi se desilo?
Kada znas kakav je mentalitet, zasto podjebas i posle kukas ako dobijes po piChci?
Bilo bi lepo kada bi se ti izjasnio po pitanju tvojeg usmerenja, jer samo vidim lude feministkinje koje brane pedere na ovaj nacin na koji ti branis.  Meni je to bas interesantno.

Гура се туђе мишљење чим одеш на улицу, имаш разне политичке плакате о митинзима да не говорим, имају концерте и гурају ми музику коју ја не слушам, славе разне славе које ја не славим...сваки дан неко гура мишљење...Требали су забранити те митинге али кажу право окупљања...
Какво усмерење, политичко? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Da rezimiramo mi malo...znaci vama ne smeta da oni postoje...da koriste isti vazduh kao i vi...vec vam smeta to...kako vi kazete "nabijanje na nos"  njihovog seksualnog opredeljenja...
Baš to.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
bre zigate... Smile
Da rezimiramo mi malo...znaci vama ne smeta da oni postoje...da koriste isti vazduh kao i vi...vec vam smeta to...kako vi kazete "nabijanje na nos"  njihovog seksualnog opredeljenja... Smile

Eto,zar je bilo tolko teško?  Smile

Citat
Ja doduse nisam primetio da se nekome to nabija na nos...i da se ne televiziji vrte gay likovi koji propagiraju svoje opredeljenje...

Ma,samo vi uvedite stanrdard - 1. dve šetnje kroz centar(kao ona što je bila u junu u Beogradu) ili 2. ''Puna'' parada,ali na Ušću...

...i svima će nam biti lakše.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 23.0
bre zigate... Smile

Eto,zar je bilo tolko teško?  Smile

Citat
Ja doduse nisam primetio da se nekome to nabija na nos...i da se ne televiziji vrte gay likovi koji propagiraju svoje opredeljenje...

Ma,samo vi uvedite stanrdard - 1. dve šetnje kroz centar(kao ona što je bila u junu u Beogradu) ili 2. ''Puna'' parada,ali na Ušću...

...i svima će nam biti lakše.  Smile
Pa da, taman da sportisti i navaijaci vezbaju bejzbol i da daju sebi malo oduska posle privatizacije i potplacivanja sudija i igraca.
Otprilike 25 % građana Srbije nije homofobno! Ostali su stvarno razloga nepostojanju Gay klubova i kafića u svim gradovima.

Znači,ti očekuješ da vama država Srbija i njen narod grade kafiće i klubove po gradovima?

Da ne očekuješ možda i da vas upoznaje i povezuje?
Pa grad ih vec povezuje...u corci, ali sa ove druge homo rekreacije treba izdvojiti iz budzeta. Koga boli za bolnice, skole, biblioteke, vazno je samo da su pederi srecni.

Treba otvoriti nesto u centru grada, po EU standardima, i nazvati "Jebarnik" i tako ce oni biti srecni, jos i vise ako je nekada to bila Pravoslavna Crkva, ili je u blizini iste, jer onda bi bili na istom nivou sa svim ostalima.  Doduse njihovi su kao patoloske ubice pocele da se adaptiraju, i da umesto tucanja klinaca, sada se tucaju medjusobno.  A i nashi politicari izgleda to vole, znaci nema nam izbora  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Живи и пусти друге да живе...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Pa da, taman da sportisti i navaijaci vezbaju bejzbol i da daju sebi malo oduska posle privatizacije i potplacivanja sudija i igraca.

Ma,kako god. Ja u to ne ulazim. Lično mi ne bi smetalo čak ni kada bi gejevi dovukli armiju svog obezbeđenja,pa se rokali sa huliganima,preko pandura. Boli me dupe. Samo nek obave to negde gde neće maltretirati i blokirati petinu naroda i za šta neće otići milion i po evra (šteta + troškovi organizacije) i 5000 policajaca.

Huligani, gejevi, popovi, pokreti, nacisti... ma,ko god oće,slobodno nek ide da se maklja. Ali van grada.

Citat
Treba otvoriti nesto u centru grada, po EU standardima, i nazvati "Jebarnik" i tako ce oni biti srecni

Već su i to uradili.   Smile  Smile And guess what - gejevi opet nisu zadovoljni.  Smile  Smile

Живи и пусти друге да живе...

Apsolutno se slažem i podržavam.  Smile Ima na Bežaniji,preko puta Bežanijskog groblja,jedan veliki blok, neizgrađena površina, koja je dovoljno velika da primi sigurno 50.000 ljudi. Ima malo rastinja,to je problem,ali zato mu je plus to što je pun šuta i otpada,te se lako može doći do cigli, motki, šipki i ostalih rekvizita.

Do onde vozi autobus 65,a u blizini se nalaze Kvantaš, IDEA, pa čak i groblje. Tako da em ima izobillja ''opreme'', em su tu i ovi objekti ako zatreba neka ''dodatna'' oprema. Bio to sok za osveženje, paradajz za gađanje,ili pak kovčeg.

Dakle... veliko, ravno,dostupno, okruženo prodajnim mestima koja imaju sve što čoveku može da zatreba... idealna lokacija!  Smile

P.S. U okolini ima i stambenih zgrada,tako da će sigurno biti i publike!  Smile (za kojom gejevi i žude,na kraju krajeva... Smiley )
« Poslednja izmena: 19. Avg 2013, 22:24:45 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
E tako je lako sa vama... Smile

Znaci kad propagirate nasilje...to je normalno...a gay populacija nije normalna... Smile

Aj laku noc...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Nije. Kao što nije normalno ni kada 1000 maltretira ceo grad.

Al slažem se - Laku noć.  Smile Bolje ti je da odspavaš malo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Definitivno  Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.