Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Drustvene zablude o homoseksualcima  (Pročitano 35993 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Ненормално је све што одступа од неке норме...Ако је човек висок 220цм или 150цм то се сматра ненормалном у смису да има велико одступање од норме од 180цм...И ја мислим да је из те перпсективе хомосексуализам ненормалан.

Варијације у висини нису исто што и немање удова, које људско биће нормално има, или други хендикепи.

Ника Вујучића говоримо о поремећају, тј. омета га да води нормалан живот, прави му сметњу. А и чак код хендикепираних људи имају права, степенице се прилагођавају њиховим потребама имају своју Олимпијаду...

Тако је. Али ти људи не тврде да је немати удове исто што и их имати. Пошто им је признат хендикеп, на основу тога могу добити посебна права и привилегије, која произилазе из њиховог положаја.

Неки људи изједначавају ненормалност и премећај. Како то да хендикепирани људи имају сва та права, олимпијаде и слично а када се говори о хомосексуалности као да се не говори о поремећају од стране људи који тврде да је поремећај него као да је некакво зло, грех?

Проблем је што ЛГБТ активисти инсистирају на томе да хомосескуалност није поремећај, и да је потпуно једнак са хетеросескуалношћу. Због тога нема основа за тражење посебних права и привилегија за ту популацију.

Инвалиди, поред основних права, имају посебна права која произилазе из њихове хендикепираности.
Гејеви тврде да нису хендикепирани.

Мислим да из погрешних побуда људи суде хомосексуализму не знам да је ли је разлог томе религиозност или нешта друго...

А шта ако ти погрешно судиш о хомосекуализму?
Уосталом, постоје и бисексуалци. Ваљда су и они ЛГБТ?

А Raven Dark са којим полемишеш ти је све, само не хришћанин... Smile

..стварно не знам од кога си чуо да је Црна Гора земља за пример..

Чуо сам од једног од организатора параде у Београду.

То је од земље до земље...У Русију је забрањена геј парада, што значи да и да хоће не могу...

У Сауди Арабији ти је забрањена хомосексуалност, што повлачи смртну казну, камо ли некакве параде.

Али ЛГБТ активисти и удружења не дижу фрку, а њихово ћутање се поклапа са ћутањем владе САД о кршењу људских права тамо.

Шта очекујеш да се ЛГБТ права, полигамна права, инцест права, права на самоопредељење и сва могућа права траже истовремено?

Али брак није право, него привилегија. Исто ти је са трудничким, као и са местима за инвалиде.

Дакле, мушкарцима нису ускраћена никаква права јер жене имају трудничко, или здрави људи, јер инвалиди имају резервисана места. Тако ни гејевима није ништа ускраћено немањем бракова.

Брак могу да склапају само моногамни хетеросексуални парови. Остали, не могу чак и ако су хетеросексуалци. То не дискриминише ове друге, нити их спречава да живе у заједницама.

Брачна заједница је основа друштва, а њу чине мушкарци и жене подједнако, који су основни полови људскости,а не само мушкарци и мушкарци, или жене и жене. Хетеросексуална моногамна веза је пропорционална репродукција људског друштва у малом. Геј веза је полно аутистична и не предстваља целину друштва. У полигамној вези постоји неједнакост полова, а у инцестуозној су у вези људи који су већ чланови породице. Стога све ове везе не могу постати бракови. Због тога само хетерсексуална веза јесте брак и једино као таква има право на друштвено признање, јер она чини друштво у малом. Остале спадају у домен приватности и слободног избора.

Геј брак је појмовно смислен отприлике као четвртасти круг.

Еволуирамо идемо корак по корак...као што су се овде прво давала права женама, па онда националним мањинама па ЛГБТ и тако даље све је то процес који иде све даље и даље..

Ма човече, жене и мањине нису облици понашања као ЛГБТ. Опет бркаш појмове.

А ЛГБТ људи имају сва права. Оно што раде њихови активисти је борба за привилегије.

Уосталом, и комунистичка диктарура се уводила у име права радника и обесправљених и у име "прогреса". Чак шта више, коришћена је потпуно иста реторика коју ти користиш.

Додуше, у међувремену се укидају права хетеросескуалца на назив отац и мајка због гејева, али то по теби није проблем. Али ти је проблем што гејеви не могу да се венчавају?

Како није? Па ја сам слушао овде када су били избори да се Оланд залаже за геј бракове...сви су то знали... и знам да су говорили да је један од приоритета када победи геј брак...и то се извештавало овде у Србији...Исти случај је са социјалистима у Шпанији, знало се да ће Запатеро легализовати истополне бракове, то је био један од примарних циљева његове владе...

Те партије су дошле са причом о социјалним програмима и борбом против корупције. Постоје партије у тим земљама које отворено лобирају за ЛГБТ бракове, па не добију никакав проценат. Јасно је стога да људи нису гласали за ЛГБТ бракове, него за те социјалне програме.

обе владе су социјалдемократске тако да није ни чудо...

Наравно да није чудо, цела ЛГБТ ујдурма је огранак револуционарне левице која хоће да спроводи свој социјални експеримент. Прво су заступали радничка права као изговор за социјални преврат, а сада користе геј права као инструмент тихе револуције. А ЛГБТ покрет је огранак револуционарне левице:

Тешко да је Калифорнија једна од најлибералнијих држава...можда око Лос Анђелеса и Холивуд остало су углавном гета пуна црнаца и Мексиканаца...

Ма ја ти говорим о рефорендуму и негирању демократске воље грађана у Калифорнији, када већ потежеш Оланда као пример давања легитимитета на изборима за ЛГБТ бракове. Када је јасно постављено питање за или против, грађани су били против геј бракова, али је то негирано у сваком случају. Тако да имамо наметање воље, под маском демократије, а у ствари само један избор је дозвољен.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95

Sigurno jeste, da je ponovljena, i da je radjena u skladu sa tim kako jeste ja ne bih rekao rec, ali nije. Dakle da je ovo prirodno i normalno, definitivno nije. ALi dobro, ti podrzavaj pedere, idi na parade sa njima, to ti niko ne brani.  Meni ne moze da se uvali ovakva glupost na koju samo naivni nasedaju.

Колико знам параде су забрањиване тако да неко ипак брани...а и када су дозвољене чекају их каменице...
Ти имаш право на своје мишљење све док њима не почнеш да браниш ово или оно јер то није у оквиру твоје догме...
Било би лепо да те твоје критеријуме правилног истраживања поделиш са научницима јер људи све истражују на погрешан начин... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Frikom.. pogon sladoleda prima nekih stotinak radnika. Ove godine smo dobili jednog lika, koji se iz aviona vidi da je gej.
Radi čovek dva meseca ni dlaka sa glave mu ne fali. Nije smarao ljude, nije se borio za svoja prava. Jednostavno čovek došao i mi ga prihvatili takvog kakav je.

Jes' doduše da je jedna od glavnijih tema za priču, ali ni na kakav način nije diskriminisan.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Pa,svi ostali.Svi koji nisu gejevi ili im se životi ne vrte oko gejeva.

Otprilike 25 % građana Srbije nije homofobno! Ostali su stvarno razloga nepostojanju Gay klubova i kafića u svim gradovima.
Ma da, da, da. Kao nema takvih zacmarina u Bg-u  Smile

Nije da nema:
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/213554/Gay-mladic-u-Beogradu-pretucen-mesarskim-cekicem.html

poneka u dvomilionskom Beogradu, okružena kretenima !
IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 23.0

Sigurno jeste, da je ponovljena, i da je radjena u skladu sa tim kako jeste ja ne bih rekao rec, ali nije. Dakle da je ovo prirodno i normalno, definitivno nije. ALi dobro, ti podrzavaj pedere, idi na parade sa njima, to ti niko ne brani.  Meni ne moze da se uvali ovakva glupost na koju samo naivni nasedaju.

Колико знам параде су забрањиване тако да неко ипак брани...а и када су дозвољене чекају их каменице...
Ти имаш право на своје мишљење све док њима не почнеш да браниш ово или оно јер то није у оквиру твоје догме...
Било би лепо да те твоје критеријуме правилног истраживања поделиш са научницима јер људи све истражују на погрешан начин... Smile

Pa naravno da treba da budu zabranjene, jer je to guranje tudjeg misljenja i uverenja na jedan veoma drzak nacin.  To ti je isto kada bi se Srbi prosetali ulicama Albanije u paradi. Sta mislis da bi se desilo?
Kada znas kakav je mentalitet, zasto podjebas i posle kukas ako dobijes po piChci?
Bilo bi lepo kada bi se ti izjasnio po pitanju tvojeg usmerenja, jer samo vidim lude feministkinje koje brane pedere na ovaj nacin na koji ti branis.  Meni je to bas interesantno.

Pa,svi ostali.Svi koji nisu gejevi ili im se životi ne vrte oko gejeva.

Otprilike 25 % građana Srbije nije homofobno! Ostali su stvarno razloga nepostojanju Gay klubova i kafića u svim gradovima.
Ma da, da, da. Kao nema takvih zacmarina u Bg-u  Smile

Nije da nema:
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/213554/Gay-mladic-u-Beogradu-pretucen-mesarskim-cekicem.html

poneka u dvomilionskom Beogradu, okružena kretenima !
Imas ljude koji dnevno budu opljackani, silovani, izbodeni ili upucani. Samo mediji obozavaju senzaciju gluposti.  Nije svaki peder mlacen zato sto je peder, vec zato sto se nashao na pogresnom mestu u pogresno vreme, tako da...
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Samsung SGH-E590
Cim ti nisi gej nego Gay svaka tvoja prica kako si normalan pada u vodu. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Cim ti nisi gej nego Gay svaka tvoja prica kako si normalan pada u vodu. Smile

E sto volim kad je ovako militantan.... Smile

Inace skroz zanimljiva ova katarza koju dozivljavate na ovoj temi... Smile
« Poslednja izmena: 19. Avg 2013, 21:49:23 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Faggots
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95

Проблем је што ЛГБТ активисти инсистирају на томе да хомосескуалност није поремећај, и да је потпуно једнак са хетеросескуалношћу. Због тога нема основа за тражење посебних права и привилегија за ту популацију.

Инвалиди, поред основних права, имају посебна права која произилазе из њихове хендикепираности.
Гејеви тврде да нису хендикепирани.

Да,ЛГБТ активисти тврде да хомосексуалност нијенпоремећај и да је потпуно једнак са хетеросексуалношћу...у чему је онда проблем имати иста(ЈЕДНАКА) права као и хетеросексуалци када сматрају да је то једнако...То ми је потпуно логично да ако самтрају да је хомосексуализам једанак са хетеросексуализмом да онда уживају иста права...Ни мање ни више...

А шта ако ти погрешно судиш о хомосекуализму?
Уосталом, постоје и бисексуалци. Ваљда су и они ЛГБТ?

А Raven Dark са којим полемишеш ти је све, само не хришћанин... Smile

Можда и судим само ја имам за све једно златно правило: Ако је између двоје одраслих људи и не угрожава никога то је за мене допуштено и ок. Било то хомосексуализам, бисексуализам, садо-мазо, инцест или полигамија...

Али брак није право, него привилегија. Исто ти је са трудничким, као и са местима за инвалиде.

Дакле, мушкарцима нису ускраћена никаква права јер жене имају трудничко, или здрави људи, јер инвалиди имају резервисана места. Тако ни гејевима није ништа ускраћено немањем бракова.

Брак могу да склапају само моногамни хетеросексуални парови. Остали, не могу чак и ако су хетеросексуалци. То не дискриминише ове друге, нити их спречава да живе у заједницама.

Брачна заједница је основа друштва, а њу чине мушкарци и жене подједнако, који су основни полови људскости,а не само мушкарци и мушкарци, или жене и жене. Хетеросексуална моногамна веза је пропорционална репродукција људског друштва у малом. Геј веза је полно аутистична и не предстваља целину друштва. У полигамној вези постоји неједнакост полова, а у инцестуозној су у вези људи који су већ чланови породице. Стога све ове везе не могу постати бракови. Због тога само хетерсексуална веза јесте брак и једино као таква има право на друштвено признање, јер она чини друштво у малом. Остале спадају у домен приватности и слободног избора.

Геј брак је појмовно смислен отприлике као четвртасти круг.

Изгледа да може у Француској, Шпанији, Холаднији, Шведској...и та друштва се нису распала...чак шта више стоје боље него наше моногамно хетеросексуално...

Ма човече, жене и мањине нису облици понашања као ЛГБТ. Опет бркаш појмове.

А ЛГБТ људи имају сва права. Оно што раде њихови активисти је борба за привилегије.

Уосталом, и комунистичка диктарура се уводила у име права радника и обесправљених и у име "прогреса". Чак шта више, коришћена је потпуно иста реторика коју ти користиш.

Додуше, у међувремену се укидају права хетеросескуалца на назив отац и мајка због гејева, али то по теби није проблем. Али ти је проблем што гејеви не могу да се венчавају?

И жене су врста пола, Мађари су врста националности а црнци су врста расе...а хомосексуалци врста сексуалне оријентације...Ни једно од наведених ти не можеш да утичеш...

Ја сам рекао безброј пута рекао да се мене пита оставио би оба назива и родитељ...ако хоћеш да дискутујемо о тој теми и шта имам против тога направи је, овде је тема хомосексуалност.

Те партије су дошле са причом о социјалним програмима и борбом против корупције. Постоје партије у тим земљама које отворено лобирају за ЛГБТ бракове, па не добију никакав проценат. Јасно је стога да људи нису гласали за ЛГБТ бракове, него за те социјалне програме.

Примарни циљеви тих партија је била легализација истополних бракова и то су знале птице на грани...Ако је неко био против геј брака могао је да гласа за партије које су имале исти социјални програм а биле су против геј брака...али и те партије су добиле никакав проценат...

Ма ја ти говорим о рефорендуму и негирању демократске воље грађана у Калифорнији, када већ потежеш Оланда као пример давања легитимитета на изборима за ЛГБТ бракове. Када је јасно постављено питање за или против, грађани су били против геј бракова, али је то негирано у сваком случају. Тако да имамо наметање воље, под маском демократије, а у ствари само један избор је дозвољен.

Нисам ја потезао изборе и легитимитета него ти да су против воље већине укинули појам оца и мајке...

Није негирано него је било противуставно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0

Znači,ti očekuješ da vama država Srbija i njen narod grade kafiće i klubove po gradovima?

Da ne očekuješ možda i da vas upoznaje i povezuje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.