Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Drustvene zablude o homoseksualcima  (Pročitano 35930 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95

Ako si gej slobodno kazi, ne moras da se brecas Smiley  Oralni i analni sex su se mnogo godina smatrali za sexualnu devijaciju, u danasnje vreme kao stvar licne preferencije.  Heterosexualci upraznjavaju vidove ovakvog sexa, ali ne svi, i isto tako na kraju krajeva, opet mogu da imaju decu, dok LGBT ne mogu, dakle jos mi nisi pojasnio tvoje argumentovanje da je LGBT nesto sasvim normalno.

I ja nisam rekao da je LGBT potekao iz USA, vec da je USA bastion za njihova "prava" i da guraju svoje misljenje i svoj poremecaj na druge, maskirajuci ga kao stvar licnog opredeljenja.
Ma sta mene briga sta su Grci radili, ili tamo ne znam koji. Ima Kineze, Japance, Arape itd. koji su radili iste stvari, a samim tim da "zakon" obelezava nekog punoletnim sa 13 godina, ne znaci da je to ispravno.  Sto se mene tice ljudi koji su "zakonski" punoletni uopste to nisu.  Covek pocinje da bude punoletan negde u 20-im godinama, jer se ponasa kao klinac i posle 18-og rodjendana, ali to je neka druga tema.

Нисам геј, само не видим чему толико нападање људи...кажеш да је болест а доктори кажу да није, сад не знам на чему засниваш тај свој став?
Моја поента јесте да анални и орални секс не доводи до потомства, значи по твој схватању то је болест. И да много година се то сматрало за девијацију као и хомосексуалност испада да су хетеросексуалци који упражњавају орални и анални секс девијантни а с обзиром да велика већина упражњава бар орални секс испада да смо сви ми девијантни...

Homosexualnost pripada istoj grupi kao i nekrofilija, pedofilija, incest, kanibalizam...dakle bolest i poremecaj. Sad Starleta i Warez, vi mozete to kitite kako god hocete, i da se kitite medjusobno  Smile

И мастурбација је доводила до слепила...заступаш и то стајалиште? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 23.0

Ako si gej slobodno kazi, ne moras da se brecas Smiley  Oralni i analni sex su se mnogo godina smatrali za sexualnu devijaciju, u danasnje vreme kao stvar licne preferencije.  Heterosexualci upraznjavaju vidove ovakvog sexa, ali ne svi, i isto tako na kraju krajeva, opet mogu da imaju decu, dok LGBT ne mogu, dakle jos mi nisi pojasnio tvoje argumentovanje da je LGBT nesto sasvim normalno.

I ja nisam rekao da je LGBT potekao iz USA, vec da je USA bastion za njihova "prava" i da guraju svoje misljenje i svoj poremecaj na druge, maskirajuci ga kao stvar licnog opredeljenja.
Ma sta mene briga sta su Grci radili, ili tamo ne znam koji. Ima Kineze, Japance, Arape itd. koji su radili iste stvari, a samim tim da "zakon" obelezava nekog punoletnim sa 13 godina, ne znaci da je to ispravno.  Sto se mene tice ljudi koji su "zakonski" punoletni uopste to nisu.  Covek pocinje da bude punoletan negde u 20-im godinama, jer se ponasa kao klinac i posle 18-og rodjendana, ali to je neka druga tema.

Нисам геј, само не видим чему толико нападање људи...кажеш да је болест а доктори кажу да није, сад не знам на чему засниваш тај свој став?
Моја поента јесте да анални и орални секс не доводи до потомства, значи по твој схватању то је болест. И да много година се то сматрало за девијацију као и хомосексуалност испада да су хетеросексуалци који упражњавају орални и анални секс девијантни а с обзиром да велика већина упражњава бар орални секс испада да смо сви ми девијантни...

Homosexualnost pripada istoj grupi kao i nekrofilija, pedofilija, incest, kanibalizam...dakle bolest i poremecaj. Sad Starleta i Warez, vi mozete to kitite kako god hocete, i da se kitite medjusobno  Smile

И мастурбација је доводила до слепила...заступаш и то стајалиште? Smile
Koji to doktori tvrde da je normalno?  Jesi li ti istrazio kako je ovo skinuto sa liste bolesti?
Nikakvi lekari, nikakvo istrazivanje nije vodjeno, vec je to reseno odlukom ja mislim 16 ljudi koji su se plasili demonstranata napolju i zurili na rucak, i tim glasanjem, bez ikakvih cinjenica napravili ovo sto vidimo sada.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Koji to doktori tvrde da je normalno?  Jesi li ti istrazio kako je ovo skinuto sa liste bolesti?
Nikakvi lekari, nikakvo istrazivanje nije vodjeno, vec je to reseno odlukom ja mislim 16 ljudi koji su se plasili demonstranata napolju i zurili na rucak, i tim glasanjem, bez ikakvih cinjenica napravili ovo sto vidimo sada.

Јесте, због 16 људи сада то није болест...
Имаш гомилу истраживања од Кинсија до данас које говоре о спектруму сексуалности...
Лечили су то електрошоковима пре 50-100 година па ништа нису урадили, ниједног нису излечили...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Па колико природа има различитости...сад само зато што је нека у већини остале етикирати као ненормалне? Онда су и плаве очи ненормалне јер одступају од норме браон очију? Исто то можеш радити и са бојом косе, то да ли је неко у браку или није итд...

Мислим да бркаш термине нормалности, моралности и природности.

Хетеросексуалне склоности су норма не само код људи, него и код већине других живих бића. Исто тако је и норма имати здрав телесни и психички склоп. Уколико се родиш без руку и ногу, значи имаш ненормални телесни склоп. Уколико имаш хомосексуалне склоности немаш нормални полни инстинкт.

У природи се такви хендикепи, одступање и норме појављују, из чега следи да су такве ствари природне, иако нису нормалне, јер и ненормалност је део природе. Ненормалности, који укључују хендикепе и болести нису исто што и варијације боја очију које наводиш.

Ник Вујичић се родио без руку и ногу, дакле има ненормалан телесни склоп. Бетовен је оглувео, дакле стекао је ненорамлно стање глувоће. Из тога не следи да су они због тога лоши људи или неморални.

Исто важи и за хомескуалце. У нашем језику термин "ненормалан" се користи у пежоративном смислу, а ја то нисам циљао овде.

А ова прича да су се сви уротили против Србије није тачна...Геј парада је одржана сем Србије и у Словенији и у Хрватској(посебно је ноторна она у Слиту на коју су реаговали представници ЕУ)...Због чега је Србија попримила епитет најхомофобније државе на Балкану? Првенствено због параде из 2001. године(а колико се сећам после 5. октобра били смо већи пријатељи Америма него Русима) која је завршила у крви...и онда ова из 2010-те...
У Словенији када је организована геј парада није било таквих немира као ни у Загребу...Оно што се десило у Будви је мала маца за 2001 годину...

Нисам говорио да се неко уротио против Србије, већ указујем на двоструке и стандарде који се практикују против неких земаља. Наши ЛГБТ активисти су нахвалили Црну Гору као земљу за пример како треба организовати параду, иако су тамо парадере морали да евакуишу бродовима, насупрот "заосталој" Србији.

А ово што нас поредиш са Албанијом треба да ти каже где смо сада...некада смо се смејали Албанији и користили као синоним назадности у Европи а сад нам је узор и поредимо се с њом...

Само кажем да они немају геј параде, па их нико не прозива због хомофобије...ваљда што су кључни амерички савезник у региону. Исто важи и Сауди Арабију, Катар, Оман, Емирате, Пакистан, Авганистан и остале шармантне шеријатске земље, које су амерички партнери. А против Русије се дигла вриска и цика, иако тамо гејеви могу да буду гејеви, без да им се одсеца глава.  Smile

Наравно да не ремети и нико не тражи да се укине. Право на хетеросексуални брак ником не ремети права и ту се слажем и он постоји али исто тако и истополни бракови не ремете ничија права а оне нису дозвољени, зашто?

Па ни полигамни ни инцестуозни бракови ником не ремете нечија права, па нису дозвољени. Мени није дозвољено да се оженим сам са собом, зашто кад никог не угрожавам?

Што би геј бракови били нешто посебнији у односу на ове категорије, и чему њехово форсирање?

Људи су гласали за Оланда, он је у својој кампањи говорио да ће издати тај закон ако буде имао већину и издао га је...Већина је рекла своје.

Није Оланд уопште споменуо укидање појма оца и мајке, нити геј бракове. Исто тако, геј бракови су легализовани у Шпанији и Холандији од стране влада које то уопште нису имале у програму. Партије које су отворено биле за геј бракове никад нису добијале велик проценат, него су геј бракови прогурани конто некакве "једнакости" које су постојале у програмима социјалистичких странака које су их спровеле.

На референдуму у Калифорнији (најлибералнијој америчкој држави) су грађани гласали против геј бракова, па је амерички уставни суд оповргао ту одлуку као неуставну. Што показује да постоји само једна опција у "демократском" друштву.

Па СНС је дошао на власт код нас са причом борбе за Косово и програмом скоро истим као код ДСС. Када су дошли на власт, потпуно обрнута прича и спровођење политике ЛДП-а. Сад треба из тога да закључимо да је народ гласао за политику ЛДП-а?

Није славила чедност. Свештенице су морале бити девице а после службе су могле изгубити невиност. Чедност је био критеријум за тих шест свештеница а не за широку масу...
Не знам ко је то приписао култ девичанства хришћанству, то постоји од памтивека и већа религија их је имала...

Smile

Слушај, немам намеру да се прегањам са тобом. Ја сам делио слична мишљења као ти, пре него што сам почео да читам изворна дела античких аутора, не разне википедије, романе и филмове који су рађени са јасном идеолошком позадином и мотивацијом. Узми читај та изворна дела, а имаш их доста преведених на наш језик, уколико те стварно занима какви су заиста били антички народи. Видећеш да се однос према сексуалности не разликује претерано од каснијих времена, а да се антика користи од стране садашњих идеолога и активиста, ради оправдавања ствари које у тој антици нису ни постојале.

« Poslednja izmena: 19. Avg 2013, 19:34:15 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11

Može li se homofobija lečiti?

Homofobija je raširena u ovom i mnogim drugim društvima. Zbog toga što smo svi produkt našeg društva, većina nas je homofobična, bez obzira na našu seksualnu orijentaciju. Konstruktivno nošenje s homofobijom najpre zahteva priznanje njenom raširenom postojanju. Mi ne možemo jednostavno ukloniti naše homofobične osećaje, ali ako smo voljni priznati kako smo svi homofobični, tada možemo preuzeti odgovornost za svoje izbore i promenu našeg ponašanja.

Osim pretpostavke svugde prisutne homofobije, možemo učiniti sledeće:
Identifikovati homofobiju, a ne homoseksualnost, kao problem koji treba rešiti. U razgovorima s prijateljima i kolegama otvoreno govorite o homofobiji. Za mnoge je ljude jedino vreme kada razgovaraju o lezbejkama, homoseksualcima i biseksualcima - u kontekstu homofobičnih šala i viceva. Razmišljati o sličnostima i razlikama između homofobije i drugih oblika potiskivanja. Korišćenje znanja o rasizmu, seksizmu, klasizmu itd. poslužiće za bolje razumevanje homofobije i traženje načina da se odgovori na homofobiju.

Slušati iskustva lezbejki, homoseksualaca i biseksualaca i pretpostaviti kako su njihova iskustva s potiskivanjem valjana i istinita. Slično, treba pretpostaviti kako je način na koji lezbejke, homoseksualci i biseksualci doživljavaju svet različit od načina na koji ga doživljavaju heteroseksualci. Aktivno podupreti antidiskriminacijske napore, kao i kampanje u svrhu uklanjanja homofobičnih predrasuda i nasilja.

Preuzeto sa: Gay Serbia
IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Jedini koje treba lečiti ste vi kompleksaši i socijalni slučajevi koji bi da ceo svet pretvorite u svoje carstvo istomišljenika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Citat

Smile Smile Smile

Nego jel znas da je u Americi homoseksualnost jos zavedena kao bolest ima cak i svoju sifru 302.0  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Citat

Smile Smile Smile

Nego jel znas da je u Americi homoseksualnost jos zavedena kao bolest ima cak i svoju sifru 302.0  Smile
To je velika nauka za njega/nju, ne zna svinja sta je dinja
Jedini koje treba lečiti ste vi kompleksaši i socijalni slučajevi koji bi da ceo svet pretvorite u svoje carstvo istomišljenika.
+1
Dobrodosa HKJ u nasu borbu protiv LGBT globalizacije  Smile

Može li se homofobija lečiti?

Homofobija je raširena u ovom i mnogim drugim društvima. Zbog toga što smo svi produkt našeg društva, većina nas je homofobična, bez obzira na našu seksualnu orijentaciju. Konstruktivno nošenje s homofobijom najpre zahteva priznanje njenom raširenom postojanju. Mi ne možemo jednostavno ukloniti naše homofobične osećaje, ali ako smo voljni priznati kako smo svi homofobični, tada možemo preuzeti odgovornost za svoje izbore i promenu našeg ponašanja.

Osim pretpostavke svugde prisutne homofobije, možemo učiniti sledeće:
Identifikovati homofobiju, a ne homoseksualnost, kao problem koji treba rešiti. U razgovorima s prijateljima i kolegama otvoreno govorite o homofobiji. Za mnoge je ljude jedino vreme kada razgovaraju o lezbejkama, homoseksualcima i biseksualcima - u kontekstu homofobičnih šala i viceva. Razmišljati o sličnostima i razlikama između homofobije i drugih oblika potiskivanja. Korišćenje znanja o rasizmu, seksizmu, klasizmu itd. poslužiće za bolje razumevanje homofobije i traženje načina da se odgovori na homofobiju.

Slušati iskustva lezbejki, homoseksualaca i biseksualaca i pretpostaviti kako su njihova iskustva s potiskivanjem valjana i istinita. Slično, treba pretpostaviti kako je način na koji lezbejke, homoseksualci i biseksualci doživljavaju svet različit od načina na koji ga doživljavaju heteroseksualci. Aktivno podupreti antidiskriminacijske napore, kao i kampanje u svrhu uklanjanja homofobičnih predrasuda i nasilja.

Ha ha ha, koje gluposti Smile
To vama treba, nekoliko spriceva leka, da budete normalni ko svi ostali
Koji to doktori tvrde da je normalno?  Jesi li ti istrazio kako je ovo skinuto sa liste bolesti?

Јесте, због 16 људи сада то није болест...
Имаш гомилу истраживања од Кинсија до данас које говоре о спектруму сексуалности...
Лечили су то електрошоковима пре 50-100 година па ништа нису урадили, ниједног нису излечили...
1973, zasedanje od DSM prirucniku-cinjenica, prostudiraj malo.

Pa da, naravno da imas, samo je pitanje koliko njih su bili pederi ili bisexualci (bese kinsey tucao i bio tucan od strane muskaraca, oh, pa da jeste) i onda se pitas ko im je dao para za studije i istrazivanje.  Mogu ja da pronadjem gomile nazovi istrazivaca koji su dobili velike pare da stave svoje ime uz neki prirucnik ili neko istrazivanje, samo da bi ovi bili srecni, o opravdali svoju bolest.

I ja ne kazem da su te terapije urodile plodom, jer elektrosok terapija koja je bila namenjena dushevnim bolesnicima nije urodila plodom isto tako.  Za sve postoji lek, samo treba da se ulozi vremena i novca da se to pronadje, sto naravno ovi ne zele.  Uostalom zasto bi, kada vecina mladjih generacija, i dosta starijih pocinje da veruje u price za malu decu, jer marketing je cudo.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Rejvene,kako beše ona izreka koju koriste tu? ''Daj mišu keks,tražiće ti mleko.Daj mu mleko,tražiće ti slamku.''  Smile

E,ne znam kakvi su gejevi tamo u Americi,ali ovde su ti takvi.

Nikad zadovoljni i nikad razumni.

(mislim na ove iz organizacija i tako te kompleksaše koji prosto moraju stalno da laju... ne na one koji samo žive svoj život i ne nameću se nikome)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Rejvene,kako beše ona izreka koju koriste tu? ''Daj mišu keks,tražiće ti mleko.Daj mu mleko,tražiće ti slamku.''  Smile

E,ne znam kakvi su gejevi tamo u Americi,ali ovde su ti takvi.

Nikad zadovoljni i nikad razumni.

(mislim na ove iz organizacija i tako te kompleksaše koji prosto moraju stalno da laju... ne na one koji samo žive svoj život i ne nameću se nikome)
Znam brate, znam.
Pazi ovako, ja znam nekoliko njih koji su homosexuaci. Imao sam profesore koji su bili gej, imao sam ljude u odeljenju koji su bili gej, i vecina njih ne guraju sebe i svoje misljenje u prvi plan.  Bilo je i onih koji su to radili, ali nisu se lepo proveli.
Ja njih ne mrzim, ali ne volim to sto rade, i ne volim sto guraju svoj plan i svoje razmisljanje na druge. Ovo ti je postalo tipa ono sto je Katolicka crkva radila, samo bez oruzja, mucenja i vatre (sada to rade na drugaciji nacin).

Ja sam bio jedini koji se protivio kada su na faksu imali grupu koja je pokusavala da gura svoja LGBT prava, jer su poceli da prihvataju decu koja su bila maltretirana (bullying sto oni zovu ovde) i tako polako otvarali paletu da pridje sto vise ljudi iz razlicitih razloga.

Ovo se pretvara u religiju skoro, i ako se ne slazes sa bilo kojim misljenjem, ti si bigot, ti si gori od genocidnog Srbina, i zato cu uvek da se borim protiv ovoga, jer jedno je bili gej, i ne nametati se drugima, a drugo, da se igras inkvizicije i meni pricas kako ja nisam normalnan jer sam normalan. 
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.