Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Drustvene zablude o homoseksualcima  (Pročitano 35935 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Nego kad će da  se sprovede akcija vakcinisanja protiv heteroseksualnosti?

Ja ću da te izlečim bez iglice-boce i ne boli dok lečim. Moraš prvo da prođeš jedan test da utvridm da li si homofob ili se samo zezaš na temi.

Test
Da li ti se gadi ova slika, odnosno da li stvara mržnju i bijes?

Ne izaziva nista, osim toga da se one glupiraju.  Smile
Ja to nisam rekao, samo navodim da vecinu istrazivanja koja su sprovedena, nisu sprovedena u skladu sa naucnim merilima, dakle, nismo imali nezavisnu studiju, vec je sve to radjeno sa odredjenim ciljom na umu.
Pa industrija duvana u americi ima svoju laboratoriju, i oni jos posle svih ovih godina nisu povezali rak pluca sa duvanskim dimom. Veoma interesantno zar ne?

Па поновљена је студија безброј пута...научна заједница је узима за меродавну и у складу са научним мерилима...не знам у чему је проблем...
Исто се може говорити и они који доказују да је хомосексуалност болест то раде са неким одређеним циљом...то су углавном религиске фондације које финансирају такве резултате...
Sigurno jeste, da je ponovljena, i da je radjena u skladu sa tim kako jeste ja ne bih rekao rec, ali nije. Dakle da je ovo prirodno i normalno, definitivno nije. ALi dobro, ti podrzavaj pedere, idi na parade sa njima, to ti niko ne brani.  Meni ne moze da se uvali ovakva glupost na koju samo naivni nasedaju.

Raven - Govoriš da se protiviš, a šta ti je u stvari razlog? U stvari ti i ne želiš da sagledaš problem sa druge strane i misliš da si ti samo u pravu. Ja znam da su tvoji Gay profesori u pravu zato što neke stvari možeš da shvatiš samo ako si Gay. Tvoj problem je što ne želiš da vjeruješ drugima. Kažeš da si se protivio. Mogu samo da kažem na svu sreću ti si bio jedini.

A dal je to normalno da si ti jedini? Nije ni čudo što nas vani posmatraju kao poremećene Srbe.

Tvoja istina je zasnovana na pretpostavkama tipa "Mogu da nađu lijek ali neće"
Jel se ikada zapitaš ko bi uopšte htio da bude Gay u homofobnoj Srbiji?
Svjestan sam da nemaš dovoljno znanje o ljudskom genomu, ali kada bi imalo mogao da dokučiš znanja iz te sfere vidio bi o kakvoj glupost ti govoriš.

Na želiš da prihvatiš da je puno segmenata jedne ličnosti u kojima se može posmatrati njeno uklapanje u uobičajene norme ponašanja. Stigmatizuješ i vrijeđaš homoseksulace bez realnog osnova. Dobro to je tvoj izbor da budeš homofob samo šteta je da provedeš život u mržnji bez razloga.

P. S.
Volio bih da si samo godinu dana Gay i da vidiš stvari iz drugoga ugla.  Smile
Vi vredjate sami sebe samim svojim postojanjem, ovakvim temama, igranju mucenika i igranjem ludila.  

Neka hvala, ja se ne stidim depresije i svog post traumatskog stresa, i ne pravim se da to nije bolest i poremecaj, i ne pravim parade, i tvrdim da me neko diskriminise.

Kada pederi budu shvatili da to sto rade je pogresno i bolesno, onda mozemo da razgovaramo.

Citat
Ovo se pretvara u religiju skoro, i ako se ne slazes sa bilo kojim misljenjem, ti si bigot, ti si gori od genocidnog Srbina, i zato cu uvek da se borim protiv ovoga, jer jedno je bili gej, i ne nametati se drugima, a drugo, da se igras inkvizicije i meni pricas kako ja nisam normalnan jer sam normalan.  

Aaaa,daa... čuveni izraz ''biggot''.   Smile  Smile Jedan od najviše zloupotrebljivanih izraza ikad.  Smile

Inače,vidim dakle da je slična priča i tamo preko bare.  Smile Teranje inata i lečenje kompleksa na najvišem mogućem nivou.  Smile A sve to na štetu onih ''običnih'' gejeva koji bi samo da žive normalno i ne prave dramu od svoje orijentacije.

Raven - Govoriš da se protiviš, a šta ti je u stvari razlog? U stvari ti i ne želiš da sagledaš problem sa druge strane i misliš da si ti samo u pravu. Ja znam da su tvoji Gay profesori u pravu zato što neke stvari možeš da shvatiš samo ako si Gay. Tvoj problem je što ne želiš da vjeruješ drugima. Kažeš da si se protivio. Mogu samo da kažem na svu sreću ti si bio jedini.

A dal je to normalno da si ti jedini? Nije ni čudo što nas vani posmatraju kao poremećene Srbe.

Tvoja istina je zasnovana na pretpostavkama tipa "Mogu da nađu lijek ali neće"
Jel se ikada zapitaš ko bi uopšte htio da bude Gay u homofobnoj Srbiji?
Svjestan sam da nemaš dovoljno znanje o ljudskom genomu, ali kada bi imalo mogao da dokučiš znanja iz te sfere vidio bi o kakvoj glupost ti govoriš.

Na želiš da prihvatiš da je puno segmenata jedne ličnosti u kojima se može posmatrati njeno uklapanje u uobičajene norme ponašanja. Stigmatizuješ i vrijeđaš homoseksulace bez realnog osnova. Dobro to je tvoj izbor da budeš homofob samo šteta je da provedeš život u mržnji bez razloga.

P. S.
Volio bih da si samo godinu dana Gay i da vidiš stvari iz drugoga ugla.  Smile

Sve je to kul,samo...    ko tebe sprečava da budeš gej?  Smile
Ma brate, to je ovde histerija, isto kao kada komentarises nesto o Obami, odmah si rasista i bigot i ne znam sta.  Vazno je da manjine budu srecne, vazno je da belci i normalni budu ti koji su diskriminisani.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Niko me nemože sprečiti da budem gej! To je stvar koja se spozna u životu i to nemogu da promenim i da hoću.

I,ako malo bolje obratiš pažnju,videćeš da te niko ovde na to ni ne tera...

Citat
Velika većina ljudi kod nas stvara tu opštu atmosferu pritiska u društvu na homoseksualce tako da ne postoje ni klubovi niti kafići u kojima bih upoznao neku osobu koja mi se sviđa. Što je stvarno tužno!

I za to je kriv ostatak Srbije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
da li si homofob
Ne ne ne ne ne ne dečko!
Ja nisam homofob, daleko od toga. Ali sam protiv davanja većih prava bilo kakvim manjinama.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Niko me nemože sprečiti da budem gej! To je stvar koja se spozna u životu i to nemogu da promenim i da hoću.

I,ako malo bolje obratiš pažnju,videćeš da te niko ovde na to ni ne tera...

Citat
Velika većina ljudi kod nas stvara tu opštu atmosferu pritiska u društvu na homoseksualce tako da ne postoje ni klubovi niti kafići u kojima bih upoznao neku osobu koja mi se sviđa. Što je stvarno tužno!

Genocidni Srbi bre, hkj, ne mozes to da razumes.  Smile
da li si homofob
Ne ne ne ne ne ne dečko!
Ja nisam homofob, daleko od toga. Ali sam protiv davanja većih prava bilo kakvim manjinama.
Vlasta je normalan, samo zbog toga je nenormalan. Jel bre Vlasto, kako te nije sramota da ti se svidjaju devojke?  Vidis da crce starleta jer nema ko da prodzara braon odzak  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Citat

Koji ostatak?
IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Pa,svi ostali.Svi koji nisu gejevi ili im se životi ne vrte oko gejeva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Vidis da crce starleta jer nema ko da prodzara braon odzak  Smile

Riječi "idiot" i "kreten" su izvorni medicinski izrazi. Pa ako je tako zašto se pomenuti ne liječe ili ih izliječiti nije lako pa jadna medicina nije kriva što je pomenuta bolest neizliječiva i ne može se izliječiti NIKAKO!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
kako te nije sramota da ti se svidjaju devojke?
Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11

Otprilike 25 % građana Srbije nije homofobno! Ostali su stvarno razloga nepostojanju Gay klubova i kafića u svim gradovima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 23.0

Otprilike 25 % građana Srbije nije homofobno! Ostali su stvarno razloga nepostojanju Gay klubova i kafića u svim gradovima.
Ma da, da, da. Kao nema takvih zacmarina u Bg-u  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.